Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x07 – „A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk”

2016. szeptember 03. 11:22 - lulu1.0

A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!

0.jpg

Soma nyilvánvalóan Tivy babérjaira tör, sőt megkockáztatom, hogy már most helyből átugrotta a „szökik a málnát”, meg a „mi van negatívot”, hogy az „ostor ez a láb – pusztít ez a lábat” ne is említsem. Nincs még egy ember, aki képes lett volna faarccal elmondani a riportban a következő veretes konklúziót:

„Kijött a szögesdrót a zsákból, kijött a foga fehérje.”

Vajon, mire gondolhatott a költő? Természetesen az egyszeri Való Világ néző szeretné megérteni az Őt szórakoztató elem gondolatiságát, ezért törekszik arra, hogy az első pár percben még befogadhatatlannak tűnő kommunikáció cunamiból kiválogassa a fentihez hasonló gyöngyszemeket. Álljon hát itt rögtön a következő:

 „Ennek a nagy nézeteltérésnek egy párbaj lenne a kimenetele.”

Missz Cayenne, aki a nap konfliktusával a fenti idegállapotba helyezte hősünket, nem ért ezzel egyet. Ugyan szanaszét nyomorékozta/nyuszizta az érecccségi fontosságát fennen hangoztató ifjú titánt, sőt még valami maszatolós ütlegelgetés, használt zokni szájba dugdosás és egyéb fizikai aktivitás is lezajlott, de csak ama bizonyos határig, ami még nem von maga után kizárást. Veszekedésük fő csapásiránya, az őszinte-tiszta szerelem megkérdőjelezésével indult, és az idei VV Szandika pénztárcájában történő, átvitt értelemben lezajlott turkálásban csúcsosodott ki. Jött a menetrendszerinti tedd rám a jelet, vigyél ki párbajra hőbörgés majd erős váltásban megérkezett a bűnbánat gyakorlás és a kölcsönös ne haragudj-Te ne haragudjozás.

1_1.jpg

A fent említett hihetetlen horderejű konfliktusnak további fontos eleme volt a sírás, amit ugyancsak Soma követtett el mélységes megbántottságában. Ezen érzés mellé párosult még az a mardosó kétség, hogy az édesanyukája és az édesapukája vajon büszke most rá? Tény, hogy a jelenlegi csapatban nem teng túl az EQ (jó, az IQ sem), de a valószínűsíthetően szerkesztett elkeseredés drámaiságát azért igyekeztek tovább fokozni a lelki támaszul szolgálni képesek színre küldésével. Először Tivy igyekezett vigaszt nyújtani, majd Krisztián, mint rangidős kan, gondolta, hogy visszatuszkol némi tartást napi főhősünkbe, alias Öcskösbe. Mialatt, nem túl meggyőzően, igyekezett megértésről tanúbizonyságot tenni, egy logikailag határozottan ide illő kérdés hagyta el a száját:

„Hiányoznak az otthoniak?

Amelyre a kevésbé logikus válasz Somától:

Hát nem is az, az emberek inkább.”

Atyaég! Mi lehet ott a családi háttér? S vajon Viki kit akart összezavarni, amikor először az együttérzés szikrája nélkül, szenvetlenül belepisilt a dráma közepébe, majd egy indokolatlan pillanatban ezt tetézte egy még kevésbé indokolható kérdésfelvetéssel, amit valószínűsíthetően Krisztiánhoz intézett. Történetesen:

„Figyelj, Te vallásos vagy?”

Sanszos, hogy egyedül vagyok ezzel, de engem marhára bosszant, hogy soha nem tudjuk meg a választ. Ahogy arra sem kapunk magyarázatot, hogy dramaturgiailag mi a frászért hangzott ez el ott és akkor!? Ehh! Amivel pedig végképp össze tudtak zavarni erre az estére, az nem volt más, mint, hogy Soma ismeri, és képes helyes kontextusban használni a nonszensz kifejezést.

Mindeközben Dina és Mici arról tanakodnak talpig műkaromban, hogy mind ez idáig intelligens és komoly emberként gondoltak Dávidra, ám most a rögtön ítélő bíróság megállapítja, hogy nincs ez így. A magát megszólítva érző pasas szituációba helyezve magát (szék odahúz és közvetlen közelről arcba néz) élénken érdeklődik a miértekről. Dinával valószínűleg szó szerint is megfordulhatott a világ Dávid nem várt határozott fellépésétől, na meg közelségétől, mert itt is elhangzott egy kizökkentő kérdés, még pedig:

„Mi van, kancslítok”?

Dávid, aki emlékeim szerint és mindeddig a legértelmesebb férfi egyed címet birtokolta (a kupola alatt), most valami egészen másról tett tanúbizonyságot. A se füle se farka beszélgetésnek csúcspontján nem átallott a következőt mondani ennek a drága felvidéki lánynak:

„Rábaszol kislány, ha olyannal baszol ki, aki Veled normális próbál lenni.”

A félénk sármőr vagyok, edzeni járok imázs egy frusztrációkkal teli lelket takar. Egy lelket, aki mélyen legbelül még mindig zsírkocka. Az egymásnak feszülő indulatokból és arckifejezésből ítélve, ezt a feszültséget vagy egy orbitális keféléssel, vagy verekedéssel fogja oldani. Ki szavaz az előbbire?

Talán Viki az, aki a fenti jelenet közben egy frissen tartó fóliával küzd meg a kertben. Értelmezhetetlen. Lapozzunk. Dina és Lóri is pörög egymásra? A csaj miért puszilgatja láthatóan érzelmileg felfűtötten az ipse hátát? Az pedig miért óhajtja, hogy ez a tevékenység farokfogdosásba torkolljon? Kikapós a menyecske! Anikót legalább annyira összezavarja az egymás után bevágott két pasi -  egy nő - hasonló tematikájú jelenet, mint engem. Leblokkol és nyökög a szünet előtt, de hát csoda ez kérem?

13.jpg

Vivi és Zsófi viszont made my night.  Amikor már őszintén elhittem, hogy a Mici-Soma cicaharcon és a Dina-Dávid-Lóri háromszegen kívül nincs ebben a mai napban több, Ők jöttek és fergeteges rizsfelfújtat készítettek. Vivi szó szerint nem tud háromig számolni, de mindenki nyugodjon le a picsába, mert Zsófi támogatásával megoldják, hogy a megfelelő mennyiségű tojássárgája és fehérje elegyedjen az ebédről megmaradt rizzsel. Zsófi tudományos magyarázattal szolgál arról, hogy a Rizskoch onnan kapta a nevét, hogy

„…a rizs az a rizs miatt, a koch, pedig a cook angolul, a főzni”

Van még kérdés? Nincs. Vivi anyukáját ugyan már látta rizsfelfújt készítés közben, de Ő maga most debütált először ilyen téren. Egy picit megküzdött a nyomkodós sütővel (is), ám mivel Jamie Oliveren és Gordonon (na meg Győzikén) szocializálódott, viszonylag gyorsan átlépte a korlátait és voila, már tálalta is a mennyei mannát. Szabadkozott, hogy talán picit elsózta (WTF?), de a többiek határozottan pozitívan fogadják a konyhában elkövetett törekvést.

 A móka végén Anikó fenyeget, hogy vasárnap valamelyik agytrösztöt párbaj nélkül veszítjük majd el, de nem érdemes kétsége esni, hiszen van (lesz) másik. Addig viszont még arccal a szombati adás felé, ami szintén nem lesz konfliktusoktól mentes. A kitartás legyen velünk!

Címkék: vv8
415 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2016.09.03. 11:33:23

Dikk, pedig el is olvastam :D

Fu Szekh Li 2016.09.03. 11:43:06

Ha már itt elvagyok: a rizskoch-os résznél Krisztián szemüvegben teljesen olyan volt, mint Levente Péter.

Szilárd vélemény 2016.09.03. 12:05:01

lulu 1.0 lehet te nem tudod, de rizskoch-ba, tejberizsbe, de még van aki a tejbegrízbe is szokott egy csipet sót rakni. Ez általános még ha te nem is tudtad. ;) Lehet Vivi nem csipetet rakott bele, hanem kiskanállal vagy nem tudom, tehát előfordulhat, hogy elsózza.

Egyébként nem mintha Vivi fan lennék, de mindenkinek ízlett és rajta kívül még egyik nőt sem láttam főzni, vagy akár a konyhába. Ez kimaradt a "fikázásból".

Soma pedig rendes, jólelkű gyerek, még ha nem is agysebész. Csak rávilágított a pénzért dolgozó szexmunkásnak, hogy szexmunkás. És még úriember maradt mert, nem mondta neki, hogy zsírkoca.

,, 2016.09.03. 12:10:00

nem is igazi rízskó ami mellé nincs málnahab.

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 12:16:24

Jó lett a poszt, köszi!

De régen ettem már rizskoch-ot :-)

SzilajSzilard 2016.09.03. 12:31:43

Krisztián mikor reggel felkel, bedurrantja a "rossz vagyok de jó" és a "csibész vagyok de a szívem nemes" gépet és ez ő. A kőkemény srác, az uccaneveltje szavaztatja a lányokat hogy ki a legszebb férfi. Istenemmmmm...
Néha azt gondolom hogy Vivi egy óriási nagy kamu, és egyáltalán nem hülye. A hangszín amin és ahogy beszél az arra mutat hogy hülye mint a segg, de a józan ész meg azt mondja hogy ennnnnyire hülye nem lehet valaki! A hülyék általában úgy beszélnek mint a többiek. Okoskodnak, miközben full prolik. De Vivi máshogy hülye.

Baresz83 2016.09.03. 12:31:49

A többiek arca, mikor Vivi közölte, hogy az ebédről megmaradt rizsből csinálta a rizskoch-ot (alias "rizscook")... hát az mindent vitt... :DDD

Baresz83 2016.09.03. 12:38:12

@AkinóM: díszkötésben kéne a műsor végén kiadatni :D

SzilajSzilard 2016.09.03. 12:54:47

Ja és a "nyommáá eee magad" is annyira paraszt ahogy valamelyik jány mondja! :)

mobilos perpetuum 2016.09.03. 13:27:18

@Szilárd vélemény: Somának ne az legyen a legfőbb gondja, hogy Mici mit csinál a villán kívül, sittes megmondta: lányok szoktak veszekedni. Sittes keveset beszél, de nem mond hülyeséget.

Ejjhaaa 2016.09.03. 13:39:36

Mi ez a mai RTL2 program? image.prntscr.com/image/4effd361f8584a2c8994968ac0ab30b9.png
5 óra valóvilág? Port.hu szintén ezt mondja.
Ráadásul ha rámegyek a tvben az RTL2-re akkor fekete a kép s a tv azt írja ki hogy "Nincs elérhető program". Csak nálam történnek ezek a furcsaságok?

Szilárd vélemény 2016.09.03. 13:57:07

@mobilos perpetuum: egy beszólásra reagált, amit a szexmunkás meg akart később magyarázni. Mindenki úgy védi meg magát, ahogy tudja.

Ja Sittesnek igaza volt (nem), akkor te is egyből ütsz minden vitánál. Ez a helyes megoldás, igazad van. ;)

A legvicesebb az volt, amikor Aurélió megkérdezte Sittes faterját, hogy kell ilyen jóravaló fiút nevelni. :)

Túroscsusza 2016.09.03. 13:59:20

Kivváncsiságbó rákerestem a rizskoch származási nevére, ezt találttam

"A rizskoch, azaz rizsfelfújt nevének eredete után sokat nyomoztam, azonban eredménytelenül. Sem azt nem sikerült felderíteni, hogy mely nemzet találmánya, sem azt, hogy neve honnan ered. A "koch" szócska valószínűleg a német kochen (főz) igéből származik, azonban, hogy miért pont a felfújtra használjuk...??? A felfújt elkészítése egyébként rendkívül egyszerű, az eredmény pedig ínycsiklandozó. "

Mert ugye mindenki azon röhög hogy Zsófi rizs és konyha magyarázatot ad a rizskoch elnevezésrre

Egyébként a poén "Barrbie Princess" Viviené volt....
" a maradék rizsből csináltam !"

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 14:22:34

A Viki kontra folpack tényleg jó műsor volt. Amúgy néha átkerül a csaj egy párhuzamos létsíkra és a helyzettől függetlenül jönnek ki szavak a száján.

mobilos perpetuum 2016.09.03. 14:27:11

@Szilárd vélemény: Oké, reagált, de utána órák hosszáig az összes lakó hallgathatta ugyanazt a szöveget. Egy vita lehet érdekes is, ez nagyon fárasztó volt. Szerintem Mici nem tévedett akkor sem, amikor Somát Tivy utánfutójának nevezte. Kb az a szint a kisgyerek.

Chuck Νorris 2016.09.03. 14:39:08

méltatlanul kimaradt az esti belevalo, ahol a föpincérnek öltözött gyözike vendége hevenyfosás miatt nem érkezett meg, és jobb hiján gyözike bábozása töltötte ki az adásidőt B. tervként

Berborosz 2016.09.03. 14:47:57

@szörnycsi: De jó avid van!
Hol szerezted?

Krétagarbó 2016.09.03. 14:48:34

@Fu Szekh Li: mondjuk Levente Péter kevésbé van kivarrva:)
Azért érdekelne, hogy hány dioptriás a lencse Krisztián szemüvegében, ha tippelhetek, sima üveg.

Fu Szekh Li 2016.09.03. 15:08:26

@Krétagarbó: Szerintem megölte Hakapeszi Makit, a sitten meg kigyúrta meg kivarratta magát.

Sunrise51 (törölt) 2016.09.03. 15:21:45

Érdekes koncepció, hogy a börtönviselt Krisztián játékosan "csibész"-nek és "rosszfiú"-nak van titulálva.

,, 2016.09.03. 15:35:57

@Berber Oroszlán: légy szíves szakadj le rólam. köszi.

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 16:48:06

@Krétagarbó: Mikor láttad utoljára? :-)

@Fu Szekh Li: Úgy-úgy! :-)

Well... 2016.09.03. 19:21:12

@SzilajSzilard: Nincs a VIVI-vel semmi baj, semmikeppen sem hulye, csak konkretan annyit bir befogadni az agya amit mutat, neki a vilag egy nagy kaland, nem jut el odaig, h kombinaljon, vagy masoknak rosszat akarjon, egy 10ta lelek , konkretan ismertem ilyen csajt, ha tul tudod tenni magad azon, h nem lehet melyenszanto beszelgetest folytatni vele, (viszont okoskodni sem fog sose) akkor a letezo legjobb partner/tars lehet. Egyszerusege, es szeretek mindenkit hozzaalasa miatt alapvetoen jo ember. nekem bejon, es ahogy elnezem konkretan olyan csaj akivel fel lehet perzselni a lepedot :o))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 19:33:20

@Well...: arra gondolsz,hogy ha sokat dörzsölöd a lepedőhöz akkor meggyullad a lepedő?

thrstjjtrt 2016.09.03. 19:53:17

@Well...: +1

A műszempillás tank viszont iszonyat, nem a súlya miatt írom rá ezt a jelzőt, olyan volt mint egy kibaszott tank, ami átmegy mindenen, vőő beleteszem a lábam a szádba, kiveri a gyerek kezéből a cuccot, stb. Csodálkoznék, ha nem kapna büntetést.

Well... 2016.09.03. 20:01:39

@PeniValdes: igazabol arra gondoltam, h a nok tobsege , egy ido utan aljut arra a szintre, h a sexet mint elenszolgaltatast kinalja/utalja ki, es meg akkor is vannak fokozatok, a hanyatdoltem, oszt legyunk tul rajta-tol, a ne belem-ne ram-ne kozel hozzam- on keresztul a konkretan nyug az egesz tipusig, nekem a vivi olyannak tunik aki elfogadja, h a sex valoszinuleg a leg stimulalobb dolog az eleteben, es ebbol kifolyolag hobby szinten elvezi :o)) persze lehet tevedek, (nem valoszinu) Es most johetnek a feminimacik :o))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:06:06

@Well...: szerintem meg pont az élvező típusok tudják azt hogy a szex vmilyen szinten fizetőeszköz,és azért élvezikmmert lelki szemük elött lebeg az 500 tehén.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:08:40

@Well...: egyébként mutass egy nőt aki sosem tette csak azért mert kapott érte egy új kocsit,házat,cipőt?

Túroscsusza 2016.09.03. 20:11:46

@Well...:

Vivien szexuális étvágyát nem tudjuk, úgy hogy valószínű tévedsz...

Well... 2016.09.03. 20:14:54

@PeniValdes: szerintem nem jut el odaig, h nala a sex cserealapot kepezzen, pentek este lemegy az uccara, kiszur egy jokepu kulfoldi fiut, pia-buli-sex, es ha reggel adsz neki egy kis penzt taxira azt elfogadja, de kerni nem fogja, mondom hobby szinten uzi az ipart, valahogy igy, orgazmus=jo erzes, orgazmus valtozatosan, hetente massal, megjobb erzes, szoval miert ne ? melobol kifolyolag sokat utazok kulfoldre, hidd el sok ilyen csaj fordul meg egy hotel barjaban hetvegeken :o)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:16:49

@Well...: ja,vagyis nem te fizetsz hanem Ő neked,ugyanaz csak fordítva
lehet,én nem foglalkozom az orgazmussal.

Well... 2016.09.03. 20:20:31

@PeniValdes: "én nem foglalkozom az orgazmussal." aze egyszer probald ki piszkos jo erzes :o)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:22:14

@Well...: nem vonz, de kösz:)
na tehát szerintem Vivi sem jobb

Túroscsusza 2016.09.03. 20:23:56

Vivien a video tanusága szerint, a buzi gyerekkel romantikáziik...
Úgy hogy nem lehet tudni Viviennek, az azz Princess Barbiinak mi a szexhez való viszonya....
Mert ugye lehet hogy csak a romantikát szereti benne....

Well... 2016.09.03. 20:27:29

@PeniValdes: ha nem oromkeresesbol kifolyolag hapsizna, akkor neki is kinnt allna a villa elott a Cayenne, mivel nem all kinnt, tehat jobb :o))

Well... 2016.09.03. 20:28:52

@PeniValdes: se romantika, se sex ??? ki kene cserelni az avatarodat egy apacara :o)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:29:03

@Well...: azért a Cayennehez teljesíteni is kerll,másrészt Vivi nem ér annyit, nem min tha Micinéni érne. na de nem lehet mindenkinek olyan jó ízlése mint nekem

Túroscsusza 2016.09.03. 20:29:48

@PeniValdes:
A romantikának is meg van a szépsége....
Elvégre egy kapcsolat nem csak dugásból áll....
Egy gyertyafényes vacsora lehet giccses is, de lehet egy bensőséges sszrakoztató este is...

Well... 2016.09.03. 20:31:10

@PeniValdes: izlesek es pofonok, a micit nem vinnem el egy tarsasagba, akkor sem ha nem ertene a tarsasagban beszelt nyelvet, a vivit meg csak akkor :o))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:31:54

@Túroscsusza: igen,amikor éjsötét a ház,és csak gyertyák mutatják az utat a férfinak hozzád (nő)
ennél már csak a szembekötös játék jobb

Well... 2016.09.03. 20:32:32

@PeniValdes: hmm cayenne ? vagy hobbibol tancikalsz ? :o))

Cimili 2016.09.03. 20:38:38

@PeniValdes: "én nem foglalkozom az orgazmussal" Ugye csak viccelsz Peni?
@Well...: Szerintem is csak hobby szinten űzi az ipart és valószínűleg a pasik ki is használják.

Well... 2016.09.03. 20:44:07

@Cimili: ha a csaj sexelni akar, illetlenseg kirugni az agyadbol, gentlemanus olyat nem tesz.
latuk a bemutatkozo filmjeben, elso kerdes: beszelsz angolul, masodik, akarsz megcsokolni... komolyan ki hasznal ki kit ??? :o)) valasz : senki senkit, az a hulye aki a jonak elrontoja, foleg ha jo mind a kettonek :o))

Well... 2016.09.03. 20:48:25

@PeniValdes: "egyébként mutass egy nőt aki sosem tette csak azért mert kapott érte egy új kocsit,házat,cipőt?" konkretan az a kulonbseg a hivatasos meg a hobbysta kozott, a hivatasos arra jaccik, h kapjon, a hobbysta meg orul neki , ha kap, de nem ugy indul neki , arnyalatni kulonbseg egy qrva meg egy facer csaj kozott :o)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:49:22

@Well...: de egyik sem utasítja vissza:) úgyhogy ugyanaz a figura..

Cimili 2016.09.03. 20:49:33

@Well...: Nézőpont kérdése. Ő biztos nem érzi úgy, h kihasználják, de szerintem meg igen.

Well... 2016.09.03. 20:51:43

@PeniValdes: ajandekot visszautasitani ??? illetlenseg. gentlewomanus olyat nem csinal, nem az elfogadas a baj, hanem az elvaras.

Cimili 2016.09.03. 20:54:36

@PeniValdes: Biztos van ilyen, de azért ne általánosítsunk már!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.03. 20:55:42

@Well...: attól hogy nem mondja ki még benne lehet

Cimili 2016.09.03. 20:55:51

@PeniValdes: Szvsz pedig az a legjobb, ha senki nem használ ki senkit.

Well... 2016.09.03. 20:55:58

@Cimili: na erre vartam, h mikor jon egy csaj aki ezen (jogosan) fel tud haborodni :o))

Well... 2016.09.03. 20:58:07

@PeniValdes: there is a huge difference between Mine to give or Yours to take

Cimili 2016.09.03. 21:02:20

@Well...: :) Nem háborodtam fel, csak ez a véleményem. :)

bajkon úr 2016.09.03. 21:33:08

@PeniValdes: nem, ennél az orgazmus a jobb.
Felhúzni egy férfit táncikával, meg játszogatni vele, aztán nyista semmi... hát ezt a táncot szerintem minden férfinél csak egyszer-kétszer-háromszor lehet ellejteni. Már ha férfiről van szó.
De lehet, hogy én tudom rosszul és te csinálod jól :)

genevieve 2016.09.03. 21:35:23

@Well...: de lehet, hogy csak egy jó éjszakát akar és pont kapóra jössz neki:-)

busifa 2016.09.03. 21:50:55

Kalapàcs koppant kicsi koponyànkra ! (kivétel: kivàlasztottak)
;-)

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 21:59:19

@busifa: Kedden kimentünk korcsolyázni. Korcsolyázás közben Kelemen Károly karja kitört! Kérlek küldjetek köCCert, Karcsi kezének kötözésére! ;-)

Cimili 2016.09.03. 22:03:43

Fos9 piros motoros bőrdzsekijét bírnám magamon.:)

Schlomo Goldberg 2016.09.03. 22:04:33

sittes most költözöt be 2 napja, de már a fordrász hiáőnyzik neki

Schlomo Goldberg 2016.09.03. 22:07:08

lófeje van, lóarca, most jó értelemben, persze nem azt mondom hogy kockacukorral fogom etetni - Zsolti Vivi sminkelése előtt

Ejjhaaa 2016.09.03. 22:08:35

Zsolti Zsófinak: "Szivem tedd ki a p*nád". Haláli ez a csávó xDD

Cimili 2016.09.03. 22:11:17

Zsóti kifesthetné az én pilláimat is, reggel úgy elaludtam, h nem volt rá időm, különben elkéstem volna. :)

Cimili 2016.09.03. 22:13:33

Ekkora fenékre tanga? Jesszumpepi.

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:14:29

@Cimili: Tiv Tivy erre azt mondaná neked, hogy a Lada ... :-))

Schlomo Goldberg 2016.09.03. 22:14:45

Egyébként sikerült emberi arcot csinálni Vivinek

genevieve 2016.09.03. 22:15:21

huuuu, akadémikus vita:-)

Cimili 2016.09.03. 22:16:09

@Pácsó Ármándó: Tivy véleménye nem érdekelne. :)

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:19:09

@Cimili: A 36-os a buzgárgyerek? Nagyon Terriblekkes! :-)

naezjó... 2016.09.03. 22:21:25

Meláni nyert nálam 100 pontot: "5 napja vagy itt, nem egy éve!"

Cimili 2016.09.03. 22:21:51

@Pácsó Ármándó: Az van a pólóján? Ja igen. Ő az, én nagyon bírom, és tökre igaza van.

FrNo90 2016.09.03. 22:22:20

A Dina azt hiszi, hogy előjogai vannak, mert az elsők között költözött be.

Túroscsusza 2016.09.03. 22:23:56

Ideális nő..... mondja a köcsög....

genevieve 2016.09.03. 22:24:09

teli a villa emancipunci pasikkal:-)

Schlomo Goldberg 2016.09.03. 22:25:16

Dinuka vizespólóban szaladgál, jó a kebelszerkezete

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:25:31

@Cimili: Ennem zavar az affektálás, még nőben is :-)

Lehet arra is szavazni, hogy Nádszál Anikó menjen haza főzni és takarítani? :-)

Mirocska 2016.09.03. 22:25:31

Sziasztok! Milyen kis tökös gyerek ez a transzveszcica... :D
Tök igaza van!.

Commodore 2016.09.03. 22:25:51

Isaura nem akar smárolni :-(

Túroscsusza 2016.09.03. 22:26:08

Barrbi princess ne kenődj el.....

Cimili 2016.09.03. 22:26:33

@Túroscsusza: Miért, ő nem mondhatja? Vagy nem tudhatja, h milyen egy ideális nő????????

genevieve 2016.09.03. 22:27:19

@Túroscsusza: aki egyre értelmesebben tud beszélni:-)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 22:27:26

Tivy kezdhet csomagolni holnapra.

alsophila grahami 2016.09.03. 22:28:21

Meláni for prezident! ;) én nagyon bírom a fejét, végre egy értelmes ember, aki nem csak jól látja a dolgokat maga körül, de kommunikálni is képes azokat, akár a riportban, akár a többieknek; az már más kérdés, hogy némely végtelenül sötét arc - élükön Dinával - képtelen felfogni, miről is beszél... ami nálam a legnagyobb plusz pont nála, az az, ahogyan lereagálja a beszólásokat, vitákat, oltásokat - teljesen kulturáltamn képes elintézni a legsuttyóbb megnyilvánulásokat is, riszpekt ezért (bár, most a székes sztorinál eléggé kiakadt, jelzem, tökjogosan).

genevieve 2016.09.03. 22:28:36

szóval egy szerető nő, nem nézné el, hogy a párja segítsen neki takarítani hanem
mindent megcsinál maga, azura meg csak pihizzen:-D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 22:28:38

Zsottika kicsit túltolja a szimpi buzi szerepét továbbra is.

2016.09.03. 22:29:17

@Cimili: Csak becsúszott neki.

Cimili 2016.09.03. 22:31:08

@Pácsó Ármándó: Szavazd is ki léccci, talán akkor eldobja a piros dzsekit! :)
Azért annyira nem affektál, csak felnagyítod, mert valszeg nem szimpi neked. Van pár meleg ismerősöm, kivétel nélkül mindegyik nagyon normális. A magánéletük meg nem érdekel.

Ejjhaaa 2016.09.03. 22:31:32

Hol van a Vivi Fan Club? Gyertek, Vivit fel kéne vidítani! :)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 22:31:34

A szerkik most már leszállhatnának Dinukáról, értjük, hogy őt kéne utálni, hogy aztán sokáig bent tartsák. Kezdenek untatni ezek a kilógó lólábak a storyboardban.

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:33:30

Ki ez a copfos a sufniban a kanos gyerekkel?

Schlomo Goldberg 2016.09.03. 22:33:37

Viki éppen pattintja homofób attikát

alsophila grahami 2016.09.03. 22:34:13

@Pácsó Ármándó: ó istenem, bár lehetne... :D de nem, műsorvezetőt innen még nem sikerült megfúrnunk a büdös életben soha - gondoljatok csak a VV-éra alatt veteránná lett Lilura, akit kirobbantani se lehetett innen közel másfél évtizeden át -, szal én a málnaszöktető TivTivynek adom a voksomat, tőlem csomagolhat is, sok vizet nem zavar ott bent; vagy bé-tervként a Viki, aki simán dögunalom, sajnos tökérdektelen a személyisége.

2016.09.03. 22:34:49

Nem kellesz a csajnak ne erőlködj.

Túroscsusza 2016.09.03. 22:34:56

@genevieve:
Igen, gyanítom hogy valójában bolygókutató....

genevieve 2016.09.03. 22:35:34

@Ejjhaaa: aranyos volt mikor azt mondta, hogy reméli ha lesznek gyerekei hallgatni fognak rá:-)

Túroscsusza 2016.09.03. 22:35:53

@Cimili:

A meleg srác ( nekem buzi ) provokál...

alsophila grahami 2016.09.03. 22:36:14

@Schlomo Goldberg: "homofób attikát" - akit minimális hezitálás nélkül nézett mindenki homárnak, amikor becuccolt a vellába... xDD

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:37:13

@Cimili: Én most látom először és engem sem érdekel a magánélete :-)
Csak a modorosság, ahogy beszélt az ülésrendről, az zavart :-)

genevieve 2016.09.03. 22:38:11

ez a soma mekkora gyerek:-D

Schlomo Goldberg 2016.09.03. 22:38:41

Éreccségi azt hitte ha bejön, lesz 6-7 -8 csaj, és akkor majd válogat

Schlomo Goldberg 2016.09.03. 22:39:40

Anikó valahogy ma tud beszélni, végre eltalálták az ideális xanax - speed arányt?

Túroscsusza 2016.09.03. 22:39:52

Azt el tudom képzelni hogy a csajok felszedtek öcsi, de csak azért mert nem szólaltál meg...

2016.09.03. 22:40:05

Atti olyan nulla még a nevére sen emlékeztem. Szerintem ő megy.

Cimili 2016.09.03. 22:41:49

@Pácsó Ármándó: Ok, mondjuk én erre nem figyeltem, lehet, h már megszoktam, h így beszél.

alsophila grahami 2016.09.03. 22:42:58

@VV Velőtrázó Vélemény: én már most unom, nagyon egysíkú karakter.

Ejjhaaa 2016.09.03. 22:44:00

Zsolt aktívan játékba akarja hozni Zsófit, érdekes lehet ez a szál még

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:44:10

@Cimili: Köszi! :-)

@alsophila.grahami: Na igen, ha nem gyújtja fel a stúdiót, akkor marad :-)

genevieve 2016.09.03. 22:44:15

krisztiánnak már nagyon hiánya lehet:-)

2016.09.03. 22:44:38

Kacsasegg szájú lány is hazaköltözés gyanús.

Cimili 2016.09.03. 22:46:45

@Pácsó Ármándó: Én is puskáztam a VV oldaláról, alig bírom megjegyezni mindnek a nevét. S mire megtanulom, lépni fogok, s majd kezdhetem elölről. :)

FrNo90 2016.09.03. 22:48:00

Meláni utolsó mondata ütött :D

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:49:12

@Cimili: Na, majd ha kevesebben lesznek :-)

2016.09.03. 22:49:31

15 cm mi az :D
Ezek ketten óriásiak.

Mirocska 2016.09.03. 22:49:36

Óriás pöttyös... :D

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:50:50

Vivi és Zsóti szövetkeznek :-)

2016.09.03. 22:51:30

Buta vagyok lexikálisan.
Imádom...

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:52:14

@Cimili: Na, most normálisan beszél a 36-os. Így oké :-)

genevieve 2016.09.03. 22:52:46

hoppácska, vivi nem is olyan buta mint ahogy gondoltuk:-)

Ejjhaaa 2016.09.03. 22:52:55

BRÉKING!!! VIVI OKOS!!! (nem lexikálisan, de igenis okos)

Túroscsusza 2016.09.03. 22:52:56

A buzi csajozik.... izé, fiuzik...
aki jön....

Cimili 2016.09.03. 22:53:58

@pávör dragonfruit: Egyre jobban bírom én is, kimondottan szórakoztató.:)

alsophila grahami 2016.09.03. 22:54:22

@Mirocska: @pávör dragonfruit: epic, tényleg jók xD jelzem, Vivien smink nélkül, vagy minimál sminkkel sokkal helyesebb (leszámítva azt az orbitális plecsnit, ami az arcán terpeszkedik most), még a rúzs se előnyös neki, fura...

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 22:55:06

Dinának bírom a hangszínét :-)

genevieve 2016.09.03. 22:55:45

@alsophila.grahami: ami nagyobb most mint dávid farka:-D

Ejjhaaa 2016.09.03. 22:56:22

@Pácsó Ármándó: Kicsit VV Baukó Évára emlékeztet engem, első perctől kezdve

Túroscsusza 2016.09.03. 22:58:15

Holnap meegtudjuk ki megy....
Nemm lennék Dina helyében.....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 22:58:34

@Ejjhaaa: Ebben igazad van, Dina inkább hajaz Baukóra, mint Edinára a 7-esből....

2016.09.03. 22:58:49

@genevieve: Édes kis semmiség...
@alsophila.grahami: @Cimili: Igen, szórakoztató és félelmetes, hogy néha teljesen normális gondolatai vannak. Jelenleg Vivista vagyok :) De Zsoltit is bírom. Dinàt legkevèsbè.

2016.09.03. 22:59:42

@Cimili: Tole mindig menekulok (bocs, telorol konnyebb ekezet nelkul) :D

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:01:07

@Ejjhaaa: Engem a számolódalos csajszira emlékeztet :-)

@Cimili: De tényleg bírom :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:01:19

@pávör dragonfruit: Sajnálnám, nálam továbbra is Tyvi, Attila, Lóri, Viki és Mici a legunalmasabbak!

genevieve 2016.09.03. 23:01:48

@pávör dragonfruit: talán ebben a szériában lesz igazi taktikázás és nem bunkósággal, harsánysággal, jellemtelenséggel lehet nyerni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:03:13

@Schlomo Goldberg: Hihetetlen, hogy ez a mai ifjúság mennyire fogalmatlan csajozásügyileg, akár 22 évesen is....

Cimili 2016.09.03. 23:03:33

@pávör dragonfruit: Nem leszek népszerű, de nem izgat. :) Én Dinát is bírom, tetszik, h olyan szókimondó. Istenem, néha féltékenykedik, de majd kinövi. :)

Túroscsusza 2016.09.03. 23:03:37

Hát, eddigg mást mondoott...Barbi Princeess szerint nincs olyan fickó bent aki tetszik neki....
A buzi gyerek éppen a barátnőjét akarja kirakni Zsófit...

Nagy görény ez a buzi gyerek....

alsophila grahami 2016.09.03. 23:03:46

@Pácsó Ármándó: mé, valaki felgyújtotta már és lapátra tették? félő, hogy Anikótól ezt is benyelnék, valaki nagyon ragaszkodik hozzá a csatinál, bár... ma egészen ügyes volt, kivételesen nem volt olyan kirívóan maníros, zavart, zizegő, és nem is tévesztett annyit, mint rendesen.

Cimili 2016.09.03. 23:05:20

@pávör dragonfruit: Nem zavar, ha valaki ékezet nélkül ír.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:06:05

@alsophila.grahami: Mire kiöregszik, talán meg is tanulja a szakmát. :-)

alsophila grahami 2016.09.03. 23:06:13

Au szegényem, Melániként is nagyon csufi, a bal profiljától rémálmaim lesznek... xDD

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:06:52

@alsophila.grahami: Nem szoktam figyelni, de most mintha valami bútornak támasztották volna, lehet hogy ez az ő útja :-)

2016.09.03. 23:08:02

@Cimili: Túl alpári, kompenzál. Persze karakternek jó oda. Emberileg nem viselném el a közelemben.
@genevieve: Igazi üdítő széria lenne :)

Cimili 2016.09.03. 23:08:20

@Pácsó Ármándó: Elsőre is elhittem :) Vagy mást hittél?

Cimili 2016.09.03. 23:08:54

Na ez így zavaros, de biztos érted. :)

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:11:03

@Cimili: Te egy szarnyalo egyéni seg vagy! :-)))))))

alsophila grahami 2016.09.03. 23:11:17

@pávör dragonfruit: na, akkor pacsizzunk össze, mert jelenleg nálam is Zsolti és Vivi a két favorit, Dina pedig úgy ellenszenves, hogy közben rém unalmas, kétdimenziós karakter, én nem látok benne sokat (inkább semmit), hiába utálkozik és szítja a tüzet maga körül, valahogy nem tud belőlem se érzelmet, se indulatot kiváltani.

2016.09.03. 23:11:29

@VV Erőlegény: Tivyben látok kis fantáziát de nem tud élni vele, a többiekkel kapcsolatban egyetértek. Mici is csak fetreng egész nap, kisgyerekkel ordibálása sem volt elegáns (hö...).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:11:43

Kövezzetek meg, de nem értem ezeknek a Belevalóknak a tematikai lényegét... Szerintem most vannak annyian, hogy simán lehetne még egy óra összefoglalót adni.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 23:12:25

De irritál Lóri "barátjának" bennfenteskedése...

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:13:08

@Pácsó Ármándó: Ékezetekkel: szárnyaló egyéniség :-))))

Nem értettem miért írtad, hogy elhiszed. Ezexerint neked is bejön :-)

Cimili 2016.09.03. 23:13:29

@pávör dragonfruit: Lehet, h én se viselném el, ha a környezetemben élne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:13:59

@pávör dragonfruit: Mici nem is unalmas számomra, hanem gusztustalan, és képernyőképtelen. Egyszerűen nem érdekel, hogy mit csinál!

,, 2016.09.03. 23:14:38

Be kell vallanom vmit. Nekem egyáltalán nem szimpatikus Vivi. Kifejezetten kellemetlen érzésem lesz ha látom/hallom. Nem bírok rájönni mit lát benne rajtam kívül mindenki. Illetve olvasom tőletek az állítólagos pozitívumait, én semmit nem látok ebből. Számomra totál elrontja ezt a vv-t:) Na de sebaj. Csak kicsit fura ilyen még nem fordult elő az eddigi vv-k alatt, h totál szembe mentem volna az árral.

Cimili 2016.09.03. 23:14:53

@Pácsó Ármándó: Pontosan, már csak azért is, mert kb. ilyen az enyém is. De pszt! :)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 23:16:17

@szörnycsi: Én sem látom a cukiságfaktort Viviben.

alsophila grahami 2016.09.03. 23:16:17

@VV Erőlegény: az igaz, de ahhoz képest nem nagy teljesítmény fejlődni, olyan alacsonyan volt a léc, mert ott a műsorvezető társ is amatőr volt, de itt? Bencus sajnos túl nagy kontrasztot ad, itt a gonsz sztem.
@Pácsó Ármándó: simán lehet, igazad van :D (vagy olvassa a kritikákat, és 0/24-ben gyakorol a tükör előtt otthon;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:16:49

@szörnycsi: Szerintem akinek bejön, mint karakter (mint nekem is), annak a jóindulatúsága és a jó értelemben vett flúgossága jön be!

Ejjhaaa 2016.09.03. 23:18:14

@szörnycsi: Nemár, a Vivi olyan aranyosan buta, ma pedig a Zsoltival való beszélgetés alatt olyan helyes meglátásai voltak hogy tényleg ledöbbentem. szerintem elég sokáig bent kéne maradjon, mindenképp plusz. Ja meg miatta alakult meg tegnap a Vivi Fan Club is :D

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:18:34

@VV Erőlegény: Ez az, ezt a szót kerestem! Vivi flúgos! :-)

Cimili 2016.09.03. 23:19:29

@VV Velőtrázó Vélemény: Ez olyan, mint a Farmban, pld többen is jól szórakoztunk a Gáboron, mások meg nem. Van ilyen.:)

2016.09.03. 23:19:34

@alsophila.grahami: pacsi :)
Igen Dinát jól leírtad, nálam agresszió és alpáriság keveréke.
@Cimili: Valami azt súgja mások sem és abból ered az agresszivitása.
@VV Erőlegény: Kellett egy pufi lány hátha beválik? Csak sajnos nem így lett :D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 23:19:38

Hát ez a mostani bejátszás beszédes. Evelin körbekurválkodik mindenkit és a nagy öfiben ennek nyoma sincs.

Túroscsusza 2016.09.03. 23:20:44

@szörnycsi:
Attól függ..... melyik karaktert kedveled...
Egyébként tényleg szembe mész a sztrádán, VVivien butuska, de megmosolyogtató az egyszerűsége, a rácsodállkozása az evidenciákra......
A többi karakter inkább nagyképű...

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 23:21:07

Ezt a két vendéget soha többé nem akarom látni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:21:36

@Pácsó Ármándó: Mint régi harcostársad, szívesen segítettem neked Pácsó! :-)

,, 2016.09.03. 23:23:08

@VV Erőlegény: hát nemtom, én a jóbarátokban is nehezen viseltem Phoebe-t akire valóban hasonlít. (Chandler-Ross voltak a favorit) ez a flúgos típus nem jön be úgy tűnik.

Cimili 2016.09.03. 23:24:18

@Cimili: Holnap megmutatom az unokámnak is.:)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 23:24:52

Hát ez a két nő nagyon tolja amit elvárnak tőlük, okádék.

Ejjhaaa 2016.09.03. 23:25:55

Auré elszólta magát, LESZ APP

alsophila grahami 2016.09.03. 23:26:36

@VV Erőlegény: és ezzel is egyet értek, dettó így vagyok vele én is: Mici gusztustalan, vállalhatatlan figura és unalmas is, pl tegnapi szenvedése a kiskölyökkel valami elmondhatatlanul érdektelen és fárasztó is volt egyben - már azon voltam, hogy fogom magam, és nekiállok inkább elmosogatni, csak ezt ne kelljen néznem/hallgatnom...

Cimili 2016.09.03. 23:26:40

Régen is volt minden nap VV? Vagy én emlékszem rosszul?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:27:49

@szörnycsi: Nem is akarom az ízlésedet megváltoztatni, próbáld meg kiszavazni!

Cimili 2016.09.03. 23:28:40

@alsophila.grahami: Jó lenne, ha holnap ő esne ki, irritáló nőszemély.

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:28:59

@VV Erőlegény: Köszi bátya! :-)

@Cimili: Ugye?! Hasonlít a tiedre? :-)
Rá fog szokni az unokád, csak szólok! :-)
Gábor nagyon jó volt :-)

genevieve 2016.09.03. 23:29:55

azért ne feledjük el, hogy kb. 1 hete látjuk a villa lakókat, és egy erősen megvágott
órácskát a napjaikból
igaz, az eddigi lakók is többnyire fekete/fehérek voltak, de ezért mindig akadt
pár színes egyéniség, kell még idő amíg kibontakoznak

Cimili 2016.09.03. 23:31:23

@Pácsó Ármándó: Igen, és nem baj, ha rászokik. :) Télleg köszi! :)

,, 2016.09.03. 23:32:13

@VV Erőlegény: dehogy, annyit nem ér, felőlem meg is nyerheti, csak kár h nem vagyok veletek balanszban:)

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:32:46

@Cimili: Volt, de Dzsedefptah fáraó betiltotta i.e 2500 körül :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:32:51

@Pácsó Ármándó: Baszki rá kellett gugliznom, hogy ki volt a Farm Gábor.... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 23:35:22

@szörnycsi: Ezek csak árnyalatok, ráadásul gyorsan változhatnak is... :-) Vannak a csajnak jó beköpései is, pl rizscock, meg bolygókutató, rúzsos fog stb (ez kevés játékosról mondható el)... :-)

Cimili 2016.09.03. 23:36:01

@VV Erőlegény: :DDDDDDDDD Nekem meg a Dzsedefptah fáraóra kellett rágugliznom. :)
Pácsó megdolgoztat minket. :)

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:36:38

@genevieve: Én még nem láttam a feketéket, de ritkán nézem :-)

@VV Erőlegény: Jó volt, a malactáppal koxolt :-)

mobilos perpetuum 2016.09.03. 23:38:44

@alsophila.grahami: A kiskölök menjen haza anyukájához, hónapokig hogy fogja bírni, ha már sír? Csajozni szerintem kint se tud, azok szedik fel. Mármint, akiknek nincs ízlésük. Mici egy gyengébb kiadású Szandika, de azért mert berúgott, és a kiskölöknek megmondta az igazságot, mi a baj ezzel?

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:40:40

@Cimili: Tényleg, Aleska3-as hol van?

pinkgirl7 2016.09.03. 23:41:11

Lori szokiti a hajat, vagy mi volt az a kék cucc a fejen???

Rémület 2016.09.03. 23:42:56

@VV Erőlegény: hehe. Én se emlékszem rá, de én lusta vagyok rákeresni.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 23:46:18

Legalább egyszer álljon itt helyesen: rizskoch

Cimili 2016.09.03. 23:46:23

@Pácsó Ármándó: Mindenre ráguglizok, ha először hallom, v látom.

Komeszka 2016.09.03. 23:48:03

Lóri mehetne haza. Konkrétan semmit sem csinál. Azzal tartja életben magát a műsorban, hogy ő az a kellék akivel Dina féltékennyé akarja tenni Dávidot. Az pedig valóban Dávidon múlt, hogy nem kapta le, amikor erőszakoskodtak egymással. Szerintem valójában Evelin-Dávid-Dina szerelmi háromszög van, Lóri ebben max. lepattanózhat.

Cimili 2016.09.03. 23:48:10

@VV Velőtrázó Vélemény: Annyit emlegették már, h muszáj lesz sütnöm.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 23:52:38

@Cimili: A múlt héten ettem. :-) A következő ilyen mű vajon a vargabéles lesz a húsleves maradékból?

Pácsó Ármándó 2016.09.03. 23:52:59

@VV Velőtrázó Vélemény: Ott van az elején: Pácsó Ármándó 2016.09.03. 12:16:24 :-)

@Cimili: あなたの英語を一つの質問でレベルチェックできます。。。挑戦しちゃう

Cimili 2016.09.03. 23:55:44

@Cimili: Azért nem bírtam ám ki.:) Kicsit se vagyok kíváncsi.

genevieve 2016.09.03. 23:59:56

@VV Velőtrázó Vélemény: simán lehet, mivel a tésztát külön szokás kifőzni:-)

TammyV 2016.09.04. 00:02:31

Szerintem a Soma jol reagalt. A Micinek a igazsag faj es egy igazi getto buksza. A Daviddal semmi bak nincs. Mar nagyon vartam mikor vet veget a hulye pics amokfutasanak. A Dina halalra idegesit . Bunko arrogans paraszt. Zsolti meg idegesitobb,mert baromi szar kepet fest a melegekrol. Egyetlen meleg ismerosom sem affektal ennyire

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 00:04:03

@VV Velőtrázó Vélemény: Oké

@Cimili: A macskák ilyenek :-)
De nem válaszoltál, hol van AlaszkaHárom pajti?

genevieve 2016.09.04. 00:04:27

@TammyV: azt ugye tudod, hogy a meleg pasik sem egyformák:-)
sőt, vannak akik kőkemény macsók:-)

2016.09.04. 07:10:58

@VV Erőlegény: Na ne már!! :D Pont tőled kell ezt olvasnom? :D @Pácsó Ármándó: ALOKSAKTRHEE már bocsánat!!!!!! Aleksa? Mit néztél te? :DDDDD Itt vagyok, csak read only üzemmódban. Megmondom őszintén, eddig nem igazán jön be az új VV. Nem tudom miért, de nem. Követlek titeket, és vissza is nézem az adásokat. Talán majd később belerázódom. :)) Kínaiul nem tudok, szóval please magyarul ha lehetséges. :D @Cimili: Képzeld volt. :)) Azért inkább tőled vártam volna, hogy rákérdezel hol vagyok. De Pácsó volt az aki megtette. Szóval ezért két napig kint alszol a kutyával. Sorry. Ez van. ;) XD

2016.09.04. 07:15:42

Soma egy kis gyerek. Nem tudom milyen csajokat szedett fel eddig, de valószínűsítem, vele egykorúakat, vagy fiatalabbakat. De igazi Nő ezzel a ficsúrral tuti nem állt szóba. Még beszélni sem tud normálisan. És mint egy méhecske virágról virágra, gy ment egyik csajról a másikra a villában. Ha lenne egy kis esze, lett volna akkor egyet kinéz magának, és becserkészi. Ezek után neki bent lőttel szex terén, szerintem. Max Marcsikával össze jöhet neki. :D
Az leesett nektek, hogy Vivi teljesen a VV6-os kizárt fura gyerekre hajaz? Kezd egy olyan tippem lenni, a csaj megjátsza az egészet. Nem tudom megmagyarázni, de kezd ez az érzésem lenni.

Avanivi 2016.09.04. 08:25:43

@ALOKSAKTRHEE: Ma kiesik valaki és ha helyette beküldenek egy bomba nőt, akkor lesz csak felfordulás. Az lenne a jó, ha szép lenne és okos.

Ati kieshetne, nagyon nem tetszett nekem, hogy a nagy keresztényi szeretetét félretéve az első percben gyalázatosan fogadta Zsoltit. Nem sok vizet zavar, letelt az egy hét, mehet gyónni.

Bement Krisztián és Zsolti és úgy nézett ki fől sem akarnak állni és üdvözölni őket.

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 08:34:30

@ALOKSAKTRHEE: Az Aleska, látom nem a nevét figyelted :-) És az írás japán, mert CimCim mindenre rákeres, amit nem ismer :-) Bocs a neveddel, de csapnivalóan jegyzem meg őket, leginkább csak kb :-)

2016.09.04. 08:35:14

@Avanivi: Nos Dina tuti idegbajt kapna. Persze ha csak nem az ő helyére menne be. :DD Az Ati nekem sem szimpatikus. Én azt mondanám rá, álszent. Nem hiszem hogy annyira nagy keresztény lenne. Ez csak az RTL által rá osztott szerep egyik része. A hangjától meg egyenesen kiborulok. Férfit ilyen cincogó hanggal én még nem láttam, és hallottam. Mintha állandóan zabszem lenne a seggében. :DD
A Krisztiántól többet vártam, mint amit eddig mutatott. Bár lehet csak a szerkik nem akarják még mutatni sokat.

2016.09.04. 08:37:23

@Pácsó Ármándó: Most erre mit mondjak? :D Nem a nevét. De nem a zsánerem. Ennyit elárulok. Cimilit hol hagytad? :)) Hallod! Nem is hiányolt. :( Most nem kicsit vagyok szomorú. De majd kint alszik. :D XD

Avanivi 2016.09.04. 09:04:28

@ALOKSAKTRHEE: Krisztiánt szeretném megfejteni én is .Sokan vannak bent és három nap még nagyon kevés , nem sokat láttunk belőle.

Vagy a Micike,vagy az Atika mehetne haza. .... Dina is és a Lóri is............

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 09:11:50

@ALOKSAKTRHEE: Biztos elGuglizta az időt és nem volt éhes, hogy eszébe jussál! Szomi vagyok én is :-(

2016.09.04. 09:13:39

@Pácsó Ármándó: Kitelik tőle. :) Te miért vagy szomi?

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 09:26:02

@ALOKSAKTRHEE: Miattad természetesen! Hogy nem keresett :-)

2016.09.04. 09:27:06

@Pácsó Ármándó: De kedves vagy. :)) De ne legyél. Mit várjunk egy cirmostól. :D

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 09:41:32

@ALOKSAKTRHEE: Remélem ő kivétel, de hálátlanok ezek mind! Ha kell négy erős mancs, egy puha bunda, egy meleg tekintet, egy ruganyos farok, egy vidám mosoly, akkor persze ott vannak. Vagy nálad például a száraz alom, a felhúzható plüssegér, a kaparófa, a pingpong labda. De ha tele a bendő csokis wiszkasszal és jó meleg a fűtőtest máshol, már le vagyunk tojva! :-)

2016.09.04. 09:57:55

@Pácsó Ármándó: Szó szerint. :D Volt a fb-on korábban egy kép. Egy macska és egy kutya az ablakból figyelik, ahogy a gazdi megjön. A kutya azt mondja, jajj de jó, megjött a gazdi. A macska, megjött a szolga. XD Esküszöm, ennél semmi sem írja le jobban a macskákat. :D Milyenek is.
Vivi Fan Club tag vagy? :D Akkor remélem, ma nem ő esik ki. Hajrá Vivi!! ;) :))

megcirógatlak csalánnal 2016.09.04. 10:04:51

Kellenek a becenevek!
Soma öcskös, krisztián sitti, viven lófej ilyesmik

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 10:06:54

@ALOKSAKTRHEE: Még nem léptem be, de fontolgatom. Hajrá Vivi! :-)

HorseFucker 2016.09.04. 10:26:03

@PeniValdes: Szeva Peni bébi, Pácsó tesó.Cimili.... minden régi gazember és gazasszony :)
Végre újra itt: :D :D

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 10:40:02

@PeniValdes: Ki az a Józsi? Amúgy sziasztok!

HorseFucker 2016.09.04. 10:42:20

@PeniValdes: Igazából nemtudom hogy ki vagyok illetve voltamrégen. de majd rájöttök:)
Én vagyok az akiPenikét kerestem amikor egyszer hirtelen eltünt talán a farm közben?
Meg ki is szoktak zárni időnként mindenhonnan :)

Puncylla 2016.09.04. 10:42:34

@megcirógatlak csalánnal: kellenek a kutyának! hogy aztán sose tudjuk, kiről van szó

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 10:42:48

@PeniValdes: Ki az a Józsi? Amúgy sziasztok!

HorseFucker 2016.09.04. 10:44:25

De a tárgyra térve : elháborító h. ez a telibevert RTL képtelen a normális hangosításra.!!!
Évek óta de idénkimondottan szar! De ha már így van, akkor miért nem írjákalá ???
A másik:nincs onlineközvetítést! MIVAN ? XXI század ? Anyjukat nyomjáktelibe !

HorseFucker 2016.09.04. 10:46:46

@Puncylla: Szeva Puncus! :) Mondjuk LOFEJ becenevet nem lehet elteveszteni,meg a szegény ember ANGELINA JOLIE - ját se:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 10:47:07

@HorseFucker: miért? sok értelmet akkor sem nyernek szavaik:)

HorseFucker 2016.09.04. 10:51:24

@PeniValdes: Hát sokat nem, na de ha nem is hallom csak a zajt...
A mésik ami idegesit: a cigit a szájához véve kitakarják a fél fejét. Minek ? KItvédenekmeg?
Van olyan idióta aki nem ismeri a cigit és el se tudja képzelni mi történhat amikora szájáhozérvalakinek? ( Faszom, elromlott a SPACE :)

HorseFucker 2016.09.04. 10:52:17

@PeniValdes: Hát remélem is,mindigisbírtalak amiotaolvaslakpár évada :)

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 10:54:35

@PeniValdes: Nálad? Minden oké!Ám én úgy értettem melyik benti kandúr a Józsi.

HorseFucker 2016.09.04. 10:56:19

@Sir Ö. S. Bandi: Gondolom talán a kisgyerek és gyúrós józsi után ?

2016.09.04. 10:58:45

@HorseFucker: Na basszus tudom ki vagy. De a nickneved nem ugrik be. :D Szia. :))

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 10:59:34

@PeniValdes:Meg nyugva....beköltözhetek me Bandi sincs.......

HorseFucker 2016.09.04. 11:05:57

@ALOKSAKTRHEE: Szia :) Nekem se ugrik be az enyém:D Téged is ismerlek régebbről csak kicsitmásvolt a nickedaszem :)

HorseFucker 2016.09.04. 11:07:46

@Sir Ö. S. Bandi: Penikéval vigyázzá Bandi. mert ha olyanja van neki, akkor csúnyán megszopat!
Már verbálisan értve :)

2016.09.04. 11:08:35

@HorseFucker: Ja, de akkor is szamuráj volt, csak valami rovarnak nézték egyesek, mert olyan kicsi volt. És voltam először számozás nélkül, számmal, kétszer is. :D Hasonló okból lett ismét újabb nevem, elfelejtettem a bejelentkezési adataimat. XD

HorseFucker 2016.09.04. 11:11:48

@PeniValdes: Arra emlékszem. hogy aszonta valaki hogy szoktálilyet csinálni, hogy más néven futsz egy darabig, de aztán előkerülsz.... vagy ilyesmi :)
memóriabeli problémáim vannak :) meg így lexikálisan nem vagyok okos,értitek?
(meg a sok kizárás is megvisel:D

kacagó görlice 2016.09.04. 11:12:55

@Sir Ö. S. Bandi:
Megjelent a Szőrős Bandi,
versek jönnek nemsokára.
Vajon kit fog magasztalni,
és kinek rúg valagába?

(Annakidején Edinát magasztaltad)

2016.09.04. 11:16:58

@PeniValdes: Köszi Peni. :) Na megyek keresek egy SQ Joker profilképet. ;)

2016.09.04. 11:18:16

@HorseFucker: Engem a Farm idején totál átvert a palánkon. XD De totál!!!!

2016.09.04. 11:23:16

@PeniValdes: XD Áááááá.... Ez Peni!!!!!! Pusszantalak. ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 11:29:30

újra megnéztem Katolikus Attila bemutatkozó filmjét,az a robothang..)

Berborosz 2016.09.04. 11:45:11

@PeniValdes: Queen Alix-ről nem tudsz valamit?

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 11:52:00

@HorseFucker: Má mé félnék tőle, olyan csini...az avatarja....

HorseFucker 2016.09.04. 12:43:21

@Berber Oroszlán: Emléxek Azis Ő volt nem? (kurva SPACE,ragad)

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 13:01:27

@HorseFucker: Szia! Nekem névmemóriás gondjaim vannak, tőlem aztán lehettél Bal alajka is, akkor se jutna eszembe! :-)
A teletexen most nincs feliratozva? Szokták a siketek, nagyotthallók és a légkalapáccsal dolgozók számára :-)

lulu1.0 2016.09.04. 13:08:11

@megcirógatlak csalánnal: Krisztián - Sittman, alias Sittián. :-)

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 13:09:59

@HorseFucker: Háirjámászpésznékűvazzeosztmimegosszuk...

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 13:14:18

@PeniValdes: Rám szavazol, maradjak itthon? Hmm, jó feleség leszel.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 13:16:25

@Sir Ö. S. Bandi: ja aztán fözök neked rántott levest cipóban

Berborosz 2016.09.04. 13:22:06

@HorseFucker: Azt azért áruld el, melyik az Angelina Jolie? (Nem mintha használni akarnám...)

HorseFucker 2016.09.04. 13:29:21

@Pácsó Ármándó: TÉNYLEG !!!Az voltam legutóbb:bal alAjka :D:D Köszi !
Sajnosbe nemtudok jönni azzal, mert nememlékszem ajelszóra (sem) és talán ki is lettem tiltva :)

HorseFucker 2016.09.04. 13:30:38

@Berber Oroszlán: Pontosabbanazt írtam : ' a szegényember Angelina Jolie'-ja ésa Zsófira gondoltam aszája miatt :)

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 13:33:17

@PeniValdes: Az jó lesz, haladunk, jövő héten valami lánykérés is kinéz (ha túlélem a mai ebédet...)

2016.09.04. 13:43:22

@Pácsó Ármándó: Pácsó, mi lenne ha jó lenne a névmemóriád? :D

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 13:52:08

@ALOKSAKTRHEE: Akkor nem súgnám Zsuzsa fülébe, hogy Anna. Sokkal biztonságosabb lenne az életem :-))

@PeniValdes: Na, ezt is elintéztem :-)

Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04. 13:52:16

@PeniValdes: Hű vazze, féltérdelés kukába, gyűrű kell...nyugdij csak jövő héten,de nem adom fel...

Berborosz 2016.09.04. 13:57:18

@Sir Ö. S. Bandi: Jobban jársz, ha írsz neki egy verset!

Krétagarbó 2016.09.04. 14:20:41

@Pácsó Ármándó: hihi, jogos. akkor helyesbítek: feltehetően nincs kivarrva:)

Krétagarbó 2016.09.04. 14:40:12

@VV Erőlegény: Üdv újra itt:))
Mici nekem is gusztustalan, és Dina is. Nő létükre hihetetlenül prosztón beszélnek és viselkednek.
Kedvencem eddig Vivi és Zsolti. De ez még csak nagyon az első benyomások. Zsolti kicsit mintha túltolná, vannak rá jelek, de majd meglátjuk.
Dávid is jó arc, de van benne valami furi, még nem jöttem rá, hogy mi, csak egy érzés.

Krétagarbó 2016.09.04. 14:41:37

@Pácsó Ármándó: lásd fent, amit írtam Erőlegénynek. Egyelőre Vivi, Zsolti, talán Dávid is. De eddig csak az első részt, meg az utcsó kettőt láttam.

Girhes Joe 2016.09.04. 14:49:30

Sziasztok! Mivel én csak olvasom a műsort, nem nézem, meg tudnátok mondani, hogy Vivi villafőnöksegének volt-e/van-e bármi nyoma (azon a látványos vihogós tapsikoláson tul, amikor megtudta)? Vagy ez a vonal csendben elsikkadt?

Krétagarbó 2016.09.04. 14:56:49

@ALOKSAKTRHEE: akkor emlékezne kan csókára is:)

Cimili 2016.09.04. 15:16:16

Szia Krétácska, végre látunk itt! :)

Cimili 2016.09.04. 15:20:29

@HorseFucker: Sziamiau! :) Emlékszem rád, csak a régi nevedre nem.

Cimili 2016.09.04. 15:28:24

@Pácsó Ármándó: Na most nagyon csodálkozom. Még hogy neked nem jó a névmemóriád? Vagy kigugliztad? :))))))))))

2016.09.04. 15:28:48

@Cimili: És gondoltad, én meg gondolatolvasó vagyok. :D Nem emlékszel a nevére? Pácsó igen. ;) @Krétagarbó: Üdv Krétácska. :))

Cimili 2016.09.04. 15:33:07

Amúgy egész jól el vagyok így magamban. :P

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 15:36:00

@Cimili: Látom sorban haladsz az olvasással :-)

2016.09.04. 15:41:30

@Cimili: Mit magadban? Pácsó is, és én is itt vagyunk. Csak még haragszom rád. Szóval ideje kicsit dorombolva hozzám bújni. ;) :DDDD XDDDD

2016.09.04. 15:56:20

@Cimili: Miért ne? :D NA hogy tetszik a profilképem? :D Remélem Peni értékelni fogja. :D

Berborosz 2016.09.04. 16:04:27

Kit dobnak ki ma? 17 jóslat született:

Atira . . . . . . . . . . . . 5-en tippeltek,
Micire és Tivyre . . . . . 3-3 tipp,
Vikire és Lórira . . . . . . 2-2,
Dinára és Vivienre . . . 1-1 tipp.

Cimili 2016.09.04. 16:14:09

@ALOKSAKTRHEE: Elmegy, az enyém sokkal jobb. :P

2016.09.04. 16:16:17

@Cimili: Álmodozz csak róla cicus. ;) De miért zöld a nyelved? Talán wasabit ettél? ;)

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 16:17:29

@Cimili: Most meg Zsóti hátát a zuhany alatt. Ő meleg :-))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:42:56

@Krétagarbó: Jaja, most újra működik az EKG közöttünk! :-) Örülök! :-) Apropó Heni hogy van, és hol van? :-)

HorseFucker 2016.09.04. 16:48:04

@Krétagarbó: Drága művésznő,tényleg az is én voltam :)
Ti jobban ismertekengem mint én magamat :D

HorseFucker 2016.09.04. 16:49:29

@PeniValdes: Én is ölellek kicsi Penim :) (csak nem merteme ezzel kezdeni, hátha összevesztünk amúltban, bár Veled nem szoktam:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 16:49:48

@HorseFucker: nekem te Alajka voltál,emlékszmn első találkozásra amikor esett az eső

HorseFucker 2016.09.04. 16:50:27

@ALOKSAKTRHEE: Baszki Tesó, ha még a képed is váltogatod közben, teljesen összezavarodok:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:51:22

@Krétagarbó: Különben szerintem érdemes nézni, az első néhány nap után azt mondom, hogy néhány kisebb melléfogás ellenére egészen jól sikerült a casting (és sikerült 6-8 egész szórakoztató karaktert összeverbuválniuk)! Dina és Vivi között az a különbség számomra, hogy bár mind a kettő trágár, Dinában akad némi szórakoztató faktor, ha úgy tetszik élvezem, ahogyan vergődik és egyre mélyebbre süllyed az általa feláztatott iszapban, és ahogy minden fáradozása halálra van ítélve. Vivi viszont Vikcsu szintű töltelék karakter számomra, taszító mind a látványa, mind a személyisége...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:52:26

@HorseFucker: :-DDDDDDDDDDDDDDDDD (Amúgy Ő-szintésen) :-)

HorseFucker 2016.09.04. 16:53:12

@PeniValdes: És lefeküdtem eléd a sárba hogy áttudjmenni szárazon?
Vagy a hátadon kapaszkodtam és úgy mentünk át a sáron ? (apró részletekben néha tévedek :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:56:27

@HorseFucker: Mekkora grál lovag vagy Te Horsefucker ! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:57:12

@PeniValdes: Peni, nem vagy te egy kicsit VV Vivis ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 16:58:13

@VV Erőlegény: Javítom magam Vivi = Mici az idézett hozzászólásomban... Vivit szeretem.

Berborosz 2016.09.04. 16:58:39

@Cimili: @VV Velőtrázó Vélemény:
Tippeket könyveltem.
A STATISZTIKAI JELENTÉS esetleges újabb kiadásában szerepelni fognak.

HorseFucker 2016.09.04. 17:02:10

@PeniValdes: Köszönöm ezt felírtam a szívembe! (kiba*tul romi vagyok így az évad elejénmég:)

HorseFucker 2016.09.04. 17:03:08

@PeniValdes: se lóarcú, se bolygókutató-aspiráns:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 17:05:06

@HorseFucker: A fogad sem szokott soha sem rúzsos lenni, és az arcod jobb oldalán soha sem éktelenkedett még a kibaszott nagy kinyomott pattanás? :-)

HorseFucker 2016.09.04. 17:05:57

Még nemtudomkitszeressek vagy utaljak benn... Ez a Dia a Dinara emlékeztet, na azt nagyon nem bírtam.. A Dávidszimpi lenne de nem lehet hogykicsitbuzoid?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 17:07:55

@HorseFucker: nekem Krisztián eddig aki ok, a többi...Vivi szerintem áldozat,sajnálom. Mici meg dolgozni akar

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.04. 17:08:11

@PeniValdes: Nem neki, hanem neked, én csak követtem HF gondolatmenetét! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 17:10:07

@HorseFucker: hát vmin olyan jelmez,ami úgy nézne ki mintha felül pucér lennél,és a szívednél vérrel (festék) oda írva:)

HorseFucker 2016.09.04. 17:26:07

@PeniValdes: Látom Te is állati romi vagy:D
"Mici meg dolgozni akar" Ilyet hol láttál ??? (vagy úgy érted az eredeti szakmájában? :)

HorseFucker 2016.09.04. 17:28:05

@PeniValdes: De minttudjuk a pucér felsőtest a legjobb póló, tehát be is karcolhatnám a mellemre ilyen élvágóeszközzel :)

HorseFucker 2016.09.04. 17:29:12

@VV Erőlegény: igen értettelek Verő Tesó :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.04. 17:34:37

@HorseFucker: nem láttad a filmjét? abban van olyan rész hogy a pasija (kitartója) 4 fal közé akarta zárni,és nem engedte dolgozni (a gyárban)

Cimili 2016.09.04. 17:37:01

@PeniValdes: ugye meghívtok az esküvőre? :)

Cimili 2016.09.04. 17:41:31

@PeniValdes: Erőlegénnyel mi leszünk a tanúk. :)

Krétagarbó 2016.09.04. 17:43:00

@HorseFucker: Melanizsóti is erre tippel, és ha valamit a melegek tudnak, akkor az az, jogy egyből kiszúrják a másikban a potenciált.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 17:44:17

Hát a tegnapi rész utána hoggyvót hun van már? :-)

HorseFucker 2016.09.04. 17:44:38

@PeniValdes: Az is jó volt amikor a kis hülyegyerek beszólt neki,hogy a kamionosokéskurvák jut róla eszébe :D Meg ahogy akocsit firtatta az EscorMissRöfi meg összevissza beszélt:D

Krétagarbó 2016.09.04. 17:44:50

@PeniValdes: engem Sitteskrisz frusztrál, valahogy nincs összhangban a külseje a hangszínével, sem azzal, amit mind, ahogy viselkedik. Olyan furi.

HorseFucker 2016.09.04. 17:46:08

@Krétagarbó: Deőmeg nem fog semmitcsinálni mert rohadthű a kis csonti párjához :)

Krétagarbó 2016.09.04. 17:47:17

@HorseFucker: jaja, fájt az igazság Micikének. Micikéről nekem Miss Röfi jut eszembe a Muppet showból.

HorseFucker 2016.09.04. 17:47:27

@Krétagarbó: Nagyon jól mondod ! Teljesen ezt érzem ésnem tudomhova tenni!
Egyébként vót sittenvagy csak majdnem?

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04. 17:47:27

@Krétagarbó: Teljesen összhangban van, létezik elég sok ilyen normálisabb zord fazon.

Krétagarbó 2016.09.04. 17:48:40

@HorseFucker: a kisfilmjéven mintha azt mondta volna, hogy bevarrták egy időre

Krétagarbó 2016.09.04. 17:49:40

@HorseFucker: ó, még egy hete sincs bent...

Krétagarbó 2016.09.04. 17:50:33

@VV Velőtrázó Vélemény: akkor ebben teljesen más a velőtrázó véleményünk:))

Krétagarbó 2016.09.04. 17:54:06

@Pácsó Ármándó: Pácsókám, innen látszik, hogy öregszem, a hosszútávú memoárom sokkal jobb, mint a rövid. Bal Alajka nem jutott volna eszembe soha, csak az eggyel korábbi művészneve.

KékFény6 2016.09.04. 17:54:40

Vivi engem arcra egy kicsit a Kapócs Zsókára is emlékeztet.

Krétagarbó 2016.09.04. 17:55:53

@HorseFucker: kitalálhattál volna vmi ütősebb nick nevet, az előzőek nagyon jók voltak, ez most kevésbé vicces:)

rearwindow 2016.09.04. 18:01:42

@HorseFucker: két hetet ült verekedés miatt (a bors szerint). Igazi nehézfiú, hatvani keresztapa

Pácsó Ármándó 2016.09.04. 18:02:24

@Krétagarbó: Rá se ránts, a csiga is megbotlik. Ja, nem :-)

Krétagarbó 2016.09.04. 18:05:34

@rearwindow: két hetet? Előzetesben? Az nem sitt.

Krétagarbó 2016.09.04. 18:07:28

@PeniValdes: a harvani önkinek minden elismerésem, nem előítéletesek. Mondjuk én a behajtási csopit bíznám rá. Biztos minden lakbért előre utalnának a delikvensek:)

rearwindow 2016.09.04. 18:08:05

@Krétagarbó: nem fejtették ki, hogy előzetes vagy ítélet után kapott ennyit. Egyébként az a szomorú , hogy ezt az RTL úgy adja elő, mint "ime az ember aki már letett valamit az asztalra "

Krétagarbó 2016.09.04. 18:12:30

@rearwindow: lehet, hogy arra értik, hogy sikerült a sittes múlt után a társadalomba integrálódnia. Ha igaz a történet, az mondjuk ritka.

2016.09.04. 18:14:27

@Cimili: Na Peni elkellt? :( Megyek és öngyi leszek. Nincs tovább értelme az életemnek.

rearwindow 2016.09.04. 18:17:43

@Krétagarbó: két hét előzetes verekedésért nem "sittes múlt", másrészt ezt a fiút igazi gengszternek próbálja eladni az RTL (holott nyilván nem az), ezért is van itt sokaknak "furi" érzése amikor őt nézi. Sztem az önkori munkáról is ki fog derülni, hogy ő is közmunkás, és azért tették a csoport élére, mert az egyetlen aki tud írni-olvasni
süti beállítások módosítása