Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7997-7998. rész

2016. július 28. 14:00 - Gillotte

Peti teli bevásárló szatyrokkal megy Hannáék lakása felé a gangon, s anyjába fut bele, aki kifogásolja, hogy magzata nem a szülői házat tekinti otthonának. Peti új környezetre vágyik, ahol könnyebb a leszokás, mint a jelen körülmények közt otthon. Különben is, felnőtt, hadd döntse már el, ám Juli ezt megvétózza azzal, hogy édes kisfiam, ha felnőtt lennél, nem kéne féltselek a drogoktól. Miki érkezik a kedélyeket csillapítandó, de próbálkozása eredménytelen, így Peti távozik. Miki vigasztalja Julit, javasolja, hogy segítsen be Peti apja, de ő turnén van, és Attilával sem túl jó a viszony. Miki ezt orvosolandó áthívja magához Petit dumálni, s a fiú meglepően gyorsan megnyílik neki. Elmeséli, hogy filmeket akar forgatni. Már a suliban rá volt kattanva a készítés technikájára, és végre a témát is megtalálta. Miki előtt nincs lehetetlen, így a következő jelenetben a Rózsa udvarán már oda is adja Petinek a meglepetését, ami nem más, mint egy kamera. Nem épp high-tech, kicsi kinyithatós, de Peti odáig van az ajándékért, és máris nekiáll filmezni minden téglát, mint egy komoly filmes karrierről álmodó ötéves. Elmennek a parkba egy próbakörre a kamerával, s Juli szavakat nem találva nézi végig Miki hősies tettét. Miután visszaérnek, Juli felmegy Mikihez megköszönni amit Petiért tett, és a nyakába ugrik, amit Miki ugyan elpirulva, de viszontöleléssel fogad.

bk_julius20_1.png

Hanna hamar kiszabadítja magát Zsófi szorításából, s felhívja rá régi barátnője figyelmét, hogy ha valaki, ő tudja, milyen ha elhagyja az anyja, mire Zsófi elkezd kétségbeesetten sírni, hogy ő próbálta szeretni Bencét, csak nagyon félt. Hanna hazaérve elmeséli Natasának a történteket, akiből előjön a pszichológus, és a leírtak alapján megállapítja, hogy Zsófinak akár szülés utáni depressziója is lehetett. Ez akkor van, ha az anya azt érzi, hogy nem tud gondoskodni a gyerekéről, és ez akár öngyilkossághoz is vezethet. Hanna átnéz Tóbiásékhoz a villába, elmeséli a Zsófival történteket, s hogy Natasa szerint ez az egész szülés utáni depresszió is lehet. Hanna szerint biztos múlóban a dolog, de Zsófi még mindig nem százas, ha így nekitámad az embernek. Kristóf is hozzászól, s ő Zsófi pártját fogja. Szerinte Zsófi csak egy nő, aki belebetegedett abba, hogy kisbabája született, hozott egy rossz döntést de most itt van, és tán megérdemelne még egy esélyt. Tóbiás elgondolkozik a hallottakon, áthívja Zsófit, és bocsánatot kér tőle amiért nem vette észre, hogy problémák gyötrik a szülés után. Öröm, és bódottá.

bk_julius20_2.png

Gizi próbálja memorizálni a ,,nominál” és ,,kamatláb” szavakat, ami kell az üzletvezetői tanfolyamához. Ottó panaszkodik vizsgára készülő sorstársának arról, hogy megbukott a matek érettségin, úgyhogy pótvizsgára készül, de olyan hülye a matekhoz, mint mókus a lekvár főzéshez. Gizi segít a dolgon, leszervezi Ottónak Erikát, a Fittlabor recepciósát, aki történetesen matekszakos hallgató, és tud segíteni a fiúnak. Erősen kezd Erika: ,,Van egy szöged, alfa. Azt tudjuk, hogy sinus alfa egyenlő 0.5. Határozd meg alfa lehetséges értékeit!” Ottó ennél a pontnál már fejbe is lövi magát, hisz erre az életben nem lesz szüksége. Erika szerint pedig ha színész lesz, akkor igenis fogja használni, például ha van egy forgó díszlet, ezzel lehet kiszámolni, hogy hova álljon az ember, hogy ne csapja agyon a díszlet. Ja, vagy a látás csodájával. Ádám nem nézi jó szemmel a matekozást, állítja Gizinek, hogy a srác rárepült a matektanárnőre, s Erikának is megsúgja, hogy a csávó nem olyan ártatlan, mert minden csajra rámozdul válogatás nélkül. Erika szembesíti ezzel Ottót, s a fiú vállalja, hogy minden lányra rárepül aki olyan helyes, mint Erika. A lány ettől olvadozik.

bk_julius20_3.png

Vili valami romantikus filmet látott a tévében, ahol egy halastónál játszódott az esküvő, s felveti Bözsinek, hogy mi lenne, ha másnap kimennének a tavukhoz egy jó kis piknikre, meg pecázni. Bözsinek komolyan elő kell készülni egy piknikhez, és már be van pácolva a hús másnapra, ez nem így megy, Vili menjen le egyedül, pecázzon, és mire hazajön kész lesz a finom pácolt fokhagymás hús. Vili ezután Lacit hívja társaságul, aki értetlenkedve áll afelett, hogy nem Bözsivel mennek ketten, így javasolja, hogy szervezzék oda az egész házat a tóhoz, hogy Bözsi meglepődjön, és örüljön, hogy mennyien szeretik. Lesz kaja, pia, minden, mi szem-szájnak ingere. Hiába akarják amúgy titokban tartani, nem sikerül, hisz Bözsi pont akkor jön ki a lakásból amikor Gizi fennhangon kérdezi, hogy ki viszi a sört Bözsi meglepetés bulijára. Arccal előre a 8000. rész felé!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása