Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x46 - Beütött a VÁÓ faktor

2016. május 13. 08:35 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-05-13_8_22_25.png

Aki Cintiék adriai hajózására vágyott, az most a mennybe mehet, mert az adás egy indokolatlanul nagy szelete csak erről szól. A másik meg arról, hogy Attila totál begőzölve, zsebparancsnokként adja az ívet a többieknek. Cintiék már hajnalban lekoccoltak. Attila kapta a hagyatékot, így egy napig ő lehet a jani, de azért pár szabályt be kell tartania, mondjuk azt, hogy kettőtől ötig kötelező szieszta van. Mi faszom ez, Olaszország? Akkor lesz itt pihi, amikor a hátam közepén se. Még meg se szólalt a hifin beadott kukorékolás, de Attesz már rugdalja is kifelé az ágyból a népeket. Az asztalnál kiosztja a feladatokat, aztán felszívódik. Na nem tűnik el teljesen, csak váratlanul itt-ott feltűnik, mint egy szellem, hogy megjegyezze ki mennyire gány melót csinál. Az fix, hogy valami hűbéres volt előző életében, olyan jól osztogatja a parancsokat a parasztoknak.

Ez a pali nem nappali.

Mondja Gabika, miután minden szart vele meg Sanyával csináltat meg ez a tulok. Ez eddig két dolgos férfi. Hun a harmadik? Ja, hogy Gergő az ágyakat teszi rendbe? Az aptya faszát, jöhet le kapálni.

Gergő, Te is induljál meg a nagy nyálazás után!

kepernyofoto_2016-05-13_8_24_42.png

Az Oscar-díjas smár után Gergő már teszi is a dolgát. Eközben a két szabadnapos leért a partra. Cintia még csak a redvás kikőtőben csattog, de már elájul a látványtól. Hát nem azért mondom, de a badacsonyi dokknál ez se különb. Na, mindegy. Felpattannak a lebarterezett halászhajóra. Nem egy Forrest Gump a kapitány, de nem is ez a lényeg. Kimennek a vízre, beszedik a hálót, megzabálják a kifogott laposhalat, oszt kalap. Dóri olyanokat mond, hogy ez aztán VÁÓ faktor, ez luxus, ez a nagybetűs élet. Ebből ennyi elég volt, úgyhogy vissza is paterolják őket.

kepernyofoto_2016-05-13_8_22_49.png

Miután Cintia megkérdezte, hogy minden oké volt-e, és a többiek Attila jelenlétében fülüket farkukat behúzva kummantottak, hogy persze, minden faszántosan ment, a mi jóemberünk ki is dzsalt a kertbe.

Tengert is láttam és az óceánt is. Mi a fasznak örüljek, az ő boldogságuknak?

Milyen igaz. Amíg Attila a kertben magában führereskedik, addig a többiek kinyitják a panaszládát és megállás nélkül oltják Cintit, hogy minek kellett ezt a gestapót napi főninek megtenni. Értik, hogy fosik tőle, hogy attól fél, hogy majd őt viszi ki párbajra, de ezzel most csak adott egy pofont a szarnak, mert egy perc nyugtuk nem volt, velük csináltatott meg minden gané melót, még a palacsintát is bespájzolta. Még szerencse, hogy a wc takarításához, a konkrét szarlapátoláshoz úgy álltak a fiúk, hogy másnapra tolódjon. Cinit menten felrántotta magát, hogy ő aztán nem nyalizott be Attilának ezzel, de eső után okos a paraszt, most már látja, hogy ezt elkefélte.

kepernyofoto_2016-05-13_8_25_08.png

Dájmond, a lélektolmács érkezik, hogy Sanyának és Attilának jósoljon. Sanya fitnesz karrierjén még dolgozni kell, ezt mondja a kristály fölé tartott inga. De ezt még a vak is látja, hogy Sanyából akkor lesz a fitnesz világban akárki, ha egy versenyen külön számot indítanak a kedvéért, ami soron kívül megnyerhet, ugye. A nyugdíjazott testépítő nem hisz ebben a baromságban, inkább a sors megszállotja, az a frankó. A mi meg van írva, az meg van írva. Attilának viszont sokkal érdekesebbeket mond, a műkörmökben varázsló, Geronazzo Mária másod unkoatestvérére sminkelt asszony. Kiderül, hogy Attila vállát a halott apja fogja, de támogató jelleggel, mint egy őrangyal.  Sőt! A szövetségeket rombold szét, mert akkor ott lesz előled az út, ezt üzeni a fater szelleme, meg azt, hogy szerette, de nem tudott elbúcsúzni. 

kepernyofoto_2016-05-13_8_26_26.png

Attila a ház felé vezető úton azt a következtetés vonja le, hogy igaza van a boszorkánynak, ő egy igazi kannibál. Hát hol a faszomba mondott ilyet? Végül a verandán ülve beszéli meg legjobb társával, azaz magával, hogy talán Sanyát kéne kivinnie a gecibe. Ámen. A következő részben kiderül.

Címkék: a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zephyrous 2016.05.13. 20:26:55

@Neytiri1: Akkor össze-vissza adják le az anyagokat. Mert amikor március végén havazott, azt mi kb. április 10-e körül láttuk adásban.

Zephyrous 2016.05.13. 20:29:57

@csincsilla72: Engem az lepett meg, mikor a szüleim mesélték, hogy az "átkosban" csomószor utaztak külföldre (tengerparthoz is) nyaralni, vagy csak ilyen vásárló körútra, mint a rendszerváltás után. Én is szeretnék utazgatni, de sajnos nem engedhetem meg magamnak, pedig jó lenne.

Hortenzia Schneider 2016.05.13. 20:31:03

@csincsilla72: Köszönöm, Attilát látva úgy képzeltem el, hogy hirhedt perem.Sanda.Ipse is tapintatosan utalt rá.

Zephyrous 2016.05.13. 20:31:18

@ALOKSAKTWO: Nekem mindegy, hogy Gábor, Atti, Sanya vagy Dóri nyer, de a többiek nem érdemlik meg.

ALOKSAKTWO 2016.05.13. 20:35:18

@Zephyrous: Nekem meg nem mindegy hogy Atti nyeri e. Ne nyerjen már egy ilyen ember. Már csak azért sem, mert akkor ez lesz példa mindenki előtt, aki majd hasonló műsorba jelentkezik, hogy ilyen gyökérnek kell lenni és akkor tied a nyeremény. Isten mentsen meg minket az ilyenektől.

Queen Alix 2016.05.13. 20:37:32

@ALOKSAKTWO: Hát eddig nyertek gyökerek,vagyis mégegy gyökér mnár nem oszt szoroz

csincsilla72 2016.05.13. 20:37:56

@Zephyrous: Akkor ezek szerint te még nem éltél a szociban:-)
Hát, akkor mi sem nagyon utazhattunk, maximum a baráti országokba, mert nem voltunk alkalmasak arra, hogy kék útlevéllel kínáljanak meg. Ha van kocsid, akkor pár napra tényleg nem nagy költség, de persze nem tudhatom, hogy mi mindenre kell még költeni. De ez tényleg nem esszenciális, külföldi utazás nélkül is lehet élni.:-)
@Hortenzia Schneider: Hááát, van rosszabb is. Ha muszáj lakást venni, és nincs az embernek sok belőle, akkor vehet lakást ott is, de nem egy budai lakónegyed, az biztos:-(

ALOKSAKTWO 2016.05.13. 20:39:06

@Queen Alix: Tudom. De olyan jó lenne egy üdítő kivétel. Pleaseeeeeeee!!!!!

csincsilla72 2016.05.13. 20:40:41

Egyébként a poszthoz csak annyit: aki Izola csodaszép marinája és a Badacsonyi kikötő között nem tud különbséget tenni, az süllyedjen el a szégyentől. Mondom úgy, hogy imádom a Balatont.:-)
De nem egy liga!!

Commodore 2016.05.13. 20:41:21

@Zephyrous: Hóvihar volt akkor is,le voltak zárva az autópályák.

Queen Alix 2016.05.13. 20:42:16

@csincsilla72: ha tervezett volt a gyerek ,akkor érthető. ez nem annyira életkor kérdése,hanem inkább,hogy mennyire akartákm,és nem e becsúszott. és a becsúzáshoz nem kell butának lenni,vagyis inkább...
ismerek olyan esetet,amikor egy az ország egyik legjobb gimnáziumban tanuló 2 kitünő tanulónak gyereke lett,az érettségire a lány már hassal ment. és ez onnantól már ott van..és már nem szabadulsz

Queen Alix 2016.05.13. 20:45:53

@csincsilla72:nem szeretem amikor azt mondják,hogy ez meg ez olyan mint az meg az.nem minden olyan,amilyen,és a más másmilyen. más a Balaton vihara,meg más az Atlanti óceán,és más a K2 és más a Hármashatárhegy. Az,hogy mit látsz szépnek, mi érint meg,hol szólal meg benend egy hang,az érzelem kérdése,és az megszólalhat egy kopár sziklás tájon is, ha azt népesítetted be manókkal, tündérekkel. Na nem akarok ilyen költői képekkel operálni

Commodore 2016.05.13. 20:46:18

@Zephyrous: Stoppoltunk,csöveztünk,bejártuk európát. Ma már kényelmesebben, nincs is annyi kaland, kivéve,a bringatúrák.

Queen Alix 2016.05.13. 20:47:11

@Commodore: emlékszem, reggel felhívtuk az alpolgármestert, hogy nem kéne mgtartani a műsort,főleg nem szabadtéren,mire az volt a válasz,hogy már megsütötték a pogácsát

Zephyrous 2016.05.13. 20:49:41

@Commodore: Igen, viszont a műsorban Norbi (akkor még bent volt) elszólta magát, hogy március utolsó hete van. Szerintem inkább az van, hogy a vágók összevágják, a szerkik variálják a részeket, hogy mikor mi kerüljön adásba.

Commodore 2016.05.13. 20:54:14

@Zephyrous: Igen,variálnak, Cini leollózott rövidgatyóba mászkált, következő részben meg, levágatta valakivel... azért kb 2 nap késés van...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.13. 20:54:16

@Zephyrous: Én ezt nem hiszem. Szerintem kb 3 nap elcsúszás van (néha +- 1 nap).

Zephyrous 2016.05.13. 20:57:02

@ALOKSAKTWO: Ezt olvasva, ellátogattam ide: hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g
Aurelio és Alekosz gyökerek voltak, viszont mai napig pörögnek a médiában. A többiekről nem hallani semmit. Szabolcsra, Milora konkrétan emlékszem is, ők tuják voltak, mégis ők nyerték.
Szóval szerinted szórakoztató gyökerek ne nyerjék, szerintem meg az unalmas tuják ne nyerjék. A farmnál szerintem az a helyzet, hogy ha nem lenne ez a Ribrigi-Gergő féle gyerekes szerelmi szál, akkor Gergő 3 percet sem kapna a napi adásidőből, max. akkor ha az Attival szájkaratézna. Unalmas ember ne nyerje már a fődíjat, mert ennyi erővel a tűzoltónak járt volna leginkább.

ALOKSAKTWO 2016.05.13. 21:06:38

@Zephyrous: Mindenkinek más ami bejön. Neked ezek szerint Attis bejön. Úgy értem, hogy ezzel a bunkó viselkedésével te szerinted megdolgozik azért a húsz milláért. Nos szíved joga. Nekem meg szívem jogom útálni ezt a gyökeret és azért imádkozni hogy ne ő nyerje.

Zephyrous 2016.05.13. 21:08:27

@ALOKSAKTWO: Nem a bunkó viselkedésével, hanem hogy csinál valamit (szórakoztat). De megérdemli a Gábor vagy a Sanya is. Ezért írtam, hogy nekem mindegy ezek közül ki nyeri, csak azok ne akik idegesítenek már a kinézetükkel/hangjukkal is :D

ALOKSAKTWO 2016.05.13. 21:10:42

@Zephyrous: Szórakoztat? Fura az ízlésed. Engem irritál. Szó szerint. De nem vagyunk egyformák. Még szerencse.

ewita 2016.05.13. 21:18:04

@ALOKSAKTWO: engem sem szórakoztat, attól az alekosztól konkrétan agybajt kaptam, a mai napig ha meglátom rosszul vagyok tőle, az a másik Attila nevű úgyszintén,bár ő legalább keverte a szálakat

Commodore 2016.05.13. 21:18:42

Adott szabályokon belül lehet színészkedni, 20 milláért.

ALOKSAKTWO 2016.05.13. 21:25:21

@Commodore: Csak Attila nem színészkedik. Önmagát adja. Ő pontosan ilyen bunkó. És engem ezért is irritál. Klinikai eset. Ha szépen akarok fogalmazni.

malevil2050 2016.05.13. 21:26:22

Hajrááááááááá Kongóóóóóóóó!!!!!!!!

ewita 2016.05.13. 21:36:05

Annyiban igaza van Zephyrous-nak,hogy kellenek az ilyen karakterek,mert mindig kell olyan akit utálni lehet! :) Ott volt győzike mindenki utálta, mégis milyen nézettsége volt, vagy most a másik csatornán a gorilla kinézetű kőbunkó suttyó és mégis futtatják, csak van valami oka!

csincsilla72 2016.05.13. 21:51:20

@Queen Alix: A felsorolt példáid tényleg mások:-)
Géza mondata így szólt:
"Eközben a két szabadnapos leért a partra. Cintia még csak a redvás kikőtőben csattog, de már elájul a látványtól. Hát nem azért mondom, de a badacsonyi dokknál ez se különb."

Hát dehogynem különb:-)
De lehet, hogy csak én vagyok elfogult az isztriai kikötőkkel.

Queen Alix 2016.05.13. 21:57:32

@csincsilla72: Ez elég relatív,egyszer mesélte ewgy ismerősöm hogy amikor kint volt USA-ban,akkor el akart menni a Niagarához,vendéglátója: "Oda? Ok,elviszlek,de szerintem nem nagy szám. "
Vagy: Connecticut teljesen olyan,mint amikor itt megyünk Eplénynek

Queen Alix 2016.05.13. 21:59:07

@csincsilla72: butaság ezeklet összehasonlítani,ez olyan mint amikor mondod,hogy de máér az Ontario tón mennyivel nagyobb hajók mennek mint a Balatonom.ja, mert kissé nagyobb..

Queen Alix 2016.05.13. 22:00:15

@csincsilla72: egyébként elfogult vagy,csak rosszukl vagy elfogult:DD

Commodore 2016.05.13. 22:05:13

@Queen Alix: Relatív igen. Első telem tengerparton, ugráltam a vízbe,ez qrva jó 22 fokos. Következő télen már kabátban röhögtem a skandináv túristákon, hogy mit keresnek a "jeges" vízben :-)

Berborosz 2016.05.13. 22:10:15

@Queen Alix: Jól elfogult is lehet valaki?

csincsilla72 2016.05.13. 22:10:51

@Queen Alix: Akkor is más liga. Aki szerint a Badacsony és a Himalája egy kategória, az nem normális:-) Ez nem tetszés kérdése. Egyszerűen nem ugyanaz.

csincsilla72 2016.05.13. 22:11:14

@Berber Oroszlán: Az a jól elfogult, aki egyetért vele:-)

Queen Alix 2016.05.13. 22:13:27

@Berber Oroszlán: Igen,ha pl azt mondod,hogy az Indiai óceán jobb mint a Csendes

csodalámpa 2016.05.13. 22:13:29

Kongó kutya látványosan rühelli Ribibrigit, még a kaját sem fogadta tőle el :) amúgy úgy láttam, hogy egy kutya inkább a kutyákra, illetve a magasabb szintű falkatagokra véltekre féltékeny, de itt valahogy a szimpla megvetést véltem felfedezni a kutya részről (amilyen undorral elfordította a fejét is a "szerelmes párról")

Queen Alix 2016.05.13. 22:14:02

@csincsilla72: neked korábban is voltak értelmezési problémáid csincsi,vagy csak most jött elő?:)

Queen Alix 2016.05.13. 22:14:37

@Commodore: a norvégök is ugráltak októberben a vízbe

Krétagarbó 2016.05.13. 22:16:00

@Commodore: mi is ugráltunk gyerekként a 22 fokos vízbe a Balatonba. Igaz nem télen.
(Ma már meggondolom:)

Krétagarbó 2016.05.13. 22:17:55

@csincsilla72: Igaz, a Balaton édes, az Adria sós.

Mindkettő szép, de máshogy.

csincsilla72 2016.05.13. 22:21:03

@Queen Alix: Miért, milyen a "jól elfogult"?
Én egy dolgot mondat: az Adria és a Balaton nem egy liga. Ettől még lehet a Balcsit jobban szeretni. Speciel az édesvizet én is jobban szeretem, mint a sósat, sokkal kellemesebb benne a fürdés, de ettől függetlenül a Balatonon nem nagyon látunk olyan kikötőt, mint a Földközi-tengeren. Ez tény. Más. Az, hogy én melyiket szeretem jobban, már valóban elfogultság, de miért lenne ez rossz?

csincsilla72 2016.05.13. 22:28:27

@Krétagarbó: Így van:-)
Egyformán szép viszont a Balaton és a Wörthi-tó vagy a Bodeni-tó. Azokat egyformán szeretem. És igen, egyik tó mellett sincsenek olyan kikötők, mint az Adrián:-)

Pácsó Ármándó 2016.05.13. 22:31:40

@csincsilla72: +1
Az édesvizet én is jobban szeretem. A sósat alig bírom lenyelni.

@Krétagarbó: Emlékszem! :-)

csincsilla72 2016.05.13. 22:33:47

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: jaja:-)
Brigi is rühelli a kutyát. Mi lenne, ha Gergőnek gyereke lenne, aki ráadásul "apás" is?

Pácsó Ármándó 2016.05.13. 22:38:24

@csincsilla72: :-)

Most mondj Kiss Ádám, hogy így kell mondani: Farmatilla :-)))

Zephyrous 2016.05.13. 22:39:28

@ewita: Ez azért erős párhuzam volt, Győzike showját nem néztem! :D

@csodalámpa: Szerintem gáz, hogy Gergő mindenhová viszi a kutyáját, a közös pikniknél nem a fához vagy a padhoz volt Kongó kikötve, hanem a bokájához. Ahogy már írták fentebb, ha dugás lesz Kongó fogja tartani a gyertyát.

csincsilla72 2016.05.13. 22:48:22

@Zephyrous: Mondjuk én be nem szálltam volna a csónakba a kutyával. Nem tudom, mennyire van szokva az ilyen helyzetekhez, nem ijed-e meg, nem ugrik-e, ha meglát egy madarat...
A Bledi-tó nagyon mély, akar a franc úszni ruhástól a partra.

Pácsó Ármándó 2016.05.13. 23:07:01

Mi lenne, ha Gergőnek például madárpókja lenne? :-)

Zephyrous 2016.05.13. 23:07:13

@csincsilla72: Én is feltételeztem egy ilyet, hogy rossz helyre lép a kutya, meginog a csónak és borulnak bele a vízbe. Gergő szarul nevelte Kongót, mert vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem tud neki parancsolni, nem hallgat a gazdájára.

Cimili 2016.05.13. 23:20:04

@Zephyrous: Sehogy se nevelte, tényleg nem hallgat rá.

Commodore 2016.05.13. 23:30:44

@Cimili: Nevelgette,minden szitura, csónakázás a mindenki Brigivel (nem szereti) nem készült.

Well... 2016.05.14. 00:23:22

@Chuck Νorris: ejnye fiam te nem figyelsz, mar az elejen leszogeztek a farm naptarban 9 het az 3 honap, akkor ugye 3 het az 1 honap, es mert majus 31 napos az ugye 5 het.... jobban kell figyelj, 1-s leulhecc :o))

Well... 2016.05.14. 00:32:06

@csincsilla72: aze a fekete tenger egy bulgariai kempingben nagyon elerheto volt minden dolgozo elvtarsnak...az nem ment aki nem akart.nem kene az atkost ugy beallitani, mint ha bortonben eltunk vona, mi voltunk a legvidamabb barak :o))

Well... 2016.05.14. 00:37:50

@Queen Alix: oupss ezek szerint ez nepbetegseg.... en is ezt mondom mindenkinek aki jon es latni akarja :o))

Well... 2016.05.14. 00:57:35

@ewita: aha gumiszabalyok, vagy a gabor beepitett csereparaszt, emlexem mikor 1x a tepozaras gizella fel akart maszni akkor valaki a kamera mogul szolt neki, h oda ok nem mehetnek fel !!
h van az, hogy a gabornak (aki szabolcs mellesleg) lehet maszni ??? csal a retek, ja h ez nem ujsag ? well nincs uj a nap alatt :oP

Well... 2016.05.14. 01:09:33

@Well...: aze az erdekelnem h hol tanulta meg a szilvasgombocot a padlasbol ?? b+ a csako bolcsis volt meg mikor ezt en szinhazban lattam ... kibaszott oreg vagyok :o(

Sanda.Ipse 2016.05.14. 06:22:37

@Well...: a Madách Színházban 3 éve láttam...

Sanda.Ipse 2016.05.14. 06:29:21

@Well...: bocsi rosszul írtam: természetesen a Vígszínházban.

Sanda.Ipse 2016.05.14. 06:31:59

Szegény Gergő! Két kedvese lesz a veszte: Brigitta és Kongó.
Emiatt utálják egyes nézők és még a két kedves is utálja egymást.-:)

Sanda.Ipse 2016.05.14. 07:12:43

@Well...: most látom, hogy napjainkban is megy a Padlás (bár nem hiszem, hogy Gáborka ott látta, inkább rádióban hallhatta)
www.jegy.hu/program/a-padlas-31674

Sanda.Ipse 2016.05.14. 07:19:35

@Zephyrous: különböző céllal mennek játékosok egy realitybe: van, akinek célja utána a médiában szerepelni és van, aki egyszerűen csak a fődíjra hajt és utána nagy ívben elkerüli a médiát. Ez sem egy média tehetségkutató.
Mi ezzel a gondod?

ALOKSAKTWO 2016.05.14. 07:54:48

@Pácsó Ármándó: Semmi. Csak nem lenne túl népszerű a másik nem körében a farmon. Gondolom ha felajánlotta volna bárkinek is, hogy aludjon vele a HG időszaka alatt, köszönték volna szépen, de nem éltek volna a lehetőséggel. @Zephyrous: Mert ahogy @Cimili: mondta, nem nevelte. Vagyis rosszul. A kutya nem tekinti őt falka vezérnek, simán csak mint falka tag tekint rá. Ez Gergő hibája, mert úgy nevelte mint ha a gyermeke lenne. És korábban valószínűleg soha nem dorgálta meg igazán Kongót, aki innen tudta volna ki is a Főnök. Nem kell ahhoz egy kutyát bántalmazni, hogy megértse, ki a Falkavezér. A megfelelő időben történő erélyesebb fellépés vele szemben pontosan elég lett volna.

Sanda.Ipse 2016.05.14. 08:04:49

Túl van spilázva ez a "Gergő nem tud bánni a kutyájával" dolog.:)

Avanivi 2016.05.14. 08:11:53

@Sanda.Ipse: A Brigitta nem szereti Kongót és ezzel véget is ért a románc (hálisten), mert aki nem szereti Kongót azt Gergő sem szereti. Ennyi.

Aki azt mondja,hogy Kongó neveletlen annak az életben még nem volt kutyája.Olyan okos, még azt is tudja ,hogy nem igazi a postás mert meg sem ugatja :D. Nekünk még nemvolt olyan kutyánk amelyik nem akarta szétszedni a postásokat.

Perspektíva 2016.05.14. 09:51:10

@Avanivi: Nem kell Briginek szeretni Kongót, elég ha Gergő szereti annyira B-t, hogy kedveskedjen neki azzal, hogy nem mehet be a házba a kutya...feltéve, ha kertes házba fognak lakni.

Perspektíva 2016.05.14. 09:53:02

...házban...házba helyett ;)

Sanda.Ipse 2016.05.14. 10:23:53

@Perspektíva: hova kérdésre a válasz: ba, be, hol kérdésre: ban, ben.
Tehát a jó nyelvtani megoldást javítottad rosszra:)
Mivel úgysem fognak együtt élni egyetlen napot sem, okafogyott a témáról polemizálni.

,, 2016.05.14. 10:28:40

@Avanivi: jajj, én mindig úgy égek amikor azt írják h Kongó nevetlen, az én kutyáim annyira öntörvényűek, próbáltam őket nevelni de feladtam:(
annyiszor elszöktek már (tegnap is:SS), eddig mindig megkerültek de most már tök rosszul érzem magam h nem bírok velük és most már nem is merem kiengedni őket a kenelből de ez így nem állapot persze
én baromira örülnék ha csak negyed olyan jólneveltek lennének, mint Kongó:(

csodalámpa 2016.05.14. 10:39:45

egyébként én Gergő helyében ugyanúgy nem mertem volna a farmon hagyni a kutyámat - bár talán Dórira rábízhatta volna, de szerintem túlságosan is élt még benne az ősproli napigazda ámokfutásának emléke....á én sem hagytam volna ott egy féltucatnyi seggfejre :)

csodalámpa 2016.05.14. 10:44:08

@ALOKSAKTWO: az enyémnél a pszichológiai hadviselés és a szeretetmegvonás tökéletesen működik. Soha nem ütöttem meg, még a seggére sem húztam rá pórázzal vagy újsággal. Szimplán levegőnek tekintem, elzavarom a közelemből, és szegény totál kész van. Szerencsére ritkán kell ezt eljátszanunk.

Perspektíva 2016.05.14. 10:47:01

@Sanda.Ipse: ...kertes házba...helyett kertes házban fognak lakni. Így helyes ;)))

ALOKSAKTWO 2016.05.14. 11:00:47

@csodalámpa: Én is hasonlóan szoktam büntetni. Rá sem nézek. Kerülöm a szem kontaktust vele, és nem simogatom meg. Ez mindig szokott használni. Előbb utóbb oda jön és bökdösi a kezem, hogy de simogassam már. Illetve még néha nevelési célzattal megkötöm kis időre. De mindig elmagyarázom neki, hogy ezt most miért kapja, a büntit. És megérti, mert nem tiltakozik ellene. Tudja ő nagyon is jól, hogy rossz fát tett a tűzre. :)

Reláció 2016.05.14. 11:19:21

@Sanda.Ipse: Én hiszek a szerelem erejében, és Geri totál belezúgott csajba. Egy szinten kezeli a kutyájával:) ami nélkül nem lenne meg. Ergo Brigi hosszútávra biztosított Gergő oldalán, jöhetnek bármilyen bombázok is. Brigin is látszik a ragaszkodás, és már nála is megjelent a sárgaszemű szörny (Kongora). Ebbe a kapcsolatban még jó nehány év is benne lehet...

2016.05.14. 11:20:44

nem szeretetmegvonással inkább figyelemmegvonással lehet szankcionálni, meg ugye a kutyaiskola.
én macskás krokodil vagyok, beszéljünk a macskák neveléséről :) spricni (amivel a dísznövényeket hidratáljuk), 'imádják' XDXDDX

csincsilla72 2016.05.14. 11:20:50

@Well...: Háát, a mi osztályellenség úri családunknak a pofája járhatott maximum, nem az útlevél:-(
De aztán eljött a nyolcvanas évek vége és minket is elengedtek a baráti országokba (mínusz Jugo ugyebár, mert ott nem volt vasfüggöny).
Utána meg már mindegy volt.
Trabant kombival viszont bolgár kempingbe nem indultunk el. Így a tenger nekem is 23 évesen volt meg először:-)

2016.05.14. 11:22:31

@ALOKSAKTWO: és hozzá is tudja kapcsolni, h miért kapta a figyelemmegvonási büntit?

2016.05.14. 11:25:46

@csincsilla72: ti is osztályellenség voltatok? nahát. (én most íratok ősökkel memoárokat, rohadt érdekes)

ALOKSAKTWO 2016.05.14. 12:05:38

@Biriksz_Krokiksz!: Igen. Mert mindig azonnal a történtek után teszem mind ezt. Tudom, hogy később már nem értené, miért büntetem. Csak és kizárólag azonnal szabad büntetni, mert akkor tudja miért is kapta azt amit. Én legalább is így szoktam.

Queen Alix 2016.05.14. 12:15:23

@Pácsó Ármándó: Semmi, a madárpók tökéletes háziállat. Nem pofázik közbe mint egy kutya vagy macska,nem foglalja el a fél házat,mint egy cápa. Etetni sem nehéz,pár szöcske, tücsök akadt a Farmon. Plusz ha eleget evett a pók,akkor nem eszik.

Queen Alix 2016.05.14. 12:19:34

@csincsilla72: apám Ausztriába is elment anno,igaz előtte elmondták neki,hogy óvakodjon,mert a CIA képes beszervezni,és hazajöve majd szabotálja a termelést. nehezen tudta visszatartani a nevetését,amikor az éjszaka mikor a sátorban alszol kivonszolnak,és amerikai propagandát nyomnak a füledbe részeknél.

Queen Alix 2016.05.14. 12:21:04

@Biriksz_Krokiksz!: Lehet nevelni a macskákat,fokozatosan,először csak nézni,aztán közelebb ülni,még közelebb, mutatni a kifele fordított tenyerünk,majd dorombolás

Queen Alix 2016.05.14. 12:23:33

@Biriksz_Krokiksz!: mostanában mindenki az:) (ez nem neked és Csincsinek szól)

2016.05.14. 12:31:59

@Queen Alix: 8 és 10 évesek, manapság már nem kell a spriccni, összeszoktunk. mondjuk csak engem szeriznek, ez tény. de hagyjuk a macskákakt mert

ezt külön:apám Ausztriába is elment anno,igaz előtte elmondták neki,hogy óvakodjon,mert a CIA képes beszervezni,és hazajöve majd szabotálja a termelést. nehezen tudta visszatartani a nevetését,amikor az éjszaka mikor a sátorban alszol kivonszolnak,és amerikai propagandát nyomnak a füledbe részeknél

ez nagyon tetszik és marha érdekes, mesélj már. (akár priviben, h ne legyünk offtopik)

Well... 2016.05.14. 13:44:43

@Queen Alix: ne hidd , h ez a hozzaallas az atkossal megszunt letezni, mikor itt a cegnel (5 eve) volt az interjum, tekintettel arra, h keletrol szarmazok, egyik kerdes volt, h nem vagyok e orosz kem akkor visszakerdeztem a csajt, h ha az lennek, szerinte megmondanam-e ??

Queen Alix 2016.05.14. 13:50:49

@Well...: amikor az 1988-ban született embertől megkérdik hogy részt vett vmiben 1977-ben.

Avanivi 2016.05.14. 14:45:24

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): a mi kutyánk nagyon okos,jól nevelt volt

,de ha el akart szökni akkor el is szökött bármennyire éberek voltunk. Oszt kiabálhattunk utána bármit meg se hallotta.Volt egy időszak amikor úgy döntöttem, megszerettetem vele a postást ,nézve César Millán műsorát de kudarcot vallottam. Ameddig mellette voltam nyugiban volt,de ha nem, már akkor hisztizett amikor az utcába befordult a postás.

Avanivi 2016.05.14. 14:48:22

@Perspektíva: Ha a Kongó kint alszik akkor Gergő is :)

Krétagarbó 2016.05.14. 15:56:30

@Queen Alix: na, azért ma is vannak az egyenlőnél is egyenlőbbek:)

,, 2016.05.14. 16:53:24

@Avanivi: én most nagyon haragszom:/ nem érdekel h neveletlenek de a szökés az más tészta, egy pillanat alatt el fogja csapni őket valami, a múltkor is oda-vissza rohangáltak a főúton sszameg
A cesar millán meg bekaphatja, elolvastam a könyvét, de ha egyszer nem akkor nem

Gia 2016.05.14. 20:06:36

Írtok csak nem látom?Hol vagytok?

Gia 2016.05.14. 22:38:15

@tg0329: Köszöntem szépen! :-)
süti beállítások módosítása