Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7897-7898. rész

2016. május 28. 12:00 - Gillotte

Attila és Miki kellemesen elbúnyóznak, a berendezésben is kárt tesznek, csak a Szentlélek tartja Attila fölött a szekrényt (meg a fotel). A szög viszont pont jó, ugyanis Attila még részegen is meglátja, hogy egy kamera van a szekrény belsejébe ragasztva. Óbégatnak Áginak, hogy hozzon valamit, amivel le lehet olvasni a kamera memóriakártyáján lévő felvételt. A hozott laptop felismeri a memóriakártyát, indul a Berényi show! A részegség hevében először csak saját magukat nézik vissza röhögve, majd a legelső filetól indulnak. Az első felvételen Robi is rajta van, úgyhogy kikövetkeztetik, hogy valószínűleg Robi szerelte fel a kamerát, hogy lebuktassa a Herrt. Csak lassan áll össze a részeg fejekben a kép, hogy a felvételek közt az esküvő napja is ott lehet, de ez olyannyira lassan történik, hogy addigra Ági már fogja a cókmókját, és el is rohan a villából. Attila Ági után uszítja Mikit, de mire Miki kitántorog Ági már árkon-bokron túl jár. Attila is kirohan, jól leteremti Mikit, amiért hagyta kisétálni Ágit, hisz ott van a bizonyíték a felvételen. Tárcsázzák a Herrt és a rendőrséget, ugyanis a nagy sietségben is volt ideje Áginak rájuk zárni az ajtót.

bk_majus10_1.png

Még mindig az a téma, hogy Bözsinek orvoshoz kéne mennie, de egyelőre senkinek nem sikerül meggyőzni. Bözsi csak az idegeskedésre fogja remegő kezét, hisz akkor kezdődött, mikor Alízéknak el kellett menekülnie. Témát váltanak, ugyanis Alíznak munkát kéne találnia, úgyhogy Bözsi javasolja, hogy Alíz próbálkozzon be Zsoltnál, de siessen, mert Gizi nagyon pedálozik. Ennyiben maradnak, úgyhogy Bözsi kiviszi a szemetet, hogy ne rohadjon ott egész este a lakásban. Összefut Irmával, aki kedvesen meghívja Bözsit egy kabaré előadásra viszonyukat javítandó, de Bözsi sehova nem akar menni vele.

bk_majus10_2.png

Laci még mindig otthon üldögél a vacsorával Gizire várva, de csak Vili csönget, hogy nyissa már ki a Laci a kisboltot, kéne sör. Mivel Novák magányos így meghívja kajálni Vilit. Már nagyban burkolnak, mikor Gizi jön szólni Lacinak, hogy még sehol sincs, tele van a Rózsa, úgyhogy még bőven nem végzett. Egyébként megdicséri az asztalt, és Laci főztjét is, sajnálja, hogy kimaradt belőle. Gizi visszamegy a Rózsába, Vili is fele tart, s összefut Irmával, aki felajánlja a már említett színházjegyet, hisz aznap nem tud elmenni, igazán elvihetné Bözsit. Vili nagyon örül az ajándéknak, és az ingének zsebébe teszi későbbi felhasználásra. Utána Rudival dumál egy picit, dióhéjban elmeséli, milyen jót kajált Nováknál. Nem sokkal később Laci is lemegy a Rózsába, hogy beolvasson Zsoltnak a hirtelen túlóráért, de Zsolt nincs bent, úgyhogy Rudi áll neki cikizni Novákot, aki meleg étellel várja otthon a dolgozó feleségét, mint egy jó háziasszony. Laci erre egy székbe taszajtja a nagyszájú Rudit, Gizi még épp időben jön lecsitítani őket.

bk_majus10_3.png

Peti és Lili randiznak a Pusszancsban. Paprikáskrumplit főznek, rendkívül romantikus keretek közt, a hidegben, nagykabátban. Nincs krumpli, úgyhogy Peti felmegy a lakásba bespájzolni a hozzávalókat, majd visszamegy Lilihez. Diszkréten bekap egy tablettát is, de Lili meglátja, és eléggé kiborul Petire, aki nem érti, mi ezzel a baj, hisz csak picit felpörög tőle. Lilinek nem kell a bedrogozott Peti, úgyhogy faképnél hagyja a fiút, aki erre betolja a maradék összes tablettát.

bk_majus10_4.png

Bözsi Vili ingét üríti mosás előtt, s megtalálja benne a színházjegyeket. A szégyentelen Vili, hát nem azt mondta, hogy Nováknál vacsorázott?! Rohan Irmához elküldeni a pokolba, ráadásul tegezve, amit Irma kikér magának, hisz nem őriztek együtt disznót. Irma szabadkozik, mert Vili Bözsivel akart színházba menni, de Bözsi csak mondja-mondja a magát, közben fogja remegő kezét. Irmának feltűnik Bözsi keze, s mint orvos javasolja, hogy menjen el egy szakemberhez, hisz a kézremegés a Parkinson-kór tünete is lehet. Bözsi ezzel sem nagyon törődik, annyira pipás, hogy inkább otthagyja a belgyógyászt.

bk_majus10_5.png

Petinél hatnak a szerek, eldől, mint egy zsák, így elbillen a mini gázpalackon rotyogó paprikás krumpli is, minek következtében egy rongy is lángra kap. A füst és a lángok pillanatok alatt duzzadnak, Peti pedig nincs annyira magánál, hogy bármit tudjon tenni, úgyhogy némi köhögés után visszahanyatlik a Pusszancsos kocsi padlójára…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása