Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7891-7892. rész

2016. május 27. 16:00 - Gillotte

A teljes félreértésben lévő Emília anyukája békítené a Zsoltnak vélt Vilmost és Emíliát, de hamar megvilágosodik, hogy ezt marhára benézte. Illedelmesen bemutatkoznak, úgyhogy anyukáról kiderül, hogy nyugalmazott belgyógyász. Miután elbúcsúznak Emília jól letolja az anyját amiért ilyen kínos helyzetet teremtett. Anyuka erősködik, hogy ez csak azért történt, mert senki nem mutatta be neki Zsoltot, így Emília felküldi anyukát a lakásba azzal, hogy szól Zsoltnak, hogy mutatkozzon be, mert az anyós pattog. Nem sokkal később Emília borozgatva mondja el anyjának, mi történt. Megint homályos és visszhangos a kép: látjuk, ahogy Emília szól Zsoltnak, hogy bemutatná őt az anyjának. Nagy megtiszteltetés ez Zsoltnak, de várja a beszállítót, úgyhogy egyelőre csak anyuka kedvenc borát küldi maga helyett annak a nagyszerű hölgynek, aki olyan csodás lényt hozott a világra, mint Emília. Emília is kap egy ajándékot, egy szájrapuszi (nevezzük csóknak) formájában. Zsolt annyira életidegenül romantikus, hogy már-már a hányinger kerülgeti az embert.

bk_majus5_1.png

Miki maradék süteménnyel lepi meg Nórát ami a jubileumi ünnepségről maradt, s egyúttal jelzi Nórának, hogy mindenki az irodában lesz, hogy összeszedje a motyóját. Nórának csak az a 25 millió hiányzik amit elbukott, de sajnos Mikinek ezt most nem áll módjában visszaadni. Nem sokkal később találkoznak az irodában, Nóra próbálja rábeszélni Lacit, hogy perelje be a fickót aki adott a szeme alá. Attila nosztalgiázik a kedvenc tolláról, s Nóra egyből vált Laciról, hisz Attila azzal a tollal írta alá a cég halálos ítéletét. Attilának van válasza, ugyanis Nóra nézte át a papírokat, kiszúrhatta volna, hogy valami nem stimmel. Ági zárja le a vitát: ez bizony mindkettőjük hibája, Nóráé és Attiláé is. Nóra mentené magát, de immár Ági és Attila is rászállnak, sőt, Laci is, miután megtudja, hogy az uzsorás Nóra miatt ütötte meg (hisz Nóra nézte be a szerződést, emiatt vesztettek pénzt és volt szükség az uzsorásra). Kiütéses győzelem, Nóra elvonul. Miki pont meglátja, ahogy sírva rohan, úgyhogy átmegy hozzá vigasztalni. Sajnos ez nehezen megy, ugyanis nem elég, hogy Robi meghalt, és Nóra miatt csődbe ment a cég, még ügyvédként sem praktizálhat az idén, mert elfelejtette befizetni a kamarai tagsági díjat. Uh, és utólag nem lehet? Ez kellemetlen… Robi életbiztosítása is elúszott, mivel azt adta Nóra a Berényi kft-nek kölcsönbe, úgyhogy most nem tudja, miből fog élni. Még jó, hogy az éhes száj, a kis Troll már nincs a képben. Miki próbálja felmenteni Nórát, hisz ezek csak véletlenek, Nóra nem tehet semmiről, de Nóra annyira ki van borulva, hogy gondolkodás nélkül felteszi a kérdést: ,,és az is véletlen, hogy lefeküdtem a legjobb barátnőm férjével?” Mikinek itt omlik össze a keringése.

bk_majus5_2.png

Ezúttal Ádám vigyáz Bencére, de nem volt vele sok gond, hisz Bence végigaludta a felvigyázást. Tóbiással beszélgetnek, s közben jön az sms Ádámnak, hogy megnyerte az amsterdami fotópályázatot. Az öröme hamar elszáll, hisz belegondol, hogy ez nem túl korrekt Lilivel szemben, mivel nem épp úgy ábrázolta a képeken, ahogy Lilinek mondta, és nem lenne tisztességes átvenni a díjat. Ha beküldeni tisztességes volt, talán nem ilyenkor kéne lelkiismereti kérdést csinálni belőle. Tóbiás is hozzám hasonlóan vélekedik, s biztatja Ádámot, a díjat vegye át! Ádámot Hanna váltja, és hezitálva elmondja Tóbiásnak, hogy Claudiától kiderült, hogy Zsófi Olaszországban van az anyjával, és próbálták rávenni, hogy menjen vissza Bencéhez, de eddig még nem sikerült. Tóbiás kerüli a témát, inkább megkéri Hannát, hogy értesse meg Ádámmal, hogy hülyeség lenne nem elfogadni a díjat. A lány megy is át Ádámhoz, gratulál, de Ádámot nem nagyon érdekli. Hanna levágja, hogy Ádám nem mer szembenézni Lilivel, de már tök mindegy, gondolkozhatott volna mielőtt elküldte a képeket. Hanna ismét egy kioktatással távozik: Ádám felnőhetne annyira, hogy vállalja a tettei következményét. Ádám nem nő fel, előadja Lilinek, hogy nem nyerte meg a fotópályázatot, még az első tízbe sem került bele.

bk_majus5_3.png

Claudia igyekszik meggyőzni Julit, hogy fogadjon új ügyvédet (nyilván Claudia jóvoltából) aki kihozza, de Juli nem akar, ugyanis akkor Peti is börtönbe kerülne. Eközben az említett Peti otthon van, épp Mátét nyúlja le némi pénzzel, aki szegény még a másnapi uzsonnapénzt is odaadná. Attila pont ekkor toppan be, s elküldi Mátét, hogy elbeszélgethessen az idősebbik sarjjal. Rendesen előveszi amiért Peti még az öccsét is képes meglopni egy kis drogért, de Peti csak a szokásossal jön, miszerint Attila rovásán is van. Máté persze végighallgatja, és eléggé kiborul ott magában. Miután a vitának vége Máté áthívja Claudiát, és elmondja neki, mi a szitu: Peti drogozik a valszeg Petinek Julira van szüksége, mert Attila csak kiabál vele. Claudia elviszi Mátét a börtönbe Julihoz, hisz úgy a hatásos a kérés, ha Máté maga tolmácsolja. Máté még aznap elmondja Julinak, hogy Peti drogozik, és a Pusszancsos kocsiban lakik. Juli nem hisz a fülének. A látogatás után Pirosnak mondja el az aggasztó hírt, ugyanis most nem tudja, mit csináljon, de Piros szerint egyszerű: Juli vallja be az igazat, és oké, hogy Peti bekerül, de a börtönben nagyobb biztonságban lesz a drogoktól, mint ott kint.

bk_majus5_4.png

Gizi a Rózsa irodájában pakolgat, s Zsolt megragadja az alkalmat, hogy megkérdezze, hol a panaszkönyv, ugyanis az új tulaj meg szeretné nézni. A fiókban – mondja Gizi, s Zsolt oda is nyúl, majd megtalálja benne a Két Lotti című könyvet, ami megszólalásig hasonlít ahhoz, amit ő adott Emíliának. Gizi felvilágosítja, hogy 2-3 hete hagyta ott egy nő, Nóra barátnője lehetett, mert vele volt. Zsolt gyanúja beigazolódik, a Börtönkönyvtárból van a könyv, a pöcsét is azt mondja, de lámcsak, a mosolygó fej, amit Emília elmondása alapján Zsolt rajzolt bele sehol sincs…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása