Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mad Dogs - Kutyaütők 1x06 - Leslie

2016. május 06. 13:00 - Hoppancs

Jöhet a vidám karanténba vonulás az ikerlánykák társaságában, akikről az előző rész végén azt hittem, hogy simán össze voltak bújva, erre most kiderül, hogy szegények monstra duplicában szenvednek. Gus ijedtében jogászrohamot kap, miezazeljárás, miértfotóznak, orvosemaga, csak a szokásos. Hamarosan tájékoztatást kapnak a fekete himlőről, amit lehet, hogy mind benyaltak a fertőzött területre sodródott halászhajón. A védőruhás népek azon dolgoznak, hogy a kór ne érje el Guatemalát, úgyhogy szépen vért vesznek mindenkitől, aztán lehet imádkozni. A srácok igen beszarnak, főleg Lex, akit más színű pecséttel jelölnek meg, mint a többieket, és egyelőre a fantáziájára bízzák, hogy miért. Néz is drámaian. Cobi elindít egy oltásokról szóló konzultációt, aminek következtében reményteljesen kezdik magukon keresni a gyerekkori heget, ami az idegen DNS jelenlétét jelzi. Ja nem, az egy másik sorozat. Boldogan konstatálják, hogy a szüleik abban a boldog békeidőben éltek, amikor még nem terjedtek a neten oltásellenes teóriák, ezért elméletileg védve vannak a vírus ellen. Egy maszkos fickó letöri az össznépi lelkesedést, közölve, hogy a himlő sajna mutálódott, úgyhogy be lehet fejezni a vállmutogatást.

bscap0001_5.jpg

A vizsgáltaknak egyenként felajánlják a lelkészt. Nem vagyok vallásos, mondja Joel, az ápoló meg rácsodálkozik, mert nem tudja nem észrevenni, hogy ez az ember a végét járja mentálisan. Cobi mindnyájuk nevét ráírja a sárga táskára, amit nem lenne szabad, de senki sem ellenőrzi, elvégre akad itt nagyobb probléma, mint egyesek milliói. Lextől DNS-mintát vesznek, mert ő a szerencsés ötvenedik páciens, de felesleges az izgalom, a cucc névtelenül megy majd az illetékes intézménybe. Lex sötét tekintettel tudakolja, hogy vajh gondot okoz-e, hogy az ikrek apja célirányosan letüsszentette. Szólok róla a dokinak, biztosítja a maszkos, majd meggyőzi, hogy örülnie kell, amiért orvossal még nem találkozott, mert ők csak a kínhalál kapujában tűnnek fel. Nincs doktor, nincs para.

bscap0002_5.jpg

Gus mindenáron telefonálni akar, mert neki két lánya van, más, mint az átlag, meg különben is ügyvéd. A nővér ezt nem engedheti, nehogy pánik törjön ki. Vannak magának kölkei, kérdi a mindig felháborodott okostojás, amire azt a választ kapja, hogy már nincsenek. Kínos. Mivel alaposan kifaggatnak mindenkit belize-i tartózkodásukról, szóba kerül Milo is. Elmondják, hogy nála szálltak meg, de már elment, nem tudják hová, Guatemalába, a Holdra, attól függően, kinek mi jut éppen eszébe. Lex félig-meddig feltárja a Rochelle-szálat, zuhanásostul, kecskéstül, de a nővér nem rendőr, ráadásul most leköti ez a fránya himlő, vagy mi. Jó, akkor kérem a lelkészt, törődik bele Lex.

bscap0003_5.jpg

A négyest zöld gyíkocskával költöztetik egy szobába, ami először riadalmat, majd némi fejtörést okoz, mert ha hermetikusan le van zárva a kórház, akkor nem kellett volna bejutnia. Mindenesetre matracvárat építenek köré, hogy el legyen különítve. Cobi beszélget az ikrekkel, mert jóságos, illetve mert kíváncsi, hogy a Lexre tüsszögő rokonaik himlősek-e. Miután egyértelművé válik, hogy senki nem hívhatnak fel és bizonytalan időre itt ragadtak, a praktikus Cobi szóba hozza a vesztegetést. Nem mindenki olyan erkölcstelen, mint te, hűti le Lex. A rezignált Joel rávilágít, hogy ha bennük van a kórokozó, úgyis a hajukra kenhetik a vagyonukat. Meg is érdemelnénk, közli baljósan Lex. A kislányokat az Antikrisztus óta csúnya asszociációkat ébresztő operaáriára vezetik el további tesztekre. Lawrence eközben azt a nem sok, de kevés infót kapja az amerikaiakról, hogy valaki látta őket a faluban.bscap0000_5.jpg

Cobi a gyíkot molesztálja, de Gus megvédi őt a matracrugdosásról. Egy női hang hiába sír vízért, mire Joel elkezdi rázni az ágyat, szótlanul, mint egy rendes elmebeteg a pszichiátrián. Barátai megdöbbenésére mindez az egyik láb eltávolításába és az ajtó feltörésébe torkoll. Miután odakint kegyesen megitatta asszonyt, a többiek nem akarják visszaengedni, mert mi van, ha behozza a mikrobákat. Joel agresszíven benyomja az ajtót, majd tudatosítja a jelenlévőkben, hogy korábban is egy sorban álltak a rászoruló hölggyel, úgyhogy ha beteg, akkor már rég rájuk ragasztotta. A nővér nagyon türelmes, de azért mindenkit megnyugtat, hogy az nyílászárót ki kell fizetni. (Az ágyat még nem is látta.) Az ikrekről és családjukról nem adhat felvilágosítást, de Joelt elengedi, mert negatív lett az eredménye. Joel annyira örül, mint eddig bárminek, és olyan mély hallgatásba burkolózik, hogy még köszönni is elfelejt.

bscap0004_5.jpg

Lex aggódik, mert ő az egyetlen, aki diagnosztizálta Joel súlyos depresszióját. Cobihoz ORVOS jön. Sajnálják, de nem szabad feladni, talán megmenthetik. A hangsúly a talánon van. Mielőtt megesne a szívünk a magába roskadó férfin, kiderül, hogy összecserélték a leleteket és remekül van, leszámítva, hogy vér helyett válium folyik az ereiben. De ezt eddig is tudta. A zsé megcsappant, Néma Joel kivette az adagját. Cobi hiába kérdezi, mikor engedik ki a cimbiket. Joel gyalog indul Barrancóba a legközelebbi hotelhez. Az erdei úton lenyilazott disznóra és barátságos, spanyolul hadaró népekre lel. Gus meg akarja menteni a gyíkocskát, mire Lex nekiesik, hogy bezzeg Rochelle nem érdekelte ennyire. Ha téged igen, akkor miért nem keresed még most is a szakadékban, kontrázik Gus, de nem tépik le egymás fejét, mert Lexet elbocsátják. Gus egyedül hisztizik tovább, amiért még egy minta kell tőle. Az ikrek is hazamehetnek, jippí. Lawrence-t személyesen Jesús hívja fel egy néma lány által leszállított mobilon, kártérítést követelve, amiért az amcsik miatta vitték el a pénzt és a hajót. Nem én tehetek róla, de elintézem, ígéri.

bscap0005_4.jpg

A szintén Barrancóba tartó Cobi egy házikóba és annak segítőkész asszonyába botlik. Utóbbi azzal kecsegteti, hogy a sógora mindjárt itt lesz, és elviszi, de  addig is behívja egy jóféle belize-i ebédre. Odabent aztán kellemetlen kérdésekre kell válaszolnia azzal kapcsolatban, hogy főz-e a neje, és ha igen, akkor miért nem. Hát, mi kaját szoktunk rendelni, mert amerikaiak vagyunk, szabadkozik Cobi. Joel megengedi, hogy egy lány pirosra fesse két körmét és megpuszilja, végül a füves cigit sem utasítja el, elvégre neki is lehet egy közepesen jó napja. Cobi eközben kénytelen bevallani, hogy Helena nem teljesítette be a női princípiumot, mert sok volt a meló, de azért tök jó fej. És maga mivel foglalkozik, érdeklődik a vendéglátó, majd a pénzügyi menedzser kifejezést próbálja értelmezni. Cobi elmagyarázza, hogy a pénzből még több pénzt csinál és az tök jó. Hm, kommentálja a nő, de nincs meggyőzve, csak elfogadja, hogy ilyen munka is létezik, ha valakinek nem jut elég tyúk. Annyira érdekesnek találja ezt a pénztermelős, kajarendelős fazont, hogy ott tartaná éjjelre, főleg, hogy nála a „mindjárt jön a sógor” jelentése az, hogy talán holnap, de lehet, hogy soha. Cobi megszökik, de azért hagy egy kis zsét az ágyon, mert levágta, hogy ez az ittenieknek baromi fontos.

bscap0006_3.jpg

Gus és Lex újraegyesül, most épp jóban vannak. Összegzik, hogy a másik kettő lelépett a saját részével, és nekik útlevelük is van, szóval biztos messze járnak. Gus szabadon engedi zöldikét, akit Leslie-nek nevezett el. Bájos. Joel gyermeki örömmel focizik új barátaival, de el kell tőlük búcsúznia, mert ők Belize Citybe mennek. Úgy tűnik, teljesen kicserélődött az élménytől, mert betér egy templomba. A hely kissé unortodox, Jézus helyett ugyanis egy kalapos, szivarozó keresztapaszobor előtt tiszteleg a helyi lakos. Megfáradt vándorunkat kapja el Lawrence a fogdmegjeivel. Joel közli, hogy a csomag, amit keresnek az óceánban pihen, a pénz többi része meg kitudjahol, de ez nem elégíti ki a társaságot, ezért már viszik is.

bscap0007_2.jpg

Gusék táskáját lenyúlják egy karneválon, de sikerül visszaszerezniük a maszkos alaktól, hogy vígjátéki kergetőzés során jussanak ki a tömegből. Gus felhívja patikus Ericát azzal, hogy nem tudja, hol a fenében vannak, a nő pedig felajánlja, hogy elmegy értük. A Guatemalába átjutott Cobi bankba teszi a lét, aztán becsekkol a legmenőbb hotelbe. Helena nem aggódott az uráért, mert azt gondolta, üzleti ügy miatt marad el, hiszen ezzel a felkiáltással utaltatott magának egy szép összeget. Számonkérésre elismeri, hogy Joel elhívta vacsizni, de nem történt semmi, és ha a másik fél azt mondta, igen, akkor hazudik. A házastársi csevej közben már az emlegetett személy is csörgeti Cobit. Elmeséli, hogy kakiban van, az összes pénzt követelik tőle, úgyhogy tárgyalni kellene a rosszakkal.  Cobi kinyomja, majd lezuhanyozik szállodás tusfürdővel.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása