Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7883-7884. rész

2016. május 22. 10:00 - Gillotte

Gizi teljesen maga alá kullantva ordibál a kisbolt raktári ajtajának, hogy azonnal hívja a rendőrséget, ha nem mutatja magát a titokzatos ,,ajtómozgató”. Laci is megérkezik (ó, szegénykém, ki látta így el a bajod, de nem is fontos, nézd meg a raktárat!) Novák benéz a raktárba, és nem betörő, csak egy sün van odabent, de nem kell félni, majd Novák elkapja és kiteszi a szűrét. Ez rendkívül sok időt elvesz a bolt magabiztos tulajától, Gizi már egy egész műszakot lezavar, míg Laci a sünnel kínlódik. A kisbolt kész csatatér mire Gizi betér, és inkább cselekszik ő, majd fél perc után dobozban hozza ki a fenevadat.

bk_aprilis29_1.png

Nóra jól lebarmolja Mikit amiért egy olyan alakot hozott a nyakukra aki csak úgy megveri Lacit. Miki adja az ártatlant, ó jaj, miért verte meg? Nyilván azért, hogy Laci belemenjen a kölcsönbe, aki így is tenne, de Nóra inkább kiszáll, mert ezután egy fillér sem kell a verőemebrtől. Miki azzal védekezik, hogy csak azt csinálja, amire Attila megkérte: miszerint az ő módszereihez fordulva oldják meg a helyzetet, kitalálhat bármit, ami kisegíti a céget a bajból.

bk_aprilis29_2.png

Juli a börtönkórházban fekszik, Peti vigyázza az álmát. Mikor Juli magához tér, fogalma sincs, hogy mi történt vele, fia világosítja fel, hogy a doki szerint egy seb fertőződött el, emiatt volt a rosszullét. Juli nagyon elszégyelli magát a tetkó miatt, de Peti nagyon menőnek tartja, hisz az ő bátor anyukája a bőrén hirdeti, hogy nem lehet megtörni.

bk_aprilis29_3.png

Még mindig tart a Fittlaborban a Fittrandi, Hanna jól elvan Emánuellel, miközben Natasa sanda pillantásokat vet feléjük. Hannáék megbeszélik, hogy kicsit gáz volt Hannától, hogy a sajátjának mutatta be Bencét, de ráfogják az anyai ösztönökre. Emánuel nagyon udvarol, hiszen ugyan egy férfinek öt másodperc elég, hogy eldöntse, tetszik-e neki a nő, neki két másodperc is elég volt, hogy tessen neki Hanna. Szerinte a sors keze, hogy ismét összefutottak, adhatnának egymásnak egy esélyt. Az edzés végeztével Natasa félrehívja Hannát, és elmondja neki, hogy ő ismeri a fickót, ugyanis tanár az egyetemen. A Gergely Róbertre hajazó tanár csak vadászik a csajokra ezzel a szöveggel, hogy gyereke van, nem szabad hinni neki, hisz pár csoporttársa már megszívta a dolgot. Hanna cserébe Ádámról ad át pár infót Natasának, miszerint Ádám sem az, akinek elsőre tűnik. Jelentsen ez bármit, hisz Ádám elsőre egy öntelt bájgúnárnak tűnik, közben nem is feltétlenül az. Natasa visszamegy Ádámhoz, előkerül a volt kapcsolat, amiben nem illettek össze a másikkal, s ahogy mostanában a BK-ban lenni szokott, látjuk, ahogy a másik fél párhuzamosan ugyanerről beszél, esetünkben Hanna ecseteli ugyanezt a témát Emánuelnek. Utal rá, hogy a kapcsolatban sok volt a hazugság, amiből egy életre elege van, de a férfi szerint még ha van is hazugság egy kapcsolatban, sok közös pont lehet. Eközben Natasa leépíti Ádámot, mert hallgat Hanna figyelmeztetésére. Natasa meg is lepődik, mikor a figyelmeztetése ellenére Hanna randit beszél meg a fickóval. A pszichológus tanonc is mesél Ádámról, hogy szerinte a fiú még mindig Hannába szerelmes, de Hanna az áldását adja Natasa és Ádám esetleges kapcsolatára, hisz Ádám már tutira nem szereti őt, ilyen tévhitek ne gátolják Natasát semmiben.

bk_aprilis29_4.png

Ági belemenne a kölcsönbe az uzsorással, de Nóra mindenképpen lebeszélné erről, hisz az ürge jól elbánt Lacival. Ennek hallatán Attila is felháborodik, ám Nóra inkább azon akad fenn, hogy Attila hogy adhatta az áldását Mikinek, hogy az ő módszereivel mentse meg a céget. Hát, ki gondolta, hogy Miki egy agresszív állatot hoz a cég nyakára. Megbeszélik, hogy akkor hagyni kéne ezt az uzsorás témát, majd Attila elmegy, és Nóra felhív valakit, akinek csak annyit mond a telefonba, hogy ezer éve nem beszéltek. Hoppá, na kit akaszt le? Mire Attila hazaér Peti küldi a kínait, és nagymellénnyel elmondja, hogy bent volt az anyja kórházi ágyánál. Attila ahogy tud berohan Julihoz, aki felhívja a férje figyelmét, hogy mégsem volt igaza abban, hogy Attilán kívül a kutyát sem érdekli Juli sorsa, hisz a fiai is bent voltak. Ezután pihenni akar, és távozásra inti Attilát. A férfi később rágóval próbál bocsánatot kérni bunkóságáért, s ígéretet tesz Julinak, hogy kijuttatja a börtönből (már ki tudja, hanyadjára). Juli próbál e gondolattal vigasztalódni, de nem lesz egyszerű a helyzete, mert ha jobban lesz, akkor fegyelmi zárkába viszik, mert nem csak annak jár büntetés aki a tetoválást készítette, hanem annak is, aki kapta.

bk_aprilis29_5.png

Nóra és Ági letámadják Mikit azzal, hogy hülyeség volt ezt a verőembert rájuk szabadítani. Miki elismeri, oké, de vagy ez, vagy ha Nóráék nem tudnak más megoldást, akkor keresztet vethetnek a cégre. Nóra kimondja a végső szót: lehet, hogy el kéne fogadni a cég vesztét.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása