Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8033-8042. rész

2016. augusztus 30. 10:00 - Gillotte

Bográcsolás készül a ház udvarán, Bözsi, az új Novák ABC üzletvezetője tiszteletére. Gizi meghívja Zsófit, Zsófi pedig Tóbiásékat, kapcsolatukat javítandó. Sajnos nem sikerül javítani a viszonyon, ugyanis Tóbiás nem hagyja, hogy Zsófi vigyázzon Bencére, aki rettenetesen kiakad, a jogaival jön, majd Tóbiás felteszi a kérdést az udvar népének, hogy azok után ahogy Zsófi elhagyta a fiát, milyen jogai vannak? Mély kuss ereszkedik az udvarra, mindenkinek tetszetős lett az előtte lévő üres tányéron a porcelán mintája. Zsófi megsemmmisülve rohan el, és Kristóf mérges pillantást vet Tóbiásra. Mire hazaérnek, Tóbiás lenyugszik, és bocsánatot kér Zsófitól, s egyúttal időt kér, hisz új neki a helyzet, hogy anyja van a gyerekének. Zsófi nem tud több időt adni, utálja a helyzetet, hogy ennyire kiszolgáltatott, úgyhogy pártatlan döntést akar: gyermek elhelyezési pert indít. Tóbiásnak ez nem jön jól, de Kristóf biztosítja teljes támogatásáról. Nóra nem sok jót jósol Tóbiásnak, ugyanis ilyen kicsi gyerekek esetében általában az anyának ítélik a gyereket. Az sem tesz túl jót Tóbiás lelkének, hogy meghallja, amint Laci és Gizi kitárgyalják a dolgot, és szerintük az is rontja Tóbiás esélyeit, hogy meleg. Tóbiás szomorú lépésre szánja el magát, hogy megtartsa Bencét: egy időre szakít Kristóffal. 


bk_2het_1.png

Attila nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, hogy Juli és Miki a háta mögött dolgoznak az új kft-ben. A kiselefántot, ami hangot rögzít, viszont visszalopja, amit Máté meglát, majd követi az elefánt útját, ami Lacinál ér véget. Laci próbálja némi csokival megvenni az elefántot, ám Máté nem hagyja magát, úgyhogy Novák beavatja, hogy mikrofon van az ormányosban, és Stellát szeretnék kiszabadítani vele a gonosz mostoha fogságából. Máté mindent megtenne, hogy szerelme megmeneküljön, így átengedi Nováknak az elefánt használatának jogát, ám amint Laci elfordul, Máté már viszi is el. Szépen kiöltözik, bezselézi a haját, és hívja Petit, hogy vigye el Stellához, hogy elvihesse neki a bepoloskázott elefántot. Így tesznek, s meglepetésükre, csak Stella van otthon, állítása szerint mostohája éjfél körül szokott hazaérni. Később valóban megérkezik a mostoha, aki annyira részeg, hogy alig bír bemászni az ajtón, és jól megrángatja Stellát amiért nem vett kenyeret. Peti ezt látván némi szóváltás után elviszi onnan Stellát, és átviszi Laciékhoz aludni. Gabi szerint ugyan Stella nem maradhat kapásból Laciéknál, egyelőre nevelőotthonba megy, de esélyes, hogy hozzájuk kerül véglegesre.
bk_2het_2.png

Ági meg akarja tudni, hogy néz ki Félix háza belülről, s ennek érdekében operajegyet ad Emíliának, hogy menjenek el Félixszel, hisz különleges előadás, utoljára játsszák. Amint a pár elhúz a jeggyel, Ági hívja Krisztiánékat: akció indul, 5 órájuk van! Krisztián és Rudi valami telefonos informátor segítségével benyomják Félix riasztójának a kódját, így simán bejutnak. Ugyan csak fényképezgetni kéne, Krisztián meglovasít egy festményt, hogy el tudja venni az árából Yolandát. Rudi jól lebarmolja, hisz nem ez volt a megbízás. Ági visszavitetné a fiúkkal a képet, ám Krisztián csak a képet adja át, visszavinni nem hajlandó. Ági megy hát, s Rudit nem kell hosszan kérlelni, hogy segítsen neki. Sajnos a marhája elfelejti a kódot, és annak rendje és módja szerint beriaszt a kéró. Mire jön a biztonsági ember, Ági már otthonosan, törülközővel a fején fogadja, ó jaj, beriasztott ez a vacak. Rudi Félixet játssza törülközővel a fején, éppen a zuhany alól jött ki, ezért folyton törölgetni a fejét, amellett, hogy Ágival csókolóznak, és még a jelszót is benyögi: főhadnagy, úgyhogy minden oké. Ezt így hogy? Rudi odáig van Ági rögtönző képességéért. Még másnap reggel is ez a téma, hogy mekkora királyok voltak, és mivel Emíliától sem jutott vissza semmi infó, hogy Félixhez betörtek volna, így a lakás magányos falai közt folytatják a már megkezdett csókcsatát, ami szexbe is átmenne, ha Krisztián nem ballagna pont ki a szobájából. Rudi kéri, ne mondja el Alíznak amit látott, de amúgy meg azt sem lehet tudni, hányadán állnak Alízzal. Krisz megkérdezi a lányt, és kideríti, hogy Rudi még mindig jó srác Alíznál. Rudi tényleg jó srác, ugyanis Ági tálcán kínálja fel magát, Rudi mégis ellenáll, ugyanis Alíz fontosabb neki. A liftben fut össze a lánnyal, ahol szerelmet vallanak egymásnak, majd a lift menüjéből a ,,stop"-ot választják, hogy alkalmi szexet eszközöljenek a szűk négy fal közt.
bk_2het_3.png

Attila elmondja Nórának aggályait Mikiről és Juliról, s legnagyobb meglepetésére Nóra elmondja neki a kft összes hátterét, hogy Miki vitte csődbe, hogy újraépíthesse. Nóra szerint ez jó, hisz ha a kft megmenekül, mindenkinek jó lesz, ám Attila úgy gondolja, hogy palira vették. Útban volt, és inkább eltávolították, hogy később kihagyhassák. Attila átmegy gratulálni Mikinek, és ez nem irónia, tényleg megdicséri, hogy csődbe vitte, majd megmentette a céget. Miki nagyon felszabadul, hogy minden oké az öcskössel, de Attila kamerába nézős arcán látjuk, hogy ez csak egy trükk. Julinak sem mondja, hogy haragudna amiért Mikivel dolgozik, ám közben Nóra felvilágosítja Mikit, hogy Attila nagyon pipás volt, mikor megtudta, hogy mi történt a háta mögött, úgyhogy nem kell feltétlenül hinni az álarcnak.
bk_2het_4.png

Hanna titkárnőt hívja egy ügyfél, akinek Attila magánnyomozói kvalitásaira van szüksége, de Attila nem túl lelkes, hisz ez is csak egy balek, aki meg akarja tudni, a háta mögött mit csinál a felesége. A cetli szerint egy vállalkozót átvertek, ezután szeretne nyomoztatni, de Juli biztatása ellenére Attila alkalmatlannak érzi magát, hisz őt is átverték. ,,Aki nem tudja, az tanítja" - így szól a mondás, úgyhogy hajrá! Julit aggasztja, hogy Attila így tönkremegy abban, hogy a háta mögött dolgozott Mikivel az új cégbe, úgyhogy azt kéri Mikitől, vegye vissza Attilát a cégbe valamilyen posztba, ám Miki hallani sem akar erről. Juli nem bír tovább így élni, így bevallja, hogy már az elejétől tudta, hogy Miki összejátszott Szomszédok Jánossal, s Attila ezen annyira bepöccen, hogy innentől semmit nem hajlandó elhinni Julinak. Csodálom, hogy csak most jutott el idáig. Természetesen még Juli van megsértve, hisz azt gondolta, hogy Attila értékeli az őszinteségét, és különben is, úgy ki volt rá akadva a Nóra-féle megcsalás miatt, hogy valahogy nem akarta beavatni Attilát, abba, hogy rendesen át lett verve. Attila annyira kiábrándult, hogy Hannát is elküldi a fenébe a ,,magánnyomozó cégünk" szóhasználat miatt, hisz ez az ő cége, és nem tartozik elszámolással senkinek. Nórának is kimondja amit régóta sejtünk: nincs értelme a gyerekek miatt együtt maradni, nem fognak tudni megbocsátani egymásnak, úgyse, így fogja magát, lefekteti Mátét, majd közli Petivel, hogy innentől nem érdekli semmi, ő megy, csók a családnak.
bk_2het_5.png

A hajpánttal a fején pompázó Peti inget vasal, készül a gyertyafényes randira Natasával. Hanna felkészíti Natasát a legrosszabbra, hisz Natasa nem akar randizni, de Peti még labilis, és talán nem kéne pofára ejteni, jobb lenne, ha tudná, hogy csak barátok lehetnek. Natasa hagymás és fokhagymás kajákat rendel a randin, de hogy biztosra menjen, Hannát is odaszervezi, aki szívesen csatlakozik hozzájuk, Peti legnagyobb elképedésére. Amikor Natasa kimegy a mosdóba, Peti nem egészen finoman távozásra szólítja Hannát, aki nem megy, ellenben amikor Peti van távol, javasolja Natasának, hogy meg kéne mondani nyomorult srácnak, hogy ebből csak barátság lehet. Peti nagyon nyomul, de Natasa elmondja, hogy a múltkori csók ellenére csak barátságot szeretne. Peti látszólag lazán, és könnyedén veszi az elutasítást, de nem esik jól neki a visszautasítás.
bk_2het_6.png

Nóra, Ottó anyjával iszogat a Rózsában, majd Miki jár arra, úgyhogy Nóra bemutatja egymásnak a feleket, és elhúz. Miki felajánlja, hogy utal némi összeget Ottónak minden hónapban, Robi helyett. Judit, Ottó anyja fizetné cserébe Miki koktélját, ám a kártyát elutasítja a rendszer, úgyhogy Miki fizet, de ez csak Juditnak ciki, Mikinek van még ott ahonnan ez a háromezer forint jött, és mivel Judit ezt levágja, úgy dönt, süt neki, és kap is kulcsot Ottótól, ugyanis a szállodában nincs sütő. A süti hamar elkészül, és Miki asztalán landol, aki olyan jóízűen elfogyasztja, hogy még saját maga is meglepődik. Kellemesen elbeszélgetnek mindenféléről.
bk_2het_7.png

Irma áthívja vacsorára Bözsit és Vilit, akik puccos, lazacos vacsorától tartanak, így jól bekajálnak előtte. Meglepetésükre pörköltet kapnak, s egy koccintás mellett össze is tegeződnek Irmával. Irma, mivel hallotta Vilitől, hogy Bözsi megkísérelte megöngyilkolni magát, elmeséli, hogy a munkájában túlhajszolta magát, leállt a fél veséje, és az orvosok nem sok időt jósoltak neki, ám ő úgy döntött, hogy látni akarja az unokáját elballagni a gimnáziumból, a diplomaosztóján, és az esküvőjén is, úgyhogy talpra állt. Kellett hozzá gyógyszer, és diéta, na meg mozgás, de mára makk egészséges. Viszont tény, hogy a betegség volt a legjobb dolog az utóbbi tíz évben, ami történhetett vele, hisz ezáltal más ember lehet.
bk_2het_8.png

Gáz van a Berényi kft-nél: Roland, a falusi jött fel szólni Mikinek, hogy szívás van, mert ellenőrzést kapnak, és mivel kiskorúak is dolgoznak a vízvezetéken, szép összeget kell kicsengetni Mikinek, hiába nem az ő hibája. Miki tiszta ideg, de Juli nem veszi elég komolyan, adja a jobbnál-jobb ötleteit, Mikit kioktatva, ám amint Miki megelégeli, elküldi Julit a fenébe, hisz a saját életét oldja meg előbb, aztán a másét. Hoppá! Oda az idill? Miki az udvarba megy, ahol Ottó anyja, Judit készítgeti a DIY karkötőit, mert az amolyan nyugtató hatású. Habár Miki nem hisz benne, már az is lenyugtatja idegeit, ha nézi a karkötőket készülés közben, és közben kellemesen elbeszélget Judittal.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása