Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x11 - A sunyi geci kiugrasztása a bokorból (18+)

2016. szeptember 07. 08:10 - Chat Géza

Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián Csulaháborúval, egy Nagy Alekinnyó féle Kultúrbarbározással, vagy egy mindenkori VV Fannikás Csicskagecizéssel, csakhogy VV4 Attilás magasságokban. Én se hittem el, de Evelin nem csak megkeverte a szart, amit jól kifőzött, hanem rottyantott rajta egyet, hagyta kihülni, majd bepanírozta és bő olajban kirántva, fingporral tálalta.

Az egész adást Lóri majdnem félrebaszása lengi körbe, de úgy, hogy annak nagyobb az íve, mint egy orosz drámának, és több dimenzióban játszódik, mint az Inception. Lóri elhatározza a konyhaasztalnál terpeszkedve, hogy ő kitálal Dinának. Evelin ugyan még jegelte volna a dolgot, hogy annál nagyobbat koppanjon, de ha el akarja mondani, hát mondja. Lóra meg is érkezik a szegény ember gyóntató papjához, a pultoshoz, aki most szolgálaton kívül hallgatja minden szavát. Fájdalom ez az egész, ami az odakozmált fagyasztott pizza mellett történik. Lóri elmakogja, hogy mi történt, de érdekes módon az egy szál faszra vetkőzés és a félig álló bráner, no meg az ujjazási kimarad a történetből. Dina így is folyamatos visszakérdezgetések árán tudja feldolgozni a sztorit. Végül lezárja a dolgot, hogy ő aztán lófaszt lesz második, geci. Erről pedig az Austin Powers egyik jelenete jut eszembe, hogy "Sírni akar, pityeregni akar, második?" Ennek a kapcsolatnak vége....

Amúgy én egyáltalán nem értem ezt az egész Dina-ügyet. Ennyire telített a Kazinczy utca, a bulinegyed, hogy már vidéken is ugyanolyan, sorozatgyártott, Zara kollekciókban, vödrös vodkaszódát szlopáló, picsagatyás, kalapos, pornónapszemüveges csajok mozognak, hogy az ilyen toprongy pultusnő legyen a bombanő? Na, mindegy. Mivel a majdnem megbaszódáshoz két ember kell, ezért Evelin oldalát is meghallgatjuk, amint MTA értekezés szintű beszélgetésbe elegyedve vázolja Röfinek a szicsuésönt, hogy

- Levetkőzött faszra, érted?!

- Há' minek?

- Mer' aszitte, hogy meg fog baszni, de rábaszott, mer' engem nem basz meg.

A dialógus a teraszon cigizgetés közben éri el csúcspontját, amikor már a Evelin épp felrobbanna, mert Röfi azt hitte, hogy ő direkt mászott rá a palira, tehát inkább neki kellene elmondania Dinának. 

"Ki a geci ment rá? Ment rá a fasszom! Tudtam, hogy ez lesz. Szexbe' fogadtunk, csak csókolóztunk. Azt akartam, hogy kijöjjön az igazi énje, mert ez egy címeres faszszopó. Egész nap mosolyog nekem, udvarol a Dinának közben meg fogdossa a seggem... Az ilyen trágár, nyomorék, faszszopó, sunyi geci, köcsög férfiakat meg utálom."

Evelin zárómondata annyira szép, hogy monológként akár a Gór-Nagy Mária színitanodába is lehetne felvételiztetni vele. Kicsit rápihenünk erre a sok feszkóra, még mielőtt felrobbanna a villában a gecidekóder. A csudálatos-varázslatos-szemet gyönyörködtető-káprázatos reggeli timelapse felvételek miatt ki kell térni valamire, ezen a csendéletes szép reggelen. Már a helyszínbejáráskor is érdekelt, hogy az a bicikli mit vétett, hogy be kellett tolni egy helyre, ahol funkcióját vesztve amortizálódhat 4 hónapig? Oké, a szörfdeszkák is dísznek vannak, de azok fel vannak fúrva, ezt a cajglit viszont lehet tologatni. És az udvar nem éppen a Tour de France felkészítő pálya. Szóval? A kellékesnek nem ezzel kellett volna hazamennie? 

A röpke kitérő után máris folytatódik az Evelin főzte szar további eszegetése. Lóra Tivynek magyaráz a zuhanyban, aki épp bolond borotválást tol éppen. A beszélgetés eléggé egyoldalú, a YouTube-mágus csak néha visszaböfög egy "Áh, Tesó..."-t ezzel Lóri tudja folytatni az értetlenkedést, mert szerinte Evelin a bazári kurva, és nem vágja, hogy ebben a kis félresmárolásba mit kell ennyit belelátni. Végül Evelin koronázza meg a pálinkás jó reggelt, hogy beszól Lórinak, aminek csak az a lényege, hogy Dina hallja, hogy azért ott paplan alatti matatás is volt...

És akkor valami teljesen más!

Tivy kanállal püföli a bolond lábosokat, Dina idegállapotban rohan ki a szobából, hogy azonnal rendre intse a villa bohócát, mert így nem tud beauty sleepelni, amiből legalább egy évtizednyire lenne szüksége. Eközben Sittes Krisz pornóforgatásba fogná Röfit. Rendezne a csajjal egy ökörsütést. Ezen megy az eszmecsere, hogy ha vége lesz a VV-nek, akkor kéne valami okosságot csinálni.

Egy másik univerzumban: Vivi úgy gondolta, hogy avanzsál magának egy kis színt. Fürdés után magára fújt némi barnítót. Nyúlt volna a törölközőért, de akkor bevillant neki, hogy akkor a színt is letörölné magáról. Nem hülye ő, bement a szobába, ott pörgött, mint egy zárlatos robotkurva, hogy megszáradjon, mert szerinte az unikornisok is így szárítják meg magukat, ha vizesek lesznek.

Evelin meg is kérdezi, hogy miért nem megy ki a szabadba, aztán ott csinálja ezt, mert már úgyis mindenki látta a csúnyáját. Áh, az nem jó. Erre pedig Röfi arckifejezése a legjobb válasz.

kepernyofoto_2016-09-06_23_48_36.png

Aki azt hitte, hogy egy cirka 18 perces adásidővel megúszható Lóri wannabe félrekuffantásának lófaszcunamija, az nagyot tévedett, mert eljött az igazság órája, amikor az igazság ligája leül az igazság asztalához, hogy kérdéssel bombázzák egymást. ÉS ez volt a Villatörténelem legjobb ilyen kényszeres összeülése. Kivéve azt, amikor VV Vörösfejű Olivért megdobálták vízzel és naranccsal. Először Viki tesz fel pár kérdést, de ezt most hanyagoljuk, mert szerintem csak azért lett bevágva, mert rajta van a zöld kendő, szóval Dávid kezd el úgy vallatni, mint egy katonatiszt. Ő nem szarozik, kitér a félig álló bráner májszterre, hogy emberileg lenullázta magát, és a többi, és a többi, aztán Dinát is betámadja, ez eddig oké, végül Zsóti kérdése akassza ki a biztosítékot. Már a felvezetés is hibátlan, hogy neki mondták, hogy Dina egy alpári antinő... Antinő, kérdez vissza Dina. Igen, Dina, az azt jelenti, hogy amikor beszédre nyitod a szád, akkor is csak a geci zubog ki belőle. Hogy annyira vagy nőies, mint egy darab szar. Persze csak vágja a pofákat, mire Dávid megjegyzi, hogy nyugi, csak cinikus. Cinikus? Az mi a gecim? Nem vagyok én cinikus. Hát jól van csajos, akkor buta vagy, mint a fasz, haladjunk is tovább. Szóval, Lóri, igaz-e, hogy azért követed Dinát árnyékként, mert ő egy központi személy, akit mindig vesz a kamera, téged meg amúgy nem? IGEN. Hoppá! Ennyi erővel a szerkesztők ki is adhatnák feladatba, hogy kezdjék el megásni a srác sírját, mert itt aztán nem lesz kegyelet, de kegyelem se.

"Hogy a büdös, lószaros gecimbe van pofája ennek a faszszopó fíregnek az én hátamon felkapaszkodnia, bazmeg?!"

Zseraldin Depardieu megérkezésére tartott bulin folytatódik az igazmondó szakkör. Dina és Lóra elég nyögvenyelősen, de kibékülnek a sufniban, mert Lóra végre kimondja, amit két napja nem mer, hogy ő többet akar annál, mint ami most van. Nem csak a keféről van szó, hanem szerelemről, de ez utóbbit nem vallja be. Még sír is. Ennyire hiteles a lírai vallomás. Dina megbocsájt, kicsit megmássza a faszit, de semmi szárazbaszás vagy ilyesmi, csak egy ölelés. Ekkor jön az unikornisként száradó Vivi, aki egy palack száraz borral mer bepofátlankodni. Jön Röfi és Eveli is, akik szimplán rájuk, meg Vivi lábára basszák az ajtót. 

kepernyofoto_2016-09-07_7_59_34.png

"Na, mi van?! Sírt a kétcentis faszú ember?! Brühühü."

Ahogy bent is dübörög az éjjel soha nem érhet véget, úgy Anikó is ezzel küld minket aludni, hogy azért a fergeteges arconpörgés tartogatott még némi adásanyagot, úgyhogy a következő nap is érdemes lesz nézni, mert nem mellesleg az első kihívásra is sor kerül.

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rémület 2016.09.07. 23:16:50

Most jól van sminkelve Viki.

Mók_Ica 2016.09.07. 23:18:40

@naezjó?: örülök, hogy segíthettem :))))

@Biriksz_Krokiksz!: amikor Bencus bejelentkezik, foscsi a hang.... sem a bentiek nem hallják őt, sem mi nem halljuk rendesen .... minden kommentlakó tv-je JÓ :))))) majd figyuzd meg

naezjó... 2016.09.07. 23:18:42

ez a távol áll hozzám már örök, elrontani sem tudják.

Schlomo Goldberg 2016.09.07. 23:18:48

Egyszer adja a jóisten hogy a balfasz hangmérnökök bekeverik élőbe a szerkesztőt aki adja az ukázokat.

alsophila grahami 2016.09.07. 23:18:53

júúúj Vikinek emberi arcot varázsolt a szmókiáj meg a csontosító.... vajon ki csinálhatta? beküldtek egy profi sminkest, vagy Zsóti volt a csodatevő?

rearwindow 2016.09.07. 23:19:16

@Nbl: meg a folyton nyitva levő szája

genevieve 2016.09.07. 23:19:38

@Schlomo Goldberg: biztosan zsolti megcsinálta evelynt:-)

2016.09.07. 23:19:47

@Mók_Ica: Igen! Akàrcsak a munkahelyem :D

Könyörgöm ne jàtsszuk el a de most mèg nem jött el a mi idönk ès màst viszek mismàsolàst.

Tinkivinki 2016.09.07. 23:20:07

@genevieve: smink nélkül vállalhatatlanul rusnya

genevieve 2016.09.07. 23:20:20

@genevieve: ááááá, keverem a neveket:-(

vikinek lett jó a sminkje:-)

Mók_Ica 2016.09.07. 23:20:31

Micikének le van törve az egyik körmöcskéje....

alsophila grahami 2016.09.07. 23:20:31

remélem, kocát viszi, aki sminkelve is ocsmány.

Commodore 2016.09.07. 23:20:58

Mici vállalhatatlan, kiviszi kintmarad

FrNo90 2016.09.07. 23:21:19

Hülye Viki, ezt megette.

