Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 2x04 - Blood in the Streets

2016. május 03. 15:00 - Chat Géza

Nick az éjszaka közepén kiúszik a partra. Nincs a szánkba rágva, hogy miért, egyszerűen csak ezt teszi, majd, amikor a gondosan bezacskózott ruháit felvéve jelntőségteljes pillantást vet az óceánra, és még egy helikopter is elhúz felette. Mintha a vízen is több fény pislákolna, de se fegyverropogás, se semmi, szóval hülyeség lenne belemagyarázni, hogy felrobbant a kis ladikjuk. Nick kijött a partra, annyi biztos, és mivel az ő karakterét úgy írták meg, hogy a vakmerőségbe oltott felelőtlenség a racionalitás talaján mozgó tökösséggel, félelem nélküliséggel egyenlő, ezért simán elnézhető neki, hogy Sziget fesztiválnyi sátorrengeteg között zajt csapva csalogasson magához egy zombit, hogy aztán bekenhesse magát béllel.

kepernyofoto_2016-05-03_7_43_25.png

A hajón meg Chris és Salazar lánya vekeng, de hálistennek egy motorcsónak érkezése megszakítja a sehova sem vezető beszélgetést. Chris pisztolyt ránt, majd azon filozofál, hogy lelője-e a hívatlan vendégeket. Mert az oké, hogy a lezuhant repülőben szenvedő faszin segített azzal, hogy széttrancsírozta a fejét, de itt egy vérző, terhes nő is van. Hát persze, hogy felengedik őket, és persze, hogy az egész egy csapda. Alicia is kikecmereg a szobájából, majd az egyik csávókára nézve annyot mond. Jack? Igen, ezzel a nyikhajjal dumált a rádión keresztül. Mindenki megkötözve, csak Strand lapától elfele egy mentőcsónakban, mivel Salazar elrakta a tárat a fotel aljába dugott géppityuhoz, amivel szitává lőhette volna a pluszba érkezett két fiút, meg a terhes csajt. Jack nem tudja, de leginkább nem akarja távolról leszedni Strandat, de a másik csávó az utolsó pillanatban kilyukasztja a mentőcsónakot, mint a bliccelők a menetjegyet, ha ellenőrt látnak.

kepernyofoto_2016-05-03_7_45_42.png

Mindenki megkötözve, a tini mami már nyakalja a konyakot, Travis épp a motort bütyköli alibiből, hogy felhozhasson egy szerszámot a fedélzetre. Meglepő fordulat: ennek még lesz jelentősége. Salazar még mindig azon van, hogy kiszabaduljon, de nem megy az olyan könnyen, pláne, hogy Connor, a kis kalózok vezérürüje is megérkezett, aki csak beköszönt, oszt vitte is magával Travist meg Aliciát. Travist azért mert be tudta indítani ezt a böszme nagy hajót, Aliciát meg azért, mert jó csaj. A szűkösen maradt legénységből a pszichopata csávó azt ecseteli Madisonéknak, hogy Connor jó vezető, fog az agya, helyén van a szíve, de gyenge a gyomra. Madison meg azzal cukkolja a terhes lányt, hogy lehet már meghalt a baba és át is változott, és azon van, hogy kiegye a szívét. Máris hentelő pózba vágta magát mindenki, mire egy újabb motorcsónak zaját hallják. Nem Connorék jönnek vissza, hanem Nick és Strand egy komája. Utóbbi a hullámokon pattogó csónakból is simán lelövi egy távcsövessel az egyik csajt meg a másik őrszemet, így Salazar, Madison és Chris el tudják intézni a megmaradt csávót. Hol van Strand? - kérdezi Louis. Valahol az óceánon, ami elég nagy, ugye, de annyira, hogy két motorcsónak is simán megfordult az Abigail környékén úgy, hogy nem is vették észre egymást.Jó, akkor Strandért szépen visszamegyünk, mert nélküle nincs Mexikó.

kepernyofoto_2016-05-03_7_43_37.png

Az epizód közben beiktatott visszatekintéseknek hála tudjuk, hogy mégis ki fia borja ez a Louis. Ő Thomas Abigail személyi titkára. Thomas Abigail meg Strand szerelme. De nem is az a lényeg, hogy Starnd meleg, mint a Los Angeles-i napsütés, hanem az, hogy ezt a kőgazdag palit egy bárban szedte fel, majd elvette a bankkártyáit. Nyilván lebukott, majd boldogan éldegéltek, mint király ingatlanosok, amíg be nem ütött a szar, és Strand nem döntött úgy, hogy elmegy Los Angelesbe telkeket, ingatlanokat venni, merthogy ez az alapszabály, ahol vér van, ott üzlet is van. Na, Nick ennek a Thomas Abigailnek az intéző emberét kanalazta össze a parton, hogy elzúzzanak végre Mexikóba. De miért is nem jó nekik az a hely, ami kerítéssel van védve és látszólag tök oké? Mert egyedül üres és zar lenne... 

kepernyofoto_2016-05-03_7_49_22.png

Most meg lehet készülni a háborúra, hisz Travist és Aliciát nem lehet csak úgy otthagyni Connoréknál, ugye.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.06. 19:33:49

előzmény-soriként lett beharangozva, és sztem hozza is ezt.
személyiségfejlődés: lófaszt se fejlődött még senki*, max nick már nem a drogtól pörög, hanem a veszélytől. ahogy a többiek sem: továbbra is alap, h segítsünk mindenkin, még nincs gyanakvás, szerizünk mindenkit, mert mindenki csillámpóni.

*wtd előtti idők és mentalitás.
(kim kardashian és követői még szelfiznének is az első átalakultakkal)

julie0812 2016.05.09. 14:34:52

Nem olyan rossz ez. Csak itt nem kell izgulni senkiert. Nekem meg mindig nem szimpi senki. Vagy talan Salazar egy kicsit. Es tok jo a koborlo statisztaknak, hogy van masik melojuk is a TWD mellett : D

julie0812 2016.05.09. 14:37:25

Ja amugy Nicknek honnan volt olyan kicsit sem koszos, intelligens mosoporral mosott feher poloja? Pont olyan kell a zombibel ala...
süti beállítások módosítása