Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x18 - Üvöltve szarás és sírás, elindult a gyereknevelős hét

2016. szeptember 14. 08:06 - Chat Géza

Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a paplan alatti matatást és a bolond smárolást. Ez az alábbi mondatok monoton ismételgetéséből áll, hogy

- Nem hagytál aludni, geci.

- Micsoda, én?

Majd jött a lényeg, Zserbó megkérdezte, hogy ez taktika-e. Dikk, hogy a brébe lenne ez taktika, nem vagyok én Lófasz Lóri! Erre már Zsemlemorzsa is megmondja az őszintét, de csak a riportba nyílik ki a villanővérnek, mint egy bazsa rózsa, hogy

Majd, ha látom, hogy idézőjelesen komolyak a szándékai, akkor majd meglátjuk mi lesz.

Erről ennyit, gyün a LÖEVÖÉÉÉÉÉÉÉL!!!

Spórák, gyülekező az étkezőnél, kisfaszom!

Nedves Villalakók,

Vivi villamesteri mandátuma lejárt, Tivy lesz az új villamájszter, szopni fogtok, szakadjatok meg. De előtte még értékeljétek Vivit, aztán Tivy iktassa alaptörvénybe a reformokat.

Üdvözlettel,

A Big Bráner

Na, hát itt a nagy poweredby. De a lényeg, mindenki simogatja a kis Vivi lelkivilágát, hogy cuki volt, mint a szar, de amikor Dávid megkezdi az örömünnepet, akkor VV Csillámpóni (Vivi) csak a pofájából kilógó kapanyéltől nem kezd bele a végtelen kurvaanyázó visszakaffogásba, beéri egy szimpla kussolj, baszod!-dal. Zsóti, az őszinteség mintaszobra megmondja, hogy azért kisanyám, itt mindenki villamájszter volt a héten, csak te nem, mire még Zsíraladdin száll bele, hogy azért túl sok embert nem látott takarítani, például dina kezébe se igen látott partvist. Dina, a pultusnők kimért higgadtságával, mint az anzsu királyi ház legelőkelőbb női, úgy kezeli a helyzetet.

Főkelek, baszki, erre korán reggel belém baszol, geci.

Újabb levél érkezik, benne az első tematikus hét leírásával. Párokat kell alkotni, aztán gyereket kell nevelni. Nem egy másodfokú egyenletet kell megoldani, szóval nem lehetetlen küldetés. Nagy meglepetések nem születnek, mindenki megy a hozzá tartozó személyhez (Dina-Lóri, Dávid-Evelin, Zsóti-Vivi, Mici-Sittes Fater), egyedül Zzelatin bontja meg a rendet, aki Tivyt választja, pedig a szökik a málnás fiú csak azt hangoztatta, hogy ő somával akar lenni, de mivel a nők választotta, ezért ez így alakult, Soma meg megkapta Attilát, a villa két lábon járó szobapáfrányát. Az alacsonyan szálló "Micihez lehet hozni az összes gyereket etetni, mert neki bitang csöcsei vannak, tesó." poénok után Erzsike néni is befárad, aki elmagyarázza a hamarosan érkező robotcsecsemők működését. Ha üvölt, mint a fába szorult fészek, akkor meg kell nézni, hogy éhes-e, szomjas-e, beszart-e, böfiznie vagy éppen pukiznia kell-e. Ennyi, ja, meg egy okosórával kell mindig blokollóórázni a gyerek hátán, ha valamit akarnak vele.

Végül a gólyák egyesével leszállítják a villabébiket a konténerbe, akiket az újdonsült anyukák és apukák át is vesznek. Elnevezték a fattyakat, lett Málna, Britti, Aleszándro, Natasa meg Olivér is, aztán már csak a kiságyakat kellett összeszerelni, ami, MEGLEPŐ furdulat: Viviennek viszonylag simán ment, pedig az elején megint elkezdték basztatni, mint engem az oviban a leokoplasztos szemüvegem miatt. (úgy voltam kétszemű, pápaszemes bagyoly, hogy közben volt rajtam szemüveg. Utolsóként Sittes Fater végez, aki még be is ordít az asszonynak, hogy segítsen már neki bevinni a ránézésre is habkönnyű ágyat a szobába. Rajta kívül ezt mindenki abszolválta, de tudjuk, hogy ő olyan, hogy ő két tesózás között akármilyen melót elkummant.

Ennyit az izgalmakról. Holnap már bisztos lesz úgy, hogy az egyik friss szülő instant agyfaszt kap reggelre az óbégató kibergyerektől.

 

Címkék: való világ vv8
368 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ornyim 2016.09.14. 08:29:24

fasza poszt lett, és végre első vagyok :D

Egyébként nekem ez a rész tetszett, most először. Talán most a gyerekes héten nem lesz annyi gecizés.. bár, kétlem, de reménykedem. :)

Krétagarbó 2016.09.14. 08:31:35

Jó volt Géza, ebben nem is volt több. Csak én unom, vagy tényleg ennyire szar? Tudom, minden évadra ezt mondjuk, de így még nem jártam, hogy egyáltalán nem érdekel, ha nem lenne a hogyvolt, eskü nem is követném még ennyire sem.

Verka5 2016.09.14. 08:38:30

Nagyon nagyon szar részt volt, Anikó meg... erről még ennyit sem tudtam volna írni.

hoxalady 2016.09.14. 08:38:43

Hogy lehet ilyen moslékszájú nőbe beleszeretni,mint a dina? Hányinger ahogy beszél meg viselkedik!Ezek többszörösen isznak,mint a fiúk,mindig részegek!

introverted22 2016.09.14. 08:51:52

@Krétagarbó: Én a VV7-nél voltam úgy, hogy a végén már csak az öfiket olvastam. Itt még(!) van kedvelhető karakter, ott az se volt. Fanni-Denisz meg a Laci-Edina páros halálosan idegesített, de ha épp nem idegesített, akkor untatott. Itt most Dina az, akit elviselhetetlennek tartok, a többit még ha nehezen is, de elviselem. Vivi szórakoztató, Zsolti többnyire az, bár néha már ő is túltolja a dolgokat. Lehet, hogy öregszek, de régebben valahogy jobban viseltem a szereplőket....

introverted22 2016.09.14. 08:54:04

@hoxalady: No, erre én sem jöttem még rá. Ha az önmagában nem lenne elég, hogy folyamatosan lealjasodva, vállalhatatlan stílusban pofázik, akkor még rátesz azzal, hogy mindezt többnyire olyankor produkálja, mikor tele van a szája. Eleve rosszul viselem, ha valaki teli szájjal beszél, de ettől a nőtől a gyomrom forog minden megnyilvánulásakor.

ornyim 2016.09.14. 08:55:29

@Krétagarbó: én is különösen unom most. Ez a rész valamiért engem jobban szórakoztatott, mint a többi. De nem látok benne többet. Visszagondolva az előzőre, rá kell jönnöm, hogy az még tetszett is :D

MacákékIcukája 2016.09.14. 09:01:50

@windsor: nekem a hetes tetszett, plane akkor amikor elfogytak az emberek es Robin hulyeskedeseit lehetett nezni :) a hatos szornyu volt, egy kedvencem sem volt benne, a dontot sem lattam... addig neztem, amig vv5 Attila bent volt.

ornyim 2016.09.14. 09:01:58

@windsor: Detto!! Nekem mondjuk Micitől is.

Mazsolka_1 2016.09.14. 09:02:51

Az a biSZtos a poszt végén ugye elütés, és nem komoly.

MacákékIcukája 2016.09.14. 09:04:03

@hoxalady: elso adando alkalommal kiszavazzuk a **csaba, egy ember nem mondta itt meg, hogy szereti :)))

Cérnahuszár 2016.09.14. 09:17:52

@MacákékIcukája: de volt
talán velőtrázó vélemény kampányolt mellette? hogy nem is olyan gáz a nő, mert csak a szerkik rakják be a vágásba ezeket a dógait hogy negatív színt erősítsék...mi meg a birkák vagyunk akik ezt becopják
csak azt felejtette el, ha nem viselkedne így, nem tudnák berakni az 1 órába ilyeneket

Cérnahuszár 2016.09.14. 09:24:34

tényleg sixx ha subizod az oldalt, valamiért a címkék között nem látom a vv8-at, így elég macerás visszakeresni a mostani évad részeit
azt látom hogy a post alá be van linkelve, de a címkefelhőben nincs

,, 2016.09.14. 09:31:16

@Cérnahuszár: ahhoz, h egy címke bekerüljön a címkefelhőbe, 20 v 25 használat kell, nem emlékszem pontosan

MacákékIcukája 2016.09.14. 09:37:57

@Cérnahuszár: jahogy. Hat... de o meg akkor is igy viselkedik, amikor csak poenkodnak "hallod teso, ne dobj mar bele a medencebe, gecibazdmeg" :)))

Andi.Mf 2016.09.14. 09:43:20

@MacákékIcukája: Én meg pont fordítva voltam. A 7-es szériát nem bírtam nézni. Egyetlen egy karakter volt, Fanni, de ő meg annyira irritált, hogy elmondani nem tudom. A többi langyos fos karakter volt. Nulla. Élén a "győztes" Robinnal. A 6-os széria messze jobb volt. Rengeteg karakterrel. A mai napig sokszor emlegetik még Simont a csodabogarat, Krisztiánt és Izát, a gonosz Vikit, Gyúrós Józsit, a naiv Zsófit a kis hülyeségeivel. Abban a szériában még voltak komoly támogatóik a játékosoknak, akikért sokszor vérremenő szópárbajok zajlottak a fórumokon. Itt a hogyvolton is. Voltak szerethető és emberi karakterek. A 7-es széria egy nagy nulla volt, nem véletlen, hogy a vége felé már a hogyvoltosok sem nagyon tudtak vagy akartak összefoglalót írni. Ez a 8-as széria pedig már mínuszban van. Az egész műsor a káromkodásból és a mocskosul lerészegédésből áll. Egy szóval lehetne jellemezni ezt a mostani szériát. Kiábrándító.

ornyim 2016.09.14. 09:43:32

@MacákékIcukája: annyira mocskos szája van.. ezt a tesózást meg betaníttatták velük?

panamcat 2016.09.14. 09:45:32

Én valamiért - talán, mert mindenkiben próbálom felfedezni a jót - úgy gondolom, hogy Lóri nem egy hülye gyerek, és nem hiszem el, hogy ez a véglény valóban tetszik neki...nincsenek szavak arra a primitívségre, amit az "nő" produkál. Szóval remélem, hogy ez csak taktika a Lóri részéről. :O

Cérnahuszár 2016.09.14. 09:48:05

@MacákékIcukája: + előtte meg még gondosan leveszi egész napra a portot ahogy többen is megjegyezték, annyira spontán vóóót
de lehet hogy csak azt akarom nézni hogy húzza a ládát amit az előző dinka is megkapott
na megyek az esztergapadom mellé dünnyögni megint

kamilla123 2016.09.14. 09:49:48

@panamcat: sztem ez kicsit olyan lehet, mint egy tábor gyerekkorunkban. Hogy választasz valakait, aki a tábor idejére tetszik. És abból választasz, akik ott vannak. A fiúk nincsenek elkényeztetve idén sem, Dina legalább nem néz ki nagyon rosszul, és valakit kellett választania, ha képben akar maradni. Rajta kívül ilyenek vannak, mint Viki, Vivi, Mici.. Ők sem lettek volna jobbak neki sztem.

Krétagarbó 2016.09.14. 09:50:36

@Andi.Mf: a folytonos részegség és trágár beszéd nagyon zavar engem is. Ha nem 10-kor kezdenék az adást, egy folytonos sipszó lenne az egész.

Krétagarbó 2016.09.14. 09:53:15

@kamilla123: nem feltétlenül kell szerelmet keresni. Kialakulóban van a Zsolti-Vivi páros, ők jól is fognak működni együtt, pedig szerelemről szó sem lehet. Egyedül értük érdemes néha bekukkantani sztem a villába.

Cérnahuszár 2016.09.14. 09:58:42

@kamilla123: ez az, miért kell választani? egyéniség nincs? Hiszen a castingon mindegyik annyira meg volt győződve hogy érdekes személyiség, és most mégis kell valaki?

Tudom már mit hiányolok, az eredetiséget. Csupa unalmas és kiszámítható karakter, pl simon annyira más volt, ezért is felejthetetlen számomra. (miatta kezdtem el nézni és láttam néhány évadot))

Szívesen megnéznék most itt egy lázadót, aki mondjuk bepanírozná a babát amit kapott és kisütné :D
Az ember azt lesné mit fog kitalálni megint, de ez a tipikus balhéra hegyezés ki a fenét érdekel már, maónika só szint

kamilla123 2016.09.14. 09:58:59

@Krétagarbó: persze, de mindenkinek megvan a maga skillje, Lóri ezt a vonalat tudja vinni, és ehhez sztem csak Dina volt neki partner

12zahra12 2016.09.14. 10:01:46

Hát emberek, az a sittes gyerek eddig sem volt a szívem csücske, de most.... Ez egy igazi töklógató semmirekellő. Feladatot kiosztani tud, de csinálni semmit. Tetoválás van, önbizalom van, de ész, ügyesség, tenniakarás az már nuku. Egyetlen dologra képes az ilyen az életben - hogy börtönbe kerüljön. Az azért sikerült neki. Áh, a hideg ráz tőle.

kamilla123 2016.09.14. 10:02:19

@Cérnahuszár: hát igen. én a tegnapi részt nem láttam, de ezek szerint ők maguk választhattak párt maguknak. Ez is milyen hülyeség. Sokkal érdekesebb lett volna meglepő párokkal.

megcirógatlak csalánnal 2016.09.14. 10:14:54

Gyõzike egy undoritó cigféreg

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.14. 10:20:35

Ez eleg jo lett Gezu, lajkolom.

rearwindow 2016.09.14. 10:22:57

@12zahra12: Krisztinát anyuci ilyennek nevelte, semmit nem kellett csinálnia, anyu ágyba vitte a reggelit, kitakarította a szobáját, kivasalta a gyúrós trikóját :) hogy a barátnője ezt hogy tudja elviselni, számomra rejtély. Mici részéről nagyon komoly anyázásokra számítok a hét során :D

ascii 2016.09.14. 10:26:51

@kamilla123: ez nem csak gyerekkorban van így, hanem mindig is egy adott közegben (pub, munkahely, stb.), ha dolgozik benned a hormon és a szaporodási ösztön, akkor mindig felállítasz egy szaporodási rangsort, és aki az első helyen van azt idővel szebbnek találod, persze egy szélesebb palettán bottal sem piszkálnád.

Mók_Ica 2016.09.14. 10:32:29

@Krétagarbó: hali :) ugyanezt írtam én is pár öfi-vel ezelőtt.... és valóban, a vasárnapi öfik nézhetetlenek, mert akkor korábban van az adás..... sípolás és kiblőrözött képek.... pffff

tegnap a bv-ben Győzi felhívta Tivyke barátnőjét, aki meglepően nyugodtan beszélt. Ehhez képest ma egy ilyen nyilatkozatot olvastam tőle:

Hogy mit szól a bent történtekhez VV Tivy barátnője? „Zseri részéről ez taktika. Legszívesebben küldenék neki egy videót, hogy kapjon a fejéhez az uraság, hiányos öltözékben emlékeztetném rá, hogy mit veszít, ha továbbra is Zserikével kavar. Én úgy láttam, nem volt köztük vibrálás. Remélem, hogy megbánja, amit tett, ám ha ennek lesz folytatása, akkor én fogok búcsút mondani neki..." – mondta Blikknek Tiv Tivy barátnője, Brigi.

MacákékIcukája 2016.09.14. 10:37:19

@Andi.Mf: Gyuros Jozsi valoban nagy arc volt, plane amikor megjelent a hetes szeriaban :) de a tobbiek nekem felejtosek... Fanni engem is kiidegelt. Robin szerintem nagyon vicces srac, kar, hogy az egesz szeria arra volt kihegyezve, ahogy a tobbiek csicskageciztek vagy nyaltak-faltak egymast. Valoszinuleg nem kovetted annyira az esemenyeket, a hogyvolton ment a vita ezerrel a hetes alatt is :)
A nyolcas karaktereirol meg kb mindenkinek ugyan az a velemenye, ugyhogy senki nem vitazik :D

@ornyim: nem is ertem. A tavalyi szerianak a csicskagecizest tanitottak meg :D

@Cérnahuszár: hahaha, azt en is neznem!!!

@ascii: aha, ez tok erdekes es en is megfigyeltem magamon illetve a korulottem levo embereken. Volt amikor olyan pasi tetszett, akit utolag egy bottal se, de maskor meg betalalt a dolog. Csak azt nem ertem, hogyan tudnam a palettat szelesiteni, ill. hogyan lehet olyan emberbe belebotlani, aki kb ugyanazt gondolja rolam, mint en rola :D ergo, hogy szelesebb palettan is ot valasztanam.

walovilag 2016.09.14. 10:39:34

@Andi.Mf: Szerintem meg a szériák színvonala folyamatosan csökken. Így volt ez az elején is, a VV1-et már mindenki nézte, a VV3 meg már nem érdekelt senkit. Aztán a klub előszedte még egyszer ezt a "lerágott csont" műsorformátumot, megépítette az új villát, VV4, VV5 jó volt, aztán gyorsan lecsökkent a színvonal.
Amit most látunk az a kereskedelmi televíziózás hattyúdala, a nézettségi adatok már régen nem azok, aminek mondják, ez egy mesterségesen életben tartott iparág. Nálunk csak azért van kábeltévé, mert a gyerekek nézik a rajzfilmcsatornát, én meg a BL-t. A VV-t a számítógépen nézem, de ha eszembe is jutna 10-kor, hogy most van, neki sem állnék kikeresni az RTL2-t a 120 csatorna között.
Úgyhogy egyre nehezebb lenyomni a reklámblokkot az emberek torkán, és erre nemsokára azok is rájönnek akik fizetnek érte, és akkor letörjük a hét lakatot a könyvről, eljön a négy lovas...Szerintem meg fog jelenni egy új formátum, az internetes televíziózás, amire a mai smart TV-k már készen állnak, végül is youtube lesz a tv, csak egy olyan formátumban, ahol meg tudják nekünk mondani hogy mit akarunk nézni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 10:41:38

@MacákékIcukája: á szerintem van egy ideál,akit választanál ha minden oksi lenne, de sosem az,mert vmi gikszer mindig van a sráccal/csajjal aki neked tökély lenne,így aztán marad a többi,először választasz egy olyat aki még belefér a keretbe,de arról is kiderül hogy vmi nem okés vele, és a végén összejössz olyannal aki abszolút nem jön be

redgrape 2016.09.14. 10:42:19

Kár, hogy a nézők nem az anyukák kimenőjét szavazták meg. Megnéztem volna Krisztiánt, hogy mit kezd egyedül a babával. Bár én egész hétre a nyakába varrnék vagy 3 babát minimum.

Akasa27 2016.09.14. 10:42:26

egy sziámi szöveg jutott eszembe, miszerint: "ha előrelátó csecsemő lettem volna, felkötöm magam a köldökzsinóromra."

2016.09.14. 10:44:42

Mondhatnám beszarás lesz ez a hét.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 10:45:32

@MacákékIcukája: énm olyat tapasztaltam hogy úgy tetszett vki hogy csak egy numeráűt láttam benne

megcirógatlak csalánnal 2016.09.14. 10:45:39

Kasztrálni kéne AZ összeset!!!
Bazd ha ezek elkezdenek szaporodni...
Ja a müsorvezetöket is, anikó is mennyit xopott a munkáért...

rearwindow 2016.09.14. 10:47:25

@Mók_Ica: nekem olyasmi rémlik, hogy beköltözéskor málna és a barátnő közt három hete tartott a "kapcsolat"

Akasa27 2016.09.14. 10:49:47

@12zahra12: nekem semmi bajom a hímsovinizmussal. rendben, ne végezzen egy férfi házimunkát, de akkor tudjon/akarjon felfúrni egy polcot, pikk-pakk összedobni egy gyerekágyat. ha ez nem megy, akkor minek is van a világon? egy semmirekellő here.

introverted22 2016.09.14. 10:50:36

@ornyim: Micitől is a hideg ráz, de őt kevesebbszer mutatják... De Dinának még az enyelgését is néznünk kell :( Ha sokáig húzzák, lehet, hogy itt is csak az öfi marad :)

Mók_Ica 2016.09.14. 10:53:13

@rearwindow: Dinkának volt 3 hónapos kapcsolata... ami most értelemszerűen okafogyottá vált :)) nekem úgy rémlik, mintha Tivy-ék már viszonylag régebben együtt vannak a barátnőjével.... de hát tudjuk, hogy a villa egy másik időszámítás :)))))

2016.09.14. 10:53:27

@rearwindow: akkor lassan Zserivel tartósabb lesz az ismeretség

malevil2050 2016.09.14. 10:53:42

Sablon, sablon sablon - ez lett az egészből. Miért nem lehet egy csodabogarat előkaparni valahonnan? Hihetetlen.

moletty 2016.09.14. 10:53:46

A kibaszott RTL-es ötletgecik nem tudnának valami újat kitalálni ??
Esetleg a BigBránerből elővenni jól működő paneleket (amiket még nem láttuk) ?
Faszomba már télleg myomorult csicskák!

moletty 2016.09.14. 10:54:29

@Mók_Ica: Tiv Tivy barátnője Big Brigi :D

introverted22 2016.09.14. 10:54:39

@MacákékIcukája: Nem titok, hogy nekem is VV Attila volt az igazi játékos. Kell, hogy legyen legalább egy intelligens húzó karakter. Talán az is zavar, hogy most már túl fiatalok a bent lakók. Megnéznék egy idősebb (30-40-es) korosztályos tényleg pszichológiai kísérletként működő reality-t. Na az igazán érdekelne, de hozzá olyan pszichológiai elemzést, ami a kinti BB mellett adott volt heti 1x legalább. Itt még mindig nem találom, hogy hol powered by BB a dolog...

MacákékIcukája 2016.09.14. 10:56:00

@PeniValdes: latom te is ilyen szuperul optimista vagy, mint en :))) altalaban nem jovok ossze senkivel pont emiatt, nem vagyok hajlando kompromisszumot kotni es a szexmentes kapcsolatok sem tartoznak a kedvenceim koze :D
De ja, tenyleg mindig van vmi ami nem oke, altalaban az, hogy a pasi egy csajozos idiota. A vonzalmaim alakulasarol meg egy egesz regenyt lehetne irni - altalaban aki elso latasra megtetszik, azzal haverilag passzolunk, ergo elmulik a vonzalom; aki pedig honapok utan tetszik meg, ahhoz csomo ideig vonzodom, persze a legutobbi ilyen srac is egy idiota csajozogep volt (exkollega). Menet kozben jottem ra, hogy kicsit osszetettebb a termeszete es vannak jo tulajdonsagai is, ezert tetszett meg. Ahh, elbaszott dolog ez!

moletty 2016.09.14. 10:56:13

@windsor: 110% ig igazad van !!!!

Akasa27 2016.09.14. 10:57:12

@windsor: képzeld csak el, hogy mit művelt volna attila (neadjisten petivel közösen, mert kinga nem őt választotta volna apukának, hanem fecókát) a gyerekkel. :)))))))

Mók_Ica 2016.09.14. 10:58:04

@malevil2050: a casting-on tuti előadták a csodabogarat :)))) aztán ebből maradt az ordenáré beszéd... pl. Zserike is úgy ment be, mint egy érdekes lány, aki focizik és egyébként is micsoda fiús szokásokkal rendelkező lány.... tőle többet vártam... eddig csalódás
sztem Krisztiánt is vmi kemény figurának szánták.... aztán mit láttunk eddig belőle???

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 10:58:26

@MacákékIcukája: á vagy házas, vagy nem normális a kinézett személy

moletty 2016.09.14. 10:58:36

@MacákékIcukája: "Az első pofon a legnagyobb, a többit lassan megszopod!" :D :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 10:59:09

@Mók_Ica: ja,én úgy örültewm a focis vonalnak..mert az olyan rokonlélerk

rearwindow 2016.09.14. 10:59:22

@Mók_Ica: én úgy emlékszem hogy még meg is lepődtem, miért jön el tivadar barátnője a beköltözőshow-ra pár hetes "járás" után

moletty 2016.09.14. 11:00:08

@Mók_Ica: Krisztián rettenetesen szar számomra. Ha benn lennék rámennék, hogy felingereljem és egy kiütés árán kicsapják a villából :)

Mók_Ica 2016.09.14. 11:00:38

@moletty: hehehehe... ő a kinti lakó és megvalósítja a powered by-t :))))))

@windsor: igen-igen-igen.... Attila-szenior VV :)))) érdekes lenne :))) említettem is korábban itt, ezek szerint nem vagyok annyira elvetemült ezzel az ötlettel :))))

moletty 2016.09.14. 11:01:21

@PeniValdes: Akkor egyedül öregedtek meg csajok... ez van
Egyébként is több a csaj az idő előrehaladtável meg egyre több lesz...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 11:01:49

@moletty: az összes ilyen tetkós kigyúrt pasas ilyen

moletty 2016.09.14. 11:03:23

@PeniValdes: és látod ezeknek is van nőjük.... (a nők se normálisak: hormonálisak :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 11:04:03

@moletty: de ha megbocsájtasz nem választok olyat ami már most romlott. annyit nem ér.

moletty 2016.09.14. 11:04:05

@PeniValdes: És akkor kihez bújsz este ha horrort nézel vagy jön egy pók ? :)

moletty 2016.09.14. 11:05:10

@PeniValdes: Penike kurva nagy udvariatlanság megkérdezni hogy hány éves vagy ? Aszem az :(

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 11:06:48

@moletty: nem nézek horrort,ha jön egy pók akkor azt kiviszem:)
26 leszek kb 1 hónap múlva

Berborosz 2016.09.14. 11:07:05

@MacákékIcukája: Én mondtam. Pontosabban azt, hogy nekem tetszik a produkciója, illik ebbe a műsorba.
Ettől függetlenül tudom, hogy az első alkalommal kiszavazzák-kiszavazzátok. Talán már a következő alkalommal ő kapja a legtöbb jelet. És ha nem Micit viszi, akkor vége is.

ornyim 2016.09.14. 11:07:32

@Akasa27: még a végén megnyereti vele. senki se mer még csak házimunkát sem adni neki, nem hogy rápakolják a jelet. csak azt nem értem, miért félnek tőle? az lehet, hogy böriben volt, meg keménynek tűnik, de aki még egy nyomorult kis ágyat sem tud összerakni, az mégis mit tud? a f@szverésen kívül?

Mók_Ica 2016.09.14. 11:09:11

@PeniValdes: hát eddig nem sokat mutatott ebből.... :((( a szexuális szokásairól viszont an(n)ál többet hallottunk... és lassan látunk is.....

@rearwindow: én nem láttam, de ha így van, akkor megértem a nyugodt nyilatkozatát a bv-ben és nem értem a blikknek adott idegeset :))))

@moletty: leszel 14. lakó??? akkor neked fogunk innen drukkolni :)))

MacákékIcukája 2016.09.14. 11:11:34

@PeniValdes: jah, volt, hogy belefutottam egy szociopataba, eletem legrosszabb kapcsolata volt. Ket honap utan dobtam, szerencsere volt pozitiv osszehasonlitasi alapom. Nem csoda, hogy bevonzottam egy ilyen alakot, az egy nagyon rossz idoszak volt az eletemben.

@moletty: igaz, harminc felett mar csak legyint az ember, hogy "jolvan, latom ez is csak egy hulye..." :D

@Mók_Ica: nekem is csalodas a Zseri, sajnalom, hogy ilyen semmilyen. Remelem lesz meg alkalma dobbantani, mielott kiszavazzak :D

@windsor: jaja, Attis volt a legjobb, Petivel szuper es vicces parost alkottak es a Vera (akarmennyire is tulzasba vitte a dolgokat sokszor) pedig jo ellensuly volt nekik. Kingaban egyedul az tetszett, amikor ki merte hivni Petit es kint is hagyta. Balazs es Lilu tok jo musorvezetok voltak, es az Arena is egy klassz otlet volt... Kar, hogy nem lesz tobb ilyen, bar sztem az a garda azert is volt jo, mert a huzokarakterek idosebbek voltak.

introverted22 2016.09.14. 11:12:32

@Mók_Ica: Egy senior VV-be, ahol Attila is bent van még én eskü is beköltöznék. Viszont ha bezárnának ezek közé, akkor úgy csinálnék, mint anno az angol BB3-ban Sandy, és megpattannék a tetőn át :D Értem én, hogy kell az antikarakter, na de nem ennyi!

Girhes Joe 2016.09.14. 11:13:44

Vivike elpuskázta, most választhatta volna Somát párnak, hogy csináljon belőle rabszolgát. :D

introverted22 2016.09.14. 11:18:02

@Girhes Joe: Nem puskázta el, sőt! Tudta, hogy a legdolgosabb apát választja. Zsolti nem csak apa, hanem anyaszerepet is fog játszani, megkönnyítve ezzel Vivi dolgát. Több esze van a csajnak, mint amennyi látszik...

kamilla123 2016.09.14. 11:19:06

@PeniValdes: :-D jaj ne már, mindjárt elsírom magam. de persze sajnos van benne valami

Mók_Ica 2016.09.14. 11:22:20

@windsor: mindegyik anti .... sajnos, Vivi az egyetlen aki nyújt némi élményt, szerethető

@MacákékIcukája: várom én is ezeket és nem csak Zserikétől....

ornyim 2016.09.14. 11:24:31

@Mók_Ica: nekem Zsoltika is nyújt élményt, én őt is csípem.

ascii 2016.09.14. 11:24:51

@MacákékIcukája: @PeniValdes: azért a nőneműek is megérnének egy misét, de a maradék 4912 karakter kevés lenne :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 11:26:38

@ascii: persze, de rájuk buknak a hímndműek

Mók_Ica 2016.09.14. 11:26:39

@ornyim: igaz :) bár néha túltolja :))) a mai öfiben épp ki fog borulni, mert Vivi konkrétan letojja a gyereket ... remélem örülni fog a kimenőnek :)))

2016.09.14. 11:28:01

@Mók_Ica: vagy a mélyen vallásos...

ascii 2016.09.14. 11:29:46

@walovilag: a p2p megjelenése óta teljesen érvénytelen, amit írsz. ostoba és/vagy lusta ember az aki leül megvágott filmet/sorit/akármit nézni a kábelcsatornán telebombázva reklámblokkal.

ennek ellenére a mai napig igen nagy fogyasztóközönsége van a csatornáknak, szinte ott a teljes 40+osok, a sportközvetítések rajongói, a természetfilmeken okuló közönség, és még megannyi a naptól megfáradt ember a távkapcsolóval a kezében.

azért mert te már nem nézel tv-t dicséretes, de attól még nagyon sokan nem változtattak tvzési szokásaikon

Cérnahuszár 2016.09.14. 11:31:14

@Mók_Ica: egyszerű a magyarázat, a blikknek nem nyilatkozott :)
vagy legalábbis nem ezt :) csak a blikknek nem tetszett, inkább azt szeretné ha a csaj hóttideges

mézescsók 2016.09.14. 11:31:17

@Cérnahuszár: Unalmas és kiszámítható karakterek mellett unalmas és kiszámítható feladatokat és tematikus heteket vizionálok.
Lesz nyilván iskolás hét
.Biztosan szétválasztják a bandát egy időre (az egyik felük dőzsöl, a másiknak jut a szívás),. Várok még munkás-kereskedős hetet is.
Nem tudom, meddig maradnak és lesz-e addig ünnep, de feltétlenül tartani kéne egyet, hogy be lehessen öltözni.
Aztán egy idő után rájönnek, hogy vészesen hízásnak indultak, akkor gyorsan betesznek egypár edzéssel tarkított napot, amitől aztán írtó gyorsan vészes fogyásnak indulnak és fittebb lesz a társaság, mint bármikor előtte.
Beküldenek néhány veteránt, meg még celebet is, ami egyrészt rettenetesen nagy meglepetést fog okozni, másrészt rettenetesen nagy megtiszteltetésnek fogják tartani.
Enellett lesznek komoly fizikai és szellemi erőkifejtést igénylő feladatocskák is (vízzel telt lavorból szájjal ping-pong labdák kivétele és szájjal tovább adása, esetleg a testen végiggörgetve, stb.), ahol összemérhetik összemérni valójukat a villalakók.
Fogadásom van rá, hogy i lesz takarékos hét is, mert példát kell statuálni a habzsolás miatt ócsárolók kielégítése miatt is Talán majd még a piát is megvonják, amitől aztán lelkileg felmorzsolódik a banda, majd rábízzák valakire a bárszekrény kulcsát, és akkortól csak azok nem isznak, akik nem akarnak.
Szóval én ezt unom, már előre is.
.
A játékbaba kisütése ellen sikítozik a jóérzésem, de szívesen látnék komolyabb retorziókkal megspékelt pár napot az ocsmány beszéd ellen. Mondjuk egy hétig a bazd meg, geci, szopás, kurva, faszom és más genitáliákra utaló vagy azzal szinoním kifejezések használata elkerülendő. A retorzió nem bazi ládák cipelése, hanem esetleg egy későbbi szívatás, esetleg egyéb hátrány lehetne. Mondjuk ami most még bizonytalan, pl. ha valamilyen feladaton védettséget vagy előnyt szerezne, azt nem kapja meg, esetleges későbbi szavazategyenlőség esetén Ő kerülne hátrányos helyzetbe, mittudomén. Mivel a büntetés nem azonnali, szerintem nem vennék nagyon komolyan - szóval élvezkedhetnének azok is, akik a trágárságra mennek el -,, mert kit érdekel az, ami esetleg meg sem történik, de ha mégis, akkor nagyot üthet.
Megjegyzem, alapvetően nincs bajom a szabadszájúsággal, alkalmasint a trágárságokkal.
Adott esetben sokkal plasztikusabban kifejezi a mondanivalót, mintha irodalmibb nyelven adnák elő ("Hülye vagy, bazd meg!" - inkább, mint a "szedte vette teremtette") Ilyen adagban viszont, ahogy kapjuk, unalmas és olcsó.

Mók_Ica 2016.09.14. 11:32:47

@pávör dragonfruit: Attika?? (még mindig nem tudom, hogy ő most apuka vagy anyuka lett????)

Akasa27 2016.09.14. 11:34:05

@ornyim: nem hiszem, hogy megnyeretik vele. megjegyzem a külsején kívül nem láttam eddig benne semmi félelmeteset. elég nyugis palinak tűnik, sőt a mosolya kimondottan szimpatikus, de nagyjából ennyi.
érdemes lesz megfigyelni a párokat, hogyan osztódnak le a szülői (férfi/női) szerepek, hogy ki a domináns tagja a kis családnak. lóri máris többet fogja a kölköt, mint a dina például. evelin zsolti páros ebben a helyzetben jól fog funkcionálni. zsolti vivi kombóból a zsolti kerül ki anyuciként, mert vivi maga is egy gyerek, nincs igazán felelősségtudata. zsereldinékról fogalmam sincs, a két fiú bénázni fog...vagy nem. mici-krisztián meg végig harc lesz. sajna a való életben is vállalnak gyereket az "ilyenek".

2016.09.14. 11:37:04

@Mók_Ica: Somi szerintem az anyuka. De egy ilyen félkegyelmű Atiapuval sincs a bébi kint a vízből... Milyen kár, h nem Zsolti lett az anyuka, esküszöm tökjól hozná a szerepet, de így Vivi el fogja nyomni. Mondjuk egy ilyen sittes apukát se kívánok egy gyereknek sem, de Micianyura már szavak sincsenek. Lóri viszont egész jól elrázogatta a bubát.

moletty 2016.09.14. 11:38:47

@mézescsók: kitaláltam egy jót ennek kapcsán, leírom hátha elolvassák az ötletgyárosok az RTLnél (ingyé adom):
Meghirdetnek egy hetet ahol számolni lehet a MÁSIK trágárságát (minden szó 1 pont). Hangosan is jelzi a másiknak, hogy kapott egy pontot (ezen lehetne vitázni ami már önmagában jó :)
Aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze a többiekről, az valami jutalmat aki, akiről pedig a legtöbb pontot gyűjtötték az valami büntit. 1 trágárságot csak 1 lakó ( aleggyorsabb:) gyűjthet be !
(Ezen megint lehetne veszekedni :)
Mit szóltok ?

kamilla123 2016.09.14. 11:41:24

@mézescsók: én is erre gondoltam, h a csúnya beszédet kellene szankcionálni. Már csak azért is, mert nekik ez állati nehéz feladat lenne, és tényleg kíváncsi vagyok, h pl egy vitát vagy érvelést káromkodás nélkül hogyan oldanának meg. Mert pl egy Dina vagy egy Tivy konkrétan nem töltelékszónak, hanem A Tartalomnak tekinti ezeket a szavakat, Tehát nem csak az lenne érdekes, hogy erőt kell venni magukon, hanem egy-két ember egyszerűen nem tudna kommunikálni. És ez még vicces is lenne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.14. 11:44:53

@MacákékIcukája: Ne add fel, es soha ne mondd, hog, soha. Egyszer csak szinte eszrevetlenul be fog kopogtatni a kapun a nagy O.

Mók_Ica 2016.09.14. 11:45:10

@Cérnahuszár: nekem az sem volt hiteles, amit Győzőnek mondott....

Pácsó Ármándó 2016.09.14. 11:47:56

Úgy izgulok, hogy Tivadar és Geraldine megtalálják egymásban az igaz szerelmet! :-)

moletty 2016.09.14. 11:48:08

@VV Erőlegény: nagy 0 úgy érted "nagy nulla" ? :D

ezneménvagyok 2016.09.14. 11:51:08

@PeniValdes: Te meg erre az ablakból a fejére borítod a macskaalomtálcát, és így úszik el a nagy lehetőség... :-D

Cérnahuszár 2016.09.14. 11:51:10

@Mók_Ica: de azt legalább tőle hallottad, nem írta valaki, nem tudhatod tényleg azt mondta-e
am fogalmam sincs hol mit mondott, csak abból indulok ki amit írtál, hogy üti egymást a kettő

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 11:52:04

@ezneménvagyok: egyébként valószínűleg ezt tötrénne ha vki felkeltene álmomból:)

Cérnahuszár 2016.09.14. 11:53:32

@moletty: nekem nem tetszik, utálom a rendőrködést a másik felett
nekem a vicces feladatok jönnek be, amikor szivatják egymást

ezneménvagyok 2016.09.14. 11:53:54

@PeniValdes: Ezért nincsenek ma már nagy szerelmek... Régen nem vót macskaalomtálca... :-)

ascii 2016.09.14. 11:54:14

@mézescsók: jól vizionálsz, de sajnos Herman Péter, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója saját korlátainak rabja, a megújulás csak abban tud nála kimerülni, h új díszletet rendeztet be. Mindig ugyanaz a klisék rotálása, mindig ugyanazon feladatok ismételgetése, fel nem fogom, h nincs ott a teamben egy kreatív ember, pedig be szépen lehetne őket szadizni.

MacákékIcukája 2016.09.14. 11:55:55

Baszki, olyan jokat irtok es nincs idom valaszolni a munka miatt :(((

@VV Erőlegény: koszi!! :)))

@mézescsók: ezen jot rohogtem :D

@ascii: igaz, bar en nem nagyon talalkozom ilyenekkel es velem kb az a baj, hogy tul normalis vagyok es nem jatszmazom - pedig baromi gyorsan el kellene kezdenem :D

ezneménvagyok 2016.09.14. 11:56:50

@ascii: És ez a VV a drámai vagy a szórakoztató kategória? Csak kérdem. Nem mindegy.

ezneménvagyok 2016.09.14. 11:59:05

@PeniValdes: Ja, még emlékszem, én milyen jó voltam régen... :-?

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:00:04

@ezneménvagyok: Bocs, volttam. A megszokás... :-)

Cérnahuszár 2016.09.14. 12:01:35

@ascii: azért én azt sem bántam volna ha már új helyszínre telepítenék a vv-t, már az is valami megújulás lenne. Hányadik évadtól nézzük ugyanazokat a szobákat, csak a tapéta más. Az innováció több területen kellene ebbe a műsorba hogy ne fulladjon ki.

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:03:31

@moletty: Szerintem ez jó ötlet lenne, valamelyik másik csatorna másik műsorában. Ezek semmit nem csinálnak végig konzekvensen, egy nap után szarnának a szabályokra, a harmadik napra meg el is felejtenék az egészet (nem a játékosokról beszélek).

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:04:20

@PeniValdes: Akkor jó kis Micis videók keringhetnek rólad... :-D

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:06:22

@Cérnahuszár: Az az érzésem, már nem akarnak sokat költeni rá. Érzik, hogy nincs már sok benne. Csak használják, amíg még megy, mint a régi autót...

Cérnahuszár 2016.09.14. 12:06:35

@Cérnahuszár: facomtudja, esetleg lehetne egy üvegház is, ahol kertészkedni kell, nem azt mondom hogy csináljanak farmot a helyszínből, de így csak ülnek és esznek.
Hiányolom hogy eltűntek a kondigépek is, valamelyik részben voltak.

Valamelyik részben volt az a kedvezmény, ami különböző jogokat adott, azt pl elejétől visszahoznám, az ad lehetőséget arra hogy taktikázzanak a játékosok. Túl le van butítva, csak a húzzuk egymás haját eszköztár marad a játékosoknak.

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:07:57

@PeniValdes: Össze sem tudom számolni, hogy ez hányszoros tagadás... szép ez a magyar nyelv :-)

ascii 2016.09.14. 12:10:39

tiv tivyt vmiért nagyon tolják, haverságot sejtek a háttérben, az tiszta sor, h ő direkt castingos, persze összefoglaló nem telhet el nélküle, pedig semmi különöset nem csinál, minthogy fitogtatja 100 szavas szókincsét (bár tegnap meglepően jól olvasott fel, a debilség csak megjátszottság kérdése?), illetve ez a barátnő téma.
mi a faszért akar vki összejönni vkivel, ha úgyis beköltözik, normális ember nem megy bele ilyenkor egy kapcsolatba, beköltözés előtt mindkettő törölte a fészét, ráadásul a szíve hölgye amúgy csak egy lepattant rüfke, természetesen pornós múlttal, ami a nagyobb csámcsogás érdekében természetesen ki is fog derülni. olyan ez mintha tényleg vmi forgatkönyv szerint lett volna összepasszintva.

ascii 2016.09.14. 12:18:07

@Cérnahuszár: a 4. "évadtól" Nagytétényi úti stúdió, előtte volt a Kunigunda úti stúdióban leforgatva.
viszont a helyszín nem fog változni, hisz ezt direkt e célból építették, ott van nem messze az rtl székház is, de nyilván a belső építész egy kicsit szabadabbra engedhette volna a fantáziáját, de a tapétacsere, és az ebédlőasztal meg a sezlony cserében kimerült. a legkisebb költésráfordítás mindenekfelett

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:19:09

@PeniValdes: Nem az a lényeg, hanem hogy bejön-e?
(W) :-)

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:20:57

@ascii: Mondom, szerintem már nemigen akarnak költeni rá, csak használni, amíg még fut. És hát a jelek szerint nem sokáig fut már...

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:22:53

@PeniValdes: Na jó, ne flörtölgessünk tovább, mert jön Aleksok, rámdörrent és megint megríkat...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 12:23:53

@ezneménvagyok: akkor majd megvigasztallak:)
persze csak ha fijú vagy:)

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:25:22

@PeniValdes: régen az voltam, de már nem nagyon emlékszem a múltra... :-D

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:27:19

@PeniValdes: (Apropó, szegény nőtársaidat nem szoktad vigasztalgatni? Ez eléggé dísz krimi náció :-) )

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:28:08

@PeniValdes: (Persze csak ha lyány vagy :-) )

Cérnahuszár 2016.09.14. 12:31:06

@ascii: ja tiszta sor hogy nem akarnak rákölteni, nekem meg igazából mindegy hogy az utolsó évadot nézem - az agóniát, vagy ezután esetleg mégis folytatnák valami új köntösben
az se baj ha ez az utolsó részemről

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:32:19

@PeniValdes: Igazad van, mi többet sírunk, rászorulunk a kivételezett bánásmódra... :-D

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:34:07

@Cérnahuszár: Na azért ugrás előtt csatold le az órádat, jó lesz az még valakinek... :-)

Cérnahuszár 2016.09.14. 12:36:15

@ezneménvagyok: nem hordok órát :) egy rózsaszín felhőben lebegve élek, és mindig van nálam redbull

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:38:46

@Cérnahuszár: Vágom, csak ki akartam próbálni magam ebben a szerepben is :-)
(Istenem, milyen jól csinálnám ezt is, dehát... :-D )

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:41:02

@PeniValdes: Tudom, olvasom a kontrollcsoportnál végzett kutatásokat a HV-kben. A szmájli csak sorvégdísz volt :-)

Krétagarbó 2016.09.14. 12:41:37

@malevil2050: egyedül még vivi es zsolti tart a kepernyo elott neha. Hihi barátnőnk merre vajon?

Krétagarbó 2016.09.14. 12:44:45

@Mók_Ica: de könyörgöm egy atiba vagy tivibe mi volt a csodabogár? Faszomatbazdmeg szökik a málna, vagy mi tesóóó????

MacákékIcukája 2016.09.14. 12:44:54

@ascii: megtalaltam gugli mapsen, de nem ertem, az arena hol volt anno? Elvileg a vv villa mellett valahol, de mar sehol nem latszik a muholdas kepen...

Krétagarbó 2016.09.14. 12:46:33

@moletty: krisztián ha megszólal kiver tőle a víz. Még a hangja is buta, hozzá az a bárgyú vigyor...

MacákékIcukája 2016.09.14. 12:47:57

@Krétagarbó: tivi-t valamennyire meg ertem, de hogy ez az Ati mit keres ott... a tujanal is pafranyabb.

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:49:08

@Krétagarbó: Az akkor telitalálatnak tűnt. Jutyúbsztár!!! Nézeccség!!!!! Ennél jobb már csak egy Kardasienkovics Dzsenifer lett volna, de olyan nálunk még nincs. Szóval volt ebben logika, csak nem jött be, a jelek szerint.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 12:49:42

@ezneménvagyok: most nosztalgikus érzés fogott el hatalmába el, amikor kutatást csináltam kontrollcsoportokkal...:)

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:53:10

@PeniValdes: Ne beszélj... mesélj! :-)
(Figyellek már egy ideje. Ennyi minden tuti nem fér bele 26 évbe. Szerintem te a Havasssshendrikk vagy :-) )

Krétagarbó 2016.09.14. 12:55:53

@ezneménvagyok: de nem próbáltak vele beszélgetni a casting alatt? A beköltöző show alkalmàval döbbent le bencus és anikó is, hogy kb. három mondatig terjed a szókincse.

ezneménvagyok 2016.09.14. 12:59:28

@PeniValdes: Kitértél a kérdés elől. Alól. Mellől. :-)

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:00:17

@PeniValdes: Arra már rég kitalálták a rágót, sokkal nyugisabb tevékenység.

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:03:03

@PeniValdes: (Ez meg egy újabb többszörös tagadás. Imádom! :-) )

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 13:03:37

@ezneménvagyok: na jó,hát vannak ezek a szerepjátékok tudod, amikor szerepet játszol,és akkor kiderül,hogy valóban mi vagy

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:04:08

@PeniValdes: Honnan tudod? Hogy hiábavaló, az oké. De a célját csak én ismerem :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 13:04:40

@ezneménvagyok: neked a többszörös tagadfások a fétiseid?:)
ez jó,szívesen megvizsgálnálak.

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:05:41

@PeniValdes: De te itt is ezt csinálod, nem? :-)

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:06:21

@PeniValdes: Most doktornőset játszunk? :-)

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:07:00

@PeniValdes: Oké, de közönség vagyunk, vagy anyag?

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:07:37

@ezneménvagyok: Várjál, eltévedtem a kérdések között...

wrenk 2016.09.14. 13:08:09

@Mók_Ica: "küldenék neki egy videót, hogy kapjon a fejéhez az uraság, hiányos öltözékben emlékeztetném rá" :DDD Fura, hogy őt nem válogatták be..:D

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:08:31

@PeniValdes: Foglald össze egy mondatban, aztán kérdezek.

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:09:16

@PeniValdes: Nem kozmológiailag értettem :-)

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:12:25

@PeniValdes: Majdnem olyan jól terelsz, mint én. Az én koromra sokkal jobb leszel benne nálam :-D

KapitányG 2016.09.14. 13:14:06

@MacákékIcukája: utcakép, és ha a Nagytétényi úti oldalon sétálsz a Növény utca felől a villa felé, ott sárgállik a fák között, még mielőtt elérnéd a villa épületét

ezneménvagyok 2016.09.14. 13:18:16

@PeniValdes: Már semmi sem maradt, amit még megtaníthatnék neked. :-)
(Jó, ott van még a kesztyűbe dudálás, de nem hinném, hogy az érdekel :-D )

MacákékIcukája 2016.09.14. 13:23:56

@KapitányG: jaja koszi, kozben megtalaltam! :) Kar erte... good times

etikette 2016.09.14. 13:30:46

Jó lett a poszt! :) Krisztán stílusa botrányos tényleg egy elkényeztetett mihaszna...DE! Szerintem nagyon szép arca van, jók a kontúrok, szépek a fogai, a mosolya. Testre is arányos. Szerintem totál fotogén mármint a többi bent lévő pasihoz képest :)

malevil2050 2016.09.14. 13:30:49

@Krétagarbó: Nem tudom ki merre jár s kél , széltében hosszában. Biztosan talált szeget valahol , talán az óperencián innenonnan .hehe

ascii 2016.09.14. 13:37:06

(csak úgy halkan, és építőkritikaként, leendő közutálat tárgyaként javasolhatnám a cset visszaszorítását?)

MacákékIcukája 2016.09.14. 13:43:52

@ascii: meglett kozben, koszi!

@etikette: igaz, de o egy tipikus pelda, hogy a szep kulsot mennyire lerontja a rossz szemelyiseg, en most mar kifejezetten csunyanak latom.

Berborosz 2016.09.14. 13:48:54

@ascii: Úgy érted, hogy egyesek ne írhassanak semmit?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 13:54:33

@etikette: valóban fotogén,de ennyi. félszeműek közt vak a király

Pácsó Ármándó 2016.09.14. 14:02:36

@Berber Oroszlán: Úgyérti, hogy privátban is tudnak ismerkedni, anélkül hogy a többieknek ki kellene válogatnia a témába vágó hozzászólásokat a flörtölősök közül, mint Hamupipőkének a búzát az ocsúból a számára oly fontos bál előtt :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.14. 14:28:53

@moletty: Ok, a telefonrol tavirati stilusban, a nagy Oe. :-)

mézescsók 2016.09.14. 14:33:42

@moletty: Nekem tetszik, de olyan jutalmakat, illetve büntetéseket kellene kitalálni, ami valamiképpen motiválja a játékost. Akármelyik irányban. Az ötlet egyébként nem új és nem az enyém. Ha jól emlékszem, az előző szériában volt valami káromkodást büntető akció, de nem emlékszem kristálytisztán. Lehet, hogy összetévesztem valamivel.

@kamilla123: Ugyanez a bajom: a faszom és társai maga a "tartalom". Ha jobban belegondolok, lehet, hogy jobb is nekem, ha nem tudom, mire is gondolt a kedves játékos.

@Cérnahuszár: Kösz.

@ascii: Hermann úr ebből következtetően nagyon szórakoztató személyiség lehet, de nem elég találékony.
Máshol is meg lehet takarítani a pénzt. Hogy játékosok színtjére emelkedjek: mi a faszomnak ezeknek a buziknak az a geci hencser, recskázzanak össze maguknak, ha dögleni akarnak!!! Odabasznii nekik pár deszkát, matracot, oszt annyi.
Tapéta és ragasztó helyett filcet, fessenek maguknak napot, csillagos eget, rajzolják meg a szél szaqát, a tenger zúgását, az Andrássy út benzingőzét, a romkocsma sörpáráját. Lehet, hogy genitáliákkal lenne tele a fal?
Erről jut eszembe: Vv Viki - a 6-os szériából, ahol Au nyert - vajon még a kreatívok csapatát erősíti? Mert a hetesnél még ott volt (nindzsaként gurult be az udvarra és ellopta a zászlót, vagy valami hasonló borzasztóan szellemes és veszélyes csínyt hajtott végre, továbbá nagyon mulatságos is volt - Lilu szerint).

@MacákékIcukája: Hát, még ha a kommerek összeszednék magukat!!! Bár ingyen ötletelni,

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.14. 14:34:22

@Krétagarbó: Ekg! Viki, Ati, Tivy, Mici szerintem is casting mellefogas, Zsofi csereje meg hiba volt. Krisztian eseteben meg rezeg a lec.

2016.09.14. 14:51:56

Riki, Tiki, Tévi

ascii 2016.09.14. 14:56:06

@mézescsók: Nemtudni, h Pácz Viktória Anna még ott dolgozik e, de pl a Gyukin Milovan alias Milo is ott segédkezett, meg főállásban van az Rtl-nél

mézescsók 2016.09.14. 15:00:58

@ascii: A Milo-féle szériára nem nagyon emlékszem, nem néztem akkoriban Vv-t. A nevét persze hallottam, de fogalmam sincs, hogy milyen pasas volt, lendített-e a játékon vagy éppen ellenkezőleg. Vikit viszont nem nagyon bírtam, ezért aztán - puszta előítéletesség okán - nem is vártam semmit.

2016.09.14. 15:10:14

@ezneménvagyok: Szólított valaki? :)
Csak nyugodtan, mi már szétmentünk. Moletty az új párja Penynek.

moletty 2016.09.14. 15:17:07

@VV Erőlegény: Gondoltam ám, csak úgy nincs benne semmi meglepő :)

2016.09.14. 15:25:11

@mézescsók: Szia. :) Nahát téged is látni erre felé? :) Vikit én se bírtam. Milóra nem nagyon emlékszem én se. Csak hogy normális volt. Ami igen ritka ezekben a műsorokban.

moletty 2016.09.14. 15:25:37

@ALOKSAKTRHEE: Szasz Tesó ! Ez a faszomgeci "ezneménvagyok" le akarja nyúlni a Penit a nyomorék ! Szerintem üssük szét Tesó ! Szökjön a málna!

2016.09.14. 15:29:02

@moletty: Ez a te problémád. Ha már lecsaptad a kezemről szívem hölgyét. :( Hamar utolért a végzeted. :D

2016.09.14. 15:39:34

@moletty: @ALOKSAKTRHEE: semmi sincs veszve fiúkák, csak ne siránkozzatok, azt nem szereti Peni :)

2016.09.14. 15:41:08

@Neytiri1: Egyedül én siránkoztam. De nekem már mindegy. :(

moletty 2016.09.14. 15:41:53

@Neytiri1: Nem síránkozok most ajánlottam szövetséget a kollégának "az ellenségem ellensége a barátom" alapon :)

moletty 2016.09.14. 15:42:26

@ALOKSAKTRHEE: Ne add fel Tesó, beosztjuk ! Peni sok egynek ....

2016.09.14. 15:45:46

@ALOKSAKTRHEE: ne legyen mindegy! Tudod az nevet, aki a végén nevet :)

2016.09.14. 15:46:10

@moletty: nem :) Peninek kevés egy :)

2016.09.14. 15:46:44

@moletty: Már bocs, de nem egy darab húsról van szó. Penyről! Örülj hogy téged választott. És tiszteld annyira, hogy nem osztogatod meg senki mással.

2016.09.14. 15:47:13

@Neytiri1: és jó ízlése van, MMKK

MacákékIcukája 2016.09.14. 15:52:57

@ALOKSAKTRHEE: a Leo is jofej volt abban a szeriaban, sokat rohogtem rajta, de elba**ta az Agica utani koslatassal. Siman megnyerhette volna, igy viszont csak masodik lett.

Krétagarbó 2016.09.14. 16:03:04

@VV Erőlegény: zsófi sztem is túl korán esett ki.

Krétagarbó 2016.09.14. 16:06:44

@MacákékIcukája: leó és ágica nekem sok(k) volt. De tkp-en már az első vv-ben volt egy nyálas-nyúlós szárálmi szálacska, lorenzo és ági között. Úgy tűnik, a csoportdinamika vhogy mindig ugyanoda fut ki.

moletty 2016.09.14. 16:25:19

@Neytiri1: Nyuszi ! Te ki vagy a nagy füleddel meg a kél fejeddel, nyuszi ? Kutya vagy, nyuszi! :D

2016.09.14. 16:26:03

@MacákékIcukája: Nekem Leo nem volt szimpi. Amit Ágicával műveltek, az sok volt. Főleg az utóbbi viselkedése. Nem tudott dönteni. Csinálja, ne csinálja? A végén már rendesen idegesítő volt.

moletty 2016.09.14. 16:27:23

@ALOKSAKTRHEE: Ágica fejét belevertem volna a radiátórba legszívesebben ! (ha nem lennék úriemeber :) (Halkan mondom, hogy lehet h. keverem valamelyik másik szériában valkivel :D)

genevieve 2016.09.14. 16:34:36

@Krétagarbó: hát az a brancsot konkrétan személyesen ismerem és mondhatom, hogy előre le volt osztva, hogy milo nyerjen...

szóval ez a többi szériában is így volt/van/lesz:-)

genevieve 2016.09.14. 16:35:15

@moletty: ezzel speciel én is így voltam:-)

moletty 2016.09.14. 16:39:01

@Puncylla: fiú, nem fiú.... ha minden apróságba belekötsz Nyuszi, akkor sehova se jutunk.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 16:55:39

@mézescsók: én emlékszem,bár csak névről,nem néztem ilyeneket. Majka, Leo, Ágica ezek vannak meg,az Alekosz,Béci

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 16:59:58

nekem a 4-es széria maradt meg leginkább nevekben.

2016.09.14. 17:13:38

@Puncylla: NEm. Ezt benézted. Ő egy hercegnő. :))

2016.09.14. 17:13:47

@moletty: hát látom hiába igyekeztem nyuszinak látszani a nagy fülemmel és a kék fejemmel, te rájöttél, hogy kutya vagyok. Azért ne mondd meg másnak, jó? Még szeretnék nyuszi lenni kicsit :D

moletty 2016.09.14. 17:15:04

Azon gondolkodtam az előbb (volt fél óra szünim), hogy a sötét anyag sötét energiává alakulásakor felszabadul sötétség ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 17:15:29

@Neytiri1: márpedig nyúl,mégpediglen pedetes capensis

2016.09.14. 17:16:11

@moletty: Nekem azért nem mindegy. :D Neked lehet igen. Ízlések és pofonok. Erre ennyit mondok. Kinek a pap, kinek a papné. :D Nagyon k.....s lehetsz. XD HA mindegy.

2016.09.14. 18:15:15

@PeniValdes: köszönöm Peni :) megnyugtattál.

,, 2016.09.14. 18:33:36

nagyon szomorú vagyok

MacákékIcukája 2016.09.14. 18:37:21

@Krétagarbó: @ALOKSAKTRHEE: egyetertek mindkettotokkel, altalaban falnak tudtam volna menni Agica affektalasatol (baromi idegesito csaj volt, detto mint BB1 Zsanett) es miatta csalodtam nagyot Leoban

MacákékIcukája 2016.09.14. 18:39:18

@genevieve: meselj!

@moletty: detto, sztem esetleg a bb1 zsanettel kevered, az is ugyanilyen nyafka hulye volt

Krétagarbó 2016.09.14. 18:54:35

@MacákékIcukája: de zsanett legalább szórakoztató volt amikor a pölöskei tájszólásával mondta: robotthgíp, hütthő

Mók_Ica 2016.09.14. 19:28:03

@Krétagarbó: tudod kellenek olyan játékosok is, akik gyorsan (vagy lassan) kiesnek.... :)))) Tivyt sztem azért vették be, mert "menő" a nézői célcsoport körében....

@wrenk: vagy kettőjüket együtt... mint anno Frenki-t és a csaját ;))))

Krétagarbó 2016.09.14. 19:35:00

Hehe, nézem a nyerő párost, annyit dicsértétek itt. Hát szakadok, asszem visszanézem az elmúlt adásokat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.14. 19:49:21

@moletty: En is tudtam, hogy tudod, hogy tudtam, hogy tudod. :-)

Mók_Ica 2016.09.14. 20:07:06

@Krétagarbó: tényleg jó :)))) bár nem láttam minden adást :))) az elején volt egy party.... ahol néhányan beöltöztek.... nagyon röhögtem.... plusz amit még hozzá kommenteltek a szereplők a "riport"-ban :)))

2016.09.14. 20:17:40

Lehet, hogy az egész hetet kihagyom, higy kíméljem a füleimet?

2016.09.14. 20:18:22

@PeniValdes: Megkaptam Peny. Csak hosszú. Összejöttek a dolgok az utóbbi időben.

Mók_Ica 2016.09.14. 20:23:18

@pávör dragonfruit: ha nem is nézed, de itt velünk leszel?? :)))

Mók_Ica 2016.09.14. 20:28:13

@pávör dragonfruit: helyes :))))

@Krétagarbó: Zsanett, mondd hogy robottttthgép :)))) - by Irigy hónaljmirigy :))) és mindent fertőtlenített :))))

MacákékIcukája 2016.09.14. 21:00:10

@Krétagarbó: igen, az vicces volt :D epp most neztem meg az IHM Big Brahner parodiajat, abban is emiatt cinkeltek

MacákékIcukája 2016.09.14. 21:01:29

@Mók_Ica: a legjobb az volt, amikor megjelent Oki a szomszedos villabol, hogy elvigyen ket rekesz sort! :DD

2016.09.14. 21:12:31

@PeniValdes: Majd ha képes leszek rá már, írok róla. Köszi az érdeklődést.

VR6 2016.09.14. 21:23:43

Az megvolt mindenkinek, hogy onmagat heteronak vallo David hogy summazta, miszerint kislanybabat kaptak? :) Valahogy ugy, hogy "azert jo lesz ez is?"

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 21:26:54

@VR6: kislánybabát máshogy kell pelusozni, mewg minden

BAZINGA2 2016.09.14. 21:28:41

@Krétagarbó:

Azért ne haragudj már, de a Tivy szókincse bővült, csak Te nem figyelsz eléggé! Mondja azt is, hogy : kutya vagy, nulla vagy, tedd rám jelet, vigyél ki párbajozni! Úgyis én jövök vissza...mi van villa? negatív, nekem annyi rajongóm van, úgyis én nyerek. - Szóval sokat fejlődött, az utóbbi napokban, de nem bánnám ha minél előbb kiesne! Vihetné Dinát, Micit, Atit, Lórit, és így tovább. Akiket érdemes nézni : Vivi, Zsolti, Dávid. A többi kint jobban mutatna, mint a villában.

mobilos perpetuum 2016.09.14. 21:57:02

@BAZINGA2: Dávidnak valami emlékezetes mondása, vagy bármi, amit csinált, légyszi.
Most éppen a Viki csapatából kilépés, aztán mégis a csajt várta vissza: öngól. Evelinnel való semmilyen kapcsolata, meg egyáltalán, mit látott abban a nőben: öngól.

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:08:15

baszki ezt a gyerekuvoltest nem nagyon toleralom igy este tizkor, minek kell ezt eroltetni?

Schlomo Goldberg 2016.09.14. 22:09:25

Estére miért nem lehet az összes gyereket kivágni a kertbe, azt ott nyöszzöröghetnek.
Maugli is felnőtt valahogy, a kert az meg mégsem a dszungel, ugye.

FrNo90 2016.09.14. 22:11:39

Az rtl-nek az a célja, hogy elriasszon mindenkit a gyerekvállalástól? :D

genevieve 2016.09.14. 22:13:22

zsolti milyen kreatív:-)

Commodore 2016.09.14. 22:14:08

Kemény meló mellett, még gyereknevelés is!!! Á ez durva!

FrNo90 2016.09.14. 22:15:36

Amúgy annyira nem rossz a vv8-as szereplőgárda szerintem, Attilán kívül senki nem tuja egyelőre.

szmoti 2016.09.14. 22:16:37

Atti a gyerekről: ...én eut is megtudnám zabálni ba.d meg :D attól, hogy mű, attól még aranyos ba.d meg :D

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:26:11

@pávör dragonfruit: olyan, mintha retekklub szandekosan akarna csokkenteni a nezettseget

Commodore 2016.09.14. 22:29:45

Követelem a vidám kisállatokat! (cukik!)

FrNo90 2016.09.14. 22:29:49

@MacákékIcukája: vagy a magyar népszaporulatot. :D

2016.09.14. 22:34:49

@MacákékIcukája: ezt azèrt mondod mert nem egy szál pinàban fekszel le :D

Commodore 2016.09.14. 22:36:07

Egész nap herevere! Mitől fáradtak? Getzi!

FrNo90 2016.09.14. 22:36:31

Hova tűntek az emberek Miért van ilyen kevés komment? :D

Krétagarbó 2016.09.14. 22:38:49

Krisztián vicces a pipaszár lábaival, arra miért felejtenek el edzeni?

2016.09.14. 22:39:25

@Krétagarbó: Leg day mindig kimarad, addigra elfáradnak.

ewita 2016.09.14. 22:39:38

@Schlomo Goldberg: :D:D:D

Krétagarbó 2016.09.14. 22:40:47

Somának kisebbségi komplexuma van, a farokméretet illetően komplexumos...

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:41:04

@pávör dragonfruit: ja, mer' most bekentem magam onbarnitoval es varni kell a pizsivel egy kicsit

@FrNo90: leleptek, mer szar a musor

2016.09.14. 22:42:39

@MacákékIcukája: Jártál olyan Vivi-féle táncot?

Commodore 2016.09.14. 22:43:23

Faszik mennek a krimóba bebaszni!

ascii 2016.09.14. 22:44:05

felemelő érzés lesz ebből holnap reggel hogyvótot írni :rofl:

szmoti 2016.09.14. 22:44:15

Szerintem ma Krisztián mókás :)

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:44:48

@pávör dragonfruit: persze, es a felfujhato flamingomon is ugraltam egy kort

genevieve 2016.09.14. 22:45:00

dinka, megint úrinő:-)

2016.09.14. 22:45:36

Milyen irigyek a picsák.

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:45:47

Na, Dina kinyitotta a szajat

szmoti 2016.09.14. 22:46:12

A kő papír ollót nem soma nyerte kővel? Atti mintha ollót mutatott volna

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:48:43

Mekkora hulye ez az Ati is, pfff leloni az eredmenyt elore

genevieve 2016.09.14. 22:51:09

mondjuk zseri is szépen beszél...

ascii 2016.09.14. 22:51:28

@genevieve: zs kategóriás sem különb :)

Mók_Ica 2016.09.14. 22:53:24

a végére értem ide, úgy látom vissza kell olvasnom.... volt vmi érdekes?

Krétagarbó 2016.09.14. 22:53:52

@MacákékIcukája: lóri betömhetné neki, addig is csönd volna.

genevieve 2016.09.14. 22:55:38

azért nem rossz ez a játék, szépen szétszedi a brancsot:-)

2016.09.14. 22:55:39

Előre sajnálom a jövőbeli utódokat.

ascii 2016.09.14. 22:55:49

mi volt ez a katonai ponyva Anikón?

Mók_Ica 2016.09.14. 22:56:00

ójaj.... nem tudom ma mi volt, de holnap fokozódik a helyzet :)))) mit csinálnának ezek a szééép emberek egy valódi gyerekkel???? :)))))))

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:56:21

@Mók_Ica: kb annyi hogy "szopjad le az osszes f*szom, te hulye kocsog g*ci f*sszopo" stbstbstb

Krétagarbó 2016.09.14. 22:56:27

@Mók_Ica: ez a rész még nem volt olyan gáz. Mici és Krisztián tölthet el egy éjszakát a nyugiban a nézők szavazatai alapján. Na lesz szex vagy lesz szex?

MacákékIcukája 2016.09.14. 22:57:39

@Krétagarbó: akkor meg nezhetnenk a szerelmesparos nyaladzast, nem is tudom melyik a jobb variacio

2016.09.14. 22:58:01

@szmoti: papírt mutatott A

Mók_Ica 2016.09.14. 22:58:39

@MacákékIcukája: szóval csak "ismétlés" volt? :)))))

@Krétagarbó: óóóó..... Nyuszi és párja??? sztem Krisztián nem gerjed Micire.....

@ascii: elvileg normál ruha.... csak Anikó "veszett el" benne..... nagyon vékony....

szmoti 2016.09.14. 23:00:04

Köszi :) akkor nem kicsit benéztem

2016.09.14. 23:01:02

@szmoti: Soma is szegény :D

MacákékIcukája 2016.09.14. 23:02:05

@Commodore: de igen, csicskagecis!

@Mók_Ica: nem hiszem el, hogy ezek nem tudnak mast a karomkodason kivul

@pávör dragonfruit: norvegul mi? :-O

Commodore 2016.09.14. 23:04:20

ezdedurva! kommentátor!!

Mók_Ica 2016.09.14. 23:04:27

@MacákékIcukája: következő tematikus hét legyen a káromkodás mentes hét.... remélem olvassák a szerkik....

jaj.... Lóri borzasztóan néz ki full pirosra kent arccal és a szőke fejével.... konkrétan ijesztő... :o

Mók_Ica 2016.09.14. 23:05:27

bv-ben foci..... pfffff

Mók_Ica 2016.09.14. 23:06:14

au-n vki tekerje le a hangerőt.....

2016.09.14. 23:07:06

@MacákékIcukája: Sőt norvég mintát ugráltál a flamingóddal.

Mók_Ica 2016.09.14. 23:07:25

au rövidnadrágja.... kiég a szemem :o

2016.09.14. 23:07:28

@Mók_Ica: Én már elkapcsoltam :)

MacákékIcukája 2016.09.14. 23:07:39

@Mók_Ica: szerintem akkor Davidon, Lorin es Zsoltin kivul senki nem beszelne. A "teso" szo hasznalatat is buntetnem :D

Lori olyan kedvesnek es nyugisnak tunik

MacákékIcukája 2016.09.14. 23:08:40

@pávör dragonfruit: jahogy! Osloban elek, ugyhogy igen :D

Mók_Ica 2016.09.14. 23:10:32

@pávör dragonfruit: asszem neked van igazad :)))))

@MacákékIcukája: nem bánnám..... szoktam én is csúnya szavakat használni.... de nem folyamatosan és nem tartalomként.... a tesó szóval kapcsolatban ekg :)))))

Commodore 2016.09.14. 23:10:46

@Mók_Ica: Vicces belevaló! Mi a fasz!?

2016.09.14. 23:11:01

@MacákékIcukája: belejövök a bennfenteskedésbe

Mók_Ica 2016.09.14. 23:11:18

@MacákékIcukája: és Osloban van a rózsaszín flamingód? :))))

Mók_Ica 2016.09.14. 23:12:27

@Commodore: ennek a szériának bv-je kritikán aluli.... ez minden, csak nem vicces.....

Mók_Ica 2016.09.14. 23:13:30

@pávör dragonfruit: tegnap elmondtam neked :))) szóval már az vagy :)))

2016.09.14. 23:13:55

A lányok matatnak jobban.

2016.09.14. 23:14:36

@Mók_Ica: Nem mondtad, csak célozgattál :)

MacákékIcukája 2016.09.14. 23:15:23

@pávör dragonfruit: ez ma mar a masodik volt :)))

@Mók_Ica: az egyik munkatarsam kapott egy ilyen flamingot a fonokoktol, nekem van egy ugyanilyen pici meretben, amibe sorosdobozt lehet allitani, illetve van flamingos szivoszalam, ja es a legjobb baratnom flamingonak becez. Lehet, hogy en vagyok Viviiiii???
Nemar, baszki.

Mók_Ica 2016.09.14. 23:15:37

@pávör dragonfruit: de, elmondtam :))) kaptam is érte, hogy miért árultam el :))))

MacákékIcukája 2016.09.14. 23:16:59

Megint lemaradtam a matatasrol, hat ezt nem hiszem el

Mók_Ica 2016.09.14. 23:17:06

@MacákékIcukája: tuti nem, Vivi unikornis :)))) egyébként látod, hogy druszák vagyunk??? :))))))

Commodore 2016.09.14. 23:19:58

Értelmes ember feldobta a műsort

2016.09.14. 23:20:33

@MacákékIcukája: Mac Flamingo rúzsod van? :)

Mók_Ica 2016.09.14. 23:20:57

@Commodore: de most már megint egyedül van au.... izé.... smár... izé... vóna....

2016.09.14. 23:22:03

@Mók_Ica: Akkor már elaludhattam :D

Mók_Ica 2016.09.14. 23:23:10

csendes Atti is próbált helikopterezni, de csak csattogás sikerült neki.... höhö.....

Mók_Ica 2016.09.14. 23:27:31

@pávör dragonfruit: még nem aludtál akkor :)))

ezneménvagyok válaszolt neked:

@Mók_Ica: Pszt! Nem elárulni a pártitkokat rögtön mindenkinek!!! :-)

2016.09.15. 02:35:35

@Mók_Ica: Erre nem emlèkeztem :D

Komeszka 2016.09.15. 03:36:18

@BAZINGA2: A döntőt megnézném én is ebben a szereposztásban:Vivi, Dávid, Zsolti. Most éppen Vivinek adnám a végső győzelmet, mert egy kedvelhető kiscsaj és soha az életben nem lesz ennyi pénz közelében sem.

Komeszka 2016.09.15. 03:37:40

@FrNo90: Krisztán is tuja. Bírom, de tuja.

Komeszka 2016.09.15. 03:48:48

@mobilos perpetuum: Szerintem pl. egyedül ő küldte el a picsába Dinát, úgy istenesen. Nem csicskul Evelinnek.Amivel baja van, kimondja, miközben a többiek puncsolnak egymásnak. E mellett értelmesen beszél a többi írástudatlan helyett is (meg Zsolt), nem véletlenül ezért talán ő van az egyik legtöbbet a riportban. E mellett ő főz a bandára, benne van a bulizásban, veszi a poénokat, néha poént is indít, pl. amikor felbujtotta Somát, hogy szívassa Vivit a cigivel. A bentiek döntő többsége kedveli és megbízik benne.

Komeszka 2016.09.15. 05:23:48

@mobilos perpetuum: Mondjuk az Evelines dolgot tényleg benézte csúnyán.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 08:23:52

@Komeszka: Nála elképzelhető, hogy tudatos is ez a tujaság. Tulajdonképpen miért is tolná be magát a központba, ha így is simán benn tud még maradni néhány körig. Elég, ha később kezdi ellövögetni a puskaporát (persze nem biztos, hogy van neki, de hátha).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 08:25:44

@FrNo90: Lehet mondani, hogy az RTL egy ellenzéki csatorna... :-)

mézescsók 2016.09.15. 09:13:48

@MacákékIcukája: Robin is tujaként nyert, úgy látszik, hogy ez is lehet nyerő taktika.Ha a nézőknek nem is annyira élvezetes. Valamivel későbbi szériában - amit már láttam - Csaba is jószerivel a biodíszlet szerepét töltötte be, aztán eljutott a végjátékba.

@ALOKSAKTRHEE: Szia! Ritkán jelentkezem, de velem lehet a gond: ez a széria valahogy nem fogott meg, valamiért unom. Nem nézek minden adást, inkább véletlenszerűen tévedek a műsor elé. A hv-kat olvasom, ha van időm. Abból a kevésből, amit láttam, talán Zsolti és Vivi szimpatikusabb egy hangyaf.....nyival a többinél.
Bár a Milós szériát nem láttam, hallottam róla és tudom, ki a pasi. Sőt, ha jól emlékszem, akkor az Au által megnyert szériában (talán a Vv5?) az egyik mentor volt, aki valamelyik játékosnak ment be segíteni. Attila ment be akkor még - Zsófikát pályolgatta -, talán Seherezádé, bár ebben nem vagyok biztos, Milo, de hogy ki még, arra nem emlékszem. Szimpatikus, nyugis fazonnak tűnt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 09:28:24

@Krétagarbó: mert az nem lóg ki a kocsiból,vagy a pult mögül. a csajszik meg felsőtestre felejtenek el edzeni...mint a Mézga Gézában..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.15. 09:30:22

@VV Erőlegény: szerintem nincs neki..Krisztianrol van szo,ugye?

MacákékIcukája 2016.09.15. 09:33:03

@Mók_Ica: igen, lattam es ezt mar a legutobbi szerianal is megtargyaltuk :))))

@mézescsók: Robin tul normalis volt a tobbiekhez kepest, egyebkent az meg nem az o hibaja, hogy nem ment bele a csicskagecizesekbe es emiatt a retekklub nem vagta be, csomot poenkodott, tok vicces volt (ejszakai kozvetitesekbol derult ez ki).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.15. 09:35:19

@PeniValdes: Igen róla. Lehet, hogy nincs, de az nagy csalódás lenne számomra, úgyhogy reménykedem, hátha van... :-)

mézescsók 2016.09.15. 11:24:11

@MacákékIcukája: Én nem nagyon kedveltem Robint. A többiekhez képest nézve viszont tényleg normális volt, de amikor csak ült és bámult maga elé mereven, akkor mindig az volt a benyomásom, hogy van valami llelki deffektje. Viszont nem értek hozzá, lehet, hogy csak beleképzeltem.
Amúgy mindig az a jó trükk, ami bejön. Az ő taktikája, - ha volt neki egyáltalán, mert azonkívül, hogy nem lesz partner a csicskagecizésben, mást nem nagyon fedeztem fel benne -, akkor neki volt igaza. És ezt, akár kedvelem az illetőt, akár nem, el kell fogadnom.
süti beállítások módosítása