Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 4x14 – Balszerencse

2016. augusztus 11. 13:00 - Kapitánylány

„A leginkább babonásabb ember az istentelen ember.” - Tamás bátya kunyhója

Nick fegyvert fog szerelmére, megzavarodik, azt hiszi, hogy az átváltozott nő Adalind. Juliette olyan dolgokat mond el, amiről nem tudhat Adalind, Nick végre megnyugszik. A Grimm megígéri a lánynak, hogy meggyógyítja, de a nő közli, hogy ez az állapot maradandó, Henrietta megmondta. Nick felhúzza a szemöldökét, ki ez a nő? Így derül ki, hogy még Renard is hamarabb tudta meg a nő átváltozását, Nick ezen kicsit kiborul. Juliette magyarázkodik, attól tartott, hogy Nick meg fogja ölni, szép dolog is a szerelem… Nick fogadkozik, hogy sosem bántaná Juliette-et, bár hamar leesik neki, hogy ezt az állapotot is ő okozta, sokkos állapotban hagyja el a házat.

01.jpg

Idilli család kép, a gyerekek mosogatnak, anya pakol. Peter korán szeretne lefeküdni, kicsit elfáradt a sok edzéstől, persze meg akar lógni, hugica szépen meg is zsarolja, holnap ő falaz neki. Peter a sötét erdőben találkozik a barátnőjével, ott akarnak romantikázni, miközben messziről egy baltás ember figyeli őket. A férfi közelebb ólálkodik, törnek a lába alatt a gallyak, a fiatal pár persze meghallja, Peter az anyjára gyanakszik, így elküldi barátnőjét, és ő maga is haza indul. Útközben zenét hall, és persze meg kell keresnie a forrását, ahol a baltás férfi várja. Mindketten átváltoznak, Peter menekül a rá vadászó férfi elől, de nem sikerül neki, a balta lesújt rá. Beverly Bennett hallja fia üvöltését, de későn ér oda, Peter egyik lábát levágták, belehalt a csonkolásba.

02-1.jpg

02-2.jpg

Nick az utcán sétál, közben visszaemlékszik minden rosszra, amit ő okozott Juliette-nek, a telefon csörgése szakítja félbe a merengést. A helyszínre kiérve rögtön kihallgatják az anyát, aki át is alakul, de nem látja, hogy Nick egy Grimm. Közben egy erdei lakhoz ér egy pár, pénzt hoztak Peter lábáért, azt remélik, hogy ettől majd szerencséjük lesz, és megfogan a kis trónörökös. Atyaúristen!

03.jpg

Nick a kanapén aludt el, olyan későn ért haza, hogy nem akarta felébreszteni Juliette-t, na persze. Nick beszélni szeretne Henrietta-val, a nő leírja a címét, de persze előtte odaszól neki. Henrietta várja, a férfi a Grimm vér hatásával jön, de Henrietta hamar lelombozza, nem hatásos Nick harapása, és mást is felesleges felkérnie, inkább fogadja el így a barátnőjét, ha már a nő is elfogadta, hogy egy Grimm! Henrietta azért óvatosságra inti a férfit, mert nagy ereje van Juliette-nek.

04.jpg

Az őrsön Wu még egy esetet talál, ahol levágták az áldozat lábát. Nick elmeséli, hogy Peter anyja nyúlszerű lény volt, szóval van egy ilyen keveréklényünk meg egy levágott lábunk, szerencsét hozó nyúlláb? A lakókocsiban Nick rá is talál a keveréklényre, áldott füles, akinek a lába termékenységet hoz a gyerekre vágyó párra, az ilyen lényeket üldöző fajt pedig nyúlhajhásznak nevezik. Nick-ben azonnal felmerül, hogy Beverly férje talán nem is autóbalesetben halt meg, Wu majd kideríti, ők pedig Monroe-knál érdeklődnek majd.

05.jpg

Renard kocsijába Adalind száll be, próbálja meggyőzni a századost, hogy adja vissza neki Diana-t, neveljék ők, mert sem Viktor, sem az Ellenállás kezében nem lenne jó sora a kislánynak. A százados nem nagyon veszi be a nő dumáját, bár igaz, hogy Viktor mindenkit eltesz láb alól, ha megszerzi a kislányt.

Monroe elmeséli, hogy az egyik felmenője már találkozott áldott fülessel, de nem vágta le a lábát, mert már volt gyereke, helyette megette, sötét emlékek. Kiderül, hogy a keverékvilágban is létezik meddőségi klinika, de törvénytelen a nyúlláb alkalmazása, Rosalee rögtön vállalja is, hogy bejelentkeznek egy ilyen klinikára. Közben Wu kideríti, hogy az autóbalesetben tényleg eltűnt az áldozat lába, és ki akarta erről kérdezni Beverly-t, de a család addigra felszívódott.

06.jpg

A Bennett család két megmaradt tagja egy olcsó motel előtt áll meg, Chloe kicsit ki van akadva, hogy az anyja ott hagyta a testvérét a temetés előtt, elege van már a menekülésből. Beverly átérzi a lánya szenvedését, de nem tud mit tenni, csak így van esélyük, de nem tudja, hogy így se, a vadász az autójukra nyomkövetőt tett, mindenhova megy utánuk.

Juliette az eljegyzési gyűrűjét próbálgatja, amit még mindig nem kapott meg, de a keze nem jól reagál az ékszerre, átváltozik tőle, a nő rögtön le is húzza az ujjáról.

07.jpg

Az őrsön Hank megtudja, hogy a Bennett család minden nyom nélkül eltűnt, a hamvasztást készpénzben kifizették, de az új címüket nem adták meg. Monroe-ék közben kiderítették, hogy három meddőséggel foglalkozó orvos van, de ebből kettőt kizárhatnak, a maradék dokihoz meg mára kaptak időpontot, majd szólnak, ha valami gyanúst észlelnek. Eddie a váróban kismama magazint olvas, Rosalee szerint nagyon jó apa válna a dúvadból, de a témát nem folytatják, a doki érkezik meg, aki kéri is, hogy igazolják magukat (keveréklény átváltozás). A doki kérné a leleteiket, de persze az nincs, így a párosunk rá is tér a nyúlláb témára, a doki felháborodva küldi el őket.

08.jpg

Beverly élelem beszerző körútra megy, egyedül hagyva lányát, ezt kihasználva a vadász rögtön el is rabolja Chloe-t, Beverly értesíti a rendőrséget. Nick és Hank megérkezik a motelhez, Nick gyorsan lezavarja „én Grimm, te keveréklény” témát, nincs sok idejük a nyúlhajhásszal szemben. De még mennyire nincs! Párosunkat a doki asszisztense éri utol, ő tud segíteni, de az sokba fáj, és van előttük egy másik pár. Rosalee azonnal többet ajánl, így máris előrébb léptek, este már meg lehet a szerencsét hozó nyúlláb. Kettesben maradva gyorsan felhívják Nick-et, aki kiadja az ukázt, nem szabad elengedniük a nőt, persze ez nem jön össze, így Rosalee leüti a nőt. Megérkezik a nyomozópárosunk, de sokat nem tud az asszisztens, a vadász eldobható telefont használt, késő lesz már mire Monroe megkapja az SMS-t a címmel. Nick-nek ekkor beugrik, hogy az utolsó párt kell megkérdezniük, rájuk is törnek, nagy a riadalom a Grimm miatt, azonnal meg is lesz a láb, a férj félelmében kiadja a címet. Nick még utoljára közli, hogy nem tudja őket feljelenteni a rendőrségen, de a Keveréklény Tanács felé meg teszi a szükséges lépéseket, a párocska sírva könyörög, ők csak gyereket szerettek volna.

09-1.jpg

09-2.jpg

A nyúlhajhász a láb levágásra élezi a baltát, a lány lábát elő is készíti, majd szépen megkéri Chloe-t, hogy változzon át, vagy különben kénytelen lesz bekeményíteni. Nick és Hank megérkezik az erdei házhoz, de a vadász kiszagolja őket, a hátsó ajtón át kiszökik az erdőbe. A nyúlhajhász Chloe-t kiköti egy rúdhoz, majd a fiúkat indul el móresre tanítani, de ugye nem számolt egy Grimm-mel, a verekedést végül a vadász adja fel, miután a baltája egy fában végzi. A lány felé fut, de a sikeresen kiszabaduló Chloe egy vasrúddal fejbe vágja, majd a vadász lábába állítja a fém rudat. A férfi ettől bedühödik, arcon vágja a lányt, a haláltól csak Hank lövése választja el, irány a családegyesítés.

10.jpg

Nick Juliette-t keresi otthon, beszélni valójuk van. Nick nem hajlandó elfogadni a megváltozhatatlant, keresni fogja a megoldást, de addig is kitart kedvese mellett. Juliette persze szkeptikus, látja, hogy Nick máshogy néz rá, méregeti, szóval, ha tényleg igaz, hogy kitart mellette, akkor meg kell csókolnia úgy, hogy a lány át van változva. Persze Nick rá sem tud nézni a nőre, Juliette sértődötten vonul el.

11.jpg

Adalind Henrietta-hoz toppan be, kíváncsi mit tanított Juliette-nek a nő, hogy ennyire erős. A nő nem foglalkozik ezzel, inkább gratulál az új terhességnek. Adalind nem érti, nem feküdt le senkivel, majd hirtelen az eszébe ötlik az átváltozásos szeretkezés, hopp, összejött egy grimm-boszorkányszörny bébi! Adalind ordítani kezd, én meg csak annyit írok: én már akkor megmondtam, hogy röhögni fogok, ha ezt meglépik az írók.

Címkék: grimm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2016.08.11. 13:24:12

Wu hogy fel van dobódva, mióta beavatták, ismét szórja a poénokat (hova lett a láb? - nyúlcipőt húzott)

Julis meg egyre szebb :P

Kapitánylány 2016.08.11. 16:46:02

@Gabba: ú, én is beleakartam írni, hogy a vadász nyúlcipőt húzott, de az már túl morbid lett volna... :D

és mit szóltok a Grimm/Boszorkányszörny bébihez? :)

Pácsó Ármándó 2016.08.11. 18:12:12

Nahát! Erre a részre nem emléxem, lehet hogy nem is láttam. Meg kellene nézni, mert érdekesnek tűnik :-)

Pácsó Ármándó 2016.08.11. 22:35:16

@Kapitánylány: És látom, valaki előre dolgozik! :-)))

2016.08.12. 07:39:06

@Kapitánylány: "én meg csak annyit írok: én már akkor megmondtam, hogy röhögni fogok, ha ezt meglépik az írók." ez azért nagyon lógott a levegőben, meg sem lepődtem, és veled nevettem :)
amúgy mekkora kib@szás már, h a reggeli rosszulléteket zsüli szenvedte, mondjuk egy percig sem sajnálom...de én genya vagyok vele.
és hajrá adalinda! <3
XD

Gabba 2016.08.12. 10:19:23

@Kapitánylány: @Biriksz_Krokiksz!:
Nickre tehát sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy töketlen :D

Pácsó Ármándó 2016.08.12. 12:15:01

@Gabba: Szerintem a Hercig meg Julisnak csinál egy ellen-gyereket és Nick szövetkezik Adalinddal :-))

Kapitánylány 2016.08.12. 13:15:11

@Pácsó Ármándó: ha meg még Monroe-éknak is összejön, akkor meg lesz egy szerelmi háromszög? :D

2016.08.12. 18:07:40

@Gabba: ez olyan szep volt, h akar wu is mondhatta volna XD

Pácsó Ármándó 2016.08.12. 18:17:55

@Kapitánylány: Számoljunk: Adalindnek már van egy FR-től: boszi/boszi, akit egy Grimm nő nevel. Most lesz egy másik Nicktől: grimm/boszi, amit csak nem lopnak már el, szóval roszboszi nevelést kap. Harmadik Julis és FR: boszi/boszi, várhatóan jóboszi neveléssel. Ehhez jönne Monroe-Rozálka farkas/róka gyereke, féllény neveléssel? :-)

2016.08.12. 18:35:50

@Pácsó Ármándó: erre a 'joboszi -rosszboszi' temara terjunk majd vissza nehany resszel kesobb....MUHAHAHAHA
sokikszdé!

Gabba 2016.08.12. 19:56:45

@Biriksz_Krokiksz!: azt nem mondtam még, hogy én írom Wu szövegeit?

2016.08.12. 20:17:10

@Gabba: Tudta?! tök rájöttem! bandázhatunk együtt!

Pácsó Ármándó 2016.08.12. 20:19:20

@Gabba: Hasonló alkatok is vagytok!

@Biriksz_Krokiksz!: Ugye nem nézted meg előre??

2016.08.12. 20:42:16

@Pácsó Ármándó: De! mondtam, h nem teszem, de nem bírtam ki, és tök buli ez a célozgatásosdi :))))
de semmi konkrétum, óvatosan trollalázok! (még!)

Gabba 2016.08.12. 20:50:02

@Pácsó Ármándó: és azonos sampont is használunk :D

@Biriksz_Krokiksz!: nyitott könyv vagyok :)

Pácsó Ármándó 2016.08.12. 20:53:26

@Biriksz_Krokiksz!: Én is az óvatosságot javaslom!

@Gabba: Úgysem találom ki melyiket! :-)))

2016.08.12. 20:58:59

@Pácsó Ármándó: @Gabba: NickGrimm alkatú meg egy sincs köztetek?? (na, ide se jövök többet)

2016.08.12. 21:08:15

@Pácsó Ármándó: már egy ideje változott a közízlésem és közerkölcsöm nickre.

Gabba 2016.08.12. 21:18:38

@Biriksz_Krokiksz!: pisztolyom ugyan nincs, de van nálam foghajmás kolbász

2016.08.12. 21:38:16

@Gabba: erre nem merek válaszolni, mert csak pikánsat tudnék.

Gabba 2016.08.12. 22:52:00

@Biriksz_Krokiksz!: olyat meg még sose mondtál senkinek... :)

2016.08.12. 23:12:45

@Gabba: azóta már tök megkomolyodtam.
(XD)

Gabba 2016.08.13. 06:22:27

@Biriksz_Krokiksz!: akkor ezentúl Margarétának foglak szólítani :))

2016.08.16. 17:51:45

@Gabba: de akkor mostantól magázódjunk is, tiszelt uram!
XD
süti beállítások módosítása