Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x01 és 1x02 - A Nagy Beköltözés

2016. augusztus 29. 17:08 - BaZsa

Az éneklős Big Brother nagy beköltözőshow-ja a zsűri közös produkciójával indul, Joan Jett I love rock&roll című örökbecsűjét elég tisztességesen elnyomják. Keresztes még mindig nagyon tud, Király Viktor nemkülönben, Vastag Csaba hozza a falu bikáját, Pásztor Anna meg Pásztor Anna. A Majka szerint struccnak, saját maga szerint hattyúnak öltözött Ördögh Nóri szívatja kicsit műsorvezetőtársát, nagy a szintkülönbség, van egy olyan érzésem, hogy Majka ma este még farkasszemet fog nézni néhány pár mellbimbóval. Lemennek a szokásos közhelykűrök, mindenki nagyon örül, hogy itt lehet, még benézünk a villába, appardon, az Akadémiára Moskovits Marci és Nagy Réka kalauzolásával, hogy aztán a tűzjelzővel együtt beinduljon a show is.

img_2693.JPG

Majka elmondja a szabályokat, tíz szék van a színpadon, hat fehér és négy piros. A piros székek jelentik a veszélyzónát, akik a fehér székeken foglalnak helyet, azok viszont megnyugodhatnak, mert tuti bent vannak a villában az Akadémián. Értelemszerűen a négy legkevesebb pontszámot kapott versenyző ül a piros székekre. A végső pontszám a zsűri által adott pontokból (max. 4X25 pont), illetve a nézői szavazatokból áll össze, összesen 200 pont adható.

Jön is az első versenyző, Kertész Iván, édes kis vörös fiú, akitől a tűzjelző is beindul. Iván émelyítően cuki, viszont tud énekelni, még a falzettjei is szépek, kap is összesen 159 pontot a James Blunt-dalra, csont nélkül bent lesz.

img_2695.PNG

Fazekas Eszter a kisfilmjében tipikus csajos önfikázással indít, ettől nem lesz szimpatikus, a hangja viszont kellemesen vibráló, amit csinál, az egyszerű, jó, pontos, tiszta, a zsűrinek is tetszik, 179 pont. Szinte várom, hogy már szart is lássak, és nem is kell sokáig várni, mert megérkezik Kelemen László.

A kisfilmje alapján is egy irritáló modorkirály a csávó. "Nem vagyok az az igazi hoszé ármándó macsó, csak úgy nézek ki." - azért barátom, aki ezt mondta neked, annak egy mikrofonállvánnyal aprókat ütögetnék a fejére. Arc van, a produktum gyenge, modoros, műmájer. A zsűri a nagy közös fikázásban elkezd működni, bár én kicsit nagyobb szigort és kevesebb jópofizást is eltűrnék. Hoszé Ármándónak 109 pont, leves.

Jön Kenéz Gábriel, zeneszerző és dalszövegíró, a kisfilmben mutatnak valami falunapi fellépést, egyébként a srác oda is való, ahogy azt a produkció végén Keresztes oly találóan megjegyzi. Kenéz a Shut up and dance with me-t énekli fülvéreztető hunglish-sal, még csak nem is hamis, de annyira érdektelen, hogy inkább kimegyek elszívni egy cigit. Annak ellenére is csak 121 pontot sikerül összekaparnia, hogy Vastag Csaba haverja. Legalább részrehajlás nincs.

Kátai Lilla a következő, traktoros csaj, ha legközelebb látlak, énekli. Ilyen vidéki fodrásznő a Morrison's-ban fílingem van végig, hamiskás, alulintonált, a mélyek nem mennek, a magasak se nagyon, viszont a küzdelmet látom a szemében, nyilvánvalóan a hangokkal küzd. A zsűrinek tetszik, Keresztes bevallja, hogy van jogsija traktorra, Vastag elereszt egy bon mot-t, "a traktor megtisztelve érezheti magát, hogy ráülsz", no comment. 150 pont, amit nem értek, de legyen.

Ex-faktoros Hegyi Dávid jön, pont Keresztesnél esett ki anno a mentorházban. Az a típusú srác, akire nyugodtan rábíznám a tizenéves lányomat, hogy ez bók vagy sértés, az nézőpont kérdése. Tipikus jófiú, viszont amit csinál, az mindenhogy nagyon rendben van. Hang, jelenlét, érzékenység - jó nézni. Majka innentől becsempész a műsorvezetésbe némi homoerotikus jelleget, tekintve, hogy legalább 516-szor mondja el, Dávid mennyire szép fiú. Kösz, Majka, mi is látjuk. 182 pont, tuti helye van a villában.

img_2689.PNG

Szűcs Randy jön, holland srác, egy Bye Alex-dalt énekel, nagyon korszerű hangja van, tiszta, magabiztos, néha túlzottan is. Az éneklésbe nem tudok belekötni, de az egész produkciónak van valami látványkonyha-jellege, amitől valahogy nem működik. 131 pontot kap, ezzel Kelemen Lacit áttaszítja a veszélyzónába, már ezért megérte eljönni.

Pádár Alexandra Son of a preacher man-t hozott, tisztességes produkció, dögös, bluesos hangja van, sokat rekeszt, a zsűrinek is tetszik. Majka megkapja az arcába az első pár mellet, mivel kábé eddig ér a csajnak. A szexi homeless lány 175 pontot ér, a villában majd csak rámoccan valaki.

14117903_184900991921460_1282542525571823896_n.jpg

Ossó Balázs szerintem nagyon halvány, a Halott Pénz-szám elmenne egy önképzőkörben, ide kevés, 141 pont, ezzel akár bent is lehet. 

A minden tehetségkutatóban kötelező határon túli lány zárja a műsort, Szőcs Renáta. Pici, szőke lány, tündeszerű arccal, kicsit bizonytalanul énekli Rúzsa Magdi számát, és nem tudnám megmondani, hogy mitől, de mégis működik. Vastag Csaba el is sírja magát rajta, pedig borítékoltam, hogy az első könnyeket Keresztes fogja produkálni. 179 pont, a veszélyzónában pedig Ossó Balázs, Szűcs Randy, Kenéz Gábriel és hál' Istennek Kelemen Laci is. Ők a másnapi adást a színpadon cidrizve kell végigizgulják, hátha valaki még náluk is szarabb lesz, és akkor beköltözhetnek.

A hat versenyző, akik tuti bent vannak: Kertész Iván, Fazekas Eszter, Kátai Lilla, Hegyi Dávid, Pádár Alexandra, Szőcs Renáta. Ők már rohannak is költözni, rácsodálkoznak mindenre, én mondjuk megőrülnék, ha ilyen helyen kéne eltöltenem akár csak egy órát is, de nekik tetszik. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy berúgás lesz, de majd a hétfő esti összefoglalóból kiderül.

14141765_184918818586344_5325281790945389696_n.jpg

Második adás, a négy veszélyzónás már kint ül a színpadon, mint akik a kivégzésükre várnak, és végül is tényleg. Kis összefoglaló az előző esti beköltözésről, Alexandra a zuhanyzó méretét elnézve felsikolt, hogy onnan ki fog lógni a cicije, aztán a kaviár mibenlétén filozofál a társaság. "Mi az a kaviár? Valamilyen rák?" - kérdi Renáta, hát Csíkszeredában nem esznek kaviárt, sag schon. Alexandra és Dávid jakuzziznak egyet. Nem biztos, hogy akartam tudni, de Alexandra állítólag megette a saját ikertestvérét még az anyja hasában. 

A második adás némileg új szabálya, hogy amennyiben az aktuális versenyző a veszélyzóna legtöbb pontjánál, azaz 141 pontnál többet kap, automatikusan beköltözhet, ha pedig kevesebbet, akkor a veszélyzóna legtöbb pontját birtokló versenyző költözik.

Jecsmenik Arnold érkezik a színpadra, az élő kapocs New York és Salgótarján között. Megtudjuk, hogy az anyukája nagyon rá van gyógyulva, aztán elénekli a Man in the mirrort, ami szerintem nem áll neki jól, a zsűri szerint meg igen. Megjegyezhető hangja van, használni is tudja, csak azt a modort, azt tudnám feledni. Arnold mindenkit pörgetni fog odabent, Majka megjegyzi, hogy VV Aurelio óta a villában pörgetés egészen más konnotációkat von maga után. 154 pont, Arnold bent van.

img_2696.PNG

Gór-Nagy Erika jön, elég fura csaj, magával beszélget a tükörben. Beszédhangja egy rajzfilmfiguráé, Siát énekel. Az üdítő, hogy legalább valamilyen, az kevésbé, hogy nem tudom eldönteni, mitől tartom ijesztőnek. 143 pontot kap, rezgett a léc, de beköltözhet.

Budavári Zita hozza a drámafaktort egy lábon kihordott vesemedence-gyulladással. Jól áll neki a Margaret Island-szám, olyan kis édes lány, de egy kis édes lány már van a versenyben, úgyhogy össze kell kapnia magát. 168 ponttal indulhat is az Akadémiára.

Rözge Maxim. Elég magasan van az ingerküszöböm, de ez még nekem is sok. A zsűri döbbenten nézi, és nem hiszi el, amit lát. Egészen értelmezhetetlen interpretációt kapunk, a gyerek tuti nem százas. Ezt azért a zsűri is elmondja, ehhez képest tőlük viszonylag sok pontot, 91-et kap. A szavazó nézők 14 százaléka akarja őt viszontlátni a képernyőt, hitem az emberiségben helyreállt. 

img_2675.PNG

Libor Laurának, aki a kutyájával él, dögös alt hangja van, a Hevesi Tamás-dal el van énekelve, a csaj jól néz ki, és nem értem, hogy miért nem jó az egész mégsem. Aztán Keresztes megmagyarázza, nem kell mindenkinek a reflektorfényben állni, maradjon csak Bródy János vokalistája, az is egy jó pálya. 133 ponttal mégis bent van, sír egy kicsit a kutyája után, aztán elvonul költözni.

Kovács Szabolcs nagyon halvány, 113 pont, kuka. Épp annyit jegyeztem meg belőle, amennyit leírok. Semmit. Viszont Szűcs Randy örülhet, hogy volt még nála is szarabb, úgyhogy Szabolcsnak köszönhetően Randy bent van a műsorban.

Bene Barbara a kisfilm első másodperceiben az arcunkba twerkel, érdekes hangja van, kicsit '90-es évek, el tudnám képzelni a Baby Sistersben. Keresztes máris cicaharcot vizionál Alexandra és Barbara közt, majd lemeccselik, hogy ki a jobb csaj. 159 ponttal költözhet, közben Ördögh Nóri lebunkózza Majkát, hogy valami érdekes is történjen. 

Streiffert Hannától kapunk egy stockholmi városnézést, aztán egy elég gyenge produkciót, ami azért mégiscsak elég 153 pontra. Majd gardírozza a kicsiket a villában, ahogy rendes óvónőhöz illik.

Illés Adrián a gyúrós albán gyerek, kicsit suttyó, Kozsó jut eszembe meg a ShyGys. A zsűrinek nagyon tetszik, én már látom magam előtt, ahogy kigombolt ingben lengeti a tenyerét a jakuzzi mellett néhány sör után.177 pontot kap, reakcióm: WTF???

img_2685.PNG

Balog Brigi következik, műkörmös csaj, saját bevallása szerint körüldongják a férfiak, és hát ő nyitott lesz mindenkire, mert sose lehet tudni. Borítékolok egy smacit valakivel még a héten. A Most élsz-t énekli, közben végig az a kényelmetlen érzésem van, hogy egy titkárnőjelmezes felnőttfilmest látok, arcig pakolt, kétségtelenül impozáns mellekkel. Egyébként elég jól énekel, a zsűri maximum pontot ad neki, úgyhogy az eddigi legmagasabb, 188 ponttal ő is bent van.

Kovács Szabolcs, Kenéz Gábriel, Kelemen Laci és Rözge Maxim búcsúznak a műsortól, a versenyzők végleges névsora az ABC-rend igényessége nélkül:

Balog Brigi, Bene Barbara, Illés Adrián, Streiffert Hanna, Libor Laura, Szűcs Randy, Budavári Zita, Ossó Balázs, Gór-Nagy Erika, Jecsmenik Arnold, Pádár Alexandra, Hegyi Dávid, Szőcs Renáta, Kátai Lilla, Fazekas Eszter, Kertész Iván.

Reszketve várjuk a ma esti összefoglalót, hátha tényleg jól berúgtak a nagy ijedtségre.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2016.08.29. 20:06:41

A kis Shakira és Dundika2 a végén tetszett! Jó volt Dávid is, de ha elkezd önjelölt főnökösködni, az akadémián, azt megjárhatja "(Mi az? Ti nem akarjátok azonnal megnézni az Énekszoba Kettőőőőt, mint ééén???!").
Nóri azért bunkózta le Majkát, mert közelebb ment bámulni Ingatlanos Barbi seggét :-)

teszt123456789 2016.08.30. 09:17:13

Mondjuk én is kurva jól el tudom playbackelni azt a joan jett nótát.

polpetti 2016.08.30. 09:26:53

Nem volt ez rossz! :) Dundika2 kifejezetten jó volt, Majka és Nóri szuperül osztják egymást. 16-ból 5-6 kiemelkedő hang van, a többi átlagos. Várom a folytatást!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.08.30. 10:08:13

Hát ez a Rözge gyerek is elvett valakitől egy esélyt, ilyen betépett drogos fejjel és ki ha nem én szarom le a világot hozzá állással mi a pöcsért jelentkezett ?
Bájalex 2.0

BaZsa 2016.08.30. 15:51:43

@teszt123456789: félplayback volt, ami felvételről ment, nyilván még délután lezavarták.
süti beállítások módosítása