Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8003-8004. rész

2016. július 31. 10:00 - Gillotte

Erika és Ottó folytatják a vetkőzős matekot. Az első jó válasz után Ottó már levetetné Erikával a nadrágot, de ő résen van, meg is kell indokolni a választ, ez nem totó, Ottó! Így már nem is megy olyan jól, úgyhogy Ottó kikéredzkedik a boltba csokiért, hogy jobban forogjon az agya. Útközben segítséget kér Petitől, mégpedig úgy, hogy Peti a régi érettségis feladatgyűjteményből írja meg a könyv végén lévő megoldásokat sms-ben Ottónak, aki előtte persze elsmsezi neki a feladat számát. Öcsém, ha fele ennyit törődnél a matekkal, mint az ilyenekkel, simán átmennél az érettségin! A terv beválni látszik, minden feladat hibátlan, Erika meg is szabadul a karkötőjétől. Ismét egy jó válasz Petinek köszönhetően, úgyhogy kisvártatva Erikán már csak trikó és nadrág van. Újabb feladat jön, ezúttal nem a könyvből, és meg is áll Ottó tudománya, s ha ez nem lenne elég, Erika még észre is veszi, hogy sms-en keresztül jött a megoldókulcs.

bk_julius25_1.png

Natasa elmondja az anyjának, hogy ott akarja hagyni az egyetemet, s a várttal ellentétben Emília egész jól reagál, csupán arra kéri lányát, hogy jól gondolja át a döntést. Emília ezután Irmát ereszti rá bizonytalankodó leányára, aki egy mondattal hat: senki, még Emília sem úgy kezdte a szakmát, hogy rögtön bejött minden. Jó munkához idő kell – ahogy a régi székely mondás tartja.

bk_julius25_2.png

Juli és Attila hazaviszik az iskolában balhézó Mátét. Nagy a gáz, ugyanis Máté ellökte az osztálytársát, Bálintkát, ráadásul úgy, hogy a gyereknek agyrázkódása lett. Attila nagyon pipás, hisz erőszakot nem szabad alkalmazni, akkor sem, ha Bálintka akkora gyökér volt, hogy börtöntölteléknek nevezte Julit, úgyhogy egy hét kütyü-megvonás, menj a szobádba! Julinak nem tetszik a büntetés, majd ő megszabja, elvégre ő Máté anyja – mondja felháborodva. Ellátja Máté ütközetben szerzett sebét, és elmondja, hogy nem szabad verekedni, s Máté ígéretet tesz, hogy többet nem tesz ilyet. Juli biztosítja róla, hogy nincs harag, s habár a büntetés még áll, sütizni szabad. Ezt látván Attila kis híján gutaütést kap. Négyszemközt beszélik meg Julival a történtekhez való hozzáállás kérdését, s kibújik a szög a zsákból: Julinak hízelgő, hogy Máté őt védte. Attila szerint esetleg egy tanárhoz is oda lehetett volna menni, hogy Bálintka beszólt, de Juli szerint ez spicliség, és gusztustalan. Attila nem hall a fülének. A csevejt Bálintka anyukájának érkezése szakítja félbe. Az anyuka elbeszélget Mátéval, miszerint megérti, hogy nem akarta, hogy Bálintkának agyrázkódása legyen, de bocsánatot kell kérnie tőle. A fiú nem szólal meg, de Attila támogatja az ötletet, Máténak bocsánatot kell kérnie. A gyereket kiküldik, míg a felnőttek beszélnek. Juli balhézik, Bálintka is kérjen bocsánatot, amiért szidta Julit Máté előtt, az meg már egy másik kérdés, hogy kitől hallotta a bántó dolgokat (célozva itt Bálintka anyukájára). Az anyáknak nem sikerül megegyezni.

bk_julius25_3.png

Megvalósul a Krisztán által javasolt karaoke est Vili és Bözsi tiszteletére. Az eseményre persze a központi helyen, a Rózsában kerül sor. Krisztán a műsorvezető, s vannak előre feliratkozott fellépők is. Novák Kisboltos Laci nyitja az estét valami megabrutál mulatóssal. Alíz számára közben kiderül, hogy ő is fog énekelni Lucával, és teljesen ki van akadva, mert semmilyen dalt nem tud, és nem is hajlandó énekelni mások előtt. Elérkezik az idő, s Alíz rettegve megy fel a színpadra, amikor Luca kitalálja, hogy vécére kell mennie. A zene már indul, Alíz ott áll, mint egy szerencsétlen, de betoppan a mindent megmentő Rudi, és együtt eléneklik Rácz Gergő egyik dalát. Ezután Vili és Bözsi jön, ,,úgy szeretlek, úgy imádlak, boldog szívvel téged várlak” – éneklik. Így hamar meg fog telni Bellus Pisti Kívánságszatyra… Míg az öregek énekelnek Alíz és Rudi kellemesen elbeszélgetnek, s Lucának hála újra közelednek egymáshoz.

bk_julius25_4.png

Hanna és Natasa csajos estét tartanak Natasáéknál, hogy Ottó rá tudjon mozdulni Erikára. A csajbuli közben a lányok Emília műsorát hallgatják, melynek témája a megbocsátás. Míg Emília beszél a megbocsátás fontosságáról, és a hibáink beismeréséről végigtekinthetünk a szereplőkön: a sértődött Julin, aki nem volt hajlandó belátni a másik anyuka igazát; Alízon, aki épp a megbocsátás folyamatában van Rudi felé; Erikán, aki megbocsátott Ottónak, és jó válaszok nélkül is leveti a ruhadarabjait (persze Ottóét is). A szép beszédet egy betelefonáló szakítja félbe, aki nem más, mint a zaklató Sallai Levente. A műsorhoz kapcsolódva megkérdezi, mi van akkor, ha valaki nem akar megbocsátani… mondjuk egy olyan, akinek meghalt a testvére…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása