Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7991-7992. rész

2016. július 21. 14:00 - Gillotte

Attila valami horrort néz a tévében. ,,Nem túl hangos ez egy kicsit?” – kérdezi Juli egy nyelvtanilag elgondolkodtató mondattal.  Az esti idillt Stella csöngetése zavarja meg, ugyanis Attila odaadta neki a névjegykártyáját és azzal az instrukcióval látta el a lányt, hogy bármikor jöhet. Juli meglepetten konstatálja, hogy a kislány a börtönben ülő Piros barátnőjének a lánya, nyilván Attila kerítette elő. Kaját ad a kislánynak, majd négyszemközt elmondatja Attilával a történteket. Ezután Stella elmondja, hogy besokallt a nevelőszüleitől, ezért jött el, és szeretne Attiláéknál maradni éjszakára. Juli és Attila rámondják az áment, ám reggel Stella meghallja amint arról beszélnek, hogy visszaviszik a nevelőszülőkhöz, hisz jogilag nem tarthatják maguknál. Stella lelép, de mire Juliéknak feltűnik, már ki tudja, merre jár.

bk_julius15_1.png

Miki nem tojja össze magát azután, hogy Gedeon ügyvéd úr jelezte a volt üzletfél, János pereskedési szándékát amiért Jánosnét Miki mondhatni átverte, hogy megkaparintsa a telket amin a tejjel-mézzel folyó kút van. Miki jól tudja, hogy János is sok csalásnak és hamisításnak az értelmi szerzője, úgyhogy nem ijed meg. Gedi szerint ez nagy hiba, mert szívás lesz a vége. Lefelé menet Gedeon pont belefut Nórába és a megint ott tanyázó Rolandba, és elmondja Nórának, hogy Miki biza bukni fog, és ha Nóra vele van, akkor hasonlóra számíthat. Roland, a hős elküldi az ügyvédet, majd felmennek Nórához inni egy féldecist az izgalmakra. Lassan össze is tegeződhetnének, annyit jár arra ez a Roland.

bk_julius15_2.png

Ági a krémtől kipirosodott arcát takargatja a Rózsában, közben hallja amint Emília arról mesél az anyjának, hogy megint kapott egy névtelen telefonhívást nem sokkal ezelőtt. Később kénytelen-kelletlen találkoznak a lift előtt, s Emília nagyon körbenéz mielőtt elindulnának felfelé. Ági látja, hogy valami nem stimmel, úgyhogy azzal enyhíti Emília helyzetét, hogy ő volt a névtelen telefonáló, nem hallott semmit a telefonban, ezért letette amikor hívta, hogy bocsánatot kérjen. Emília szívéről hatalmas kő gördül le. Még másnap reggel is tart a jókedve amikor a Rózsába megy elviteles kávéért, ám ahogy megfordul a kávéval úgy ütközik össze egy ismeretlen férfival, akit nem más, mint a csodás hangú Lux Ádám alakít. Oda a szép nyakkendő, Emília kifizetné a kárt, de a férfi nem hagyja. Rudi pattan közéjük, elhárítandó bármiféle illetéktelen közeledést Emília felé, de a pszichológusnő lenyugtatja Rudit, majd egy névjegykártyát ad a férfinak, hogy ha megvan a tisztíttatási számla, küldje el Emíliának, hogy kifizethesse. Rudi közben megy jelenteni Zsoltnak, hogy Emília véletlenül nekiment egy ismeretlen pasinak. Habár a fickó ártatlannak tűnik, Zsolt utasítja Rudit, hogy amint Lux Ádámot, vagy egy másik fickót lát Emília közelében, cselekedjen.

bk_julius15_3.png

Irma és Vili szabadtéri jógaórára készülnek amit Irma oktatója kizárólag csak nekik tart. Bözsit eszi a féltékenység, oké, hogy ő akarta összeboronálni őket, de arra az időszakra amikor ő már nem lesz, nem úgy képzelte, hogy végig kell néznie a turbékolást. Irma Bözsit is hívja a jógázásra, de időhiányra hivatkozva Bözsi csak elbúcsúztatja őket. Amint Vili és újdonsült barátnője kilépnek az ajtón, Bözsi előszedi a kémfelszerelést: egy távcsövet ami még a Csodálatos állatvilág előfizetéshez adtak, és egy hosszú kabátot, álcázásképp. Alíz meglátja a készülődést, és követi nagyanyját, akit rajta is kap kukkolás közben. Lebeszéli nagyanyját az ilyen jellegű tevékenységről, ám nagyanyó hajthatatlan, úgyhogy Alíz ott marad vele, de a telefonja megszólal, úgyhogy pillanatok alatt észreveszi őket a teljes jógás társaság.

bk_julius15_4.png

Gedeont látjuk a parkban amint tableten online sakkozik a rég nem látott Herr barátunkkal. Sakk zsargonnal megbeszélik, hogy a királyt le kell ütni a tábláról, akkor is, ha esetleg a királynő veszélybe kerül. Magyarán az egész Berényi családot le kell söpörni a tábláról. ,,Hahaha” – hangzik a Herr-féle sátáni kacaj.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.07.22. 08:44:18

Ahogy látom, nem veszítek sokat hogy nem nézem.

wfh 2016.07.24. 13:58:21

Amúgy már pont kérdezni akartam, hogy hova tűnt a Herr? Hol volt mindezidáig? Egyszer csak nem esett róla több szó, és fel sem tűnt egy ideig...

Gillotte 2016.07.24. 19:13:24

@wfh: A Herr próbálta visszakönyörögni magát Ágihoz, de ő elhajtotta, és igen, azóta a Herr kivonta magát a forgalomból, míg most hirtelen fel nem bukkant. Pedig üdítő színfolt volt a főgonosz felhozatalban.
süti beállítások módosítása