Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8055-8056. rész

2016. szeptember 06. 12:00 - Gillotte

Ági örök bosszút esküszik Mikinek amiért kigolyózta őt a Berényi kft-ből. A nő Rudinak dühöng, akinek kisebb baja is nagyobb ennél, úgyhogy utasítja Ágit, olyannak panaszkodjon,, aki tudja miről van szó, és nem mellesleg, akit érdekli is. Laci is hasonlóképpen vélekedik, még egy pár zsemlét sem ad el Miklósnak, kivágja a boltból, mint macskát szarni. Egyre kevésbé érzem elfogadhatónak ,,Barátok közt” néven futtatni azt, amikor mindenki balhézik mindenkivel.

bk_augusztus30_1.png

Ottó eléggé készen van az általános sikertelenség miatt, hisz hiába van munkája, egy pizzát sem tud kifizetni. Erikának panaszkodik a Fittlaborban a nyomoráról, s lány szexszel vigasztalná barátját, zárás után meg is lehetne ejteni, de az edzőteremben nem kéne, nehogy be legyen kamerázva, de a tetőterasz ideális lenne! ,,Hónapok óta kiadó, és nem kell a kutyának se” – mondja a lány úgy mellékesen.

bk_augusztus30_2.png

Tóbiás Kristóf javaslatára picit engedékenyebbé lesz Zsófival, úgyhogy míg Ausztráliába megy, addig Zsófira bízza Bencét, aki nagyon boldog a hírtől. Tóbiás azért bebiztosítja a nyugalmát, úgyhogy uszítja Hannát, hogy figyeljen oda Zsófira, míg ő ellesz Sydneyben.

bk_augusztus30_3.png

Natasa eléggé letörik amiért Hanna leszobanövényezte őket, és elgondolkodik, hogy tenni kéne valamit, elvégre mindhármukban van spiritusz. Összehívja hát Ottót és Petit ötletelni, hogy ki miben jó, és felvetődik, hogy nem csinálhatnának-e egy közös vállalkozást mondjuk a Fittlabor tetőteraszán, úgyis kiadó épp.

bk_augusztus30_4.png

Miki nehezményezi, hogy Juli nem reagált a hívására, és az sem esik neki jól, hogy Attila visszaköltözik. Hát, elment a vonat, de most Istenem, több is veszett Mohácsnál. Jön viszont helyette Judit, Ottó anyja, aki a piacon vett egy retro kirakós játékot a fiának, és kiborítja Mikinek, hadd próbálkozzon. Nóra meglátja a mókát, és persze, hogy nem tetszik neki!

bk_augusztus30_5.png

Zsófi közben nagyon készül, amiben Ádám zavarja meg picit, ugyanis ó nehézségek, Stella Giziékhez költözik, úgyhogy kéne egy kecó, ha nem akarja a Fedél nélkül című magazint árulni. Zsófi egyből felajánlja a srácnak, hogy költözzön a lakásába, ugyanis ő úgyis elutazik Olaszországba egy munkalehetőség miatt, úgyhogy amíg Tóbiás a világ másik felén lesz, ők lelépnek Bencével.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2016.09.07. 10:54:12

az tök jó, hogy mindig van éppen egy kiadó iroda, üzlethelység, vagy lakás valahol a Mátyás király tér szükebb környezetében
a Zsófi végleg lelép a gyerekkel? Ott fog dolgozni?

Gillotte 2016.09.07. 19:09:00

@RTB: Még régebben, mikor Laci Orsival élt együtt, ők is egy olyan lakásban laktak, ami most kihasználatlan.
Nem tudni még, hogy mi lesz Zsófival, most másra fektették a hangsúlyt.
süti beállítások módosítása