Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x42 - Csattant a tanya ostora

2016. május 08. 08:20 - sixx

vlcsnap-00001_5.png

Ha van olyan karakter, akit semmiféleképpen nem szabad elengedni egy realityben, mármint szerkesztői szemmel, az az olyan arc, mint Heni volt, vagy amilyen Attila. Konfliktusgeneráló mindkettő, nem fogja be a száját egyik sem, folyamatosan képernyőn vannak, és bármennyire is idegesítők és vernénk őket szájba egy szívlapáttal néha, mégis ezek a szereplők azok, akik nélkül bármilyen reality becsődölne. Heni kiejtette saját magát, mert béna volt egy nyilvánvalóan rászabott párbajban (mikor látta bárki is Sanyát a konyhában, húsdaráló környékén?), a tegnapi adásnak meg tulajdonképpen az volt a tétje, hogy Attila képes lesz-e úgy párbajellenfelet választani, hogy visszatérhessen.

Szegény Anikónak már csak foltos farmerre telik, de továbbra is szűkre, pedig jobban járna egy bokában bővebb, combban kicsit lazább gatyával, de mindegy, mit értek én hozzá. Ott nyitunk, ahol szoktunk, gyön a traktor, rajta Sly meg egy samesza, ideje átvenni az agyag műfaszokat és a bögrének csúfolt hamutálakat, nyúlketreceket meg a dióbelet. Gergő és Brigi házaséletet él a mosott zoknik alatt, a konyhában tobzódik mindenki, valakit főznek, vagy sütnek, kit érdekel. Dia szerint kurva idegesítő, hogy Gergő a szerelmes faszit fullba tolja, és nem szakad le Brigiről, van benne valami.

Sly leveszi a sapkát, kurva szarul néz ki, fel kellene venni. Sly azt szeretné tudni, hogy attól, hogy mindenki a zsebpénzét hizlalta a fusival, az állatok még kaptak enni. Kaptak. Gergő elégedett a tanyasiakkal, Sly hisz neki, és mennek átnézni mindent. Közben Briginé narrál, ez az egyéni javadalmazás kurva jó ötlet, amennyit dolgozol, annyit fizetnek. A kommunizmus a farmon is megbukott, kérem szépen, az individualista kapitalizmus meg torát üli, sőt, a rablógazdaság is, de ne szaladjunk ennyire előre. Sly haverja nézegeti Dóri köcsögjeit, ötöt megvesz, Sly meg egy nyúlketrecet visz el tőle nagy morogva, a másik ketrecet látva kis híján infarktust kap. Négy kiló dióbél is termelődött, Dóri = 408 000 pengő. Dia a műfaszt nem adja el, de a Z betűkkel ellátott vázákat igen, János gazda ilyen borzalmat még nem látott, de elviszi, majd az RTL kifizeti. Kilenc váza, 1,7 kg dióbél, 390 000 pengő, és nem szakadt bele.

Brigi is gyártott pár eladható cuccot, de pl. a bögrének fület azt nem, mert minek, így viszont annak nem lehet eladni, csak a nagyon hülyék falusi vásárán. Összesen 209 000 pengő volt az agyagozás, 75 a dióbél, 284 000 pengő. Szinti cuccait eladni nem lehet, ez nyilvánvaló, de nem akarják bántani, kap 280 000 pengőt értük, a két nyúlketrecért meg kap 150 000-et, az 430 baszki, megáll az eszem. Sanya vázának tervezett cuccai hamutálnak is viccek, és mivel hármat vállalt be összesen, így az sem csoda, hogy csak 80k-t kap. Bezzeg a ketrecépítés, ott megvan a 200 000, a vége 320 000, biztos volt dióbél is. Attila jön, ő nem azt csinálta, amit kellett, azaz hamutálat készített, mármint direkt, és egy vasat nem kapott. Diót sem tört, sőt, ketrecet sem épített, azaz egy vasat nem kap. Azzal magyarázza, hogy ő közben a munkafolyamatokat segítette elő, és a közt szolgálta. HAHAHA.

vlcsnap-00010_4.png

Gábor elképesztően jó vázákat csinált, ezt minden cink nélkül mondom, János gazda is lehidalt tőlük, ez itt nem 40, hanem 50k-t ér, mondja az egyikre, miközben 40 a max. Gábor őstehetség a köcsögözésben, eddig még nem is látott ilyet. Nem tudjuk meg, mennyit kapott, mert jön Gergő, és mondja, hogy rájuk rohad a sok vaj, vigye Sly a gecibe az összeset. Nyugi, mondja Sly, mérjünk inkább dióbelet, meg nézzünk ketrecet, Gergő nem köcsögözött, csak ketrecezett, az 200 000. Sly viszi a vajat és a túrót is, mert a boltos baszik jönni, biztos szerepet kapott valami helyi színházi produkcióban. Közben Attila, gondolom, szerkesztői utasításra lenyúlja Sly pénzét, de lebukik. DE Ő NEM LOPOTT, CSAK VICCELT. Sly arcán a mérhetetlen csalódás üli torát.

vlcsnap-00011_5.png

Jön a postás, őt nem castingolták be sehová, és hoz egy levelet, a szokásos kajarendelős nyomtatványt vagy mi a pöcsömet, meg egy rendeset, amiben az áll, hogy Gergő és Dóri, a libaterelés helyi ászai 200 000 pengőért vehetnek luxust, illetve vannak új elemek az árlapon, székelykáposzta, rétes, satöbbi, ÉS most ingyen lehet kipróbálni mindent, a kaját a csárda adja párbajtól párbajig, azaz egy héten át. Nincs főzés, csak reggelit kell venni. Na ezt Gergő úgy tárgyalja meg, hogy csak Dóri véleményét kéri ki, ami ótvaros nagy baklövés, még akkor is, ha igaza van, mert Dóri az egyetlen, aki fel tudja mérni ennyi ember étkeztetésének anyagszükségletét. Attila figyel, mint a héja, baszki, Dóri bugyija nedvesedik Gergőtől, mondja, vajon észreveszi a kutyásember? Odakint mondja mindenkinek, Briginek is, de egyelőre nem lesz belőle hajtépés, pedig egy Dóri vs. Brigi iszappbirkózást megnéznék.

Na, Attilának döntenie kell, hogy ki legyen a kihívott, ehhez jön Zé, akitől Dia elgyengül, érthetően, jóképű gyerek. Hogyvoltoztatja a népet, milyen a farmélet így, kisebb létszámban? Semmi különös, mondják a népek, majd ha hárman leszünk, szopó lesz. Attila a szokásos “más nem dolgozik, kurvaannyukat” panaszáradatot adja elő, majd tulajdonképpen kilátásba helyezi Zének, hogy férfiakkal szeret háborúzni, de ő itt akar maradni. Na, kb. ennyi, Zé megy a műpajtába, Attila visszamegy a házba, ahol tart beszédet, hegyit, mert élvezi, hogy most ő pofázhat szabadon. Unalmas, nem érdekel senkit, a végén Diát viszi, ölelkeznek, Dia kicsit könnyezik. Ja és azért választotta, mert a bíróságot ráhívta. de nem bírja ki, hogy Szintit ne ossza egy kicsit, kislány, majd legyél tiszteletteljes velem szemben. Szinti elküldi a kurva anyjába, bólintunk, a nap keleten kel, a Liverpool a legjobb csapat a fődön, bizonyos dolgok nem változnak. Attila odakünn pipázik, és közben azt magyarázza Sanyának, hogy úgyis ő jön vissza, sőt, minden héten párbajozni fog.

Reggel, kelés, Turner már legel, Gergő direkt megy Szintit kelteni, Attila malacot szoptat, Gábor ganajt talicskázik és Turnerrel társalog, Gergő meg a kutyáját smárolja, szóval semmi extra, minden a lehető legnagyobb rendben. Kurvajó jelenet jön, kismalacokat kieresztik a kennelből, Kongót szagolgatják, aki elugrik előlük. Attila szarás közben énekel. Dia feszült, aludt volna. Gábor új kennelt épít a kismalacoknak. Mire teljesen elunnám az életem, a kismalacok meglógnak, Szinti megy utánuk, de csak akkor jönnek vissza, amikor Attila szól nekik. Gábor erdős fílinget teremt az állatoknak két csenevész facsemetéből. Dóri leborotválja Dia fejét oldalt, mert eddig nem volt elég riasztó a frizura, van alatta egy varrás, nahát. Attila, Sanya és Gábor Gergőt és Brigit tárgyalják ki azok háta mögött, Brigiből aranyásó lett, Gergőből egy beképzelt macsó. A csajok plusz Gergő meg Attilát tárgyalja ki. ÓVODA BAZDMEG.

Egy sérülés nincs a formán, mert kurvára nem csinál semmit. (Attila)

vlcsnap-00022_4.png

Na, párbaj. Van benne Survivor megint, számolni kell nehezen számolható dolgokat (csibék, egerek, csótányok), mert csak így nyílik egy zár, a zárból kijön egy henger, a hengerben egy kulcs, a kulccsal nyílik egy láda, a ládában egy balta, a baltával szét kell verni egy bakon álló fát, meglesz az építőanyag, abból karámot kell építeni, és a csibéket áthordani. Attila mint az állat, számol, Dia kínlódik, az első számjegy már meg is van a faszinak, aztán gyorsan a második is, és a harmadik, közben Dia sétál, mint aki szarik az egészre. Attila száma elsőre és másodikra sem stimmel, Dia viszont csak tippelget, mert NEM TUD MEGSZÁMOLNI PÁR EGERET. Nem egyszerű ez a feladat, de Attilának csak összejön végre, és megy bakot szétverni, Dia közben számol. Attila kurva gyorsan végez ezzel a körrel, már a karámot épít szakszerű mozdulatokkal és drukkol Diának, aki képtelen megszámolni a csótányokat. A végén Attila simán nyer, Dia, gondolom a kanoláshiány miatt, már szart az egészre.

Attila aszongya, hogy sajnálja Diát, de leginkább az állatokra gondol. Gergő akkor sajnálta Diát, amikor feladta. Szintinek hiányozni fog, Dia el, szevasz. Az utolsó szegmensben Attila és Brigi a fűben, Gergő meg a tornácon féltékeny. Senkit nem érdekel.

Címkék: a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berborosz 2016.05.08. 09:21:25

???
Nem volt igazságos párbaj.
Ha egyszerre érnek a baltával szérverendő fagerendához, akkor is csak Attila győzhetett volna.

Cérnahuszár 2016.05.08. 09:40:59

amikor olvasták fel az étlapot, akkor nyalogatta így a száját gábor :DDD
nagy volt

ani58 2016.05.08. 09:53:42

@Berber Oroszlán: A többi párbaj is erősen fiú párti. Még egy erős fizikumú nőnek is kemény. Kétlem, hogy bármelyik lány kettévágta volna a fát baltával. Sajnos a szavazásnál inkább a nők aktívabbak, így félő, hogy itt is a fiúk lesznek előnyben.

Cérnahuszár 2016.05.08. 10:02:42

@ani58: lassabban, de szétvágta volna
a lányok is tudnak fát vágni, dia meg mint az úthenger

Queen Alix 2016.05.08. 10:04:35

Gergő látom megint összejött a Kutyával

Sanda.Ipse 2016.05.08. 10:15:00

@Queen Alix: soha nem is szakított vele:)

Berborosz 2016.05.08. 10:22:56

@Cérnahuszár: Persze, hogy szétvágta volna. Csak akkora Attila már a csibéket is áthordta az új ketrecbe...

Hortenzia Schneider 2016.05.08. 10:27:45

Sixx: A negyedik kép , a farm pondrójáról , haláli)))Ha szerkesztői utasításra lopott, akkor csakis azért mondhatták neki, mert simán kinézték belőle, hogy van gyakorlata benne.

Queen Alix 2016.05.08. 10:29:40

@Sanda.Ipse: Hiába az évek alatt kialakult kapcsolatot nem lehet csak úgy eldobni:)

Zephyrous 2016.05.08. 10:44:32

Atti lopásának szerintem nem lesz következménye, nem voltak rá utaló jelek senki részéről, hogy lesz retorzió.

A fagerenda puha fából volt, így könnyebb szétütni baltával. Illetve annyi a titka, hogy nem egyenesen kell csapni, hanem jobbról-balról V alakban.
Dia nem emiatt vérzett el, hogy "túl férfias" volt a feladat, hanem már előző nap feladta, amikor a csajos megbeszélésen mondta, hogy nem kitartó, béna, el fog bukni.

ALOKSAKTWO 2016.05.08. 11:06:03

@Zephyrous: Persze hogy nem lesz. Ez egyértelmű.

malevil2050 2016.05.08. 11:09:27

A szereplők olyanok amilyenek , el lehet csemegézni rajtuk akinek erre van affinitása. Való világ mázzal kent tanyasi műsor (kis jóindulattal), igazira csak dec.31 gazda sikerült úgy ahogy. Bár az ő fülébe is ottan van a testőr dedektor csak a szeme nem jár állandóan jobbra balra.Meg maga táj ami ér valamit. Tudom , sokan nézik , ennek a miértjét itt nem fejtem ki, mert piros lapot kapnék.Nő itt csak akkor nyerhet ha örökölt valamit a néhai német szekercés ácskőmüves hölgyek alkatából és erejéből ,persze gondosan kiválasztott párbaj eksönnel. a végén.Remélem a kutya azért a végén kap egy igazi velős csontot,megérdemli.

Janossz 2016.05.08. 11:54:19

@Hortenzia Schneider: Tulajdonképp a következő szériának elég lenne egy állampusztai meg egy kalocsai szereplőválogatás, ilyen Attila-féléket csapatostul találnának.
Még díj se kéne semmi: Szabaduló-show, a győztes szabad elvonulást (amnesztia) kap, és kész.

Félő, hogy az RTL majd most kap egy hetes elsötétítést a Nemzeti Média-,Erkölcs-, Jellemfejlesztő Hatóságtól ezért a lopós-dologért.
-Magyar ember nem lopik.
-Ha mégis lopik a magyar ember, minden esetben szigorú, de igazságos büntetésben részesül.

Queen Alix 2016.05.08. 12:10:55

@Janossz: Magyar ember nem lopik,csak biztonságos helyre rakja az árut,hogy más nem lophassa el

Cérnahuszár 2016.05.08. 12:31:08

most esett le a post címe :)
am kíváncsi leszek hogy beváltja-e a tervét, minden héten kivisz valakit és otthagyja?
ha igen, az elégedettséggel töltene el

terjőke kígyószisz 2016.05.08. 13:22:18

Most nézem a tegnapi adás elejét... Gergő a kutyával ezt a csókolózást máskor is csinálta? Még nézni is rossz.

Már csak Dóri maradt nálam akinek képes vagyok drukkolni.

ALOKSAKTWO 2016.05.08. 13:40:37

@terjőke kígyószisz: Biztosan, csak eddig nem mutatták, láttuk. De tegnap igen. Nagyon nincsen tisztában Gergő azzal, hogy mi a különbség a között hogy van egy kutyám, és hogy van egy társam. A kutyáját tartja társának. Amellett hogy nincs is jól megnevelve az a blöki. Nem tudja a drága hogy Gergő a falkavezér. De ez nem az ő, hanem a Gergő hibája.

Cérnahuszár 2016.05.08. 13:41:01

@Queen Alix: amikor a zsákos büntit kapta mondta hogy bosszút áll, mindenkit kivisz egymás után és kint hagyja
szeretem a szavahihető embereket

Cérnahuszár 2016.05.08. 13:42:00

@Queen Alix: vagyis a következeteseket na.

ALOKSAKTWO 2016.05.08. 13:51:54

@Cérnahuszár: Csak Attila nem az. Nem fog ő minden héten párbajozni. Eszébe sincsen, csak a "spontán" megbeszélés miatt mondta. Kell a mese a nézőknek.

Cérnahuszár 2016.05.08. 14:01:41

@ALOKSAKTWO: ezért mondtam, kíváncsi vagyok
bírja-e idegekkel, vagy sem
levegőbe beszélt vagy sem
ha bírja, akkor nálam rendben van

ALOKSAKTWO 2016.05.08. 14:39:37

@Cérnahuszár: Ha megteszi ezt valóban, akkor minden utálatom ellenére megemelem előtte a kalapom. De nem fogja. Össze vissza beszél. Hazudozik. Ha Norbi még bent lett volna, akkor őt sem merte volna kihívni, annak ellenére hogy neki is "megígérte". Ha annyira tökös férfi lenne mint azt magáról próbálja mutatni, akkor kiviszi Gergőt és kint hagyja. Ha ezt megtette volna, akkora ázsiója lenne bent hogy senki nem merné kihívni többet. De nem tette, mert félt hogy kiesik. Ergó még ő maga sem bízik saját magában. Miért? Mert tudja hogy ami képet próbál magáról mutatni a nézőknek, és a többieknek, az csak hazugság. A héten is mikor megtudta hogy mindenki saját magáért dolgozik, akkora volt a pofája, hogy na majd most. Na majd most láttuk mi történt. Semmit nem keresett. Erről ennyit.

ALOKSAKTWO 2016.05.08. 14:43:00

@Cérnahuszár: Nálunk a kocsmákban vannak hasonló emberek. Nem azért tudom, mert oda járok, hanem mert mondta anno édesapám. Egy két üveg sör után már ők az "istenek", bármit megtudnak csinálni. NA ezt ültette át Attika a Farmon a gyakorlatba, csak ivás nélkül. Egy igazi mesemondó ő. Ha Dia most alapból nem úgy állt volna oda, hogy feladta, simán kipottyanhatott volna. Sajnos ő már annyira kanolhatnék volt, hogy inkább nem is vette komolyan az egészet. Kár.

Cérnahuszár 2016.05.08. 14:53:36

@ALOKSAKTWO: "Egy két üveg sör után már ők az "istenek", bármit megtudnak csinálni. "

hehe ezeken a pasikon mindig vigyorgok
na majd meglátjuk attila is ilyen vagy sem
az hogy semmit nem keresett, tényleg ezt támasztja alá

Pék Sütemény 2016.05.08. 18:00:03

Hát, kövezzetek meg, de én kedvelem a vadembert. Ő legalább valamilyen. Az meg, ahogy az anyjával vigyorgott, húúúú, elgondolkodtam, mikor vihogtam, jobban mondva életem során vihogtam-e ennyit az anyámmal egyáltalán? Ott kérem vannak érzelmek. A döntése pedig tuti volt. Bent akart maradni. Az, hogy mit fújtat agyfaszos állapotában, lényegtelen. Lám-lám, a kellő pillanatban racionálisan döntött. Jénahát.
Gergő nekem gázosabb. Az, hogy mindent megbocsát, elnéz, csüng a nőn, amivel persze megfojtja... lehet, hogy klassz srác, de arra ingerel, hogy alázd. Tudom, gázosan hangzik, de így van. Látja, érzi, de még senki se mondta el neki. Brigi meg csak a vérét szívja. Érdemtelen, bármire. Szerintem.

Zephyrous 2016.05.08. 18:02:08

@terjőke kígyószisz: Kutyának reggeli merevedése van, Gergő meg a farka felett 5 cenivel fújkálja meg körbe vakarja. Kicsit sem beteges... Mondjuk már beköltözés 1. hetében mutatták, ahogy egy tálból ettek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.05.08. 20:44:39

Végre megkanolhat engem a kislány, ehhe.

tejfölbiztosítás 2016.05.08. 20:51:35

Miért volt baklövés Dórit megkérdezni a kajáról? Dórit semmiről nem az! Érdemes elolvasni, kimaradtak részek nekem. Miért is? Mert ide írtam. Áhhá.
Akármennyire is mű a pajta, a gombnyomásos digitálisviharlámpa, meg a kaszák jól mutatnak a falon. Ezt mindenképp tekintsétek meg majd, emlékezve Szent Szavaimra.
Az utolsószegmenses Attila+Brigi a fűben félreérthető. Néha összecsapott a hogyvoltozás.
@Reláció: lol, te aztán reálissan gyakorlatoss vagy! Dobjad neki.

Nem tudom miket írtatok, de valaki foglalja össze, köszönöm. Ma nem lesz műsor, holnap lesz műsor. Most nem tudunk mit csinálni így. Mint a Truman Show című filmben, adásszünetkor mindenki lehalt lelkileg. Mi is. Őrjítő a hiány. Bírhatatlan a nihil. Kivárhatatlan a hétfő.

Turner for ever. Úgy ugrálok, mint Turner, hogy könnyebb legyen a lét. És úgy is nézek ki.

@Hortenzia Schneider: hejj, de rosszindulatú vagy.
@ALOKSAKTWO: hiába, Dija is emberből van. Az emberfaktort viszonylag nehéz kiszűrni embereknél.:) Én kocsma nélkül is isten vagyok. Így születtem már eleve. Nagyon jó az egész.
Mária Bí. (Kissné): az van, hogy a gergelyi test és elme a kutyánál talál érzelmi visszacsatolás(nak vélt valamit), mert az állatra lehet számítani, a Brigire annyira nem. A Brigi kurvára egy leselejtezett terminátorkoponya. RTL mekkapta olcsón.

tejfölbiztosítás 2016.05.08. 21:07:13

@Pék Sütemény: fojtja a faszt fojtja. Le is tilthatná az egészet Brigi, de kell neki a létra, meg a hányásos unásig ismert BALANSZ (önző kis geciláda). És akkor még Gergő a szar? Ember…, ne már. Legszebb mégis az, mikor alázásra ingerlőnek nevezed. Biztos ilyen aspektusa is van, ha te mondod. Viszont nehogy már ezt is Gergő tulajdonságának, mi több: sarának állítsd be, mert pont az ilyen morális szinttől kapok agyfaszt. Ez kérlek - aki okot, s ideológiát keres, meg persze talál is a világban a másik alázására - szóval ez az alázó jellemrajza. Elismétlem, esetleg átugrottad a lényegi részt: ez az esetleges alázóról szól, nem pedig alázottjáról.

Nézzenekoda. Ha most konyhásnéni karú takarítónéni lennék, jól megkergetnélek partFishhal. De nem körbe-körbe mennénk, az unalmas lenne, hanem bejárnánk az összes medúzamezőt ezzel a módszerrel. Gergő nem gázos, csak felnőtt, meg kurva magányos. A kutyás része tényleg gázos. Előttem van, ahogy a szájába spriccel az eb. Majd közösen esznek a közös tálból.
:D
Holnap már hétfő - és ez biztos.

Well... 2016.05.09. 01:06:22

@Cérnahuszár: az atis egy akkora fasz, h meg az aurelo sem birna megporgetni... leirta a six aze maradhatott bennt, mert a retek igy akarta, aze erdeklene, h mit mondott a pszihomokus a riportban , h illen siman feladta a jatekot ???

Well... 2016.05.09. 01:07:18

@Well...: mar mint az erdekelne, h a dianak mivel mostak at az agyat, h ennyire kiakart esni ....

Well... 2016.05.09. 01:20:28

en konkretan akkor csalodtam egy eletre a valosag showk valosagtartalmaban mikor a legelso BB-ben volt egy szoke csaj aki valamiert mar nem emlexem miert fel akarta adni ,es a csati, meg kezdo leven ebben a mufajban konkretan leadta, azt, h hogy mosta a pszihomokus a csaj agyat a riportban , h benntartsak a kovetkezo kivallasztasig ahol ki is esett.... " igy akarsz veszteskent tavozni a hatso ajton keresztul, h mindenki igy emlekezzen rad, mint egy szuletett vesztesre" es ez nem is a legkemenyebb volt, a csajt porig alaztak csak azert, h ne menjen ki a sajat elhatarozasabol, h legyen jo kis madia allat es hozza a nezetseget a csatinak..... atto la pszihologustol elvettem volna a mukodesi engedelyet, ha lett volna neki :oP, gondolom ez a gyakorlat azota is igy zajlik, csak mi mar nem lathassuk .

Perspektíva 2016.05.09. 08:47:19

@Well...: Szerintem pénzzel mitiválták. Biztos x milla vagy bizonytalan 20. Dia meg választott. Ahogy szerintem Norbi is.

Cérnahuszár 2016.05.09. 08:54:03

@Well...:
nagyon felzaklat téged hogy én bírom attila búráját
ez van, én szeretem a bolondokat

Perspektíva 2016.05.09. 09:28:57

@Cérnahuszár: ...de már unalmas. Mindig ugyan az. Már kiismertük és nem bolond, hanem egy nagyotmondó szájhős. Senki nem hagy szóhoz jutni. Sujkolja mindenkibe a saját gondolatait. Most Dórit mártja be mindenkinél, mert veszélyesnek tartja, mivel senki nem utálja, így besétálhat a döntőbe.

Cérnahuszár 2016.05.09. 09:45:58

@Perspektíva: engem ez nem zavar
nekem vicces figura

Reláció 2016.05.09. 10:01:31

@Cérnahuszár: A mentálisan sérült emberek csöppet sem viccesek, sőt még szánalmasak sem, mivel akkor róluk tiszta tudatállapotot kellene feltételezne. Ő meg teljesen beteg ami inkább sajnálni való. Ez pedig a média szégyene, hogy aljas indokok mentén próbál, a nézőkről alacsony ingerkorlátú igényeket feltételezve "szórakoztatni".

Cérnahuszár 2016.05.09. 10:39:47

@Reláció: csakhogy attila nem mentálisan sérült
nagyon is helyén van az esze.

Queen Alix 2016.05.09. 11:03:35

@Cérnahuszár: Nem hülye,nem sötét teljesen,de attól még mentálisan vannak problémák az emeleten

bElannaTorres 2016.05.09. 11:22:52

szerintem attila rosszindulatú, és az is szomorú hogy lassan arról szól a műsor hogy áskálódik, meg színészkedik a kamerának.
Ez a baj, az ilyen műsorokkal amikben nem történik semmi, nehéz egy napot érdekesre összevágni. Aztán a végén örüljünk hogy ilyen Attila féle önző, eq nulla emberek csinálják a "műsort".

Alajka Bal 2016.05.09. 11:25:04

Jó reggelt blogolók ! Megnéztem mindent, átolvastam mindent és most osztani fogom az eszet :)

Queen Alix 2016.05.09. 11:25:59

@Alajka Bal: Csak neked is maradjon belőle:)

Alajka Bal 2016.05.09. 11:33:31

QUEEN: Eldöntöttem Tégedet bírlak, lehet még EKG is lesz ! :)

ATTIS: Egy rohadt ótvar geci hányadék szemétláda, simlis tolvaj gazember! Hirtelen egy ilyen jut eszembe a VV-ből : Matolcsy :)

DIA: Ha én benn lettem volna, ő lett volna az akit lelki ballansz végett rendszeresen és szigorúan testi alapon kúrok! Nagy és szopható mellek, meleg, nedves , baráti nunci... és semmi érzelem!
(Másik a Dóri lett volna,de az munkás és érzelmekkel ellehetetlenített lett volna:)

BRIGI: Selejtes ótvar ribanc, a nyávogása, a szem düllesztgetése a sírba visz. Aljadék geciláda. Rámászott szegény létrára,de annyi esze se volt, hogy akkor legalább addig eljátssza az odaadó idióta picsát! Megjegyzem kezét összetehetné ha ilyen pasija lenne az életben,de elbassza a hülyéje. (OK a kutya kicsit negatív, de csicska Gerit le lehetne szoptatni a kutyáról ha lassan ránevelné a rihe , hogy Ő az első)

Geri: Végre talán befejezi a faszakodást a rihével. Ha kijön női hadoszlopok másznak rá, pláne ha még kicsit picsog is Ribrigi után (nem tulzásba vinni!). Felvenném dógozni,de sose fizetnék neki annyit amennyit dógozik :)

Alajka Bal 2016.05.09. 11:36:55

Cinti : Ott rohadjon meg ahol van ! :)

Gabcsi: Nagy kedvencem, ha hülye, ha csak teszi ÉN bírom ! (Milyen ügyi volt agyagozásban!!)

Sanya: Szurkolok, hogy legyen meg neki amit kitalált a jövőjére. Az ajándékán szétröhögtem magam !!! Kellenek az ilyen emberek is, NEM ártalmas senkire nézve és nem is pszihopata!

Dóri: Amint mondtam én megcsinálnám. Szegény nem kapott ajit....

Queen Alix 2016.05.09. 11:38:38

@Alajka Bal: na mostlegalább megtudtuk az ízlésed:)

Alajka Bal 2016.05.09. 11:39:31

@Queen Alix: Újratermelődik :)
Aszonták itt, hogy Te egy régi vagy újratöltve.... Én nem ismertelek meg,de szimpatikus vagy :)

Alajka Bal 2016.05.09. 11:40:51

@Queen Alix: Nekem tetszett kimondottan a Heni is kinézetre....
Még a nagy pofáját is bírtam egy szintig.... de megértem a pasikat akik otthagyják :)

Queen Alix 2016.05.09. 11:40:53

@Alajka Bal: Akkor az olyan mint a borsófőzelék,az sem fogy el..
Te is szimpatikus vagy,bár elég keveset beszéltünk:)

Alajka Bal 2016.05.09. 11:42:51

JAh még Attisra visszatérve : Most kijött a valóság: a sok pofázás, imitált munka és a végén semmit nem csinált! (Aláírom, a ketrecet megcsinálta volna!) Húú de utálom az ilyen szemétládákat....

Queen Alix 2016.05.09. 11:43:05

@Alajka Bal: Nekem nem tetszett,de ugye én nőből vagyok

Alajka Bal 2016.05.09. 11:46:58

@Queen Alix: Csak az zavar , hogy nem tudjuk egymást alázni a végtelenségig senkivel, mint annó a VV-k során :) Ugyanis majd mindenkivel többé-kevésbé egyetértek :)
Csincsilla véleménye soxor egyezik az enyémmel, a TIéd is, meg valami fantasy írónő-féleség szövege is tetszett....
A többiek is általában, csak így hogy nincsenek itt nem jut eszembe a nickjük :)

Alajka Bal 2016.05.09. 11:47:43

@Queen Alix: Melyik a nagy játékos ? Attis ? vagy Heni ?

Queen Alix 2016.05.09. 11:48:17

@Alajka Bal: Heni kirepült,így Attis marad

Queen Alix 2016.05.09. 11:49:29

@Alajka Bal: Én jobban szeretem az egyetértést, amikor együtt megfogjuk egymást a réten,és éneklünk.

Alajka Bal 2016.05.09. 12:04:59

@Queen Alix: Én jobban szeretem az egyetértést, amikor együtt megfogjuk egymást a réten
ez így eddig tetszik :)

Queen Alix 2016.05.09. 12:07:27

@Alajka Bal: És te kinek szurkolsz a játékban? Szerinted ki a legjobb?

Alajka Bal 2016.05.09. 12:20:56

Igazából akit nem utálok: Gabi,Geri,Dóri,Sanya
Ezekből bárki nyerhet tőlem.

Alajka Bal 2016.05.09. 12:21:46

Na jó Sanya kicsit túlzás lenne, ha nyerne. Ne ki nyereség minden benn töltött nap
és úgy látom van esze hozzá, hogy ezt majd kihasználja

Cérnahuszár 2016.05.09. 12:35:23

@Queen Alix: van gondja az világos, de ettől nem mentálisan sérült
az 80 iq nem éri el. és ilyet nem válogathatnak be, mert lenne probléma belőle

Alajka Bal 2016.05.09. 12:56:55

@tündér vagy puszillak: bírnád mi , ahogy vérengzek ? :D
rögtön szövetségeket kötnék, hülyéknek öri-barit. :) Attis-t annyira kiidegelném, hogy felrobbanna.
kitudnám a gyengéjét (persze most már tudjuk) és mindig ott ütném : szemből is, de főleg másodkézből :D

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 13:13:17

@Alajka Bal: sztem az első héten sírnál a sarokban mint egy kislány, hogy haza akarsz menni, mert nem jött be a tattika :D

Alajka Bal 2016.05.09. 13:15:33

@tündér vagy puszillak: Ebben az egyben biztos lehetsz : ha elszánnám magam, hogy bemegyek SOSE adnám fel!

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 13:19:54

@Alajka Bal: értem, norbi is ezt mondta, amíg nem került a cölöpre, de szájhősök is kellenek bent :D ;)

Alajka Bal 2016.05.09. 13:28:22

@tündér vagy puszillak: Ez faszság amit mondasz. Norbi sem adta fel abban az értelemben ahogy mondom. A párbajban veszíteni az más, én pl. abban tuti biztos vesztettem volna sokkal rövidebb idő alatt. De az nem feladás, hanem annyít bírt. Feladás max. az amit Dia csinált, de még az is csak határeset , mert ő is párbajozott.

Queen Alix 2016.05.09. 13:34:36

@Alajka Bal: Idegelni felesleges,kiidegeli magát

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 13:41:01

@Alajka Bal: nem igazán :) ha konkrétan leájult volna a cölöpről, akkor tényleg ennyit bírt és szép küzdelem. de ő fejben adta fel. Szinti tuti leájult volna :D ezért nem faszság :)

Alajka Bal 2016.05.09. 14:08:12

@tündér vagy puszillak: Oké, akkor pontosabban fogalmazok: Ha bemennék, sosem jönnék ki úgy, hogy nem párbajban estem ki! Ez így már érthető ? :)

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 14:15:54

@Alajka Bal: érthető de attól még összetörhetnél az első héten, ahogy pl dóri vagy később laura aki párbajon esett ki, és sándor sem volt toppon, ő is párbaj kieső
szóval vannak variációs lehetőségek :)
ja és soha ne mondd, hogy soha ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 15:15:19

Dia a Blikkben válaszol a kérdésekre. Egy videó is van erről. Nagyon kipihent, és nyugodt az arca. Kanolás volt, tuti!!!!!! :DDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 15:28:17

@tündér vagy puszillak: Vagy őt, vagy a taxisofőrt vagy valakit, de egy biztos nem Norbit. Róla úgy nyilatkozott, hogy semmilyen módon nem tetszik neki. És csak az alkohol miatt volt vele olyan, amilyen.

alsophila grahami 2016.05.09. 15:30:03

@ALOKSAKTWO: a kérdés nem is az Alok, hogy vóót-e kanolás, hanem, hogy hány vót... ;))

alsophila grahami 2016.05.09. 15:32:02

@tündér vagy puszillak: Zét tuti nem, inkább valamelyik gazdát: Endrjút avagy Szlájt - előbbinek bejövős is volt ;) xDDD

alsophila grahami 2016.05.09. 15:42:27

most nézem amúgy az ismétlést, mert szombaton csak részben láttam, és hát, na, Gergőt piszkálja mindenki a kutyával, de basszus, nem csak ő öleli-nyaldossa azt az ebet, hanem a lányok is, szerintem tuti szeretetpótló odabent a szeretethiányosoknak, Gergő meg hát... nem kérdés, hogy erősen az :) meg hát csak ő a gazdija a kutyinak, persze hogy eltúlozza a szeretetet (nem kicsit, oké, ezen én is el tudok hűlni amúgy), de pont mutatták, ahogy Szinti is úgy alszik a matracán, hogy a kutya mellette horpaszt, és amikor Gergő ébreszti reggel, még meg is puszilja; aztán előző este is, amikor Diát győzködték, hogy ne gyengüljön el, ne adja fel, stb., akkor is ott fetrengenek Szinti ágyán, kutyi közöttük, Dia is félig a kutyán fekszik, szal olyan élő plüssállatka szerintem nekik ott bent...

alsophila grahami 2016.05.09. 15:58:18

a párbajról meg... én most úgy láttam, hogy Dia csak azután adta fel, amikor látta, hogy a Vadember már eléggé elhúzott tőle, vagyis amikor ő már megfejtette a számzárat, Dia meg még még ott szerencsétlenkedett a bogarakkal... innen ki tudta volna Attist behozni?
hülyeség is lett volna már onnan csak a látszat kedvéért erőlködni; ha mondjuk, a baltás feladatrészhez fej-fej mellett érkeztek volna, talán lett volna még esélye, mert az a gerenda az puhafából volt, csak látszólag nehéz, igazából tökkönnyű szétvágni, de az igazság az, hogy itt is kijött, hogy mindenki csak azt tudja nyújtani bent is, a párbajban is, ami a lényege: Dia lusta volt és tohonya végig a játékban, a párbajfeladatban dettó.
Attila meg rafkós - szociopata, nem kérdés, de nem hülye -, ez a feladat neki kedvezett, mert kellett hozzá egy kis ügyesség és főleg gógyi, amiben Diánál van némi (nem kicsi) hiátus, na meg az örök démon: a lustasága lett a veszte; én a feladást nem rónám fel neki, mert akkor már tényleg bukóban volt, mire pakolta volna már magát..?

de amúgy is tudtuk, hogy ő megy, hiszen írtam már a párbaj előtt is, hogy amint láttam, mire játszik Attis azzal, hogy nem termelt semmit, tehát pénze nem lesz a következő hétre - vagyis atomtutin bebiztosította a bent maradását azzal, hogy abból lesz mit majd az öfikbe összevágni, amikor zérő farmpengőből tolja végig az elkövetkezendő hetet, éhezik és lop majd felváltva, látványosan szenved és túlél, mert ő Attis, az elpusztíthatatlan csótány - hát kérem, ebből lehet műsort csinálni, vagyis megvette a szerkiket kilóra, ügyes . ;))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:08:32

@ALOKSAKTWO: A sört majd a műsor legvégén kérem! :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 16:11:50

@VV Erőlegény: Már vártam ezt a kommentet. :D Rendben, ahogy szeretnéd. Majd díszcsomagolást is kapsz. ;) :D Masnival a tetején. És ha esetleg Attis megnyeri, ami remélem nem következik be, akkor egy képpel a tetején. :DDDD

Alajka Bal 2016.05.09. 16:18:00

@ALOKSAKTWO: linket tudnál adni ehhez ? (megköszönném:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:18:24

@ALOKSAKTWO: Arra gondoltam, hogy esetleg majd néhány kommenttársat is meghívunk, bár az utolsó két öfit nem is néztem már meg. Kicsit kezd ellaposodni a műsor, ahogy egyre kevesebben vannak a farmon. A következő párbajban az egyik párbajozó Brigi lesz sztem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:21:52

@VV Erőlegény: A Brigi, Dóri és Szinti hármasból valamelyik kettő... Kár, hogy a HG-nek nincs már védettsége!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:23:46

@ALOKSAKTWO: Attila csak akkor nyerhet, ha a hármas döntő előtt kiesik még Geri/Dóri/Gabi... És ezekből legalább kettőt (lehetőleg a két fiút) Attisnak kellene kitennie.

Perspektíva 2016.05.09. 16:27:21

@alsophila.grahami: Nekem nem tiszta, hogy kívülről látják el instrukciókkal vagy magától találja ki...már Attis?

Perspektíva 2016.05.09. 16:28:37

@VV Erőlegény: De akkor csak lány eshet ki és megbomlik az egyensúly. Most fiúnak kell, nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:32:08

Így, hogy Dia ilyen könnyen kiesett tulajdonképpen ő sem volt túl sikeres casting választás. Ez a formátum még mindig azt mondom, hogy tulajdonképpen érdekesebb és nézhetőbb, mint a VV, de a szereplők többsége nagyon jellegtelen és unalmas. Akik nálam megfelelnek a szórakoztató reality szintnek, az csak Gábor, Attila, és némi jóindulattal Sanya (bár őt én nagyon nem szeretem) valamint Norbi volt ebben a szériában. Dóri és Gergő rajtuk kívül szimpatikus, de nem szórakoztató szereplők, a többiek szerintem abszolút casting mellényúlások.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:33:52

@Perspektíva: Szerintem ez már nem szempont. Ebben a felhozatalban volt egy kamu romantikus vonal, de egyébként a nemiség nem játszott túl sok szerepet...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:36:29

@Perspektíva: Amúgy abból indulok ki, hogy Brigi lesz kiválasztva. Brigi pedig Szinti/Dóri közül fog párbajellenfelet választani. Ha Szinti lesz kiválasztva, akkor bejöhet még a képbe egy Sanya párbaj is...

Queen Alix 2016.05.09. 16:39:27

@VV Erőlegény: Igen,itt az a kérdés,hogy szórakoztatni kell e,vagy nyerni?

Perspektíva 2016.05.09. 16:39:51

@VV Erőlegény: Az elején én sem vettem komolyan, de elég hülyén nézne ki, ha most 7 lány vagy hét fiú lenne bent. Kevesebb lenne a konfliktus.

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 16:44:01

@Alajka Bal: A FB-on a Blikk oldalán van fent. Én ott láttam. @VV Erőlegény: Ezt majd megbeszéljük. :D @Queen Alix: Ja. :DDDDD

bElannaTorres 2016.05.09. 16:44:59

szerintem dia akkor adta fel mikor meglátta a csótányokat. :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:47:10

@Queen Alix: Én most nem a játékosok, hanem a műsorkészítők szempontjából értékeltem a kiválasztott karaktereket. A műsornak egyébként szórakoztatnia is kell sztem.

bElannaTorres 2016.05.09. 16:48:42

@Perspektíva: nem tekintik ellenfeleknek a fiúk a lányokat odabent, ebből is következhet, hogy a jelet fiúra rakják, az meg lányt visz ki. Onnan hogy ki nyer az feladatfüggő is.
pl. szerintem a húsdarálás ilyen kis mennyiségnél inkább fiús feladat.

