Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x07 - Young & Ferris Wheel

2016. június 16. 13:00 - Lilac Scorpion

Sofia vidoran sürög-forog a konyhában, Gabi a szagokat kifogásolja. Mint kiderül, Sofia a baconos-tojásos palacsintával barátnéja figyelmét akarja elterelni, Gabi régen meghalt édesanyjának születésnapja van ugyanis. Mrs. Diamond (nyugodjék békében) szerint Sofia a legjobb barát a világon, de a reggeli csak menjen vissza oda, ahonnan Gabi szerint jött: a kukába. Ezt a szöszi megszívta mondjuk, ugyanis így neki kell Sofiának reggelit készítenie. Főcím.

01.jpg

Elliot kávéért könyörög, Gabi mindentudó mosollyal hallgatja a magyarázatot. Na ja, Elliot nem épp inszomniás, csak túl aktív mostanság a szerelmi élete – mondjuk hiába aktív, nem túl izgi: a legelvetemültebb helyszín eddig a hálószobapadló volt, ahol Alannel csinálták. Yolanda saját tapasztalataival kérkedik – nos, különböző üzletek padlója már kicsit érdekesebben hangzik. Josh érkezik lélekszakadva az emeletről és segítséget kér. Shaunát (aka valóban Kylie Minogue, én nem ismertem fel…) meghívták a San Franciscó-i Újságírók Egyesületébe, és Josh meg akarja lepni – amúgy neki egy óriáskerék volt a legdurvább hely a szexre. Karneváli jelmezben. Ennél tényleg csak Shauna sztorija jobb, ő a lánya hetedik szülinapját ünnepelte meg egy kastélyban, a gyerekeknek felbérelt bohóccal. Awesome stories!

02.jpg

Csak Josh akad fenn egy kicsit: Shaunának lánya is van? A fia, úgy tűnik, épp elég nagy sokk volt szerencsétlen srácnak, de a huszonöt éves Danielle évek óta nem tartja a kapcsolatot az anyjával, szóval Joshnak nem kell izzasztania magát. Illetve nem kéne, de persze ott van Minden Szarban Nagykanál Gabi, akit azonnal a részletek érdekelnek. Danielle juharszirupot árul Vermontban – nem épp egy karrier huszonöt éves korára – Shaunát pedig eléggé felzaklatja a történet ahhoz, hogy le is lépjen. Gabi rögtön kezd is szervezkedni: hozzuk össze az anya-lánya párost, de az érvei (kivételesen) elegáns felső íveléssel mennek a süllyesztőbe.

03.jpg

Közben Yolanda Josh hálószobájában takarít, és egy édesdeden szunyókáló Elliotot talál a paplan alatt. A kis publicista teljesen kiütötte magát a hétvégén, de ezúttal nem a szex volt túl sok: Elliot nem mer elaludni Alan mellett, mert fél, hogy valami kínosat csinál. Álmában? Ez se komplett teljesen… és ez csak még nagyobb bizonyítást nyer, amikor felkéri Yolandát, hogy menjen át hozzá és nézze, ahogy alszik. A takarítónőnek persze sok jobb dolga lenne, de egy első soros Usher koncertjeggyel ő is meggyőzhető. Elő a szentelt vizet, és irány Elliot lakása.

04.jpg

Gabi sikeresen hozza a frászt Joshra, ugyanis meghívta Danielle-t San Franciscoba, és még juharszirupot is hozatott vele. Mire Josh lemondhatná a dolgot, a csaj már az ajtóban áll (üdv az őrültek házában, Abbie Cobb). Shauna száguld lefelé az emeletről, hogy egy viharos megbocsájtás után – amibe Gabi sokkal mélyebben beleavatkozott, mint szabad lett volna – egyenesen a lánya karjába röppenjen. Josh viszont teljesen leizzad, és Gabi értetlen pattogására elő is áll a farbával: Danielle a lány, akivel szexelt az óriáskeréken. Oooo shit.

05.jpg

Josh esküszik rá, hogy Danielle emlékezni fog rá, de amikor Shauna megejti a hivatalos bemutatást, ez nem látszik beigazolódni. Kész mázli. Gabi szalad pezsgőért, Shauna pedig sürgős hívást kap, így a volt óriáskerék-partnerek kettesben maradnak – és Danielle azonnal rávilágít, hogy de bizony, hogy a francba ne emlékeznék rád, megdugtál egy óriáskeréken, karneváli jelmezben! Persze megint Gabi a ludas, minek hívtad ide Danielle-t, a szöszi meg pöröl, és valljuk be, ezt a részt eredeti nyelven hallgatni a világ egyik legszórakoztatóbb jelensége. Az angol nyelvtan szépsége és igeidőinek bonyolultsága észbontó… no de vissza a sztorihoz.

06.jpg

Shauna nem tudhat a történtekről, és ehhez valamiért mindenkinek nagyon bonyolult tartania magát, főleg a közös vacsora alkalmával. Ugyan Gabi kivételesen hatásosan tereli a témát, de kicsit sem segít a helyzeten, hogy abban a pillanatban, amikor egyedül maradnak, Danielle szerelmet vall Joshnak. A kiscsaj teljesen átmegy mániákus pszichopatába, még szerencse, hogy Josh valahogy ki tudja zárni az anyjával együtt a teraszra, míg segítséget kér Gabitől. Épp csak az a kínos, hogy a végtelenül egomán Gabi egy szavát nem hiszi a hapsinak. Ugyan már, csak beképzeled, minden a legnagyobb rendben megy. De rendben ám, Danielle profin játssza az ártatlan kislányt Shauna előtt, így az nem sejt semmit. Gabi pedig hűségesen falaz, amikor Danielle lesmárolja Josht. Keeps getting better. Shauna nem látott semmit, viszont adásban van este, szóval Josh gondjaira bízná az őrült kiscsajt. Gabi mentőötlettel áll elő: Danielle aludjon nála, még bulizni is elviszi. Tökéletes, örül Shauna, úgysem ártana a pici lányának egy kis őrület… Josh és Gabi pillantása magáért beszél.

07.jpg

Yolanda közben Elliotnál pizsire öltözött, bár problémájuk akad a közös ágyban alvással. Elliot köti az ebet a karóhoz: Usher jegyért cserébe az ágyamba fekszel! Yolanda párnafalat épít és a szexmentes együtt alvás gyötrelmeiről panaszkodik. Eközben Sofia Danielle viselkedésén hápog, Gabinek pedig terv körvonalazódik a fejében. Meg akarja mutatni az őrült csajszinak a fotóalbumot magáról és az anyukájáról, hátha így rávilágíthat egy valódi anya-lánya kapcsolat szépségeire – azt meg csak nem akarhatja senki beáldozni egy Joshért, igaz…? Csak figyelj, szöszi, mert Danielle közben kimászott a fürdőszoba-ablakon. Sofia szappanoperához hasonlítja az egészet – korrekt.

08.jpg

Gabi egészen a Kaminsky-rezidenciáig göngyölíti Danielle nyomait, és rá is ordibál a Josh mellett az ágyban kuporgó szőkére – aki aztán kidugja a fejét a paplan alól, és eléggé Shaunának néz ki. Josh kiborul, jön a felelősségre vonás az éjszaka közepén a nappaliban, Shauna pedig bőröndöt pakol és a világ legmegalázottabbjának érzi magát, nem is ok nélkül ugye. Josh próbálja meggyőzni, közben Danielle ír smst az anyjának, miszerint hazautazott Vermontba, és minden jót kíván. Gabi csak a maga döntéseinek legitimizálását látja ebben is (enyhén fárasztó), de Shauna elbúcsúzik. Gabi feje leordítva, hazaküldve a testével együtt.

09.jpg

Yolanda Elliot mellett ébred, és nem lehet szép arra kelni, hogy a meleg kollégád megpróbál kikezdeni az egyik… hajcsavaróddal?! Elliot pánikol: szóval te aludtál, nem is láttad, mi történt? Mégis mi történhetett volna, végigaludtuk az éjszakát. A látványra viszont, hogy felcserélt nadrágokkal ébredtek, egyikük sem készült fel.

10.jpg

Gabihez Josh érkezik reggel: a szöszi iszonyúan sajnálja és bocsánatkérő kaját főzött, ahogy azt általában tenni szokta. Epizódvégi kínos beszélgetés on. Josh Sofiától tud a megboldogult anyu szülinapjáról, és úgy dönt, ez magyarázat Gabi lépéseire. Így aztán ad is egy hét kimenőt, és elküldi a lányokat a bálványozott Julia Child konyháját meglátogatni. Aha… tönkreteszi a főnöke kapcsolatát, erre fizetett nyaralást kap. Mikre nem jó az a cucc a lába között…?

11.jpg

Elliot és Alan kölcsönösen nem mernek aludni egymás mellett. Nem is baj, hogy ezt megbeszélik, végre sor kerül az első „szeretlek”-re is… bár asszem, Elliot túl nagy árat fizetett ezért. Alan a lélegeztető cuccal a száján, ami az alvás közbeni légzési zavarait hivatott kiküszöbölni, olyan hangokat ad ki, hogy Darth Vader megirigyelné…

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása