Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 28. hét

2016. július 19. 14:00 - lulu1.0

Csaba szabadlábon keresgélheti Szabinát. Vajon csak én várok itt még valami nagy dobást, vagy minden rendes Jóban Rosszban követőt elkapott ez az érzés? J Orsi és Big egymásra talál. Újságíró Kata vegzálását annak ellenére nem hagyják abba a rosszfiúk, hogy ígéretet tett, a mindent felforgató cikknek nem lesz folytatása. Milán úgy szerelmes, ahogy van. Szilárdról kiderül, hogy a magabiztos pszichomókus külső, érzékeny-gyermeki és megtört lelket takar.

28_het_1_bekezdes.jpg

Jenőnek tetszik, Ottónak már nem annyira, hogy ismét egy civilt, történetesen most egy előzetesben lévő civilt szándékoznak bevonni a nyomozásba. Kénytelen-kelletlen be kell lássa azonban, hogy másként esélyük sincs a lány nyomára bukkanni. Szabina vélhetően nem ugrott ki a Maldívra, jó eséllyel az országhatárt sem lépte át. Továbbmegyek, még az is lehet, hogy Csillagkúton boldogítja újabb lúzer áldozatát. Mindenesetre most itt tart a feltételezés. Ha így van, Csaba egy jól felépített sztorival a nyomára bukkanhat. A barátok körében elsírja, hogy azért került lapátra Szabinánál, mert képes volt beleszeretni Verába. Ezek után persze senki ne csodálkozzon, hogy a nő bosszúból minden pénzüket magához véve, lelép, bosszúból. Sajnálat kiváltására épített sztori. Működhet.

28_het_2_bekezdes.jpg

Adél addig-addig húzogatja a cica bajszát, hogy Orsi beleszeret Bigbe, Big meg úgy dönt, Ő ezt szívesen viszonozná. Az emberek sokszor nem hiszik el, hogy a csiki-csuki ugyan nagyon sokáig fenntartható, de soha sem örökké. Adél persze bepörög és éjjele-nappala a bosszú lesz ezután. Nem baj, legalább mi sem fogunk unatkozni. Rögtön nagyban kezdi a hadjáratot. Megfúrja Orsi diplomavédését. Valószínűsíthetően nem fogják érte megdicsérni. Aztán, hogy nehogy egyszerű legyen az élet, Adél mellett létezik eme bimbózó kapcsolatnak még egy ellenlábasa, Böbe. Tőle is számíthatunk még erre-arra, hiszen ugyan nyilvánosan megkövette a fiatal párt, amikor azok elébe álltak, hogy tessék, mondja, mi is az Ő gondja, azonban miután kettesben maradtak Bandival, kibújt a szög a zsákból. Nem volt az a bocsánatkérés sem őszinte, sem megbánó.

28_het_3_bekezdes.jpg

Kata karaktere, a munkáját elhivatottan imádó, kismamaságával mit kezdeni nem tudó szingli jó nagy bajba kerül az elvei miatt. Még jó, hogy Csillagkútra összpontosul a társadalmunkban fellelhető maffiózók egy igen markáns hányada, ennek okán szinte soha sem unatkozik. Egész héten majd belegebedt abba, hogy meggyőzze a külvilágot, ha nem írhatja meg oknyomozó riportjait, azzal emberek élete kerül majd veszélybe, a külvilág pedig abba gebedt bele, hogy meggyőzze Katát, ha mégis megírná az említett cikkeket, azzal viszont veszélybe sodorná önmagát és születendő gyermekét. Ezt elkerülendő a még mindig szerelmes Milán magához költözteti. Kata, lassan de biztosan meggyőzhetőnek tűnik arról, hogy nem is olyan elrugaszkodott ötlet az, ha egy jóképű húszas éveiben járó fiú akarja neki lehozni a csillagokat az égről még így, mástól terhes állapotában is.

28_het_4_bekezdes.jpg

Szilárd apjával való kapcsolatáról egyre inkább nyilvánvaló, hogy kicsiszilárd egy elnyomó, terrorral teli közegben tengette gyermekkorának mindennapjait.  Amikor apjának az sem volt elég vezeklésként, hogy hitelt felvéve kártalanított a szerencsétlen mindenkit, akit csak ért, de még utána ki is tagadta, anyjától is eltiltotta, nagyszilárd fellázadt. Ennek úgy tűnik egy jó kis szívroham lesz az eredménye az öregénél. Mondhatnánk, hogy megérdemelte, de ha nem akarjuk, hogy never ending sztorivá legyen Szilárd önostorozása, most kívánjuk azt együttesen, hogy pánikrohamnál erősebb bajságot ne állapítsanak majd meg a kiérkező mentősök.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása