Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7995-7996. rész

2016. július 28. 12:00 - Gillotte

Natasa és Peti beérnek a rádióba, s érdeklődnek a biztonsági őrtől Emília noteszének hollétéről. Az őr előveszi a talált tárgyak dobozát, abban nincs, és kénytelen magukra hagyni az érdeklődőket, hisz valamit gyorsan el kell intéznie. Amint elmegy a dolgát intézni, Peti azon nyomban felfedező útra invitálja Natasát a stúdióba. DJ Pite elfoglalja a műsorvezetői széket, és rádiósat játszik: a levegőben tologatja a kapcsolókat, csavargatja a gombokat. Natasa – immáron a keresett notesszal a kezében - kifelé tessékelné, de továbbra is egyedül vannak, így a mikrofonba beszélve Natasa úgymond interjút készít a sztárvendég DJ Pitével az épp készülő filmjéről, mely egyfajta önvallomás arról, hogy hogyan jut el az ember egy normális családi háttértől a drogokig. Ez a gondolat annyira megragadja Petit, hogy még kifelé menet is ezen jár az agya. Sajnálja, hogy nem tudják visszahallgatni, de Natasa felvette a mindent tudó telefonnal. Otthon Hanna meghallgatja a felvételt, és nagyon tetszik neki Natasa stílusa, és a kérdései, hisz marha nehéz interjút csinálni úgy, hogy megnyíljon a beszélgetőpartner, ráadásul gyorsnak, és frappánsnak kell lenni, és Natasának ment, úgyhogy tutira jó pszichológus lesz, de akár jó rádiós is – mondja a szakértő Hanna.

bk_julius19_1.png

Ági megnyílik Emíliának. Önmagát hibáztatja Liza tettéért, hisz gyógyszerekkel kontrolálható a betegsége, és ha odafigyelt volna Lizára, nem ölte volna meg Robit. A pszichológus szerint nem így van, hisz Liza nem beszámíthatatlan, így vállalnia kell a felelősséget a cselekedeteiért.

bk_julius19_2.png

Mielőtt Stella visszamenne a nevelőszüleihez Juli megeteti, amolyan anya-mód. Szóba kerülnek Stella szülei, az apja, aki csak mirelit pizzát tudott sütni, és az anyja, akiről semmit nem tud. Juli ekkor előveszi a Piros által készített elefántot, ami nagyon tetszik Stellának, így fel is ajánlja neki, de Stella nem olyan gyerek aki csak úgy elfogad valamit, de végül Juli meggyőzi, hogy a barátnője aki csinálta az elefántot biztos nagyon örülne, ha Stella elfogadná. Közös kép is készül, így Juli is fog emlékezni az elefántra, ha esetleg hiányozna neki. Attila ezután lekíséri Stellát, de Laciék elkapják, és adnak neki egy kosár édességet, amit a lány öleléssel hálál meg. Laciék összetört szívvel nézik ahogy Stella mögött becsukódik a kapu. Gizi elhatározza, hogy ne örökbe fogadjanak, hanem legyenek nevelőszülők, hogy az ilyen Stella-féle szegény gyerekek jó helyre kerüljenek. Julitól megtudják, hogy a nevelőszülők Stella apjának a testvére, és annak az élettársa. Szerinte Stella apjával kéne megbeszélni, hogy engedélyezze, hogy a kislány máshol legyen elszállásolva.

bk_julius19_3.png

Zsófi olyan tervekkel látogatja meg Tóbiást, hogy közli: szeretne visszaköltözni hozzá a lakásba. Tóbiás hirtelen semmi ellenérvet nem tud felhozni (pedig nagyon szeretne), hiszen Zsófié a lakás, így mit tud tenni, rábólint, úgyhogy Zsófi lelkesen rohan csomagolni, hogy este már beköltözhessen. Kristóf érkezik, s a történtekre reagálva azt mondja, hogy ez a legjobb alkalom a villába költözésre, pláne, hogy úgy gondolta, ő is csatlakozik Bencéhez és Tóbiáshoz. Mire Zsófi este visszaér a cuccaival Tóbiásék már messze járnak. Felhívja gyermeke apját, hogy mi a helyzet, s megtudja, hogy Hanna felajánlotta nekik a villát, így ők átcuccoltak. Zsófi teljesen kikel magából, letámadja Hannát amiért felajánlotta Tóbiásnak a villát, és ezzel elvette tőle a családját, de Hanna kimondja a kemény igazságot, miszerint Zsófinak már régóta nincs családja, és csak magának köszönheti. Zsófi nem tudja tovább türtőztetni magát, megragadja Hannát, és elég rendesen megtépi. Csajbunyó ON.

bk_julius19_4.png

Zsolt aggódva felhívja rá Emília figyelmét, hogy nem kéne minden jöttment, kávéval lelöttyintett pasinak odaadni a névjegyét, még akkor sem, ha csak a tisztítási számlát akarja kifizetni a fickónak, mert sosem lehet tudni. Az is lehet, hogy annak a zaklató Sallainak az embere. Zsolt hazamegy, s Ági érkezik az utolsó adag cuccával, immáron teljesen átköltözött. Zsolt jó hírrel szolgál, megvannak az ellopott képek, kicsit elbeszélgetett az orgazdával aki megvette őket a tolvajtól. Pezsgővel ünneplik a megkerült festményeket, s egyúttal Ági faggatja egy kicsit Zsoltot arról, hogy miért törődik annyit Emíliával, csak nem tetszik neki? Zsolt egy forró csókkal adja Ági tudtára, hogy ki is tetszik neki…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása