Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7943-7944. rész

2016. június 24. 12:00 - Gillotte

Ádám üldözőbe veszi Zsófit, s utol is éri. Zsófi magyarázza a bizonyítványát, csak látni akarta Bencét, sajnálja, hogy nincs vele, de kiborult, és mennie kellett. Most viszont visszajött, mert Klaudiától kapta az ívet, de addig nem akart, amíg sötétségben volt, és nem jött fel a fényre – hogy idézzem Zsófi spiritualitással átszőtt gondolatmenetét. Ádám is mesél, Bence nagyon kiegyensúlyozott és boldog kisbaba, és Tóbiás is jól elvan Kristóffal. Zsófinak ez nem esik jól, megkéri Ádámot, hogy még ne szóljon Tóbiásnak arról, hogy ő visszatért Pestre, még nincs felkészülve rá (már Zsófi). Eközben Tóbiás mással van elfoglalva, ugyanis Kristóf dicsőítő szavaitól alél el, miszerint mennyire jó pasi ő, és szokjon hozzá, hogy ha Kristóf az utcán is megérinti. Magyarán megbeszélték, hogy járnak, remek.

bk_junius13_1.png

Miki ugyebár felajánlotta Julinak, hogy kaphat 10%-ot, ha Miki beavatja abba, mi történik a cég felszámolásának hátterében, de Juli elküldi sógorát az ajánlatával együtt, hisz ez árulás lenne, és Juli nem adja el a szeretteit. Nem sokkal később Nóra rendesen lebarmolja Mikit amiért felfedte Julinak, hogy ők ketten terveznek valamit. Juli is pörögne még ezen, ha nem lenne dolga a fiacskájával. Érdeklődik Petinél, hogy min balhéztak össze Attilával, de Peti hallgat. Juli azzal hagyja otthon, hogy bemegy Attilához, aki Peti miatt fekszik a kórházban agyrázkódással. A fiú egy szem tablettával próbálja enyhíteni idegei feszültségét. Hamar megtörténik a kívánt hatás, Juli a fürdőszobában talál rá fiára totál betépve. Az aggódó anya a padlón is felfedez egy tablettát, úgyhogy gyanún felül áll, hogy fia drogozott. Bevágja hát a zuhany alá Petit, mint egy hisztis gyereket, és nekiállnak kiabálni egymással, ami egészen odáig fajul, hogy Petinek elege van abból, hogy ő a hazug és a drogos, úgyhogy könnyek közt elmondja, hogy Attila megcsalta Julit míg börtönben volt. Érik a dráma!

bk_junius13_2.png

Emília az anyjának dühöng a Rózsában amiért Zsolt elvásárolta előle a lakást, hát pontosan tudta, mennyire sürgős nekik a költözés, és ez az egyetlen eladó lakás egész Budapesten! Zsolt eközben a szomszédos asztalnál fogyasztja a narancslevét, s amint kiszórakozza magát Emílián, felvázolja a már sejthető tényt: nem magának foglalta le a lakást, hanem Emíliáéknak. Emília nem győzi köszöngetni a tettet, nem úgy Ági, aki négyszemközt nekimegy Zsoltnak amiért ilyet tett a háta mögött. Zsoltnak viszont vannak tervei Ágival is, mégpedig az, hogy összeköltözhetnének. Ági meglepődve igent mond, de az öröm ellenére nem hagyja ki, hogy ne szóljon be Emíliának. A pszichonő nem nagyon törődik a dologgal, ugyanis már dobozolnak is, hogy minél hamarabb vissza tudják adni a lakást Nórának. Eközben Irma bemagyarázza Emíliának, hogy Zsolt azért foglalózta le a lakást, mert tetszik neki a pszichonő, de Emília ellenáll. Kérdés, hogy tényleg így gondolja-e.

bk_junius13_3.png

Gizi vacsorára hívja Vilit és Bözsit, mert baromi magányos. A kajálás alkalmával csörög Gizi telefonja, s értesül róla, hogy Linda Londonba helyezte át székhelyét Peruból, ahol nekiállt szülni. Gizi megkezdi az aggódást. Eközben látjuk, hogy Laci is épp arra gondol, hogy milyen magányos, rájön olyan nagy igazságokra, hogy a szomorú emberek beszélnek magukban, nem a bolondok, és hogy az az igazi nagy marha, aki elhagyja az otthonát. Öhm…ezt hívják öngólnak? Míg mélázik és rugdossa az avart, talál egy gazdátlan focilabdát. Végre lett társa Nováknak akihez beszélhet: a focilabda! Elmélázik a labdának arról, mit írt a lelkisegélyes könyv: ,,váljon eggyé a természettel, és fedezze fel a saját útját!” Na, hát meg is van az égi jel! A labda!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása