Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 2X38 – „Jók a programok, csak sok köcsög van…”

2016. május 04. 11:00 - Bruti

Május elseje ugyan elmúlt két nappal, de ez a Oláh Gino és kiccsaládja örök szavai most nagyon passzolnak a Farmra. A heti feladat ugyanis az önálló köcsöggyártás, asztalos munka és a diótörés. Persze az intrika sem hagy alább, csak most nincs annyi idejük egymást marni.

1_28.jpg

Hülyezene ki, Anikó be és már vezeti is fel az első blokkot, amiben Attila és Dia a főszereplő. Történt ugyanis, hogy Attila bűnösnek találtatott mulasztásos törvénysértésben, vagyis nem látta el normálisan a rábízott állatokat. Ezért a büntetése az volt, hogy egy bazi zsákot húzott maga után egy darabig. Viszont ezt nem bírta megemészteni és mindenki ellen bosszút forralt. Ma éppen az járt az amúgy nem bántóan okos kis buksijában, hogy magára pakoltatja az összes jelet, így kiviheti a szerinte dagadt, lusta, ügyetlen Diát. Viszont a csajnak is ez a terve, szóval az a furcsa helyzet alakul ki, hogy senkinek nem kell idegeskedni a jelrakások miatt, mert mindig van egy-két balfasz, aki szívesen menne párbajra. Ráadásul hót mindegy, kire rakják, mert esküdöznek, hogy egymást viszik ki.

2_26.jpg

Eljő a reggel, ébredezik a természet, a tyúkok békésen ücsörögnek a hintán, miközben Dia tovább lobbizik a jelek mellett. Attila Gábornál próbálkozik, aki láthatóan nem nagyon tiltakozik az ötlet ellen. Aztán jön egy vicces snitt Sanyáról, ahogy az egyik tehénnel harcol, de hiába a fitnösz, a tehén úgy rángatja, mint egy rongybabát. Végül ott áll meg legelni, ahol akar, Sanya meg a kamerák kedvéért úgy tesz, mintha ő jelölte volna ki a legelő helyét.

3_27.jpg

A szünet után jöhetnek az egyéni munkák. Míg Szintetizátor, Sanya,Gábor trió nyúlketrecet gyártanak, Attila, Brigi és Dia fazekasnak áll. Aki korongozott már, tudja, hogy kurvára nem egyszerű a feladat. Először is frankón a korong közepére kell tenni az agyagot, mert különben excentrikus pörgébe kezd, aminek általában az a vége, hogy nyeklik-nyaklik a cucc, és a „mester” rövid úton agylobot kap. Ezt Attila azzal küszöböli ki, hogy négy centi magas hamutartókat gyárt, a köcsögök helyett. Nem tudom, Szlovéniában mennyi dohányos van, akinek még nincs hamusa, de nem vállalok nagy kockázatot azzal, ha kijelentem, hogy ezt a cuccot nem fogják eladni. Brigi és Dia is rájött, hogy ők ehhez is hülyék, ráadásul a függetlenítés sem nagyon megy nekik, szóval lábbal forgatni, meg kézzel simítani, mindezt egyszerre… katasztrófa!

4_23.jpg

Dóri és Gergő a diótörő című műsort adja elő. Persze nem Csajkovszkij balettjére kell gondolni, hanem vagy három zsák jó minőségű csonthéjasra, amit rendületlenül pucolnak, közben az élet nagy dolgairól folyik az emelkedett szintű beszélgetés. Többek közt arról, hogy Gergő élete miért van ilyen mértékben elkúrva. Dóri a Farm pszichológusa nagyon elemében van ezekben kérdésekben, és nem is rest megosztani szegény melákkal azt, hogy állítólag Brigi saját bevallása szerint is egy kurva. Na, ez azért még Kongónak is erős, mert otthagyja őket, inkább megnézi a másik csapatot. Hát kedves Sanya, te se érthetsz mindenhez, de baszki, hogy semmihez?!? Olyan szinten bénázik a fűrészeléssel, hogy az még az egyébként teljesen rezignált Cintinek is feltűnik. Meg is jegyzi a riportban, hogy Sanya egy béna fasz, hihetetlen, hogy teljesen magától elélt 50 évig. Gábor az egyetlen valamire való köztük, így a végén csak elkészül egy nyúlketrec.

5_17.jpg

Minekutána a három fazekas egy értékelhető köcsögöt nem bírt legyártani, Attila módosított a tegnapi elképzelésein, és mára már azt nyilatkozta, hogy igazából őt megszállta kurva nagy nyugalom, ami kreativitásba csapott át. Rájött, hogy tulajdonképpen nem is akart pénzt keresni, csak elmélkedni a szerettein. Ezt a balfaszt! Legalább ne magyarázná meg a nyomorát!
A következő blokk Brigi és Gergő vajúdásával foglalkozik. Nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de én agyfaszt kapok ennek a csajnak a nyakatekert mondataitól, meg egyáltalán a lényétől. Itt van ez az értelmes, nyugodt srác, aki a tenyerén hordaná, ez a nyomorult, meg túlokoskodja az egészet, miközben két kézzel kapaszkodna belé. Mindig is hülyét kaptam az ilyen nőktől, szóval én erről nem vagyok hajlandó egy szót sem írni többet. Pláne úgy, hogy a műsorból egy egész blokkot, azaz tíz percet (!) szántak a picsogásra. Értem én, hogy nincs anyag, de akkor már szívesebben nézegetném a kis Turner ugrándozását, vagy a fű növését gyorsítva.

6_14.jpg

Délutánra eleredt az eső, ami fasza körülményeket biztosít a munkára. Mindenki csúszik, mászik a domboldalon, Gábor olyat tanyál a kordéllyal, hogy öröm nézni. Ami érdekes, hogy Gergő milyen finoman tudja vezetni a farmot. Mindenkit szépen kér, és a lakók szó nélkül teljesítik, nincs hőbörögés, okoskodás, flottul megy minden a maga útján. Így is lehet, nem csak agresszióval és nagyképűsködéssel.
Hál’ istennek Gábor barátunk sűrűn jár a riportban, mert számomra mindig a nap fénypontjai a fejéből kipattanó magvas gondolatok:

„Mi okosabbak vagyunk, mint az időjárás, mert az időjárás kedvez nekünk. Attól, hogy ilyen rossz idő van, mi ugyanúgy kimegyünk és legyőzzük az esőt…akár..mondhatni azt… szóval nem fog ki rajtunk.”

Egyszerűen imádom a fickó dumáját! A végére kapunk még egy fasza balhét, mert Cintia hamarabb kiszedett magának egy kanál krumplifőzeléket, mint ahogy azt Attila gondolta volna, ezért szörnyű haragra gerjedt. Persze a nagyképű csitrit se kellett félteni, szóval volt riposzt. A vicc, hogy a végén még maradt is kaja, így a két hülye feleslegesen gyilkolta egymás és a többiek idegeit. Persze a vadbarom Attila ezt sem bírta megemészteni, szóval most már inkább Cintiát vinné párbajra.
A végén még Anikó még közli, hogy tartottak egy szavazást arról, hogy ki láthassa egyik családtagját. Nagy meglepetésemre Attila nyert, szóval lesz itt sírás-rívás.

 

 

Címkék: 18+ a farm
225 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimili 2016.05.04. 19:37:14

@Csíkos Erzsébet: Köszi, majd visszanézem holnap!

csincsilla72 2016.05.04. 19:38:00

@PeniValdes: jaj, Peni, dehogy! Az én szakmámban minden nő magasan kvalifikált, karriert épít és gyerekei is vannak. És vannak közöttük kifejezetten a karriert előtérbe helyezők is, na az ő gyerekeiknek kicsit szarabb.

aloksak 2016.05.04. 19:38:29

@Magentax: De a hülye azt nem fogja fel, hogy ha valamit eldöntök akkor maradni kellene annál. Mert ha így kapkod ide oda, csak hiteltelenné válik. Nem veszi észre hogy így a kutya nem fog rá szavazni. Amennyiben eljut a döntőig. A stílusa az egyszerűen botrányos. Mit is stílus, nincs is neki. Egy bunkó paraszt.

Magentax 2016.05.04. 19:39:50

@csincsilla72: példát vehetne Dóriról.
Neki olyan a habitusa, hogy szerintem 20 kg-gal könnyebben és 10 évvel fiatalabban sem pasizna itt a műsorban a gyerekeire való tekintettel.

aloksak 2016.05.04. 19:39:58

@Csíkos Erzsébet: Na akkor készülhetek a sörözésre VV Erőlegyénnyel. :DD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 19:39:59

@csincsilla72: . attól,mert karriert is épitesz nem válsz karrieristává,ahogyan attól sem leszel teréz asnya,hogy néha dobsz egy huszast az öregnek.

Perspektíva 2016.05.04. 19:40:35

@csincsilla72: Brigit egyik sem veszélyezteti. Se nem karrirista se nem felsővezető.
Szavazás!!!!

Magentax 2016.05.04. 19:41:30

@aloksak: pedig félő, ha eljut odáig, sok ember szavaz majd rá.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 19:41:42

@csincsilla72: eltünt amit írtam, tehát attól mert vki karriert épit,még nem lesz karrierista. mindenkin azt csinálja,én is,aztán mégsem vagyok karrierista. és teréz anya sem vagyok attól,mert néha dobok egy huszast..

aloksak 2016.05.04. 19:42:45

@Magentax: Erre az őrültre? Akkor róluk is meglesz a véleményem. De várjuk ki a végét.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 19:43:43

@Magentax: ja,mert milyen tökös,meg megmondja,meg farkas

aloksak 2016.05.04. 19:44:33

Mondjuk Attila a mosolyával tiszta Joker. Mondjuk olyan őrült is.

Chuck Νorris 2016.05.04. 19:45:49

Anko nagyon fancsali ma, gondolom zavarja hogy egyhangu a jelölgetés :)

Cimili 2016.05.04. 19:45:55

Kiválasztásos jelek, ha valaki nem látná.
Attila: Szinti
Gergő: nem szavazhat, mert neki kell majd választania.
Dia: Attila
Gábor: Attila
Brigi: Attila
Sanya: Attila
Szinti: Attila
Dóri: Attila

Perspektíva 2016.05.04. 19:46:19

És Gergő Cinit választja ;))

Chuck Νorris 2016.05.04. 19:48:14

@PeniValdes: állandoan eltünik ilyenkor esténként, a helyedben féltékeny lennék :))

Magentax 2016.05.04. 19:49:17

Mindenki Attila keze alá dolgozott, kérésére mindenki rátette a jelet.
Ez meg önelégült mosollyal jár-kel, biztos benne, hogy ő lesz a kihívó. Ha Gergőnek lenne vér a pucájában, csakazértis Szintit nevezné meg. :)

Cimili 2016.05.04. 19:51:18

@Magentax: Gyakorlatilag tök mindegy, úgyis ezek ketten fognak párbajozni.

aloksak 2016.05.04. 19:52:57

@Perspektíva: @Magentax: De röhögnék. :DD Mekkora pofára esés lenne.

Chuck Νorris 2016.05.04. 19:53:20

Szintinek elég nagy fejtörés olyan párbajt kitalálni amiben esélye van.
a logás kilöve, most már csak a folyamatosan pofázás, meg az alvás marad :)

csincsilla72 2016.05.04. 19:53:55

Van egy olyan megérzésem, hogy ha Attiska benn marad, jövő héten éhen döglik.

aloksak 2016.05.04. 19:54:26

@Cimili: Na ja. Cinti kit hívna ki? Ha mondjuk őt jelölné Gergő.

Magentax 2016.05.04. 19:55:55

@aloksak: Diát szerintem verné. Norbit is elverte, pedig jó fizikumú, okosnak mondott fickó volt.

Cimili 2016.05.04. 19:55:59

Milyen szimpi anyukája van Attisnak.

Chuck Νorris 2016.05.04. 19:56:03

Attila a szép szemét és okos nézásét a mamájátol örökölte :D

Zephyrous 2016.05.04. 19:57:13

Ne Gergőt vigye már... Csajok számát kéne csökkenteni, hogy az ágyban hempergők ne finalisták legyenek már!

Magentax 2016.05.04. 19:58:11

Remélem, jól fejen koppintják őket, mert a fészerben bandáznak és lopják a diót.
Zé mondott is valami ilyesmit.
Persze, mert ezt is Attika csinálta, azt nem tartja bűnnek, csak Szintit vádolja lopással egy kanál krumplifőzelék miatt.
Kettősmérce.... :)

aloksak 2016.05.04. 19:58:21

@Magentax: A barinőt nem hiszem hogy kivinné. Amúgy meg itt már valaki mondta, hogy Attison volt a piros kendő. A riportólban. Szóval így már okafogyott. De remélem lesz olyan hülye hogy a Gergőt kihívja és kiesik. De szerintem csak a szája nagy, és nem fogj merni férfit vinni. Lehet Brigit fogja, csak hogy Gergővel kibasszon. De pont hogy nem fog ezzel.

csincsilla72 2016.05.04. 19:59:36

@PeniValdes: Definíció kérdése:-) Karrieristának nevezem azt a nőt, akinek a munkája biztosít magas társadalmi státuszt, ő ezt igényli, vágyik rá és a munkát a család elé helyezi. Ez nem zárja ki azt, hogy gyermekei legyenek, más kérdés, hogy nem sok figyelmet kapnak szegények. Nálunk ilyenekkel tele a padlás:.-)

csincsilla72 2016.05.04. 20:02:46

@Magentax: egyetértünk. De Brigi az Brigi, más habitus, más célok.

Magentax 2016.05.04. 20:03:28

@aloksak: Esélyes, hogy mivel vissza akar jutni, Szintit hívja ki.
De nagyon bírnám, ha pofára esne! :)

bElannaTorres 2016.05.04. 20:03:33

@csincsilla72: szaporodni igen. De ő egyedül neveli ezeket a gyerekeket. Most lehet kicsit hülye szegény, meg nem egy hűséges típus, ettől még valószínű hogy nagyon sokat tesz a gyerekeiért, mert három gyerekkel mindig sok a dolog.

de mondom nyugodtan kurvázd le napi hatszor, hátha olvassa a nagyfia is és akkor is hát nem megérdemli? ő csinálta magának.

Krétagarbó 2016.05.04. 20:05:59

@Chuck Νorris: bírom, hogy mielőtt kiejtette Norbit is ez volt a szöveg. Miben nyerne? Pofázásban, hosszútáv alvásban... Aztán hogyan meglepődtünk!

Borcsa85 2016.05.04. 20:11:57

@bElannaTorres: Igen biztos nagyon nehéz 3 gyerekkel, de akik most vigyáznak rájuk talán hétköznap is segítenek neki. Különben is gyerekek nem hülyék csak kicsik. Szerinted egy kamasz nem gondolja végig, hogy három apától három gyerek, akiből egyik szeretői státuszban született talán nem a legjobb helyzet.
Sokkal sokkal nagyobb baj, hogy a gyerekeket az iskolában bántják az anyjuk viselkedése miatt. Mindenkinek az életében eljön egy pont amikor már nem kenhet mindent másra. Felnőtt ember tudnia kéne mennyire bírja a piát és ha tudja, hogy nem bírja és kifordul önmagából akkor talán úgy kellene viselkednie mint a Dórinak és nem inni.

Perspektíva 2016.05.04. 20:16:17

@bElannaTorres: Aki kamerák előtt ilyet tesz arról ne gondoljuk már hogy mintaanya könyörgöm. Azzal egyetértek hogy a gyerekei nem ezt érdemlik.

csincsilla72 2016.05.04. 20:16:39

@bElannaTorres: A "kicsit hülye, kicsit nem hűséges, 3 apától 3 gyerek" EGY DOLOG.
De amit odabenn művel, az visz mindent! És tökmindegy, hogy mi itt hogyan nevezzük őt. Őt magát is látja mindenki és ehhez kommentár sem szükséges. Gergő nevezte "mindenki Brigijének", ami egy finom és konszolidált kifejezés a ribancra. Gondolod, hogy ezt a makrokörnyezet nem hallotta?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.04. 20:18:24

@bElannaTorres: és kit érdekel, hogy egyedül neveli? attól,még szörnyen viselkedett

csincsilla72 2016.05.04. 20:21:25

@PeniValdes: akkor már meg is fejtettük a véleménykülönbség okát:-)

bElannaTorres 2016.05.04. 20:22:12

@Borcsa85: talán majd ez a farm rávilágítja erre őt is. Mondom szerintem se egy észlény, érzelmileg se lehet teljesen rendben.

Sanda.Ipse 2016.05.04. 20:22:47

Akár Szintetizátor, akár Attis, ha az eszére hallgatna Brigittát vinné ki. Neki 2 perc korongozástól kivolt a lába, minden baja volt. Ezt a játékot nem szívvel, hanem ésszel kell játszani.

Magentax 2016.05.04. 20:25:24

@aloksak: @PeniValdes: Az, hogy a nézők szavaznának Attilára, kiderül abból is, hogy neki szavazták meg a családlátogatást.
Pedig Dóri vagy Brigi csak jobban megérdemelte volna, hogy találkozhasson a gyerekeivel.

Borcsa85 2016.05.04. 20:25:55

@bElannaTorres: Nem nagyon hiszem, hisz most is hazudik még saját magának is.

Cérnahuszár 2016.05.04. 20:27:04

@Sanda.Ipse: attis mondott a románc kezdetén olyat hogy ezzel meg lehetne törni gergőt
lehet hogy most beváltja?
vagy hallgat a dühére és marad cinti-dia kombó

Sanda.Ipse 2016.05.04. 20:28:57

@Cérnahuszár: amennyire a motyogásából (Sanyának) megértettem, most inkább Gergő kihívásán gondolkodik. Ha benn akar maradni nagyobb a sansz a nővel.

Cérnahuszár 2016.05.04. 20:29:57

@bElannaTorres: tudod az a fura hogy ne mondjuk ki brigivel mi agáz, mert vannak gyerekei, de az nem gáz hogy ő maga viselkedik így
még az a rossz aki nem szépítgeti meg próbálja menteni a menthetetlent

Sanda.Ipse 2016.05.04. 20:30:11

@Magentax: nem. Egyszerűen megsajnálták a nem teljesen megérdemelt, de durva (Szintiéhez képest) büntije miatt.

Chuck Νorris 2016.05.04. 20:31:02

@Krétagarbó: én nem lepödtem meg, nagy csalások ezek a párbajok

bElannaTorres 2016.05.04. 20:32:07

@Borcsa85: jaja esélyes, arra gondoltam inkább, hogy jobban vigyázz majd a látszatra ezek után :) Nem arra hogy megváltozik :)

Sanda.Ipse 2016.05.04. 20:32:41

@Cérnahuszár: ezen nekem is röhögnöm kell. Itt már felvetették azt is, hogy Gergő miért nyomul "kanosan", miért nincs tekintettel a nő gyerekeire. Meg lettek (lettünk) dorgálva a kommentelők, hogy Brigiről nincs jó véleményünk. Ezeknek az embereknek másodlagos a nő viselkedése (vagy "mikrokörnyezet" - azaz hozzátartozók:)

csincsilla72 2016.05.04. 20:35:05

@bElannaTorres: Elnézést, de ez engem nem érdekel. A nő az, ami, és minél előbb rádöbbennek erre a gyerekei, annál jobb. Mert az nem kérdés, hogy Briginek a fenekébe fog harapni a valóság, amint kijön onnan. Most még van rá remény, hogy normalizálja a kapcsolatát a gyermekeivel, mert valszeg elég kicsik, de minél idősebbek lesznek, annál nehezebb lesz.

Cérnahuszár 2016.05.04. 20:37:25

@csincsilla72: nem fogja megúszni...
mindenkinél eljön egy pont amikor szembe kell nézni a dolgaival és mérlegre tenni
briginek ez nagyon fog fájni

bElannaTorres 2016.05.04. 20:45:16

@Cérnahuszár: de persze hogy gáz, nekem csak nem tetszett a habzó szájú ribancozás ennyi, aztán eljutottunk oda ahová.
Azt írtok amit akartok, nyugodtam mondom, én látom az embert is aki belekerül valahogy maga által a hülye helyzetekbe.

ne gondoljátok hogy attilát nem sajnálom meg időnként :D Az se tehet róla hogy hülye :))) de szerintem megváltozni se tud.

Magentax 2016.05.04. 20:46:07

@Sanda.Ipse: Szerintem meg teljesen megérdemelte a büntetését. Nem hallgat senkire, nyíltan is ellentmond a heti gazdának, megy a saját feje után, azt csinálja, amihez neki kedve van, mert neki senki nem parancsolhat, csak ő az, aki másokat ugráltathat.
Lásd - pl. többszöri kérés ellenére csakazértis kiengedte a teheneket, aztán nem bírt velük és káromkodott, hogy a többiek nem teremnek ott a parancsszavára segíteni.
Megfejni sem tudta a teheneket, de nem szólt, csak sunnyogott.
Ezekért kapta a büntit.

Perspektíva 2016.05.04. 20:46:30

@Cérnahuszár: Ha egyáltalán felfogja...mert most nem úgy tűnik.

Cérnahuszár 2016.05.04. 20:48:26

@bElannaTorres: mindenki látja az embert
de nem szépítik, hát ez van
brigi azért tart ott ahol, mert mindig szépíti a dolgait
meg a környezete is asszisztál ehhez
nincs oka változtatni, mert valahogy el van sikálva mindig...
de hát egyszer jön az a bizonyos pont, most túl magasra tette, nem csak pár embert érint mit tesz hanem egy ország látja

Magentax 2016.05.04. 20:48:42

@bElannaTorres: Most Attiláról - aki ennyire nem képes egy közösségbe beilleszkedni, minek jelentkezik egy ilyen típusú játékba.
Szinti is felkel már reggelente és dolgozik - ő képes volt változni, persze, az más kérdés, meddig tart majd a lendülete. :)

Magentax 2016.05.04. 20:53:33

@Cérnahuszár: Brigiről...
Már nem emlékszem pontosan a szavaira, de amikor az az ominózus smárolásokkal egybekötött italozás történt - ahogy utána mosdatta magát, még neki állt feljebb, hogy a Gergő nem bízik benne, pedig ő csak a körülmények áldozata és olyan hülyeségeket beszélt, hogy Dóri azóta is csak muszájból áll vele szóba.
Ez a nő mindig másokat fog okolni, soha nem látja meg a saját hibáit.

bElannaTorres 2016.05.04. 20:53:39

@Magentax: hát pont azért :)) ő teljesen elhiszi magáról hogy igazi főnök típus.
Szintivel amúgy a reggeli felkelés a gond, arról többször is szó volt, hogy miután felkel dolgozik szépen. Hogy nem lehet behozni? nem tudom, attila látszatmunkáit simán behozza úgy is hogy kicsit tovább alszik :D

Perspektíva 2016.05.04. 20:54:11

@Magentax: Attis érdekes akar lenni a maga módján. Erős bátor férfinek akar látszani, aki még Gergőtől sem fél. Taktika az egész. Erre írtam hogy a legnagyobb az lenne ha az álszövetségesét, Sanyát vinné, aki most nyugodtan alszik, mert nem gondolná, hogy Attis őt választja.

terjőke kígyószisz 2016.05.04. 21:04:04

@Sanda.Ipse:
Gondolod, hogy ezért szavaztak rá? Nem azért, amiért mondjuk Alekoszra is? A célközönségnek bejön valamiért ez az indokolatlan, fura magabiztosság, ami mögött én inkább mentális gondokat vélek felfedezni.

Perspektíva 2016.05.04. 21:07:39

@terjőke kígyószisz: Mentális gondja itt szinte mindenkinek van...talán Dóri az egyetlen kivétel.

terjőke kígyószisz 2016.05.04. 21:07:46

@terjőke kígyószisz:

Azt szerintem nem tudjuk megítélni, hogy egy büntetés megérdemelt volt-e. Nekem úgy tűnt, hogy igen, bár jobbára csak olvasni szoktam, és célzottan egy-egy részletet megnézni a neten, de legalább három esetre emlékszem még régebbről, amikor Attilára azért panaszkodtak a többiek, mert az állatokkal kapcsolatban önfejűen döntött, mások munkájába belekontárkodott, aztán a gondot másokra hagyta...

Infomaniac 2016.05.04. 21:07:58

@PeniValdes: sztem akit te vegytiszta karrieristanak gondolsz, abból kb. 5 db van az egész országban, vagyis említésre nem méltó mennyiség. Abból van sok, amit csincsilla mond, illetve abból, aki karrieristanak tűnik, csakhogy sosem ez volt a célja, csak vitte előre az esze, szakértelme, közben nem talált párt, így nem ellenkezett, hogy nőjön a fizetése, közben kevés ideje volt és nem talált még mindig párt. De nagyon szeretne családot, és egy normális pasit. Akár olyat is, mint Gergő, aki mellett nyugalmat találna.

Magentax 2016.05.04. 21:11:07

@Perspektíva: Gyávább ő annál, hogy Sanyát hívja ki, hiszen Sanya igazi párbajhős. :D
Gergő a sötét ló, nem lehet tudni, milyen párbajellenfél lenne.
Sztem marad Szinti vagy Dia - hisz folytatni akarja a játékot és csak a szája nagy.
Ha mégis ki merné hívni vmelyik fiút, megemelem a kalapom előtte. :)

Perspektíva 2016.05.04. 21:32:23

@Magentax: Olyan igazi férfi-férfi párbaj nem is volt (Sándor állítólag nem adott bele apait-anyait). Jó lenne egy igazi férfierőt próbáló feladat.

Napmosoly 2016.05.04. 21:32:53

Gergő párkapcsolati tragédiája (höhö) a külseje és a bensője közötti hatalmas ellentmondásban van szerintem. Gyámolítani való nők keltik fel a figyelmét, akik viszont (erős túlzással és felhang nélkül: az áldozattípusok) a hajcibálós alfahímekre ugranak. Gergő pedig ránézésre egy ilyen macsó. Amikor kiderül, hogy csal a látszat, a csajok új vezír után néznek és a kör be is zárult.

Attila meg lassan beleőrül a klausztrofóbiába. Kapott is egy kis ösztönzőt. Szavazással vagy nem szavazással :)

Infomaniac 2016.05.04. 21:41:43

@Perspektíva: Azért ezt így durva kijelenteni. Egyrészt azért mert gondolj bele, hogy valaki mintaasszony, mintafeleseg, aztán a gyerekevel vagy rosszul bánik, vagy nem adja meg neki, amire szüksége van és a gyerek problémás / drogos/ öngyilkos lesz. Van ilyen? Van bizony. Szóval fordított esetben sem egy lehetőség van. Másrészt csak egy olyan szeletet látunk a nőből, ami a kameraknak és a játékos ellenfeleknek szól. Meg volt az az elhajlása. Ettől még nem tudhatjuk, milyen anya. Meg egyáltalán, milyen a mintaanya?

kaqxar007 2016.05.04. 21:46:13

Vegre kiesik az Atis...3 hete varok arra, h ujra elkezdhessem nezni a musort.... akarkit vallaszt siman kiesik ellene, talan meg a malac ellen is kiesne annyira labilis :o)))) Juheeeeee bye bye atis :oP

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.04. 21:50:49

Most nem lehet pasi-pasi párbaj, mert csajnak kell kiesnie, hogy a sorminta ne bomoljon meg.
Szóval erre számítok. Vagyis mondjuk kiviszi Diát.

Perspektíva 2016.05.04. 21:53:54

@Infomaniac: Ez alapesetben így van. Mármint nem függ össze az elhajlás a rossz anyasággal. De! Brigi szinte semmiről nem az igazat mondja, így azt gondolom, pl. a bulizás is szerves része az életének. Dia mondta, higy amikor Brigi felmászott az asztalra, tudta, hogy nagy buli lesz. Pontosan. Nem tudunk mindent róluk, de pici morzsákból következtetni lehet. A mibtaanya pedig nem hozza ilyen helyzetbe a gyerekeit, még 20 milláért sem.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.05.04. 22:12:21

@Chuck Νorris: de nem kamerák előtt azt már láttuk volna

Cimili 2016.05.04. 23:58:27

Ez csak egy próba.

Hortenzia Schneider 2016.05.05. 07:37:43

@Magentax: A farmtahója , ez a gyökérzöldje Attila, mindegy kinek köszönhetően(nézők,szerkesztők?), megkapta Anyucikát, szopikálhatott egy kicsit a szentem, hogy ne szipogjon már olyan sokat.)) A kiválasztáson cinikus, önelégült fejjel nyugtázta, hogy minden az Ő számításai szerint alakul, rátették ezek a szamócák a jelet, ahogy kérte(az lesz a veszte, a végén, hogy lebecsüli, lenézi a versenytársait, holott nincs mire.)Az is lehet hogy kint hagyja a párbaj ellenfelét,visszatérhet a farmra, még nagyobb prosztó lesz,benn marad szinte a finisig,( mert szükség van rá a feszkói miatt)És a célelőtt kihullik, mint a szuvasfog.

Hortenzia Schneider 2016.05.05. 07:39:59

@Hortenzia Schneider: Most kedveznek neki, de a többiekkel szemben nem lenne fair, ha egy antiszociális személy mindent megkapna .(látogatást, fődíjat) is.

ALOKSAKTWO 2016.05.05. 14:36:39

@Cimili: Na itt vagyok. @Pácsó Ármándó: Képzeld, kitiltottak. Csak tudnám hogy miért. Vagy legalább is erre tippelek, mert nem tudtam a régivel ide kommentelni. Még így is elgondolkodom azon, maradjak e. Ha nem látnak szívesen, akkor lehet az lenne a legjobb ha lépnék innen. És eme remek műsornak a követését is abba hagynám. Szóval majd meglátom, hogyan tovább.

alsophila grahami 2016.05.05. 15:37:17

@csincsilla72: ez egy dolog, de gondoljon bele mindenki: ezek a gyerekek közösségbe járnak, iskolába! mi ívet kaphatnak ezek ott nap mint nap, szerencsétlenek... én kérek elnézését. már, az anyjuk helyett. legyen ő tekintettel a gyerekeire minden körülmények közt! legyen elsősorban anya, és csak másodsorban ösztönlény (igen, most finoman lek.vváztam én is).
mert az egy dolog, hogy a kommentelők esetleg tekintettel vannak egyes érzékeny lelkek kérésére, és nem osztják itt különösebben, na de az iskola? a tanarak, az iskolatársak? majd biztosan azok is finomkodnak, hát nem. ami itt megy, az kismiska lányregény-szint ahhoz képest, amit egy tizenéves kölyök kap a kortársaitól egy ilyen anya miatt, mert hogy nézik a műsort, az is biztos; ha máshol nem, hát a neten tuti.

alsophila grahami 2016.05.05. 15:54:51

@terjőke kígyószisz: Alekosznak nem a (vélt vagy valós) magabiztossága jött be sztem a nézőknek, hanem a furabogársága, és az, hogy úgy tartotta magát következetesen egy előre kitalált szerephez (ami persze lehet, hogy olyannyira a sajátja lett azóta, hogy le sem vetette, örökre rajta ragadt), hogy közben nem ártott senkinek, hiányzott belőle a rosszindulatnak még a csírája is... számomra határozottan vicces volt és szórakoztató a házbéli jelenléte, mindvégig. és nem kizárt, hogy mások is voltak ezzel így;

Attila egészen más tészta, ő egy gyakorló pszichopata, és bár néha észrevenni a jószándék halovány jeleit is nála - de tényleg csak néha -, alapvetően ő inkább rosszindulatú, önző, másokon átgázoló, kicsit sem szimpatikus alak, aki - akármit is akar kifelé mutatni, mi mégis látjuk, hogy képtelen a közösségbe simulni, alkalmazkodni, szociábilis emberként viselkedni... ha valakitől, hát tőle sajnálnám a nyereményt.

nem tudom, kit szándékozik valójában kihívni (hogy mit mond, az mindegy, én nem adok a motyogására, nagy kamgép), de ha Szintin és Ribrigin kívül bárki is lesz a jelöltje, én ellene fogok szurkolni.

Pácsó Ármándó 2016.05.05. 18:02:02

@ALOKSAKTWO: Nem mond már! De miért tiltanának ki? Meg amúgy is rád szólnak előtte. Szerintem valami technikai malőr lehetett. Kéne írnod levelet az INDA helpdesknek szerintem.

ALOKSAKTWO 2016.05.05. 18:32:39

@alsophila.grahami: @Pácsó Ármándó: Ennek a Helpdesknek még utána járok, majd írok nekik. De ha nem a technika ördöge cseszett ki velem, hanem tiltottak akkor azt hiszem nem maradok. Nem tartottam magam sohasem vérmes kommentelőnek, azt hiszem mindig igyekeztem bizonyos keretek között maradni. De olyan vagyok, hogy ha valahol nem kérnek belőlem, akkor ezt elfogadom, és nem jövök vissza új nickel sokadszor is. Akkor szépen búcsút intek ennek, és legalább felszabadul egy kevés időm.

Pácsó Ármándó 2016.05.05. 18:58:23

@ALOKSAKTWO: Tuti semmi olyat nem írtál. Próbáld meg másik gépről, másik böngészővel, androiddal, esetleg elrontottad a jelszód belépéskor, stb..

Chuck Νorris 2016.05.05. 19:03:23

ha a csajok beszélgetését betennék egy elemző gépbe egy üres lap jönne ki.

Chuck Νorris 2016.05.05. 19:04:19

ez a müparaszt müpostás kezd nagyon béna lenni

Chuck Νorris 2016.05.05. 19:06:16

Gergő hamar rövidre zárta a kollektiv büntit :)

ALOKSAKTWO 2016.05.05. 19:06:20

@Pácsó Ármándó: Ezeket már próbáltam. Nem működött. Ez van.

Chuck Νorris 2016.05.05. 19:08:29

hehe Gábor fürészel az asztalon, erröl eszembe jut Dóri aki a levegöben fürészelte a fát a ketrechez.

Chuck Νorris 2016.05.05. 19:09:58

uristen Szinti és a balta...
horror story

Chuck Νorris 2016.05.05. 19:11:49

Szinti: eddig is tudtam barkácsolni... jajj lemaradt az alja!
:D

Chuck Νorris 2016.05.05. 19:12:33

na mivan mindenki sztrájkol?
nézettség :1 (chuck norris)

ALOKSAKTWO 2016.05.05. 19:15:31

@Chuck Νorris: Az új posztnál vagyunk. Come on. :))
süti beállítások módosítása