Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X17 – A tuják márpedig kint maradnak (18+)

2016. szeptember 13. 06:14 - Bruti

Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg alkoholhoz nem jut. Annak hatására viszont úgy fagy le a beszédközpontja, mint Sixx windows 10-e öfi írás közben, így onnan kezdve nincsenek értékelhető momentumai. Ellenben Lóri, szerepel, ráadásul romantikus szálak fűzik a Külföldihez pedig ő úgy jött be, hogy nem is akar semmi ilyesmibe bonyolódni. Na, a nézők meg úgy voltak vele, hogy akkor inkább az albínót nézik, amit valahol meg tudok érteni, így Lóri mehetett vissza a kecóba.

1_34.jpg

Viki után 1-ben (illetve még nullában) az élet folyik tovább a villában, és bár a lakókat kicsit megviselte társuk távozása, de szerintem ezt hamar ki fogják heverni. Bence kvíz kérdéssel indítja a napot: Kialakul-e igaz szerelem Dina és Lóri között? Fú... izgi. No, de nézzük, mi történt a párbaj napján.

Ébredeznek a lakók, majd Vivi, (aki szerintem a legviccesebb lakó) Dáviddal szakértenek Vikinek a párbajról. A két tapasztalt róka elárulja a csajnak, hogy mennyire érdemes izgulni, meg mit kell csinálni egy ilyen napon. Majd Vivi egyre idegesebb lesz, hiszen tegnap - feltehetően beszórakozva – elosztogatta az összes cigijét, most meg dolgozik benne a nikotin, illetve annak hiánya. Már szinte tombol, mikor Soma úgy dönt megérett az idő egy kis szívatásra. Valami papírt összeteker és jelzi a csajnak, hogy neki még van egy szál cigije. Bár Vivi nem biztos a dolgában, de ráveti magát a dekkre, majd Somára és addig gyilkolja, amíg az be nem vallja, hogy csak kamuzott. Ekkor Vivi úgy döntött, hogy megvalósítja régi álmát és Somát a „hivatalos rabszolgájává” teszi. Hogy ez mit takar pontosan, azt nem tudom, de kíváncsian várom.

2_33.jpg

A következő blokkban a párbajozók egy bizalmasukkal vonulhattak félre, hogy megbeszéljék a dolgaikat. A fura az, hogy Viki pont azt a Dávidot választotta, aki ugye kitáncolt mögüle. Mindenesetre bementek a hálóba egzotikus gyümölcsöket zabálni, miközben jött a lelkizés. A másik párbajhős a kis szerelmét választja, de már az előző évadokban is rühelltem ezeket a nyálas perceket, így most se fogok róla sokat írni. A lényeg, hogy Albínó szerzett egy Sorry feliratú párnát meg egy üveg bort, és azon csámcsognak, hogy a Külföldi kivel vigyázzon, ha ő már nem lesz. A hálóban közben kiderül, hogy Vikinek (istenkém még leírni is szörnyű) az ÉLETE CÉLJA volt bekerülni ebbe a műsorba és, ha most kiesik, akkor megint céltalanul fog lebegni a semmiben, és feltehetően beszippantja egy kibaszott nagy fekete lyuk. Pedig ő amúgy kurva erős lány, mondja, majd sírva fakad.

3_33.jpg

A villalakók leginkább ugye Vikit várták volna vissza, de ennek ellenére tisztességgel megtapsolták a visszatérő Albínót. De nem sokáig analizálhatták a helyzetet, mert Gáspár Győző berendelte őket a tévé elé, hogy Viki elbúcsúzhasson Tivy-től.
Itt egy pillanatra kitérnék a BeleValó műsorvezetőjére. Én vágom, hogy trash, meg bulvár, de faguriga legyek, ha értem, 2016-ban ki gondolhatja komolyan, hogy erre a haszonállatra kéne bízni egy műsort. Tisztán emlékszem, mikor tavaly az egész magyar média egyként rángatta meg az egyébként halál polkorrekt Maksa Zoltán humoristát, egy rosszul értelmezett Elte nemi erőszakos poénjáért, most meg olyanok jönnek ki ennek a nyomoréknak a szájából élő adásban, hogy: „Te melyiket roncsolnád szét? Hogy aláznád...?",  és  senki még csak fel sem kapja a fejét a nők ilyen szintű tárgyiasításán. 

De térjünk vissza a villába. Lóri és Külföldi most nagyon elégedett magával, aminek lépten-nyomon hangot is adnak, majd úgy döntenek, hogy ideje lenne már megünnepelni a győzelmet. A buli kicsit laposnak indult, pl. szegény Miss Röfi nem is tudott feloldódni, mivel beugrottak neki képek az előző buliból, mikor is Ati, az egyszerű vidéki suttyó beférkőzött a lágyrészei közé. A feltolult emlékek annyira felzaklatták, hogy menten sírva fakadt, hiszen ez egy „nincstelen” porschétlan senki, aki sose fog vele eltapsolni egy éjjel több száz rugót. Szóval ott sírdogál magában ez a szellemi nyomorék, amikor érkezik a "nincstelen" és próbálja vigasztalni, de arra nem jön rá, hogy ő maga a bajok okozója. Végül a cayenne tulajdonos Krisztiánnak önti ki nem túl bonyolult szívét, de a közmunkás terelgető sem az esze miatt van itt, szóval csak annyit tud ismételgetni, hogy „mán mindegy, megtörtént”.

Azért az alkohol hatására a buli csak beindult. Először a medence lett tele villalakókkal, bár leginkább nem önszántukból, aztán meg Zsóti és Vivi vitték a prímet. Elsőnek Zsóti gyakorlatilag megerőszakolta Dávid mellkasát, majd Vivivel olyan ámokfutásba kezdtek, hogy még a „sokat látott” Dina is csak lesett, mint Zorro a white party-ban. Ez a két hülye legalább tényleg hozza a hangulatot. Komolyan, ha ezek nem lennének bent, már kaszáltam volna ezt az évadot, szóval remélem még látjuk őket akcióban.
Az utolsó blokkban Lóri és Dina enyelgését kísérhették figyelemmel, az erre fogékonyak, de ez engem már nem érdekelt, inkább elkezdtem írni az öfit. Ami viszont érdekesebb, hogy ha jól láttam, Tivy és az egyik csaj, talán Evelin Zseráldinnyó (hajnal háromkor, már nem látok jól) se türtőztették magukat a paplan alatt, így a youtube kedvencnek is lett mit magyarázni otthon.

5_23.jpg

Címkék: 18+ vv8
402 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moletty 2016.09.13. 07:17:53

Jólett Tesó., csipázlak geci ! Mellesleg első.
Egyetlen kérdés : Tivy Evelinnel témázott vagy Franciakulccsal ?

rearwindow 2016.09.13. 07:34:29

@moletty: tivi zserboval volt szerintem

fitymacsattogas 2016.09.13. 07:52:53

tivy feje olyan mint aki most jott ki egy massziv stroke-bol, epp csak a nyala nem csorog (vagy azt kivagjak)
hogy bir egyedul lelegezni?

Gia 2016.09.13. 08:00:17

Az ott szemmel láthatólag Zseraldin.Evelin nincs is olyan jóban Tivyvel,hogy mellette aludjon.

Gia 2016.09.13. 08:01:13

A Zorrós szöveg nagyon jó volt! :-D

ornyim 2016.09.13. 08:01:52

Húú, sose voltam még ilyen korai az új posztnál, ez most sikerélmény :D
A szerelmi szál unalmas, nagyon unom, még annál is jobban, már nem érdekes, bár ez nekem eddig sem volt az.

ornyim 2016.09.13. 08:03:36

A következő "házasságtörő" Krisztián lesz, aki majd nekiáll Röffenccsel pornózni.

Patria 2016.09.13. 08:10:21

Mondta is Tivy, hogy Zselatin. :)
Hatalom volt, mikor rácsapott a fejére és még a zenét is kikapcsolták, hogy lehessen hallani a csattanást.
Vinnyogtam, mint egy mosómedve, talán az eddigi legszórakoztatóbb rész volt. Nem számítva a tegnapit, mikor Mici esett-kelt.

kamilla123 2016.09.13. 08:43:41

@ornyim: igen, én is unom és szerintem ők is hamar unni fogják. Dina rosszul járt vele, h Lóri jött vissza, mert belesüpped majd ebbe a szerelmi szálba, holott ha új fejezetet kap Lóri kiesésével, lehetett volna mártír és összeállhatott volna DÁviddal, ami egy ideig megint érdekessé teszi. Így nemcsak unalmas, de Lóri felé is szar ügy, ha nem szexelnek, mert el fog tőle fordulni a srác. Az enyelgés nem lesz elég érdekes neki. De ha szexelnek, az is baromi unalmas lesz.

Túroscsusza 2016.09.13. 09:01:34

Lóri, kétségkívűl érdekes figura, azért küldték a nézők vissza, a SZAPPAN OPERÁS CIVAKODÁS igenis érdekli a nézőket...
A lakók kezdik elengedni magukat, elfelejtik hogy a kamera mindent hall, és mindent lát....

velős 2016.09.13. 09:07:06

Nekem már szinte fizikai fájdalmat jelent mikor újra láthatjuk Lóri+Dina enyelgését. Blöe. Persze egyértelmű volt hogy L. megy vissza, de remélem hogy mostantól kevesebbet kell nézni azt a bárgyú fejét. Nameg "sorry" párna, rendkívül kreatív. Meddig akarja még ezt tolni? Normális férfi feléri aggyal hogy ok megtörtént, bocsánatot kértem, megbocsátott, hagyjuk akkor. Ez a szerencsétlen meg minden egyes lehetőségnél felhozza, hogy "szeretlek" Dina, DE amúgy emlékezz majdnem itt a szobában megcsináltam egy másik csajt. Minden nap elmondom hogy emlékezz erre....

kamilla123 2016.09.13. 09:08:13

Amúgy a BV-t én el sem kezdtem nézni egyáltalán, amikor megtudtam, h Győzi is fogja vezetni. Gyalázat az a pasi. Hogy nem lehet levakarni a képernyőről?

rearwindow 2016.09.13. 09:23:58

@kamilla123: én is Győzike miatt nem nézem a BV-t, és sztem elég sokan vannak ezzel ugyanígy. Nagy mellényúlás az Rtl részéről, nem is értem mit gondoltak amikor szerződtették

mobilos perpetuum 2016.09.13. 09:30:14

Tivy az asztalnál megbeszélte, hogy pont azok vannak ott, akik erősek. Rajta kívül Soma, Krisztián, Mici. Aztán meglátta, hogy Zsolti is ott ül, igen, ő is erős. Csak Vivit nem mondta.
Ha félnek a többiek Tivytől, az elég gáz, mert még sokat halljuk majd nagy poénját, hogy szökik a málna. A youtube-ról is lezavarnám.

2016.09.13. 09:32:00

@kamilla123: Pedig tegnap minden idők legjobb belevalója volt. Érdemes visszanézni. A kedvencem az volt amikor Győzike sírva énekelte tovább a lekevert You Must Love Me című/refrénű számot de kissé eltérő szöveggel "du mászt vájbréjt" (Do must vibrate???:-). Előtte még egy szlováknak mondott idióta szőkenőtől nemzetközi nyelven tudakolta, hogy szopik-e: "Ájem Vittorio. Nyemá oboá?"
Priceless!!!!!!

mobilos perpetuum 2016.09.13. 09:34:35

@Spitzbauer: Győzikének a látványától is hányok. Attól, hogy most viccesebben volt elmebeteg, nem hatódok meg.

gatti979 2016.09.13. 09:34:36

@ornyim: abszolut egyetértek. Nem is értem miért kell ezeket a szerelmi szálakat erőltetni. Unalmas víz gereblyézés.

ga_zsi 2016.09.13. 09:37:42

de mit tett Lóri, amit Evelin nem? azt, hogy bevallotta, hogy Dina csak ugródeszka volt nála? Dinának is ő. a többiek is taktikáznak, nem? ja nem. Evelinnek meg az volt a baja, hogy otthagyták, mielőtt ez a lehetőség neki jutott volna eszébe. ő simán végigcsinálta volna, de ez utólag hogy jön már ki.
egyébként inkább a Lóri-Dina enyelgés, mint Tivy és Zseri.

ornyim 2016.09.13. 09:40:02

@Spitzbauer: a sírós éneklést pont elkaptam én is, azon nyomban kapcsoltam tovább, borzalmas!!!!

2016.09.13. 09:40:28

@mobilos perpetuum: Én ki nem állhatom Győzikét, elkapcsolok, ha meglátom. A belevalót azért nézem, ha éppen a TV előtt vagyok, mert rendszeresen mutatnak olyan történéseket a lemmingeről, amik fontosak, de nem kerülnek az összefoglalóba. És itt nem a zuhanyzásra meg a mesztelenkedésre gondolok, hanem pl. hogy tegnap csak ebből derült ki, hogy Tivy keze nem csak a saját gatyájában volt. Ami azért csoportdinamikailag nem mindegy. Meg Tivy baránőjének sem. Szerintem.

yoga girl 2016.09.13. 09:45:39

Én igazából nem lepődtem meg hogy Bruti elírta a nevet, én is elgondolkodtam vagy 2 percig hogy a sötét haj a még sötétebb éjszakában Geraldin vagy Evelin volt-e, de így képről igen, Zseri volt az. Hát érdekes.
És azon Tivy vélemény szerint, hogy Mici a legerősebbek között van... hát haha

ornyim 2016.09.13. 09:46:18

@gatti979: az oké, hogy voltak szériák, ahol bejött, de könyörgöm, az, hogy mindegyikben megvan és annyira erőltetett, főleg az, hogy egy hét után olyan szerelmek vannak, hogy csak lesünk. Ki hiszi ezt el? Taktikának meg borzasztóan elcsépelt. Láthattuk tavaly Laccit és Dinkát, Edina egy népszerű szereplőből csúszott szépen lefelé, pedig nagy esélye lett volna a győzelemre. Most nem azt mondom, hogy Dina népszerű, a szó jó értelmében legalább is biztosan nem, de így még érdektelenebbé fog válni, hidrogénfejjel együtt. Sokkal jobb húzás lett volna hagyni Dinát egyedül, figyelni kihez csapódik, valamint azt, hogy miféle bosszúhadjáratot indít... A másik meg, hogy ha most Tivy meg Zserbó is elkezdik, akkor rosszul leszek. :D

MacákékIcukája 2016.09.13. 09:48:46

@ornyim: @gatti979: szerintem azert eroltetik, mert ez mar nem a vv5, ezek a lemmingek nem nagyon tudnak mast felmutatni... Dugas, bebaszcsi, faszporgettyu, meztelenkedes. A tattika nem nagyon megy nekik.

ornyim 2016.09.13. 09:48:58

@mobilos perpetuum: ez a baj, félnek tőle, mert folyamatosan azt hangoztatja, hogy hány követője van. De ez meg tök érthető, én se merném kihívni, mert ő mégis csak ismertebb már, még akkor is, ha ilyen semminek nem nevezhető szarral tűnt fel.

gatti979 2016.09.13. 10:01:40

@ornyim: minden szavaddal egyetértek. Erdektelen es hiteltelen ez a szerelem vonal. A nagy taktikázós dolgot se értem. A nézők döntenek egyéni szimpátia alapján. Sose értettem amikor a riportszobában xy elmondra, hogy ő most taktikából ezt vagy azt csinál. Van olyan néző akinek ez szimpatikus? Nah de visszatérve az eredeti mondanivalóra: A szerelem vonal nagyon gagyi..

ixub 2016.09.13. 10:06:29

@gatti979: Senki nem akar zöld/kék kendőt. Erre kell a taktika. Ha nem kapod meg, a nézők nem tehetnek semmit akármennyire is utálnak.

ornyim 2016.09.13. 10:17:27

@MacákékIcukája: de ez se felmutatás, ez uncsi, komolyan.

KarelGott 2016.09.13. 10:23:00

Abból,hogy Silas ment vissza Dinka húzza a rövidebbet. Ha a lány nem fexik össze vele,akkor a következő párbajon ki fog esni angyalom,mert erre az egészre senki sem kiváncsi. Bár a tegnap esti összefoglaló végén Szépszőkeherceg álló farokkal csak az egyik oldalára tudott gurulni az ágynak-ami ugye arra jó,hogy nem esik le olyan könnyen a zemberfia- ebből még lesz balhé. Remélem összevesznek és lesz történés a villában. Tivy sem bírta punci nélkül,így megpróbált labdába rúgni Zselatinnál. A matatás ment,és szerintem több is lesz benne,de az remélem eszükbe jut,hogy párban még nem maradtak bent a végéig. Erre senki nem kiváncsi,és ha lehet akkor megkeverik a "szerelmesek" életét a savazók.
Szerintem is van fantázia Viviben.Jópofa dolgokat mond és tesz,bár amit Zsoltival műveltek,az elsőre kicsit fura volt,de aztán nagyokat röhögtem rajta.Tényleg visznek életet a villába,de az elszomorít,hogy csak piával érik el ezt a szintet.IcikePicikeMicike eléggé odavolt,hogy megint csak a csunyájját akarta egy pali. Semmi mást nem látnak meg benne,és azt is csak részegen.... Van benne valami :)
Talán a héten nagyobb lesz az összetűzés,mert Tivy lesz a hajcsár a villában.
Várom már az első feladatos hetet is...

ornyim 2016.09.13. 10:29:09

@KarelGott: Mici az élő példa arra a mondásra, hogy van az a piamennyiség... :D

rearwindow 2016.09.13. 10:33:57

Nekem a mostani széria tűnik az eddigi legunalmasabbnak. Sikerült annyira ostoba embereket összeválogatni, akiknek még a levegővételen is el kell gondolkodniuk, és ez nézőként nem túl érdekfeszítő. Mivel két összefüggő szót nem tudnak kiejteni, ezért azzal van tele a műsor hogy : hevernek a kanapén, cigiznek, egymást taperolják. A giliszták életéről érdekfeszítőbb napi riportot lehetne összevágni.

ixub 2016.09.13. 10:34:27

@ornyim: Mici inkább a nomád tehenészlány megtestesítője.

Funk You 2016.09.13. 10:38:15

@velős: na ez az, ami tök érthetetlen Lóri viselkedésében, hacsak nem valamiféle taktika, hogy folyamatosan rájátszik a bűnös szerepére, holott ráadásul nem is történt semmi olyan, de abban a semmiben fele részben Evelin is benne volt.

a másik ami nekem nem logikus, amikor a párbaj után beszélgettek Dinával, hogy most majd senki nem mer jelet pakolni rá, vagy kihívni. vajon miért jut erre a következtetésre, amikor a saját véleménye szerint is a leggyengébb, legszürkébb játékost ejtette ki? olyan ez, mintha a megyei II. szintű csapat 2:0-ra verné a megyei III-at és azt hinné, hogy ettől a Premiere League-ben mindenki összeszarja magát. Jó, ebben a VV-ben nincsenek premiere league szintű játékosok, de akkor is... :)

aztán itt ez a Dávid fiú... beáll Viki mögé, aztán átáll Lórihoz, de Vikinek ad tanácsokat és őt várja vissza. volt egy zavaros magyarázata erről, ami számomra kb minden logikát nélkülözött. értette ezt valaki?

ixub 2016.09.13. 10:41:06

@Funk You: A Vikinek tanácsadás még az átállás előtt volt. Lehet akkor győzte meg véglegesen, hogy ez egy sülthal.

ixub 2016.09.13. 10:45:43

@PeniValdes: Igen a jövőkép adott. Végül is bárhova lehet rajta pi*át hajtogatni.

Funk You 2016.09.13. 10:47:07

@ixub: jó, ez lehet, mindkettő a párbaj előtt történt. na de Vikit várta vissza, az egyértelmű. Lóri még mondta is Dinának, hogy oda sem ment hozzá gratulálni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.13. 10:51:18

@ixub: a tehenészlány szerepben lehet esélye

Veresné 2016.09.13. 10:55:38

@rearwindow: Egyetértek és nem is értem ki az aki ennyire tolja ezt a szerencsétlen balekot az RTL-nél. Se humora se esze nincs, nagyon irritáló!

ornyim 2016.09.13. 11:01:34

@Funk You: szerintem ez csak pusztán valamiféle taktikai húzás volt Dávid részéről. Gondolta milyen jól veszi majd ki magát, ha átáll a mártír oldalára, a nézőknek ez szimpatikus lesz... Szerintem ő azt gondolta, hogy Viki megy vissza, úgyhogy kicsit belebukott itt a dolgokba.

ornyim 2016.09.13. 11:06:04

@PeniValdes: kétszer se mondom, hogy ott is fog kikötni. Ebből más nem lesz, mint egy pornós maca, azok közül is az igénytelenebbik fajta.

ascii 2016.09.13. 11:06:38

@gatti979: "A nézők döntenek egyéni szimpátia alapján. Sose értettem amikor a riportszobában xy elmondra, hogy ő most taktikából ezt vagy azt csinál."

Ez igaz, de a taktikából lehet a jelekkel manipulálni, célszemélyre rakatni a többi egysejtűvel, taktikából messze elkerülni a párbajt.

Persze ez 7 széria leforgása után sem esett le nekik, h az a lényeg, h még véletlenül se menjenek ki párbajozni, mert az nem egy erő/észfitogtatás, hanem a szerkesztők (ja nem) nézők szimpátiája alapján vonul vissza.

2016.09.13. 11:25:42

Valamiért mindig a párbaj utáni, párbaj előzményeket mutató első rész a legunalmasabb. Most sem volt másként, ezt a részt is kihagytam. De a hv-nak örülök természetesen :)

gatti979 2016.09.13. 11:28:33

@ascii: alapvetően ott van a tévedés, hogy végül a nézők fognak dönteni. Tehát ok,hogy xy ott bent taktikázik es sokáig benn marad, de ha a személy unszimpatikus akkor teljesen mindegy h minden párbajt elkerült es van 8 szerelmi szála( amiről a riportszobában elmondja h ő taktikából csinálja) a végén csont nélkül ki fog esni,mert a nézők kiejtik. Sose értettem mikor büszkén mondják a riportszobában h taktikából ezt meg azt tesznek. Ha az ember nem szimpi, akkor csinálhat bármit. Véleményem szerint.

ornyim 2016.09.13. 11:31:18

@PeniValdes: de, igazad van, ez már a jelen :D

ornyim 2016.09.13. 11:33:39

@gatti979: Osztom a vélemény, ha nincs meg a szimpátia, akkor bármekkora taktikát bevethet az illető, akkor se lesz kedveltebb. Ott van Dina, Tivy, ezek bármit csinálhatnának, nekem akkor se lennének szimpatikusak.

Patria 2016.09.13. 11:34:28

Nem értem ezt a Lóri-Evelin dolgot. Mit kell ezen rugózni? Nem voltak együtt, Dinának elvileg még faszija is volt, nem történt megcsalás. Evelin a mártír, aki feláldozta magát, hogy bebizonyítsa Lóri szaralak. Számomra pont azt bizonyította be, hogy bárki megdughatja, meg se kottyan. Szánalmas volt és olcsó. De azt sem értem, Lóri miért nem erőltette, hogy kiderüljön mi is történt. Mindjuk az is igaz, hogy a kereslet határozza meg a kínálatot, mert a többiek benyelték.
Dávid asztalra csapós mutatványát sem értem, minek kell felfújni. Ha ott visitoznának a fülem mellett artikulálatlanul, én lehet, hogy nem az asztalt csaptam volna. Szerintem jó gyerek, csak nem tudja merre induljon, Zsolti felé szerintem nem mer igazán, pedig szellemileg ők ketten vannak kb. egy szinten.
Vivit meg egyszerűen imádom. Rajta sem kell megrökönyödni, jóindulatú kis dinka lány, engem kifejezetten szórakoztat. Szóval, hajrá Vivi!

ascii 2016.09.13. 11:58:04

@gatti979: tiszta sor, h a "nézők" ( ezt a dolgot már csak azért is eröltetetni fogom, mert nem vagyok konteo hívő, de a szerkesztők kényük kedvük szerint manipulálhatnak minket a 24 órából 45 percre vvágás csodafegyverével ) fognak dönteni, de abból a szempontból nagyon is releváns ez a taktika kérdés a bennmaradásért, mert nem mindegy mennyi időt töltesz benn.

A kezdeti kiesőknek vajmi kevés esélyük van meglovagolni a 15 perc hírnevet, ellenben azon személyeknek, akik több hónapon keresztül mutogat a velvet. Lásd pl Anikót, aki ugyan nem nyert, de csak felküzdötte magát, viszont ha az első körben kiesett volna, az 100 h most nem ő vezeti a műsort.

Kentacsdisz 2016.09.13. 12:00:49

@Patria: Hajrá-hajrá, de pénzt ne kapjon a végén, nem való az neki

Patria 2016.09.13. 12:04:46

@Kentacsdisz: igen, Vivinek pénzt nem adnék, de egy saját műsort simán. Vele pl nézném a belevalót is.

Cérnahuszár 2016.09.13. 12:09:01

@Patria: tényleg, ez jó, ha vivi vezetné a későbbiekben, én is nézném
most felejtős, nem bírom rávenni magam hogy odakapcsoljak

most a paralimpiát nézem a vv helyett, nekem az érdekesebb mert először lehet látni közvetítésben és van egy srác akinek szurkolok evezésben, de ha vivi vezetné a bv-t, lehet lenyomná a serpenyőt nálam...mijaszösz

encek 2016.09.13. 12:11:02

Valaki mondja már meg nekem, mi az az 1 szó, amit Lóri mondott és mindenkinek kiesett a kosarából?

Kentacsdisz 2016.09.13. 12:22:04

@Patria: ezt a lófejet nem nézném szívesen 5 percnél tovább, borzalom ronda a csaj, sajnos és egy percig nem gondolnám, hogy helyes lenne a szépséggel hitegetni, márpedig ő egy ilyen lehetőséget annak venne:/

ascii 2016.09.13. 12:23:46

@encek: vmi olyasmi volt, h ő Dina hátán akar felkapaszkodni.

teljesen értelmetlen, ne is próbáld megérteni

ga_zsi 2016.09.13. 12:24:40

@encek: hát az, hogy IGEN, taktikából kezdett ki Dinával. és akkor mi van? úgy nekiestek, mintha Dina lenne a kiskedvenc, és meg kell védeni a csúnya bácsitól.

encek 2016.09.13. 12:31:39

@ascii: Jaaa, ez olyan nagy durranás. Mindenki kapaszkodik valakibe, kell a szövetséges, kell a társ. Iszonyatos banda senkiért nem tudok izgulni, talán Vivinek drukkolok, ő legalább szórakoztat.

encek 2016.09.13. 12:33:35

@ga_zsi: Biztos, hogy igazat mondott, de azóta már megbánta. :)) egyébként nekem nagyon nem szimpi a fickó a fa arcával és a cápa szemeivel.

Patria 2016.09.13. 13:00:32

@Kentacsdisz: ez szerintem szubjektív. Nem rondább, mint Aurélió vagy Győzike. És tényleg jóindulatú, nekem ez fontosabb. Mindenki Evelint sztárolta, hogy milyen jó nő, nekem már elsőre se tetszett, lerí róla a rosszindulat. Olyan, koszos benyomást kelt.

mobilos perpetuum 2016.09.13. 13:00:44

@ixub: Viki azzal kezdi Dávidnak, hogy most valamelyik nap eljátszottad a bizalmat. Már az összepakolásról is szó van, szóval a beszélgetésük szerintem a párbaj előtti napon volt. Azóta is látszódik, hogy Dávid nem Lórit várta vissza. Mintha a riportszobában mondta volna is.
Ha ez taktika, akkor rossz, ha nem taktikázik, az még rosszabb.

Kentacsdisz 2016.09.13. 13:03:05

@Patria: hát, a jő nőket nem a villában kell keresni, az igaz:D

ascii 2016.09.13. 13:12:11

Vivi mehetne bvv-ba szerintem is, de az M1 hamarább lecsap rá félmeztelen időjósnak! :D

Voyoshka 2016.09.13. 13:16:25

@Patria: Miért? Azt bárki is hallotta egyáltalán, amikor ezek ketten állítólag FOGADTAK a villa létszámára??? Mert én egyáltalán nem emléxem. Ez annyira utólagosan került képbe, hogy nekem - már nem először - az az érzésem támadt, hogy szerkesztői utasításba kapták a riportban egy kis borcsiban, hogy "akkor te meg te most fogadtatok, csináljatok ebből nagy ügyet". Tudom, tudom, sokan azt fogják mondani, hogy ezek a kis lemmingek nem képesek efféle utasítások dekódolására, de nekem nem ez volt az egyetlen ilyen alkalom, hogy ez a meglátásom. Most másik konkrét nem jut eszembe, de nem először, és nem utoljára éreztem az irányított feszültség-keltést...

Berborosz 2016.09.13. 13:19:38

@encek: Miért bánta volna meg? Semmi kára nem származott abból, hogy akkor igent mondott. Igaz, hogy emiatt ment párbajozni, de visszajött, és most védett. Dinát esetleg elveszthette volna, de az se történt meg.
El tudom képzelni, hogy tudatosan játszik.
Mindazonáltal én se szeretem.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.13. 13:22:45

@ascii: "a szerkesztők kényük kedvük szerint manipulálhatnak minket a 24 órából 45 percre vvágás csodafegyverével"

ehhez képest Vikiről a játékostársai is csak azt tudták mondani, mint amit mi láttunk belőle. Zsoltit idézve: "Lóri mindent megtett azért, h bent maradjon, Viki pedig mindent megtett azért, h kiessen."

encek 2016.09.13. 13:30:26

@Berber Oroszlán: Lehet, hogy nem bánta meg, igazad van , a jelenlegi állás szerint csak nyert a dolgon, viszont folyamatosan hangoztatja, sőt változást ígért , nyalizik a többieknek, már láttam nevetni is. Nem bííírom.

moletty 2016.09.13. 13:45:52

@Voyoshka: Lehet igazad, sőt erősen elképzelhető szerintem. A fogadásról tényleg nem volt egy szó se előtte, márpedig elég érdekes, hogy "ha 15nél kevesebben leszünk(!!)) akkor megbaszhatsz"

ornyim 2016.09.13. 14:01:30

@moletty: már pedig 100% volt, hogy 15-nél kevesebben lesznek :D
Aztán miután Lóri bocsánatot kért és feltépte a zöld szalagot, hirtelen Evelinke véleménye is megváltozott, most már 50-50 %-ban tettek hozzá mindketten a sufnis jelenethez, eddig csak Lóri volt a hibás. Hogy is van ez?!

ixub 2016.09.13. 14:07:19

@PeniValdes: Lehet, hogy beküldenek még 3 pontagyút, hogy kiderüljön kinek fehér a mája. :)

Magentax 2016.09.13. 14:14:02

Miután a nézői vélemény szerint is csak kamu az egész Lóri-Dina lávsztori, remélem az RTL leszáll már a témáról. Az összefoglaló 99%-a arról szól, ahogy ezek ketten nyalakodnak.
Kuuuuuuurvára unalmas!!
Ha nem fejezik ezt be marha gyorsan, nekem ennyi volt ez a szezon.

rearwindow 2016.09.13. 14:17:41

@Magentax: én már most se nagyon nézem. Jobban élvezem az ugyanakkor futó és ezredszer látott Csengetett Mylord?-ot. A reklámszünetekben kapcsolok át a VV-re

moletty 2016.09.13. 14:31:47

@PeniValdes: Ez már megvolt Pennike ! Lóri ezt hagyta abba, az evelin meg ettől lett mogorva és igen szemét! (Jó, alapból is az persze :)

ornyim 2016.09.13. 14:32:12

@rearwindow: én meg a Nyerő párost, ami ugyan nem egy időben fut, de nagyon izgi :)

Berborosz 2016.09.13. 14:35:33

Nagyon fogsz hiányozni, kedves @Magentax:

Magentax 2016.09.13. 14:38:35

@Berber Oroszlán: miért is? Tán együtt néztük? :)
Azt nem mondtam, hogy a hogyvoltokat sem olvasom, csak ez a hatalmas, 1 nap alatt lángbaborult szerelem nem érdekel.

Magentax 2016.09.13. 14:39:50

@rearwindow: De tudod, az ember folyton reménykedik. :)
A VV7 pl. kifejezetten vicces volt (pedig ott meg a Laci és az Edina tolták unalomig)

Magentax 2016.09.13. 14:41:54

@ornyim: sajna, mindjárt vége. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha a konyhafőnök jönne helyette tán szept26-tól.

Voyoshka 2016.09.13. 14:42:15

@Magentax: ez jó!!! a "hatalmas, 1 nap alatt lángbaborult szerelem"... :D

rearwindow 2016.09.13. 14:42:42

@Magentax: A VV7-en lehetett szörnyűlködni meg röhögni, de ezen a VV8-on csak az arcomat kaparom az unalomtól. Engem nem köt le a "mivaaaaan szökik a málna" meg a "tesó-mi-van-tesó"

Magentax 2016.09.13. 14:50:17

@rearwindow: hát ez az, halál unalom végig. A villamesterség nem jelent semmit, sehol semmi bünti, feladat, minden nap lealjasodnak a piától.
A szerkik meg valamiért erőltetik ezt a szerelmi szálat is, amiről mindenki tudja, hogy nulla alapja van.
Dina is inkább Dávidkát nyergelné meg, csak az eddig nem hagyta magát - de ami késik, nem múlik. :)

ascii 2016.09.13. 14:50:40

@henrik_: vannak nyilván egyértelmű esetek is, de ezt a kijelentést maga a retek nyilatkozta, mikoris összeesküvések áldozata lett a szavazatmanipulálás

rearwindow 2016.09.13. 14:58:05

@Magentax: igen, elég nehéz lelkesen követni két olyan ember szerelmi civódását, akiktől külön-külön is irtózol, fizikailag taszít :-/ Nekem egyébként Dávid se jön be, egy ilyen "átnyergeléssel" sem lennék "kisegítve"

ornyim 2016.09.13. 15:02:49

@Magentax: igen, tudom, sajna ez csak 3 hét. De a VV-nek is kitalálhatnának már valami vérfrissítést, mert tényleg annyira lapos, hogy lassan nem lesz ekkora nézettsége. Most már igazán jöhetnének feladatok, büntetések! Inkább büntetések :D Lóri is kaphatott volna, hogy megszegte a szabályt és felszedte a szalagot. Soma a pohártörésért.. szerintem ezekért mind járna.

Berborosz 2016.09.13. 15:27:01

@ornyim: Már csak 3 hét? Ezt honnan veszitek? Most 12-en vannak bent, tehát heti 3 kieső lesz? Ki van csukva!

ornyim 2016.09.13. 15:31:14

@Berber Oroszlán: hát én úgy tudom, hogy összesen 3 hét az egész műsor. Örülnék, ha nem úgy lenne.. de ugye most 5 napos a feladatkör, lehet, hogy ennek a végén lesz meg a győztes?! Nem tudom.

ornyim 2016.09.13. 15:32:22

@Berber Oroszlán: vagy most miről beszélünk? :D

Bekkara 2016.09.13. 15:43:03

Hihetetlen, de Debilió sokkal nézhetőbb műsorvezető, mint Győző... Ez nem azt jelenti, hogy jó, csak jobb...
Nem tudom, Dávid mit érez, mit csinál, sorra teszi a rossz lépéseket. szerintem ő se tudja. Egyrészt érzi, hogy Evelin nem lesz jó bűntárs, de Lóritól a büszkesége tartja távol, meg igazából Dinában látna ő partnert. Úgy sejtem az átpártolása jobban szólt Dinának, mint Lóri vagy Viki bármely tettének. Csak nem jött össze a számítása.
Egyébként Lóri átlátja a villalakókat, ha nem is tökéletesen, de szerintem jobban mint bárki más ott benn. Nem vagyok benne, hogy nem taktika része az először tujává meredve megfigyelés, majd valami botránnyal saját maga játékba hozása.

Patria 2016.09.13. 15:50:01

@Voyoshka: ezt csak azért nem tudom elképzelni, mert az énb-s szereplők se képesek elhitetni velem, hogy reális amit csinálnak. Nem hiszem, hogy a villában lévők jobb színészek lennének. Biztos, hogy instruálva vannak valamennyire, de ha ez mind színjáték, akkor követelem, hogy a barátok közt szereplőit is cseréljék le azonnal a villalakókra.

ewita 2016.09.13. 15:54:24

nem tudom az előzőekben mi volt mert nem néztem a 6-7 vv-t, de ez a mostani rém unalmas! ez a dina is tök hülye! Próbál okosnak látszani, de sokszor amikor választ várnak tőle , (pl tegnap lóri amikor "beszélgettek") nem tud mit mondani,olyankor összehúzza a szemét meg a száját és próbál sejtelmesen nézni meg bólogat,mint aki érti miről van szó, és baromi nagy taktikus! Rohadtul idegesítő!
Zseráldin(baszki ennek mit szívtak az ősei) meg nálam szintén nagy nulla! Összefexik azzal az agyhalottal aki lekutyázta, senkinek nevezte, csak gratulálni tudok hozzá! :P
vivit bírom egyelőre egyedül, számomra üde színfolt,szórakoztat! talán még zsoltiban látok valamit,a többi nagyon gáz! őő tesó,faszom ,őőő geci,,őő háááát, nem tom, stb.

federti 2016.09.13. 15:56:28

Volt fogadás, a hálóban beszélték még és nem csak ketten voltak ott. Lóri azt hiszem 1 hét takarítást ajánlott fel, Evelin pedig, hogy lóri alá fekszik. Ez a fogadás már eleve bukott volt (15 játékos? ), evelin szerintem szándékosan csinálta és a szögeléssel akarta felkavarni az állóvizet csak nem a terve szerint alakultak a dolgok

Fu Szekh Li 2016.09.13. 16:15:14

@PeniValdes: Nem. Csak felizgatta, és otthagyta.

moletty 2016.09.13. 16:19:38

@PeniValdes: Lekapták a bugyit/gatyót aztán be az ágyba és beujazott neki, hogy fennakadt a szeme ( szó szerint:) Aztán a csávó abbahagyott mindent egy pillanat alatt és álló fasszal (ő mondta, nem én:) kiment. Közben Evelin lenyomorékozta meg csicskázta, ahogy a fajtájabeliek szokták....

Berborosz 2016.09.13. 16:19:48

@federti: Pontosan így volt. De nem csak az állóvizet akarta felkavarni, hanem inkább Dina helyét átvenni a föszerepben. Akkor még úgy látszott, hogy a főszereplő az, aki Lóri farkán forog.

moletty 2016.09.13. 16:20:12

@Berber Oroszlán: Lófaszt! Karácsonyig minimum eltart

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.13. 16:23:37

@moletty: lehet hogy a csávó így szokta,szólni kéne neki..

Pácsó Ármándó 2016.09.13. 16:32:07

@moletty: Nagyon a kamerába nézve akadt fent. Vagy kamu volt vagy a Papagáj eltévesztette a likat :-)

Berborosz 2016.09.13. 16:33:50

@moletty: Ne nekem küldd a lófaszt, hanem @ornyim: -nak!

