Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7887-7888. rész

2016. május 26. 10:00 - Gillotte

Peti rendületlenül tolat Máté felé, Ottó az utolsó pillanatban rántja el onnan a gyereket. Peti teljesen kétségbe esik, és Ottó jól letolja, amiért szétbarmolja magát a szerekkel. Hazamennek, Attila is hazamegy picit, és Ottó ki is használja az alkalmat, hogy figyelmeztesse: gáz van Petivel, ugyanis úgy tűnik, rácuppant a drogokra, többek közt az ő, Ottó hibájából, hisz ő adott neki először belőle. Amúgy nem lenne gond, de majdnem elütötte Mátét, úgyhogy ezt már kezelni kell. Attila elő is vesz az öntelt Petit, aki a kedves szóra nem hallgat, így Attila megragadja, és bependeríti a szobába. Az atyai szigor utat tör, de Peti elmeséli a szomorú tényt, hogy a cégére keresztet vethet, az anyja börtönben van, és még Attila is félrekefél, úgyhogy ne pont ő tartson Petinek kiselőadást arról, hogy mi a jó és mi a rossz. Attila szerint viszont ez nem kifogás, Peti csupán fél felelősséget vállalni a tetteiért, mert gyenge és gyáva. Oh, a fájó igazság, Petikém. Attila faképnél hagyja nevelt fiát, megy vissza az udvarra ünnepelni a céget.

bk_majus3_1.png

Miki beszédet tart a Berényi kft múltjáról, hamár jövője nem nagyon lesz. A beszéd után mindenki gratulál, Claudia is, de persze csak ironikusan, hisz tudja, hogy pontosan milyen is a cég helyzete. Ölik egymást, ahogy az megszokott, de Ádám kedvéért összeállnak egy képre. Ezután Nóra kapja el Claudiát, s a beszélgetésükből kiderül, hogy Nóra hívta haza a rég nem látott rokont, mivel kölcsön szeretne kérni cirka 100 millió forintot a kft javára. Claudia visszautasítja a kérést, de nem azért, mert nem lenne neki, hanem azért, mert nem akar Ágin segíteni, még akár azon az áron sem, hogy ezzel a többieket megmenti. Nóra odavágja Claudiának, hogy ezzel a lányának is árt, aki amúgy hónapok óta börtönben ül. Eközben balhé kerekedik, ugyanis Peti magán kívül rohan le az udvarra és küldi el Attilát a búsba, és ,,közös megegyezéssel” eldöntik, hogy Peti elköltözik. (Értsd: Attila elzavarja Petit, Peti pedig pénzért sem lakna egy ilyennel, mint Attila). Claudia kapja el Attilát, és érdeklődik az új hírekről: miért van Juli börtönben, és mi baja van Petinek. Attila jön a sanyarú sorsával, hisz sok a dolga a céggel, de Claudia emlékezteti, hogy Mikivel ellentétben Attilának tényleg a család a legfontosabb, el ne csessze ilyenek miatt, mint a kft. Attila rögtön dönt, és el is mondja Áginak, hogy kiszáll a cégből, ugyanis az uzsorakölcsön öngyilkosság, és számára a család a legfontosabb. Peti eközben vörösborral öblíti le a tablettát, és megágyaz magának a Pusszancsos kocsiban.

bk_majus3_2.png

Bözsi nagyon örül Alízék érkezésének, de Alíz felkészíti a nagymamát, hogy Luca nagyot változott, mióta nem látta, elég kocka lett, meg undok, nem cuki kislány többé. Valóban így van, Luca folyton a telefonját nyomkodja, és rendkívül utálatos. A fiatalok felmennek átöltözni vacsora előtt, s kiderül, hogy Alíz úgy gondolta, hogy lent fognak aludni Viliéknél, hiszen ők a család, ám Rudi szerint Alíz elég nagylány már ahhoz, hogy kirepüljön a családi fészekből. Ja, egyenesen Zsolthoz, mivel saját kecó ugyebár nincs. Közben melegszik a pörkölt, sőt, egyenesen ég, fel is hívják Bözsi figyelmét rá. Rudi egyből felállítja a diagnózist: biztos Parkinson-kór, a nagyfaterjának is az volt. A diagnózis megerősítést nyer, ugyanis Bözsi a remegő kezével rászedi a szaftot Luca telefonjára.

bk_majus3_3.png

Zsolt meghívja Emíliát egy kis borra, amit jó hangulatban el is fogyaszt, de nem enged a úrinő abból, hogy a férfi fizessen, úgyhogy felszalad a tárcájáért. Mikor hazamegy anyuka kényelmesen ücsörög a kanapén, Natasát várja. Nóra hogy élvezheti, hogy sajátjukként kezelik a népek a lakását. Anyuka megérdeklődik, hol tartanak Zsolttal, s megint homályos képet és visszhangot kapunk sztori gyanánt, amiben látjuk, hogy Emília és Zsolt közt akkora az összhang, hogy még zárás után is beszélgettek a Rózsában, és kellemesen elnevetgéltek. Kapcsolatuk már oly közeli, hogy össze is tegeződtek – meséli Emília az anyjának. Az anyja is elmeséli élményeit, miszerint látta Zsoltot, és hát bizony eléggé benne van a korban…Emília meglepettnek tűnik, de nem kérdez rá a dologra.

bk_majus3_4.png

A Berényiek partija a végéhez közeleg, ugyanis elterjedt a pletyka, hogy a cég már csak papíron létezik. A vendégek csalódottan távoznak, s Laci is bejelenti, hogy kiszáll. Attila is elmondja Mikinek a döntését, úgyhogy Ági is kénytelen csatlakozni. Claudia még odaszól egyet Miki látványos bukásának örvendőn, majd egyedül hagyják Mikit, aki mosolyogva emeli poharát a sikerre: a kft-nek annyi, így már csak az övé. Már csak a sátáni kacaj hiányzik...

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása