Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7879-7880. rész

2016. május 24. 10:00 - Gillotte

Berényiék, Novák, és a meglepetésvendég testületileg felvonulnak az irodába. Kicsit kibeszélik Petit, aztán szóba kerül, hogy ki is az ismeretlen. Neve: Bakó Gyula, a megmentő, ugyanis hajlandó a cégnek kölcsönadni 100 millió forintot, valamivel magasabb kamattal, mintha bankból vennék fel. Ilyen esetben a tagok a saját vagyonukkal felelnek, mint fedezet, s természetesen ingatlan is beleszámít. Ki van ez találva! A hallgatóság eléggé kiborul az ajánlat hallatán, úgyhogy az ürge elmegy, hogy családon belül tárgyalhassák meg az ügyet. Ági kitér a hitéből, mégis hogy tenné fel a villát, mint letétet? Mondjuk esetében gondolom megoldható lenne venni egy lakást, és rámondani, hogy ez az ingatlan, senki nem tudja, hol lakik, de Lacival például tényleg nagy kitolás. Szóval mindenki ki van akadva, de Miki másnapra hagyná az ügy megtárgyalását, és azzal hagyja ott a társaságot, hogy vagy ez, vagy mehetnek vissza a balettbe ugrálni.

bk_aprilis27_1.png

Emília anyja már nagyon várja a titokzatos udvarlót, rendelt is négyféle kaját, hogy lehessen választani. Emília arra megy haza, hogy Natasa pattogatott kukoricát eszik a kanapén, felét a tálban, másik felét a kanapé huzatán tárolva. Szól is az anyja, hogy nem disznóól ez, úgyhogy a lány kiakad, hogy Nóra milyen kényes, hogy állandóan rendet kell tenni miatta. Mehetsz az utcára is, kislány… Natasa lemegy a Rózsába tanulni, ahol Gizi tartja szóval, érdeklődvén a lány kiléte felől, hisz még sosem látta. Ádám is kiszúrja az új lányt, úgyhogy kiviszi neki a rendelt citromlét, tökösen oda is megy, de addig szerencsétlenkedik, míg kiönti a citromlét, egyenesen a pszichológiai jegyzetekre. Natasa eddig is kimért és elutasító volt, mi lesz ezután? Ádám egy somlói-tiramisu kotyvalékot készít a konyhában, ezzel próbál szépíteni. Sikerül is, Natasa megszelídül, és jókedvűen elbeszélgetnek. Közben Emília anyja már nagyon várja Zsoltot, de Emília kénytelen beismerni a szomorú tényt, hogy Zsolt nem tud jönni a vacsorára, mert épp egy kisbabára, Bencére vigyáz, s Emília is indul segíteni Zsoltnak. Emília visszaemlékszik: átnézett Zsolthoz, aki hatalmas kupit csinált, és a gyerek is sír. A pszichonő helyre teszi a dolgokat, Zsolt el van tőle ájulva, ,,maga egy csoda!” – mondja elkáprázva. Isznak a szép estére, s mikor Emília le akarja porolni Zsolt pulcsiját Zsolt megfogja a kezét. Annyira idilli, hogy már az a benyomása az embernek, hogy Emília csak elképzeli, hogy így legyen, ugyanis eddig mindig csak az ő fejében láttuk, mi volt, ,,valós időben” nem. Olyan lesz a végén, mint Bobby halála, Emília csak álmodja…

bk_aprilis27_2.png

Tóbiás a Fittlaborban panaszkodik Hannának, hogy milyen kevés vendégük van. Egy pár lép be, jönnének a crossfit órára, de Tóbiás sajnálattal közli, hogy csak ketten vannak, azért nem éri meg órát tartani, úgyhogy a fiatalok indulnának a régi helyükre. Tóbiás ajánlatokkal bombázza őket, és mikor kiderül, hogy a pár itt jött össze a Fittlaborban és ünnepelni jött, a szaunát ingyen használhatják, Tóbiás jóvoltából. Továbbgondolja a dolgot, és kitalálja a ,,Fittrandi” intézményét, ami abban teljesedik ki, hogy ezen Fittrandi keretében egyfajta társkereső-fórumot rendeznének. Persze még ki kell dolgozni, úgyhogy összehívja Hannát, Gizit és Ádámot ötletelni. Javaslatok nem igazán vannak, csak Ádám szólogat be Hannának: még mindig ott tartunk, hogy Hanna megcsalta Ádámot.

bk_aprilis27_3.png

Natasa kifaggatja anyját a randiról, hiszen későn jött haza, de Emília nem igazán akar mesélni. Viszont feltűnik neki, hogy lánya nagyon házias, fóliába csomagolja a sajtot, mi a fene… Natasa elismeri, hogy hát igen, körülnézett a környéken, és úgy tűnik, hogy vannak itt is lehetőségek, amik maradásra bírják az embert. Megemlíti Emíliának Ádámot, aki ,,nyomulós és cuki”. Eközben Ádám is mesél Natasáról Tóbiásnak, hogy élete legdurvább tévedése volt rányomulni a lányra, de Tóbiás mosolyából tudjuk, hogy ez elég rendesen kamu. Eközben Emília meggyanúsítja a lányát, hogy már-már szerelmes az újdonsült ismerősébe. Emília elindul lefelé, és találkozik az éppen az udvaron étkező Zsolttal. Most nem emlékeket látunk, hanem valós időt, Zsolt eldicsekszik, hogy átment a vizsgán, így hivatalosan is bekerült a Bence-felvigyázó közegbe, és tök jó lenne, ha Emília is besegítene neki, de erre a pszichonő fölpattan, hogy mennie kell. ,,De azért később dumálhatnánk a dologról?” – néz értetlenül utána Zsolt.

bk_aprilis27_4.png

A ,befektető” Miki lakásán van, megdumálják a háttérinfókat, amiket a kedves nézőnek tudni kell, miszerint úgysem fog belemenni senki ebbe a kölcsönbe, szépen csődbe mehet a cég, és így Miki újra felépítheti csak magának. Ennek ellenére Miki legnagyobb meglepetésére Ági azzal találja meg, hogy kár lenne veszni hagyni a céget, így ő hajlandó felajánlani a villát fedezetként, és Attila is felajánlja a lakását, hisz együtt sikerülni fog. Miki csak pislog, mint hal a szatyorban.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.05.24. 13:40:12

Hmm, hianyoltam ezt a reszt :)

Gillotte 2016.05.24. 14:36:17

@julie0812: Tudom, bocsi, igyekszem behozni magam.
süti beállítások módosítása