Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az eltűnt nők városa 1x05 - Az árnyékban

2016. július 30. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-07-29_7_36_55.png

Még mindig Shasta esetével foglalkozik az ID Xtra sorozata, mivel ennek a 20 éves, terhes lánynak az eltűnése megmozgatta az egész várost.  Vele párhuzamosan egy másik lány, Wanda Lemonst is keresték, de egyszer csak megérkezett a telefon a Chillicothe Gazette szerkesztőségébe, hogy találtak egy holttestet. A rendőrök a folyóban találták meg Shastát, nagyjából egy mérföldre az autójától. Kétség sem fért hozzá, hogy a lányt megölték, csak azt nem lehetett tudni, hogy miként. Szerencsére a lány barátnője a tragédia történtekor is legalább akkora szófosó volt, mint most, így nagyon sokat megtudtak Shestáról, így a nyomozás is gördülékenyebben ment, plusz a helyiek is csillaapíthatták tudásszomjukat és pletykaéhségüket.

kepernyofoto_2016-07-29_7_40_50.png

Nagyon kedves barátnő volt, mindig lehetett rá számítani, de persze drogfüggő volt. Igaz, hogy volt egy erős fél év, amikor barátnőjével ketten csontra tiszták voltak, de akkor Shesta apjának a halála tette be a kaput a lánynál és indította el megint e lejtőn. Érzelmileg se tudta feldolgozni apja elvesztését, plusz egy kis pénzt is örökölt, amiből kábítószert tudott venni. Randizgatni kezdett valami fickóval, aztán teherbe esett, mire legjobb barátnője a kötelező lelkesedéssel reagált:

Mi? Elment az eszed? Nem lehetsz terhes!

Pedig Shasta pont egy második esélyként tekintett a babára, egy új kezdetre. Akkor mit keresett egy téli éjszakán a Higby hídnál? Mint kiderült: vizet találtak a tüdejében, tehát megfulladt. Oké, de hogy? - teszi fel a kérdést a Chillicothe-i hírmondó főszerkesztője. Ez érdekelne mindenkit, mivel sehogy sem áll össze a kép, hisz alap esetben senkinek nincs kedve télen, egy fagyos folyóban úszni egyet.

kepernyofoto_2016-07-29_7_43_04.png

A lány holttestének megtalálása után három hónappal meglett a halottkém jelentése is: Shasta Himelricket nem ölték meg,

öngyilkos lett.

Nem csak a tüdőbe került víz, hanem más egyértelmű bizonyítékok is erre utalnak, hogy a csuklóján vágásokat találtak... Ezt persze senki sem akarta elhinni. A lány pasija volt az első, akit kikérdeztek, de atombiztos alibije van az ominózus estére. Ugyanakkor van itt még valami: Shasta a benzinkútra egy rózsaszín pulóverben és egy Király Gábor féle szürke melegítőben ment, viszont amikor megtalálták a folyóban a holttestét, akkor egy teljesen más szett volt rajta. Hol és miért öltözött át? Eddig még nem derült ki, de van itt egy többgyerekes anya, Wanda Lemons aki szintén eltűnt, Ez is egy nagy kérdőjel, mert kábé 1-2 hónapja senki sem tudott róla semmit, amikor nyoma veszett. Amikor nem hívta fel az anyját karácsonykor, akkor lett jelentve az eltűnése. Ezzel persze nem nagyon lehet mit kezdeni, de a helyi rendőrség azért nyomoz és barátságosan tájékoztatja az aggódó szülőt az abszolút veszett ügy mínuszos fejleményeiről. Viszont Tiffany Sayre esetével kapcsolatban van még valami, amit nem durrogtattak el.

A lánytól nem tudtak vérmintát venni.

Persze ettől se kerültünk közelebb az ügy megoldásához, csak újabb kérdések merültek fel. Hogyhogy? Se szúrt, se lőtt seb, erre mégis elvérzett? 

kepernyofoto_2016-07-23_0_03_10.png

Egy valami biztos, hogy Timberly Claytor meggyilkolásával kapcsolatban Jason McCrary-t 2016. júliusában a bíróság elé állították. Nem tudni, hogy mennyire áll biztos lábakon a vád, hogy miket találtak még a fickó kocsijában, de az megnyugtató a közösség számára, hogy egy nevet és egy arcot tudnak párosítani a borzalmakhaz. Lehet, hogy nem ő volt, de tudhat valamit, amivel tényleg megoldódhat a 6 eltűnt nő ügye. Ez innentől már az ügyvédek dolga.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KapitányG 2016.07.30. 13:15:03

Wanda holttestét a folyóból húzták ki, vizet találtak a tüdejében, a halál oka fulladás - de mi okozta a fulladást?
Nos, eddig néztem, innentől már nem.
süti beállítások módosítása