Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 21&22. hét

2016. június 06. 12:00 - lulu1.0

Az elmúlt két hétben belehúztak a Jóban Rosszban háza táján. Bogdányiné lakástüze, Fanni nem létező szerelmi élete, Viktor készülőben lévő lehúzása, a titokzatos sorozatgyilkos felbukkanása, a titok napvilágra kerülése, amely szerint Adél és Big még nem voltak együtt úgy, értitek, úúúgy, mind képesek arra, hogy szanaszét borzolják az idegeinket.

21_22_het_1_bekezdes.jpg

Bogdányinéból, ahogy az lenni szokott a napi sorozatok protokolljában, idióta szereplőből szent embert csináltak, és a szent emberek megérdemlik, hogy ha Őket igazságtalanság éri, az bizony kiderüljön idővel. Mindenki, aki ezt megelőzően herótozott az anyakönyvvezető hölgyemény társaságától, nagy energiákat befektetve igyekezett vallomásra bírni a pirománként is elhíresült szomszédot. Meglepetés mentesen sikerrel is jártak. A bácsi elismerte a pszichológusnak, Őt azon az estén felzaklatta idegileg, hogy kialudtak az Őt amúgy megnyugtatni képes gyertyák. A többit hozzá lehet képzelni. Bogdányinénak fizet majd a biztosító, mindenki boldog.

21_22_het_2_bekezdes.jpg

Szabina, miután rájön, hogy sem a szüleit, sem az öccsét nem tudja a jövőben lehúzni, jó érzékkel rátalál a régebben don juan, mostanság lúzer szerepében tetszelgő Nemes dokira.  Napnál is világosabb, hogy Viktor életében bizony jókora, betöltendő űr tátong párkapcsolati vonalon, így gyorsan be is veti magát. Ennek a doki nagyon, Szabina barátja már kevésbé örül. Persze, a hiszti-miszti csak addig tart, amíg élete asszonya nem ragozza el lassan és érthetően, amennyiben Ő nem csábolja meg a dokit, nincs lóvé, ha nem tekeri az ujjai köré az ipsét, akkor kánaán sem lesz. Szóval duzzogás helyett inkább legyen szépen segedelmére a nagy átverési hadjáratban. Mondjuk egy olyan pasihoz, aki negyven magasságában, a szerelmi vallomások eszköztárából a belédzúgtamot tudja előrántani, asszem én is telefonos segítséget kérnék.

21_22_het_3_bekezdes.jpg

Viktor úgy eszi meg a sztorit, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva. Mondjuk csalókámék meg is tettek mindent ennek érdekében. Feltörték a levelezését, kutattak a gépén tárolt adatokban és megtudtak mindent, amit emberről tudni érdemes. Mit szeret, hova vágyik, miről álmodozik, mi a kedvenc itala és mi a mindenki előtt eddig jól eltitkolt hobbija. Ezek tudatában azért már nem nehéz az első randevútól gyorsított eljárásban eljegyzésig jutni. Szabináék tapsikolnak örömükben, mert hamarosan nagyot kaszálhatnak, a barátok egy picit berágnak, mert Viktor még nem tudja, hogy valóban hősszerelmes e Ő, vagy inkább spúr. Első körben még lánykérését is titkolná, nehogy valakit meg kelljen hívni egy eljegyzési partira, vagy ad abszurdum az esküvőre. Szabina azonban nem hagyja magát, addig kever-kavar, hogy csak napvilágot lát a hír.

21_22_het_4_bekezdes.jpg

Mindeközben Fanni főnővér magánélete is terítékre került. Ő példázza nekünk a mindig szép, mindig kedves, vagány szingli nőt, aki valahogy soha sem elég jó a férfiaknak. Annyira várom, amikor majd az egymilliomodik részben, végre valahára összeboronálják Viktorral. Addig is, amíg ez egyszer majd bekövetkezik, a lány időről – időre belelkesedik a lehető leglehetetlenebb alakokba. Most egy sorozatgyilkossal szimpatizál épp, már ha két esetet már sorozatnak lehet titulálni. A marcona kinézetű férfi fojtogat állítólag. Ottó nagyon rajta van azon, hogy mindezt be is bizonyítsa. A gyanúsított a dörzsöltebbek közül való, még egy nyugtatótól elszenvedett anafilaxiás sokkot is bevállalt, csak hogy az előzetesből a kórházba kerülhessen. Minden bizonnyal szökési szándékkal. Fanni az egyetlen, aki reménykedik az ártatlanságában, mert egyébként halálosan bejön neki a férfi. Bonyodalom hegyek várhatók, hiszen mi láttuk azt, amit Fanni nem, a sátáni mosolyt a neki épp hátat fordító férfi arcán. S mivel ez a drága ember a vártnál tovább élvezi majd a kórház vendégszeretetét, az írók minden bizonnyal szépen ki is dolgozzák majd ezt a szálat.

21_22_het_5_bekezdes.jpg

Ottóék háza táján, Elvira távozása óta viszonylagos nyugalom honol és azon kívül, hogy betegre nyomozza magát, még azt tudhattuk meg róla a héten, hogy állításával ellentétben, mégsem szoktak olaszozni esténként a külföldön tartózkodó nejével. Még mielőtt bárki valami pikánsra gondolna, az olaszozás és a franciázás nem említhető egy lapon. Ottó egyébként ezt olyan nagyon a szívére vette, hogy kukába is hajította a frissen vásárolt olasz tankönyvet. Szlávik nyomozóéknál ismét a deddel, vagyis Adéllal várható valami fennforgás. Úgy néz ki, megcsalja Biget, vagy mégsem. Ez most még nem jön át egyértelműen. Mindenesetre megtudhattuk, hogy ők meg nem franciáznak, sőt, semmilyen szexualitással összekapcsolható tevékenységet nem folytatnak immár fél éve. Soha nem is tettek ilyet. Mindenki hápog. Szabi még pénzt is adna szobára, csak történjék, aminek történnie kell, ám Adél most nem az a vagány lány, aki eddig volt. Meg aztán valami idegen fickó is folyamatosan ott van körülötte. Többen tudni vélik, hogy az új pasija. Én egyet tudok biztosan, hogy nem az. Hagyjuk meg a lehetőséget a jövő hétnek, hogy eme titokra fényt derítsen.

Címkék: jóban rosszban
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása