Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7895-7896. rész

2016. május 28. 11:00 - Gillotte

Ádám kihívná a hóra Rudit, amiért beszólt Lilinek a prostis képek miatt, de Rudi leállítja a kis mitugrász Ádámot, hogy nem ő csinálta a fotókat, és csak poén volt, nem bántotta Lilit, Ádámnak inkább magával kéne elszámolnia, mint mást cseszegetni. Rudi for közös képviselő!

bk_majus9_1.png

Irma a ház udvarán teázgat, s Bözsi találja meg. Illedelmesen bemutatkozik: Fekete Lajosnénak hívják, és ő Vili élettársa. Érzek némi képzavart, de szerencsére Irma nem. A belgyógyász felvilágosítja Bözsit, hogy csak félreértés volt, ugyanis összekeverte Vilit Zsolttal, úgyhogy Bözsi biztos lehet benne, hogy senki nem akar semmit Vilitől. Vilinek nagyon imponál Bözsi féltékenysége, sőt, még az is tetszik neki, hogy annyira kigyúrt, hogy össze lehet téveszteni Zsolttal. Hát igen, sötétben minden tehén fekete…

bk_majus9_2.png

Attila és Ági jó hangulatban vitatják meg a jövőt. Ági könyvesboltot nyitna, de Attila javasolja, hogy a családot egyben kéne tartani, kitalálhatnának valamit közösen. Megbeszélik, hogy este összejönnek Áginál kajálni ők ketten és Miki, hogy megbeszéljék a boldogabb jövő terveit. Ági áthívja Mikit, aki nem áll rögtön kötélnek, hisz nem szívesen ülne Attilával egy asztalhoz (feltételezhetjük, hogy a Nóra ügy miatt) de Ági meggyőzi, hogy tegye félre az érzéseit, és menjen el a vacsorára. Ági hazamegy készülni, közben Liza hívja, és Ági biztosítja lányát, hogy megvette a repülőjegyet, pár nap múlva megy utána, Liza az ő egyetlen családja. Megérkezik Attila és Miki, bor mellett elnevetgélnek járólapokról, és egyéb építészetileg humoros történetekről. Miki whiskeyt is rádob a jókedvre, úgyhogy hamarosan elszabadulnak az indulatok. Miki kifejezi csodálatát, amiért Attila bírta Juli nélkül az ágyban, s Attila levágja, hogy Miki célozgat, de vajon mire. Ági átküldi testvéreit a dolgozószobába, ott vannak a párbajtőrök. Mire beérnek a szobába, már tántorognak rendesen, Miki meg is fogja a pisztoly, és mutogat vele Attila felé, de annál azért józanabb talán, hogy lőjön. Elmondja, hogy tud róla, mi történt Nóra és Attila közt, úgyhogy jó kis kakasviadal alakul ki, de amennyire látszik félig-meddig játékos formában (legalábbis Attila részéről).

bk_majus9_3.png

Novákéknál még mindig fel van osztva a lakás, és ez szül némi indulatot, ugyanis mindketten a másik részét használják. Mivel túl sok a súrlódás ezért Lászlófölde és Gizellaország ismét egyesesíti erőit és határait, szent a béke, remélhetőleg már hosszabb időre. Megbeszélik, hogy este romantikus vacsorát tartanak, de Gizi lelkesedése hamar összeomlik, mert Rudi szól, hogy este lesz valami céges rendezvény a Rózsában. A rendezvényen mérsékelten van csak tömeg, Gizi megpróbálja rásózni a műszakot Rudira, hisz ők ketten elegek a Rózsába Ottóval, ugyanis Novák otthon várja őt frissen főtt étellel. Hívja épp Gizit, aki fel is veszi, de a telefon lemerül, úgyhogy Laci értetlenül ül a megterített asztal felett, majd benyomja a kaját a mikróba. Felmerül a kérdés: 12 lépésnyire dolgozik a felesége, olyan nagy áldozat lenne átballagni megkérdezni, hogy miért nem megy haza?

bk_majus9_4.png

Lili meglátogatja Petit a Pusszancs mobilban, érdeklődik, kell-e valami. Csak egy meleg fürdő kéne, és hogy ne nézze mindenki lúzernek Petit. Ez Lilinek is jól jönne, hisz Ádám jól kitolt vele: a fél kerület azt hiszi, hogy Lili prosti, csupán a képek miatt. Petinek zseniális ötlete támad: ellopják a kerületi lapokat, hogy ne kerüljön több ember kezébe. Kimennek a parkba, és míg egy bácsi kezéből kitépik a lapot, az újságkihordó-fiú gurulós táskájával is elszaladnak, az embereket imigyen megkárosítandó. Lili nagyon hálás Petinek a segítségért, még egy csók is elcsattan. Megbeszélik, hogy Peti anyagi körülményeire való tekintettel együtt kajálnak a ,,La Pussance” nevű mobil étteremben.

bk_majus9_5.png

Natasa arra tér haza (mármint Nóra lakásába haza) hogy Emília rendezgeti a legújabb dísztárgyakat, amiket Nóra lakásába vett. Natasa rákérdez, hogy haza mikor költöznek, mert inkább oda kéne venni cuccokat. Emíliának könnybe lábad a szeme, ugyanis fogalma sincs róla, mikor költözhetnek haza. Natasa később Irma nagymamával beszél főleg Emília szerelméről, Zsoltról, de Natasa felvilágosítja a mamát, hogy legfeljebb vibrálás van, szerelem nem, és Zsoltot az anyja a börtönben ismerte meg. Hoppá!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása