Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x59 - Unalom

2016. május 28. 07:12 - sixx

vlcsnap-2016-05-28-06h12m19s963.png

Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót.

Zé annyira komoly, hogy a végén még én is elhiszem, hogy ez itt jelentőségteljes pillanat. A kiválasztás előtt még kiderül, hogy Gaben szerelmes a csajába, Szintinek baja a volt a faterral, de már nincs, Gergő szereti az apját, ai jó ember, Attila megnyugodott a csajától. Na, válasszunk. A meglepetés, amitől Gaben kis híján lefordult a farönkről, az, hogy Attila Szintire rakja a jelét, mert nem hülye. Gaben ezt nem tudja értelmezni, de legyen ez az ő baja, ő Attilára tesz, ahogy Gergő is.

vlcsnap-2016-05-28-06h16m48s985.png

Ebből lesz egy nagyon hosszú, de sehová nem vezető beszlgetés, mert Gaben azt hitte, majd ő kapja a jelet, de nem ő kapta, és akkor most Szinti mi az isten csinál majd, magára teszi-e a kendőt vagy Attilára, ami MINDEGY, bazdmeg, mert ezek ketten fognak párbajozni, ezt én is tudom, meg mindenki tudja. És ha Szinti Attila mellett dönt, akkor a vadbarom majd kihívja, ha nem, akkor meg ő hívhatja ki, mert tőle tart a legkevésbé. És mondom, ezt MINDENKI tudja, baszki, Gaben meg arénázik egy kicsit. Gaben és Gergő azt nem képes felfogni, hogy a döntő előtt egy lépéssel NINCS lovagiasság, meg mindenféle ilyen szarakodás, túlélés van és döntőbe jutás, és a leggyengébb Szinti a pakliban.

vlcsnap-2016-05-28-06h22m58s847.png

Ezek egész nap kerülgetik egymást ezek után, és Szinti látványosan tipródik a semmin, ami kurvára nem érdekel senkit, ahogy az sem, hogy mi áll Szinti apja végig nagybetűkkel megírt levelében. Este Szinti papírról olvassa, amit gondol, ha nem a szerkesztők diktálták neki ezt a szart, a csaj sokkal ostobább, mint gondoltam, hiszen arról a mondatról van szó, hogy "És én magamat váladsztom". Na, de meglepő. Így legalább ő irányítja a sorsát, de ismétlem, MINDEGY mi történt, mert Attila kiválasztottként is Szintit vinné párbajra. A folytatásban ugyanaz megy, mint eddig, azaz vekengés, ezerrel. Zé meglepetést színlel, majd felvezeti a következő szegmenst: Attila álmot látott.

Tényleg így volt, álmodott, és ettől ment is ki az állatokhoz, hogy széjjelbarmoljon mindent, amit csak lehet, illetve ezt lehet, csak én gondolom már hozzá ehhez az egészhez, mert ott áll a konyha közepin, és azt kiabálja, hogy megvanmegvanmegvan, és felmegy Szintihez, hogy megölelgesse. Akinek persze ez kell, de nagyon. Az álmában, már ha érdekel is ez bárkit is, Attila Danitól azt hallja, hogy a döntőben ők ketten, azaz Szinit meg Attila is ott lesz, és ehhez az kell, hogy Szinti ne őt hívja ki. Ez mondjuk elég nagy hernyóság taktikának, de mindegy, legyen, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Attila azt szeretné, ha a kislánya büszke lenne rá, ez mondjuk nem az a húzás, amit gobelinbe hímezve tennék ki a Községháza dicsőségfalára,de hadd ne én neveljem már Attila lányát.

vlcsnap-2016-05-28-07h00m02s688.png

Attila ajánlata? Híres akarsz lenni, Szinti? Nem, gazdag. Itt megakad a nagy terv, mert erre a válaszra nem számított a gyökér, hagyjuk is ezt az álmot, meg a kameráknak előadott faszságokat. Attila nem adja fel, kiviszi Szintit a csűrbe, hogy ott is elmondhassa neki a gigantius tervet: NE ŐTET HÍVJA KI! Szinti aszongya, ő itt mindenkit meg tud verni, nem fél senkitől, amiből a világ egyik legnagyobb pofára esése lesz szerintem, de már mindegy, mer Szinti akkor is Attilát fogja kivinni, és kész. Szinti bent kiröhögi Attilát, és elmeséli, hogyan akarta befolyásolni ez a szerencsétlen.

vlcsnap-2016-05-28-07h01m24s401.png

Végre valami új történik, jön Sly búcsúzkodni, de előtte Gergő felül az egyik tehénre. Mert csak. Gaben is. Mert idióta. Sly a kis piros traktorral jön, hoz ajéndékot és búcsúzik, mindenkit nagyin tisztel és becsül az elvégzett munkáért, az ajándok egy életre szóló élmény, egy-egy, névre szóló köcsög. Ez nagyon aranyos, komolyan, meg is hatódnak a tanyasiak is. Nincs még vége a karácsonynak, kapnak egy-egy nyakláncot, rajta szerencsét hozó patkóval. Gergő menten mondja is, hogy ő nem hord ilyeneket, az ellenpont Attila meg élete végéig fogja hordani. Gaben számot vet: ő innentől minden farmon elboldogulna. Nem, Gaben, nem így van.

vlcsnap-2016-05-28-07h01m34s637.png

A mai rész előzeteséből két dolog derül ki: Attila lesz a kiválasztott, és az, hogy a párbaj fizikális lesz, kemény, sáros-mocsaras-falmászós cucc. Szerintem szevasz lesz Szintinek.

Címkék: a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.28. 22:59:11

@Queen Alix: egy kedves érdekes lány, nekem hiányzik...
és most csak úgy eszembe jutott...

Queen Alix 2016.05.28. 22:59:41

@Neytiri1: Nekem nem,azt sem tudom ki az.

Cérnahuszár 2016.05.28. 23:01:36

szerintem ez nagyon szoros lesz
a két fiú pozitív karakter, megoszlanak a szimpátia a szavazatok
viszont cinti akkorát domborított most hogy tuti nem 5%-ot fog kapni
szerintem meg fogja kapni attila szavazatait, mert marha sportszerű volt, először ő dobta oda téglát amit atti viszonzott
utána meg nem gúnyolódott, nyoma sem volt benne a korábbi utálatnak.
a fiúknak nehéz dolguk lesz vele.

2016.05.28. 23:03:43

@Queen Alix: nem baj, hogy nem ismered, én is csak egy ici-pici-kicsikét. Csak úgy eszembe jutott negyed 11 után.

Queen Alix 2016.05.28. 23:04:51

@Neytiri1: Biztos elszökött egy herceggel

alsophila grahami 2016.05.28. 23:05:22

@Queen Alix: kétlem, hogy ezt így szét lehet választani, a kettő szorosan összetartozik, különben hiányzik a legfontosabb, a harmónia; sztem a külső szépség és a személyiség (belső tulajdonságok) mindenkor csakis együtt érvényesek, ettől lesz harmonikus az egyén, és ez teszi egyben vonzóvá.
vannak mutatós nők, akik cseppet nem vonzók, nem azok a klasszik "jó nők", max egy /eseleg két/ menetesek, és vannak kevésbé szexik, mégis dögösebbek - példa: a két vendég közül dóri szebb, fiatalabb, mutatósabb mint Ada, mégis Ada a jobb, vonzóbb nő - legalábbis szerintem, majd a fiúk megerősítik, vagy cáfolják), és vannak, akikben mindkettő megvan, de azok tuti, hogy nem kételkednek magukban, hogy most akkor kinek is szólnak az elismerő pillantások, satöbbi. ;)

Queen Alix 2016.05.28. 23:07:47

@alsophila.grahami: igen,csak ha csak elismerő pillantásokat kapsz,és nem jönnek hozzád beszélgetni,nem érdekled őket,mint ember..akkor onnantól kezdve szart sem ér az egész. tiniként még élveztem ha elismerően csettintenek..mára már kevés.

Atanos 2016.05.28. 23:11:07

@alsophila.grahami: Azért most Gergő átvette rendesen a vezetést sajnos, de nagyon pörög a számláló. :)

Pácsó Ármándó 2016.05.28. 23:14:33

@Queen Alix: Ez is van olyan reális lehetőség, mint a herceg :-)

2016.05.28. 23:15:28

@Queen Alix: az jó lenne, ha csúcsmeni és szép a keze :)

Atanos 2016.05.28. 23:17:30

Az igeeen nem rég raktam ki ide meg az index-re a szavazást és pörög a számláló rendesen. Cintia már le is előzte Gergőt és ő vezet!

Empty Bee 2016.05.28. 23:18:10

@Queen Alix: Oké, de ha jó nő vagy, legalább jó nyersanyag van a kezedben, mert tudod, hogy legalább az érdeklődés megvan az ellenkező nem 90%-ánál, onnan már finom női praktikákkal lehet irányítani a dolgokat úgy, hogy egymásba botoljatok, de mégis a butus férfi azt fogja hinni, hogy ő kezdeményezett (ez fontos az önérzetüknek :) :D Legalábbis én mindig így csinálom, és be szokott jönni. Amúgy amit fent írtam az csak a szép nők egy szeletére jellemző, vannak nagyon jó belsőjű jónők is. Én mindkét világból (19 éves koromig egy betegség miatt rút kiskacsa, onnantól vonzó nő), szóval nekem volt időm kicsit fejleszteni a személyiségemet, mivel a kutya sem nézett rám 19 éves koromig :D Utána tényleg falsnak tűnik a hirtelen figyelem, de azt meg úgy csekkoltam le, hogy megnéztem, az illető férfi hogy viselkedik a kevésbé szerencsés, csúnyácska nőkkel. Ha azokkal is kedves, akiktől nem akar semmit, akkor átment a teszten.

Queen Alix 2016.05.28. 23:19:59

@Neytiri1: Csúcsmeni...elég nagyigényű bige lehet

alsophila grahami 2016.05.28. 23:21:29

@Empty Bee: öööö nem tudom, nem arról volt szó, hogy mindig a nők választanak? ;) na de sok igazságod van, és a lényeg vsz az, hogy a személyiségnek a kor előrehaladtával MMKK együtt kell érnie a fizikai testtel, ha ez nem így történik, oda a harmónia, az önazonosság, és a disszonanciát megérzik a pasik, attól általában ösztönösen menekülnek; és azt hadd jegyezzem még meg a témában, hogy önértékelési zavarokkal küszködő, kisebbségi komplexusban fuldokló személyiség nézhet ki jól, de SOHA nem lesz jó nő (max egy numera).

Queen Alix 2016.05.28. 23:23:03

@alsophila.grahami: néha meglepő bókokat is hallasz:)

alsophila grahami 2016.05.28. 23:23:44

@Queen Alix: odajönnek, nyugi ;) de némiképp megnehezíti a dolgukat, ha férjjel az oldaladon jelensz meg.... :P

alsophila grahami 2016.05.28. 23:25:21

@Atanos: sajnos?? dehogy sajnos, THX GOD! ;)

Queen Alix 2016.05.28. 23:25:25

@alsophila.grahami: vannak akiket az sem érdekel:)

Empty Bee 2016.05.28. 23:25:36

@alsophila.grahami: Szerintem egymást választják az emberek :) Vicces lenne, ha egy nő csak rámutatna egy férfire, és annyi elég lenne, hogy az párkapcsolatot, házasságot, energiát feccöljön a nőbe :) Szexnél van szerintem az, hogy ha egy nő rámutat egy pasira, azt nagy valószínűséggel megszerezheti egy menetre (a férfiak egy potyaszex kedvéért képesek nagyon lejjebb adni az igényeiket, még a jópasik is), de ha arról van szó, hogy egy férfi kivel hajlandó párkapcsolatra/házasságra, ott már a férfiak vannak nyeregben.

Mirocska 2016.05.28. 23:25:44

A facebookon főleg hajrágáboroznak.

2016.05.28. 23:26:11

@Queen Alix: nem bige, királylány. És annak csúcsmeni jár.

Queen Alix 2016.05.28. 23:27:58

@Neytiri1: nagyon kedveled a csajszit

Azálea 2016.05.28. 23:34:43

@Atanos: Ez kimaradt: Szinti: Én a pókoktól félek. Gergő: Az összes apóktól?

alsophila grahami 2016.05.28. 23:49:23

@Empty Bee: így igaz :) de ha a nő nem adja a jeleket, a pasi soha nem fog odamenni hozzá, mert tudja, hogy semmi értelme, már az intelligensebbje ;) az ostobábbja azért hajlamos futni pár felesleges kört, de most nem azokról beszélünk ;) így értettem, hogy mindig a nő választ, megválasztja, hogy ki mehet oda hozzá @Queen Alix: és ki nem; aki ennek ellenére odamegy, az szimplán hülye, és az meg kinek kell? nekem ugyan nem :P

Sanda.Ipse 2016.05.28. 23:57:04

@Atanos: nem éppen úgy néz ki:)
Gergő magasan vezet.

Queen Alix 2016.05.28. 23:59:52

@alsophila.grahami: azt hiszewd pl hogy a szemed a legszebb,és a szádat dícsérik

alsophila grahami 2016.05.29. 00:08:01

@Queen Alix: hát akkor csak simán nyugtázd, hogy benézted magad, és mostantól a szád a legszebb, nem a szemed, azt hangsúlyozd, szevasz... ;) te Alix, az nem lehet, hogy egy kicsikét (vagy nem is annyira kicsikét) zárt személyiség vagy, azért nem mernek odamenni ezek a fránya hímegyedek? (csak mint itt is;)

Azálea 2016.05.29. 00:08:20

@Atanos: május 25. Felelsz vagy mersz játék. Most néztem újra, egyes számban használta. A póktól. Az összes apótól?

alsophila grahami 2016.05.29. 00:12:02

@Sanda.Ipse: csak aztán holnap is így legyen!! :)

Well... 2016.05.29. 05:48:41

@Mara100: valoszinubb, h a kornyezo gazdasagokbol szarmaznak (na jo az alpaka talan nem ) , es oda ternek haza a jatek utan.

terjőke kígyószisz 2016.05.29. 06:15:22

@Sanda.Ipse:
Nem hiszem, hogy az itteni olvasók véleménye egybeesik azokéval, akik szavazni is hajlandóak.

etikette 2016.05.29. 06:44:28

Jo reggelt! Na most olvastam vissza es mivaaaa dugaaas volt?! Tuti biztos ez? Nem lehet hogy megint osszevagtak valami meg sem fog tortenni csak el akarjuk hitetni elozetest? :/

Avanivi 2016.05.29. 07:22:06

@etikette: Valami maszatolás volt, a Brigittának annyi.

Én még az életemben soha nem vesztettem el a cselekedeteim felett a kontrollt. Szörnyű mi mindent hagyhattam ki. Semmi spontán cselekedet, unalmas ...... lehetek :(

Sanda.Ipse 2016.05.29. 07:23:40

@terjőke kígyószisz: nem tudom, kik hajlandók szavazni, mert a magam részéről bevallom, hogy soha nem szavazok ilyen emeltdíjas cuccra.
Döntsenek, akik nem sajnálják egy kereskedelmi csatorna zsebét tömni:)

Sanda.Ipse 2016.05.29. 07:26:13

@etikette: Attila is Cintia mellé bújt az ágyba előző reggel álmai hatására.
Ki tudja, Gergő mit álmodott?:)

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 07:31:50

@etikette: @Avanivi: Ez azért több volt maszatolásnál. A Gergő reakciója reggel, mikor kinyitotta szemét, és meglátta hogy Cinti mellett fekszik, az a kigúvadt szem, és amit mondott, hogy hogyan lehetett ilyen hülye, nos ezek alapján itt kérem szépen akciózás volt az éjszaka. :D
És a Farm fb oldalán ennek hatására szóba került hogy Brigi azóta mennyi pasival megcsalhatta a Gergőt. Erre ő maga azt írta kommentben, 0. :D Azért ez jó nagy pofira esés neki, főleg ha időközben kiadta a volt szeretője útját is. XD Na akkor két szék között a földre ülés tipikus esete forog fent. :DDD

Sanda.Ipse 2016.05.29. 07:41:21

@ALOKSAKTWO: szerintem kijövetele után a kommenteket olvasva már régen rájöhetett, hogy elment a hajó.

Avanivi 2016.05.29. 07:41:36

@ALOKSAKTWO: Hogy lehet annyira berúgni, hogy nem tudja mit csinál?
Szerintem Briginek nem volt semmiféle nős pasi szerelme, ha esetleg mégis, azt nagyon hamar elfelejtette odabent, most pedig Gergő facilitálgatott.

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 07:48:19

@Avanivi: Könnyen. Főleg hogy gondolj bele, ott álltak a döntő előtt, Attist Cinti kibaszta, elég emelkedett lehetett a hangulat. És azért Cintit sem kell félteni, tud ő kacér lenni, tud csábítani, ha akar. Szóval nem hiszem hogy sokat kellett győzködni. A másik pedig az, hogy Gergő férfi. Írta itt valaki korábban, tegnap este hogy a férfiak nagy része egy kis potya dugást soha nem utasítana vissza. Tisztelet a kivételnek. Mert vannak. Szóval olyankor nem gondolkodik ám a férfi ember. Ott a lehetőség előtte, és cselekszik. Utólag meg esetleg veri a fejét a falba, hogy nem biztos a legjobb döntés volt részéről.
Az hogy Briginek a története mese volt e vagy sem, nem hiszem hogy valaha is megtudjuk. Szerintem nem. Ahogy viselkedett bent abból nekem az jött le, igenis úgy volt minden, ahogy azt ő elmondta.

etikette 2016.05.29. 08:21:18

Kar hogy nem tudtak varni a vegeig...ahogy olvastam fbon eleg nagy indulatokat valtott ki a feltetelezett koitusz

12zahra12 2016.05.29. 08:23:36

Szép jó reggelt!
Már napokkal ezelőtt írtam, hogy aki nem látja, hogy a csatorna Gábort fogja kihozni győztesnek, az vak. Teljesen egyértelmű. Főleg a barátnős, megveszem Turnerkét részek óta. Cintia nem nyerhet az hótzicher. Gergő karakterét egy ideje már kezdik kinyírni, de ezzel az Cinitával való keféléssel megadták neki a kegyelemdöfést. Nem lett volna semmi baj azzal, hogy összefekszik Cinitvel, ha korábban nem tart minden egyes alkalommal erkölcsi beszédet Briginek. Ha nem kéri ki, hogy miért beszél Attilával, miért iszik stb. Ezzel, hogy most ő lényegében ugyanazt tette, teljesen lenullázta magát. Hogy ez a csatorna döntése volt, vagy a sajátja lényegtelen. Megtette és ezzel vége is a dalnak. Bár mondom, a csatorna favoritja már régóta Gábor ez teljesen egyértelmű. Nem véletlen tették őt középre a szavazós felhíváson sem, pedig ő költözött be utoljára. Szóval felesleges körmöt rágni. A győztes Gábor lesz.
Bár én szívem szerint az állatoknak adnám a nyereményt. Ők a legegyenesebbek és legtisztaszívűbbek.

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 08:33:09

@etikette: Na na na!!! Kikérem magamnak az általánosítást. :) :D Igenis vannak kivételek. Akikre a férfi társaim azt mondják, de de barom. És ne feledjük,a kivétel erősíti a szabályt. :))

ALOKSAKTWO 2016.05.29. 08:34:20

@12zahra12: Akár még igazad is lehet. Nekem mér édes mindegy, ki nyer. A lényeg, hogy egy valaki nem fog.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 08:40:14

@12zahra12: nekem csak Zé tetszett, mikor kifogásolta Gergőnél, hogy túl csendes és valami olyasmit mondott, hogy az ilyen figurák neki nem jönnek be. Ehhez képest a Celeb vagyok ments ki... műsorból én őrá úgy emlékszem, hogy a legnagyobb zajt azzal csapta, hogy kevergette a bográcsban a babot. Amúgy észre sem lehetett venni, hogy ott van.
Gergőt sokan alapból nem bírják. Ha mamlasz, az a baj, ha nem az, akkor csalódtak benne. Ha szakálla van és mezitláb jár, abból is jellemhibát kovácsolnak. Most legalább mélységesen elítélhetik:)
Nem szúrom tökön magam bármelyik is nyeri, de változatlanul Gergőt preferálom.

loholka 2016.05.29. 08:42:36

A párbajon amely valljuk be meglehetős fizikai igénybe vétellel és szerencsével járt , a pszichopata feladta már a pocsolyában való mászkáláskor / pláne mikor a téglát oda dobta a Cincinnek.
A kis csajnak a fizikai kitartása dicséretet érdemel. A pszichopta nem bírta erővel és idegekkel . Szerintem most majd kezelésre szorul. Hát úgy vélem , hogy a jófiú erkölcsi papolást tartó szakálmatyi elbaszta a pénzt / legalábbis remélem még akkor is ha végig úgy gondoltam, hogy csak színjátszik, és a RibiBrgit is utáltam*/ a kis mocskos szájú lusta Cincinnek gratula a győzelemhez / a szerencséhez / őt nem tartom hibásnak az esti kefélésért de nem tartom érdemesnek a pénzre. Marad a Gábor, aki dolgozott, humorkodott valóban szerelmes és baszott félre az első adandó alkalommal. Nálam a szakálmatyi egy erkölcsi nulla lett.!!!!

Sanda.Ipse 2016.05.29. 08:45:03

@loholka: eddig sem bírtad Gergőt, sokat már nem ronthatott a megítéléseden:)))

loholka 2016.05.29. 08:47:04

"nem baszott félre" ezt akartam írni. Amúgy rendes munka volt minden szenny újság tele van vele, hogy Gerő megb.....ta Cintiát. ,ja és a csaj biztosította, hogy ezt tőle senki nem fogja megtudni :)) ja kivéve azt a pár ezer embert aki látta. /

Dirty Lyle 2016.05.29. 08:51:15

Egyelőre az aktust nem mutatták, csak az ébredést. Estig, amíg ki nem derül mi is történt valójában (már amit mutatni akarnak), addig hajrá Gergő. Az elmebeteg hazament, ez pompás. Ha nem Gergő, akkor Gábor.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 08:56:15

@loholka: akkor szavazz itt kedved szerint:)
Ki nyerje a párbajt illetve kinek drukkolsz?

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139787751&t=9232011

Krétagarbó 2016.05.29. 09:05:43

@12zahra12: én is azt gondolom, hogy Gergő esélyei csökkentek a liezon miatt, és pont azért, amit te is írsz.

12zahra12 2016.05.29. 09:05:57

@loholka: "a kis mocskos szájú lusta Cincinnek gratula a győzelemhez / a szerencséhez /"
Számból vetted ki a szót. Leszögezem, hogy nálam jobban senki nem örül annak, hogy pszicho Atiila kiesett, de sajnos a való életben is így szokott lenni, hogy mindig a lusta, ordas nagy ribancoknak van szerencséjük az életben.

Avanivi 2016.05.29. 09:06:07

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139787751&t=9232011

Krétagarbó 2016.05.29. 09:11:58

Gergő vezet jelentősen Atanos szavazásán.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:15:22

@Krétagarbó: megnyugodtak az emberek, hogy Ribihez már nem kerülhet a zsé.:)

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:21:13

A cintiás aktus (ha volt egyáltalán) szerintem a megtépázott önérzetének kellett. Ha nem is viszi el a fődíjat emiatt, annyit ezzel máris nyert, hogy vége a nyögvenyelős Ribi-románcnak.

Azálea 2016.05.29. 09:24:09

Szerintem Attila kapott infókat kintről.
Tudta, hogy kint téma, hogy nem tud bocsánatot kérni. A tegnapi adásban kihangsúlyozta, "bebizonyította", hogy ő igenis tud bocsánatot kérni. Erre korábban nem volt példa, így nagyon "véletlennek" tűnik az eset.
2. "Kíváncsi vagyok, milyen okosságot találtak ki NEKEM?" Tudta, hogy az rtl őt favorizálja a párbajoknál.
3. Nekem a kék színű téglák feltűnőbbek voltak a a víz tetején. Attilának gyenge a tüdeje, nem bírta a mocsárban gázolást. Amikor rájött, hogy ez nem megy és nem egyértelmű, hogy nyerni fog, lélekben feladta és inkább játszotta a gentlemen-t, hogy mentse, ami még menthető. A csatorna tudta, hogy Szinti szívós, de azt gondolhatták, hogy Attila a végén a tűzcsiholásnál legyőzi.
Z csak neki rendezett ilyen könnyes, rajongó búcsúztatót, s meg merem kockáztatni, hogy azt a bizonyos sört Attilával együtt fogyasztották el. Az esélylatolgatós interjúban nekem úgy tűnt, mintha Z egy kicsit iszogatott volna előtte.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:27:34

@Azálea: szerintem főleg azt tudhatta meg, hogy a nézők körében nem népszerű és sokkal nagyobb pofáraesés ott harmadiknak lenni, mikor ő "csinálta a show-t".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:28:18

@Krétagarbó: Te kire szavaznál ? Furcsa, de most úgy érzem, hogy legszívesebben én senkire sem. A problémám Gergővel és Gáborral, hogy teljesen megúszósan játszottak, és párbaj nélkül evickéltek be a döntőbe. Kettejük közül Gergő lenne mégis a favoritom, de ezzel Szintia féle összebújással, és előtte azzal, hogy Attilával is csak akkor mert igazából szájkaratéba állni, amikor végleg eldőlt, hogy ő már páholyból figyelheti az utolsó párbajt, nagyon sok mindent lerontott abból a képből, amit a műsorban láttatni próbált magából, az egész palit most úgy érzem, hogy egy merő 8 hetes képmutatást tolt a műsorban. Gáborban a férfiatlan sunnyogós játékot nem szeretem. Igazából neki hatalmas szerencséje volt abban, hogy valaki mindig megszánta, és nem hívta ki párbajra, mert alapvetően ő egy ügyetlen gyerek. Ez a kutas performansza meg a korábbi rodeós is szerintem szánalmasan gyenge és erőltetetten erőtlen volt. Szintia viszont (akit korábban ki nem állhattam a műsorban) nagyon sokat jött fel az utolsó napok bevállalós játékával, és azzal, hogy két nagyágyút búcsúztatott párbajban, és a párbaj során is ember tudott maradni! Tehát igazából a mérleg nálam nagyon státus quoban van hármajuk között, de a tegnapi pollban hosszas gondolkodás után mégis Szintia bevállalós játékát honoráltam egy szavazattal. A fizetős sms-emmel még várok egy kicsit, mert meg kell nézni a párbaj utáni fejlemények kialakulását Szinti és Gergő között...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:30:10

@VV Erőlegény: Jah Gergővel kapcsolatban még annyit, hogy ha most összejöttek Szintivel, akkor nem bocsátom meg neki, hogy itt untatott heteken keresztül ezzel a Brigi féle kamu love storyval.

,, 2016.05.29. 09:30:27

@12zahra12: én is így gondolom. Gergőnek a farka lesz a veszte:) vagy a brigis "románc" miatt vagy emiatt az utolsó napi karakteridegen lépés miatt. Gáborra tippelek, de a 3 közül nekem egyik sem igazán szimpi, úgyhogy nekem mindegy ki nyer-

,, 2016.05.29. 09:32:52

@VV Erőlegény: nekem gergő nem szimpi... ez a nagy balansz amit sugározni akar magából egy kamu... látszott néha amikor átment idegbetegbe brigi miatt, meg eleve az is ezt erősíti h nem tud parancsolni a farkának, már elnézést.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:32:57

@Azálea: Az a tűz egyébként Szintinél egyszer csak úgy lángra lobbant, mintha egy kis gázpalackot kapcsoltak volna be távirányítással a szalma alatt... :-)

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:37:24

@VV Erőlegény: Gergő kérte Gábort, hogy rakja rá a jelet az utolsó jelölésnél. Ő ki akart menni párbajozni. Amúgy meg négyszer bizonyított a többiekkel szemben (3 védettség + páros versenyben Dórival). Gáborka félt nagyon a párbajtól.
Amúgy ehhez a párbajhoz igazán elsősorban szerencse kellett, mint a trágyában eldugott kulcshoz, amit a tűzoltó talált meg. Cintiának szerencséje volt, utána meg ügyes volt a tűzcsiholásban. Megérdemli, hogy bekerült a döntőbe egyedül a lányok közül, de a rossz modorát, a mocskos száját nem tudja feledtetni.

Azálea 2016.05.29. 09:41:57

@Sanda.Ipse: Ez is elképzelhető. Mivel minden meg van vágva, még a párbaj is (lásd, amikor egy kis sár fröccsent a kamerára, aztán hirtelen eltűnt), azt látjuk, amit láttatni akarnak velünk. Pl. hogy Attila milyen gavallér volt, hogy felsegítette Szintit a dombon, odadobta a téglát, stb.

Queen Alix 2016.05.29. 09:43:18

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Igen,nekem kezdettől fogva nem volt tiszta..nem volt emberi. attól meg nem kéne elájulni,hogy gyerekekkel is foglalkozott..

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:45:10

@Azálea: előbb dobta oda neki Cintia:)
Attila 10 hétig ügyesen titkolta, hogy mekkora gavallér lakozik benne.

Azálea 2016.05.29. 09:45:24

Most már nem nagyon lehet megjósolni a végeredményt. Gergőnek szurkoltam, de remélem, ma este nem jön elő azzal a döntőben, hogy én is megbocsátottam neked, Brigi, te is bocsáss meg és ásó, kapa, nagyharang, mert akkor inkább nyerjen más.

Queen Alix 2016.05.29. 09:46:34

Én Cintinek vagy Gábornak adnám

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:47:12

@Queen Alix: csak nyomkodnod kell az emeltdíjast:)

Azálea 2016.05.29. 09:47:32

@Sanda.Ipse: Tudom, én is ezért írtam, hogy a csatorna azt akarta, hogy Attila a szemünkben jó fejnek tűnjön és érezzük úgy, hogy igaztalanul bántottuk eddig "szegényt".

akbar 2016.05.29. 09:49:25

Szerintem kiadták nekik az ukázt,miszerint kell egy kis "romantika" a végére. Attiról annyit,hogy néha azt hittem kinyírja az egész bagázst az egyik éjszaka.

Queen Alix 2016.05.29. 09:49:37

@Sanda.Ipse: Én annak vagyok híve hogy nekem fizessenek:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 09:50:10

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ugyanazt érzem, mint te, azaz EKG! :-) Szinti javára még, hogy ha Gergővel összejöttek, akkor azzal akarva-akaratlanul ő rántja le a leplet Gergőről is, tehát Szinti három nagy húzása a játékban:

1, Beleállt a nagyszájú, de mindenki által erősnek tartott Norbival egy szájkaratéba, majd kihívta párbajra és (ugyan szerencsés és tesre szabott párbajban, de) kinn hagyta.
2, Beleállt a még nagyobb szájú (és sokak számára főgonosz karakter) Attilával a szájkaratéba, és párbajban kihívta, úgy hogy HG-ként magát jelölte meg kihívónak, majd nemes, és fair kűzdelemben kinnhagyta.
3, Lerántotta a képmutató Gergőről a álarcot.

Ezen kívül bónuszként begyűjtötte a legtöbb smárolási skalpot (Norbi, Brigi, Gergő) igaz ezzel csak holtversenyben lenne Brigivel, de ha még a Laura féle soft lezbizést és beszámítjuk, akkor nyerő, és talán a legtöbb emberrel szövetkezte végig a versenyt, mivel a szövetségesei rendre kiestek mellőle, valamint bevállalta a szájkaratét Sanyával szemben is, aminek következtében ugyancsak egy paraszthajszál választotta el egy párbajtól Sanyával.

Sanda.Ipse 2016.05.29. 09:51:28

@Azálea: 10 hét gyökérséget nehéz feledtetni 2-3 gesztussal az utolsó napon.

Queen Alix 2016.05.29. 09:54:23

@alsophila.grahami: azt mondják van bennem vmi felsőrendű,amitől zavarba jönnek

Nem Penny hajója 2016.05.29. 10:00:30

Számomra egyébként a Farmban a legérdekesebb az volt, hogy egyes szereplők mennyire nem tudták azt felmérni bentről, hogy a nézők szemében mi a szimpatikus és mi nem. Legjobb példa erre az Attila, Dani, Brigi hármas volt, akik hiába jutottak volna el a döntőig, úgy sem szavazott volna rájuk a kutya sem. A másik véglet meg a Gergő és Gaben. Gergő ebben vérprofi volt: nehéz anyagi helyzet, kutyus, kis csöndes macsó, szerelmes, de azért sokat dolgozik a farmon. Szerintem ő ezt teljesen tudatosan csinálta. Gaben viszont ösztönből, mert ő tényleg egy naiv, de jófej ember.

Attila, Dani, Brigi meg tipikus példái a mindenféle empátiát nélkülöző embereknek. Egész egyszerűen nem voltak képesek magukat a nézők szemszögéből látni. A kinti életben is az ilyen emberek a leginkább gyűlöletesek. Azért nem véletlen, hogy Attila elvált, az első gyerekét nem láthatja. Dani sem él együtt a gyereke anyjával. Brigi már tíz éve elvált és a szeretője sem vállalta fel.

Perspektíva 2016.05.29. 10:05:41

Gergő szerelmi élete megragadt egy 15 éves srác szintjén. Nem tud mit kezdeni egy lánnyal, azt hiszi rögtön szerelmesnek kell lennie, rajongásig. Talán most elkezd felnőni, rájön, hogy nem kell szerelembe esni mindenkivel, aki kedves hozzá és a balek szerepét levedli magáról.

Perspektíva 2016.05.29. 10:21:20

@ALOKSAKTWO: Brigiről kiderült, higy neki teljesen mindegy van-e valakije vagy nincs, úgyis azt csinálja, ami neki tetszik. Hogy volt-e nős pasi vagy nem, már az is lényegtelen, mert max. a pénzért volt. Szerelemről a nő esetében nem beszélhetünk, mert nem képes ilyen érzelemre.

,, 2016.05.29. 11:30:33

@VV Erőlegény: ennek örülök:)
még hozzátenném, h szinti a védettségi játékban is odatette magát. én is inkább felé húzok, ha választani kéne (de szavazni biztosan nem fogok)

terjőke kígyószisz 2016.05.29. 11:55:03

@Sanda.Ipse: Egyetértünk. :)

Az is érdekes, hogy valaki miért hajlandó feladni a külső szemlélő státuszt... (Én még soha nem voltam rá hajlandó, ingyenes szavazásnál sem.)

Kongó 2016.05.29. 12:53:13

Cintike megmondta, hogy Ő mindenkit le tud győzni!Tudta, hogy Gergőt csak így tudja legyőzni, ha beállítja sex őrültnek.És valószínű, mert sok női szavazó kiábrándult belőle.Szavazzatok Gergőre, ne legyen igaza a nyafka kis p----nak!

Krétagarbó 2016.05.29. 19:39:24

@VV Erőlegény: Passz, ugyanúgy vagyok, mint te. Gergő lecsúszott, hiteltelen lett az erkölcsi prédikátor szerepe, valszeg a balfék amorozót csak megjátszotta, Cinti még nem jött fel annyira, hogy a fődíjat neki adnám, Gabesznek meg nem adnám, jó-jó, röhögünk egy bolondsipkáson, de azért 20 millával meg ne dobjuk már. És a párbajnélküliség is gáz, főleg Gábor tekintetében, Gerinél azért a védettségik jól sikerültek.
Jó kis csavar lett a végén azért, a műsor szempontjából csattanó, de Geri ezt sztem elszúrta most.

Hajrá Heni!!! (Én neki adnám, ez már nem ér???:)))

Krétagarbó 2016.05.29. 19:44:13

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): hogy nem tud parancsolni a farkának, az mondjuk talán annyira nem is. (sztem nagyon kevés ffi tud, talán nincs is olyan.) Nekem néha kicsit túltolta Brigivel kapcsolatban (fúj, ne dohányozz, nem szórakozz, most miért ittál??) Úgy, hogy tudták, hogy buli lesz, feszkó levezetés párbaj után és egyébként Gerinek is voltak olyan bulis pillanatai, amikor már nem volt szomjas. Milyen jogon próbálta Brigit korlátozni, lelkifurdit okozni, stb...??

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.29. 23:58:01

@Krétagarbó: (sztem nagyon kevés ffi tud, talán nincs is olyan.) :-) Ezt matematikailag soha sem értettem, már a nőkkel való összevetésben... :-) Avégén egyébként nem szavaztam, nem voltam képernyő közelében, de nem is tudtam volna közülük választani. Az egyedüli ebből a felhozatalból, akire őszintén tudtam volna szavazatot küldeni az az "uncsi" Dóri lett volna! :-)
süti beállítások módosítása