Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7899-7900. rész

2016. május 29. 10:00 - Gillotte

Tóbiás épp hazaballag az éjszakában, amikor megpillantja a kigyulladt Pusszancsos autót. Hívja a tűzoltókat, s közben meglátja, hogy Peti bent fekszik eszméletlenül. Míg a tűzoltókra vár próbál bejutni, de akkorák a lángok, hogy képtelenség. A tűzoltók és a mentők is hamar kiérnek, és oh, mily kicsi a világ, pont ugyanaz a fickó a mentős, aki anno megállapította Robi halálának beálltát. Peti ellátást, és oxigént kap, eközben a tüzet is eloltják. Tóbiás szóba elegyedik a fiatal tűzoltóval, aki kihozta Petit a lángok közül, majd Petihez megy lecsekkolni, hogy él-e még egyáltalán.

bk_majus11_1.png

Gizi elsimítja a nézeteltérést Laci és a beszólogatós Rudi közt. Amint hazamennek megint balhéznak, már meg sem lepődik az ember. Laci ezután elpanaszkodja Vilinek, hogy az egész ház cikizni fogja, amiért Gizi hordja a nadrágot, ő meg a szoknyát, de Vili szerint ez baromság, úgyhogy Laci elgondolkozhatna ahelyett, hogy hülyeségeken rugózik. Nem sokkal Laci később kap egy kölcsön könyvet Tóbiástól ,,Hosszú séta a lélek felé” címmel, ugyanis Tóbiás Gizitől kapott némi infót, hogy Lacinak szüksége van rá. Novák nem hisz a spirituális dolgokban, de Tóbiás biztosítja róla, hogy ez a könyv nem spiritiszta, és igenis jót fog tenni Lacinak, hogy ne idegeskedjen hülyeségeken. A beszélgetést a tűzoltó zavarja meg, Tóbiás el is van olvadva, hogy a hős megkereste őt, biztos tetszik neki, de nem, csak Peti személyijét szolgáltatja vissza, hisz ez a protokoll. Tóbiás felajánlja, hogy visszaviszi Petinek a személyit, közben reménykedve néz a tűzoltó szemébe.

bk_majus11_2.png

Ági idegesen ül a taxiban, sürgeti a sofőrt, hisz megy a gépe, de a dugóban állnak, így a taxis sem tud mit csinálni. Eközben Attiláék kilogikázzák, hogy Ági taxival ment el, mert gyalog hová, és a saját autóját könnyű lenne megtalálni. Attila nekiáll felhívni a taxis társaságokat érdeklődvén, hogy nem vett-e fel valamelyik autójuk egy Berényi Ágnes nevű nőt, hisz üzleti tárgyalásuk volt, és Ági ott hagyta a mobilját. A második társaság már meg is erősíti, hogy az egyik autójukban ül Ági, aki ezért simán feljelenthetné a társaságot adatokkal való visszaélés (vagy valami ilyesmi) miatt. Attila még egy telefont megereszt, nem másnak, mint Olíviának, aki pillanatok alatt leállíttatja a forgalmat és behuppan Ági mellé a kocsiba.

bk_majus11_3.png

Bözsit azért kezdi zavarni ez a remegő kéz dolog, úgyhogy rákeres a neten, de amikor Alíz bejön a szobába rögtön kilép belőle, s terel, ő csak a káposztaleves receptjét nézte. El is megy nekiállni a mondvacsinált levesnek, s Alíz utánanéz, mire is keresett rá a nagyanyja. Rögtön szembesítené a nagyanyót a tettével, de Vili lenyugtatja: Bözsi végre látja, hogy komoly a gond, még egy kis idő, és magától elmegy az orvoshoz, csak várja meg Alíz, míg így lesz. Mit tud csinálni Alíz, vár, de nagyon aggódik, s ezen aggodalmát Rudival osztja meg. Rudi biztosítja róla, hogy bármi történjék, segítenek Bözsinek, de Alíz ekkor koppan, hogy hát ott van a csodaszerük, miért nem vetik be, amúgy is tervezték már. Ó…csak nem közös gyereket akarnak, akinek az őssejtjét felhasználhatják Bözsi gyógyítására? Valahogy ennél többet nem néznék ki Alízból…

bk_majus11_4.png

Miután Petit kiengedik a megfigyelésből hazatér, és megható pillanatoknak lehetünk tanúi: Attila vállán könnyek közt kér bocsánatot amiért bunkó és kihanemén volt, s Attila is megragadja az alkalmat, hogy bocsánatot kérjen, hisz ő is hülye volt. A megható vallomások után Attila átmegy Nórához, s kéri, üljön le, mert komoly hírekkel jött. Sejtjük, mi a hír, de a konkrét tartalmát nem tudjuk meg, mert Attila azzal fejezi be az epizódot, hogy „tudjuk, ki ölte meg Robit”… hát mi továbbra sem, talán majd a következőből kiderül!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása