Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7855-7856. rész

2016. május 04. 10:00 - Gillotte

Attilának némi nehézségek árán sikerül lefogni az Ágira támadó Nórát. Nóra teljesen ki van készülve, mert ha nem az a megoldás, hogy megtépi Ágit, akkor ugyan mi? – kérdezi Attilát. Kicsivel később Ági bocsánatot kér Nórától. Nóra megbocsát, Áginak, de nem Lizának, ugyanis szerinte ha tényleg ő ölte meg Robit, akkor vállalnia kell a tetteinek következményeit. Eközben Attila még mindig azon filózik, hogyan oldhatná meg a helyzetet. Ízelítőt kapunk titkos múltjából, ugyanis titokzatos telefont bonyolít le, amit az azonosítószámával indít. Nem érdekli, hogy a módszerek legálisak lesznek-e, hisz ő is segített a másik félnek. ,,Hozzáférés kell a teljes rendszerhez, meg kell találnom valakit” – mondja a telefonba. Ezután felhívja a Herrt, s alkut ajánl neki: segít megkeresni Lizát, és vannak eszközei. Ezt bizonyítandó nézi a laptopot, és elmondja a Herrnek, hogy hol tartózkodik pontosan Svájcon belül, hopp, épp az erkélyre is kilépett. Az alku tárgya: a Herr elengedi a Trollt, és cserébe megkapja Liza koordinátáit. 90-60-90? Ja nem, nyilván a földrajzit…

bk_aprilis11_1.png

Ádám és Lili értetlenül ülnek a képek hűlt helye felett, de hamar rájönnek, hogy a fotós haver lopta el a fotókat, nyilván azért, mert valójában tetszenek neki, és ő akar pályázni velük. Na persze, ilyen csak a mesékben van, és annyira tényleg nem jók azok a képek. Ennek ellenére Lili Ádám tudta nélkül elmegy a fotós haver stúdiójába (ha Ádám tudta nélkül, akkor honnan tudja, hogy hol van a stúdió?), előadja a laza csajt, akit eltart a pasija, úgyhogy szabadidejében modellkedhet is. Kicsit eldumálnak, iszogatnak, majd a fotós haver felszólítja Lilit, hogy dobja le a textilt. Lili nehezen áll kötélnek, s ez rendkívüli mód izgatja a fotóst, hogy Lili retteg, mint egy ártatlan gazella a vad előtt. Lili kér egy kis időt, hogy akklimatizálódjon, a fotós magára hagyja, úgyhogy a lánynak van ideje előtúrni Ádám fotóit, és lelécelni. Hazaviszi Ádámnak a fotókat, aki nem is tud hinni a szemének a megkerült képek láttán. Beteszi őket a fiókba, majd boldogan ölelkeznek Lilivel.

bk_aprilis11_2.png

Gizi és Laci továbbra is marják egymást, de Tóbiás jár arra, s megkéri Gizit, hogy nem vigyázna-e Bencére, mert Hanna most valamiért nem ér rá. Gizinek sem jó az időpont, de Novák felajánlja szolgálatait, majd valaki vigyáz a boltra. Gizi ezt letudva tovább siránkozik a Rózsa adósságai miatt, de Bözsi jár arra, és bogarat ültet a fülébe: csináljon pénzt a semmiből, rendezzen egy jótékonysági árverést, és akkor legalább a repülőjegyét is eladhatja. Gizi hamar belelkesedik, különböző tárgyakat guberál össze a házból, illetve kéri a lakókat, hogy ajánljanak fel bizonyos dolgokat egy aukcióra. Mikitől egy üveg whiskey-t kap, igazán nagylelkű felajánlás. Gizi ezután kifüggeszti a Rózsa ajtajára a tárgyak nevét, amikre licitálni lehet.

bk_aprilis11_3.png

Tóbiás és Hanna gyakorolják, hogy kell randizni. Hanna úgy teszi könnyebbé Tóbiás dolgát, hogy egy random srác arcát kinyomtatta, kivágta a szemét, s maszkként alkalmazva tesznek úgy, mintha Tóbiás egy fiúval randizna. Az ilyen baráti randikból szoktak lenni az életre szóló kapcsolatok, már-már sajnálja az ember, hogy itt ez esélytelen. Tóbiás eléggé feszeng, de Hanna nem hagyja, hogy feladják. Novák eközben Bencére vigyáz, aki éppen sír, s Novák kínjában zenét rak be neki, énekel a Télapóról, de semmi nem jön be, úgyhogy hamar megbánja, hogy felajánlotta a segítségét. Közben Tóbiás kezd belejönni a sztorizásba a mexikói kalandjáról a galléros gyíkokkal, de a jól művelt Hanna tudja, hogy galléros gyík Ausztráliában él, nem Mexikóban, úgyhogy azt tanácsolja Tóbiásnak, ne kamuzzon, legyen őszinte, mert ez a siker kulcsa. Tóbiás így nekiáll beszélni unalmas életéről Bencével, aki olyan aranyosan tömi a szájába a pelenkát lefekvéskor. Hannának ekkor eszébe jut Bence, vajon mi lehet vele Novákkal. Tóbiás tovább folytatja a mesélést, de Hanna megint gondolkozik, mi van, ha Bence sír és Laci nem tudja megnyugtatni? Felmennek hát a lakásba, lefektetik Bencét, majd a randit feledve elnevetgélnek a szomorú szinglik életéről. (Elnézést az OFF-ért, de megnéztem a stáblistát, és meglepődve tapasztaltam, hogy Bence úgy fut, mint ,,Szentmihályi Bence”. Miért nem Tóbiás vezetéknevét kapta?)

bk_aprilis11_4.png

Nóra örömmel ront be az irodába, s újságolja, hogy a Herr elengedte Timit. Attila jelzi, hogy megígérte, hogy kitalált valamit, de Ági firtatná, hogy oké, de mégis mit talált ki, ugye nem keverte bajba Lizát? Attila természetesen tagad, de Ági nem hisz neki, és retteg tőle, hogy Lizának baja esik. Arra kéri Attilát, találja meg, és rejtse el a lányt. Attila nem érti, miért kell bujkálni, de húga a tudtára adja, hogy azért, mert Lizának nincs alibije, úgyhogy benne van a pakliban, hogy tényleg ő ölte meg Robit. Attila ezen felbuzdulván meglátogatja Julit, hogyléte felől érdeklődik, amit Juli rövidre zár azzal, hogy jól van. Attila biztatja feleségét, kimenti a börtönből, hisz úgy tűnik, Lizának több köze van Robi halálához, mint Julinak, hisz Ági majdnem sírva könyörgött, hogy Liza nehogy hazajöjjön, hisz ő sem biztos benne, hogy lánya ártatlan. A látogatási idő hamar lejár, Attila távozik, s Juli kéri az őrt, hadd telefonáljon egyet. Hogy kinek telefonál azt csak a következő részből tudjuk meg!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása