Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x58 - Mindenhova oda van kulálva?

2016. május 27. 12:00 - Chat Géza

Különb elfoglaltságot képzeltem magamnak, annál, minthogy a hulladék másnaposságból reggel 7-kor felriadva Farmot nézzek, de ez van. A hülyeség hatalmának nagy diadala ez. Hálistennek van az előző napi szuperkontentből egy kis maradék, ami felmelegítve is legalább annyira fasza, mint frissibe, mert Bunyós Pityu prezentál egy hibátlan parasztkaraokét. A farmerek danajozása perfektül szimbolizálja a minden házibuliban előkerülő óbégatást. Amikor a lelkesedés előrébb van, mint a tehetség. A farmerektől olyan távol áll a ritmusérzék és szép, tiszta hang, mint tőlem az irodalmi Nobel-díj. Pedig egy 100 forintnak 50 a fele csillagos ötös elénekléséhez nem kell kiverni a magas cét, baszd ki. Aranyosan elüvöltözgetnek, táncikálnak, még a Hegylakó, Adrian Paulbaba oltott Lorenzo Lamasunk, Gergő is ellazul, mint Szipus Alfonz egy zacskó technocol rapidtól. Egy mészteakurvafaszba se hangzik el az este során. Pedig a bulika ott tetőzött, amikor Cinti elkezdett vizet pacsálni Gabenre, majd véletlenül Ateszra, aki erre megkínálta a lányt egy vödörrel, mire érkezett a kontra, a rekontra, a szubkontra, meg a Fedák Sári és végül tejjel és vízzel teli vödröket burogíttak egymás nyakába. Mindezt a konyhában. Innen, a totális agyfasz helyszínétől tisztes távolságra, 600 kilométerre, a kényelmes kis kanapémon fekve nézve is felkúrt a dolog. Nincs annál rosszabb, amikor a lakásban kiborul valami. Visszatérő rémálmom, amikor 14 éves koromban 5 liter forró húslevest öntöttem ki a nappalink szőnyegpadlójára. Anyám megkérdezte, hogy jól vagyok-e, nem esett-e semmi bajom, majd miután látta, hogy semmi égési sérülést nem szenvedtem, leüvöltötte a hajam, hogy hogy lehetek, ekkora balfasz. Itt is ettől féltem, hogy megint nekikezdenek a féktelen kurvaanyázó verseny vidéki selejtezőjének. De nem ez történt, hanem megölelték egymást, mert vicces volt elpazarolni ennyi vizet meg tejet. Azért a szerkesztők arcát is megnéztem volna, amikor megtudják, hogy két mikroport szarrá ázott.

Másnap reggel megint a művészi vágóképekbe belebuzult operatőrök rögzítették, ahogy Bunyós Pityu elhagyja a farmot. Eztán Atesz tömi Gaben fejét minden hülyeséggel, hogy miként legyen a jelrakás. Ebből a szarkavarásból egy nagyon lényeges mondatot ragadnék ké.

- Én rá fogom rakni a jelet - ragozza Attila a semmit, hogy Cintit fogja kivinni, mert már haza akarja vágni a gecibe.

- RÁM? - kérdez vissza Gabika.

Rád, bazmeg! Dehogy rád, ki beszélt itt rólad? Szerencsére nem kell tovább hallgatni ezt az MTA vitafórumot, mert Gergőhöz megérkezik az apja. Itt ki is derült, hogy Gergő kitől örökölte azt a gént, amitől ránézve a teljes érdektelenség lesz úrrá az emberen. Szépen elkommunikálgatnak a papával, de szigorúan csakis tőmondatokban. A legjobb, hogy az öreg inkább nem mond semmit Brigiről. Mivel nem mond semmit, ezért nem is tudok mit írni, különben meg harangoztak is, ennyi volt a vizit, köszönjük.

kepernyofoto_2016-05-27_10_28_10.png

De váltásban érkezik is Ada, akit Gábor messziről Delhusa Gjoninak néz, de persze csak viccel ez a fiú. Hehe. Ada hozott bort meg csontot a kutyának, ezzel megkezdi Gergő istápolását. Ennél még az is izgalmasabb lenne, ha a kaszkadőrünk leülne egy tujával csevegni, de így legalább tudtam címet adni a posztnak, mert a farmot bejárva Ada feltette a kérdést, hogy

Itt mindenhova oda van kulálva?

Továbbá levezényelt egy szellemi vetélkedőt is az este során. Gabika töriből emeltszintűzött. Tudtuk ezt? Őrület. Azt meg nem tudta, hogy ki volt az utolsó Árpád házi király, aminél egyszerűbb töris kérdés csak az Aranybulla évszáma lett volna. Aranybula, hahi. Mivel Gábor és Attila elvérzett a vidéki Legyen Ön is MIlliomoson, ezért büntiből Gabi elnyomott Atti fején 3 tojást. Attila vicceskedve hőzöngött, hogy milyen ökör állat módjára nyomta már szét a fején a tojást, de a riportba elmondta, hogy csak viccelt, mert amúgy nem fájt, köszöni a lekvárt. Míg Fördős Zé a felkonfban nyolc napon belül gyyógyuló póniharapást szenved, addig Ada mosogatás közben lélekbúvárkodik Gergő szerelmi életében. Mi a helyzet Brigivel? Smárol Cintivel, taperászta Attila, Norbi csókolgatta, de amúgy szeretem. De szerelmes vagy belé? Eleinte volt egy fellángolás, aztán volt a felező buli... Ada a szájába rágja, hogy ha az ember szerelmes, akkor nem magyarázkodik. Gergő hihetetlen reakciója: ül csendben, néz ki a fejéből és valamit mormog a karakterénél milliószor érdekesebb arcszőrzete mögül.

A következő részben meglesz a kiválasztás, ehhez adalékul még annyit kell tudni, hogy Gabi és Cinti is összebeszéltek kicsit, kitálaltak egymásnak, hogy Attila miként főzi a szart. A taktikai megbeszélés vége az lett, hogy Gabi is felkúrta magát Cintin. Itt aztán bárki rakhat bárkire. Az lenne a legjobb, ha mind a négyüknek 1-1 jele lenne, aztán akkor lehetne dönteni.

 

Címkék: a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.27. 20:05:31

@Commodore: sztem direkt kitépte a csaj kezéből, h neki az kell, övé!

Cimili 2016.05.27. 20:06:45

Holnap lehet szurkolni Szintinek. Ezt se gondoltam volna, h ilyet teszek, de most muszáj.

diómió 2016.05.27. 20:06:59

@Dirty Lyle: Azért nem hívta ki, mert félt tőle. Tudja, mondta is, hogy okos, nyugodt és erős. A duma persze lehet a taktika, de egyszerűen csak tudta, hogy nincs esélye ellene.

Perspektíva 2016.05.27. 20:08:19

Kiváncsi vagyok, hogy Cintiben levő akaratosság, dac és düh mennyit fog érni a párbajon? Remélem sokat.

2016.05.27. 20:09:26

@Perspektíva: régóta lógott ez már a levegőben, csak a csaj meg is lépte, dühből/ellenszenvből vagy sem.

am' én gergőre pakoltam volna a jeleket a többiek helyében összebeszélős összetematikázósan, kiviszi ateszt, és akár még kint is hagyhatta volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.27. 20:09:45

Azért az sem semmi. hogy két ember is párbaj nélkül masírozik be a hármas döntőbe... Ha Szinti kiveri Attilát, akkor én rá szavazok, pedig nem volt szimpatikus a játékban, de, két erősnek mondott férfit verne meg párbajban, ahhoz, hogy hármas döntőbe kerüljön. Egyébként azzal, hogy nem Gergőt jelölte párbajra Gábor, nálam ő is elbukott ma, tehát, ha Attila nyeri a párbajt, akkor nálam Gergő a győztes!

Perspektíva 2016.05.27. 20:10:26

@Biriksz_Krokiksz!: Ez lett volna az egyetlen okos taktika.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.27. 20:11:30

@Biriksz_Krokiksz!: A többiek egy ember volt ebben a kiválasztásban, éspedig Gábor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.27. 20:13:47

Attila tényleg egyre jobban be van kattanva...

Berborosz 2016.05.27. 20:14:56

Attila a második olyan reality-szereplő, akit büdösnek érzek, képernyőn keresztül is.
Az első VV7Dani volt, a joghallgató.

Berborosz 2016.05.27. 20:15:42

Attila a második olyan reality-szereplő, akit büdösnek érzek, képernyőn keresztül is.
Az első VV7Dani volt, a joghallgató.

Gia 2016.05.27. 20:16:17

A lényeg,hogy Gergő bent van,én neki drukkolok.Ha mégis Attila nyeri a közönség szavazást az nyári bunda lesz.

2016.05.27. 20:16:32

@Perspektíva: plusz szintinek piros pont, h nem mismásol, dacára annak h atesz folyton győzött a párbajain, mégis beleáll a fájtba, ellentétben a pszichohorror emberrel, aki eddig megúszósra játszott. (és ismét hangsúlyozom az értetlenkedők kedvéért: ezzel sincs semmi problémó,sőt! itt az a fosimosi a palacsintában, h atesz folyton azért nyígott, h bárcsak gergővel fájtolhatna, most meg kiverette volna egy csajjal) hát beszarás.

penna 2016.05.27. 20:19:53

@Biriksz_Krokiksz!: amíg meg Norbi volt benn, akkor két ordítás és köpködés között egymással szájkaratéztak, hogy nekik majd párbajozniuk kell, mert ők a farm alfahímjei. aztán történt, ami történt...:)
szép íve lenne a dolognak, ha Szinti most Norbi után a másik szájhőst is kicsapná. de ebben a verzióban nem hiszek.

2016.05.27. 20:20:14

@VV Erőlegény: jó és? miért ne lehetett volna meggyőzni?

Cuddy 2016.05.27. 20:21:59

@Biriksz_Krokiksz!: pontosan Annyira szánalmas volt, ahogyan kampányolt Szintinek. De röhögnék ha ez a vékony, pici csajszi kiejtené. Lehet dühkitörést kapna utána.

kis.herceg 2016.05.27. 20:22:15

Gergőnek drukkolok, de az igazságos az lenne hogy aki 5x visszamegy az nyeri.

Krétagarbó 2016.05.27. 20:22:22

@Dirty Lyle: ebben a műsorban semmi sem biztos. Cinti már egyszer kint hagyta Norbit is, ennyi erővel akár Attist is kint hagyhatja. Nem biztos ezeknel a párbajoknál semmi sem.

2016.05.27. 20:23:21

@penna: az a baj, h én sem, ezért indítottam a mai hsz-emet a tök befásultságiskodási állapotjelzésemmel ;)

diómió 2016.05.27. 20:24:55

@VV Erőlegény: De ha senki nem jelölte soha és nem hívta ki a védettség előtt, a védettségi játékokat meg elveszteni sem tudta, és amikor könyörgött, hogy rakják rá, akkor sem tették- hogy mehetett volna párbajozni? Ez miért az ő hibája?

Perspektíva 2016.05.27. 20:25:45

@sepörd: Ha valaki ötször kimegy, vagyis kiküldik, mert nem önszántából megy, az elviselhetetlen ember, a többiek nem akarnak vele maradni. Nem hiszem, hogy igazságos lenne, ha nyerne.

Nbl 2016.05.27. 20:27:37

@sepörd: Miért lenne már igazságos? Akkor miért nem az, aki a legtöbb földet mozgatta meg vagy a legtöbb trágyát lapátolta ki az állatok alól? A szabályok szerint a közönség dönt szimpátia szerint a nyertes személyéről és őszintén remélem, hogy ez a szar alak megalázóan keveset fog kapni.

diómió 2016.05.27. 20:27:46

@sepörd: Ne felejtsük már el, hogy miért küldték 5x ki. Nem azért, mert féltek tőle, hanem mert nem normális. Ezért nem érdemli meg a győzelmet.

Atanos 2016.05.27. 20:29:00

Akit érdekelnek az Aranyköpések itt megnézheti már csak a holnapi maradt hátra. :)

data.hu/get/9749127/Aranykopesek_NET-re.txt

2016.05.27. 20:29:12

@sepörd: a védettségi játékokat is számold bele lsz, csak a hitelesség/objektivitás kedvéért, meg azt is, h vannak a benti mikroközösségben is népszerűek, akik vmiért (pont ezért) szintén megérdemelnék, h nyerjenek.
én harmadolnám a nyerítést: geri-gaben-szinti. (megyek mert véletlenül belelógattam a kezem a bylybe)

Commodore 2016.05.27. 20:30:13

@Gia: Még mindig nem árulták el,hogyan kell savazni?! Úgy érzem, nem is számít!

Cimili 2016.05.27. 20:32:39

@Berber Oroszlán: Húúú, nagyon igazad van, én is pont így érzek-éreztem velük kapcsolatban.

alsophila grahami 2016.05.27. 20:36:11

@ALOKSAKTWO: EKG itt is :) és nagyon remélem most már - minden eddigi ellenérzésemet félretéve - hogy Szinti móresre tanítja ezt a ... / na, majd' megmondtam, mit..! a mai adás után totál elszállt minden maradék empátiám, ahogyan verte a bíz a gyáva férgét, aludni se bírt; és ezek a mocskos nagy hazugságok, hogy őt nem érdekli a pénz (a "pénze"! így mondta nem régiben még), jja, nem érdekli, mi!? ilyen pofátlan kamukat hogy merészel már, én kérem ki magamnak, az összes néző nevében, hogy ennyire lenéz minket, hogy ekkora kamut próbál lenyomni a torkunkon! na elmegy már a sunyiba ez a kis .... AZ!!
@Mara100: nem, ő csak választ, vagyis kiküld...

etikette 2016.05.27. 20:36:21

akkor összefoglalnám: Attila lett a kiválasztott de még nem tudjuk kit hív ki? holnap lesz a párbaj egy kiesik maradék 3 IQ bajnok között pedig vasárnap dől el a tuti? "nézői szavazatok" alapján? ez így stimmt?

alsophila grahami 2016.05.27. 20:38:51

@Berber Oroszlán: átvitt értelemben, vagy fizikálisan gondolod? ;) azt akarnám tudni, hogy most akkor absztraháljak-é, avagy csak a mosdatlanságukra kívántál célozni? ;))

diómió 2016.05.27. 20:39:24

@etikette: Nem Szinti magát választotta ki, az előzetes alapján Attit hívta ki, a többi stimmel.

alsophila grahami 2016.05.27. 20:39:44

@etikette: Szinti a kiválasztott, és Attilát hívta ki - amúgy minden stimmel ;P xDD

gyilok killer MAXBET 2016.05.27. 20:39:46

azért a 4 közül Atti melózott a legtöbbet azt is vegyük

diómió 2016.05.27. 20:42:35

@Farm Attila: Ez egyáltalán nem így van. Ő nyüzsgött és okoskodott a legtöbbet. De hogy ki DOLGOZOTT a legtöbbet, azt nem tudhatjuk, hiszen csak azt láttuk, amit a RTL akart....

etikette 2016.05.27. 20:42:37

@alsophila.grahami: @diómió: Köszönöm szépen :) és ha jól olvastam a Fürdős gyerek megint részrehajlóskodott?

Cimili 2016.05.27. 20:43:28

@Farm Attila: Tessék?????????????????????? Te mit néztél?:)

Gia 2016.05.27. 20:45:02

@Farm Attila: Csak szaladgált és fontoskodott.

Dirty Lyle 2016.05.27. 20:45:11

@Farm Attila: ő az aki a rábízott ásást nem végezte el, aki kiengedi a nem rábízott állatokat....

Cimili 2016.05.27. 20:45:34

@etikette: Ne hari, de csak a pontosság kedvéért, Fördös Zé a böcsületes neve. :)

Krétagarbó 2016.05.27. 20:45:48

@Biriksz_Krokiksz!: hajrá geri-gaben-szinti:)
Nekem bejött szinti tökössége!

Gia 2016.05.27. 20:47:27

@Krétagarbó: Nekem is bejött.Ha kiesik akkor méltósággal teheti.

diómió 2016.05.27. 20:48:41

@Krétagarbó: Szerintem is javított a megítélésén. Csak attól félek, nehogy az rtl megváltoztassa a kihívottat, valami "vicces"indokkal...pl.csak magára tette, stb...

ALOKSAKTWO 2016.05.27. 20:49:10

@Farm Attila: Már saját maga szerint. Ezt tegyük hozzá. És nem valódi munka volt az, hanem csak látszat. A nézőket akarta a kezdetektől fogva manipulálni. Azért kelt fel mindenkinél hamarabb, és egy alkalmat nem hagyott ki, hogy a riportban azt bizonygassa, csak ő dolgozik, a többi semmire kellő. Közben meg gondoljunk csak, a pénzkeresős héten mennyit dolgozott, mennyit keresett? Na?

Krétagarbó 2016.05.27. 20:50:23

@Gia: így van. A nézői szavazatokon úgyis elbukik, de ezt a gyökeret remélem hazapicsázza. Már nem tudok szebben írni róla, kinek-kinek az érdemei szerint, ugye.
De Szinti ha veri Attilát, ha nem, már emelt fővel mehet haza.

penna 2016.05.27. 20:50:28

@Dirty Lyle: de legalább azon a héten, amikor agyagoztak, nyúlketrecet építettek, diót pucoltak saját kasszára, ő dolgozott a legkeményebben! legalábbis így indult neki. szóban. aztán amikor tényleg melózni kellett volna, akkor 0,- Ft-ot keresett? és utána a társai dobtak össze neki némi pénzt, hogy licitálhasson az árverésen...

2016.05.27. 20:51:16

@Krétagarbó: :* jeszoké nálam is a csaj egy ideje.

Cimili 2016.05.27. 20:51:45

@ALOKSAKTWO: Pontosan a nagy semmit: :DDDDDDDDDDDDDDD Csak mert olyan kurv@ dolgos.

Krétagarbó 2016.05.27. 20:51:51

@diómió: á, az már csúnya öngól lenne, képzeld azt a felháborodást!

Berborosz 2016.05.27. 20:54:01

@alsophila.grahami: Tudom, hogy fizikálisan nem érezhettem, és mégis, mégis...
Látva a gondozatlan külső, mégis mintha megcsapná az orrom valami bűz.

2016.05.27. 20:54:33

@penna: meg még bugázott is volna vmit szilveszteréktől, ahogy olvastam, csak lebukott és jött a ''viccvót'
ahamm.

Mirocska 2016.05.27. 20:56:30

Szerintem nem hagyják, hogy ne legyen csaj a döntőben. Reménykedem.... :))

diómió 2016.05.27. 20:59:19

@Krétagarbó: a párbaj baki (Sanya-Atti, vagy védettségi csalás-Brigi) se zavarta őket, pedig volt felháborodás...

penna 2016.05.27. 20:59:44

@Biriksz_Krokiksz!: igen. sokan arra tippeltek - én is -, hogy lehet, hogy azt szerkesztői ötletelésre csinálta. de aztán amikor mutatták, hogy Szilvigazda büntiből a lopásért beállította felásni egy darab területet, akkor már egyértelmű volt a szitu. tolvaj (is) a gyökér.

kaqxar007 2016.05.27. 21:00:24

@Biriksz_Krokiksz!: engem az is erdekelne mikor a szini "elvesztette" a dohanyos zsacskojat, az vajon nem-e az atisnal kotott ki ?? mert erosen gyanitom, h igen, mert aze erosen nehez valamit ugy "elvesziteni" h kamerak figyelnek napi 24 oraban...... gondolom szinti lerakta valahova, atis meg megtalallta pont mint a sly penztarcajat :o))

ewita 2016.05.27. 21:01:28

@Mara100: Hahaha ebben ami különösen tetszik :" ittasan is arra figyelt senkinek ne essen baja!" :D hát bazz ez hülye!!
Mondtam tegnap ,hogy szinti magára rakja! És olyan jó látni, hogy ez a gyökér ennyire be van szarva!!!! :DDDDD

penna 2016.05.27. 21:02:48

@ewita: gyakorlatilag egy Teréz anyába oltott sztahanovista. legfőbb ideje lenne Ferencnek szentté avatni.

2016.05.27. 21:03:58

@kaqxar007: uhhhh. ilyenbe én bele sem merek gondolni, annyira legaljaponthu lenne.

kaqxar007 2016.05.27. 21:06:48

@ewita: ne banntsd a szent embert, es foleg ne kritizald a szent asszony irasat, hat felelosegteljes ember az, csak aze lopta (kolcsonkerte) azt a motort, mert a motor gazdaja nala is reszegebb volt, es csak eze torte ossze , felaldozva sajat testi epseget, h a masik ne motorozzon reszegen, es az a mocskos birosag meg el is merte itelni, komolyan egy jezusi eletpalya rajzolodik ki elottem :oP

2016.05.27. 21:08:59

@penna: de ne már...az okés h kitalálták neki, h hopp ötlet, tedd meg! és ebbe belemegy bárki is?! értem én h nézettség meg lófasz, de ne az enyémmel verjék már!
(mondjuk csaj vagyok, de akkor sem jut jobb szólásmondás mendemonda az eszembe perpill, ami ide illene)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.27. 21:10:25

@sepörd: Az 5-ből négyszer nő ellen menne vissza.

2016.05.27. 21:10:42

@kaqxar007: annak az életpályának mondjuk elég szar lett a vége, bár ki hogy látja.haszna az biztos, h semmi nem volt.

Mirocska 2016.05.27. 21:12:09

@VV Erőlegény: Az ötödik meg egy 50 éves faszi...

kaqxar007 2016.05.27. 21:13:56

@Mirocska: aki mellesleg nyert 3 parbajt, eze a logikat kovetve neki kene 2. nak lennie :o))

kaqxar007 2016.05.27. 21:14:50

de hat az elet mar csak illyen igazsagtalan, a messi is ugy lett a vb legjobb jatekosa, h a csoportmerkozeseken kivul nem lott golt :o))

alsophila grahami 2016.05.27. 21:24:12

@penna: majd ötödik iktorunk adományoz neki egy Kossuth díjat xDDD kár, hogy az nem jutott eszébe a szentembernek, hogy mások testi épségét úgy is óvhatná, ha nem vezetne ittasan, de gondolom, ez már túl elvont tudomány-számba mehet számára, én megértem, hogy megcsúszott ezzel ott a távolba szakadva, bizonyára pikkeltek rá a rendőrök, csak nem tán migránsellenesek voltak azok is? @kaqxar007: ezt én is akartam már írni, csak annyi minden volt itt azóta... tutiszáz, hogy ő lopta el, csak nem gondojuk már, hogy azon a kis helyen annyira el lehet kavarni bármit, hogy napokig ne találják meg? ugyan, a tébolyodott pszichognóm volt, simán.

etikette 2016.05.27. 21:24:28

@Cimili: hopp azt hittem az csak művésznév :D

2016.05.27. 21:29:36

@Commodore: am' sztem ez nem egy elvetemült ötlet. lehetne két nyertes (nem itt, ill nem csak itt)

2016.05.27. 21:32:06

farmcsaj és farmpali. egyik csati sem állna földbe 2x20 misitól.

Avanivi 2016.05.27. 21:45:01

Az RTL nem fog felvállalni egy élő adást egy dühöngő őrülttel, tehát Cintike a nyerő :)

ALOKSAKTWO 2016.05.27. 21:47:12

@Avanivi: A mór megtette kötelességét, a mór mehet.

etikette 2016.05.27. 21:48:46

@Avanivi: ebben lehet igazság :S kiszámíthatatlanok a reakciói...

csodalámpa 2016.05.27. 22:00:37

Szerintem Szinti jobban marketingelhető vagy újrahasznosítható, mint az ideg és elmebeteg hobo. Bár emberileg Gergő a szimpatikus, én már a nagypofájú csőrikének drukkolok.

Avanivi 2016.05.27. 22:02:15

@ALOKSAKTWO: @etikette: Attila idegileg kiborult és sokat fogyott, nagyon bebeszélte magának, hogy ő fogja megnyerni a 20 millát.

2016.05.27. 22:05:08

tartom magam a korábban leírt meglátásomhoz: ati marad: 'mert a kora, mert a lehetőségei; szinti kiesik, mert a kora mert a lehetőségei'.

2016.05.27. 22:06:33

...központozásra meg tojok, véletlenül.

alsophila grahami 2016.05.27. 22:18:09

@Krétagarbó: na ezzel maxi EKG ;) Szinti most beleállt tökösen ebbe a párbajtémába, kihozta belőle a maximumot, nem várt extrával ráadásként: így megláthattuk, hogy a vadember mennyire fél, és milyen, amikor fél... ahaha, elképesztő volt, ahogy szépen uralkodott el rajta a zsigeri rettegés és a téboly is egyben, valósággal szűkölt a végére, és ontotta magából az egyre bizarrabb ötleteket, hogy hogyan kéne Szintit kizökkenteni, valami öngyilkos manőverbe belerántani... ugye nem gondolta komolyan, hogy ebből valami is bejöhet? xDDD

a maiak után már én se gondolom, hogy ott kéne legyen a legvégén, egyrészt full kiszámíthatatlan, másrészt... abszolút vállalhatatlan az ember, ennél tényleg lényegesen kvalitibb Szinti, revidiáltam a korábbi álláspontom, e'vvan ;)

alsophila grahami 2016.05.27. 22:29:40

@ALOKSAKTWO: a mór túl is teljesített :P mondhatni, túltolta ;)

@csodalámpa: azért én ennyire nem - Attilához képest oké, de a többiekhez? na nem. marketing szempontből Gergő a jó választás, de szükség esetén még Gaben is elmehet - tuti alapanyag egy dzsungeles dzsemboriba - mondjuk, oda Gergő is -, és a VV-be is lehet küldeni majd "mentorkodni", ha humorfaktorra megy rá a csati, ha meg értelmesebbre (tekintettel a BB-fúzióra, ki tudja?), akkor meg Gergő...

2016.05.27. 23:17:43

Bulizni voltam, most nézem a kiválasztás és a kihívás közötti részt: ez tényleg őrült.

2016.05.27. 23:19:17

@Spitzbauer: Oh, boy! Szerintem ezt a kifejezést akkor tanulta, amikor a 30 centis f@szú afroamerikai hátulról benne volt a böriben...

Well... 2016.05.28. 00:01:34

@Spitzbauer: es neked hala innentol kezzdve mindig arra fogok gondolni, vajon miert nem tud ez az atis allat a seggen ulni :o)))))

2016.05.28. 00:10:20

Egyébként egy gondolat bánt engemet (Petőfi után szabadon): Ha ez az idióta tudja, hogy szimpátiaszavazás lesz a végén, tényleg azt hiszi, hogy ő szimpatikus?
Eleve: azt hiszi, hogy normális? Igen, normális, de AB tipusú: ABnormális!

Nem Penny hajója 2016.05.28. 00:39:06

Remélem, csak kamu és csak valaki nagyon unatkozik, de kb. egy órája létrehoztak Szőke Cintia nevében egy - nem privát - Facebook oldalt, a következő szöveggel: "Sziasztok emberek. Nagyon jó volt bent a bizonyos Farmon de még egy picit maradtam volna. Köszönöm mindenkinek aki nekem drukkolt"

Nbl 2016.05.28. 01:42:54

@Spitzbauer: Ezen én is gondolkodtam, azt lehet tudni, h nekik elmondták-e, h ez lesz a vége? Ha igen, akkor vagy azt tudom elképzelni, h annyira torz az önképe, h totál jó fejnek gondolja, h látják az emberek vagy egyfajta VV Attila-féle nagy kombinátornak képzeli magát és hogy a nézőknek imponál, ahogy ő mozgatja bent a szálakat.

Well... 2016.05.28. 02:01:53

le lehet nyugodni a пcsaba mutattak az elozetesbe a parbajt, lesz ott valami vizesarok, az atist meg lattuk mar akkorakat zakozni, hogy az aurelo adta a masikat :o)) hatha a csatinak is elfogyott a turelme, megneztem a musort, na konkretan olyan a hangulat a farmon, h ott van ez az orult akirol a tobbiek nem udjak, mikor kezzd el duhongeni, es probaljak tartani a tavolsagot, mikor robban akkor oket ne erjek a szilankok, a fiuk tok jol elvannak egyutt gergo gabi, amikor az atis kozel van hozzajuk akkor meg ki-ki neznek a kamera moge, h ott van-e az apolo a csoretoltott nyugtatos fecskendovel....komolyan sajnalom a fiukat ez igy nagyon szar lehet.

ALOKSAKTWO 2016.05.28. 06:40:57

@Nem Penny hajója: Remélem valaki csak unatkozott. Én keretem volna de nem találtam a fb-on ezt az oldalt. Egy linket nem tudnál dobni?@Well...: Legyen igazad. De a párbaj feladatot látva nekem pont az ellenkező eset tűnik valósnak. Elég férfias feladatnak látszik. Azaz a csatorna mindent megtesz hogy Attis ezt sikerrel abszolválja. Az hogy amilyen állapotban van, hogyan fogja befolyásolni, nem tudom. Teljesen szétesett így a végére. És mint egy valódi őrült, úgy viselkedik. És ne felejtsük el, Zé is állandóan őt nyomja, majd hogy nem magyarázz a bizonyítványát. Mentegeti a nézők előtt. Nekem ez alapján sajnos úgy tűnik, a csatorna igenis őt akarja a top3-ban látni. Szurkolni fogok Cintinek, hogy vágja haza Attit.

Dirty Lyle 2016.05.28. 06:44:30

@Nem Penny hajója: szerintem a csatorna nagyon vigyáz arra, hogy az adásig senki, még a legközelebbi kapcsolattartó se értesüljön arrol, hogy kiesett.

alsophila grahami 2016.05.28. 08:41:20

@Nbl: utóbbi a valószínű, mert arról biztosan tud mindenki, hogy a végén a nézői szimpátia dönt - tegnapi öfiben is szóba került, pl. amikor Gergő kapacitálta, hogy hívja ki őt, vívjanak meg, satöbbi, akkor azt szajkózta, hogy "veled majd a nézők előtt.." a legvégén, szal erre számít, hogy a nézőknek bejön, amit végigtolt itt a farmon - és hogy miből juthatott erre a konklúzióra?
két dolgot saccolok: egyrészt abból következtet, hogy őt szavazták meg az anyalátogatós jutalomra (persze f.ngja sincs arról, hogy ez miért történt akkor valójában), másrészt, mert az anyja is pozitív visszajelzéseket adott neki a látogatásakor - hja, ott még nem volt annyira elveszve az ügye, mint mostanra lett, onnan még tudott volna fordítani, ha elkezd emberi módon, kulturáltan megnyilvánulni, de sajnos láthattuk, még most sem tud, két nappal a döntő előtt sem...
úgyhogy ne legyenek illúziói senkinek, hogy netán megjátssza az őrültet, a velejéig romlott, rosszindulatú szociopatát, ő tényleg AZ.

semmi nem árulkodott erről jobban, mint a reakciója arra, amikor Szinti és az apja összeborultak, minden kicsit is jobb érzésű ember ettől - ha nem is meghatódott volna, de - minimum drukkolt volna a 20 éves anya nélkül felcseperedett kislánynak, hogy rendeződjön a kapcsolata az édesapjával, aki lényegében az egyetlen hozzátartozója, támasza, miegymás. ő nem, ő ott is megmutatta, milyen jellembéli minőséget képvisel ez a "szent ember". mosdathatja tehát a családja a végtelenségig, de ezek a momentumok mindennél többet mondanak el róla, silány anyagból van gyúrva, majd asszonkája is rájön erre, ha benő a feje lágya (hiszen gyerek még az is)...

penna 2016.05.28. 08:54:00

@alsophila.grahami: EKG! még annyit tennék hozzá, hogy a rosszindulatán kívül azért sem örült annak, hogy Szintihez bejött az apja, és békülgetnek, mert mindentől fél és mindenre irigy, ami a többi játékost szimpatikusabbá teheti, és ezzel az ő nyerési esélyeit csökkentheti. szóval, egy pszichopata gyökér. én már szebb szavakat nem keresek rá, ez fejezi ki kompletten a véleményemet róla.

alsophila grahami 2016.05.28. 08:55:39

@Dirty Lyle: az egy dolog, de nyilván megfelelően kioktattak arra mindenkit, mikor aláfirkantotta a nevét a szerződésén, hogy olyan kötbért akasztanak a nyakába ilyesféle szerződésszegés esetén, hogy kb. élete végéig nyöghetné akármelyikük... ha ki is esett Szinti, a profil mindenképpen kamu, tuti.

alsophila grahami 2016.05.28. 11:02:53

@penna: igen, egyetértek :)
@Spitzbauer: ezen meg beszakadtam, EPIC!!!!! xDDD
süti beállítások módosítása