Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 4x16 – Szívtipró

2016. augusztus 25. 11:00 - Kapitánylány

„Hogy is beszél az ostoba béka! Nem lehet ő társa egy embernek sem.” - A békakirály

Juliette dühösen ront be Renard szobájába, nem talált semmi használhatót a könyvben. Sean nyugtatgatja, de a nő az anyjával akar beszélni, elege van, vissza akarja kapni a keveréklény nélküli életét, ha nem, akkor bajok lesznek!

A portland-i erdőben kerékpárosok túráznak, egy kis pihenő alatt rögtön ki is kezd az egyik férfi Bella nevű lánnyal. Bella zokon veszi, tovább is teker, az egyik fiú, Zack megy utána. Bella a beláthatatlan úton elesik, Zack segíti fel, bocsánatot is kér Rick nevében. Bella inkább tekerne tovább, de Zack le szeretné ápolni a sebeit, a lány nem akarja, hogy hozzáérjen. Zack megvallaná az érzéseit, Bella furcsán kezd viselkedni, a fiú hozzáér, így nyálka kerül a kezére, Bella békaszerű keveréklénnyé változik át, majd ott hagyja a fuldokló, kiragyásodó fiút.

01.jpg

Egy kávéházban Nick még mindig Juliette-t hívogatja, persze a nő nem veszi fel. Hank érkezik meg, látja haverján, hogy rossz állapotban van, rá is kérdez. Nick végre megvallja mit történt, nagy szerencsétlensége van a boszorkányszörnyekkel. A beszélgetést a mobil csörgése zavarja meg, helyszínre hívják őket. Zack nem élte túl a mérgezést, a fiúk mennek is szétnézni a lakására, ahol hamar megtalálják Bella fényképét és még pár rajzot róla, őt is ki kell hallgatni, ha kiderítik persze ki az. Bella sírva hívja fel az anyját, akarata kívül ölt, anyuka rohan is hozzá.

Damerov érkezik jelenteni a századoshoz, Viktor-t haza küldték Bécsbe, túl lassú volt az ügyben. Damerov valami használhatót szeretne, ha Renard azt akarja, hogy tovább maradjon a családban (szóval nem kettős ügynök), a százados szolgál is elég hihetőnek tűnő nyommal.

02.jpg

Bella az anyjának immáron élőben is elsírja magát, ő nem biztatta semmivel se Zack-et. Cindy nyugalomra inti, mindent ugyanúgy folytasson mint eddig, ne csináljon semmi hülyeséget, ha nem akar úgy végezni mint ő, és láthatunk egy nagy forradást a fél arcán.

Az őrsön Wu átnézte az áldozat laptopját, meg is találta az ismeretlen nőt, bár sehol sincs kint a neve, de tagja egy kerékpározó csapatnak, most is van egy gyülekezőjük, irány oda. Rick is a kerekezők között van, meg is adja Bella teljes nevét, és bár nem tudja hol lakik, de azt igen hol dolgozik. Wu csörög rájuk mobilon, meg van a halottkém jelentése, nyílméreg béka mérgéhez hasonlóval ölték meg Zack-et, az őrmester keveréklény elkövetőre gyanakszik.

03.jpg

Rispoli étkezni próbál, de Adalind állandóan beszél hozzá, majd telefonon is keresik, megérkezett Kenneth herceg, akitől még Rispoli is tart. Henci rögtön be is mutatkozik Adalind-nak, ritka kellemetlen pasinak tűnik, mindenről tud, még a nő várandósságáról is, Adalind simán behazudja, hogy Viktor-é.

Nick és Hank Bella munkahelyére hajt, ki is kérdezik Zack-ről. Bella elmondja, hogy tényleg utána ment a fiú és randira hívta, de ő visszautasította, és elhajtott onnan. Nick próbálja kihozni a lányt a sodrából, de nem sikerül, így elvonulnak kideríteni vajon milyen féllénnyel van dolguk.

04.jpg

A fűszerboltban Rosalee hamar közli, hogy a keveréklény valószínűleg egy sindevész, aki akkor alakul csak át, ha a másik fél szexuálisan rá van izgulva. Tehát elkapni nehezen tudják, nincs is bizonyítékuk, Rosalee talán képes egy szérumot előállítani, amivel semlegesíthetik a képességét.

Kenneth-hez Damerov érkezik a hamis információval, de az új góré nem bízik benne, csúnyán megveri a kettős ügynököt, majd ezután közli Adalind-dal, hogy Viktor nemzőképtelen, szóval gondolja újra az apuka kérdést. Tényleg hatékonyabb Kenneth, és nem is néz ki olyan rosszul!

05.jpg

Rick érkezik meg Bella-hoz, jött közölni a szomorú hírt. Ezt Bella se veszi be, Rick rendesen rá van izgulva a nőre, ő majd megtöri az ellenkezését, át is alakul Rick, hogy letámadja a lányt. Bella nem tud védekezni az erőszakoló ellen, helyette a képessége lép életbe, a srácot benyálkázza. Míg Rick fuldoklik, addig Bella mentőt hív, majd elfut a bringa boltból egyenesen az anyja fészerébe.

Trubel bejelentkezik, Nick simán visszaírja e-mail-ben, hogy Portland-ben sincs gond. Ekkor érkezik haza a ház úrnője, Nick beszélni szeretne vele, de Juliette csak pár holmiért jött vissza. (Kérdés: nem úgy volt, hogy ez a ház Juliette-é? Akkor miért ő költözik el?) Nick olthatatlan szerelméről esküdözik, Juliette ezen csak vihog, megkattant ez a nő szerintem. Persze megcsörren Nick mobilja, a nő pedig küldi is keveréklényekre vadászni…

06.jpg

Rick-hez nem ért ki időben a mentő, új áldozatuk van, indulnak is Bella lakására kihallgatni. A 416-os lakásban nincs senki, csak egy közös képet találnak anya-lányáról, amelyen anyuka arcán már ott virít a csúnya heg.

Renard hívást kap Damerov-tól, kényszerítik a beszélgetésre, a férfi csapdába csalja Renard-ot Kenneth utasítására. A telefon letétele után a henci simán lelövi Damerov-t, na itt nem lesz töketlenkedés, kérem szépen!

07.jpg

Az őrsön Bella anyjának néznek utána, kiderül, hogy Cindy-t megerőszakolták (akkor még nem volt csúf az arca), de a tettest nem tartóztatták le, mert súlyos allergiás rohamban halt meg. Rosalee csörög, lehet lesz ellenszérum, de a durva összetevők miatt komoly mellékhatása is lehet. Wu csörtet be, kiderítette hol lakik Cindy.

Anyuka vigasztalja a lányát, megy neki főzni valamit, de Cindy ijedten látja, hogy a kéményből füst árad. Nagymama érkezett megoldani a dolgot, de Cindy nem akarja a lányával ezt tenni, de nagyi leüti, majd ő megbillogozza az unokáját.

08.jpg

Nick és Hank megérkezik a házhoz, de már csak ájult Cindy-t találják ott, fészer felől viszont Bella kezd el sikoltozni. Nick még időben ér oda, megakadályozza, hogy a nagyi Bella arcát is elcsúfítsa. Elkísérik a fűszerüzletbe, ahol vázolják, hogy a szérumnak kellemetlen mellékhatásai is lehetnek, de legalább nem lesz halálos az érintése. Bella nem törődik ezzel, megissza a löttyöt, nagyon nehezen viseli, hogy nem lehet szerelmes, nem érezheti más érintését. Kicsivel későbbre ugrunk, ahol Bella randizik egy fiúval, meg is fogják egymás kezét, és a srác nem hal meg tőle. A fiú tele van tetoválással, és nem érdekli, hogy Bella arca tiszta zöld, tökre bejön neki a lány, boldog végkifejlet a mellékhatás ellenére is!

09.jpg

Renard a megbeszélt helyszínre érkezik, megtalálja Sam holttestét, Kenneth közli is, hogy így jár mindenki, aki késlelteti az ügyet, vagy átveri a Királyi Családot. Sean kérdi is, hogy most jön-e az a szöveg, hogy ők egy család és össze kell tartaniuk? Kenneth szerint nem, majd behúz egy nagyot a századosnak. Verekedni kezdenek, Sean csúnyán kikap, át kell változnia ahhoz, hogy Kenneth is kapjon egy pár pofont. Az előnye azonban nem tart sokáig, a sebei vérezni kezdenek, Kenneth csúnyán a földre kényszeríti, most jöhet az együtt kell működnünk dolog, csak immáron a herceg szája íze szerint…

Címkék: grimm
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2016.08.25. 11:59:54

Erősödik a királyi ház vonal, kíváncsi vagyok, hogy fognak abba bevonódni Nickék.
Ez a Kenneth nem szarral gurigázik, az már most látszik.

2016.08.25. 17:17:20

na pl ilyen keveréklény nem lennék, szegény kiscsaj.
elgondolkodtam! (nemröhög!) bizti így érezhet zsüli is, és akkor most egy picit megértem, és még picibbet sajnálom is.

Pácsó Ármándó 2016.08.26. 17:45:16

Köszi a hogyvoltot! És a lényképeket!
Julis + FR barátkozást akarok már látni vagy Julis + Kenet fájtot! :-)
süti beállítások módosítása