Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7993-7994. rész

2016. július 27. 12:00 - Gillotte

Attila és Juli életre-halálra keresik Stellát. Kikövetkeztetik, hogy a kislány meghallotta, hogy vissza akarják vinni a nevelőszüleihez. Míg kimennek a házon túl is keresni, Stella a parkolóban, a kocsit szerelő Laci felé ballag. Laci fejjel az autóban a villáskulcsért ácsingózik, s Stella előveszi a földön heverő dobozból. Laci nagy szemekkel mered a lányra, aki elmeséli, hogy egy bizonyos Gyuszi bácsi tanítja, ugyanis autószerelő lesz, ha nagy lesz. Kisvártatva felcserélődnek a szerepek: Stella lesz a szerelő, Laci pedig a segéd. Mire Gizi odaér hozzájuk, már össze is tegeződnek. A 10 éves lány Gizire is jó benyomást tesz, sokszor összenéznek a Mackókájával, látni a szemükben, hogy elfogadnák hosszútávra Stellát. A kislány már a Laciéktól kapott fagyit nyalja, mikor Juli és Attila érkezik, és felvilágosítja Novákékat, hogy a lányt vissza kell vinni a nevelőszüleihez, mert marhára szökésben van. Giziék próbálnak hatni Juliékra, hogy hadd maradjon Stella, de mivel nincs rá jogalap, így Stella kénytelen visszamenni a nevelőszüleihez, de azt az ígéret kapja Attiláéktól, hogy megpróbálnak neki találnak egy normális családot. Borítékolhatjuk, hogy ez a normális család Laci és Gizi lesz.

bk_julius18_1.png

A kukkoláson rajtakapott Bözsi hebeg-habog, hogy véletlenül jártam ám arra, amerre Irma és Vili jógázik, ugyanis keresték a piacot ahol vetőmagot lehet venni. Irma invitálja a kukkolókat jógázni, és mivel beállva talán kevésbé ciki, így Alíz rábeszélni nagyanyját a jógára, amit Bözsi látványosan végigszenved. Szünetben Irma megkérdezi Bözsit, minden oké-e, s Bözsi csak elmondja, hogy vén fejjel nekiállt kukkolni Vilit, tiszta szégyen. Irma biztosítja Bözsit, hogy neki nem kell Vili, de ha kéne is, akkor Vilinél szóba sem jöhetne, mert Bözsi egyetlen szavára ugrik. Mikor hazaérnek Irma elmondja Vilinek, hogy a barátságban kéne fixálni a kapcsolatukat, mert Bözsi féltékeny. Vili hazamegy ezt megbeszélni Bözsivel, aki őszintén elmondja, hogy féltékeny, és nem esett jól neki, hogy Vili Irmát vitte a tóhoz, hisz az kettejük tava. Vili megnyugtatja őt, hogy neki senki más nem kell, a tó pedig tényleg az ő tavuk, és lesznek még ott eleget.

bk_julius18_2.png

Peti fánkot vesz Hannának, s jelzi azon szándékát, hogy újra beköltözne. Hanna nem akarna balhét Julival, de megengedi Petinek, hogy visszaköltözzön, hisz szerinte náluk jobban haladna a fiú gyógyulása. Hanna megy, majd nekiáll Peti mirelit pizzát sütni némi rátépkedett fánkkal. Natasa is hazatér, s némileg megszeppenve tapasztalja, hogy a régi/új lakótárs ott van, ugyanis még mindig lelkiismeret furdalása van amiért Peti miatta esett vissza, de Peti nem haragszik a lányra, hisz nem az ő hibája, úgyhogy haverságot kötnek.

bk_julius18_3.png

Emília a Rózsában kávézgat Zsolttal, aki érdeklődik a további zaklató telefonok után, de nem volt semmi, még attól a férfitól sem, akire Emília ráöntötte a kávét, és akitől Zsolt annyira tart, hiszen bárki lehet. Emília közben kapcsol, hogy a rádióban hagyta a noteszét amiben a betegek infói vannak, nem kéne, hogy bárki belenézzen, úgyhogy riasztja egyszem lányát, hogy menjen el érte. Natasa indul is, és Petinek megtetszik a rádió dolog, ő is pattan, és újdonsült haverjával tart a noteszért. Míg Natasa elvan notesz ügyben, Emília felfelé igyekszik a lakásba, és összefut Ágival, aki nem néz ki túl jól. Emília nyit a nő felé, kedvesen érdeklődik, hogy mi a baj. Ági csak annyit mond, hogy Lizával vannak gondok, de nem megy bele a részletekbe. Emília lemondja a páciensét, és egy jó bor mellett csevegésre invitálja az elkeseredett Ágnest.

bk_julius18_4.png

Rudi a Rózsában iszogat, és újra feltűnik Lux Ádám, akinek Emília véletlenül leöntötte a nyakkendőjét. Rudi meglátja a férfinál a pszichológusnő névjegykártyáját, s a férfi ezt felismervén érdeklődik, hogy Emília a házban lakik-e. ,,Ki akarja tudni?” – kérdezi Rudi. ,,Az, a valaki, aki szereti a csinos nőket”. ,,Paraszt” állapítja meg Rudi, miután a férfi távozik a vendéglátó egységből…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása