Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ádám keresi Évát 1x06 - Pornó a Szerelem szigetén

2016. június 06. 19:16 - szabóZ

A hatodik részben már a legelején úgy belecsapunk a történésekbe, mint egyszeri fideszes kormányszóvivő a sorosgyörgyözésbe. És ha már háttérhatalom, hát jön a Viasat3 valóságügyi fregoliembere, mit fregoli, inkább duplaszárnyú ruhaszárító szett, a pattanásig feszültre gyúrt Éden Krisztián, akit ezentúl Ádám keresi Évát Krisztiánnak kell hívni.

vlcsnap-2016-06-06-18h03m09s101.png

A lányok éppen arról beszélgetnek a tengerparton, hogy hát nem a külső számít, ámde bár a belső értékek, ami azért egy pornószínésznőtől és egy rúdtáncostól nem rossz teljesítmény. Ha így megy tovább, Petu legközelebb József Attila esten szerepel majd, a kutyaeledeleket idézően igéző nevű Trixi meg rúd helyett a kortárs balettet választja.

Krisztián amúgy rögtön megmozgatja Petu fantáziáját, amit onnan lehet látni, hogy pont úgy néz ki, mint pornósztár a jelenetben feltűnő, kigyúrt tévészerelőre. Ez azért meglepő, mert amikor Krisztián megszólal, akkor tényleg úgy néz és formálja a szavakat, mintha egy Zastava bolgár nyelvű szervízkönyvét olvasná fel éppen.

De Krisztián és Petra nem romantikázhat spontánnak kevéssé mondható beállításokban, mert jön egy palack, benne egy üzenettel: az új szereplőnek van egy órája, hogy azonnal dobjon ki egy játékost a Csábítás szigetéről. És persze Krisztián csak azért is Bongit választja, nemcsak azért, mert így egyedül marad három lánnyal a Szigeten, de azért is, mert így az adásrendező bekeverhet valami érzelmeset, és kicsit mi is átérezhetjük, hogy milyen drámákat is tartogat ez a játék. Már persze a leégett vállak pokoli fájdalmán kívül.

vlcsnap-2016-06-06-18h41m06s87_1.png

Bongi meg csak néz a kamerába és sír, hogy két ugyanolyan ember ugyanazt álmodta meg, de hiába. Értem én, hogy ez olyan erős Oravecz Nóra-kontent, hogy még Tibi atya is sörös korsóra nyomtatná, de azért valaki elmondhatta volna Bonginak, hogy kérje már el a szerkesztőktől Izébizé Angel telefonszámát, aztán együtt elmennek Pesten a Széchenyibe, beülnek az infraszaunába, és akkor az pont olyan, mint egy éjjel a Csábítás szigetén. Leszámítva persze a moszkitókat.

Persze Krisztián hiába baszott ki úgy Bongival, mint Vona Gábor a frissen vasalt mentébe bújt Novák Előddel: rögtön beúszik a partra egy új pasi, és hogy még nagyobb legyen az izgalom, egy nő is. Jani és Reni is, előbbi kaszkadőr, utóbbi telemarketinges, és hiába meztelen, időnként mégis látni rajta a megkopott kiskosztümöt.

A hat játékos rögtön vad üvegezésbe is kezd, ami ugye azért meglepő, mert nincs már mit levenniük. Ezért senki nem mer, de leginkább nyel: megtudjuk például, hogy Petra már két hete nem feküdt le senkivel, és azért nagyon akarna már. Ja és kiderül, hogy Trixinek is bejön a Viasat3 beugróembere, és nagyon bírná, ha időnként Krisztián meghúzkodná a copfját. Közben Jani és Reni ismerkednek, Angel meg végleg kiírja magát a tisztességes kultúremberek közül, amikor képes azt mondani, hogy Alakul a molekula. Az. Alakul. Meg egy Geszti Péter által dedikált Coelho összes, de visszakézből.

vlcsnap-2016-06-06-18h48m28s154.png

Másnap a férfiaknak kell interjút készíteni a lányokkal, hogy kiderüljön a négy nő közül kinek van szüksége párkapcsolatra. Krisztián és Jani rögtön Telemarketinges Renire szavaz, talán azért, mert két éve nem volt már pasija, és amúgy is olyan a nudista szigeten, mint egyszeri KNPS-s… Nos hát mint egyszeri KDNP-s egy nudista szigeten.

Reni meg rögtön Janit választja maga mellé, vagyis amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan tovább is állnak a Szerelem szigetére, ahol már várja őket a behűtött pezsgő, a gondosan gereblyézett part, és a jól szaturált naplemente. Persze rajtuk ez sem segít, sőt még a koktél sem, Reni görcsösen már az esküvői meghívót szövegezi, meg az megy a fejében, hogy akkor éjfélkor töltött káposzta vagy disznótoros, Jani pedig csak néz, hogy akkor lassan legalább egy kis pettinggel eltakarhatnák a lemenő napot a kamera elől.

És akkor Krisztián megint egyedül maradna férfiként, és ezt nem hagyhatják a szerkesztők, ezért bezavarják Bencét, a 21 éves autóműszerészt, aki saját bevallása szerint azért jött a szigetre,hogy több csajt is felszedjen. Vagyis ezek szerint fogalma sincs a műsor szabályairól. De már az első vacsorán jól indít, azt mondja, hogy 21 évesnek tűnik Angel, ami több mint bók Ez bizony hazugság.

vlcsnap-2016-06-06-19h01m32s59_1.png

Közben Krisztián Petu foglalkozása felől érdeklődik, de a lány egyelőre titkolózik. Mondjuk azt is mondatná, hogy könyvtáros, szerintem Krisztiánt amúgy sem az érdekli, hogy mit csinál napközben, hanem, hogy milyen jelmezbe öltöztesse a fejében futó pornófilmben.

Sőt ez a pornófilm nem is csak Krisztián fejében játszódik, mivel Petu vacsora után egyszerűen ráugrik a fiúra, és az egész egy pokróccal takart szexfilmmé alakul, tényleg olyan, mint azok a szoftpornók, ahol mindig belóg az explicit részekbe egy fikusz, vagy egy hatalmas antik váza fröccsöntött, kínai másolata. Krisztián úriember, ezért nem mondja el, hogy mégis mit csinált pontosan Petuval, bár a pozitúrákból ítélve nem romantikus fülbe suttogásról, vagy éppen altesti testzsír-kezelésről volt szó. Egy biztos, odaát, a Szerelem szigetén a bekoktélozott Reni szeretet masszázsban részesíti Janit, aki erre csak annyit mond, hogy szerintem inkább aludjunk most. Aztán függöny, és a stáb sem mer már odanézni.

 

 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2016.06.06. 19:51:25

Nincs, aki elsőzzön?

É2I 2016.06.06. 20:10:25

Amúgy gáz, hogy egy hétre rá hogyvoltozzátok S)

A történésekhez meg csak annyit, hogy egyből beélesítették a pornós ribit, amint el kezdett laposodni az egész. Nem mintha olyan nagy ívet írt volna le eddig. De a nyalatós bevágás vitte a nap snittje díjat. Már hogy egyszerűen ne lehessen letagadni, hogy bizony itten aktus van. Amolyan első látásra szopás-nyalás-tyúkszemrágás pornó, mint azt ennél árnyaltabban szabóZ is megjegyezte. :) Bár az anált kicsit hiányoltam, meg a fél liter facespriccet, de hát kérem nem lehet mindent rögtön a néző nyakába zúdítani, még kilógna a lóláb, hogy Kovi mozgatja háTurul a szálakat. ;)

De ezen a sírós gyerökön külön jót röhögtem. Olyan szépen beégette magát ezzel a pőtyögős nyivákolással, hogy öröm volt látni.
Mikor kaphatott ez a mézesbödönből, ha 1-2 napnyi ismeretség után így volt képes leégetni magát a kedves publikum előtt. Mert az átjött, hogy ez nem megrendezett volt - vagy ha mégis oda neki az tOszkárt!

Krisztiánkának meg a TenyérbeMászóFaszkalapok nívó díjat.

A ribikről nagyon nincs mit írni. Egyszerűek, talán ennyi.

Na majd ma este biztos lesz nagy történés. Ámbátor majd torrent boltból nézem vissza, fent azért nem maradok miattuk :P

VR6 2016.06.06. 20:23:04

Hát, nem is tudom, mit mondjak. Traktor koma belehúzott.

within 2016.06.06. 20:44:04

inkább nézek pornót mint ezt :D

GrenAbla 2016.06.06. 21:54:46

Ha egész nap úgyis pucérok, mi a jelentősége annak, hogy szex közben letakarják magukat?

Pienaar 2016.06.06. 22:27:08

Jani fiú igazi önzetlen gentleman, nem akarta a szerencsétlenkét megalázni és bevállalta még egy kis időre.
Mindeközben szilikonvihar van...

2016.06.07. 02:31:53

@GrenAbla: na ezt én sem értem
nem tudom elképzelni, hogy aki egész nap meztelenül vegyül emberekkel, az pont szex közben szégyellné magát
tehát valószínűleg a rendező adta utasításba, hogy teljesen életszerűtlenül takarják le magukat kúrás közben, hogy lehessen tudni, hogy mit csinálnak, de mégis lemehessen adásban

meggyőződésem, hogy az ingyen netpornó korában ennek a maszatolásnak nincs létjogosultsága

2016.06.07. 09:07:36

"hiába meztelen, időnként mégis látni rajta a megkopott kiskosztümöt."
ez zseniális szöveg volt, hatalmas gratula érte !
frappánsan fejezi ki azt is, hogy szegény csaj annyira szomorú, fásult és merev. Ilyen hozzáállással csak menekülnek előle a pasik... szerencsétlen csávó aki ezt bevállalta éjjelre.

ideasz 2016.06.07. 09:44:55

komolyan kerdezem...
A formatum elöirasa, hogy a bret is a pinat csupaszra kell beretvalni?

Pienaar 2016.06.07. 10:19:29

@ideasz: Az új muffon éppenséggel szép hosszú leszállópálya van...

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.07. 15:50:30

végre eszébe jutott valakinek, hogy mire való a farka/muffja...

É2I 2016.06.07. 20:14:22

ÁÁÁÁÁ! Most nézem a következő részt és nem akarom elspoilerezni:

VIGYÁZAT DE!

De ezt a kisebbségi kinézetű kristyiánt egy életlenre köszörült bugylibicskával kellene meghámozni. Ekkora beképzelt, tahó parasztot ritkán látni még képernyőn is. Talán csak a verdikrisztián hasonszőrű. Lehet, hogy a Krisztiánok mind a tuskó csillagkép alatt születtenek?

Cáfoljon már meg egy ilyen keresztet viselő, hogy nem is.

Tényszerű megállapítás, hogy a szerkesztők ebben a csávóban jól választottak, mert máskor elkapcsolok az ekkora faszparasztok első megnyilvánulásakor azonnal. Ezt meg nézem és csak úgy megy fel bennem a punpa, mint sihedernyi koromban - monjuk akkori énemmel már bevertem volna neki egyet lesz ami lesz alapon, csak úgy plekniből. De azt is hozzá kell tennem, hogy szépen a kezére is játszanak a műszaralkotók. Ami annyiból áll, hogy kiürítették neki a terepet és szabadon telifoshatja a képernyőt. Még azt is letagadja, hogy gerincre vágta a pornós ribit. Az meg átment féltékeny fostosmacskába, öröm nézni a balta arcát, pfejj.
A másik gumicsöcs meg nemsoká magára húzza a legközelebbi kókuszdiót. Nem lepődnék meg egy ilyen maszterurbanizációs attitűdön senem.

ÉN SZÓLTAM!

Most elmegyek oszt kimosom a szám ;)

Chuck Νorris 2016.06.07. 23:29:48

a 7. rész tartalmábol: A göndör mücsöcsü féltéeny az uj szöke mücsöcsüre (akire ráhajtott a biszexuális mücsöcsü is), mert az rányomult Isteni Krisztiánra :)
Angel közbe folyamatosan Bongira gondol, az adásba már csak testileg van jelen.

2016.06.08. 08:25:05

@Chuck Νorris: na de kéremalássan, az mekkora fless hogy a kiskosztümös gátlásos pösze csajt nem rúgta ki a pasi at erkölcsös éjszaka után. Kizárt dolog hogy ez saját döntése lett volna, ez az adásrendező ötlete volt. Annyi erotika van a csajban mint egy tál hámozott hangyában.

Gia 2016.06.08. 14:46:40

@É2I: Tényleg lehet v.mi bibi a Krisztiánokkal.(Tisztelet a kivételnek.)Pölö JFK(Jimmy fia Krisztián) sem teljesen százas.Csak ötvenes.

ewita 2016.06.08. 20:13:40

Én tegnap láttam belőle egy keveset, az új csajt tényleg Sánta Lúcsiának híjjákk b+??? felröhögtem,hangosan!

2016.06.08. 21:26:43

@Chuck Νorris: a göndör pornós csaj nem műcsöcsű mert pici van neki.

@ewita: művésznév igen :-) mondjuk beszélni szegény nem nagyon tud, ahhoz már két bit kellene az agyban.

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.08. 22:13:24

@Kulics: (az inplantátum méretét csak fokozatosan lehet növelni a befogadó szövet mérethez igazodva)

2016.06.09. 00:57:23

@® snɯıɹd snɔlns.: értem. tehát neked infód van arról hogy a pornós csaj is szilikonos ? mert külsőre én nem vettem észre ezt.

Chuck Νorris 2016.06.09. 00:59:13

@ewita: Sánta Mária a tesója, az már foglalt volt :)
@Kulics: lehet csak leeresztett már :)

amugy ez a Bence gyerek egészen szimpi volt.

2016.06.09. 08:28:44

@Chuck Νorris: valóban, ő az egyetlen értelmes romlatlan tiszta ember a sztoriban. A többiek full gázak.

.snɯıɹd snɔlns 2016.06.09. 09:30:44

@Kulics:
ismeri a görcs.
szakmai protokoll írja elő.
ha egy deszkának egybő bekűddeszz két 1000 grammost, a gerincénél szétszakad a bőr...

2016.06.09. 11:05:15

@® snɯıɹd snɔlns.: nyilván egyszerre nem lehet nagy méretet betenni. De egyáltalán nincs rá bizonyíték hogy a pornósnak lenne szilikonja. Nem kötelező elem egyáltalán. A kis mellekre is van kereslet. Jelentkezem is.

Pienaar 2016.06.09. 22:59:30

A pofám leszakad, spin-off is készült :-D Ez a Dzsózi ténylegelvette a műcsöcsű kis szolirecepcióst egy hónap után. Persze sok szerencsét hozzá, ha már a farka átvette a teljes irányítást az agya felett, van ez így néha...

Mirocska 2016.06.10. 09:19:37

@Pienaar: Á, szerintem tuti, hogy kamu esküvő volt... :))

Pienaar 2016.06.10. 11:23:44

@Mirocska: Hát nem is tudom, a motorcsónakos helyszín végül is kedvez a kamuzásnak, de azért elég sok embert kellene valóban becsapniuk a környezetükben hogy ne derüljön ki túl hamar. Meg amúgy is ha voltak annyira bevállalósak (hülyék?) hogy részt vegyenek ebben a műsorban, akkor ehhez képest egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett házasodási móka nem is olyan nagy kaland :)

Pienaar 2016.06.10. 11:34:52

Jani itthon a jól bevált "inkább maradjunk barátok" sablonnal rázta le a szerencsétlenkét, mondjuk ez korrektebb mintha ott helyben küldi el a francba.
www.borsonline.hu/celeb/adam-keresi-evat-nem-jottek-ossze-a-pucer-szinglik-18/113817

2016.06.11. 10:42:39

@Pienaar: vááááááááázzz ezt az ordas nagy kamuságot: " egyáltalán nem szeretnénk testiséggel elrontani ezt az őszinte barátság pillérein alapuló komoly kapcsolatot"
Ezt kihímezem az ágyam fölé falvédőnek és megtanulom fejből, anniyra szép mondat.

drxmarton 2016.06.13. 13:50:47

Direkt csak egy hét múlva jön a következő hogyvolt? Sajnálnám, ha pont egy jó kis reality csúszna le a hogyvoltozásról... :(
süti beállítások módosítása