Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 4x15 – Párosan szép az élet

2016. augusztus 18. 11:00 - Kapitánylány

„Ama lényt ki nőnek látta, ki embernek, hisz egyszerre vala mindkettő és egyik sem.” – Hermaphroditosz

Renard a lelövéséről álmodik, fel is riad belőle, de mindenhol csurom véres, megint vérezni kezdett, bár sehol sincs nyílt sérülés. Közben otthon Nick nem alszik, Juliette-t várja haza (aki kint az autóban alszik), a mobilján is hagy üzenetet.

Magányos férfi a bárban sikertelen nőfelszedés után hazafele indul, amikor is egy áldozat kerül a hálójába, egy frissen elhagyott feleség. Kis beszélgetés, kis flört és máris egy házban kötnek ki. A nő elvonul a mosdóba rendbe szedni magát, míg a férfi vetkőzni kezd. A bejárati ajtót ekkor egy fegyveres férfi töri be, a feleségét keresi, aki megcsalja! Áldozatunk rögtön fel is ajánlja a pénzét, majd kimenekül a lakásból. Már kint az utcán veszi észre, hogy kiesett a mobilja, visszafordul, ekkor botlik bele a feleségbe, kérdőre is vonja a hazug sztori miatt. A rendőrséggel fenyegeti, erre a nő átváltozik (nem vagyok hajlandó róla képet bevágni), majd az arcán lévő savas nyálkával megöli a férfit.

01.jpg

A fiúk kivonulnak a helyszínre, majd az őrsön jelentenek a századosnak, az áldozatot valamilyen húsevő baktérium ölte meg (csigák, férgek, vénusz légycsapója is termelik), keverék gyanús az ügy. Wu toppan be, bemérték a mobiltelefont, a tetthely közelében lévő egyik házban van. A mobilt bemérve, meg is találják azt a hálószobában, a helyszínelőknek kell átnézniük a lakást nyomok után kutatva, mert minden üres, ki van takarítva. Közben Renard-ot a háziorvos vizsgálja meg, de makkegészségesnek találja, bár azért elküldi egy MRI vizsgálatra.

02.jpg

Az őrsön kiderítik ki bérelte ki a lakást, de a nyomok zsákutcába futnak, egy 60 éves nő adataival élnek vissza. Wu jön jó hírrel, találtak egy ujjlenyomatot, bár férfié (Linus), de sok csalás fűzhető a nevéhez, valószínűleg az áldozatot is bepalizták, a portland-i rablási osztályra sorra érkeznek az így kifosztott férfiak feljelentései. Wu kiadja a körözést a pasi autójára, a többiek meg a 60 éves nő nevére keresnek rá. Linus közben egy olcsó motelben üvöltözik Stacy-vel, a csaj nagyon elszúrta az ügyet, úgy hogy ma is ki kell mennie pénzt felhajtania, majd Linus is átváltozik ugyanolyan nyálkás keveréklénnyé (undorító, nincs kép, a fejemből is törlöm majd). Stacy is dühös, mondogatja is, hogy a férfi semmire se menne nélküle.

03.jpg

Renard a fűszerüzletbe megy, elmeséli Monroe-éknak, hogy mostanában átéli álmában újra és újra a lelövését, majd csurom véresen ébred fel, valami mellékhatása van annak a bűbájnak, amivel visszahozták a másvilágról. A boszorkányszörny könyvben lehet is róla szó, csak hát kellene egy ilyen keveréklény, mivel csak az ő vérük nyitja fel, ugye.

Nick a lakókocsinál is próbálja elérni barátnőjét, de az kinyomja, épp Renard után leskelődik. Hank közben a könyveket bújja, megtalálja a keveréklényünket, a kétszínű mételyt. Ezek a lények párosával járnak, a férfi egyed rendkívül veszélyes. Amikor átváltoznak azt mindenki látja, de persze meg is ölik a szemtanúkat, a grimmeknek is ajánlják az elővigyázatosságot! Wu jelentkezik be, bankkártyával foglaltak lakást, a környéken csak egy bár van, ahol találhatnak potenciális áldozatot.

04.jpg

Renard a könyv felett mereng, Juliette tör rá, ő többet nem alszik autóban, olyan helyet szeretne, ahol megértik, Sean kissé kínosnak érzi a szituációt. A nő nagyon dühös, nem érzi magáénak az erőt, de a férfi hamar lelombozza, rögtönöznie kell, nincs más lehetősége, de ha már itt van, kinyithatna egy könyvet.

A fűszerboltban egyeztetnek az új ügyről, csapdába kell csalni a szélhámos nőt, és ki lenne alkalmasabb rá, mint a keveréklények nagy szakértője: Monroe! A bárban persze pont sikerül kiszúrnia a nőnek a dúvadunkat, el is pityeredik mellette, indulhat a színjáték!

05.jpg

Juliette kicsit hisztizik a könyv kinyitása miatt, nem úgy volt, hogy Renard segít neki? A férfi hamar leoltja, lesz hol aludnia, nem ezt akarta? A vér megteszi a hatását, a könyv kinyílik, majd mikor a nő meg tudja miféle olvasmány ez, az ő érdeklődése is felélénkül.