Perspektíva 2016.05.09. 16:49:51

@VV Erőlegény: Miért Brigi? Őt csak kint nem szeretik...meg néha Attis beszél ellene. Cintit küldik ki...Briginek nagyobb a rajongótábora bent...eddig. De a mai adástól is függ.

Queen Alix 2016.05.09. 16:50:03

@VV Erőlegény: Értem,világos,csak lehetsz bármi szórakoztató ha kiesel,kiesel. Vmi egyensúly kéne.

Perspektíva 2016.05.09. 16:53:56

@bElannaTorres: A három fiú most összefog. De ki menne ki párbajozni? Sanya biztos nem akar, Attis sem csak Gábort tudják rábeszélni. Gergő a triumvirátuson kívüli, de nem jelölik, mert Attilát vinné.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.09. 16:56:11

Ha Attila nem kéri magára a jeleket újra, akkor vagy Brigi, vagy Szinti lesz. Sztem az Attilánál nem lenne egy jó stratégia, ha most rászállna a leggyengébbnek tűnő csajokra párbaj szempontjából (Gergőre viszont még nem merne szerintem), tehát úgy érzem ez nem fog bekövetkezni, így úgy gondolom, hogy a két leggyengébbnek tűnő lány közül az egyik lesz a kiválasztott.

Perspektíva 2016.05.09. 16:58:59

@Queen Alix: Attis feleannyira sem szórakoztató, mint hiszi. Szerintem bőven kap feladatot a szerkiktől, nehogy leüljön a műsor.

Queen Alix 2016.05.09. 17:14:14

@Perspektíva: jó kérdés
Attila? Kockázatos,de lehet benne nyerő,ha Brigi mentálisan erős.
Cintia? Ő tűnik a leggyengébb láncszemnek. 50-50..
Dóri? Szerintem őt nem fogja,vagy mégis? Mindenesetre,ha igena,kkor bátor. Viszont ha nyer,akkor Gergő esze kilőve.
Gábor: nem hiszem
Gergő: kis hátbatámadás..ha nagyon gonosz vagyok,akkor elképzelhető. Gergő nem számít rá,kiviszem,Gergő ettől összezavarodik és elbénázza a feladatot,amit egyébként lazán hozna..Bár ez elég utópiás
sanya? Lehet,nem tudni.sosem..

Perspektíva 2016.05.09. 17:19:55

@Queen Alix: Dórit viheti, mert szerintem csak látszat-kedveli, Gergő meg lehet, hogy olyan kedves lesz, hogy elveszíti a párbajt szerelme kedvéért. A legreálisabb Cinti lenne, de Norbi után ő is zsákbamacska. Bár gondolkozhat úgy, hogy ha két lány lesz a párbajon, és mindkettő ötven kiló, akkor inkább ügyességi-logikai feladat lesz. Abban , a koránál fogva is, előnyben lenne.

Queen Alix 2016.05.09. 17:21:55

@Perspektíva: 50 és 50 kg közt lehet különbség

Perspektíva 2016.05.09. 17:22:43

@Queen Alix: Ja Sanya. Esetleg Brigi kihívja, mert érdekesebb karakternek gondolja magát, így neki kedvező feladatban reménykedik.

Perspektíva 2016.05.09. 17:24:16

@Queen Alix: Persze, de nem gondolom, hogy egy függeszkedéses feladatot kapnak. Inkább egy Hamupipőkéset.

Reláció 2016.05.09. 17:25:46

@Queen Alix: Herrgergő lesz a kiválasztott részint saját akarata miatt. Vadbaromatist viszi ki, és ott is hagyja. A fogadási tétem 1:9 hez sörben, borban.

Alajka Bal 2016.05.09. 17:26:04

@Queen Alix: Köszönöm, igen kedves vagy :)

Queen Alix 2016.05.09. 17:29:28

@Alajka Bal: Tudom,kedvességem hatalmas

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 17:29:32

Szerintem Gergő (isten éltesse) összeveszik Brigivel, aki magába zuhan és feladja, erre visszajön Dia és Attis szabotázsból elengedi az összes állatot, erre kizárják és vissza Norbi és Cintit kiköti egy cölöphöz és megőrül, orvosilag kiveszik a játékból és visszajön Heni és megnyeri a játékot :-))

Queen Alix 2016.05.09. 17:34:12

@Pácsó Ármándó: Heni jóarc volt,sajnáltam mikor kiesett. Sokáig neki szurkoltam, de mióta nincs hát nem szurkolok neki

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 17:44:46

@Queen Alix: Ez tök logikus!

@Reláció: Hogyisne!
1:100-ért nem kombinálok ennyit :-)

Berborosz 2016.05.09. 17:52:40

@Pácsó Ármándó: Nem, Pácsókám. Holnap én megyek be, széttépem az egész bandát, és röhögve megnyerem.

Reláció 2016.05.09. 17:53:12

@Pácsó Ármándó: ...még az 1:1000hez is tartom. Ennyire nagyvonalú vagyok;)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 18:02:03

@Reláció: Még mindig nem stimmel nálam a reláció :-)

@Berber Oroszlán: Persze! Beállsz a tehénke mellé, hogy téged is fejjenek meg! :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 18:02:36

@Reláció: Na a próféta szóljon belőled. :DDDD Ámen. így legyen!!! :DDDD@Pácsó Ármándó: Megkérdzehetem mit ittál? Küldj már nekem is belőle. Úgy látom ütős. :DDD Bocsi. :P

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 18:03:18

@Berber Oroszlán: Ha szabadna kérnem, kezdenél Attissal. :D Köszi előre is. ;)

Berborosz 2016.05.09. 18:42:35

Egyre több, nagy valószínűséggel várható eseménysort sikerült itt felvázolnunk...

paranyuszi (törölt) 2016.05.09. 18:54:52

@Pácsó Ármándó: legyen igy! ;) :D

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:00:46

@Alajka Bal: te és a vérengzés :) :)
egész végig valamelyik nagycsöcsü csaj után koslatnál, más se érdekelne :)

Queen Alix 2016.05.09. 19:02:05

@Chuck Νorris: azért vérengzene ezerrel! ilyenek a férfiak,látnak egy kis vért,és rögtön véreshurka kéne nekik:)

Queen Alix 2016.05.09. 19:02:52

@Pácsó Ármándó: Igen,sajnáltam amikor kiesett,mert ő volt a best.

Queen Alix 2016.05.09. 19:05:07

@Chuck Νorris: elég sokáig volt akkor múmia

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:05:08

gergő full autista stílusban nyomja :D

Commodore 2016.05.09. 19:05:24

Ketdenek bebaszcsizni a csajok

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:06:07

@Chuck Νorris: Valamelyik? Az összes után. :DDDD

Queen Alix 2016.05.09. 19:07:22

@Commodore: Remélem nem lesz csoportos..

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:07:57

Attila bulija
Brigi részegen viháncol, Gergő puffog, Gábor nem érti, Sanya csak vigyorog, Dóri téltékenykedik, Szintike csak kinn cigizik, Attila jól érzi magát.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:08:40

anyám, gergő nagyon szánalmas ezzel a féltékenységgel

Krétagarbó 2016.05.09. 19:09:44

@tündér vagy puszillak: nagyon. Teljesen be van feszülve, sztem gáz ahogy viselkedik. Nemcsak Brigi, ő is...

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:10:18

@Queen Alix: Persze. Ezt senkin nem kétli. :DD Gergőnek Brigi helyett Kongó jutott.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:10:54

@Krétagarbó: ez az érzelmi zsarolás konkrétan hányinger

Schlomo Goldberg 2016.05.09. 19:11:24

vagy a kutya lesz megdugva vagy mindenkibrigije

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:11:49

A kutya témán lovagolóknak, Gergőnek van kinn egy képe blikken a pici kongóval, ez a kutya olyan mint a gyereke, persze hogy szeretgeti, mint egy kisgyereket.

Commodore 2016.05.09. 19:11:54

Jó hangulatban kezdődik a romantikázás...

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:11:57

Na Gergőnek kinyílt a csipája. Csak egy kis alkohol kellett hozzá.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:12:34

de most mért kellett felmennie briginek? :O :D
mint ha egy ovis lenne LOL

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:12:56

@Queen Alix: Pfffúúúújjjjj. Lehet gáz Gergő viselkedése, de a múltkori eset után kicsit érthető. Brigi alkohol hatása alatt még Attisnak is megállna.

Queen Alix 2016.05.09. 19:13:24

@ALOKSAKTWO: Gáz,gergő magából csinál bohócot

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:13:35

@Commodore: gergő biztos szereti a békülős szexet :D

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:14:45

@ALOKSAKTWO: nem, nem érthető. gergő irigy rá, hogy jól érzi magát
és pont nem vele :D
van ilyen ;)

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:14:57

Gergő bekattant, riBrigi nem érti :)
végre valami akcio

Schlomo Goldberg 2016.05.09. 19:15:34

egy hetet kihagytam de pont jókor kapcsoltam vissza

Commodore 2016.05.09. 19:15:36

Gergő ezt kezdi élvezni.

Krétagarbó 2016.05.09. 19:16:23

@ALOKSAKTWO: sztem meg ha akkor megbocsátott, gáz ezt felhánytorgatni utólag.

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:17:14

én mondtam hogy igy lesz, megkanolja Gergő aztán az első adandó alkalommal kibasaza :)
nem hülye gyerek ez! bár az is lehet tölem lopják itt az ötleteket a szerkik :)

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:17:43

@Krétagarbó: igen , durva
meg az is, hogy alapból senki nem volt igazán partiarc

Zephyrous 2016.05.09. 19:19:20

Gergő megiszik 1-2 sört és kinyílik a szája. Elég gáz, hogy alapból egy papucs, csak akkor van hangja, ha előtte bepiál. Ezt a részt, most ő tolta túl. Harminc valahány évesen elég megkeseredett lehet, ha nem tud bulizni, se lazulni egy kicsit. Ha buli van, ő megy aludni 8-kor. Nem azt mondom, hogy Ribrigi jól csinálta múltkor, de Gergő meg a másik véglet. Egyiksem jó, de emiatt egyáltalán nem valók egymáshoz.

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:19:49

ez egy tipikus manüver.
Gergő rengeteg idöt, érzést beleölt a punába, és mit kapott cserébe, láthatta másokkal smárolni.
nem csoda hogy magában lemondott aribiröl, utoljára azért még jól meg akarta kanolni hogy kapjon valamit a beletett "dolgaiért".
a kanolás megvolt, a ribi mehet :) :)
ez igy helyes!
felkészül alamuszi Dóri

Magentax 2016.05.09. 19:21:19

Hát, ami azt illeti, elég egy részeges, hazug kis dög ez a Ribrigi.
Egyik sem volt úgy beb@szva, mint ez a némber. Az a bamba, vörös pofa, amikor befeküdt az ágyba, nem csodálom, hogy Gergőben felment a pumpa.
Teljesen egyértelmű, hogy egyáltalán nem érdekli őt Gergő, csak a nézettség miatt kamatyol akár a gyerekei szeme láttára is.

Zephyrous 2016.05.09. 19:23:28

@tündér vagy puszillak: Ilyen szar zenékkel, csoda hogy nem ülték végig a bulikát. Ha jól láttam, rövid sincs már, csak bor maradt.

De Gergő nagyon buligyilkos volt. Még Dóri is szóvá tette, hogy a "menő arcok" táncolnak, cigiznek, isznak, ők meg ülnek egy tál popcornnal.

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:24:50

@Chuck Νorris: :DD Alamuszi Dóri? Na ezt megnézném. :DDD

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:25:53

Jön a magyarázkodás. Nem semmi ez a nő. Azt halljátok, Kongó mennyire horkol? :DD

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:26:15

@Chuck Νorris: mondjuk nem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy ennyi energiát fektessen brigibe...

Commodore 2016.05.09. 19:26:17

Szól a zongora, honnan, az ólból?

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:26:54

mcsoda drámai zongorafutam a nagy szakitóreggel alatt :D :D

2016.05.09. 19:26:58

Mi tortent mi tortent mondjatok mar?!

Schlomo Goldberg 2016.05.09. 19:27:03

briginek sikerült kicsit más perspektívába helyeznie az életét

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:27:54

@tündér vagy puszillak: ilyen a szerelem, te nem voltál még? :)

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:28:51

Gábor jól megmondja, igazi filozofus

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:28:54

@Zephyrous: nem a zenével volt a baj, csak egy ideje már kiköltözött az élet a házból ;)

Schlomo Goldberg 2016.05.09. 19:28:54

Klasszanyukadóri csömörlött fejjel amolyan háttérdíszlet mint Vili bácsi a Rózsa presszóban

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:30:23

na Brigi lehiuvta gergőt a bemikrofonozott helyre a réten :)

Magentax 2016.05.09. 19:31:24

Ami azt illeti, én is utálnám, ha a párom cigitől bűzlő szájjal akarna lesmárolni.

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:31:34

észrevettem az összes kiti jelenetnél ott téblábol pár tyuk. sztem azok nem élö állatok hanem dróntyukok ök veszik fel a jeleneteket.

Schlomo Goldberg 2016.05.09. 19:32:24

hát ez már gusztustalan, brigi megint megmagyarázza, reverz pscihyológiával támad

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:32:43

@Chuck Νorris: rossz hírem van, a szerelem nem ilyen ;) olyanba aki láthatólag nem viszonozza, nem fektetünk energiát
aki mégis, az nem szerelmes, hanem hülye

Schlomo Goldberg 2016.05.09. 19:33:42

@Chuck Νorris: nem csoda, még remndes velociraptorokra sem volt költségvetés

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:33:49

haha, atti oltja dórit, zseniális :D

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:33:56

Attila meg lusta cigit tekerni hogy ráállt erre a kapadohányos pipára?

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:35:34

@tündér vagy puszillak: rossz hirem van, amikor te szerelmesnek érezted magad nem mindig voltál az :)
a szerelem elvakit, elhülyit, ez tény, még a brit tudosok is elismerték.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:35:51

tök jó ahogy gergő szabályozgatja brigit
szívlapát neki

Krétagarbó 2016.05.09. 19:36:28

@Schlomo Goldberg: ettől a szövegtől kifeküdtem:))

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:37:08

szegény dóri, elment a kerités mellé bánatában masztizni, de kiszurták a dróntyukok

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:37:56

Cinti a HetiGazda. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:38:44

@Biriksz_Krokiksz!: semmi. müharag, mükibékülés, a végén az ifju szerelmesek a lenyugvó nap fényénél elmenetk kefélni egy utolsót a kurószobába.

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:39:28

@Gia: hh nézed? nincs ma melo? :)

Magentax 2016.05.09. 19:39:32

@ALOKSAKTWO: Most miért? Legalább mindenki kialhatja magát a héten. :)

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:39:49

@Chuck Νorris: az érzéseit nem tudja irányítani az ember
a cselekedeteit igen :)
nagy részt ez különböztet meg minket az állatoktól

Zephyrous 2016.05.09. 19:39:56

@Chuck Νorris: Mivel lófaszt nem állított elő, nincs pénze, a cigipapír is pénzbe kerül, ennél jobban már nem tudna spórolni (csak ha nem cigizne) :D

,, 2016.05.09. 19:40:09

heló, mi volt ez a zongorás zene ami 2x is szólt? tudom hogy ezerszer hallottam már, és nem jut eszembe

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:42:19

@Magentax: na ott minden lesz csak alvás nem sztem ;)

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:43:33

@Zephyrous: mondasz valamit :) Attilát meg ugy tünik nem zavarja a rakat szar ami rátelepszik a torkára

,, 2016.05.09. 19:44:18

eszembe jutott, The Leftovers

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 19:44:49

@Magentax: Mindenki, kivéve Attis. Ő dolgozhat, mindig is erre vágyott. Hogy mindent ő csinálhasson. :DD

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:44:54

azért az durva amiket dóri most elmondott a riportban brigiről
és gyanús hogy utána majd megy a szemébe mosolyogni...
és az is, hogy sajnálja magát mert egyedül maradt, nincs lelkitámasza, mert ugye gergő is meg brigi is épp mással van elfoglalva, nem vele

Zephyrous 2016.05.09. 19:45:46

@Chuck Νorris: De bírom, hogy 1 percig is letüdőzi és úgy próbál beszélni. Tisztára mint egy füves :D

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:47:13

gábor nagy forma, barnival volt konfliktusa :D
tudja ez, hogy rá nem lehet jelet rakni? :O :D

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:48:14

@Zephyrous: azt én sem értem, hogy miért csinálja :O

Schlomo Goldberg 2016.05.09. 19:48:19

nem gondoltam , hogy öööö öööö öö ügetni, de vágtatni fog, persze jobb is a tapadása, a patájával
Gábor a szamárkergetésről

Perspektíva 2016.05.09. 19:48:33

Barni patájának jobb a tapadása:)

2016.05.09. 19:49:39

@Chuck Νorris: ennyi? akkor #ásítási tovább.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:52:08

szintiben már munkál a megfelelési kényszer a többiek felé

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 19:53:29

atti kicsit szét lesz szivatva a héten
vagy szinti

Magentax 2016.05.09. 19:54:42

@ALOKSAKTWO: igaz, így legalább Attika kiélheti vágyait. :DD

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:55:06

prognózisom a jövöre.
ki nem volt még hetigazda? Gábor, Dóri, és Brigi.
jövö héten tuti valamelyikük lesz. ennek megfelelöen a kiesök lehetnek a héten, Sanya vagy Gergő talán?

,, 2016.05.09. 19:55:47

hol van az erőlegény?

Perspektíva 2016.05.09. 19:57:02

Gábor golyókat akar számolni...

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:57:57

@Biriksz_Krokiksz!: hát nagy vonalakban enniy volt :) most Szinti lett a hetigazda, gondolom délben felkel, kipiheni magát a délituni pihenön, délután sétál még picit a réten, auzán vége a napnak :)
megkapták a csárdábol a pótkaját, most erröl ömlengenek.

Chuck Νorris 2016.05.09. 19:59:16

@tündér vagy puszillak: tényleg, el is felejtettem.
akkor sanya vagy gábor fog kiesni most

ALOKSAKTWO 2016.05.09. 20:00:52

Na védettségi játék is lesz.

Chuck Νorris 2016.05.09. 20:01:05

mi volt a végén? ki nem mehet párbajra? a hetigazda?

Gia 2016.05.09. 20:02:29

@Chuck Νorris: Bocsi,most láttam a kérdésed.Ma nem dolgoztam,de holnap fogok kérni közvetítést.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:03:03

@Chuck Νorris: akkor sanya
mert gábor egy igazi bullshit ha ő sem lesz meghal a viccfaktor

Zephyrous 2016.05.09. 20:03:43

Csak most egyszer vagy egész héten kapják az ebédet és vacsorát a csárdából? És ez mikor volt eldöntve, hogy így lesz vagy nyerték?
Kissé fura, hogy annyira éheznek, hogy Ribrigi még hízott is.

Gia 2016.05.09. 20:04:11

Remélem lejegyezte a spirálba akinek kell,hogy Gáborhoz beszélt a gulyásleves.. :-)))

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:06:24

@Chuck Νorris: ha gergő esne ki, az nagy fordulat lenne, mert mindene meg van, hogy megnyerje a közönségszavazást: kutya, szerelmi szál, tarzan külső

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:08:03

@Zephyrous: a kukorica, búza nem épp fogyókúrás :)

Krétagarbó 2016.05.09. 20:10:15

@ALOKSAKTWO: eddig is volt? csak nem láttuk? vagy ezt így hogy?

Krétagarbó 2016.05.09. 20:11:50

@Zephyrous: inkább minőségi éhezés van, és kevésbé mennyiségi. Bár a fiúk a mennyiségre is panaszkodtak.

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:12:12

Gergő úgy beszél a kapcsolatuk megmentéséről, mintha vagy 20 éve házasok lennének 2-3 közös gyerekkel.

Brigitta masszív alkoholista. Ha naponta jutnának piához és nem csak hetente egyszer, párbaj bulika alkalmából, akkor naponta a sárga földig inná magát. Egy ilyen nő közeléből kilométerekre kell menekülni.

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:13:05

@Gia: nyugi, telik a spirálosom:)

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:16:54

@tündér vagy puszillak: mi a durva ebben? hogy igaza van Brigivel kapcsolatban és azt ki is mondja?
Számomra durvább volt, ahogy Attila le akarta őt is választani Gergőről, ahogy Brigit is hergeli ellene.

Zephyrous 2016.05.09. 20:20:02

@Sanda.Ipse: Igaz, viszont Gergő sem százas teljesen, ő a másik véglet. Igazi buligyilkos, aki felmegy este 8-kor aludni, de addig is passzív szemlélődőként volt a buliban. Az meg már nekem sem jött be, hogy Ribrigi nem akart menni, de a lelkiismeretét terrorizálva próbálta erőltetni, hogy menjen vissza. Van ilyen ismerősöm is, irtó idegesítő az ilyen típusú ember.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:20:42

@Sanda.Ipse: miért lenne masszív alkoholista, mert a párbaj bulikon iszik? :O
más is ezt teszi, nem nagyon értem, hogy ezt hogy hoztad össze

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:20:44

@Zephyrous: cseppet se zavarjon, hogy BRIGI akarta Gergővel kettesben tölteni az estét, ő kérte a srácot, hogy még egyszer ne hagyja, hogy bebasszon. Elmondta a riportszobában is, hogy a saját szabályát rúgta fel.

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:22:24

@tündér vagy puszillak: lehet úgy is inni, hogy az ember még tudja, hogy hol van és mit csinál, mint a többiek pl. Brigitta mindig túlissza magát.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:23:37

@Sanda.Ipse: az a durva benne(a gyengébbek kedvéért), hogy üvölt róla az irigység és önsajnálat elegye és, hogy ezt nem a szemébe mondja hanem kizárólag a háta mögött
hányinger

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:24:11

@Sanda.Ipse: az a durva benne(a gyengébbek kedvéért), hogy üvölt róla az irigység és önsajnálat elegye és, hogy ezt nem a szemébe mondja hanem kizárólag a háta mögött
hányinger

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:25:37

@Sanda.Ipse: tehát az az alkoholista, aki mikor iszik, nem tud esetleg mértéket tartani
értem...
leülhetsz, egyes :D

Chuck Νorris 2016.05.09. 20:25:44

@Zephyrous: persze hogy hiznak, kb egésznap nem csinálnak semmit, a táplálék nem tul változatos de folyamatos és megfelelö mennyiségü. vagyis mondjuk azt egy 70-75 kg os testtömegnek megfelelő, ezért hiznak a vékonyabb csajok, és ezért éhes pld Gábor állandoan :)

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:29:15

@Zephyrous: nem buligyilkos, hanem önző és érzelmi zsaroló
korábban mikor brigi vele bulizott nem nagyon tiltakozott sem az ivás, sem a dorbézolás sem a cigizés ellen
csak mikor szó szerint mindenki brigije lett és már nem csak az övé, akkor így reagálta le, hogy ő már nem kedvelt játékszer és felrakták a polcra
az meg külön szar, hogy azóta úgy is maradt :D

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:29:16

@tündér vagy puszillak: a múltkori buli után rendesen megmondta a szemébe. Hogy most megmondta-e vagy csak nem mutatták, nem tudhatjuk.

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:32:18

@Sanda.Ipse: a baj csak az, hogy utána meg úgy csinált mint ha minden csodás lenne és ő ilyet nem is gondolna
és mind ezt csak azért, hogy ne maradjon egyedül...

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:33:12

@tündér vagy puszillak: a gond csak az, hogy a múltkor Gergő egyáltalán nem bulizott, hanem felment. Amellett Gergő bárgyúsága, mindent megbocsátása is nagyon unalmas már.
Brigitől meg a hideg ráz. Utálom a részeg nőket.

Sanda.Ipse 2016.05.09. 20:34:02

@tündér vagy puszillak: hogy kell úgy csinálni, mintha "ő ilyet nem is gondolna"?:)

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:36:52

@Sanda.Ipse: azért nem bulizott, mert már akkor is sztrájkolt
nyakig beásnám a földbe és odatenném elé brigit, hogy bulizgasson attival, sanyával meg gáborral az orra előtt
na jó, nem vagyok buligyilkos, jöhet szinti is :D ;)

Chuck Νorris 2016.05.09. 20:39:51

nekem az is gyanus hogy Gergő s Brigi beépitett pár, sok minden kérdésre válast adna ha igy lenne. pld Brigi hogy tudná megmagyarázni a gyerekeinek a nem feltétlenül pozitiv dolgait. igy meg elég ennyi: anya meg a gergő bácsi szinészkedni mentek be :)

tündér vagy puszillak 2016.05.09. 20:41:35

@Sanda.Ipse: azt kommunikálod a másik felé, amit nem gondolsz valójában
hogy ő csak a körülmények áldozata

Krétagarbó 2016.05.09. 20:49:25

@Sanda.Ipse: azért Dóri sem volt józan.

Én meg a részeg pasikat utálom. De csak józanul.

ewita 2016.05.09. 21:43:32

Baszki ennyit bírtak összerakni majd 3 napból??? Nagyon idegesítő és uncsiiii már ez a szerelmespár nyígás! Gábor 2-3 perce ért valamit az egész műsorból! Briginek adhatnának minden nap egy fél lityi páleszt,mert amíg részeg legalább kussban van!
Remélem jó szívatós védettség feladatok lesznek,eddig is kellett volna izgalmasabbá tette volna,tiszta survivor.

Queen Alix 2016.05.09. 21:45:08

@Zephyrous: Én ebből a táncot művelném:)

Queen Alix 2016.05.09. 21:47:12

@Sanda.Ipse: Megakarja menteni..vannak ilyen emberek,akiknek ez a fétisük.

Queen Alix 2016.05.09. 21:49:36

@Chuck Νorris: Gozzászokak a terheléshez,ez a baj,Bezzeg ha minden reggel kivágnának puszta kézzel egy erdőt.

Perspektíva 2016.05.09. 21:56:39

Brigi szerint egy tehénnek vannak biológiai és fiziológiai szükségletei...azért a fiziológiaira kiváncsi lennék ;)

tejfölbiztosítás 2016.05.09. 22:14:36

@tündér vagy puszillak: Dóri nem először nyilatkoztassa ki a véleményét Brigiről. A buli utánra emlékezz vissza. Meg ez egy kényszerhelyzet, mondotta is: szüksége van rájuk. De még el is szólta magát, hogy aszondja Gergőtől távol is tartja magát. Mert erővel távol kell tartania magát? Ezek szerint... Imádom, amikor az emberek jóval beszédesebbek, mint azt gondolják.:) Brigi konszolidált-cérna géphangja részegen egyenesen aranyos volt. Persze nem tudott aranyosságában kiteljesedni agyamban, mert tőle jött, belőle, aki valahogy egy zavarodottsági tripben ragadt a bölcsészeti drogkalandozások alkalmával, aztán most szétvan. Pár évtizede már. Nem akarom bírálni, de az összeprodukciója láttán elképzelem néha, milyen anya, miként intézi a dógokt otthon, mit tanulnak tőle a csemete-csimoták.

tejfölbiztosítás 2016.05.09. 22:24:53

@Sanda.Ipse: na de hallottad ott, akkor azt a mondatvégi hangját? Egyenesen büszke volt magára, hogy végre nem mástól kapja az ívet, hanem ő maga adhatja saját magának. Mekkora haladás, gecc...

Hortenzia Schneider 2016.05.09. 23:12:39

Ez a szerelmi szál már túlon túl geil.
www.youtube.com/watch?v=iA6ofmwCBtk
A reklám elején és végén olyan Gergős. szökellünk a réten a természet lágy ölén .

Avanivi 2016.05.10. 08:35:55

Most mindenkitől azt kérdezem,hogy voltak már olyan buliban ahol a helyi Brigi végigsmárolt mindenkit? Nőt, férfit secko jedno és ő volt a helyi sztár? Három gyereke van és bement egy farmra önmagát keresi! Harminc kamera előtt reméli,hogy megtalálja. A legkisebb gyermeke
óvodás! El tudom róla képzelni ,hogy otthon is többet birizgálja a saját haját mint amannyit foglalkozik a gyerekeivel. Igen, addig iszik amíg nem lesz segg részeg. Nincs határ csak az üres üveg. Az én szememben pont olyan semmitérő mint Attila.

Reláció 2016.05.10. 08:54:44

@Avanivi: igen pont Brigivel voltam...és élveztem...:)

Avanivi 2016.05.10. 09:05:40

@Reláció: Elhiszem :) legközelebb gyújts fel a haját légyszi. Csak
egy kicsit ,majd kinő és addig hátha elfelejti ezt a haj birizgálást,

Reláció 2016.05.10. 09:09:13

@Hortenzia Schneider: Gergő inkább olyan buddhista féle fazon. Nem szakít le virágot (ha csak nem Briginek hívják), stb... Máig nem tudom mi alapján válogatták be, hacsak nem azert, hogy legyen ellenpontja a pszihoknak...

Reláció 2016.05.10. 09:11:15

@Avanivi: neki az olyan mint póknak a hálója...szüksége van rá.

Avanivi 2016.05.10. 09:22:41

@Reláció: úgy van, csak a haja van semmi más és ezért lett hajbuzi a Brigi.

Alajka Bal 2016.05.10. 10:05:05

Szevasztok, most nem leszek túl finom.....
Bassza szájba a retkes kurva anyját az e rohadék tetű Ribrigi
Függetlenül attól, hogy Geri milyen....
Hazudik a ribanc a legkisebb dologban is : Mibe telik, hogy "igen dphányoztam, de estére kimosom a számat, mert tényleg undorító" vagy "dohányzok, ne haragudj, de erről nem tudok lemondani, ha nem kellek így akkor elsiratlak, mert szeretlek de ez van"
2. seggrészegre issza magát már nem első alkalommal, aztán amikor egy szar törölközőt kellene odaadnia a neki háttal álló (meztelen) Gerinek akkor aszongya "nekem 3 gyerekem van"
3. Ő eltervezi az Utolsó estét Gerivel, majd szarik bele és inkább lenn bulizik atomrészegen
4. Ő kérte GErit ,hogy ne hagyja lealjasulni (már csak pusztán a 20 milla okán is) és erre neki áll feljebb.
5. halálfeje van, alkesz beütéssel, a beszédététől a falra tudok mászni, a szemeit meresztgeti beszéd közben és görbe a lába.....

Alajka Bal 2016.05.10. 10:08:21

Attis : kell a showba, elismerem, de hagy utáljam már !!
Egy utolsó rongy tahó panelproli geci görény
Ahogy Dórit próbálta alázni, közben mindig vissza-vissza lépve de odaszúrva.
Azt mondam volna neki : Mi a fasz közöd van hozzá, hogy beszélgetek és kivel, ki a szaromat érdekel, hogy te hogy látod és mi róla(m) a véleményed ?
Mondjuk Dori kicsit visszafogottabb lehet az életben mint én :)

Reláció 2016.05.10. 10:09:34

@Alajka Bal: hát tényleg nem voltál túl finom!!! :D

Alajka Bal 2016.05.10. 10:10:25

Gábor: Imádom ezt a kölköt ! Így kell egy showt csinálni ! Kedvesen-bután de jóízűen.
Gyanítom ennyire nem buta ő, de legalábbis nem az élet minden területén.
Őt alkalmaznám (nem irodistának és nem atomfizikát oktatni) bátran!

Alajka Bal 2016.05.10. 10:12:57

@Reláció: Igyekeztem visszafogott lenni :) De már túlpörgetett a ribanc...
Ha csak "vígszinház" volt részükről az egész, akkor viszont le a kalappal.
Ebben az esetben az eljátszott karakterről írtam :)

Reláció 2016.05.10. 10:13:13

@Alajka Bal: valahogy úgy tunik nekem mintha az a bizonyos kettos mérce nálad is befigyelne Kedves Alajka. Ha Atis kell a showba akkor Brigi is.

Alajka Bal 2016.05.10. 10:14:42

Szinti : Na most szórakoztató lehet, ha megpróbál megfelelni a túloldali szerepnek és dolgoztatná az idiótákat és terelgetné attilát...

Alajka Bal 2016.05.10. 10:15:40

@Reláció: Nem mondtam, hogy ne legyen a showban Brigire se és attist is kértem hagy utálhassam!
szóval nem érzek ellentmondást...

Alajka Bal 2016.05.10. 10:21:20

@tündér vagy puszillak: Olvastalak ám ! Láttam hogy elvakult brigi fun vagy ! :)

tündér vagy puszillak 2016.05.10. 10:39:05

@Alajka Bal: ha olvasnál, ilyet nem mondanál :D

tündér vagy puszillak 2016.05.10. 10:41:52

@Reláció: dehogy
Az valóban nem tetszik, hogy simulékony minden áron vagy ahogy ő nevezi :D konfliktuskerülő
De dóri sunyisága jobban zavar pl

Alajka Bal 2016.05.10. 10:45:49

@tündér vagy puszillak: Dóri "sunyisága" simán belefér a tattikázásba.
Egyébként kezdetben őszinte volt a sunyi hárítós kurvával, csak utána rádöbbent, hogy felesleges vele megbeszélni bármit, mert csak hárít, másra ken, maszatol

Alajka Bal 2016.05.10. 10:48:08

@Reláció: Találkoztam már ilyen ribanccal mint Ribrigi ( szerencsére nem totál testközelből:) így nagyon átérzem... mondjuk az illető sokkal jobban nézett ki :)
uyanez áll attisra is, ő egy prototípus.... (bár be kell vallani a maga aljas módján lehet, hogy nem hülye )

Alajka Bal 2016.05.10. 10:49:09

Attisnál gey dolog van ami időnként megingat picit: az állatokhoz való viszonya!
azt hiszem az nem megjátszott ( bár persze a tudása ott is jóval kevesebb, mint amit hisz vagy mutatna )

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 10:55:56

@Alajka Bal: Valóban nem voltál túl finom. De talán leírtad azt, amit sokan gondolnak Brigiről és Attisról itt. Szerintem teljesen igazad van. És csatlakozom a klubhoz, had utáljam már én is ezt a gyökér Attilát. És még finoman fejeztem ki magam.

tipptipptuti 2016.05.10. 11:12:10

Már újra nagyon megy az ekézése Briginek, holott nem tett semmi olyan súlyos bűnt, ami miatt ennyire k.anyázni kellene... az h letagadta h cigizett, óvodás sunnyogás; az h bulizni volt kedve mégis és nem tentikélni, ugyan már, elkapta a bulihangulat... mintha még senkivel nem történt volna meg h mégis van kedve bulizni... persze Gergő félt h újra beégeti Brigi...
Az a saját szegénységi bizonyítványa Briginek h nincs tekintettel a gyerekeire és leissza magát, és mindenkinél bepróbálkozik, meg paplanjelenetekbe bocsátkozik... de egy kis letagadott bagózásért, meg bulikázásért k.anyázni... szíve joga volt nem tentikézni és bagózni... ha a Gergők mamladék, akk emiatt ne a Brigit szidjad alajkabal... a "függetlenül attól h a Geri milyen" mondatod magáért beszél: függetlenül attól h a Gergő puha pöcs, aki nem tud elérni semmit a szíve hölgyénél, azért a Brigi tegyen már úgy mintha a pasija tökös csávó lenne és csináljon mindent úgy ahogy a Geri elvárja...
és ha nem, akk idekint megy a k.anyázás
Most komolyan azért szidod alajkabal Brigit, mert van képe hülyét csinálni Gergőből? Puskát fognak a Gergő fejéhez h hagyja magát? Nem? Akk meg mit basztatod a Brigit? Brigi nem olyan rafkósan csinálja h Gergő ebből semmit ne vegyen észre, Gergő is látja h Brigi miket megenged magának...Ha Gergőnek ez egy kapcsolatba mindez belefér, illetve nem tud úgy hatni a nőjére h az tudja hogy hol a határ, meddig mehet el, akk helyette, vagy ellenére, mit ekézed a nőjét?

Reláció 2016.05.10. 11:13:24

@tündér vagy puszillak: Lehet, hogy ez a "simulékonyság" berögzült módszer nála és az élet egyéb kihívásaira nagy százalékkal jó válaszokat szült eddig. Ezért nem kellene utálni. Ő így érvenyesül, valaki meg szamurájkarddal...az sem szimpatikusabb.

Reláció 2016.05.10. 11:15:39

@Alajka Bal: és megvan még a csaj száma???? ;))

Alajka Bal 2016.05.10. 11:19:47

@Reláció: :D :D :D nem volt a csajom, de majdnem megszívtam!

Reláció 2016.05.10. 11:20:36

Szerintem van egy csomo pasi aki szereti ezt a fajta dörgölőzést amit Brigink csinál, olyan hízelkedős macskaféle érdekvezérelt. Ez n mindig rossz hiszen kölcsönösen "jó értelben használják egymást"ilyenkor az emberek. Mondjuk Gergô kutyás pali, de lehet szereti a macskákat is.

Reláció 2016.05.10. 11:22:22

@Alajka Bal: és mikor gyulladt fel a villogó, hogy menekülj, menekülj!?;)

Reláció 2016.05.10. 11:23:25

@Alajka Bal: mert könnyű belesétálni a Geri féle helyzetbe.

Alajka Bal 2016.05.10. 11:23:43

@tipptipptuti: Ad 1. : Azt ekézek akit akarok, azért vagyunk itt ! :D

2. Rossz oldalról nézed a dolgot! Ribrigi állítólag szereti Gerit ! Állítólag akaran vekle közös életet majdan. stb. Akkor szerinted ez tolerálható magatartás ?
KI találta ki a kibaszott utolsó esti együttlétet ? És az kinek lett volna jó, csak Gerinek ?
Nem vágyja mindennél jobban az összebújást a max. 10 HETES szerelmével ?
Ha szerinted ez normális és te is ilyen nő vagy, akkor elmész te is a picsába ! Ki vagy dobva, nem járok veled ! :D :D :D

Alajka Bal 2016.05.10. 11:25:02

@Reláció: Nem én akadtam a hálóba, de szerettem volna én is (persze még előzőleg) :)

Reláció 2016.05.10. 11:27:39

@Alajka Bal: akkor innen a nagy ellenséges demegölném hozzáállásod?

malevil2050 2016.05.10. 11:37:03

Emberök ez egy szinház , jácca mindenki a maga kis anyámkinyát!!! Már lement szerény hazánkban 10 széria minden félefajtából. Nem kell ezt halál komolyan venni! Esztet már illdomos lenne megtanulni. Humor,móka, kacagás és baromkodás dukál emme műfajhoz, nem lélekelemzés! Ahhh,,,,

tipptipptuti 2016.05.10. 11:43:38

Ad1. Sztem nem ekézésért... Ad2. "Akkor szerinted ez tolerálható magatartás?" A pasija tolerálja... Mi van ha a Gergőnek az olyan nő az esete, akit tolerálgatni kell?
Amúgy nem jártunk... és esélyt se kérnék rá... felejts el... én csak akk írok, ha látom h nagyon szidsz vkit, aki amúgy jár a Gergővel... és aki amúgy csak annyira húzza a Gergő agyát, amennyire az hagyja magát... hadd döntse már el a Gergő h ez még belefér-e neki vagy sem... Láthatóan belefér bőven a türelmébe, tehát itt csak az a kérdés h mennyi fér még bele Gergőnek... és ettől érdekes a Brigi: ő legalább tesz vmit a műsorhoz... feszegeti Gergő határait... de tudom h nem lehet meggyőzni, úgy h anyázd tovább...

Alajka Bal 2016.05.10. 11:47:19

@Reláció: Nyilván a tapasztalat beleszól ezt nem lehet tagadni....
De ezt nem rónám fel elfogultságnak. Hiszen a tapasztalatlan ember könnyen meg lehet vezetni.
Akár Attila is tűnhet jófejnek vagy Cinti ártatlan lázadó tinilánynak...
Holott megbízhatatlan, arrogáns seggfej büdös proli mind a kettő
Minden vezetőt óva intenék attól, hogy bármelyiket is alkalmazza
Míg Dorit,Gabut,Gerit bátran felveheti bárki, megbízható munkaerőt kap!
Sanya pedig egyszerűen nem munkára született :D

Alajka Bal 2016.05.10. 11:49:49

@tipptipptuti: "és esélyt se kérnék rá" azért ez aranyos mondat volt :D :D

valahol még igazad is lehet, de én Geri helyett is anyázok, mert testvéri szeretet van bennem felé :)
és mert aki a kutyát szereti, az nem lehet rossz ember !

Alajka Bal 2016.05.10. 11:51:29

Az én kis EKG-m (aki megvédett engem távollétemben is) merre van ? :)

Puncylla 2016.05.10. 11:55:29

@Alajka Bal:
halálfeje van?
kikérem magamnak!

Reláció 2016.05.10. 11:59:51

@Alajka Bal: nem tudtam nem észrevenni, hogy jónéhány alkalommal a munkára alkalmasság alapján próbálod az általad megítélt szereplőket kategórizálni, akár úgymint végső és cáfolhatatlan ismérvet arra, hogy aki alkalmas embőr aki nem az nemembőr. Tehát a némbőr (Brigi) hova sorolandó? Alkalmaznád?! A céges bulikat bizonyosan fel tudná dobni, meg egyébként is vidám személyiség.

Alajka Bal 2016.05.10. 12:08:31

@Reláció: Hehe, jó gondolat:) Nem, őt sem alkalmaznám sunyi hazudozó!
Na és persze a nyávogása miatt két nap után repülne (tudom ez szubjektív, de ha én vagyok a főnöke akkor sajnálom, ez van:)
Egyébként az elbeszélgetésen nem feltétlenül bukna el szerintem ! Különösen, ha egy hülye picsa a HR-es ! :)

Alajka Bal 2016.05.10. 12:09:09

@Puncylla: Elnézést Puncyka nem akartam kiskegyedet megbántani :)

Alajka Bal 2016.05.10. 12:12:20

@Reláció: Attis mondogatja mindig, hogy a farm egy gazdasági egység és a végzett munka jelzi a tagok hasznosságát... szóval elkapott a trend, azért vizsgálom mindig munkaerőként őket
Meg mert sokuk jelzi is , hogy milyen király valamilyen munkakörben...
De látod Sanyát nem kutyázom, amiért nem kimondottan "jómunkásember", mert ő nem olyan, nem is akar az lenni, máshoz van tehetsége :)

Reláció 2016.05.10. 12:16:13

@Alajka Bal: ...de mintha a női nemhez kimondottan mizantróp lenne a hozzáálásod, ...persze szíved joga;)

Reláció 2016.05.10. 12:18:04

@Puncylla: a haja azért jó el kell ismerni. ..és az alatt mindenkinek koponya. Persze neked rögtön masni ...pfff

Perspektíva 2016.05.10. 12:31:43

@Reláció: Ha csak játszik, akkor a karaktert nem szereti @Alajka Bal: . Viszont ha a való életben is ilyen ez a szőke szépség, akkor szerintem nyugodtan gyűlölheti, mert magán kívül nagyon sok embert tönkretesz.

Sanda.Ipse 2016.05.10. 12:33:36

Brigitta kifejtette, hogy rájött, jobb volt a szitu, amit kinn hagyott, mint ami itt benn van.
A gond csak az, hogy ezt nem Gergőnek mondja, neki tovább nyávog és kapaszkodik rá, ragaszkodik hozzá a "balanszba kerülése" utáni másnap.
Más kérdés, hogy ekkora faszkalapnak Gergőnek sem kéne lennie. Tényleg hisz abban, hogy ez farmon kívül nem ugyanígy lenne? Kétlem...

Alajka Bal 2016.05.10. 12:43:23

@Reláció: nők vonatkozásában nem igazán, általában emberek vonatkozásában igen :)
sokat tapasztaltam és az emberek általában buták,idióták, de konokan önfejűek és kurva sokat képzelnek magukról És amikor kiderül fehéren-feketén , hogy szart se érnek, akkor bizony jön a Brigi_Attis-Cinit effektus: minden más hibás a körülményektől a szomszédon át az énkurvaanyámig csak ők nem ! 100x inkább egy Geri féle mint 1 Brigi/Atti

Sanda.Ipse 2016.05.10. 12:50:54

@Alajka Bal: "100x inkább egy Geri féle mint 1 Brigi/Atti"
Na ebben egyetértünk:)

Perspektíva 2016.05.10. 14:44:37

@Sanda.Ipse: Nekem nem tiszta, hogy Brigi a bulival kerül-e balanszba vagy Gergővel?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 14:58:35

@Perspektíva: A bulika hozza balanszba Gergő nyugisságát. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 15:24:49

Most nézem a tegnapi öfit, és az egy világi jó kép, hogy Gergő, meg Brigi a bulika másnapján beszélik meg a tanulságokat még a főnöki szobában az ágyban, és Kongó meg ott alszik a lábuknál a padon és ha jól hallom horkol... :-D

Gia 2016.05.10. 15:25:42

Hát ha ezt az egészet Gergő visszanézi..Meg amit kap a fejére másoktól..Ha véletlen még együtt lesz Brigivel,akkor egyből szakít,és ezt már a csaj sem tudja kimagyarázni.(Remélem..)

Gia 2016.05.10. 15:26:40

@VV Erőlegény: Igen,nagyon cukin és jó hangosan horkolt.Aztán rádobtak valamit véletlenül és felébredt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 15:36:17

Segítsetek már nekem lsz. megfejteni Brigi alap problémáját! Most nem értem, milyen kinti helyzet elől menekült be a Farm műsorba, és mit akart megváltoztatni, mit várt a műsortól (mondjuk a fődíjon kívül, amit minden valószínűség szerint nem fog megszerezni). Már a műsor eleje óta ezt hajtogatja, de nem értem, hogy mi az, ami a kinti konstellációban zavarta (talán a három gyerek, akiket egyedül kénytelen nevelni, vagy a nős pasi , aki csak szeretőnek tartja?), és mit gondolt, hogy mi várhat rá a Farmon (a nagy Ő, vagy a teljes love, szex ,rock and roll szabadság, esetleg valami más...) ? Amúgy az az érzésem, hogy Briginek fogalma sincs arról, hogy honnan akar hova tartani, csak valahogy éldegél, sodródik az élettel, szerintem az agyacskájában elég nagy a káosz és zűrzavar, amit ilyen álbölcsészkedéssel próbál takargatni. Nem utolsó sorban pedig notórius hazudozó (de minimum füllentgető), ezt már többször is igazolta a műsorban.

Gia 2016.05.10. 15:40:40

@VV Erőlegény: Picit kiakart szakadni a mókuskerékből,de már rájött,hogy jobb lett volna,ha marad.Mondjuk ezt magának köszönheti.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 16:01:28

Nézem tovább az öfit, és azt gondolom, hogy Dóri meg Brigi között az a hatalmas különbség Gergő vonatkozásában, hogy Dóri pont tudna értékelni egy ilyen Gergő féle "hiperkomoly" és nyugis pasit, és annak még nem is kellene feltétlenül Gergő féle Tarzan kinézetűnek lennie. Tehát konkrétan nem Gergő tetszik neki (persze ő is, de ezt a vágyát el tudja folytani), hanem inkább az a pasi típus, amit Gergő megtestesít. Haragszik Brigire, amiért az nem él a tálcán kapott lehetőséggel, és szinte elhajtja magától a "mintaférfit". Amúgy minden játékos eléggé sokat fogyott a játék során és sztem Attilán és Dórin látszik ennek a jótékony hatása a legjobban...

Alajka Bal 2016.05.10. 16:18:37

@VV Erőlegény: No Te vagy még egy olyan kommentelő akivel érzek többször EKG - t !
Emléxem ez így volt többször a VV időkben is ! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 16:23:55

@Alajka Bal: Pedig Farm Heni vonatkozásában azt hiszem, hogy nem volt EKG közöttünk. Remélem ezt a Heni barátok és maga Heni is megbocsátja nekem... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 16:30:12

@Queen Alix: :-DDD (ha jól értettem a kérdést)... Áruld már el ki voltál a múltban?! :-)

Queen Alix 2016.05.10. 16:34:32

@VV Erőlegény: Nem értem mit akarok ezzel a múlttal..

Queen Alix 2016.05.10. 16:37:58

@VV Erőlegény: Igen úgy tűnik,hogy Dóri valahol irigyli Brigit,miközben dühös is rá.

tündér vagy puszillak 2016.05.10. 16:40:52

A helyzetet nézve, sztem gábor nyeri a fődíjat

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:41:36

@VV Erőlegény: Hiába kérded. Én is érdeklődtem a kedves hölgynél, de hát nem kaptam választ. :D Kis titokzatos. :D ;) Azt mondták itt páran, hogy ő az egykori Penike. :)) @Gia: Én ezt már tegnap írtam. Úgy horkolt, hogy csak na. :DDD @Perspektíva: A bulika, és az ivás hozza őt balanszba. Ami pedig hiányzik neki a kint világból, vagyis amiért rájött jobb lenne most már ott kint, szerintem az, hogy a nős pasija nem valószínű hogy így számonkéri bármi miatt is mint azt teszi Gergő. Szerintem éppen nem érdekli, mit tesz mikor nincsenek együtt, hiszen hogy is kérhetné számon, mikor ő meg nős. Na ez a nagy problémája Brigikének.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:42:50

@ALOKSAKTWO: Magyarán rájött, a rossznál is van rosszabb.

Queen Alix 2016.05.10. 16:44:31

@ALOKSAKTWO: Ki az a Penike? Emlegettek itt mindenféle neveket,én meg találgassak!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 16:49:15

@VV Erőlegény: Kicsit gondolkodom tovább Brigi vonatkozásában. Bár amiket eddig elmondott magának, abból mint tudjuk gyököt is lehet vonni az igazságfaktor vonatkozásában. Szóval az eddig látottak alapján úgy gondolom, hogy Brigit a kinti életben is taszítják a tiszta, és nyugodt élethelyzeteket. Becsúszott neki három gyerek (legalább két férfitől, de inkább háromtól), nem tudom, hogy volt-e egyáltalán férjnél, de gyanítom, hogy nem, hiszen az is sablonosan egyszerű lenne. Tehát itt-ott lehet, hogy ilyen ereszd el a hajam bulikákon besikeredett neki három gyermek, melyekről a fogantatásuk pillanatában talán nem is tudott, mert éppen nem volt józan. Kérdés persze, hogy miért nem vetette el őket, hiszen így nyilván egyedülálló anyaként az ő nyakába szakadtak, és beindult a mókuskerék három gyerekkel (apropó ki vigyáz most azokra a gyerekekre, lehet erről tudni valamit ?). És akkor bejött a Farmra, hogy változtasson valamit az elfuserált életén, de kiderült, hogy itt sem működik nála az egyértelmű helyzet. Pedig tálcán jönne az felé egyenesen a Farm legesztétikusabb bikájától, de Briginek ez túl sima, túl egyszerű. Brigi ebben a műsorban bebizonyítja a szemünk előtt, hogy minden ember a saját sorsának kovácsa. Brigi csak azért került ebbe az élethelyzetbe kint is, mert ő maga ilyen, tudat alatt erre vágyik, a sima helyzeteket felrúgja, és komplikálja, a környezetét értelmetlen hazudozásokkal hergeli, aztán pedig áldozatnak gondolja magát, egy olyan embernek, akinek az életben semmi sem sikerül.

Queen Alix 2016.05.10. 16:51:04

@VV Erőlegény: Ördögi körnek látszik,amiből nehéz kitörni.

Cérnahuszár 2016.05.10. 16:52:48

@ALOKSAKTWO: lehet hogy előadja a nős pasi hogy ő csak áldozat és egyenlőre nem tud kilépni, ezt meg a nők nagy része be is veszi
simán számonkérheti még, mert brigi nem gondókozik
ha gondolkozna nem is kezdene nős emberrel, mert az hazugságra épül.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:52:48

@Queen Alix: PeniValdes. Egy cukker csajszi, aki mostanában eltűnt. Már másodjára. Volt egy hosszabb időszak, talán két vagy háromhetes is, amikor nem volt. Furcsa volt, mert előtte meg nagyon aktív kommentelő volt. Aztán visszatért, de most ismét eltűnt. És valaki itt írta, hogy volt egy két olyan mondatod, amiből ő arra következtetett, te vagy Peni. Mert hogy olyat korábban ő írt. Stílusra gondolt itt konkrétan. :)

Queen Alix 2016.05.10. 16:54:37

@ALOKSAKTWO: Elég titokzatos egy alak lehet,akkor,ha így eltűnik. A stílus lehet véletlenségből is azonos. Lehet,hogy ugyanolyan zenéket hallgatunk az említett nickkel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 16:54:54

@VV Erőlegény: Ez a nős pasi pedig biztos vagyok benne, hogy pénzeli is Brigit (és nem csak egy alap gyerektartás szinten). Talán lakást is vett neki (meg a fiának)...

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:56:00

@Cérnahuszár: Igazad van. Hajlamosak az ilyen férfiak fűt fát összeígérni, és így össze is hazudni, csak hogy nekik jó legyen. Osztom VV Erőlegény teóriáját, Briginek a nem nős férfival való kezdés túl egyszerű és unalmas lenne.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 16:58:03

@Queen Alix: Az de szimpi is, és elég sok rajongója volt, van itt. :DD ALAJKA BAL az egyik fő nagy rajongója. :DDDD

Queen Alix 2016.05.10. 17:03:41

@VV Erőlegény: Csak érdeklődtem,ha már emlegettétek.

Avanivi 2016.05.10. 17:03:55

@VV Erőlegény: én mindezt ki tudnám fejezni egy szóval :) Az is elképzelhető, hogy a nős pasi is csak mese.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 17:07:41

Van még egy különbség a két háromgyermekes asszony között... Én úgy érzem, hogy amíg Dórinak nagyon hiányoznak a gyermekei, de látszik rajta, hogy küzd és meg akarja nyerni a húsz millát, Brigi nem igazán vágyódik vissza a kinti életébe. Brigi itt gyakorlatilag nyaral benn a Farmban, az élteti csak, hogy minél később kelljen visszamennie a gyermekeihez, akik gyakorlatilag csak akkor jutnak az eszébe, amikor "kínban" van, hogy azok mit szólnak majd ahhoz, hogy ő viszi be az ádámkosztűmös Gergőnek a törölközőt a fürdőszobába.

Perspektíva 2016.05.10. 17:08:56

@ALOKSAKTWO: Ha feltételezzük, hogy a nős pasi történet igaz. Olyan sok mindenben hazudott, ezt miért kezeljük tényként. Már csak azért is érdekes, mert igen könnyen (kb 1 hét alatt) tudott szerelmbe esni Gergővel. Szerintem ez is csak egy mese volt...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 17:09:09

@Queen Alix: De miért jó tudni? Ez nem érdeklődés, ez kijelentés...

Alajka Bal 2016.05.10. 17:12:27

@VV Erőlegény: ISmét csak azt kell mondanom : EKG ! :)

Avanivi 2016.05.10. 17:13:34

@Queen Alix: Sehol nem találjuk Penit,pedig nagyon keressük.

Queen Alix 2016.05.10. 17:13:41

@VV Erőlegény: Új vagyok itt,próbálkozom feltérképezni a dolgokat. Ennyi csak.

Alajka Bal 2016.05.10. 17:16:03

@Queen Alix: Szia Alix ! Már hiányoltalak délelőtt ! Az EKG VV-szlengben azt jelenti, hogy egyetértek vele, esetleg értjük egymást (esetleg egy bandában vagyunk) Én az első értelemben használtam Veről. -lel kapcsolatban. Lehet hogy Heninél nem értettünk egyet, de ki emlékszik már arra. :)
Igaz hogy nagy híve vagyok Penikének, de lassan Neked is kezdek :)
És lehet, hogy ebben van része annak is hogy kicsit hasonlítotok.
De ez nem baj és nem kell hogy megbántódj ...

Queen Alix 2016.05.10. 17:17:25

@Perspektíva: Kb semmire,de nem adom fel:)

Alajka Bal 2016.05.10. 17:17:54

Egyébként a "valami nyúl szerű polgátársnővel" is erősen rokonszenvezek véleményei alapján, csak nem jut eszembe a nickje :)

Queen Alix 2016.05.10. 17:18:15

@Alajka Bal: Köszönöm,ezt nem tudtam. Most okosabb lettem.

Alajka Bal 2016.05.10. 17:19:15

@Queen Alix: Én is köszönöm, hogy a minap megvédtél :)

,, 2016.05.10. 17:20:56

@VV Erőlegény: helló! Tegnap kerestelek ám. Nem nagyon figyeltem mostanában a műsort, Norbi kiesése óta bepunnyadt az egész, nekem ő volt a farm sava-borsa, na meg az eyecandy...:(
Szal kis képbehozásként, hogy látod most a helyzetet, kik az esélyesek? A te meglátásaid eddig meglepően helytállóak voltak és be is igazolódtak.

,, 2016.05.10. 17:23:26

Én mind a 2 "újat" kb 2 komment alapján beazonsítottam, de ehhez kivételes tehetségem van:)

,, 2016.05.10. 17:24:13

@Queen Alix: jajaj:) oké, akkor "üdv":)

Berborosz 2016.05.10. 17:27:48

@ALOKSAKTWO: Most is aktív, csak ilyenkor másfelé jár. Tegnapelőtt pl. a Varánuszon láttam.
Itt ni: varanus.blog.hu/2016/05/07/kismagyar_egeszsegugyi_horror_sztori/full_commentlist/1#c30253564
És nem azonos Queen Alix-szal. És más blogokon egészen más stílusban csinálja.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 17:32:55

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): De ügyes vagy. És nem szeretnéd megosztani velünk, ki kicsoda? :D

,, 2016.05.10. 17:33:32

@Queen Alix: ez olyan kérdés h miért jön be vkinek egy pasi... Játékosként nem ő volt a legjobb, de úgy alles zusammen vonzónak találtam

,, 2016.05.10. 17:34:24

@ALOKSAKTWO: nem, nem rontom el a játékukat:)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 17:34:37

@Berber Oroszlán: Köszi. Én nem gondoltam hogy ő Peni lenne, mert a stílusuk nem egyezik. Megmondom őszintén már nem emlékszem ki is volt aki azt írta, hogy ő az.

,, 2016.05.10. 17:38:44

@ALOKSAKTWO: sok ilyen titkot őrzök:)

Queen Alix 2016.05.10. 17:48:06

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Volt benne valami,de szerintem kissé túltolta. pedig neki is szurkoltam a Heni mellett..

Perspektíva 2016.05.10. 17:48:15

@Queen Alix: Csak van kedvenc vagy legkevésbé taszìtó alakítás a farmon?

Chuck Νorris 2016.05.10. 17:48:54

@Perspektíva: ehh nem frissitettem. na mind1

Queen Alix 2016.05.10. 17:51:25

@Perspektíva: Kedvenc? Amikor Heni spárgázott,és jól érezte magát. Taszító: amikor Cinti nem dolgozott.

Perspektíva 2016.05.10. 17:55:20

@Queen Alix: És mindenki kedvence Gábor vagy Mindenki Brigije vagy Mindenkinek megbocsátó Gergő vagy Mindenkit megértő Dóri? Ki a nyerő?

Queen Alix 2016.05.10. 17:58:47

@Perspektíva: Brigit részben sajnálom, részben nem szimpatikus. Gergő szerintem túl jó a Brigihez, Dóri meg helyezkedik.

,, 2016.05.10. 18:12:22

@Queen Alix: kezdetben Diának szurkoltam, mert egy talpraesett, vagány csajnak gondoltam, de nagyon eltunyult sajnos.

Perspektíva 2016.05.10. 18:25:37

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Dia teljesen megváltozott az első hetekben mutatott viselkedéséhez képest. Pedig esélyes lehetett volna. Nem tudom mikor változott meg. Rossz társaságba keveredett:(

Krétagarbó 2016.05.10. 18:49:24

@VV Erőlegény: ez egy egész jó összefoglalás róla. sztem több szót nem is érdemel:)

Krétagarbó 2016.05.10. 18:53:30

@ALOKSAKTWO: bár nem kedvelem, mégis kicsit megvédeném ebben Brigit. Mindenki ivott és bulizott, miért csak brigi kapott emiatt tegnap? Dóri, Szinti kevésbé voltak szomjasak, úgy láttam. Náluk ez miért nem baj?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.10. 18:55:58

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Szia, köszönöm megtisztelő! a véleményed. Én is kihagytam egy-két öfit újabban, de a HV-ket elolvasom, az esélíeket a következőképpen látom jelenleg:

Végső győzelemre: Brigi, és Szinti 0-0%, Sanya 1%, Attila 5%, Gábor 25%, Dóri 30%, Gergő 39%.
Hármas döntőre: Szinti és Brigi 1-1%, Attila 40%, Dóri 40%, Sanya 50%, Gábor 50%, Gergő 75%.

A legnagyobb favorit Gergő, a következő módokon nem nyerhet: 1, Attila megveri őt párbajban, 2 Dóri, vagy Gábor megveri őt a szimpátiaszavazáson a döntőben.
Dóri a második legnagyobb favorit, neki valahogy a döntőbe kellene bejutni (jobbára további párbaj nélkül), ha bekerül, onnantól kezdve nagyobb favorit szerintem, mint Gergő, még Gergő ellenében is.
Gábornak egy kemény (férfi elleni) párbaja lesz, ezért 50% a döntőbejutási esélye, ha benn van nyerhet surranópályán, közben persze folyamatosan vinni ezt a túljátszott "bamba, de aranyos" karaktert.
Sanyának is lesz még egy vagy két párbaja (de ha kettő, akkor legalább az egyiket lány ellen fogja párbajozni). A döntőben már gyakorlatilag nem lesz esélye nyerni.
Attilának még úgy gondolom, hogy legalább két férfias párbajt meg kell vívnia a döntőig, ha ezek között lesz egy Gergő elleni és egy másik kemény nyertes párbaja (Sanya, vagy Gábor ellen), akkor kis eséllyel nyerhet.

Cimili 2016.05.10. 19:02:12

Gábor: Ugye az az akt fotó, ami full meztelen? :DDDDDDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:04:20

@Krétagarbó: Mert ők nem ígérték meg Gergőnek, hogy vele szeretnék tölteni az estét. Talán ezért. De felőlem aztán tehet bármit, és védhetitek is. Ettől még nem lesz szimpibb. A benti viselkedése pontosan megmutatja, miért is tart ott az életében, ahol. Hogy megelégszik egy nős férfival való kavarással.

Queen Alix 2016.05.10. 19:05:23

Ki az a lelkész,aki most beszél?

Cimili 2016.05.10. 19:06:13

@Pácsó Ármándó: Nemtom, de 2 másodpercet késtél. :P :)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:07:02

@Cimili: @Pácsó Ármándó: NA sziasztok. Merre kalandoztatok? Csak nem randi volt? ;) :D

Cimili 2016.05.10. 19:07:49

@Queen Alix: Tényleg úgy beszél. :)

Cimili 2016.05.10. 19:09:04

@ALOKSAKTWO: Túl élénk a fantáziád. :)

Queen Alix 2016.05.10. 19:09:24

Attila nagy bölcsessége az álomról,és arról,hogy miért ül ott, ahol.

,, 2016.05.10. 19:09:37

@VV Erőlegény: köszönöm, szuper volt!!!::)
Nagyjából így látom, csak Gergővel kapcsolatban vannak kételyeim, én úgy láttam, hogy megkarakteröngyilkolászta magát kicsit mostanság...
A legnagyobb poén az lenne, ha tényleg Gábor nyerne:)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:09:47

@Cimili: Túl furcsa hogy egy időben érkeztetek. :DDDD

Queen Alix 2016.05.10. 19:10:11

@Cimili: Engem az előtte lévő pult tévesztett meg.

Queen Alix 2016.05.10. 19:15:41

Gabi éppen guggolásokat végez ellenállással. Valamelyik nő kedvet kapott egy kis kapáláshoz..
Most mit birizgálnak? Mi az a zöld növény?

Queen Alix 2016.05.10. 19:17:39

Sanya még nem látott vágtázó tehenet. Detényleg van valami azzal a tehénnel...és a music:)) mint valami 40-es évekbeli krimi:)

Queen Alix 2016.05.10. 19:18:39

@Commodore: innen nézve bármi lehet.

Krétagarbó 2016.05.10. 19:18:58

@ALOKSAKTWO: nem tudom, én nem akarom védeni, pusztán azt érzem, hogy talán már túlzás néha az a fajta ribizése, kurvázása, amit kap.
Gergővel meg kellett volna beszélnie, hogy bulika van, inkább most ezt. De erre mindkettő képtelennek tűnt.

Pácsó Ármándó 2016.05.10. 19:19:14

@Cimili: Bakter!! De hogy? :-))

@ALOKSAKTWO: Túl szegényes a fantáziád! :-)

Tényleg nem tudja srnki, hogy hanyadik rész ez? :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:21:32

@Krétagarbó: Lehet igazad van. De én speciel nem kurváztam soha sem. És ezt a gúny nevet sem használom, amivel a többiek illetik. @Pácsó Ármándó: :D Na benned nem csalódtam. ;)

Cimili 2016.05.10. 19:21:34

@Cimili: Saccoltam. rtl oldalán nincs fent? Meg különben is nem mindegy?

Queen Alix 2016.05.10. 19:22:24

Most lesz izgalom az állatoknál

Krétagarbó 2016.05.10. 19:25:59

@Cimili: @Commodore: ma még nem volt új poszt? Vagy összezavarodtam csak, mint a vasorrú bába a mágnesesmezőben?

Krétagarbó 2016.05.10. 19:28:36

@ALOKSAKTWO: ez igaz. Mindegy, a tegnapi történésekben nem csak Brigit találtam hunyónak és gázul viselkedőnek. Nálam Gergő is kezdi túltolni a bicajt. Ennyit akartam csak jelezni.

Cimili 2016.05.10. 19:29:58

@Krétagarbó: Megérdemlik egymást, maradhatunk ennyiben.

,, 2016.05.10. 19:35:45

OFF: a hajtémáról jut eszembe, valakinek van tapasztala a Babyliss curl secrettel?

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:39:55

Jajj Attila már megint magadat isteníted. Unalmas. :DDDD Te nagyszerű ember!! Ha ha ha Jó vicc. Te gyökér.

Cimili 2016.05.10. 19:40:36

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Barinőmnek van és ódákat zeng róla. De látom én is a haján, h szuperül megcsinálja vele.

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:41:09

Attika azt az energiát, amit pofázásra fordítasz, na azt az ásásra fordítanád, már végeztél volna. Az igazság ez.

,, 2016.05.10. 19:43:15

@Cimili: úú, köszi:) nagyon szemezgetek vele:)

Cimili 2016.05.10. 19:49:05

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Még annyit, h a barinőmnek váll alá érő a haja. Rövidebbhez nemtom, h jó-e.

,, 2016.05.10. 19:51:58

@Cimili: nekem is kb akkora, ami fontos lenne h ne rongálja nagyon a hajamat. Persze nem állandóan használnám, csak néha-néha h kíméljem, de azért ez is számít.

Cimili 2016.05.10. 19:54:01

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ez szééééééép, azt hittem a nicked alapján, h pasi vagy. )

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 19:56:53

A védettségi játék evés lesz. :DD

,, 2016.05.10. 19:57:11

@Cimili: nem vagyok meglepődve, előfordult már mással is:)

Cimili 2016.05.10. 20:12:57

@ALOKSAKTWO: mutatták? Vagy csak gondolod?

ALOKSAKTWO 2016.05.10. 20:26:48

@Cimili: Mutatták. Az előzetesben. Azt hiszem túrós vagy szilvás gombócot kell enni. Valamilyen gombócot azt láttam.

Cimili 2016.05.10. 20:29:52

@ALOKSAKTWO: Azt ehetik.:) Ha csokis lenne ellopkodnám tőlük. :)
süti beállítások módosítása