Berborosz 2016.09.13. 16:35:02

@Pácsó Ármándó: Valamikor karácsony előtt lesz vége.

ornyim 2016.09.13. 16:48:58

@Berber Oroszlán: én nem a VV-ről beszéltem, hanem a Nyerő páros volt a téma az előtte lévő kommentben, @Magentax: -al! Szóval nekem sem kell az a lófasz. ;)

Berborosz 2016.09.13. 16:56:44

Nyerő páros, Konyhafőnök, VV8, illetve gazdátlan lófaszok repkednek a levegőben!

ezneménvagyok 2016.09.13. 16:56:44

Gyerekek, valaki fogadja már örökbe, hát itt áll az a szegény lófasz, mint a lakodalomba'... :-D

ornyim 2016.09.13. 17:00:16

@Berber Oroszlán: gazdátlan lófaszok :D :D :D

moletty 2016.09.13. 17:00:41

@Berber Oroszlán: Nem Neked küldtem Tesó, csak úgy a felvetésre írtam, geci !
De tőlem szökhet a málna, mert a Lada lemosva is Mici marad !
NA miket tanultam az évadból ? :)

ornyim 2016.09.13. 17:01:37

@moletty: de ügyes vagy, te kutya :D

moletty 2016.09.13. 17:07:41

@PeniValdes: Dehogy felejtettelek el! Valamire nem válaszoltam ? Szerintem de!

ezneménvagyok 2016.09.13. 17:08:30

@PeniValdes: Miért, Te is szeretnél egyet...? :-)

moletty 2016.09.13. 17:10:07

@ornyim: Figyelj nyuszi, azért fogsz kiesni mert egy gyökér vagy érted ? Egy nincstelen senki vagy, nyomorék és annyit is érsz ! (Ja bocs ezt nem a VV8ban tanultam, hanem hol is......:)

2016.09.13. 17:10:50

@Pácsó Ármándó: Ez a legnagyobb!!!! XD Lóri lehet ezért állt le. Csokis lett az ujja. XD

Voyoshka 2016.09.13. 17:12:06

@Patria: Ez vicces :D :D :D
De komolyra fordítva: nem azt mondtam, hogy színészek, csak azt, hogy tényleg instrukciókat kaphatnak, mert nagyon sok olyan megmozdulás van, aminek semmi előzménye, egyszercsak "Kedves nézőink, helyzet van!!!", a semmiből, hirtelenegyszercsak.

@rearwindow: Teljesen egyetértek Veled, hogy ez a nagy "Tesó"-zás is rém átlátszó és fojtogatóan sok, erről a málna-dologról meg már ne is beszéljünk.

Istenmentes bence is... banyek... ez a kényszeredett bárgyú-vigyor és az egyetlen jellemzés, amit adni tud, "Zseniális". Mintha bármelyik agyhalott bármelyik megnyilvánulása az lenne, különös tekintettel erre az ordibálós Tivyre.... ehhhhhhhh :S

moletty 2016.09.13. 17:12:49

@ALOKSAKTRHEE: röhögök , mint állat :D :D

Voyoshka 2016.09.13. 17:14:13

@ewita: Zsolti határozottan oké - pláne a többi viszonylatában.
Nagyon jól megfogtad a lényeget az utolsó soraiddal!!!... (thumbs-up)

ezneménvagyok 2016.09.13. 17:16:12

@PeniValdes: Az első mindig, aztán rászoksz... :-)

Voyoshka 2016.09.13. 17:17:25

@ALOKSAKTRHEE: anyááááááám...... XD XD XD.....

moletty 2016.09.13. 17:18:24

@Voyoshka: Elmondom mi lesz : Ádám rájön hogy ő homi és felbéreli a kisgyereket (aszongya neki h. megszerzi neki a Farnciát egy menetre), ha lecumizza, mert tudja hogy ő homi prosti volt.
De ezt csak azért teszi, hogy Zsolti féltékeny legyen. De ettől Zsolti dühös lesz és bosszúból megcsinálja Evelin, méghozzá 2 kézzel !
Annak fennakad a szeme, amit a Sittes próbál lehúzogatni, de közben nem veszi észre hogy Mici elrágódika farkán, mert szegény megivott egy üveg parfümot a boltjában !

2016.09.13. 17:19:07

@moletty: Végül is nagyon gyorsan odébb állt Lórika. :))

moletty 2016.09.13. 17:19:47

@moletty: "a saját boltjából való parfümot" elnézést elírtam :)

moletty 2016.09.13. 17:20:30

@ALOKSAKTRHEE: Esetleg Evelinnek farka van és ez az a titok amit nem lehet elmondani....

2016.09.13. 17:21:44

@moletty: Akár ez sem lehetetlen. :))

2016.09.13. 17:22:53

@moletty: Tényleg vedd át a profilképem. Ha már elveszed Penyt. Sok boldogságot.

Voyoshka 2016.09.13. 17:24:32

@moletty: Ahhhhahahhahhahhahhahahahahahhahahhaaaaaa... basszus, van fantáziád!!!

De ki az az Ádám???? :o

ornyim 2016.09.13. 17:25:57

@moletty: egy dologért nem vagy nekem szimpatikus, a két szemöldököt nem kompadilis egymással. :D

moletty 2016.09.13. 17:26:05

@Voyoshka: Lehet hogy nem így hívják, mindig elfelejtem a nevét, az akit Dina meg akart csinálni a szőke csávó előtt, ilyen izmos tuja, aki átállt

ezneménvagyok 2016.09.13. 17:26:35

@Voyoshka: Az egy tuja. Állítólag hatodiknak költözött be, de még senki sem látta... :-D

moletty 2016.09.13. 17:29:14

@PeniValdes: Penikét nem lehet csak úgy "elvenni", ő max. jön ha akar....
Erős, akaratos nő....

Voyoshka 2016.09.13. 17:29:15

@ALOKSAKTRHEE: ott a pont (moletty elvenny penivaldes-t)

@ornyim: xD

@moletty: az segített, hogy "aki átállt". Amúgy Dávid. :D És ha már róla beszélünk, akkor nekem az az érzésem kezd lenni, ami Zsoltinak is lejött kb 10 perc alatt: hogy Dávid még maga sem tudja, de amúgy... (vagy Te is beleszőtted ezt a vonalat a forgatókönyvbe? Akkor boccs! ;) )

ornyim 2016.09.13. 17:29:35

@Voyoshka: ez lett volna az én kérdésem is :D Ádám az Dávid, Dávid az Ádám?

Tudjátok mi jutott eszembe most erről? - Einhorn az Finkl, Finkl az Einhorn. Einhorn....férfi!

:D :D

moletty 2016.09.13. 17:30:24

@Voyoshka: stílszerűen : hogy a picsába ne szőttem volna bele :)

2016.09.13. 17:31:38

@moletty: Feleségül. :) Éljen az ifjú pár!!!

Voyoshka 2016.09.13. 17:35:08

Ez.... ahhhahaha,,, Einhorn az Finkle.... ahhhahaha

Voyoshka 2016.09.13. 17:40:35

Soma ki lett már vesézve csak úgy általában? (Pár hogyvoltról lemaradtam... és a kommentekről is :( )

2016.09.13. 17:42:50

@PeniValdes: Te mondtad, már a kecót tervezgetitek. :)

ezneménvagyok 2016.09.13. 17:43:03

@Voyoshka: Ja, Vivi által alaposan. Bár hogy vese volt-e közte, arra nem esküdnék meg... :-)

,, 2016.09.13. 17:47:55

nem tudom h a zserbó-tivi egymásratalálásnak voltak-e előzményei, azt a videót láttam amit vki belinkelt amiben az análról beszélnek. Kb ennyiben is kimerülni is látom a párválasztási rituálét. -Anál mehet? -Ja. És boldogan éltek amíg meg nem haltak. Ennyi.

ornyim 2016.09.13. 18:13:10

@Pácsó Ármándó: Dávid is lehet, nála még nem tudhatjuk :D

Patria 2016.09.13. 18:15:00

@Voyoshka: persze, biztos kapják az ötleteket, de ez szerintem szimpla ostobaság volt.

Ez a Lóri gyerek szerintem fog meglepetést okozni. Valaki írta, hogy eleinte csak felmérte a terepet, azóta meg sakkozik a többiekkel. Mikor kint volt a párbajon, ott is úgy tünt, mintha baromira tudná mit csinál. Szóval osztom ezt a véleményt.
Lórinak amúgy csimpi feje van. Először azt hittem, béka, de tévedtem. Csimpánz.

kamilla123 2016.09.13. 18:24:10

Az a helyzet, h elemezhetjük napestig a villa viszonyokat, de igazából nem mutatnak semmit, ezért csak tippelgetünk. Engem pl meglepett, h Viki Tivytől búcsúzott el. Az is fura volt, hogy ilyen szomorúak voltak a buliban, holott úgy tűn, h le sem szarják Vikit, de pl Vivi, akiről az addigi öfik alapján azt hittem,h jóban van Vikivel, csak annyit nyögött be, h "na eggyel kevesebben lettünk". Ugyanez a Tivy-Zserbó vonal, meg úgy az egész. Valahogy nem áll össze a kép, h akkor most ki kivel van jóban és mi van?

moletty 2016.09.13. 18:31:04

Miiiiiiiivan Hogyvolt ? Negatííííív !
Kutyák vagytok gyertek ki párbajra vigyetek ki a faszba és kinn hagyok mindenkiiiiit!

2016.09.13. 18:36:50

@moletty: Engem már kit hagytál. :) Szökik a málna? :D

Pácsó Ármándó 2016.09.13. 18:40:09

@ALOKSAKTRHEE: KIT, szállj ki az autóból! :-))

Pácsó Ármándó 2016.09.13. 18:41:29

@ornyim: Szerintem nem, csak nem akarja elveszíteni a langyi szavazókat vagy rosszban lenni Zsótival :-)

2016.09.13. 18:53:54

@moletty: Mostantól te vagy Peny Jokere. :)

Patria 2016.09.13. 19:23:40

Szegény Soma. :( Ha megtudja, hogy Tivy majdnem megpocsíkolta Zselatint.. Ráadásul ő mindezt végig aludta..

Patria 2016.09.13. 19:58:59

Olyan vagyok, mint az ÁVO. Ha írok valamit, tuti mindenki lapít.

Pácsó Ármándó 2016.09.13. 20:09:15

@Patria: Mit írt az ÁVO? :-))

Jönnek majd biztos, csak most fürdenek/vacsiznak/stb.
Vannak ilyen hullámvölgyek a kommentelésben. Írd azt, hogy sírtál amikor kiesett Viki és Dina nyerje meg az egészet, mert megérdemli! Meglásd, lesznek válaszolók :-)

2016.09.13. 20:18:24

@Pácsó Ármándó: Micsoda jó tanács. :D@Patria: Nyugi, jönn majd a bagázs. :))

Patria 2016.09.13. 20:31:02

@Pácsó Ármándó: jelentéseket írok nekik. Van még kérdés? :D

2016.09.13. 20:33:14

@Patria: nem jól csinálod, az éjszaka közepén kell jönni, ilyenkor még korán van. (fejcsóválva cicceg)

Patria 2016.09.13. 20:33:34

Attila meg miért kezdett helikopterezni? Vivin és Somán miért volt manó sapka?

ezneménvagyok 2016.09.13. 20:36:45

Mit írt az ÁVO? Hát Álkotmányt!

(Jujjj, ez nagyon rossz volt, megyek, beállok a sarokba. Majd szóljatok, ha kijöhetek.)

Patria 2016.09.13. 20:37:01

@Biriksz_Krokiksz!: öreg vagyok, akkor én már horpasztok, nincs szerencsém.

Köszi, hogy megszántatok. :)

pomac 2016.09.13. 20:37:02

@Patria: svéd masszás miatt volt a manó sapka:D

2016.09.13. 20:38:34

@Patria: senkit nem hagyunk hátra!

pomac 2016.09.13. 20:39:48

@kamilla123: az idei évad szerkesztésből meg online-ból azt a bizonyos kalapot érdemli ,nézhetetlen

ezneménvagyok 2016.09.13. 20:42:14

@Pácsó Ármándó: Ja, te a régire gondoltál, én a mostanira... :-)

pomac 2016.09.13. 20:42:17

úgy látom baba hét lesz teli izgalmakkal...

pomac 2016.09.13. 20:43:17

fenn van egy videó mai dátummal 22:00 idővel , kicsit siethet az órájuk :D

ezneménvagyok 2016.09.13. 20:43:51

@pomac: Nem baj, számtalan dologról lehet még beszélgetni, tegnap sorozatokat elemezgettünk, lehet csajozni, pasizni, hétvégén lesz ökörsütés meg lepényevés is állítólag... :-)

Bekkara 2016.09.13. 20:47:32

@Patria: Azt azért nem mondanám, hogy sakkozik, de igenis van egy elképzelése, néha bejön, néha nem, a többiek sem hülyék. Biztos vagyok benne, hogy az Evelinnel való kavarás hozta Lórit játékba, és az sem zavarta túlzottan, mikor mindenki, főleg Dávid, nekiesett az asztalnál. Őszinte volt, és ezzel ijesztette meg a többieket. A párbajon is nem kellett kettőt szólnia, és Viki mukkanni sem tudott.
Egyébként én is néztem, hogy Tiv és Jerry maszatolása alatt Soma végig ott aludt mellettük. De egyébként én ezt nehezen akarom elhinni, hogy ez őszinte vonzalom lenne.

2016.09.13. 20:51:29

@Bekkara: Rájöttek vmit tenni kell, mert unalmasak. Kézenfekvő dolgot választottak.

2016.09.13. 20:54:06

ónemááár! ma bele akartam nézni, erre kiderül, h még egy óra.

Bekkara 2016.09.13. 21:07:12

@ALOKSAKTRHEE: Hát, ez is valami, a többi tuja még erre se képes, Viki is azt hitte, hogy milyen izgalmasan jön át a tévén keresztül az ő személyiségének kibontakozása.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.13. 21:11:55

látom ezeknek is van gumihattyújuk ami flamingo

2016.09.13. 21:17:47

@PeniValdes: Igen. Úgy is az vagyok.

Mók_Ica 2016.09.13. 21:41:56

sziasztok :) alakul a hangulat, pedig még el sem kezdődött az öfi..... egyáltalán kell az öfi??? :))))

Mók_Ica 2016.09.13. 22:01:31

@Commodore: ezt akartam írni pont.... dikkk :)))

Mók_Ica 2016.09.13. 22:03:22

pávördbájbigbráder..... közben látom, ahogy köp.... lehet, hogy ennyi a BB?? :)))

nem látom, hogy sötétben ki kivel csókolózik, matat, stb......

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 22:03:33

Nem lehetne Anikót beíratni valami OKJ-s műsorvezetői tanfolyamra, vagy nincs rá keret?
Ja, hogy értelme sem lenne.

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:04:22

Szepestet!
Az nagyon alpari, hogy ha a vv8-at ezentul ujjazo-shownak hivom?

Mók_Ica 2016.09.13. 22:04:34

van egy kérdésem, hozzád szegezhetem? - zserike Tivykéhez :)))

2016.09.13. 22:04:37

Van egy kèrdèsem, hozzàd szegezhetem?

2016.09.13. 22:05:42

@Mók_Ica: zseri matatta tivyt
Mindennapos ez ott.

Mók_Ica 2016.09.13. 22:06:02

@Schlomo Goldberg: ez pávördby..... önképző :))))

@MacákékIcukája: matató ujjazó :))))

Tivy az új villamester: szopni fogtok ..... tényleg jó lesz....ja, nem

Mók_Ica 2016.09.13. 22:06:59

@pávör dragonfruit: ezt láttuk tegnap is... még a bv-ben is... de eskü nem ismerem meg őket fekete-fehérben :))))

Mók_Ica 2016.09.13. 22:07:54

@pávör dragonfruit: nagyon brutális napindítójuk volt :))) látom téged is megfogott ;)))))

2016.09.13. 22:07:56

Szèpek a csajok a tegnapi elmosòdott ès csipàvà kemènyedett sminkben.

2016.09.13. 22:08:33

@Mók_Ica: A geci nem vezetett rà?

Mók_Ica 2016.09.13. 22:08:52

@MacákékIcukája: villamesterség nélkül is megteszi.... :))))

Dina ismét szerepel.... a gecibe tesók.... hiányzott :)))

2016.09.13. 22:08:53

@Schlomo Goldberg: figy, elején láttam, még induláskor, azóta most először, határozottan fejlődött.

Ay Mama, Que paso 2016.09.13. 22:09:44

Tesó izé érted tesó na

Mók_Ica 2016.09.13. 22:09:48

@pávör dragonfruit: én nem vagyok ehhez szokva....

ámbokk :))) - sírok :))))

2016.09.13. 22:09:49

@Mók_Ica: Meg... Erösen indítottak.

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:10:09

@Mók_Ica: Zseri ezen a heten nem takarit, kivaltja matatassal.

Dinkat vegye mar valaki le a kepernyorol, tesok!

2016.09.13. 22:10:17

@Mók_Ica: àmblokk a samzelizèn

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 22:10:33

na baszdmeg, megint a kisbabás - szülős hét, itt fogom feladni

Mók_Ica 2016.09.13. 22:11:04

babás hét..... hmmm..... lássuk..... nedves villalakók - by Tivy.... idegesítő ez a fickó, nem vicces...

2016.09.13. 22:11:14

@Biriksz_Krokiksz!: Ott kaparta a hatalmas mükörmèvel a szeme zugàbòl. :D (broàf)

2016.09.13. 22:11:45

@Schlomo Goldberg: Baszcsi elösegítö jàtèk.

2016.09.13. 22:11:45

"Robbanásszerű csökkenés" csak nálam paradox?

Mók_Ica 2016.09.13. 22:12:12

a nagy testrész..... hööö és Somát választja szülőtársnak Tivy.... hümmmm

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:12:29

Mondom en, hogy matato-show!

Mók_Ica 2016.09.13. 22:13:08

@Biriksz_Krokiksz!: hát sokan elhullottak a robbanásban.... na.... :)))) így a csökkenés....

2016.09.13. 22:13:27

@pávör dragonfruit: ne már, háttérben szól, de vizuális vok, gyomrom kavarog, ne tetézd.

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:13:34

Es mehet a Micike pornoztatasa is!

Mók_Ica 2016.09.13. 22:13:41

@Commodore: kit választassz apának? :)))))

Mók_Ica 2016.09.13. 22:14:29

szomcsi vagyok, Tivy-Soma nem lehet szülőpáros.... :((((

2016.09.13. 22:14:46

@Biriksz_Krokiksz!: Kis lemosòt nem èdemeltek meg ezek a csedàron nevelkedettek.

Commodore 2016.09.13. 22:14:58

Elmarad a cuki kisállatok beküldése?! ÁÁá! Cuki kis kucukat akarok!

2016.09.13. 22:16:16

@Mók_Ica: ja! strapás a robbanás, ja xd
Gyermeteketek!
XD

Commodore 2016.09.13. 22:16:31

Nem bííírom a SZART! :-)))

Mók_Ica 2016.09.13. 22:16:33

hallod, én nem bírom a szart... - mondta Mici kedvesen

2016.09.13. 22:16:59

Pàrok:
Mici-Krisztiàn
Vivi-Zsolti
Dina-Lòri
Evelin-Dàvid
Zseri-Tivy
Ati-Soma (Zsolt megjegyzèse: majd èrmèt dobtok fel, hogy ki pucsít).
Èrkeznek a babàk.

2016.09.13. 22:17:34

@Mók_Ica: Somi komolyan lekòkadt

2016.09.13. 22:17:36

@Commodore: cuki allatok kesobb szok lenni. ne rohanj ennyire elore.

Mók_Ica 2016.09.13. 22:17:54

@Biriksz_Krokiksz!: :)))

jájj.... jön a védő néni oktatni.... ez az elem eddig nem volt....

Mók_Ica 2016.09.13. 22:18:52

@pávör dragonfruit: sztem Tivy is ...

na, már megint a szopás a téma....

Mók_Ica 2016.09.13. 22:19:50

@Commodore: és még itt is van, elérhető közelségben :)))) jó választás, gratula ;))))

Commodore 2016.09.13. 22:20:18

Anyukák nem cigizhetnek! Nó ALKOHOL!

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:20:29

Lehet vallazni a muanyagcsecsemovel meg a polyazoval teso!

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:21:24

@Biriksz_Krokiksz!: Az a nagy reccs, bolygókutatónak tudni illene :-)

Commodore 2016.09.13. 22:21:30

@Mók_Ica: Babaülés a bringára, és kész.

2016.09.13. 22:22:08

ez a kisded nevelés topik is mótvá'. basszus, tényleg megint ugyanaz minden.

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:22:22

@Commodore: Ott van már Soma és Vivi cuki kisállatnak. mi kéne még? :-D

2016.09.13. 22:22:25

@Mók_Ica: Mind ismertèk a müveletet

Mók_Ica 2016.09.13. 22:22:35

@MacákékIcukája: nem beszélhetünk csúnyán a gyerek előtt, hallod gecó?? :))))

2016.09.13. 22:23:51

Megkaptàtok gecik.

Mók_Ica 2016.09.13. 22:24:31

@Commodore: ahhoz még kell pár hónap.... ilyen pici babát nem ültethetsz abba ... :)))

@pávör dragonfruit: jah :))))

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:24:36

@Mók_Ica: na latod, Erzsi neni is megmondta :D

Mók_Ica 2016.09.13. 22:25:51

@ezneménvagyok: szép jó estét :)))

csodó olivér Lóri és Dina gyereke.... a csodó vezetéknév??????

Commodore 2016.09.13. 22:26:09

@Mók_Ica: Na! Már meg is tanulták az alapokat :-)

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:26:41

@Mók_Ica: ja, az a vezetekneve, mar kistalkoltam

Mók_Ica 2016.09.13. 22:27:23

@MacákékIcukája: meg mingyá Lóri is rászól gyermeke anyjára... :)))

eskü a fiúk kezében jobban állnak a bébik, mint néhány lányéban..... nagyon antinők a VV8 nőneműi.....

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:28:03

Nagyjából minden párnak azzal kellene kezdeni, hogy a gyerek melyik másik pár apukájára hasonlít... :-?

2016.09.13. 22:28:38

amúgy a csipszes gyerek nem ér! találják ki ők, h miért ordít.

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:29:11

@Biriksz_Krokiksz!: ez a matatas-ujjazas elosegito lepes a retekklub reszerol

Commodore 2016.09.13. 22:29:31

@Mók_Ica: Nyányó is lehetett volna.

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:30:53

Mici hogy beszolt Krisznek, hogy fogja a gyereket, amig kifesuli a szempillajat :D

2016.09.13. 22:31:17

@MacákékIcukája: azon mit kellene még elősegíteni, megy maguktól is már jól.

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:31:54

@MacákékIcukája: Ekkora gyereknek fésülhető műszempilla?! :-)

2016.09.13. 22:32:54

@Mók_Ica: azt néztem én is, mintha több érzékük lenne a gyerikökhöz, mint a nőszerszámoknak.

Mók_Ica 2016.09.13. 22:34:40

Dávid: én fiút vártam.... sírok....

Mici név választása: nyusziiiiii ..... :))))))))))))))))))) tényleg mi más lehetne???

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:34:41

@Biriksz_Krokiksz!: de paran agyat valtanak, lehet h a Davidka elkapja az Evelint, a Krisz pedig a Micit (asszem ok sem aludtak egyutt eddig)

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 22:34:51

Most akkor egy hétig nem kapnak piát?
Le fog ülni a show.

Mók_Ica 2016.09.13. 22:36:09

@Biriksz_Krokiksz!: pláne, hogy Micihez annyira áll közel a baba, mint egy ütvefúró.... jó lesz ez :)))

baszki, Atti és Soma egy pár :)))))))))))))) sírok.....

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:36:15

@ezneménvagyok: a Mici sajat muszempillaja :))) a gyerekuk meg radioaktiv!

Mók_Ica 2016.09.13. 22:37:00

Tivy lánya Málna.... höhö ....

Mók_Ica 2016.09.13. 22:37:57

Vivi lánya: Beyonce Bettina Brigitta..... de inkább Britti....

ewita 2016.09.13. 22:38:27

tivadar lánya a Málna nevet kapta a keresztségben :P

2016.09.13. 22:38:34

ez nagyon irtó gáz. bemennek >játszani< és nem képesek elbábozni a csajok, h képesek megbirkózni a feladattal, legalább taktikai célból, hiszen feladat, valószínűleg tétje van. ki ne találják már h kiskorukban nem babáztak, hanem mindegyik billencsdömperrel markológépezett.

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 22:38:35

Az első dolog amit tennék hogy kivenném az elemet ezekből a szarokból.

Mók_Ica 2016.09.13. 22:38:56

@Commodore: nem baj, így lehet Málna :)))

Vivike énekel.... :))))))))))))

2016.09.13. 22:39:41

@ewita: eperke nem lehet, lásd be, nem illik az imidzsbe.

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:40:07

@Mók_Ica: Sehol egy Andzselina? Kevin? Ronaldinnyó? Milyen magyar emberek ezek?

Mók_Ica 2016.09.13. 22:40:55

egy kiságyat nem olyan bonyolult dolog összerakni ..... :)))))

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:41:45

@Mók_Ica: Ha van hozzá holland nyelvű használati utasítás, akkor nem... :-)

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:42:09

@ezneménvagyok: a sracok gyereke Alessandro, az nem eleg? :D

Commodore 2016.09.13. 22:42:49

Ezek az ikeás ketrecek , jók lennének nyúlasnak, vagy kiskucuknak is!!! pls! :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 22:42:55

@Schlomo Goldberg: az nem jó, nem fog naplózni :))))

@ezneménvagyok: van egy Alessandro :))) Soma és Atti fia.... csak azt nem tudjuk, hogy ki az apa és ki az anya.... :)))) aztán te össze tudsz-e szerelni egy kiságyat??? :))) (csak szólok, hogy én igen :))) )

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:43:43

@Commodore: Mondtam már, ebben a szériában beépített kisállatok vannak. Ne álmodozz... :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 22:44:04

óóóóóóóóóóóóóóóóóó, Evelin nővííírnek 5 kisfia van :)))))))

2016.09.13. 22:44:21

az elől szőke hátul barna (hajú) fiú kicsoda? (nagyikám szok ilyen sütit sütni, tarkabarka asszem az a neve #nemmamámnak, mármint)

2016.09.13. 22:44:23

Ne szarjàl be, neked is lesz 5 kisgyereked hamarosan

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:44:52

@Mók_Ica: Mókuska, én egy komplett szülészetet összeszerelek, csak legyen hozzá használati uti... :-D

2016.09.13. 22:45:01

@Commodore: Ràkattantàl a kucukra.

Mók_Ica 2016.09.13. 22:45:10

@Commodore: babikák lesznek benne :))))

remélem kókusz matracot tesznek bele!!!

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:45:54

@Biriksz_Krokiksz!: (köszönöm, már rá akartam kérdezni, meg hogy nem jászsági-e a néni ezzel a szép névvel :-) )

2016.09.13. 22:45:56

@ewita: Biztos Vad Kati inspiràlta

Mók_Ica 2016.09.13. 22:46:06

@Biriksz_Krokiksz!: Atti

@ezneménvagyok: tudom, hollandul és fonetikusan :))))

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:46:07

Soma szerint nagyon nehez osszeszerelni az ikeas kisagyat :D

Lori kieshet kovetkezo korben, mar nem tetszik! David viszont szekszin szerel :D Krisztian pedig egy hasznalhatatlan ferfiember, se takaritani, se csecsemot tartani, se szerelni, semmit nem tud.

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:47:21

@Mók_Ica: mókusz-matracot, mondaná Tivy... :-D

ewita 2016.09.13. 22:48:16

@MacákékIcukája: én is azt néztem, semmirevaló egy embörke, szépen vigyorog oszt ennyi! Azt mondja rendezd be az ágyat!! :D

busifa 2016.09.13. 22:48:20

Tivtivi akkor néz majd nagyot, ha szökik a Màlna a kisàgybòl!

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 22:48:32

Sittes milyen ügyesen tolja cayennemicire a feladatokat

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:49:06

@pávör dragonfruit: Ez belső poén volt, te nem értheted :-D

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:49:57

@Schlomo Goldberg: Hát ez a munkája a bör...kormányzatban.

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:50:27

@ewita: most meg hisztizik, hogy nem birja bevinni azt a szar agyat, hat nem hiszem el, Mici meg etet. Ekkora okrot! Kiszavazom a gecibe

Mók_Ica 2016.09.13. 22:50:34

@ezneménvagyok: mókusz matrac Málnácskának??? egyébként Tivy idegesítő, nem vicces....

@MacákékIcukája: konkrétan nagyon gázul beszélt Micivel.... igazi jó apa és jó férj..... ja, nem

2016.09.13. 22:50:46

@ezneménvagyok: nem, de minden tájnyelvnek rajongója vagyok. (tegezhetsz)

@ewita: hmmm. megfigyelem. (dehogy)

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:51:20

A jávorszarvas amúgy igen undok állat...

Mók_Ica 2016.09.13. 22:52:15

@busifa: ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)))))

@pávör dragonfruit: csak hollandul és fonetikusan :))))

2016.09.13. 22:52:41

már vége? óóóóóóóóó

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:53:49

No, ennyi idő kellett kicsinálni azt a pár apró gyereket? Vagy túlélték?

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:53:56

@Mók_Ica: annyira hulye szegeny, nem esik le neki, hogy a nezok tobbsege no...

Ejjhaaa 2016.09.13. 22:54:13

@busifa: Hát ezen felröhögtem, ez ütött "tesó"

2016.09.13. 22:54:56

@Mók_Ica: De ezt èn nem èrtem mert belsö poèn. :D

Mók_Ica 2016.09.13. 22:56:34

@Biriksz_Krokiksz!: jön a hab a tortán... bv :))))

@ezneménvagyok: ezen a héten szülők lesznek... az előzetes alapján, már kikészültek... jó lesz ez... és az apukák kapnak gyerekmentes kimenőt a nézők szavazata alapján :))) Atti és Soma közül vajon ki megy???

@MacákékIcukája: hát az bizony ...

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:56:36

@pávör dragonfruit: Be köll lépni a párt...akarom mondani belső körbe, oszt be leszel avatva :-)

MacákékIcukája 2016.09.13. 22:56:42

@Biriksz_Krokiksz!: jaj en is meglepodtem, egeszen beleeltem mar magam

Mók_Ica 2016.09.13. 22:57:32

@pávör dragonfruit: tegnapi, itteni :))) sztem láttad is :)))

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:58:08

@Mók_Ica: Egyértelmű. Akinek hosszabb. Biológia :-)

ezneménvagyok 2016.09.13. 22:59:26

@Mók_Ica: Pszt! Nem elárulni a pártitkokat rögtön mindenkinek!!! :-)

2016.09.13. 23:00:07

@Mók_Ica: győzővel? háttőőő. belenézek! abba is!

