Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x15 - Mentőakció

2016. július 28. 11:00 - Hoppancs

A Torreséknél tartott meetingen feltárulnak a Pegasus-kórházak szörnyű titkai: a betegek nem számítanak, kutatás, fejlődés nincs, aki pedig reklamál, annak kuss a neve. Callie nagy átéléssel ecseteli, hogy ő bizony látta a poklot, és nem szeretné, ha mostantól a sorozat is ott játszódna. Amíg az összeesküvők pro és kontra érvekkel bombázzák egymást az intézmény megvételét illetően, Cristina boldog tudatlanságban huncutkodik a Cahill által telefonon molesztált Owennel. Derek coming outol: lehet, hogy a Pegasus nem is maga a Sátán, ő például egész jól kijön velük.

bscap0000_4.jpg

Owen aggodalma közepes árnyékot vet a pásztorórára. Most éppen a nővéreket kellene rábeszélnie, hogy maradjanak, mert ha elkezdenek felmondogatni, ugrik az üzlet. Utóbbit Torres is meglékelné, de egyelőre vesztésre áll a vitában, mert senki sem tudja, mivel jár egy ilyen vásárlás. Na, meg hogy egyáltalán elég-e rá az ő rongyos hatvanmilliójuk, amihez a bepörgött Callie már a spórolt pénzét és Mark, illetve Lexie részét is hozzácsapná, ha nem fékeznék meg. Mer továbbra is hiába csörgeti az Owent nyugtatgató Cristinát. Robbins először Callie-nak, majd a mellé álló Dereknek mondja meg a tutit arról, hogy nem kéne meggondolatlan döntéseket hozni csak azért, mert egyeseknek bűntudata van. Dereknek például azért, mert vígan elvan a vadiúj kacsójával, míg másoknak nincs már lába, tesója és spermadonor haverja. Ráadásul személyesen döntött romba mindent azzal, hogy ragaszkodott a perhez.

Robbins másnap már éppen bocsánatot kérne, amiért egománnak nevezte a szép hajút, amikor ő is meglátja, mennyire megnőtt utóbbi arca. Legalábbis a falakon. Hát, izé, nekem azt mondták, brosúrába lesz a fotó, védekezik a plakátkatasztrófa áldozata. Shane-nek bezzeg bejön a dolog, óóó, milyen hatalmas a Mester búrája, lelkendezik. A nagy fej viszont nagy felelősséggel jár, ezért Dereknek tárgyalásra kell mennie az aznapra tervezett agyfagyasztós operáció helyett. Shane meg nézhet új nyalni való popó után. Cahill biztosítja Shepet, hogy ábrázata bizalmat kelt a betegekben, és ő is bele fog magába zúgni hamarost. Az idegsebész bűntudata tovább nőhet, Hunt ugyanis megköszöni neki, hogy mellette (magyarul a Pegasus-projekt mellett) áll krízis idején. Khm.

bscap0001_4.jpg

Bár a mentő ideális randihely, ha esélyes, hogy valakit újra kell éleszteni, Matthew mégis tenne egy próbát máshol is. April boldogan belemegy, de azért a pasinak háttal még bizonytalan a mimikája. Jo egy bélcsavarodásos baba fölött mosolyog Alexre. A menő ügyvéd szülők a műtét hírére úgy bámulnak a párosra, mintha valami nagyon ijesztőt látnának rajtuk, mondjuk egy halott ikertesót a fejükön. Vagy kettőt. A riadalom oka nem a gyerek nyomora, hanem az, hogy a kicsi egy karácsonyi munkahelyi buli és egy szakadt óvszer eredménye, és bár mindketten akarják, egymástól falra másznak. Bailey genomtérképezést javasol egy daganatos kisfiúnak. Apuka áldja a doktornő nevét, de ez nem fog sokáig tartani, mivel az csak urólag kérdezi meg Hunttól, hogy mehet-e a dolog. A válasz nem, mert a bizottság nem ad rá pénzt.

bscap0002_4.jpg

Cristina jót nevet a kórházvásárláson, meg azon, hogy Mer már előre eldöntötte, hogy ez szerinte is jó ötlet lesz. Azt sem tudjuk, mit kell csinálni, mondja barinőnek, akinek az ura mellesleg tíz perc alatt bukott bele a főnökségbe. April nem akar a magánéletéről beszélni Jacksonnal, de az megnyugtatja, hogy lehetnek barátok (haha), nincs itt semmi látnivaló. Kepner elárulja, hogy randevúja lesz, ami királyság, de így, hogy ő elvesztette a szüzességét, aztán visszaimádkozta, kicsit mégis bonyi a téma. Avery őszinteségpárti, max. Matt néz egy nagyot a tébolyult sztori hallatán, de az már nem az ő baja. Yanget elgondolkodtatja Steph a kakiba fulladó kórházról, és a menekülő rezidensekről.

