Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 26. hét

2016. július 05. 12:00 - lulu1.0

No esküvő, no szökés, földre teperés, orbitális csalódás, önbetörés és legyünk inkább barátok. Érzelmi mélységek és magasságok. Ezen a héten ilyen amplitúdók lesznek jellemzők a Jóban Rosszban háza táján.

26_het_1_bekezdes.jpg

Fanni majdnem szerelme viszonylag gyorsan terítette a kártyákat a szabad levegőn. Már az is erőteljes gyanakvásra adott okot, amikor az autóban ülve befenyegette a lányt, hogy ha esetleg felbukkannak a zsaruk, akkor azt is meg fogja bánni, hogy megszületett. Nem, nem Ákos, Fanni. A furcsaságok sorában az is előkelő helyet kapott, amikor hazamentek anyukához, akinek olyan homályt eresztett a viszontlátás öröme szülői szemére, hogy nyilvánvalóan nem tűnt fel a fiatalok között harapható feszültség.

26_het_2_bekezdes.jpg

Így aztán azon sem lepődhettünk meg nagyon, amikor a Mr. Sorozatgyilkos elkezdi bőröndbe pakolni azon relikviákat, amelyeket az eddigi tetthelyeken, a fojtogatás után mindig magához vett az áldozat ruhatárából. Ezek eddig ugyanis szépen álldogáltak a mama nappalijában. Jobban mondva egy próbababa álldogált és rajta ezek, az akár gyomorforgatónak is nevezhető cuccok, ám, mivel ez nem a Gyilkos elmék, inkább vicces volt. Fanni persze ájuldozott az undortól meg a csalódottságtól. Hiába könyörgött Ákosnak, hogy mondja azt, nem igaz a most már nyilvánvaló. Az csak nézett ki a fejéből ama diszkréten őrült tekintetével, amivel határozottan jól hozta ezt a figurát. Ottóék jönnek, látnak, földre tepernek és győznek.

26_het_3_bekezdes.jpg

Bandi karaktere messze a legnagyobb kedvenc, így nem tudok csodálkozni Hannácska lilaködös szerelembe esésén, ami olyan erővel lépett fel a nőnél, hogy még az önbetöréstől sem riadt vissza. Hogy miért önbetörés? Mert egy igazi férfi ilyenkor ösztönösen rohan megmenteni a törékeny nőt. Hannácskának ez a törődés úgy kell, mint éhezőnek a falat kenyér. Valljuk be, folyamatosan kötélen táncol az érzelmeit tekintve, amelyek a többször inkább kiegyensúlyozott Bandit is képesek már feszélyezni. Böbe is jó ideje sipákol már, hogy férjét elcsábítani készül a gaz perszóna, de valahogy, rajta kívül mindenki megbocsátóbb a szegény, elvált, egyedülálló asszonnyal. Egy bizonyos szintig.  Hannácskának eme húzásával sikerült megérintenie a falat.

26_het_4_bekezdes.jpg

Viktor esküvői kísérlete hasonlóan csúfos véget ér. Ahogy arra már hetek óta készülhetünk, a nagy napon bizony kámforrá válik a menyasszony.  A szertartás helyszíne is változatlanul egy rétre hasonlít inkább, pedig az anyakönyvvezető is ott toporog már, igen erős alkoholos befolyásoltság alatt. Hogy az írók honnan szedik ezt a karaktert, őszintén érdekelne!? Zárójel bezárva. Szabina apja kapcsol a leggyorsabban, Viktor a leglassabban, de tegye fel a kezét, aki ezen most meglepődött. Szilárd helyében azért lehet, hogy elgondolkodnék, visszaadom a diplomám.

26_het_5_bekezdes.jpg

Szegény Csabesznak sem lett boldog a befejezés. Amikor azt írtam Viktor kapcsolt a leglassabb mód, ott igazából kezet kell fogjanak Csabival. Egészen jól titkolták, de azért már voltak jelek, hogy Szabina sokkal inkább az egyedül lelépést preferálja. Némi rafinériával sikerült úgy csűrni-csavarni, hogy az utolsó órákban már senkivel sem kellett együtt lennie, és mindezt úgy, hogy a többieknek nem vált gyanússá. Még akkor sem igazán, amikor már mind a két fiú hatalmas elánnal kereste a telefon másik végéről, Ő még sem válaszolt.

26_het_6_bekezdes.jpg

Egy szó, mint száz, Szabina eltávozott az összeharácsolt pénzzel, hátrahagyva Viktort, a családot, és hű segítőjét, nem mellesleg állítólagos szerelmét, Csabát is. Csabának nem lesz könnyű, hiszen egy akkora maflással indítja majd a hetet, hogy csak úgy döng. Viktortól kapja, aki meg rajta kapja abban a szállodai szobában, ahonnan bizony nem indult el időben. Mert várta Szabinát, őszinte hittel és szeretettel. A nőkkel mindig csak a baj van! Még az is lehet, hogy ezen túl a két fiú egymás vállán fog sírdogálni. Fejük felett a kántáló asszonykórussal, - Dóri, Vera, Gyöngyi, Patrícia -, akik majd nem győzik ismételgetni, hogy ők bizony megmondták.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása