Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Call Saul 2X04 – Bokszkesztyű

2016. augusztus 22. 13:00 - Bruti

Ma Mike-kal indítunk, aki láthatóan ramaty állapotban, viszont egy halom pénzzel tér haza. Kivesz egy hideg sört a hűtőből, majd egy zacskó fagyasztott répával jegeli a szemét. Azt, amelyik duplájára van dagadva és csúnya öltések éktelenkednek rajta. Kezében egy pár apró bokszkesztyűt szorongat.

vlcsnap-00001_2.jpg

Reggel Jimmy éppen feszeng a szőnyeg szélén, és az önálló kis munkáját mutatja a be a főnökeinek. Azok meg a fejüket fogják, hogy merte egyedül leadatni, az egyébként sikeres anyagot. Jimmy nem érti, vagy nem akarja érteni a problémát, de végül kap egy második esélyt Clifftől. Hívja Kimet, viszont a nő éppen ugyanabban a cipőben jár, mint ő: a főnökei csesztetik a reklám miatt.

vlcsnap-00002_2.jpg

Mike újra Nachoval találkozik. A srác elmondja a nagy tervet: van egy idegbeteg főnöke Tuco, aki borzasztó kiszámíthatatlan, így mennie kell. Felvázolja, hogy szerinte hogy kéne kinyírni, de az nem tetszik az öregnek. Már eleve a gyilkolászás sem jön be neki, de Nacho szerint a csávó egy pszichopata, ha drogozik. Márpedig most éppen drogozik. Mike végül ötven lepedőért vállalja a melót.

vlcsnap-00003_2.jpg

Jimmy beront a HHM-hez, hogy megkeresse Kimet. Meg is találja, de nem az irodájában, hanem a pincében, mivel Howard visszafokozta iratátvizsgálónak. Kim most éppen nem nagyon lelkesedik Jimmy-ért, aki magyarázkodásba kezd, és nem érti, hogy az ő hibája miatt miért büntetik a csajt. Majd átrohan a bátyjához, hogy számon kérje, de Chuckot olyan siralmas állapotban találja, hogy inkább megitatja és lefekteti.
Közben Mike egy fegyverkereskedővel találkozik, aki csodafegyvereket hozott neki a munkára. Egyik durvább cucc, mint a másik, de az öreg inkább meggondolja magát és elsétál.
Reggel Jimmy még mindig Chucknál van és várja, hogy felébredjen. Láthatóan nem tett le a számonkérésről. A bratyó felébred és meglepetten konstatálja, hogy öccse még mindig ott van, de végre jöhet a csörte. Jimmy szerint nem normális, hogy Kimet miatta tették kispadra, mert ő úgy tudta, hogy a reklám le van zsírozva, és a főnökök az áldásukat adták rá. Persze a nő erről egy szót sem szólt Howardéknak, így ment a bünti. Kezd eldurvulni a vita, a végén már Jimmy felajánlja, hogy felhagy a joggal, ha Kimet visszateszik a helyére. De Chuck szerint ez zsarolás lenne, így lehűti az öccsét.

vlcsnap-00004_2.jpg

Mike és Nacho újra találkoznak, majd az öreg közli, hogy nem lő le senkit, mert az nem szép dolog, meg úgysem oldaná meg Nacho problémáját. Viszont van egy ötlete, ami jól sülhet el.
Ugrunk az étterembe, ahol Tuco és Nacho éppen beszedik a részesedésüket. Az egyik díler átadja a pénzt, míg Tuco beveti a „hazugságvizsgálót”, hosszan vizslatja, majd elzavarja a srácot. Mike az utca másik oldalán odalép az utcai fülkéhez, és bejelenti a rendőrségen, hogy balhé van az étterem parkolójában. Egy latin csávó ver egy másik fickót. Leteszi a kagylót, majd kocsijával az étterem parkolójába hajt, és ha már ott van, lekoccolja Tuco lökhárítóját. Végtelen nyugodtsággal besétál az étterembe, és vesz egy adag kaját, de Tuco már a háta mögött áll, és számon kéri. Az öreg játssza a hülyét és egyre jobban feldühíti a bűnözőt.

vlcsnap-00005_2.jpg

Már távozna, mikor a parkolóban Tuco úgy dönt, hogy innen addig nem megy el, amíg nem rendezik az ügyet. Mike felajánlja a hivatalos biztosítós vonalat, de ez nyilván nem tetszik emberünknek. Ő készpénzt akar, de Mike meg nem adja a tárcáját. Előkerül egy fegyver is, majd némi rábeszélés után Tuco megkapja a tárcát. Ekkor már közelednek a szirénák, szóval Tuco angolosan távozna, de az öreg elkapja és szorosan maga mellett tartja. A fegyvert kiüti a kezéből, ezért Tuconak nem marad más fegyvere, mint az ökle. Többször üt, de Mike még tartja magát, majd mikor a rendőrök már körbevették őket, kiprovokál még egy öklöst.

vlcsnap-00006_2.jpg

Aznap éjjel még összefutnak Nachoval, de Mike már úgy néz ki, mint akin átgázolt egy vonat. 25.000 dolcsit kap a melóért, viszont Nacho nem érti a dolgot. Ezzel a megoldással Mike csak fele annyit keresett, és még jól össze is verette magát. Tuco ugyan ül vagy 5-10 évet fegyveres rablásért, de ez miért jó az öregnek, mikor egy lövéssel elintézhette volna. Mike nem magyarázkodik neki, de a pillantásában minden benne van: „Majd, ha ennyi idős leszel, te is megérted hülye gyerek”.

vlcsnap-00007_2.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.08.24. 19:46:51

Kár hogy nem két epizódot adnak egyszerre és nem 24 részes az évad ,tudnám nézni hónapokig :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.08.24. 19:47:46

Sőt, hétfőn, szerdán, és pénteken adnának dupla epizódot, tetézzem még ? :)
süti beállítások módosítása