Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X10 – "Oszt' nekem ugat ez a senkiházi szar?" (18+)

2016. szeptember 06. 06:37 - Bruti

Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni.

1_33.jpg

Az udvaron Lóri és Dina kapcsolata a téma, pontosabban az, hogy mikor fogja az albínóvá avanzsálódott kúrógép megpakolni a külföldit. Dávid szerint három, Evelin szerint két hét, de Lóri úgy van vele, hogy nem akar először dugni a villában. Álszent Zsótika meg egyáltalán nem akar ilyet látni, de hát ezt pont leszarjuk, a villa nem Teréz anya leányszobája.
Ugrunk a Külföldire, aki éppen Miss Röfivel latolgatja az esélyeket. Szerinte Ati fog kimenni, hiszen: „Mit tett le az asztalra ő ide?” mondja a diplomás. Más: Röfi szerint, Lóri azt híreszteli, hogy már csak rajta múlik, mikor fekteti meg a Külföldit. Dina ezen felháborodik, de most valamiért még nem káromkodik, mint a kocsis. Szóba kerül még Evelin is, akit egyelőre közel tartanak magukhoz, de aztán „lecsap a kobra”, szemlélteti Röfi, aztán a riportban elgondolkodva megjegyzi, hogy szerinte már elkezdődött a játék (!), és lesznek itt még klikkesedések. Briliáns!

2_32.jpg

Alszik a villa, alszanak a lakók, alszik a rengeteg építőjáték a padlón, sőt alszik Vivi arcán a geci nagy pattanás is, mert ma már nem gyűl tovább. De hamar jön a reggel, majd kapunk egy Dina-Lóri enyelgést. A csaj folyamatosan mászik, a csávó meg hárít, de ez is a terve része. Addig nem enged, amíg a Külföldi nem dobja a fiúját. Mondjuk arra már szerintem semmi szükség, mert, ha csak Szlovákiában nem idióták a pasik, akkor már rég ki van picsázva a pultos. Ati közben kapacitálja Evelint, hogy másszon rá jobban Lórira, így féltékennyé teheti Dinát.

A stáb sok órás kreatív értekezlet és több liter kávé után, kiizzadt magából egy izgi feladatot: barátság karkötők készítése. Ez igen! csettintünk elégedetten a tévék előtt. Nézzük ki kinek adott karkötőt: Vivi persze Zs-modellnek és viszont, Lóri Dinának, de Dina Röfinek, aki viszonozta ezt. Soma Tivynek, és fordítva, majd Dávid Evelinnek és viszont, de Evelin attól fél, hogy Dávid többet gondol bele a kapcsolatukba, mint barátság. Viki Atinak adja, mert ő áll hozzá legközelebb, de Ati meg annak ellenére, hogy egy hete fűzi a csajt, most Zs-modellnek adja a cuccot. Meleg barátunk Krisztiánnak adja, Krisztián viszont Tivynek, mivel ő érti meg legjobban, milyen egy ex sittes élete.

8_9.jpg

Ebben az etapban újra megnézhetjük Zs-modell hogy hagyta el a villát, és én itt megállnék egy szóra. Tudom, hogy minden évadban előjönnek a konspirációs teóriák, hogy csal az RTL, és én mindig elhessegettem a dolgot, de most én is hajlok rá, hogy ez történt. Embert nem ismerek, aki ne a második helyezett Dinára szavazott volna, mert a „legidegesítőbbhülyepicsaevör”. Na, jó ez kicsit túlzás, de a lényeget értjük. Persze teljesen megértem a csatornát, ha kicsit rugalmasan kezelte a szavazást, hiszen a napi összefoglalót növények életével kurva nehéz megtölteni. Szóval Zsófi ment, Vivi sírt-rítt, vagy tíz percig, de hál’ istennek elég rövidtávú a memóriája. Szerintem holnapra már csak arra fog emlékezni, hogy tegnap valamiért szar kedve volt, de már elmúlt. A többiek viszont örültek, hogy nem ők kerültek ki a mézes bödönből.
10_7.jpg
Alig ment el egy lakó, már jött is helyette Zseraldin, akit elég hűvösen fogadtak, mert még Zs-modell hatása alatt álltak. No, de nincs idő a szomorkodásra, hisz jön Bence már ordibál az üres stúdióból, hogy KIVÁLASZTÁS! A lakók meg egyik sokkból esnek a másikba, mert akkor ők, most ki a picsára tegyék a jeleket? A vége az lett, hogy a furcsa csajt, Vikit pakolják meg, mert rendszertanilag ő is közelebb áll a növényekhez, mint a homo ludenshez. Viki állítása szerint (vagy csak látta az előző évadokat) erőt kapott a zöld kendőtől és feléledt. Na, ne bassz fel!
Végre hallunk valamit Krisztiántól is, akinek az a legnagyobb problémája, hogy az új csajjal kell aludnia, de az nem fasza, mert az asszony otthon nézi. Haha… a nagy macsó :DD Akkor kint alszik a csaj a sufniban. De erre meg a focista veri ki a balhét, hogy ő bent akar aludni, mert fosik, hogy ki lesz közösítve. Ezt magyarázza Krisztiánnak és, közben lekussoltatja Külföldit, aki majdnem félrenyeli a pizzát. Idegesen rohan ki a többiekhez, azzal, hogy:


„Dikk, oszt nekem ugat ez a senkiházi szar? Én nem tudom, hogy kinek képzeli ez magát, de kurva gyorsan húzza meg magát!”

Ha tudná Dinácska, hogy az este folyamán, már majdnem repült, biztos visszafogná magát, de nem tud ez semmit. Lóránt barátja viszont találóan megjegyzi, hogy minimum két hétig itt lesz a csaj, szóval, relax.

11_6.jpg

Ésssakkor a nap meglepetése! Albínó és Evelin fogadást kötöttek a villalakók számáról, a tét pedig szex volt. Mivel a csaj vesztett, így behaladtak a sufniba dugni. Hiába, a fogadás, az fogadás. Bugyi, gatya le, és nagy kedvvel bele is fogtak, majd mikor Lóri alányúlt a csajnak, az úgy forgatta a szemét, mint Schmidt Mária, mikor rákacsintott Desmond Child. De ekkor érkezik a nap másik meglepetése, a kúrógép kihátrál a dugásból, mert lelkiismeret fulladása van. Evelin megkéri, hogy ne mondja el senkinek, mire Lóri húzza az agyát, hogy márpedig erről mindenki tudni fog. Persze tekintve a kapcsolatát a Külföldivel, ez nehezen hihető. Az incidens után Lóri félrehívja Dinát és nekiszegezi a kérdést, hogy most akkor van még pasija, vagy nincs. A válasz: van. Na, ha van, akkor meg mit szopatsz? Erre viszont már nem jött választ. 

 Mindez, mármint a baszási, mozgóképen, kiblőrözött pinával. Szívesen.

Címkék: 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.09.06. 06:46:22

Jó volt, Bruti! Ha valaki rèszletesebben elmagyaràznà hogy kerültek dugóhelyzetbe megköszönöm, mert nem làttam ès az öfiböl nem egèszen jön le.

ornyim 2016.09.06. 07:21:23

@pávör dragonfruit: Lóri és Evelin fogadtak, hogy, ha 15-nél kevesebben lesznek a villában, akkor lesz szex. Evelin azt mondta, hogy szerinte 15-en lesznek, Lóri szerint kevesebben. Oszt igaza is lett. Így indult az egész.

SzemFülEs 2016.09.06. 07:35:23

Egyetértek: ezt most elcsalták a szerkesztők, de ilyen, amikor egy ip címről mintegy ötmilliószor lehet szavazni. Dina nem műsort csinál, hanem lejáratja magát. Csak ezt meg is mondhatná neki valaki.

ornyim 2016.09.06. 07:50:31

Dina, Evelin, Viki, Lóri, Tivy, Mici, Ati. Falnak megyek tőlük, Dinától különösen. Ez minden csak nem nő, egy alpári, vulgáris, magát embernek álcázó véglény. Evelinről meg ne is beszéljünk ezzel a dugós húzásával.. egyszerűen szánalmas, de elég jól eltaktikázta magát a szentem. Már csak azt várom, hogy mikor lesz bunyó, mert itt azt se csodálnám.

ga_zsi 2016.09.06. 08:16:18

Ha Lóri nem áll le, Evike tényleg hagyta volna magát megkúrni, szerintem. csak csendben kérdem, ez nem k..a? hát inkább ő az, mint Dina, aki pedig nem egy szende szüzike, aki 3 HÓNAPOS kapcsolat mellett húzza Lóri agyát.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 08:30:59

Ezt a Külföldizést hanyagolhatnánk? Ne kelljen már minden nap magyarázni. Sorry, de erre kényes vagyok, de szerintem vagyunk így páran.

Zerke 2016.09.06. 08:38:51

Az mitől lehet, hogy minden "Külföldi" nő akivel eddig találkoztam, akármelyik irányból is érkezett, mind olyan volt, mint Dina?
Alpári, gonosz, furkáló, kétszínű, törtető de ostoba.

Cérnahuszár 2016.09.06. 08:53:35

Vajon Evelin mi a bánatért fogadott úgy amit biztosra vehetett hogy elveszt? :D a kis hunczut

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 08:57:44

@Cérnahuszár: Azért bevághatták volna azt, amikor ez a fogadás megköttetett. Ja, hogy olyan nem volt...

ornyim 2016.09.06. 08:59:35

@Cérnahuszár: azért, mert egy kurv@. :D

Cérnahuszár 2016.09.06. 09:06:55

@ornyim: lehet 36 milláért én is lennék
petite kurva :)

Cérnahuszár 2016.09.06. 09:07:25

mert én elég alacsony vagyok

Akasa27 2016.09.06. 09:08:57

kéztördelve várom a mai összefoglalót, ahogy dina megkapja az első mélyütést. annyira megérdemli!!!! és ha mégeccer aszongya valaki, hogy "tesó" fogadásból magamévá teszem a Brutit!!!
ajánlott zene: www.youtube.com/watch?v=c-efhGJGjHo

genevieve 2016.09.06. 09:10:01

@Cérnahuszár: aham, fogadhattak volna abba is, hogy akkor egy hétig a másik fogja takarítani a konyhát:-)

Akasa27 2016.09.06. 09:10:13

@Cérnahuszár: rossz kurva lennél! a pénzt előre kell kérni! :D:D:D:D
(kérdezd csak meg osztrigás micit!!!)

Cérnahuszár 2016.09.06. 09:17:11

@genevieve: de azzal nem lehet felidegesíteni dinát

Cérnahuszár 2016.09.06. 09:17:51

@Akasa27: sejtettem hogy rosszul csinálom :)
nincs cayennem

genevieve 2016.09.06. 09:21:49

@Cérnahuszár: dinát bármivel fel lehet idegesíteni:-)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 09:23:00

@genevieve: Ebben az esetben a pejoratív jelentés számít, nem a földrajzi, hiszen nem ez határozza őt meg a műsorban. De mindegy, látom a többség már voodoo bábut is szurkálna. Lehet, hogy mégis hat a szerkesztői mágia, hogy kit kell utálni? De ez kontraproduktív, elnézve néhány netes szavazást, ahol azért Dina jócskán elöl van a szimpátiaszavazásokon is, nem csak az unszimpátia számít tehát. Lám, én is gyakran szót emelek az ellen, ahogyan támadják, pedig cseppet sem szurkolok neki. Egyszerűen csak meg kell nézni, Dina áll a középpontban, oda lett pozicionálva, és ennek megfelelően is viselkedik, a saját förtelmes skilljeivel. Vegyétek ki az egyenletből és nézzétek meg, hogy mi marad.

Akasa27 2016.09.06. 09:23:21

@Cérnahuszár: még lehet! csak figyelj és tanulj a mesterektől. :)

Cérnahuszár 2016.09.06. 09:26:37

@VV Velőtrázó Vélemény: ez nem szerkesztői mágia, hanem dina egyszerűen idegesítő.
te megmagyarázod hogy a hóembernek is jó s meleg, mást meg nem

Cérnahuszár 2016.09.06. 09:27:44

@Akasa27: á nekem ez a vonat már elment, túl öreg vagyok

genevieve 2016.09.06. 09:29:37

@VV Velőtrázó Vélemény: szerintem te vagy túlságosan kihegyezve erre a dologra:-)

dina nem magyarországon lakik , tehát külföldi ez tény
ahogy tény, hogy zsolti a melegcsávó/buzi stb.
azt, hogy ki, kit utál nem kell a szerkesztői mágia:-)
dina magát pozicionálta oda ahol van...
speciel a szimpátiában engem sose az érdekelt, hogy milyen lenne a műsor ha kivennénk egy undoritóan, bunkón, alpárian viselkedő személyt...

nekem mindig is a tuják voltak a kedvenceim:-D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 09:34:54

@genevieve: Akkor neked a halacskás, akváriumos képernyővédőt kéne nézni, nem VV-t. :-)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 09:36:54

Dina nem pozicionálta magát sehova, a többi tette igazodási ponttá. Sokan hozzá képest határozzák meg magukat, ahelyett, hogy saját arcot mutatnának.

mézescsók 2016.09.06. 09:38:00

@genevieve: Huhh, de régen láttam az avatarodat!!! A kedvencem volt mindig. És te is.

Akasa27 2016.09.06. 09:41:41

@Cérnahuszár: engedd meg, hogy elmeséljek egy sztorit, s vond le a következtetést. :)
egy szórakozóhely vécéjében történt az eset, mikoris a 60 plusszos takarítónénike bősz felmosás közben vidáman énekelte:
" nem csak a húsz éveseké a pinám!" sálálálálá :)))))))))))))))))))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 09:49:42

Bruti nálam továbbra is Te vagy az öfi bajnok (bár azért fel kell kötnöd a gatyádat, mert van egy-két fiatal trónkövetelő )! Ez a félmondatod különösen tetszett: "mert rendszertanilag ő is közelebb áll a növényekhez, mint a homo ludenshez.", és én itt valahogy nem is a tujára gondoltam, hanem ennek a csajnak a szinte a valótlanság mértékéig torz arcberendezésére, illetve arckifejezéseire, amely már-már a növények kategóriába sorolja. Szeretném viszont, ha meglepetést okozna a kihíváskor pl. ha kihívná az Atikáját bosszúból, aki a remekbe szabott sufnis szóvirágjai után, egy formás taktikai huszárvágással, simán Zsófinak adta a barátság karkötőjét...

genevieve 2016.09.06. 09:55:39

@VV Velőtrázó Vélemény: ahogy mondod:-)

a VV7-t nem is néztem:-)

genevieve 2016.09.06. 09:56:39

@mézescsók:
szia:-)

köszönöm kedves Tőled:-)

ahogy előbb is jeleztem, az előző VV-t egyáltalán nem néztem:-)

genevieve 2016.09.06. 09:57:20

@VV Velőtrázó Vélemény:

na persze:-)

mert dina egy kedves, szerethető nőszemély:-P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:02:34

@genevieve: Ráadásul a tuják is csak az alpáriakkal való összevetésben tuják... Még mindig nem értem, hogy miért kellett tuja Zsófit öt nap után kiszavazni az adásból (főleg úgy, hogy ott voltak még Ati, Mici, Tivy, és Viki is a választhatók között). Attól, hogy néhány napig ellenállt, hosszútávon szerintem nem bírta volna ki a tujaságot, lehet, hogy még egy leszbi kapcsolata is összejöhetett volna Vivivel.... Így viszont nem nagyon lesz versengés a kanok között - Evelinen kívül - a csajok kegyeiért... OK ott van még a szarkavaró Dina félmegoldásnak, de azért ő is maximum a jobb híján kategória.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 10:06:22

@genevieve: Azt én soha nem állítottam, hogy Dina szerethető lenne. De Mici, Dávid, Lóri és Evelin hozzá képest határozza meg magát. Baromi szar taktika.

ornyim 2016.09.06. 10:07:53

@Cérnahuszár: ja, csak itt az a 36 millió egyáltalán nem biztos... na meg dugással nem lehet nyerni, szerintem. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:10:10

@VV Velőtrázó Vélemény: Egyelőre ebben a szériában senki sem szerethető, talán Vivi-n kívül... Ő pedig csak azért szerethető, mert kissé együgyű (vagy legalább is egy ilyen szerepet játszik), ebből kifolyólag néha szórakoztató, de jóindulatú.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:16:42

@ornyim: Igen, de Evelin esetében nem egyszerű "érzelmi párkapcsolati", vagy "részegség következményi" dugásokról beszélhetünk, hanem érzelemmentes taktikaiakról. Evelin stratégiájából egyelőre úgy tűnik, hogy ő dugással provokálja, bünteti, illetve jutalmazza a többieket, illetve a nézőket is. Vivinek is elnézte már az ezen az oldalon kommentelők többsége, hogy az első napokban többet láthattuk őt a képernyőn anyaszült meztelenül (a mikroportot nem számítva), mint ruhában felöltözve.

mézescsók 2016.09.06. 10:17:30

@genevieve: Audrey Hepburn miatt tűntél most fel, és nem az előző, nem is azt megelőző, hanem a Hódos Hajni által megénekelt Vv-ből (nekem az volt az első, és a gyakran hozzászóló kommerekre még emlékszem).

Zabkása 2016.09.06. 10:18:21

@VV Erőlegény: egyetértek, szerintem is Vivi minden IQhiány ellenére szerethető karakter

É2I 2016.09.06. 10:18:53

Ahh, szóval áválinke nem hazudtolta meg a vérét? Minő meglepetés. Mondtam én, hogy előbb-utóbb kést ránt, ez ugyanis nagy D betűt rajzolt volna (fog is?) dinkácska arcára.
Mert ugye kiderülni, kifog a deal, így dinkácska csak bambán fog nézni a lórira, áválinkét meg még jobban fogja gyűlölni, már ha lehet ezt fokozni.
Azt valamelyik női kommentárs megmondhatná, hogy mi van ebben a lóriban? Mert ffi szemmel se nem helyes, se nem sármos, de annál inkább kuka. Vagy a Bebe szünet ilyen szexepil? Vagy csak a bokáját verdesi a fúró? Melyet nem mutattak eddig, vagy csak én nem láttam - mondjuk a halál kíváncsi rá.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:19:39

@VV Erőlegény: Zsófinak= Evelinnek a végén. Nagyon az elején vagyunk még és még keverednek a nevek a fejemben... :-)

ornyim 2016.09.06. 10:20:56

@VV Erőlegény: Nem mondom, hogy nem nézem el, sőt igazából akkor legalább lenne érdemi történés az ordibáláson kívül is. Nyilvánvalóan más értékrendet képviselünk, mert én biztos nem tudnék sem taktikából, sem fogadásból, sem bármiféle indokból kamerák előtt szexelni. Valószínűnek tartom, hogy be se kerülnék egy ilyen műsorba (picsába :D ) De akkor is azt gondolom, hogy ha taktika, ha nem, ez nem feltétlenül vált ki szimpátiát a nézőkben. Mondjuk Vivi meztelensége is nagy port kavart, de ő azóta a maga kis együgyűségével, szerencsétlenségével kivívta a nézők szimpátiáját és talán sajnálatát is. Evelin ezt nem tudná elérni egy ilyen akció után szerintem.

genevieve 2016.09.06. 10:21:38

@VV Erőlegény: én tivy-t vagy atit raktam volna ki:-)

genevieve 2016.09.06. 10:22:14

@VV Velőtrázó Vélemény: dina a saját véleményem szerint prosztó, és nem a többiekhez képest határoztam meg:-)

genevieve 2016.09.06. 10:24:30

@mézescsók:

ma igen, Hajni:-) az ő írásait most is olvasom másutt:-)

képzeld pont ezt a avit, ebben a színben láttam pár napja másutt és már azt hittem, hogy szkizofrén vagyok:-) ....de nem én voltam az elkövető:-)

,, 2016.09.06. 10:32:00

@VV Erőlegény: úgy tűnik az eszköztára valóban csak ennyiből áll, h megpróbálja a farkuknál fogva vezetni a pasikat. Kisebb adagokban, visszafogottabban, kifinomultabban, a civil életben talán működhetne, nem ilyen ajtóstól a házba otromba módon, de így kizárt. Ráadásul nem is egyet hanem mohón egyszerre minden pasit a csúnyájával akar irányítani. Ebbe bele szoktak bukni és ő is bele fog, nagyon is hamar. Nemcsak a nézők, de a benti pasik is ki fogják ismerni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:33:32

@É2I: Sztem a fiúk esetében ő is a "jobb híján" kategória, illetve Dávid után a béta verzió. Dávid esetében az egyrészt a nemi érdeklődés nem egyértelmű (szerintem simán benne van a biszex hajlam), másrészt taktikai szempontból és időzítésből, még nem villa ivarérett. A nagy szájú Éreccségiről szinte süt az, hogy a verbális nyomulásával csak kompenzál, és éles kamerás helyzetben képtelen lenne teljesíteni, mert felrémlenének benne anyuka és apuka intelmei, és hogy most akkor ők mit gondolhatnának róla, Tyvinél nagyobb őstuskót kevesett hordott magán a föld, nem hinném, hogy erre a dumájára a csajok ugranának, és túl sok érdeklődést még ő sem tanúsított a másik nem irányába, Zsolti bevallottan a fiúk farkára vágyik, a riadt tekintetű Atika még Vikinek sem bejövős, az "álalfa" Krisztián pedig eléggé aszexuálisnak tűnik így a játék elején, és inkább beletörődik a Zsolti virtuális férje szerepkörbe...

genevieve 2016.09.06. 10:34:44

@szörnycsi: a benti pasik akik ezek után még szóba jöhetnek nagyjából: soma és ati :-)

genevieve 2016.09.06. 10:36:06

@VV Erőlegény: krisztián saját elmondása szerint nem tud és nem is szokott csókolózni......

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:37:20

@szörnycsi: Ha őt is kiszavazzák a játék elején, akkor lesz csak a nagy leállás a nézettségben, hiszen egy tűrhetően kinéző csaj sem fog bennmaradni a játékban! Szerintem nem lesz ebből bukás, különösen úgy, hogy gyakorlatilag nincsen sem konkurenciája, sem alternatívája, a nagy kérdés csak az, hogy lehet-e ilyen szexuálisan bevállalós taktikával nyerni, de hogy négybe-ötbe kerül az szerintem 100%.

,, 2016.09.06. 10:43:12

@VV Erőlegény: én biztos vagyok benne h hamarosan átveszi a legutáltabb játékos szerepét, bent is és idekint is. Már csak a származása miatt, énjómagam nagyon nem preferálom a származás alapján megítélést, de ismerem a zemberek mentalitását. A fődíjra sskk nem esélyes, itt pedig a gyűlölethullám fogja fogadni, szar biznisz volt ilyen taktikával bemenni oda.

Berborosz 2016.09.06. 10:44:41

@genevieve: Soma és Ati?
Milyen szempontból jöhetnek szóba?

,, 2016.09.06. 10:45:10

@genevieve: somát már most is fűzi, ati meg simán benne lehet a pakliban...

genevieve 2016.09.06. 10:48:44

@Berber Oroszlán: már csak ők jöhetnek szóba a többi pasi közül

dávid: neki biztosan vannak elvei, hogy közvetlenül más után nem pancsol bele a puncsba:-)
krisztián: barátnője van, meg egyébként sem mutat érdeklődést a nők iránt
zsolti: az ugye elég csoda lenne:-)
tivy: ő se igazán érdeklődik a csajok iránt:-), na esetleg még nála billeghet a dolog

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 10:49:51

@VV Velőtrázó Vélemény: azért a hadd ne kelljen már szeretni valakit, aki már akkor azt mondogatja, h "gyerekek, én ki fogom csinálni, oké?", amikor Zseri még csak a zsilipben várakozik.

ez a rosszindulat netovábbja.

genevieve 2016.09.06. 10:51:02

@szörnycsi: kérdés, hogy kinek játszik... a nézőnek, vagy a bentiekkel taktikázik

első esetben, ha somára rámászik szerintem a nézők szimpátiája ugrik

második esetben, somát ezzel egy kis ideig tudja csak megfogni...ő az a típusú srác aki egyrészt pár napig mint kiskakas járkálna a szemétdombon, másrészt már egy pipa (szó szerint) van, jöhet a következő

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:51:02

@ornyim: Szerintem meg az történt, hogy Vivi elsőre megdöbbentően indokolatlan, és helytelenül időzített meztelenkedése egyre inkább hitelessé é önazonossá vált azáltal, hogy kezdjük egy kicsit megismerni Vivi elvarázsolt személyiségét. Vivi egy ösztönlény és ott a buliban, kicsit becsiccsantva, úgy gondolta (illetve inkább úgy érezte), hogy neki ott és akkor meztelenkednie kell. Azonban kiderült, hogy ez nem egy tudatos, hanem egy ösztönös cselekedet volt tőle, így hát elfogadjuk neki, legalább is mi, a liberálisabb tévé nézők. Egyébként pedig senkinek sem ártott vele (maximum magának).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 10:52:14

@szörnycsi: Ez majd kiderül, és ez az egyik olyan dilemma, ami életben tarthatja a műsort...

genevieve 2016.09.06. 10:53:11

@VV Erőlegény: gondolom ő zuhanyzást is ruha nélkül teszi:-)

ez a meztelenség úgy tűnik csak helyrajzi kérdés:-)

a fürdőszobában láthatják mások, a nézők is...de a kertben vagy szobában már nem:-)

Akasa27 2016.09.06. 10:55:35

ti most tényleg azt gondoljátok, hogy "ezek" taktikáznak???
ahhoz agy is kéne!
vergődnek, csapkodnak, próbálnak érdekesnek tűnni, ami merőben felesleges, mivel nem ők döntik el, hogy mi kerül az összefoglalókba.
evelin pedig csupán élni próbál a vélt vagy valós hatalmával, ami a való életben többnyire bejött neki eddig, mégpedig, hogy a pasikat a farkuknál fogva lehet irányítani.
vivien pedig olyan, mint egy szellemi fogyatékos 5 éves, ám mivel nincs benne szemernyi rosszindulat sem, csak szeretni lehet.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.09.06. 11:00:04

@VV Velőtrázó Vélemény: Ha a szemében turkálsz, akkor ne érzékenykedj itt nekem. Örülj, hogy nem migránst írtam! Ezek a külföldiek idejönnek, és elviszik a tisztességes magyar wannabecelebek munkáját! Drótkerítést a szlovák határra! Vagy legalább a villa köré!

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 11:04:31

@szörnycsi: hát, én nem tudom, h miért lesz valakiből legutáltabb játékos, amiért nem (megjátszott) szerelemből szexel. lehet, h velem van a baj, de én ezért biztosan nem fogom őt utálni.

másrészről a szexhez minimum két ember kell, az nem úgy működik, h a másik fél csak egy áldozat.

É2I 2016.09.06. 11:07:28

@genevieve: Az mondjuk érdekes, hogy első naptól kezdve a fürdőszobában nincs igazán tabu.
Én mondjuk missröfit kizavartam volna a getzibe, ne stírölje ingyen a cerkámat, illetve, ha fizetne érte, akkor se nem.

@Bruti: Ejj, be brutális vagy! :D

Berborosz 2016.09.06. 11:08:21

@genevieve: Tehát arra gondolsz, hogy Evelin dugni akar valakivel, bárkivel, mert attól lesz főszereplő.
Valahogy nem hiszem...

Akasa27 2016.09.06. 11:18:34

@É2I: akartam kérdezni, mi az árfolyam? meleg étkezési utalványt elfogadsz? :P

KarelGott 2016.09.06. 11:25:16

Szerintem Lóri=Silas
Pontosan úgy néz ki,mint az az albínó majom a Da Vinci kódban...

ms delacroix 2016.09.06. 11:28:26

@Karelgott nekem is pont ez jutott eszembe róla.

slara 2016.09.06. 11:33:20

@Bruti: csapkodom az asztalt....potyognak a könnyeim, ez jó volt! ;)

ornyim 2016.09.06. 11:47:02

@genevieve: mondjuk ez érdekes valóban... az, hogy Soma kukacot mutogatva fürdött premier plánban, nem kavart semmiféle felháborodást, de meztelenül medencébe ugrani, sétálgatni, az már gáz. Igazság szerint nem is értem, hogy miért vannak többen felháborodva ezen a meztelenkedésen?! Csomó kamera, azt is veszik, ahogy kuláznak, csak éppen nem adják le. :D

@VV Erőlegény: Persze, leesett már, hogy totál ösztönlény, ami által szimpatikussá is válik, mert benne aztán semmiféle taktikai szándék nincs, magát adja. (sajnos ilyen kis butácska) De ettől függetlenül még sokkal inkább elviselem és tolerálom a pucérkodását, mint azt, hogy taktikából kuffol valaki. Nem tudom elképzelni, hogy ez bárkinek is szimpatikus, még akkor sem, ha a néző ki van élezve a helyzetekre, konfliktusokra, történésekre. Játsszon, csinálja, de ne így, szerintem.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 11:52:00

@Bruti: Bocs, de eddig nem tudtam ki vagy, de mivel te is Sixx módjára a sérthetetlenség fennkölt stílusában reagáltál, megnéztem a FB oldalad és már beugrott honnan voltál ismerős. Tudhattam volna, hogy kár szólnom, előbb kellett volna tájékozódnom. Én kérek elnézést. Sosem szoktam egy stand up-os szintjére lemenni, hiba volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 11:57:33

@VV Velőtrázó Vélemény: Re: "Sosem szoktam egy stand up-os szintjére lemenni, hiba volt." Kíváncsivá tettél...

Funk You 2016.09.06. 11:59:12

@Bruti: nem tudom, hogy manipulálták-e a kiszavazást, de jelentkezem egynek, aki nem szavazott Dina kiesésére. pillanatnyilag ő a feszültségforrás a villában, igazi Baukó (Bunkó) Éva karakter. "az ember, akit imádsz gyűlölni" :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 12:08:07

@VV Velőtrázó Vélemény: Ki lehetsz (nem név szerint, inkább abból a szempontból, hogy te mit képviselsz). Mit jelent pl. az, hogy egy "stand up-os szintjére lemenni" Néhány hozzászólásod már-már a puzséri verbális ostorcsapkodásokat és kinyilatkoztatásokat idézi....

Akasa27 2016.09.06. 12:12:54

@VV Erőlegény: csakhogy a puzsérnak van stílusa.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 12:15:24

@Funk You: Alapvetően egyetértve veled, azért Baukó Évában helyenként volt valami kis fondorlatosság is, ebben a Dinában viszont csak a mindenre odavetett csontra azonnal ráugró, és ezáltal kihasználható trágár puffogást, és vicsorgást érzem egyelőre... Edinával pedig szerintem egyáltalán nem összevethető, mert Edinának vannak/ voltak szerethető tulajdonságai is, ami mentén erősen megoszlott a nézők szimpátia preferenciája is az irányába, sőt őt sokáig a villában is szinte mindenki kedvelte.

ornyim 2016.09.06. 12:20:46

@Funk You: meg azért azt se felejtsük el, hogy Baukónak volt szíve. Dinának nem sok minden van...

ornyim 2016.09.06. 12:21:42

Egyébként Anikó szerintem ritka szar műsorvezető. A nővel semmi bajom, szimpatikus is, de műsort vezetni nem tud. Kifejezetten irritál.

Cérnahuszár 2016.09.06. 12:23:05

@Akasa27: megvan a néni száma? vennék leckéket tőle

Komeszka 2016.09.06. 12:28:14

@ga_zsi: Teljesen igazad van. Érdekes, valahogy ezt nem gondoltam volna róla. Lóritól ezt vártam.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.09.06. 12:28:21

@VV Velőtrázó Vélemény: Vonatkoztassunk már el attól, hogy ki vagyok, vagy ki nem, kb annyi jogosultságom van itt, mint neked.
Koncentráljunk inkább a problémádra: Dina ugyanolyan magyar mint te, vagy én, csak külföldön él, tehát KÜLFÖLDI bazmeg. És azért írom így, mert unom egy posztban négyezerszer leírni, hogy Dina. Remélem fel tudtam emelkedni a szintedre.

@Funk You: Baukó szerethetően volt vérparaszt, ez meg egyszerűen csak gyökér.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 12:29:01

@VV Erőlegény: Dina konkrétan egy nyomorult kis görcs. ezért is szavaztam úgy, h bent maradjon, hátha valaki teljesen kiidegeli. (hajrá Evelin!)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 12:29:35

@VV Erőlegény: Nem az én dolgom megítélni, hogy mit képviselek, hiszen leginkább a saját véleményemet, ami általában a mainstream fősodortól eltér, de nem igazán írható le egy egyszerű mit kérdésre adott válasszal. A grafomán, extrovertált részeim egykori újságírói múltból fakadnak, amely közegből hála az égnek, mára kikeveredtem. Amúgy a hazai stand up színvonala szvsz a béka segge alatt van és tisztelet a kivételnek, de a pozőr mögötti lény műveltsége és önképe a személyes tapasztalataim alapján letaglózó erejű. Mindemellett, mezei fórumozóként engedtessen meg nekem, hogy nekem is lehessen határozott véleményem, aminek hangot adhatok, ha úgy kívánom, és ne kétes értékítéletű és motívációjú megélhetési firkászok számba adott betűinek lerakata legyek, miközben a fejemben tátongó űr visszhangozza vissza a klaviatúrára. Na, szóval valami ilyesmi. De nem én vagyok az érdekes, hanem a téma.

Kentacsdisz 2016.09.06. 12:31:12

megőrülök ezektől a TESÓzó faszparaszt proliktól! Igazi suttyó szokás, ha bent lennék, biztos a halál faszára elküldeném mindegyiküket. Az RTL meg igazán kirakhatna a műsor alatt egy TESÓ-számlálót, a' la Lipcsei asszem-mindenféleképpen Péter.. www.youtube.com/watch?v=dIkCphc-0AU&feature=youtu.be

Kentacsdisz 2016.09.06. 12:32:21

@Bruti: jajj, ne.. Baukó, mint szerethető?! a reality történelem legidegesítőbb suttyó, szájnyalogatós, nyökögő irritáló picsája. Még VV Béka is szerethetőbb volt, pedig..

É2I 2016.09.06. 12:32:29

@Akasa27: Olyan, mint árfolyam nincs. Mindig egyedileg határozom meg az árat, van úgy hogy ingyen is megengedem, hogy igénybe vegyék a szolgálataimat. A melegek utalványait meg hárítom. Nem találom vonzónak a korpás hajat. :)

Na, igen a Puzsér stílusa, ja. De a járókája valamiféle üstház lehetett. Együtt szedhették a tyúxart a Csernussal.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 12:33:06

@Bruti: Nem baj, ha nem találtál ki frappáns bélyeget Dinára, csak akkor ne aggass rá pejoratív kifejezést, pláne csupa NAGYBETŰVEL az arcokba tolva. Amúgy meg éppen Magyarországon él, ha nem tűnt volna fel. Na, megnyomtam a lift gombot felfelé. Písz!

Cérnahuszár 2016.09.06. 12:35:59

@VV Velőtrázó Vélemény: szegin Hofi most fordult egyet a sírjában
ja mégsem :)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 12:39:53

@Cérnahuszár: Hofit és a mai stand-upot azért én nem említeném egy lapon. Még szerencse, hogy ezek bitekből formált adatok és nem egy lapon helyezkednek el, mert akkor most segget csináltam volna a számból, mint a kezdő sebész a szájplasztikán.

É2I 2016.09.06. 12:41:59

@Kentacsdisz: Tudod a tesózó szöveg ilyen polkorrekt nyáladzás. Nem sérted meg vele a négereket, cigányokat, erősebbeket, buzikat, stb. Használható olyan helyeken, ahol nem tudod mi az ábra, de szeretnéd megúszni a seggberúgást.
Számomra sokkal zavaróbb amikor nem tudják az odaillő szót vagy szinonímát és elkezdenek szó-ismételni.
...Család, család....család...csaaallád...

Cérnahuszár 2016.09.06. 12:42:38

@VV Velőtrázó Vélemény: ja te nem említenéd, de én igen
én meg csak egy műkedvelő vagyok és nem tudhatom én aztat
dináról sem lehet saját véleményem, mert csak a fejjembe tőtik itt az előítéletet
ja mégsem

Funk You 2016.09.06. 12:43:16

@VV Erőlegény: igen, ez igaz. egyetértünk.

@Bruti: @ornyim: vessetek a mókusok elé, de én Baukó Évában semmi szerethetőt nem láttam.

amúgy persze, nyilván nem teljesen azonos a két karakter, de az tény, hogy a konfliktust és a tapló stílust ebben a szériában Dina szállítja és erre láthatóan az rtl is épít.

Cody007 2016.09.06. 12:43:33

De ez a Lóri hogy néz már ki... egyre ocsmányabb. Mintha egy orknak meg Bebének lenne a közös lánya. Mici meg ahogy les azokkal a lapos szemeivel, mikor közelről mutatják a fejét, szinte várom mikor brekeg egy hatalmasat és kap be egy legyet röptébe. Tivtivtivyről meg mit lehet mondani. málna, pirostojás, negatív...kész, kifújt a szókincs. csak sajnos ő nem fog kiesni mert mindenkivel jóba van, pedig ha rajtam múlna már bent se lenne.
Az a legszarabb, hogy nem változatos a korosztály. 18-40 ig vegyesen kellene, akkor sokkal izgalmasabb lenne az egész, mint így, mer így csak rakás szar az egész.

É2I 2016.09.06. 12:47:49

@É2I: Ahh most felbüfögött a vikike arcformányzata, mikor is próbálta szakkifejezni magát illumináltus módon. :broáf:

Komeszka 2016.09.06. 12:48:01

@VV Erőlegény: Végigolvasva amiket írtál, a legtöbb dologban egyetértek veled. Evelin "taktikája" érdekes, ő és Dina sokáig játékban lehetnek, mint konflktusgenerátorok. Lóri a kellék, ha marad ez a sztorivonal, sokáig bent tarthatják. Persze, ezek bukó "taktikák", de ők csak ehhez értenek. Dávid viszont most szopón van, Evelin megbízhatatlan játéktárs és villacsajként is devalválódodtt rendesen. Lóri, aki eddig haver-szövetséges volt, mostantól nyíltan ellenfél lett. Ráadásul bukta az alfa poziciót is, legalábbis egyelőre.Dina, akit ő már szeretne kívül látni, visszatérhet a játékba. Ha Dávid benne marad ebben a négyszögben, akkor ez a három otromba karakter, különösen Evelin, lehúzza a mélybe. Kíváncsi vagyok, mennyire marad higgadt. Ha okos, akkor higgadtan kihátrál Evelin és Lóri mögül, Dinát elviseli, közben elkezd az új lánnyal egy közös játékot. Szerintem Zseraldin egy kemény csaj és valahogy korrektnek tűnik.

Komeszka 2016.09.06. 12:49:56

@henrik_: Evelin jobban tud hazudni, de semmivel sem különb Dinánál, sőt még ostobább és rafináltabb is.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 12:50:53

@Cérnahuszár: Miért ne lehetne? Csak amikor már huszadszor olvasom a "négy láb jó, két láb rossz" analógiára felhúzott hosszú menetelő éneket a fórumba töltve, akkor legyen már egy kis kételyre jogom, hogy vajon miért is gondolkodik sok ember hasonlóan a sugallmakhoz, amik fő tulajdonsága a gyakori hamisság.

Funk You 2016.09.06. 12:51:39

@Cody007: igen, sokkal érdekesebb lenne, és több feszültséget is generálna, ha nagyobb lenne az életkorbeli szórás. nem is értem, hogy erre az rtl-nél miért nem gondolnak.

ornyim 2016.09.06. 12:54:35

@Funk You: én nem azt írtam, hogy szerettem, hanem azt, hogy volt szíve.. azért tudott ő empatikusan is viselkedni az alpárisága mellett, de Dinában hol látsz ilyet? Belőle csak a mocsok dől, de az rettentően.

Cérnahuszár 2016.09.06. 12:54:52

@VV Velőtrázó Vélemény: ki mondja hogy ne kételkedj?
egyenlőre te vagy az aki nem tudja elfogadni ha a többségnek nem jön be dina.
orwellt meg hagyjuk.....nem illik ebbe a helyzetbe

genevieve 2016.09.06. 12:55:26

@Akasa27: micsoda előítélet:-) "meleg" étkezési utalvány:-)

diómió 2016.09.06. 12:57:09

Sziasztok! Nézem már egy hete (olvasom is-ez jobb) és úgy látom, hogy Vivien az egyetlen őszinte emberi lény. Ez nem észt vagy intelligenciát jelent, hanem szerethetőséget. Remélem, sokáig bent marad. Dina idegesítő, agresszív, primitív, rosszindulatú kocsmastílusú némber, Mici tipikus- hogy fogalmazzak finoman- el vagy kitartott, Evelin egy dörzsölt qrva- Snezsi lakótársa, ő is a testével érvényesült, Viki-ki az? , Soma szánandó, idegesítő kamasz, Tyvy számomra értelmezhetetlen, Lóri egy meghasonlott, szerintem magányos ember, aki ingadozik az erkölcstelenség és a saját "erkölcsei" között, jóval többet gondolva magáról, mint ami...Ati.ki az kettő, Krisztián, észre sem veszem, nem is értem, hogy tudták elkészíteni a bemutatkozó filmjét, mert minden, csak nem félelmetes, de eddig jóindulatúnak és butának tűnik. Dávid tragédiája, hogy bár esze van, magával sem őszinte, így vezérbika akar lenni, de lehet, hogy egy jobb cipő levenné a lábáról. Zsolti az Zsolti, kedves, intelligens, néha kicsit sok...ő nagy békítő lehet majd. Zsófikáról vagy jót vagy semmit-semmit. Gerit (Zserit?) még nem ismerjük, de tetszett, ahogy leoltotta a Dinkát:-) Majd meglátjuk mi lesz ebből

Cody007 2016.09.06. 12:57:45

@Funk You: Persze. Az első 3 VV be sőt a 4-be se ilyen suhancok voltak, és azok amennyire emlékszek jobbak voltak mint a 6-7...azokba már csak fiatalokat tettek be, és jött a propellerezés, meg köpködés, meg végtelen sötétség, és primitívség (régen is volt, nem azért, de mégse ennyire).... de valamiért ez az irány a jó a RTL nek.

Komeszka 2016.09.06. 13:00:28

@Cody007: Lóri tényleg érdekesen néz ki, különösen így szőkén. De most nyeregben van, eddig simán érdektelen tuja volt, most viszont van saját "sztorija", amiért érdemes a szerkesztőknek bent tartani. Ráadásul megpocsékolta Dávid "nőjét", ami a Villában felér kb. egy oltári nagy tökönrúgással. Ergo elindított egy Dávid-Lóri rivalizációt, ami egy újabb olyan vonal, amiért érdemes játékban tartani.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 13:00:28

@VV Velőtrázó Vélemény: Köszönöm a választ, kb erre számítottam. Pártolom a véleményszabadságot. Nekem Puzsér agyalásai is bejönnek, a stílusa pedig úttörő és egyedi, és az esetében hiteles is, hiszen kb tőle hallottam ezt a stílust először. Részemről egyáltalán ne fogd vissza magad....

@Kentacsdisz: Jó volt ez a Lipcseis bejátszás, VV-s zsargonban "bejátszó", amitől meg én szoktam frászt és hideglelést kapni. :-)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 13:03:03

@Cérnahuszár: Orwell nem illik ide? Besírok... Póverdbáj, tesó!

Az első posztomra meg lettem vádolva, hogy sokadik nickje vagyok valakinek, aki mert korábban fősodortól eltérő véleményt megosztani, de én nem viselem el?

Funk You 2016.09.06. 13:04:28

@ornyim: oké, akkor úgy mondom, nem láttam Baukó Évában a szívet, ami nem azt jelenti, hogy Dinában látom, mert benne sem. viszont az igaz, hogy mindennel együtt Éva érdekesebb egyéniség volt. Dina a szegény ember Baukó Évája :)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 13:04:42

@Cérnahuszár: ja, és egyelőre, nem egyenlőre, mert az utóbbi egy raklapnyi kannás bort jelent, hogy nyelvtannáciként is szúrhassam a szemeket.

Cérnahuszár 2016.09.06. 13:05:18

@VV Velőtrázó Vélemény: te el vagy tévedve
szoktál belegondolni abba amit ír valaki, vagy csak a saját gondolataidat látod?

Akasa27 2016.09.06. 13:06:11

@Cérnahuszár: hibáztam! nem kértem el!!!! mentségemre szóljon, hogy fuldokoltam a röhögéstől.

,, 2016.09.06. 13:06:59

@VV Velőtrázó Vélemény: az személyes okokból volt amiket nem ismersz, de a hosszabb írásodból már levettem h nem klón vagy, ugorgyunk

Cérnahuszár 2016.09.06. 13:07:38

@VV Velőtrázó Vélemény: engem ez nem zavar :) egyenlőre
de lehet később fog, ki tudja, az éveim száma is folyton változik

Akasa27 2016.09.06. 13:07:42

@Bruti: én szeretlek!!!!!! :D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06. 13:09:49

De érzem én, hogy sok(k) vagyok, a felvonóból elvonóra pattanok és este inkább meccset nézek és alszom legott (legót?).

Komeszka 2016.09.06. 13:12:08

@diómió: Dugás nélkül, ebben a nőközegben nem lehet vezérbika. Viszont a dugás, rossz ómen lenne a végső győzelem szempontjából, ezért nem akar.

Akasa27 2016.09.06. 13:12:08

@É2I: b@sszameg! nekem valami bajom lehet (Te meg aztán jól rátapintottál) a Csernusba is szerelmes vagyok! :D:D:D meg a dajcs-akasa-tamásba! :)))))))))))))))))))) és brutiba is kicsikét.
mer' akkora szívem van, hogy kozsó verset írhatna rólam! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2016.09.06. 13:17:04

@mézescsók: Valakiiiiiiiii!!!! Hol a konténerem és a virágládám ??? Amúgy helló. :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 13:18:26

@VV Velőtrázó Vélemény: felőlem aztán bárki mondhatja a friss szarra, h valójában rózsaillatú.

diómió 2016.09.06. 13:22:48

@Komeszka: Nem fog dugni, nem lesz vezérbika, bár szerintem ésszel, empátiával, jó taktikai érzékkel, emberismerettel és alkalmazkodóképességgel akár még lehetne is, kérdés képes-e rá.

Akasa27 2016.09.06. 13:27:23

@VV Velőtrázó Vélemény: mi ez az eszement szellemi maszturbáció, amit Te itt művelsz? be nem futott újságíróként, nyelvtanárként, egyszerű szójátékokat puffogtatva?

ne már.
szerintem ez nem az a fórum.
(miközben voltak értékelhető hozzászólásaid is....kár)

12zahra12 2016.09.06. 13:30:12

@Cody007: Nem akarlak elkeseríteni, de köpködést a VV4-ben láthattunk először. Bunkó Éva prezentálta. Amit az RTL elbagetellizált azzal, hogy Éva tüsszentett egyet. Magyarán legalizált a prosztó stílust. Aztán a későbbi szériákban a buta, ostoba kurvák követték a nagy előd példáját - a VV6-ban Iza, a VV7-ben Fanni. Nincs új a Nap alatt. A primitívség és a sötétség a 4-es szériában is éppúgy jelen volt mint most, vagy a 6-os, 7-es szériában. Az elkeserítő ebben az egészben, hogy a 4-es, 6-os, 7-es szériában és a mostaniban is a legmocskosabb, legundorítóbb módon a nők viselkednek. Lásd Baukó, Iza, Fanni és most Dinka.

Nbl 2016.09.06. 13:33:26

@ornyim:
Egyet értek, kb az egész műsorban nincs egy igazán szimpatikus figura ... mondjuk az utoljára bejött leányzóból még nem sokat láttunk.
-Dina hányinger, szót sem érdemes rá vesztegetni
-Evelin hasonló szinten csak kicsit másképp
-Viki még nekem szódával talán elmegy (de semmiképpen nem szimpatikus ő sem), plusz vmi elborzasztó volt vmelyik nap smink nélkül látni, komolyan azt hittem, beköltözött egy új csaj, annyira nem hasonlított magára
-Micimackó igazi lehúzós lotyó, mondjuk azt sem tudom, ki fizet egyáltalán egy ilyen formának
-Lóri úgy néz ki ezzel az albínó fejjel, mint egy elmebeteg tömeggyilkos (kb mint a Szilas nevű tag a Da Vinci kódban), plusz amikor próbált vmi mosolyfélét villantani Dinának, az igazán priceless volt - plusz próbál qrvára taktikus lenni, de valahogy mégis érdektelen figura
-Tivy egy rasszista kretén
-Töcskös mióta leállt a csajozással, egyre szürkébb lesz, bár nem nagyon bánom, kibebaszott égő volt ahogy próbált befűzni minden nőt azzal a buta Butthead fejével meg a satnya felsőtestével, plusz a szánalmas, 13 évesként is ciki dumájával ... ezzel a bőgős performance-szal meg végleg megkoronázta az imágóját, azt hiszem
-Krisztián láthatóan nem beszédközpontú kommunikációhoz szokott, totál érdektelen figura
-Zsolti nekem qrva sok, nem a buzisága, hanem az extrovertált buzissága zavaró, plusz elvileg nem hülye, mégsem tud disztingválni, ha jól rémlik, többször is elsütötte ezt a "tedd ki a pinád" szöveget, plusz az is idegesít benne, h ennyire rájátszik a meleg imidzsre. Pedig alapvetően nem tűnik gyökérnek, ha kicsit visszavenné a gázt, szimpatikus figura is lehetne.
-Ati kinézetétől, stílusától, álszent viselkedésétől szimplán agyfaszt kapok
-Zsófi szobanövény (volt)
-Vivien még a legszerethetőbb, bár amikor bután, tátott szájjal néz ki a fejéből, akkor kevéssé szimpatikus, de benne nagy perspektívák vannak :)
-Dávid: belőle még lehet bármi, bár az "el kéne kezdeni klikkesedni" elszólása inkább volt szánalmas mint egy nagy stratéga elkapott félmondata, ugyanakkor nagyjából helyen van az értékrendje (mégha volt is vim szarkeverés a részéről), belőle még lehet bármi

Cody007 2016.09.06. 13:33:56

@Komeszka: Hát ez a lényeg...Lóri egy tuja, vagy inkább olyan mint egy tök a mezőn...csak van, és szerintem nem menne bele valami rivalizálásba, vagy konfrontálódni...nem elég tökös ahhoz.

Cody007 2016.09.06. 13:36:30

@12zahra12: Igazad van! De mikor a dudaorrú csaj meg a parasztgyerek köpködte egymást szemtől szembe, azért az sokkal keményebb volt! Asszem Iza. Nem hinném, hogy a nagy elődöket követnék ezek, hanem ők tényleg ilyenek, mert buták ahhoz, hogy színészkedjenek ennyi időn keresztül.

KarelGott 2016.09.06. 13:52:34

Viki a héten odaadja magát Atinak,így gyűjti a szavazatokat.Csak ezzel a taktikával maradhat bent.
Talán aki ellen visszajöhet az IcikePicikeMicike.

malevil2050 2016.09.06. 13:55:06

Ez ismét a nemkellideész csak a gagyiság vv-je. Legalább egyetlen mandórát jó lenne már bérakni , akibe van ott valami felül és egy kis taktikával , ármánnyal , cselszövésekkel lendíteni a szinvonalon. Ez teljesen más irány megint.. De ez még nem elég , mindehhez jönnek a művészien megfogalmazott vélemények (amit természetesen lehet) - de hát ide? Minek?

12zahra12 2016.09.06. 13:56:01

@Cody007: Valóban, de ott sem a fiú kezdte. Amikor viszonozta a "gesztust", akkor a magáról nagyon sokat képzelő intézetis drogos "modell" már vagy 4-szer leköpte és a teljes családját a halálba kívánta. Dina most ugyanez. Tőle is számíthatunk még egy-két alpári húzásra. Ebben a szériában a bunyót sem tartom kizártnak. Mici is egyszer már majdnem nekiment Somának amikor volt a vitájuk. Kiöntött valamit meg rúgdosott felé. Úgy kellett a többieknek visszafogni őt. Dina és Evelin között is szikrázik a levegő. A most beköltöző Geraldinnak pedig azt a tanácsot adta az apja, hogy nem verekedjen. Szóval lesz itt még balhé. És ismét nem a férfiak részéről....

Cérnahuszár 2016.09.06. 14:00:37

@12zahra12: vvsimont azért zárták ki mert letépte a pólót vikiről, a többiek úgy húzták el
az igaz hogy viki provokálta becsületesen

ornyim 2016.09.06. 14:07:03

@Nbl: mondhatni, hogy majdnem egyezik a véleményünk :) Zsoltival nekem igazából nincs bajom, egyelőre még nem sokalltam be tőle, meg nagyon dob a latba, hogy messze a legértelmesebb, igazi színfoltnak számít ott, a tudatlanság barlangjában :D

É2I 2016.09.06. 14:09:30

@Akasa27: A dajcstomin kívül mind egy bírható figura, még ha a stílusuk nem is megszokott. Dajcs meg simán gyökérparaszt, még a puszipajtáskenyéradójuknak is sok volt. El is küldték eukomformizálni. Csak arról felejtkeztek meg, hogy van eza internetizé, ez meg nem visszaszivárgott rajta mint a szarszag. Erre nem odaadták nekije a zinternetet, nyelje le. (Mondjuk arról mekkfeletkezett eme nemes felekezet, hogy a zinternet nem magyar találmány, sőt még nem is tartozik magyar uradalom alá - még, ugye.) De ez off.

@Nbl: A zsótihoz; valóban sok a transzvenszcicázásából. Valami olyan sztereotip szerepet játszik, mint a vígjátékok kötelező buzija. Aka legyen; sztájliszt/fodrász; tapsikoljon, mint egy csitri; bátran mondja ki, hogy ő buzi; és a pina szó is szerepeljen ilyen édes/cuki, ámde odamondó szónak legalább egyszer naponta; ja meg kell egy sztárallűr mozdulat is néha.
Na ezért van a homofóbia, már ha nem mondták volna el neki.

@Cérnahuszár: Jaja. Úgy kezdődött, hogy visszarúgott :D
Bár nem kedveltem azt az elcseszett Freddy utánzatot, de a tehenet is kizártam volna vele együtt.
Egyébként pont azért nem lesz verekedés, mert fosnak, hogy kidasszák őket. Bár ha pia lesz bennük könnyebben eljárhat a kezük. Ebben én is inkább női kezdeményező várok, mert csúnyábban tudnak lealjasulni a szesztől :)

Warlimont 2016.09.06. 14:16:08

A VV8 nagy fordulata az lesz, amikor a "macso" Krisztian összejön a Zsoltikaval. :)

Warlimont 2016.09.06. 14:26:39

@É2I: A Zsoltikarol irtakkal teljesen egyetertek, a ficko egy rossz karikatura, filmszerepekböl összerakva, egyertelmuen tultolja a dolgot. Viszont folyamatosan jelen van, ha kitarto es nem csinal valami hulyeseget, sok kört tulelhet ezzel.
Nekem a vele valamiert egyidöben beköltözö Krisztian a "Kek Osztriga Bar" kigyurt, felmeztelen rendörsapkas buzijaira emlekeztet inkabb, mintsem valodi sittes bunözöre, nagy szalagcim lesz a blikkben, amikor ezek ketten összejönnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 14:33:14

@Warlimont: Maradjunk annyiban, hogy Zsolti lehetőségei a "csajozás" frontján hosszútávon egyáltalán nem reménytelenek. Utalok itt a kevés jó nőre, illetve az Atiban, Dávidban és Krisztiánban szunnyadó látens hajlamokra. :-)

ornyim 2016.09.06. 14:36:10

@Nbl: ja, és Viki szerintem sminkben is elbaszott csúnya.. :D

Funk You 2016.09.06. 14:43:01

@É2I: "A zsótihoz; valóban sok a transzvenszcicázásából. Valami olyan sztereotip szerepet játszik, mint a vígjátékok kötelező buzija."

Igen, engem is ez zavar benne, mintha az Őrült nők ketrecéből lépett volna elő. Rájátszik a traviságra és ez kurva sok.

É2I 2016.09.06. 15:01:15

@Warlimont: @Funk You: Mivel nem mozgok ilyen körökben, így nincs tapasztalatom, de én valami olyasmit látok bele, hogy a transzvesztiták ilyen habitussal rendelkeznek. Jó barinők, de a fiúkra buknak. És valami őshajlamú exhibicionizmus által szeretnek a középpontban lenne. Az viszont látszik, hogy a gógyija messze az bentiek felett van. Kár, hogy túltolja.

MacákékIcukája 2016.09.06. 15:02:03

Jeeee ittvagyok! Udvozlet mindenkinek <3 :*
Van kulfoldies link?

Kentacsdisz 2016.09.06. 15:07:55

@Funk You: ez ugye tudod, hogy oltari faszsag? Bauko a legszegenyebb, legcsorobb kis vegleny, akit a reality a hatan kihordott, najo BB Evi ott van rlotte, de nem sokkal. Dina erdekesebb egy fokkal, raadasul kinezetre is egy fokkal jobb a suttyo szattyanboru Baukonal

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.06. 15:13:41

@MacákékIcukája: Helló! :-) Szerintem a szokásos helyen: RTL-Most (belépés után).

ornyim 2016.09.06. 15:20:54

@É2I: szerintem ez Zsoltinál is ösztönből jön, én simán el tudom képzelni, hogy ő kamerákon kívül is ilyen. De mindezzel együtt is sokkal szerethetőbb, mint ott bent néhányan.

Komeszka 2016.09.06. 15:39:48

@ornyim: Igen, ő lélekben nő, nem játssza meg magát. Ő nem szimplán meleg, hanem transzszexuális, női lélek férfi testben, aki férfit akar. Pont ezért neki nem is a látensmeleg (Ati) pasik jönnek be, hanem az alfák (Krisztián, Dávid)

2016.09.06. 15:40:26

Hazai Kövidinka miért nem tanult az előző szériából? VV7 Rönét is hazaküldték elég hamar pedig még a Löncshúsát is megmutatta Lacinak

Komeszka 2016.09.06. 15:43:43

@É2I: Én Dávidnál pl. látok olyan esélyt, hogy lecsavarja Lórit és így esik ki a játékból.

Komeszka 2016.09.06. 15:45:56

@Róbert Paic: Mert ostoba és alpári. Dávid ezért offolta és Lóri is már más szekerét tolná szívesen. :) Nekem Evelin csalódás viszont, hogy alpári.

ornyim 2016.09.06. 15:48:07

@Kentacsdisz: de szomorú tény, hogy attól függetlenül, hogy ennyire ostoba kis valami, felkapott "celeb" lett. Mai világban igazából már semmit sem kell letenned az asztalra, elég, ha undorító vagy.. Száni.

ezneménvagyok 2016.09.06. 16:25:25

@VV Velőtrázó Vélemény: "De érzem én, hogy sok(k) vagyok, a felvonóból elvonóra pattanok és este inkább meccset nézek és alszom legott (legót?)."

- mondta, majd kijelentkezett és belépett egy másik felhasználónevén :-D

Az igazi függők maguktól soha nem állnak le a cuccról. Ne legyen igazam... :-)

Rémület 2016.09.06. 16:27:38

Nem lehetne kitiltani innen a véglény szót? A hányinger kerülget tőle. Bármilyenek is, emberek. Ha tetszik, ha nem.

Nbl 2016.09.06. 16:33:28

@ornyim: Semmiképpen sem szépségdíjas, de úgy azért van karaktere az arcának, talán azt merném rá mondani, h bizonyos tekintetben attraktív ... smink nélkül meg egyértelműen nem szép :)

Nbl 2016.09.06. 16:39:12

@É2I: Igen, ilyesmi a Zsóti tényleg ... mondjuk nálam már nagyon sokat esett az ázsiója akkor, amikor Micimackót megcsöcsörészte azzal a jelszóval, hogy neki szabad ... hát nem tudom, valahogy nem így képzelem el az egyenlő bánásmódot, amit állítólag az LMBQTVGBZS76x!# vagy milyen közösség szeretne magának.
Másrészt viszont minden beköltözés alkalmával elgondolkozom azon, h vajon az ilyen kezdeti megmozdulásaik mennyire a szerkik által instruált akciók... mint ahogy Töcskös is többször előadta, h ő "vállalta", hogy félmeztelen jön be a vellába - nekem ezek nagyon olyan szagú dolognak tűnnek, mintha konkrétan utasításba lenne adva, h mit kell csinálniuk.

kaqxar007 2016.09.06. 16:57:31

@Nbl: ha figyelmesen nezed a kocsog bemutatkozo filmjet, akkor mikor a barbol bucsuzik a pincer csajtol annak a csajnak az arcara van irva minden amit buzi baratunkrol gondol, nem csak a kameranak buzi ennyire , szerintem valakit arra kenyszeriteni, h a tarsasagat elviselje 24/7-ben az a genfi egyezmeny athagasa :o) engem hideg raz ettol a valamitol . lehet mondani, h fobia mega akrmi, leszarom :o))

,, 2016.09.06. 17:00:00

@Nbl: én is pont így voltam tesó, pofoztam volna melanie zsótit a csöcsörészésért. Egyébként nem tudom hova tenni a csávót, én egyáltalán nem gondolom, h transzexuális, travi igen, de nem transzexuális. Ez a viselkedés nem nőies. Osztom h olyan inkább, mint egy paródia, minden buzis amcsi filmből összeszedett kliséhalmaz. Nem tudom az okát, gondolom nem színész v beépített ember, de ez így nem szimpi.

SzilajSzilard 2016.09.06. 17:24:35

@kaqxar007: Nem bár, étterem. Évről évre rosszabb kajával. :)

Funk You 2016.09.06. 17:24:52

@Kentacsdisz: azért írtam, hogy Dina a szegény ember Baukó Évája, mert kb ugyanaz a fensőbbséges, mindenkit kioktató, minden nála (szerinte) jobb nőre féltékeny, a kisebbrendűségi komplexusát agresszióval kompenzáló, "én jöttem be előbb, neked kuss van" karakter, csak lájtosabb, kevésbé beteg kiadásban. Dina ott még valóban nem tart, hogy büszke is legyen a tapló viselkedésére, mint annó Baukó "én ilyen vagyok!" Éva, de hát még előtte az élet :D
hogy kinek, melyik érdekesebb, az egyéni. nekem Baukó érdekesebb (nem szimpatikusabb!) személyiség volt, neked nem. oké.

Funk You 2016.09.06. 17:26:23

@Komeszka: az honnan jön, hogy Zsolti transszexuális? transzvesztita, nem? (az nem ugyanaz)

kaqxar007 2016.09.06. 17:30:42

lehet en vagyok hulye a nokhoz, de ha egy csaj igy "mosolyog" ram akkor t'om valamit nagyon elbasztam :o))

www.anony.ws/image/Nw3X

federti 2016.09.06. 17:34:16

Dávid-Dina románc dávid miatt ment tönkre mégis ő akarja dinát villán kívül látni. Miért? Történt valami csak elfelejtették adásba tenni? vagy dávid büszkeségét bántja, hogy a szakítás után dina nem vonult zárdába, nem vár rá tovább hanem tovább lépett és nagyon jóban lett lórival

Nbl 2016.09.06. 17:53:04

@kaqxar007: Megnéztem, lehet, h igazad van, mindenesetre én is nehezen viselném, az tuti :)

Volt egy kollégám szintén meleg, ő volt olyan, h teljesen normális faszi volt, pasiját mindig úgy emlegette, "bátyám", de persze mindenki tudta, h nem az ... de mondom, a viselkedésén semmi buzis nem volt, mondhatom, h kimondottan csíptem a srácot, meg úgy általában a kollégáink is. Aztán már nemtom hogyan és mikor, de "hivatalossá" vált a nemi identitása és érdekes módon onnantól vált egyre irritálóbbá a viselkedése, közös helységben 5-6 ember előtt (akik mondjuk pont kajáltak) adta elő, h azért késett el, mert reggel "akció" volt, meg más ehhez hasonló elszólásokat engedett meg magának egyre többször és qrvára nem vette észre, h ezzel parallel egyre nagyobb közutálatnak örvend - vagy egyszerűen nem zavarta, lehet h azt gondolta, h neki így kell viselkedni, nem tudom. Kicsit ezt érzem ezzel a Zsóti gyerekkel kapcsolatban is, bár semmi garancia nincs rá, h régebben nem így viselkedett :)

Nbl 2016.09.06. 17:55:51

@szörnycsi: Igen, számomra is kérdés, h mennyi ebből az önmegjátszás, saját "fajtájának" - mindenféle pejoratív felhang nélkül mondom így - való megfelelési kényszer,esetleg vmiféle sztárallűrnek tartja-e, fogalmam sincs.

Smiky278 2016.09.06. 18:16:07

Oszt blőr nélküli videó nincs erről a pináról?

Gia 2016.09.06. 18:18:40

@Komeszka: Ha szerinted Zsoltinak az alfák jönnek be,akkor miért az a satnya kisegér kint a párja??Még a Sománál is gyenguszabb kiadás szegényke..

kaqxar007 2016.09.06. 18:30:46

@Gia: ooo ize a tarskapcsolat 2-n all, mivel melanika sem az elso sorban vonul a pride-n eze valahonnan hatso sorbol kapott tarsat :oP

,, 2016.09.06. 18:38:38

@Gia: arra gondolsz h melaniezsôti a fiú?:)

2016.09.06. 18:44:46

@ornyim: köszönöm a magyaráztatot... Nem találok szavakat :D
Olyanok, mint akiknek elöre kiosztottàk a mivel fogjunk nèzöt forgatòkönyvet.
(Bocs de nincs hosszù ööö betüm ès ahogy látom üüü sem)

Gia 2016.09.06. 18:47:50

@szörnycsi: Nem gondolok semmire,de bevallom meglepődtem amikor megláttam azt a Patrik(?) fiúcskát.

Rémület 2016.09.06. 18:48:03

@federti: Ezt én se nagyon értem.

2016.09.06. 18:55:31

Ha már póveredbájbigbradör az meg van, hogy az első BB szériában dolgozniuk kellett, illetve a kapott feladatok teljesítésének minősége után kaptak zsetont, amiből tudtak rendelni maguknak kaját, cigit stb. Na ezt át lehetne venni, csak akkor a sok gyökér odabent éhen halna. Az is meg van még valakinek, hogy az első BB szériában a végén, mikor már több pénzük volt mint amennyit fogyasztottak volna, akkor a beteg gyerekeknek csináltak ajándék csomagokat karácsonyra, és ahhoz való cuccokat rendeltek be maguknak. Na az ilyeneket hiányolom, pedig szerintem ha valami ilyen értéket is közvetítene a műsor lehet, hogy nagyobb nézettséggel mehetne a fő csatornán mindennap főműsor időben. De ezt az igénytelenséget sokszor nem értem. Vagyis értem butítani kell a népet, hogy fogyasszon, de mégis lehetne másként is.... Mondjuk amíg nincs a többségnek többre igénye, meg nem a kereslet határozza meg a tv műsor kínálatot....

Gia 2016.09.06. 19:02:12

@Róbert Paic: Most még Kánaán van,de biztosan jönnek majd a feladatok és a megszorítások.Talán némi jótékonykodás is.

Krétagarbó 2016.09.06. 19:13:33

@szörnycsi: ebben most egyetértünk, sztem is hamar közutálat tárgya lesz. Ezt a fajta eszköztár alkalmazását csak a kivételeseknek bocsátotta meg a köz-ítélet, azt is jóval a haláluk után. (lásd pl. Kleopátra)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 19:17:10

hiányolom a szuperképességeket, az előző szériában lehetett vele taktikázni.

dr. sziszi 2016.09.06. 20:33:24

Túrós batyut kér valaki?????????

Gia 2016.09.06. 20:52:11

@dr. sziszi: kakajós tsiga nincs??

Gia 2016.09.06. 20:53:10

Hol van az kis barátunk,aki mindig sölt iszik?Valami csirek..

Cimili 2016.09.06. 21:24:51

@Gia: Halihó mindenkinek! :) Gia, hogy te mikre emlékszel. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.06. 21:25:27

Hát ennyi volt az elvonás 10.részre csak ideértem. :-))
@Gia: Lobbantott csilkére gondolsz? :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.06. 21:28:57

@Fu Szekh Li: Ja, télleg mivan az éjjellátó takaró alá is benéző kamerákkal?
És mér kell ennyit várni az első kexre?
Ha az asszony nem vágná le, Dina jöhetne egy körre. :-)

Fu Szekh Li 2016.09.06. 21:33:29

@Majom1Parádé: Sajnos nem vettek be a szerkik közé, úgyhogy ne nálam reklamálj.

Komeszka 2016.09.06. 21:55:30

@Gia: Mer' olyan jutott neki.

Gia 2016.09.06. 22:02:43

@Majom1Parádé: Igen,Lobbantott tsilke,vagy valami ilyesmi..

Cimili 2016.09.06. 22:04:42

Kezdek bepipulni a hangmérnökre.

Fu Szekh Li 2016.09.06. 22:05:08

@Majom1Parádé: Ha kellek, hívnak. Nehogymá én kuncsorogjak :)

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:06:53

@Cimili: szerintem nincs is olyan itt :(

genevieve 2016.09.06. 22:07:48

ez a dina micsoda nőiesen vakargatja a lábát :-)

nicu71 2016.09.06. 22:10:46

Basszus alig érteni valamit

Cimili 2016.09.06. 22:10:46

Evelin szép? Szerintem kifejezetten ronda a feje, mocskos a szája és 10 év múlva ráncos öregasszony lesz.

Cimili 2016.09.06. 22:11:43

@Ejjhaaa: Teljesen igazad van! :)

pomac 2016.09.06. 22:12:45

azért nem egészen igy volt ahogy evelin mondja nagyon fényezi magát :D

genevieve 2016.09.06. 22:12:57

evelyn elég szánalmasan magyarázza a bizonyítványát...

FrNo90 2016.09.06. 22:13:11

@Cimili: Itt senki sem szép kb. :D

FrNo90 2016.09.06. 22:14:29

Soma: fogadunk mi is? :D

Mók_Ica 2016.09.06. 22:15:16

sziasztok :) Evelinke pfff....

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:15:35

@FrNo90: kapott volna az alkalmon :D

pomac 2016.09.06. 22:15:42

elmondta neki tegnap akkor egy napig semmi nem történt :DD

FrNo90 2016.09.06. 22:16:39

Ez az Evelin tök értelmesnek tűnt a beköltözéskor, de mostanra kijött már a vére neki is.

nicu71 2016.09.06. 22:16:54

Valakinek is szimpi ez a nyomi Tivtivy? A lakók legalábbis valamiféle istenként imádják

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:18:23

@nicu71: kövezzetek meg, de én birom :D

Mók_Ica 2016.09.06. 22:19:16

@nicu71: ez eddig nem látszott az öfikből.... sztem nem túl érdekes fazon.....

Commodore 2016.09.06. 22:19:33

faszommegint suprasapkások! ááááá

Cimili 2016.09.06. 22:19:40

Most mi a szitu? Mi a problémája az Evelinnek? Eskü, h nem értem, főleg így, h alig érteni amit mond.

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:20:13

miért van a táblán Lórin az összes jel? valaki elszórakozhatott ott, kár hogy nem mutatják

Mók_Ica 2016.09.06. 22:20:52

@Ejjhaaa: a mostani bejátszásból nekem úgy tűnik, hogy kicsit Aurélió-style-t nyom.... elég bénán...

pomac 2016.09.06. 22:21:35

@Cimili: hallgasd fülessel úgy tudsz tolni a hangerőn hogy másokat nem zavar :D

rearwindow 2016.09.06. 22:22:10

Rászóltak ostorlábúra a szerkesztők, hogy most már ideje lenni csinálni valamit

Mók_Ica 2016.09.06. 22:22:18

@Cimili: ki akarta ugrasztani a bokorból sunyi Lórit :))))) merthogy szerinte Lóri sunyi és kavarógép

nicu71 2016.09.06. 22:23:47

Viviiiiii!!!!! Hogyhogy nincs kiblőrözve dikkk

Cimili 2016.09.06. 22:23:55

Persze Vivi, így szárítkoznak az unikornisok a felhők felett. :DDDDDDDDD

pomac 2016.09.06. 22:24:28

@nicu71: 10 után már nem szokták

Mók_Ica 2016.09.06. 22:25:03

@Cimili: szia Cicus :)))

megkaptuk mai Vivi adagunkat is :))) úgy szárítkozott, mint az unikornisok :))))

Cimili 2016.09.06. 22:25:37

@pomac: Nem a hangerővel van a gond, de köszi!

Cérnahuszár 2016.09.06. 22:25:43

háháhá Vivi :DDDD
na és tivynek is lett egy jó pontja

,, 2016.09.06. 22:25:51

Hát nekem ennyi volt a vv8, köszi Evelin, köszi Vivi, mindkettőtől rosszul vagyok.

Cimili 2016.09.06. 22:26:25

@Mók_Ica: De ez olyan sunyi dolog.

Schlomo Goldberg 2016.09.06. 22:27:20

Ez kibaszott szánalmas, mindazontúl hogy megrendezett, óvodás a színvonal.
tivtiivi, faszomat

Mók_Ica 2016.09.06. 22:27:32

@nicu71: ha blőröznének és sípolnának/némítanának, akkor nézhetetlen lenne az öfi.... képzeld el a homályos képet folyamatos sípolással vagy kinémítással 1 órán keresztül..... :))))

Mók_Ica 2016.09.06. 22:29:16

@Cimili: az hát ....

milyen lenne egy olyan VV, ahol az alsó korhatár pl 35 év lenne??? :)))))))

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:32:05

@Mók_Ica: és egy olyan amiben a felső korhatár 10 év? :))))

Mók_Ica 2016.09.06. 22:32:18

@genevieve: ugye néznéd velem? :)))

Mók_Ica 2016.09.06. 22:32:59

@Ejjhaaa: ezt nézzük most is ;))))

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:34:08

@Mók_Ica: Végülis ha jobban belegondolok ez igaz :D :D

Mók_Ica 2016.09.06. 22:35:03

@Ejjhaaa: :DDDDDDDDDDDD

Lóri botrány, höhöhö.... álló f@sszal.... höhöhö

rearwindow 2016.09.06. 22:35:28

Dávid szerint mindenki egyet kérdezhet. Kivéve őt persze

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:36:10

Mi ez a rögtönzött maunika só?

nicu71 2016.09.06. 22:37:02

@Mók_Ica: annyira "spontán" nem? Szinte hallom a rendezői intsrukciokat...

rearwindow 2016.09.06. 22:38:05

Dávid egyébként mitől ideges most???

genevieve 2016.09.06. 22:38:13

lóri nagyon keményen tolja:-)

Mók_Ica 2016.09.06. 22:39:23

@nicu71: most méééér mondod ezt???? :)))) ez egy igazi spontán beszélgetés volt :)))

Mók_Ica 2016.09.06. 22:39:55

@genevieve: megmondta.... állt neki :))))

genevieve 2016.09.06. 22:40:20

egyébként nem értem az egészet...

dinának van pasija, lórinak nincs nője, evelynnek nincs pasija

lóri és evelyn csókolóztak....és??????

tényleg mártírrá teszik dinát

Cimili 2016.09.06. 22:40:36

Lóri nem volt őszinte az uccsó kérdésnél sztem, simán csak meg akarta bántani a Dinát.

pomac 2016.09.06. 22:42:08

a brit tudósok összeültek :D

rearwindow 2016.09.06. 22:42:28

@Cimili: szerintem meg be akarta fejezni ezt az egész idióta vallatást, ezért mondta azt hogy igen, aztán felállt az asztaltól és elment

2016.09.06. 22:42:54

Egyèbkènt mi a vèreres f közük van ezeknek leültetni beszàmoltatni Lórit, akàrni is törtènt, ès puncievelin az àldozat? Bocs, de nem tudom alpàridinkàt sem sajnàlni, ezek maguknal àssàk a gödröt ès besírnak, ha beleesnek.

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:43:07

Tegnap volt itt szó róla, de ma lett egyértelműen nyilvánvaló, hogy a többek Dinát használják vonatkoztatási pontnak, valamiért mindenki hozzá hasonlítja magát, csak nem értem miért

naezjó... 2016.09.06. 22:43:12

basszus, innen érzem az égett szagot, ahogy leég a processzor, annyira próbálnak gondolkodni, hogy mi ez most. Most látom, Zselatin is bent van.

pomac 2016.09.06. 22:43:31

csak én látom az összes nőt bronznak sminkevel vagy rossz nálam a felbontás

2016.09.06. 22:43:44

Kisgyerek szàjrapuszi fetisiszta.

Commodore 2016.09.06. 22:44:22

Seggbeqki-szájrapuszi!

FrNo90 2016.09.06. 22:45:30

DE tényleg, mi a szarért nyalja mindenki a Dina seggét?

naezjó... 2016.09.06. 22:45:31

dikktanfolyam, teli szájjal kurzus. Légy te is központi szereplő. jelige: Kijjezgetzi.

Mók_Ica 2016.09.06. 22:48:12

Lóri és az ő vallomása.... höhöhö :)))))

2016.09.06. 22:48:32

Szàràlmi dràma b+ egy pàr napos tvmüsor szàràlàmban...

ezneménvagyok 2016.09.06. 22:49:24

@FrNo90: Mert hangos, agresszív, ordenáré, ezért tartanak tőle.

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:49:35

Ez a Lóri tényleg ilyen hülye? Normális ember nem mond el ilyeneket hogy csak érdekből keresi valaki társaságát, nem reális, főleg egy ilyen random asztalos kérdezősdinél...

2016.09.06. 22:49:39

@FrNo90: azt hiszik, központi figura, mert veszi a kamera
Ès kell a szàràlmi szàl, amire dinus is elèg nyitott.

genevieve 2016.09.06. 22:50:06

na, szép:-)

vajon dina pasija most vágta bele a féltéglát a tévébe?:-)

Mók_Ica 2016.09.06. 22:50:12

Lóri őszinte.... és sír.... hmmmmmmm meg is kapja méltó jutalmát, Dinkát.... :)))))

2016.09.06. 22:50:19

Erre pènzben fogadtam volna, hogy dinus màr ugrik is rà vagy alà.

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:50:28

...de ahogy látom Dinával zsák a foltját.

Rémület 2016.09.06. 22:51:07

Na, Lóri elérte, amit akart. Hehe

nicu71 2016.09.06. 22:51:13

Vv Lóránt Oscar esélyes alakításat lattuk

FrNo90 2016.09.06. 22:51:45

Olyan kibaszott nőies itt mindenki. :D

Mók_Ica 2016.09.06. 22:51:48

Mici nadrágja kiégette a szememet.... :)))))

2016.09.06. 22:52:00

Dejavu... Dina ès a mindent megbànó lovag. Broàf

Cimili 2016.09.06. 22:52:09

Hogy néz ki a Mici? Atyúrst, mint egy ócska kurva, mondjuk az is.

FrNo90 2016.09.06. 22:52:10

Evelin nagyon szánalmas....

pomac 2016.09.06. 22:52:34

na megjött evelin lehet éltetni elérte mici szintjét :DDD

genevieve 2016.09.06. 22:52:46

vivi a kiselefánt:-)

Ejjhaaa 2016.09.06. 22:53:16

Valami van a levegőben - Evelyn feldolgozásában

Cérnahuszár 2016.09.06. 22:53:43

nyáhhá és befűzi, befűzi dinát
ötös

2016.09.06. 22:53:47

@Cimili: nyugger ex kurva, nem?

naezjó... 2016.09.06. 22:53:49

hát ez egy parádés rész volt, mint Renton ágybaszarása.

Mók_Ica 2016.09.06. 22:54:03

@Cimili: :)))) ahogy szoktuk :))))

@genevieve: kis bájos..... :))))) hogy benyomult... :)))

genevieve 2016.09.06. 22:54:31

dina lopja a műsort a többiek elől:-)

Rémület 2016.09.06. 22:54:47

Mostantól ezt a szerelmi nyomort fogjuk nézni? Fasza. Egyéb ki valamelyik, de gyorsan!

naezjó... 2016.09.06. 22:55:13

@genevieve: érdekes érzelmi hullámvasút lehet, de majd a fókuszból kiderül. :)

Commodore 2016.09.06. 22:55:14

Kb 1 7 , csak hivatásos qrvákat sikerült beszervezni?!! DURVA!

Mók_Ica 2016.09.06. 22:55:27

holnap is dráma lesz :))) részegen... :)))

rearwindow 2016.09.06. 22:55:57

Győző és vv Dénes? Na jóccakát

Mók_Ica 2016.09.06. 22:56:29

@genevieve: egyébként jól csinálja.... bár ettől nem kedvelem jobban...

Cimili 2016.09.06. 22:57:05

@pávör dragonfruit: Az basszus, ráadásul a vellában nem kapkodnak utána a fiúk, lehet, h ez bántja.

Cimili 2016.09.06. 22:59:10

@rearwindow: Megértelek, jó éjt! :)

Gia 2016.09.06. 23:00:47

Dina hogy megszelídült a mai adásba...

2016.09.06. 23:02:56

Gyözö be van kenve barnítóval? Nem elèg àtok így is?

pinkgirl7 2016.09.06. 23:04:09

szegény lóri gyereket nem áldotta meg az Isten sok ésszel

2016.09.06. 23:04:14

@Cimili: Szegèny Krisztiàn fèlek rà fog kucorodni...

genevieve 2016.09.06. 23:04:40

@Gia: mert az elején még nem tudta, hogy mi a szerepe ebben a sztoriban:-)

mert ugye neki elvileg van egy pasija, de a többiek reagálásából rájött, hogy most ő az áldozat:-)

2016.09.06. 23:05:58

Micus hogy nyomja a tornàt...

FrNo90 2016.09.06. 23:07:15

Győzike nem elég füstösképű, minek barnítják tovább? :D

Cimili 2016.09.06. 23:08:00

@pávör dragonfruit: El nem tudom képzelni, h Micire bárki is ráfanyalodna.

2016.09.06. 23:09:27

Az adjàl tànócsot nekem sok volt.

Krétagarbó 2016.09.06. 23:11:53

@Cimili: én se nem értem. Ma végignéztem egy részt adásidőben elejétől a végéig: egy csomó mindent nem lehet érteni (hangmérnök mondjon le), amúgy meg csak a pusztító alpáriság (by puzsér) megy. Lehet, hogy ezt a szériát csak a hogyvolton követem eztán, mert a csoportdinamikára kivi vok, de erre az alpári, prosztó stílusra nagyon nem.

2016.09.06. 23:16:06

@genevieve: Ez a büntetès èjszakàra? Jó, sokat vàrok tölük. De nekem ez furcsa, hogy a nevedet tudom-e màr de azt elmesèlem szeretem-e a seggbeb*szàst.

Mók_Ica 2016.09.06. 23:16:27

@Krétagarbó: szia Krétácska :)))) remélem túllendül ez a széria a pusztító alpáriságon .... éljen Vivi :)))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 23:16:42

hát ez elég gagyi vót.

Zsoltin kívül az összes gyökér mártírt csinált Dinkából (ő legalább célzott arra, h a csajnak mintha lenne kint csávója), ahelyett, h rákérdeztek volna nála arra, h ő hogy is áll a hűséggel. vicces, h erős karakternek tartják, és ennek ellenére még őt akarják erősíteni.

Cimili 2016.09.06. 23:20:29

@Krétagarbó:nEz a prosztó stílus sztem senkinek nem jön be. De ha csak a HV-n követed, akkor hogy fogod érteni? :)

Krétagarbó 2016.09.06. 23:21:58

@Mók_Ica: éljen Vivi, és az unikornisok :DDD

Puszi:)

Krétagarbó 2016.09.06. 23:23:34

@Cimili: majd kérdezek, ha vmit nem értek.

Cimili 2016.09.06. 23:26:39

Jó éjt mindenkinek! :)

Cérnahuszár 2016.09.06. 23:27:54

am vivi nem hülye, ő mondta először hogy szex lesz, aztán hogy közbelépett

Mók_Ica 2016.09.06. 23:28:43

@genevieve: Zsófikánk nem volt szótlan.... csak a szerkik ítélték érdektelennek.... és ugyanezek a szerkik tolják Dinkát.... hmmmmm....

Komeszka 2016.09.06. 23:34:51

Megszületett az új csicskakirály, Lóri személyében. :D Utoljára a VV7-ben láttam ilyen műsírást VV Lacitól.

Komeszka 2016.09.06. 23:38:13

@pinkgirl7: Nagyon vicces, ahogy ezt az idiótát felhasználják. Ő meg bőgött a bűnei súlya alatt görnyedve.

Komeszka 2016.09.06. 23:40:00

@Ejjhaaa: De utána meg még visszacsicskulja magát pincsinek, nagyon vicces. Ráadásul eközben parazitának nevezik (Zsolt).

Berborosz 2016.09.06. 23:43:00

Dina, az anti-nő!
Nem tudom már, melyik mondta.
Ezt azért nem hittem volna.
@Mók_Ica: Dehogy tólják, Móki.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.06. 23:55:16

@Mók_Ica: Dinka csak él a lehetőségeivel. a többiek a buták, amiért nem ugranak a lepattanókra (pl Vikit bevédhette volna kb BÁRKI, amikor a külföldi csesztette őt), szinte mindenki csak lézeng odabent. még talán Zsolti az, aki feltalálja magát.

Komeszka 2016.09.07. 00:06:26

@Mók_Ica: Negatív főszereplő, fullba tolja a kretént. Most már megvan a pincsije is hozzá, persze, hogy szerepel. Két hétig így lesz, aztán már nem lesz érdekes.

Komeszka 2016.09.07. 00:40:42

@rearwindow: Valljuk be jól beszopatta Lórit az ő kérdése is. De a király Zsolt volt, amikor parazitának nevezte.

federti 2016.09.07. 08:13:41

Általában nem szoktam az árral szemben úszni, de a tegnapi nap nekem másként jött le. Lóri mihamarabb túl akart lenni a kérdéseken, nem állt le vitatkozni, úgysem tudja bizonyítani a maga igazát, hanem rábólintott minden hülye kérdésre. "Most kezdődik a játék!" vagy vmi ilyesmit én úgy láttam, hogy Evelin mondta, aki utána Micinek és ezáltal a többiknek úgy adta elő, mintha lóri találta volna ki és Lóri volt az aki befejezte az "aktust" de az asztalnál, a vallatásnál már nem ez jött le. Megfordult a fejében, hogy kimegy a villából amiből nekem az következik, hogy megbánta ami tett, mellesleg túl buta ahhoz, hogy így színészkedjen. Evelin viszont végleg leírta magát, a hazudozásai és a végén a "2 cm-es" dalocska mindennek az alja volt.
A villában már nincsennek rejtett kamerák, (nem nagyon láttam még ablak mögüli felvételeket mint régen amikor a zuhanyzós jeleneteket is a párás üveg mögül vették fel) így a játékosok folyamatosan látják kit vesz a kamera, kit figyelnek, ki az érdekes szereplő így lehet Dina egy viszonyítási pont.

Krétagarbó 2016.09.07. 08:23:52

@federti: én is így látom, Lóri a "hagyd magad, előbb szabadulsz" elvet követte, Evelyn pedig egyszerűen undorít. Dina is gáz, de valahogy tőle nem is vár mást az ember.

Rémület 2016.09.07. 08:41:14

Evelin egy értelmes, felnőtt nőnek tűnt. Egy hétig bírta. Egy normális csajt azért beküldhettek volna. Hajrá Vivi!

rearwindow 2016.09.07. 09:51:43

@Rémület: lehet hogy 1 hét intenzív együttlét 10+ primitív agresszív agyatlannal bárkit átlényegítene :-/

jotekony koc 2016.09.07. 09:55:38

Lórinak, a trágár szarrágó faszszopó geginek nincs helye a villában.

rearwindow 2016.09.07. 09:55:44

@federti: egyetértek, Lóri "igen-igen-igen"jei voltaképp azt jelentették "kapjátok be és szálljatok le rólam". Csak a villában úgy látszik padlón van az empátiaszint, és senki nem vette észre (még homokvár se, pedig tőle azért többet vártam)

alsophila grahami 2016.09.07. 20:51:01

@federti: annál is inkább, mert Lóri ezt nyíltan ki is mondta, amikor Dinával gyűrték egymást a sufniban: "te folyton pörögsz, téged követ a kamera", stb.... egyébként egyetértek veled, és amit @Krétagarbó: és @rearwindow: írtak, azzal is, teljes mértékben;
én is totál mást vettem le a tegnapiakból, mint itt a fősodor, sőt, tovább megyek, és meg merem kockáztatni, hogy alábecsülik őt itt, mert nekem nagyon úgy jött le a tegnapi össznépi keresztre szegecselési sessionből, hogy Lóri tudatosan vállalta be a mártírszerepet, mert ő - ellentétben a bentiek zömétől - nagy valószinűséggel vette a fáradságot és felkészült az előző szériákból.

hogy miből gondolom ezt? mert tudatosan azokat a paneleket játssza meg, amik korábban már bejöttek: szerelmi szálat szövöget, még hozzá azt is a legidegesítőbb fajtából, amikor húzzák-nyúzzák egymást a játék végéig folyamatosan, amivel a jobb érzésű nézőt halálra idegelik, viszont garantált a maximális képernyőidő számukra, így az ő nevükre biztosan mindenki emlékezni fog majd; továbbá a falkában betámadott, egyszem magára maradt játékost garantáltan megsajnálják a nézők, hátha még férfi létére érzelmeket se fél mutatni kövér könnycseppek formájában manifesztálva; na és ami a lényeg: a bentiekkel ellentétben a néző ugyanúgy tudja, mert látta, hogy igazságtalanul estek neki, hiszen itt a főgyökér a mocskos szájú, szotykos lelkű kisebbségi riherongy, aki túl azon, hogy ordenáré módon hazudik, a trágyalét is ő kavarta meg a fickó rovására - amit egyedül Lóri tud rajta (na meg a nézők ezrein) kívül, Lóri mégis állta az össznépi pocskondiát, sőt, mintha egyenest házhoz is ment volna a ló... dorongért.. vagyis nem "mintha", hanem tényleg.
mégis, mi a taktikai húzás, ha nem ez? szerintem Lóri töktudatosan játszotta meg ezt a stratégiát, és közel's távol nem olyan hülye, mint ahogyan azt itt gondolja a nagytöbbség.

alsophila grahami 2016.09.07. 21:43:05

ja, és én, naíva módjára azt gondoltam a 7-es széria után, hogy VV Pfanni alpári stílusánál nincs - és nem is lehet - lejjebb, hiszen nincs az a szerkigárda, amelyik olyat még egyszer kienged képernyőre, erre de. sőt, alul is múlja a két... pff, most mit mondjak? inkább nem minősítem őket, de szerintem egyértelmű, hogy az eszkortkocára és méltó társára, a kocsisori hajtósmacákat megszégyenítő szájú, stílusú (és lelkivilágú) kisebbségire célzok. (pultos? hol?? hacsak nem a szénégető mellett, hagyjatok már!)

Gia 2016.09.07. 21:52:28

@alsophila.grahami: Az a szöveg sem volt piskóta,ami a tegnapi bejátszásban elhagyta Evelin száját..Egész életemben nem káromkodtam annyit,mint ezek egy óra alatt.Főleg nem így és ilyet..
süti beállítások módosítása