2016.09.07. 23:21:48

Bazd meg a de nem most-odat, elcsèpelt fos. Viki mèsz haza mert Lóri kell a szerelmi szàlhoz.

Mók_Ica 2016.09.07. 23:22:11

Lórikát viszi.... bátor lányka... és "de szép a szemecskéje" :)))))

Rémület 2016.09.07. 23:22:13

Hát... Viszlát Viki!

naezjó... 2016.09.07. 23:22:27

@Schlomo Goldberg: még több getzit, toldd rá a dikket! Tyvyke, szökjön a málna, Lórika, 3 perc sírásig!
Közben KÖZPONTI szereplő lett a jugend, követni fogja a kamera.

rearwindow 2016.09.07. 23:22:45

Mondjuk nem baj ha Viki kiesik mert tényleg zéró amit eddig produkált. Kocaanyu legalább szórakoztató

2016.09.07. 23:23:05

@Rémület: tetszik a szögletes arc. a szemöldök sminkkel vannak problémák, erőteljesen megvastagítás zimányis, #ezadivat.

am' jó hallani, hogy van ami állandó, sosem változik, az állandó panelek: 'távol állsz tőlem' 'számítottam rá' és társai.

alsophila grahami 2016.09.07. 23:23:39

elképesztően ostoba ez a nő, ennyi. kocával lett volna esélye, ehelyett a szőkével megy és kint is marad (nem kár érte mondjuk, nem kedveltem meg, uncsi).

Mók_Ica 2016.09.07. 23:24:29

@rearwindow: és magába szállt, bocsánatot kért vikitől.....

Ejjhaaa 2016.09.07. 23:24:54

Már lehet szavazni?

genevieve 2016.09.07. 23:25:11

@Mók_Ica: ja, a következő bebaszásig...

2016.09.07. 23:25:38

@Commodore: mind ezt mondják, minden egyes évadban.

2016.09.07. 23:26:47

@pávör dragonfruit: '...de nem most' ezt kihagytam, hozzácsaptam a stb kategóriához.
XD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.07. 23:26:48

Szegény kis ostobenkó Viki, beszopta, amit a társaság kitervelt ellene. Pedig, ha Micit választotta volna, akkor jó eséllyel visszajött volna.... Ezek ott benn amúgy hihetetlenül vakon vannak és még két hét sem telt el....

Mók_Ica 2016.09.07. 23:27:28

@alsophila.grahami: gondolom annyira nem ostoba, hogy magánál erősebb játékost vigyen..... csakhogy ők teljesen másképp ítélik ezt meg bentről.... ha pedig nem így van, akkor ostoba Viki :)))

naezjó... 2016.09.07. 23:27:33

@alsophila.grahami: főleg 1 olyan oltás után. Ha akart volna magából mutatni valamit, ez lett volna.

Nbl 2016.09.07. 23:27:47

Ehh, tényleg ennyi esze legyen, nem értem... Mondjuk nem lesz kár érte ez tény, de ha Micimackót viszi és kint hagyja, szűkebbre szabhatta volna a társaság pofáját.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.07. 23:27:54

Tegye fel a kezét, aki szerint Viki megy vissza.:-)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.07. 23:28:16

HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE OSTOBA?

Krétagarbó 2016.09.07. 23:28:17

@VV Erőlegény: Ennyike:))

Na megyek aludni, mert már így is majdnem bealudtam a végére...Jó éjt!

Mók_Ica 2016.09.07. 23:28:29

@genevieve: de csak mer' akkor kijön belőle a Zőszinteség :))))

Nbl 2016.09.07. 23:28:49

mondjuk ha kiveri Lórit, akkor arra azt fogom mondani, nem buda volt :)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.07. 23:29:16

A szerkik anyázva keresnek közben közös jeleneteket vasárnapi bejátszásokhoz...

Gia 2016.09.07. 23:29:25

Már hallom a lelki füleimmel,ahogy kiesése után Viki a fejét fogja,hogy "Micit kellett volna kihívnom.."

Commodore 2016.09.07. 23:29:33

@genevieve: Kizárásos balhéra tartogatják.

Tinkivinki 2016.09.07. 23:29:40

ez a lányka sajnos ostobább, mint bandzsább...

2016.09.07. 23:30:53

@Mók_Ica: ezt nem kétlem, szóval sem állítottam az ellenkezőjét, én jól hallom ennyi.

genevieve 2016.09.07. 23:31:10

@Commodore: legyen úgy:-)

ahogy elnézem, arra sem kell sokáig várni:-)

Mók_Ica 2016.09.07. 23:31:28

biztos az a beköltözés egyik feltétele, hogy megtanítják nekik a vv-s szófordulatokat és ebből vizsgáznak is..... :))))))))))))))))))))

Nbl 2016.09.07. 23:31:51

Ez a f@szom Győző még Evelinnél is irritálóbb...

Schlomo Goldberg 2016.09.07. 23:32:42

Megint ez a halmozottan sérült Győzike.

naezjó... 2016.09.07. 23:33:02

Semmi közöm hozzá, de minden belevalóra fordított pénz -legyen az díszlet, nyomtatás, gyAUzike bére- lélegeztetőgépeket juttat eszembe.

Mók_Ica 2016.09.07. 23:33:57

@VV Velőtrázó Vélemény: majd olyat találnak, ahol külön-külön vannak együtt :))))

Nbl 2016.09.07. 23:34:01

Vajon be merik adni az ujjazós snittet a párbaj előtt a bentieknek?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.07. 23:35:37

És megint ez a Reni féle csavar a kendő nyújtásnál, pedig már tényleg reménykedtem, hogy Mici lesz, de nem hanem jött a már jól bevált dramaturgia, hogy mégis csak Lóri! :-)

Commodore 2016.09.07. 23:36:13

Kató néni, saskabaré

Well... 2016.09.07. 23:37:06

@alsophila.grahami: zsolti sokat tud a sminkelesrol, valosagos muvesz, ezert csapol sort foallasban :o) bar o sztarnak szuletett, lehet o a foldhoz legkozelebbi sztar :o)))

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.07. 23:37:09

Be fogják adni, legkésőbb a párbaj alatt.

Schlomo Goldberg 2016.09.07. 23:37:35

Ezeknek a retardoknak már az sem jön át, hogy nem azt visszük/jelöljük akivel egyszer KONFLIKTUSUNK volt, hanem azt akivel nem akarunk együtt élni tovább a villában?

Commodore 2016.09.07. 23:41:18

Ezagyőzi ááá, vissza Baukó, AleK

alsophila grahami 2016.09.07. 23:41:29

@Biriksz_Krokiksz!: szijja krokiiiii! :) hogy nézed - még ha csak a kiválasztásokat is - azt bánod meg, annyira xar az egész (pedig a legelején még ígéretesnek tűnt, bazz), aztán meg ha már rajta van az ember, nehéz lejönni róla... xD ez a belevaló is egy vicc (ja nem, komolyan gondolják, hogy ez jó lesz a suttyó magyarjának, vagy mi... "dicsak")

malevil2050 2016.09.07. 23:43:12

Vkiktóriaaaaaaaaaaaaa , mit tettél??? Ennyi appot nem bírunk összelapátolni , túl nagy az ellenszél. Lávsztori ,mond ez neked valamit ,kedves? Nem láttál még vv-t , ez az egytelen szál amit támogatnak hátulról. Mici nénnye jobb lett vóna. Rendes kis csaj vagy , de kevés ehhe a játékho.

Nbl 2016.09.07. 23:44:15

Baszki, most nézem az appban az játékosokat, Evelin elég durván el van szállva magától, 10-es skálán mit adott magának:
Intelligencia: 10/10
Viccess: 10/9
Vonzó: 10/10

Közben az egyetlen vicc amit eddig láttam tőle az ezt így kitölteni :-D

Schlomo Goldberg 2016.09.07. 23:44:39

Zsolti a jakuzziban azt fejtegeti hogy Justinbiebernek milyen gyönyörő farka, meg nincs körülmetélve, stb

Rémület 2016.09.07. 23:47:09

Mondjuk, lehet, hogy érdemes lenne Vikire szavazni, hogy el legyen varrva a szerelmi szál.

Commodore 2016.09.07. 23:47:25

Ez mi a faszomgecibazdmeg?

2016.09.07. 23:51:07

@Schlomo Goldberg: bármilyen retardáltak is, azt ne mondja már senki, h nem látták az előző évadokat (eleve célközönség), nem hiszem el, h egyiknek sem ér össze a drót a fejében, h minimális taktikát találjon ki (még kint, akár).
már rettenetesen forgkönyv szagú, előre leosztott szerepekkel megy ez az egész. nincs ezzel gond, csak ne lenne ennyire nyilvánvaló.
nekem ebből lett elegem (meg a BB kamuzásból), sztrájkolok.

FrNo90 2016.09.07. 23:51:43

Győzike kritikán aluli. El nem tudom képzelni, hogy kinek volt az ötlete ebbe a műsorba őt beletenni. Halvány fogalma sincs a műsorról.

Schlomo Goldberg 2016.09.07. 23:54:21

@Biriksz_Krokiksz!: Én is ezen a szérián érzem nagyon durván hogy egy darab spontán jelenet sincs. Ngayon nem jó ez így.

Rémület 2016.09.07. 23:58:28

@Biriksz_Krokiksz!: Ja. Remélem, legalább megfizetik mindet. És nem ingyen játsszák a hülyét.

2016.09.08. 00:17:52

@Schlomo Goldberg: nemtom huszonharmincvalamennyi a tét, fülük-farkuk felcsapva mennek érte versengeni, és akkor -látszólag- arra nem képesek, h hatékonyan dolgozzanak érte (megfelelő súlycsoportú játékost visz ki pl), nekem ezt senki ne mesélje be.
nem tudom, h ebben az évadban ki a tuja, de mmkk neki szurkolok. vagy bárkinek, aki szembemegy a szerkik/rendezők utasításaival.

--------
győzi és aurélia BV műsorvezetőnek felkérésével kapcsiban meg csak annyi, h grat - jól megkeverték még ezzel is a poshadt fost az illetékesek.
és akkor még egyszer: nincs semmi baj a trash realityvel (nagy fogyasztója vagyok), de ha ennyire pofátlanul nyilvánvalóan erre mennek rá, és tolják bele a nagyarcomba az eleve nyilvánvalót (kivéve ugye a BB részét), akkor azt én utálom.

2016.09.08. 00:19:03

@alsophila.grahami: nem, én ehhez nem asszisztálok idén XD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.08. 00:44:20

ha ez a Viki ennyire ostoba, akkor kénytelen vagyok Lórira szavazni.

2016.09.08. 01:01:15

@henrik_: nem biztos, h magától ostoba. lórit akarják vissza, vikire kell szavazni csakazétis.

Cimili 2016.09.08. 01:14:37

Csak ide értem a végére. Majd holnap megnézem. Kit vitt ki ez a szépséges Viki? Picit olvasgattam, jól láttam, h a Lórit? Akkor csá Viki, neked annyi.@Commodore: :DDDDDDDDD a nap kérdése. :)

Bakk László 2016.09.08. 02:04:35

Az sok mindent elmond errol az elbaszott tarsasagrol hogy soma vagta le egyedul ha lorit viszi ki beszopja

minden luk 2016.09.08. 02:12:51

Viki végtelenül ostoba döntést hozott, az van, hogy most akkor csak azért is bent kéne tartani.
Ha visszamenne, alaposan megerősödve kerülne újra be a többiek szemében - függetlenül attól, hogy ez igaz vagy sem.
A szőke csávó (Lóri) utolsó napjai nem taktikázásról szóltak, hanem arról, hogy totál szétesett a gyerek - neki egy kiszavazás megváltás lesz, totál szétesett és össze-vissza reagált az eseményekre - a tatattikázás duma itt már kamuszagú.
Viki megy vissza és alaposan megkavarja ezzel a villa életét!

minden luk 2016.09.08. 02:17:10

@Bakk László: Első nap mondtammár, hogy a sok agyhalott között a Töcskös egy igazi félszemű és vannak meglepően emberi pillanatai is! Tetszik az is, hogy tudatosan kint marad ebből az össznépi lincselésből, amit már másodjára követ el a sok beszari az agyonhájpolt Vivientől, Krisztiánig. Gyakorlatilag van 7-8 játékos, aki függetlenül a játékban betöltött helyétől, egyszerre leszavaz valakire. Ha innen nézem akkor lesz igazán érdekes, hogy kik maradnak ki ebből:

Töcskös és részben Zsolt.

Bakk László 2016.09.08. 04:33:54

@minden luk: jaja true story,mar akkor is nott a szememben mikor roffencsre pakolt

ornyim 2016.09.08. 07:48:56

@minden luk: Ha azt vesszük, akkor Viki is kimarad.. általában akkor kerül balhéba, ha valaki nekimegy, de egyébként lehet ezért is nem látjuk annyira a jelenlétét, mert kívülről szemlélődik. Ahogy el is mondta, hogy ő nem szeret minden nap mást. Szerintem ez még előnybe is helyezheti Lórival szemben. Nekem mindkettő közömbös, de igazán remélem, hogy Viki megy vissza, mert nincs kedvem még egy szerelmi vívódást végignézni, mint tavaly Edináék esetében. Főleg nem úgy, hogy az egyik szereplő az az alpári Dina. Szóval el Lórival!

Bekkara 2016.09.08. 08:36:51

Na, letöltöttem az appot, és szavaztam volna Vikire, de nem enged :D Majd próbálkozom még. Lóri fog visszamenni egyébként. A szerelmi szála miatt, ráadásul akkor Dávid marad benn egyedüli alfahím. Elvész az esély egy szerelmi háromszögre. Öcskös túl kisfiú a benn lévő nőkhöz, Krisztián nem fog kavarni a barátnője miatt, Tivy még ha akarna se... Zsolti meg... az ő szerelmi szálait inkább nem akarom nézni, remélem, nem fog rámászni Dávidra. Szóval kell oda Lóri, Viki meg nem, de ennek ellenére én nem akarom nézni Lóri és Dinka enyelgését. Ha Viki menne vissza, leesne az álluk. De nem fog. Ezt most úgy megjósolom, ahogy azt is megjósoltam, hogy Viki-Lóri párbaj lesz.

Cérnahuszár 2016.09.08. 08:41:50

Nem néztem tegnap, de arra gondolok hogy ha Lóri kiesne, rendesen ki lenne húzva Dina alól a szék. maradna neki Dávid, és akkor tényleg beindulna a cicaharc közte meg Evelin közt, jó darabig biztosítva van a balhé.
Na de Lóri nem fog kiesni, mert a nézők nem haragudnak rá, inkább nézik a langyos fost a szerelmi szálukban, ahelyett hogy megkevernék a kakit, megnéznék Dina hogy kínlódik hogy képernyőhöz jusson

Cérnahuszár 2016.09.08. 08:44:28

haragszanak. kár h nem lehet javítani itt.
Szóval megnézném hogy marakodik Dina és Evelin Dávidon

Magentax 2016.09.08. 08:46:21

@Bekkara: nekem sikerült az appal szavazni.
Viki for president! :)
Sztem is ostoba döntés volt Lórit kihívni, Micit simán kint hagyta volna. Nem értem, ezek nem nézték az előző VV-ket?
Ha valaki körül ekkora a szarkavarás, mint most Lórinál, pláne ha "szerelmi szál" is szövődni látszik, a néző kiváncsi a végkifejletre.

Bekkara 2016.09.08. 08:51:29

@Magentax: Most már nekem is sikerült. Én nem aggódom Mici miatt, hamarosan ő következik, mert részegen elviselhetetlen. Hacsak ki nem zárják, mert behúz valakinek részegen. Komolyan, a legalja. Ráadásul nála szerelmi szálra sincs esély.

rearwindow 2016.09.08. 08:56:04

@Magentax: arra kell szavazni aki menjen? póverd báj BigBrother

Magentax 2016.09.08. 09:11:38

@rearwindow: Bence mintha azt mondta volna, arra kell szavazni, akit bent akarunk tartani.
Tényleg nem egyértelmű - most hogy mondod. :)
Szerencsére lehet javítani, mert szavazás után a "Törlés" gomb lett aktív.

Magentax 2016.09.08. 09:14:45

@Bekkara: Már írtam, Micit és Evelint össze kéne kötni és hipóval kimosni a szájukat.
Még Fannika sem beszélt ilyen mocskos, kocsis módra, mint ez a két némber. Vikit sajnálom, mert ha berúgott, akkor kifejezetten szórakoztató volt számomra. Néha nem szólt egy szót sem, csak forgatta a szemeit, amivel Dinát és Micit az őrületbe kergette. :)))

minden luk 2016.09.08. 09:38:00

@ornyim: Egyetértek. Sajnos a korábbi VV élmények alapján a rendezők valszeg a szerelmi szálat fogják támogatni egy meglepő és felkavaró visszatérés helyett, de a számomra is két közömbös alakból remélem a meglepetés, azaz Viki kerül vissza új szintre emelve ezzel Dina és Mici gyűlöletét, ami még jobban klikkekre bonthatja a társaságot.

Avanivi 2016.09.08. 10:43:06

Be fogják játszani az Evelin-Lóri -mi történt a sufniban jelenetet és akkor szépen átfordul az utálatuk Evelinre, akiről már most is érzik, hogy nem mond igazat. Lóri lesz a hős, csak akkor azt mondja majd Evelin, hogy nem tudott teljesíteni. Hát nem tudom mi lesz a jobb....

Vikinek a Micit v az Atit kellett volna kihívni ,akkor talán visszamehetne.

alsophila grahami 2016.09.08. 10:49:56

@minden luk: @Magentax: hú, ne már!!!! ti komolyan azt akarjátok nézni, ahogy a két mocskosszájú qrva acsarkodik az egyszem műmájer wannabe-alfahímért, akinél erősen sanszos, hogy akár Meláni is behálózhatja egy alkoholban úszó buli éjszakáján? ha Dinát nem foglalja le a lávsztoris kínlódás Lórival, akkor garantáltan visszavedlik ismét mosdatlan szájú kocsisori lotyóvá, hát kössz, én ezt inkább nem kérném;

és azt sem, hogy a párbajból visszatérő szerencsétlen, életképtelen, önmagát megvédeni nem tudó -vagy nem akaró - Vikit alázza tovább a zsírkoca, amint részegre aljasul megint; ez a forgatókönyv tényleg felejtős, rosszabbat elképzelni se tudnék, pedig engem is untat, sőt idegesít az ún. szerelmi szál, de az még mindig elviselhetőbb így, hogy lefoglalja a viselkedni képtelen külföldit, mint az előbb felvázolt storyboard;

én mkk Lórira szavazok, és egyébként is, nekem az általa felvázolt vonal érdekesebb, mint a riherongyok marakodása, ebben van lehetőség a karakterfejlődésre, pl..

Krétagarbó 2016.09.08. 16:15:09

@Nbl: sajnos a kitöltésnél sem viccelt, halálosan komolyan gondolta:)
süti beállítások módosítása