bscap0003_4.jpg

Jo és Alex a munkahelyi párosodásról filozofál, a baba hematomával jelzi, hogy ez senkit sem érdekel. Shane-nek nem tetszik, hogy Derek egy - fotózáshoz végzett - kamu műtéthez hívná asszisztálni, inkább Cristina új eljárását tanulmányozná. Hunt nem bír a nővérekkel és a genomozó Mirandával. Utóbbit sokkolja a tény, hogy a főnök nem is terjesztette elő a tervezetét, mert úgysem lett volna értelme. A káoszt látva Derek riasztja a pénzügyi tanácsadóját, Stan Rossberget, aki rövidesen már egy fekete furgonban magyarázza Callie-nak, hogy miként működhetne a befektetés. Ők ugyan nem vehetik meg a saját munkahelyüket, de ha lenne egy másik hivatalos tulajdonos, akkor irányíthatnák igazgatótanácsként. Robbinsnak ez sem jó, mert nem akar irodában ülni. Mindenki megjárja a kocsit, miközben vadul köröz körülöttük a kamera, Stan pedig ontja magából az okosságot. Kéne neki a kórház pénzügyi kimutatása, de Owent nem vonhatják be, mert titoktartási szerződése van a Pegasussal. Yang húzza a száját.

bscap0004_4.jpg

Alana pöröl, mert Owen nem tudta elsőre teljesíteni a parancsot, pedig ha ő nem képes leállítani a lázadást, akkor senki. Elmeséli, hogy Hunt magabiztossága és higgadtsága segített neki túlélni a favágó műtétjét, amitől iszonyúan parázott. Az ápolók előtt tartott beszédtől is valami hasonlót várna. Hunt összekapja magát, és nagyot hazudik a népnek a gyönyörű jövőről és a hosszú távú előnyökről. Karev a baba májáról visz rossz híreket lúzeréknek, akiknek el kéne dönteniük, hogy műtsék-e, vagy várjanak, hátha magától eláll a vérzés. A nő pánikol, de alkalmi partnere biztosítja, hogy ha egy ilyen mocskos, törtető ribanc nem tudja mindezt végigcsinálni, akkor senki. A simogató szavak hatására az asszony úgy határoz, hogy várjanak.

bscap0005_4.jpg

Derek sztárfotói ördögszarvakkal és becsmérlő feliratokkal egészültek ki, kacc. Hunt bevallja Cristinának, hogy még véletlenül sem hitt abban, amit a személyzetnek mondott, de nincs más megoldás, csak a Pegasus, neki pedig nyelnie kell, mert ő az oka mindennek. Úgy tűnik, hamarosan megkönnyebbülhet, a tárgyalások ugyanis finisbe értek. Robbins a szomorú apuka arcába vágja, hogy bocsesz, mégsem lesz genomtérkép, felelőtlenül ígérgettünk. Bailey a gyors távozást javasolja egy rendes kórházba, mert ez éppen készül szétcsúszni. Hasonló a helyzet Mirandával is, aki rosszul van már az egész kócerájtól.

bscap0006_4.jpg

Jackson biztatja Aprilt, közben csodaszépeket mond neki, mert ugye kicsit sincs belezúgva. Immár Cristina és Arizona is száz százalékig benne van a Torres-tervben, amit villámgyorsan végre is kéne hajtani, mert mindjárt aláírják a Pegasus-szerződést. Yangnek van egy elképzelése, hogyan lehetne ezt meghiúsítani. Richard rajtakapja a Derek portréját művészien dekoráló Shane-t, és már azt hinnénk, a kétségbeesés eminensből renitenssé változtatta, de kiderül, hogy maga a modell áll az akció hátterében. Owen nagyot néz, amikor a főszereplők mind felmondanak. Yang pocsékul érzi magát.

bscap0007_3.jpg

Matthew és April a kanapén fogdossák egymást, de a férfi rövidesen megálljt parancsol, mert várni akar az esküvőig. Én is, mondja az egyszerre euforikus és sokkos April, aki majdnem meggyónja, hogy technikailag már nem szűz, de aztán mégsem. A csoportos kilépés hírére Roberta morcoskodik, Alana álla a padlón hever, Owen belül sír. Cahill kívül is, de ennek ellenére meg kell oldania. Jogászék gyógyulgató porontyukat nézik elbűvölve, miközben továbbra is gyengéden cseszegetik egymást. Jo randira megy egy nőgyógyász-rezidenssel, Alex bánatosan néz utána. Owen dörömbölve cristinázik, de exneje nincs otthon, mivel éppen konspirál.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása