Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7857-7858. rész

2016. május 05. 10:00 - Gillotte

Ági érdeklődik Attilánál Liza holléte felől, de egyelőre a tű és a szénakazal esete forog fenn. Attila tudni szeretne némi infót Liza bankkártyájáról, mert ez segíthetne megtalálni a lányt. Az idill nem tart sokáig, ugyanis Ági meglátogatja Julit a börtönben, természetesen nem önszántából, hanem azért, mert Juli hívta oda. Juli beavatja Ágit, hogy Attilának az a terve, hogy hazahozza Lizát, de ezt meg kéne akadályozni, ugyanis ez a variáció érthetetlen okból Julinak sem tetszik. Juli akár élete végéig börtönben ül, csak Petinek ne essen baja. Micsoda önfeláldozás! Ági csalódottságában jól összevész Attilával, hisz levágja, hogy Attila valójában el akarja adni Lizát a Herrnek ahelyett, hogy biztonságos helyre helyezné, ahogy Ági kérte. Ági biztosítja róla Attilát, ezt soha nem felejti el neki, továbbá arról, hogy meg fogja akadályozni, hogy megtalálja Lizát.

bk_aprilis12_1.png

Emília meglátogatja Zsoltot a kórházban, ugyanis szétverték szegényt, annyira, hogy a lába is eltört. (Nyilván ez az az rész, mikor Rékasi Károly állapota visszaesett, és meg kellett oldani valahogy, hamár visszahozták a sorozatba). A pszichonő próbálja vigasztalni Zsoltot, de a lábatörött elég rossz hangulatban van, nem igazán vevő semmire. A pszichonő betol Zsoltnak pár könyvtári könyvet, hogy ne unatkozzon annyira: Almametszés a kiskertben, s egyéb hasznos darabok. Szamár a Két Lotti című klasszikust küldi Zsoltnak, hadd lássa Zsolt, hogy vannak, akiknek még nála is rosszabb a helyzete.

bk_aprilis12_2.png

Gizi készül az árverésre, már gyűlnek a népek árat verni. Ottó tér be a Rózsába, behoz egy kesztyűt, ami Hanna szerint Ádámé, de Gizi azt mondja, ne kínlódjon Ottó azzal, hogy felviszi, mert Ádám most rohant ki a postára valami fontos ügyben, úgysem lenne otthon. Ottó ennek ellenére felviszi a kesztyűt, beadja Lilinek, s hozzáteszi, hogy Ádám a postán van, de majd adja oda neki Lili a ruhadarabot, ha hazaér. Megragadja az alkalmat, hogy meghívja Lilit az esti filmnézésre, amit Petivel szerveztek. Amint Ottó távozik Lili lecsekkolja a fiók tartalmát, s bizony, a képek eltűntek, csak nem azokat adta fel Ádám a postán? A szégyentelen, hát nem mégis pályázik?! Miután Ádám hazatér Lili próbálja kipuhatolni, merre járt, mire Ádám aki azt állítja fotózott. Furcsa, pedig a fényképezőgépe otthon volt. Ja, telefonnal fotózott, az is jó képeket csinál. Ja, el lehet képzelni… Húz is el aludni, nehogy több kérdés is felmerüljön.

bk_aprilis12_3.png

Megkezdődik az árverés, melyen Gizi szeretettel köszönt mindenkit: ,,köszönöm, hogy itt lehetnek”. Miki 16 éves whiskeyje hamar elkel, Miki veszi meg húszezer forintért. Nem kótyavetyélt volna el egy jó whiskeyt, csak Gizinek akart segíteni. A következő tétel egy, a pincében talált NDK-s önfelfújós hajszárító-bura, mely nem ér el nagy sikereket. A következő tétel egy ,,haskockásító”, melyet Gizi Tóbiás kockás hasának demonstrálásával próbál eladni. Az eladás sikeres, már össze is gyűlt a villanyszámla tartozás. A következő darabokat Nóra ajánlotta fel, 5 darab a pöttyös könyvek sorozatból. Senki nem kapkod érte, csak úgy kel el, hogy ha Nóra maga olvas fel belőle a licitálónak. Babi néni is megkapja az ötlyukas gyertyatartót, úgyhogy már csak egy tétel van hátra: Gizi repülőjegye Limpakba. (Egyszer Limpakot mondanak másszor Limbankot, döntsük már el!) Kikiáltási ár ötezer forint, s egy úr már jelentkezik is. Emelkedik a tét, tízezer? Senki. A világon senki, és kilencezerért sem, úgyhogy a szabályok értelmében elkelt ötezerért az ismeretlen úr számára. Gizi elvonul sírdogálni az irodába, Laci követi, próbálja vigasztalni egyszem asszonyát, aki szomorkodik, amiért már tuti lemarad az unokája születéséről. Eddig nem az volta a baj, hogy keresztet lehet vetni a Rózsára? Laci felajánlja, hogy ő állja a Rózsa számláit, és Gizi elmehet Lindához az aukción befolyt pénzből. Öröm és bódottá',  újra szerelmesek Novákék.

bk_aprilis12_4.png

Anyuka matat rettentően Emília irodájában, de kiderül, honnan fúj a szél: tudni szeretne arról a bizonyos Zsoltról, aki udvarol Emíliának. Érdeklődik, hogy hol ismerkedett meg a lánya ezzel a Zsolttal. Visszatekintünk: Emília visszaemlékszik, ahogy odatolta a könyveket Zsolt elé még aznap. ,,Egy kórházban” – válaszol magabiztosan. Mama a foglalkozása iránt érdeklődik, s Emília kiböki, hogy Zsolt vállalkozó, étteremtulajdonos. Mamának ez nem elég, honnan jött, mit csinál, hogy történt? – firtatja. Újabb visszaemlékezés: Emília belép Zsolt kórtermébe, leengedi a haját, mert mégiscsak szexibb úgy. Zsolt alszik, de felébred, s a rosszkedvre A Két Lottit ajánlja, és egy kis csokoládét. ,,Bűnbe akar vinni?” – kérdi Emília, de Zsolt biztosítja róla, hogy jó lesz. Zsolt egy mosolygó arcot rajzol a könyvbe, majd a pszichodokinak adja azzal, hogy ha hiányozna neki Zsolt csak olvassa el a könyvet. Mama nem éri be az átadott infóval, elviteti magát a Rózsába, Zsolt ,,csehójába”, hisz meg kell ismerni annak a körülményeit aki hamarosan családtag lesz. Nóra épp a Pöttyös könyvből olvas részleteket a szerencsés vásárlónak, aki a könyvet meghagyja Nórának, hisz csak az olvasás élményéért fizetett. Nóra megpillantja Emíliát és kis családját a pultnál, és milyen fura, Nóránál is megvan a Két Lotti pöttyös könyvben, ahogy Emíliánál is. Remélem, véletlenül összecserélik, mert ha nem, teljesen felesleges infó volt.

bk_aprilis12_5.png

Ottó hazamegy burkolni egy szendvicset, elmondja Petinek, mi volt az aukción. Attila is hazatér, hulla fáradt, csak egy zuhanyra, és egy kis tévézésre vágyik. El is megy a fürdőbe, ezalatt Ottó vázolja Petinek, hogy bekavart, ugyanis áthívta Lilit filmet nézni. Peti nem pánikol be, el kell küldeni Attilát a fenébe, ők pedig rendeznek egy hatalmas bulit. Miután Attila megvacsorázik Peti ,,húzás van!” felkiáltással elküldi Attilát a fenébe, aki nem hisz a fülének, mégis mi történt Petivel? Petinek nagy a pofája, hisz ugye nem kell elmagyaráznia, miért kell Attilának elhúzni? Mátét is viheti a nagypapához! ,,Persze így nehezebb lesz belekönyörögnöd magad Nóra ágyába, de nagyfiú vagy, majd megoldod” – így Peti. Attikám, milyen beszari vagy, hogy nem keversz neki két nagy pofont, hallod…

bk_aprilis12_6.png

Csattanó a végén: az ismeretlen fickó, aki megvette Gizi repülőjegyét átadja a szajrét nem másnak, mint Áginak. Tanácsolja, hogy inkább menjen el Ági Rómába, mint egy ilyen távoli helyre, s Ági a jótanácsot megköszönvén mosolyogva útjára bocsájtja az ismeretlen férfit. Hoppá, Liza Limpakba megy, micsoda fejlemény!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása