Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7949-7950. rész

2016. június 29. 14:00 - Gillotte

Laci belép a lakásba, felcseszi az étkezőasztalra a retkes focilabdát, majd hívja Gizit, akinek telefonja ki van kapcsolva. Végre megérkeznek Viliék, elújságolják Lacinak, hogy megszületett Linda gyereke, úgyhogy Novák kikiáltja magát kétszeres nagypapának, majd söröznek Vilivel, s elmeséli, mit tapasztalt a zarándoklat során. Megtalálta élete hivatását, ami nem más, mint az, hogy gyerekeket tanítson focizni. Hajrá Novák FC, stadion már van hozzá! Nekiállnak focizni ők ketten az udvaron, s Vili annyira belejön, hogy még a Rózsa neonjába is belerepíti a labdát, amin ripityára törik az üveg. Zsolt örülni fog…

bk_junius16_1.png

Nóra kétségbeesetten próbálkozik Giginél, s biztosítja arról, hogy a válás ellenére mellette áll. Gigi mosolyogva állítja, hogy csak papíron váltak el, s Nóra bárhogy próbálkozik a fiatal nő állítja, hogy tök jól van, boldog, hisz együtt élnek Jánossal ugyanúgy. Gigi javaslatára elmennek inkább plázázni, s hazaérve Nóra némi undorral hangjában mutatja Mikinek a ,,barinős” kulcstartót, amit Gigitől kapott. Miki is tesz egy próbát, de ő keményebben áll a dologhoz, szembesíti Gigit, hogy valami Csanády miatt váltak el, aki egy igazi ragadozó, könnyedén kicsinál bárkit. Gigi épp megijedne, de Nóra érkezik, így a fiatal Jánosnénak van ideje lelépni.

bk_junius16_2.png

Juli a nappaliba száműzi a csalfa Attilát, akit Máté kérdezget a szétköltözés okáról. Attila nem megy bele a részletekbe, csak azt mondja, hogy rosszat tett, de Juli szépít: Attila horkol, és mivel a börtönben nem volt ilyen, Julinak időre van szüksége, hogy megszokja a horkolást. Máté nem olyan hülye, mint amilyennek tettei magát, nem hagyja magát becsapni, így Juli elmondja neki, hogy nem csak a horkolás a baj, de ők egy család, és nem kell félni attól, hogy elválnak. Megható. Nem sokkal később Peti is érkezik, beszólogat nevelőapjának, míg Attila azzal érvvel, hogy az ő és Juli kapcsolata gyakorlatilag Peti miatt ment tönkre. Több, mint meredek, hisz nem Peti kényszerítette Attilát Nóra ágyába, meg is mondja Attilának a magáét. Peti ezután Julival ül le beszélgetni, mellette áll ezen nehéz időkben, ám Juli nem lelkizik, szigorú anyára vált: Peti már a második gyereke aki drogozik, nem fognak odáig fajulni a dolgok, mint annak idején Vandával, úgyhogy egy-két-há’ irány az elvonó!

bk_junius16_3.png

Emília 10 milliót kap a biztosítótól, és ez semmire nem elég, hisz a szomszédos lakás 19 millióba kerül, Zsolt letett egy milka foglalót, úgyhogy még kéne 9 millió. Mivel ezt nem lehet csak úgy előteremteni ezért Emília javasolja, hogy hazaköltöznek a régi lakásba, amit a többiek elleneznek, úgyhogy marad a bérlés, mint opció. Irma mama szerint azonban van más lehetőség is: a világkörüli útra spórolt pénze, amit örömmel odaad Emíliának a lakás megvásárlására. Emília nem kér ebből, úgyhogy lemond a lakásról Ágnes javára, kimérten tudtára is adja. Irma azonban közben cselekszik, és megadja Zsoltnak az előleget…

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wfh 2016.06.29. 15:56:33

Emmánuelről tudtok feltenni egy képet? Még nem is láttam, hogy néz ki. Vagy ki játssza a karaktert?
Ezek aztán végigmennek az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónevek jegyzékén, és mindent felhasználnak belőle, szigorúan egyszer! Nekem sincs az ismertségi körömben, csak egy minden keresztnévből. :))
Köszi! Sokkal jobb itt olvasni, mint a tv-ben nézni :)

Gillotte 2016.06.29. 16:17:16

@wfh: Emánuel már valószínűleg nem fog visszatérni, de itt volt róla kép: hogyvolt.blog.hu/2016/06/10/baratok_kozt_7919-7920_resz#more8782590
Azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki játssza.

Az elnevezésében viszont én vagyok a ludas, mert valójában Rókusnak hívják, de csak egyszer említettem így, mert valamiért Gergely Róbertre emlékeztet az ürge, talán a haja miatt, ebből pedig evidens volt, hogy akár lehetne Emánuel is. Az alkalmi szereplők általában adják magukat az átnevezésre, így Ági férje, aki amúgy Ludwig, de itt csak Herr-ként szerepelt, vagy Miki üzlettársa, aki valójában Tamás, de itt János néven fut a Szomszédkos múltjára való tekintettel. Remélem, senkinek nem okoz problémát, az elődömnél láttam, hogy belefér ilyen a keretbe :)

wfh 2016.06.30. 10:10:01

Köszi Gillotte :)

Rókus vagy Emánuel... egyre megy, az állításom továbbra is áll. :))
A többit vágom, mi mire, ki mire, mi kire és ki kire vonatkozik, de azért köszi a magyarázatot. Persze, hogy belefér a névátírás, teljesen követhető minden így is :)
További jó munkát vele!

Gillotte 2016.07.03. 17:15:28

@wfh: Köszi, igyekszem, és köszönöm, hogy olvasod annak ellenére, hogy nem tartok fegyvert a fejedhez! :P

Gia 2016.07.03. 22:01:45

@Gillotte: Én is olvasom,ügyes vagy,köszönjük! :-)
süti beállítások módosítása