@MacákékIcukája: jó a csapi itt idén is, biztos azért. ;)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:00:48

@ezneménvagyok: milyen állapotban hosszabb??? :))) biológia... :P

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:01:56

Győzi ma állítólag guatemalai apácákat fog szekszuálisan inzultálni, ne hagyja ki ön se! :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:02:41

@ezneménvagyok: nyílt titok :)))

wazze.... Jose Armando ma komolyabbra veszi az adást.... ez nem lesz nehéz...

@Biriksz_Krokiksz!: helyes :)))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:03:19

@Mók_Ica: Vivi öt percig foglalkozik velük, aztán méricskélés, így. Nagyon eccerű. Nem Vivi. Jó, ő is... :-)

malevil2050 2016.09.13. 23:03:27

Nahhh ennyit erről , ez sem ért semmit , unalmas már a műgyerek.

Mók_Ica 2016.09.13. 23:03:40

ójaj... Tivy barátnőjét felhívják :)))) hozok popcornt.... nézzük :))))

Mók_Ica 2016.09.13. 23:04:42

@ezneménvagyok: Soma lesz az anyuka :)))) a masszírból kiindulva....

2016.09.13. 23:05:07

@Mók_Ica: nem, ezt már azért nem. majd visszaolvasok.

Mók_Ica 2016.09.13. 23:06:29

@Biriksz_Krokiksz!: nehogy megbánd ;)))) mármint hogy nem nézed :)))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:06:53

@Mók_Ica: Tudományos alapon az még csak egy fél kísérlet. Szerintem simán kijöhet az még döntetlenre. :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:08:31

@ezneménvagyok: akkor visszajutottunk az eredeti kérdéshez... ki az apa és ki az anya??? ki megy a kimenőre?? :))))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:10:17

@Mók_Ica: Akkor először is újraszámlálás, aztán jöhet a jól bevált kromoszóma-vizsgálat. Azon valamelyik tuti elhasal... :-D

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 23:10:19

Győzike az apai felelősségről tart kiselőadást.

Mók_Ica 2016.09.13. 23:10:32

Győzi nem képernyő kompatibilis.....

Mók_Ica 2016.09.13. 23:12:34

@ezneménvagyok: gyorsabban kell az eredmény......

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:13:14

@Schlomo Goldberg: Most röhögni fogtok, de majd emlékezzetek vissza erre a pillanatra, amikor 2018-ban bejut a Parlamentbe a KDNP színeiben... Nem hülye ez a gyerek, apránként építi fel magát... :-D

Mók_Ica 2016.09.13. 23:13:59

szegény anyukák..... akikkel Győzi most beszél..... úgy beszélnek a babákról, mint igazi unokákról.... höhöhöhö

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:14:19

@Mók_Ica: Akkor Soma és kész. Ennél gyorsabban nem megy :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:14:38

@ezneménvagyok: akkor fogok elköltözni.....

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.13. 23:15:29

oltári vicces, h Krisztiánnak senki nem mer szólni a takarítás miatt, így senkinek sem lesz túl nagy tekintélye.

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:16:02

@Mók_Ica: Hát most lássuk be, szegény Zsótimama duracelpubinál autentikusabb unokában hiába reménykedik...

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 23:16:53

tivi gyerek megint a zselating piszkálja

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:17:21

@Mók_Ica: Na ne kezdjük el bonyolítani, most, amikor végre megvan az eredmény... :-)

2016.09.13. 23:17:21

@Mók_Ica: az kizárt, h megbánnám, nézhetetlen.

Mók_Ica 2016.09.13. 23:17:51

Tivy és Zseri hamarabb fognak kekszelni, mint Lóri és Dinka.....

mingyá hívja Győzi Tivy kintmaradt (vagy hoppon??) barátnőjét.....

Mók_Ica 2016.09.13. 23:19:03

@ezneménvagyok: örökbe is lehet fogadni .... :))))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:19:40

@Mók_Ica: Hívtak hozzá jutyúb-magyar tolmácsot? Anélkül nehéz lesz vele szót érteni...

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 23:19:50

@ezneménvagyok: addig még gyorsan el is tud végezni egy gázszerelő tanfolyamot.

Mók_Ica 2016.09.13. 23:20:25

@Schlomo Goldberg: Győzi szerint ez már egy megható érzelemdús szerelem.... önmagát látta a filmen Beja asszonnyal.... hümmm..... no comment....

@Biriksz_Krokiksz!: pedig van esemény :)))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:20:30

@Mók_Ica: Most, amikor már feltalálták a kikapcsolható gyereket? Ki az az ökör? :-D

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:21:56

@Schlomo Goldberg: Á, azokat már megszüntették. A Századvég tanulmánya kimutatta, hogy egy ekkora ország csak egyetlen gázszerelőt képes eltartani...

Schlomo Goldberg 2016.09.13. 23:22:15

Tivike barátnője a vonalban, az ujjazós bejátszás után, nem túl ideges.

Mók_Ica 2016.09.13. 23:22:17

@ezneménvagyok: Tivy barátnője, Brigi málna nélkül beszél :))))) a lányka fel volt készülve mindenre....

2016.09.13. 23:23:45

@Schlomo Goldberg: nahát, ez de csúnya volt!
XD
(gázszerelőnek eleve születni kell)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:26:16

@ezneménvagyok: kikapcsolható gyerekre vágysz???

@Schlomo Goldberg: motiválja a 36 misi.... ha nem nyer Tivy, akkor viszont lesz nemulass... :)))

busifa 2016.09.13. 23:29:12

@Mók_Ica: és a baràtnő szerint csak az volt egy anomàlia, hogy Tivy és Zseri együtt feküdtek. persze, màs nem is...

Mók_Ica 2016.09.13. 23:32:56

@ezneménvagyok: a tiéd kikapcsolható? :o

@busifa: a matatás is az volt... és ahogy Tivy nyugtatgatta Zserikét, hogy ne aggódjon.... :)))

Mók_Ica 2016.09.13. 23:36:22

@ezneménvagyok: és kikapcsolhatót szeretnél?

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:37:59

@Mók_Ica: Már nem. Kijöhetek a sarokból?

mobilos perpetuum 2016.09.13. 23:40:04

Attól voltak itt páran megijedve, hogy folyton Lóri-Dina románcot kell majd nézni.
De úgy tűnik van még ennél lentebb: szökik az eszetlen, és a savanyúképű Zserike kamu-szerelmét nyomják a képünkbe.

Mók_Ica 2016.09.13. 23:40:12

@ezneménvagyok: én csak kíváncsiskodtam, nem küldtelek sarokba :))))

Mók_Ica 2016.09.13. 23:41:44

@mobilos perpetuum: bocsika, nem a szerelmet.... csak a szintíszta matatást, maszatolást a paplan alatt.... erősen remélik a szerkik, hogy itt nagy keksz lesz....

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:43:07

@Mók_Ica: Jó, csak nincs annál rémisztőbb, mint amikor egy poénról hirtelen komolyan kezdenek el beszélgetni. :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:43:49

@ezneménvagyok: legközelebb odateszem pár mosolyt :)))) ;))))

mobilos perpetuum 2016.09.13. 23:44:53

@Mók_Ica: Győzike látott szerelmet, a barátnője alkoholt, én meg neteztem, és csak hallgattam a műsort, de szerintem is csak kézimunkázás ment.

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:46:14

@Mók_Ica: A mosogató mellé? Az finom lesz! :-D

Mók_Ica 2016.09.13. 23:47:54

@mobilos perpetuum: Győzike egyenesen olyan érzelmeket látott, mint amilyen ő és Beja asszony között vibrál.... jah.... pár nap alatt valódi mély érzések alakultak ki :)))))

Mók_Ica 2016.09.13. 23:49:50

@ezneménvagyok: elviheted még a fületlen lábost is... az öreged majd azt hiszi, hogy karácsony van :))))
apropó, mizu az ajimmal???? amit az elkövetkező 6500 karira kapok??? :))))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:50:04

@Mók_Ica: No, itt a magyarázat, hogy miért tették be a műsorba: folyamatosan képes ömleszteni magából a szöveget (köszönhetően annak, hogy nem gondolkodik azon, hogy mit is mondjon, csak automatikusan jön elő belőle random mód). Ritka tehetség :-)

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:52:02

@Mók_Ica: Már spórolok rá. Két karácsonyra való részlet már megvan belőle, a többi is meglesz 2-3000 év alatt :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:52:12

@ezneménvagyok: Jose Armando, a hős :))))) sztem csak azt mondja, amit a fülébe súgnak...

Mók_Ica 2016.09.13. 23:53:15

@ezneménvagyok: de ügyes vagy :))) akkor 2-3000 év múlva megkapom???? :))))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:54:23

@Mók_Ica: Nem hinném, ahhoz egyszerre kétfelé kellene figyelni. Nem szupermen ő! :-)

Mók_Ica 2016.09.13. 23:55:38

@ezneménvagyok: akadnak is néha a fogaskerekek :))))

Mók_Ica 2016.09.13. 23:56:50

@ezneménvagyok: ezzel a mosollyal az arcomon térek ma nyugovóra :)))) jó éjt :)))

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:57:15

@Mók_Ica: Ja, akkor visszavonom. Nagy előnyben van az, aki látja is :-)
(?!!!!)

ezneménvagyok 2016.09.13. 23:57:57

@Mók_Ica: Kegyednek is! Széket a kilincs alá! :-)

MacákékIcukája 2016.09.13. 23:59:23

Lemaradtam a BV-rol es a matatasrol :(((((((

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem is, kesobb biztos fognak meg tobben jonni (remelem hihi)

Joejt mindenki

2016.09.14. 00:15:10

@MacákékIcukája: jó éjt, én közben már bealudtam:)

2016.09.14. 00:15:58

jááá, nem a kommentek miatt! még mielőtt kitanálnátok.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 09:18:22

@Biriksz_Krokiksz!: az én babáimnak leesett a feje, kiesett a szeme.
egyébként a billenős dömperbe ültettem őket,és engedtem le őket a kertünkbe lévő domboldalon

moletty 2016.09.14. 10:38:17

@PeniValdes: Nem véletlenül vagy Te nekem szimpi ! :)
Én egy-egy vesztes csata után kivégeztem minden 10. katonámat !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.14. 10:48:07

@moletty: boldog és ártatlan gyerekkor...:)
amikor bogarakat temettünk,és leugráltunk mags helyekről
süti beállítások módosítása