Csak hamar a lakáson kötnek ki, Monroe beszélgetni szeretne, de a nő hamar a lényegre tér, ő nem karattyolni szeretne, hanem kamatyolni. A dúvadat az ágyra teperi, majd elvonul a fürdőszobába. A bejárati ajtón ekkor Linus tör be, Eddie az ablak előtt kapálózva integet a fiúknak, hogy baj van. Átváltozva sikerül kimenekülnie a lakásból, Nick Linus után fut, addig a többiek a nőt keresik. Az utcán egy beállóban Linus átváltozik, majd újra emberré alakul, pontosabban Stacy-vé, azt a mindenit! Nick így már bottal ütheti a nyomát, csak a csaló kabátját találja meg, zsebében egy fülbevalóval, a nő távozik a helyszínről egy taxival.

06.jpg

A helyszínen a fiúk egyeztetnek, eltűnt a nő! Nick megmutatja Monroe-nak a fülbevalót, vajon mit keresett az Linus-nál? A Grimm oszt-szoroz, a mételyünk nem kétszínű, hanem kétnemű, csak az a kérdés miként fogják meg őt/őket? A motelben Linus/Stacy veszekszik egymással, a nő nagy dobásra készül, most ő fog dirigálni!

A fűszerboltban újra összeülnek, el kell érniük, hogy Linus-t fogják el, és ne tudjon többet átváltozni. Rosalee talán ki tud keverni egy tesztoszteron koktélt, amit a fiúknak kell valahogy beadatni az átváltozott állapotban, erre jó lesz egy nyíl.

Adalind terhességi tesztet készít, szám szerint már a harmadikat és az is csak azt tudja közölni vele, hogy terhes! A nő kicsit kiborul, de hamar észhez tér, le kell feküdnie valakivel, akit bepalizhat, ez lenne Viktor. Menne is behálózni, de a Felség megérkezése zavarja meg a dolgot, Viktor-t visszaküldik Bécsbe, ennyit a tervről. A családfő közli a nővel, hogy jön majd helyette valaki, aki vigyázni fog Adalind-ra, illetve visszaszerezni a kislányt.

07.jpg

A hormonkoktél elkészült, a fiúk el is indulnak vadászni, bejelentés érkezett Linus autójára. Wu az új áldozatot igazoltatja az utcán, így a nő egyedül lép le. Nick és Hank mennek utána, ráveszik végül, hogy átalakuljon, Nick rögtön két nyilat is belelő a mételybe (na, kaptok képet, de még mindig undorító). A szérum hatásos, Linus bukkan elő női ruhában, így már le lehet tartóztatni. A kihallgatóban Linus még magabiztos, de amikor rájön, hogy nem tud átváltozni, aláírja a vallomását. Kéri, hogy adják vissza neki a lányt, de Nick nem tudja mikor fog a hatás elmúlni, Hank szerint pedig úgy se lesz egyedül ott, ahova kerülni fog.

08.jpg

Az ifjú leendő apuka (még most is röhögök) egy pohár whisky mellett emlékszik vissza szép emlékekre Juliette-tel kapcsolatban. Végül az utolsó kérdés is felötlik benne, amit Juliette tett fel: vele akarja örökre leélni az életét?

Címkék: grimm
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2016.08.18. 20:49:51

Nyuszi vagy, McKapitány, hogy nem mersz nyálkás szörnyképeket közölni?
Mindig csak azok az unalmas férfi felsőtestek...

Pácsó Ármándó 2016.08.18. 21:22:35

Holnap majd én is reklamálok, addig adok egy kis haladékot McFlyGirl! :-)

Kapitánylány 2016.08.19. 11:05:58

@Gabba: @Pácsó Ármándó: na jó! az évadzáró felé majd próbálok csinos csajokat is betenni... :D de ha egyszer a lányok nem meztelenkednek...

Pácsó Ármándó 2016.08.19. 11:10:37

Amúgy Nicknek hagynia kéne Julist a pi.., sokkal jobb csajt tudna szerezni magának, de okosabbat mindenképp :-)
Köszi a szörnyképet, jöhet még! (Nem, a félmeztelen FR nem számít szörnynek!)

2016.08.20. 10:53:45

nem igazán vagyok megértő a (házas)társak közti titkolózással szemben, zsüli is könnyebben számíthatott volna nick elfogadására, ha nem olyan erőszakosan tolja bele az arcába a megváltozott énjét, főleg mióta tapasztalták h ugyanazon faj képviselői sem egyforma mentalitásúak. legjobb példa erre pont monroe, aki dacára annak, h milyen lény, vega lett. oktondi pocok ez a nő, nem érdemli meg a fasza képességét. (és nicket sem)

Gabba 2016.08.20. 22:41:34

@Biriksz_Krokiksz!: a címből komolyan azt hittem, hogy FR és Julis egymásra talál... és akkor Nick végre új csaj után nézhetne, mondjuk Trubellel lehetnének legyőzhetetlen páros :)

Pácsó Ármándó 2016.08.21. 06:48:28

@Gabba: Akinek szintén csinál egy gyereket és indulhat a Grimm - Next Generation :-)))

Pácsó Ármándó 2016.08.21. 14:01:42

@Gabba: És Kapitánylány írja mindet és a főgonosz egy rothadó, nyálkás teremtmény lesz :-)

Pácsó Ármándó 2016.08.24. 20:02:12

@Kapitánylány: :-))))
A Taknyos Csigalény akkor kiesik?
Na jó, a fő itten a te érdeked Nau8*8! :-))
süti beállítások módosítása