Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7853-7854. rész

2016. május 03. 10:00 - Gillotte

Lili eléggé kiakad Ádámra, amiért nem mondta el, hogy a fotókon nem homelessnek, hanem prostinak állította be, mert marhára nem ugyanaz a kettő. Ádám magyarázza, hogy ez egy szimbólum, hogy Lili szépségével milyen kontrasztos a környezet, ahol él, az, hogy a képeken elvileg prosti csak egy csavar. Lili nagyon csalódott Ádámban, de mivel a fotós hajtogatja, hogy úgysem küldi el a pályázatra a képeket Lili felveti, hogy ki is lehetne dobni a francba, amit Ádám azért nem akar. Hiába minden bocsánatkérés, Lili elmegy éjszakára duzzogni.

bk_aprilis8_1.png

Miki és Ági elvitatkoznak lányaik jövőjéről, de a vége az, hogy Miki felszólítja húgát: adja meg a Herrnek amit kér mondja meg, hogy hol van Liza, különben Miki ráuszítja a lányra a rendőröket.

bk_aprilis8_2.png

Gizi számolgatja a Rózsa tartozásait, és a végösszeg láttán úgy bámul a kijelzőre, mint a heti lottó nyereményre: ,,mennyi?!” Ottó is jókor kéri előre a fizetését, sajnos nem fog menni, de Ottó ingyen kajálhat a konyhán. Végülis, se lakbért nem kell fizetnie, se számlát, se a kajáért, igazából akár bele is férhetne. Ottó ennek ellenére visszakönyörögné magát Novákhoz, aki elküldi a fenébe, hisz ellopta a két üveg vodkát, úgyhogy keresztet vethet bármiféle munkára az ABC-ben. Gizi még mindig az anyagi gondok miatt aggódva az első adandó alkalommal megkérdezi a ház ügyvédnőjét, hogy hogyan kell képzelni a Rózsa tartozásainak kifizetését, elvégre nem Gizi halmozta fel őket. Nóra sajnálattal közli, hogy mivel most Gizi vezeti a szórakozóhelyet ezért az ő nyakába szakad a tartozások kifizetése is, úgyhogy le kell nyelni a békát, és fizetni, különben lekapcsolják a villanyt meg a gázt aztán sötétben kortyolgathatják a langymeleg sört a vendégek. Gizi szerető férjétől kér némi anyagi segítséget, aki beint, mit izgatja őt a Rózsa sorsa, majd Gizi megoldja, vagy ha nem, legalább visszatér a kisboltba dolgozni. Gizi duzzogva megy kiszolgálni Ágit, aki 570 forintos elviteles kávéra 430 forintos borravalót hagy ott. Gizi üzletet készül kötni Ágival, hisz van egy felesleges repülőjegye Borneo szigetére, Limpakba, ami eladó, de Áginak sajnos most nincs kedve utazgatni.

bk_aprilis8_3.png

Bence elalszik, úgyhogy Hanna felajánlja Tóbiásnak, hogy akár borozhatnának is egy kicsit, minek menjen haza, úgyis üres a lakás. Annyit lóg ott mostanában Hanna, még a végén ő lesz Bence anyukája, Tóbiás úgyis olyan magányos esténként Zsófi nélkül. Ezen felbuzdulva Hanna később felveti Gizinek, hogy Tóbiást regisztrálhatnák valami meleg társkeresőre, hátha találnak neki valakit, akivel eltölthetné néha az estéket. Persze nem konkrét fickót kéne keresni neki, csak egyfajta castingot tartani, és a végső befutót Tóbiás választaná. Hanna ezután visszamegy segíteni Tóbiásnak, hiszen éppen semmi dolga, és legalább az újdonsült apuka elmehet szórakozni. Hanna már prezentálja is a ,,Misters” nevű társkereső oldalról a számára szimpatikus fickók fotóját, amiket egy meleg barátja segítségével szerzett meg. Igen, mert a regisztrációhoz vérképpel kell igazolni, hogy meleg vagy, Hanna nem tudott volna regisztrálni csak azért, hogy nézelődjön... Tóbiás nem rajong az ötletért, inkább elmegy gyúrni. Hanna eközben sétálni viszi Bencét, eltolja a Fittlaborba, és megkérdezi Tóbiást, miért nem vallja be, hogy nem akar randizni? Ennek hatására Tóbiás elismeri, hogy valóban ez a helyzet, kijött a gyakorlatból, nem tudja, hogy tegye magát vonzóvá. Hanna randileckét javasol, méghozzá saját magával.

bk_aprilis8_4.png

Attila egy kellemes futásból érkezik haza, úgy tűnik, elmaradt a kufirc Nórával, és valahogy le kell vezetni a feszültséget. Mikivel összefutván megtárgyalják, hogy Timi a Herrel van valahol, Lizát azonban Ági bujtatja a Herr elől is, és addig Timit sem kapják vissza, míg meg nem lesz Liza. Miki kiemeli, hogy erről Nóra nem tudhat, olyan nehéz időkön van túl. Borítékolhatjuk, hogy a rész végére Nóra mindenről tudni fog. Mikor Attila meglátogatja Nórát, pont azon kapja, hogy a Troll Konnektor oldalát nézegeti, hátha rak fel új infókat, de semmi, tán fel kéne hívni. Attila nem bírja sokáig tartani a lepcsest, és elmondja, hogy Timi nem ment vissza a suliba, a Herrel van, nem tudni, hogy hol, csak Miki nem akarta ezzel idegesíteni. Nóra lohol át Mikihez kikérve magának, hogy kimaradt pár fontos infóból. Miki beavatja Nórát, hogy a Herr igazából elrabolta Timit, hogy kizsarolja Lizát, ugyanis valszeg ő ölte meg Robit, csakhogy Ági bujtatta, de már ő sem tudja, hol van. (Az egy mondaton belüli minél több név rekordjára gyúrok.) Cicaharc ON, ugyanis Nóra őrjöngve megy át az irodába Ágihoz, és jól megtépné amiért nem csak Robit, de Timit is elveszíti a vörös démon miatt. Mikinek és Attilának kell lefogni őket. Cicaharc OFF.

bk_aprilis8_5.png

Ádámot meglátogatja a rendkívül ellenszenves fotós haver, aki még savazza kicsit Ádám képeit, és emlékezteti, hogy este van a pályázat beadási határideje, úgyhogy még gyorsan alkothat valamit. Elsőként egy kávét alkothatna, s míg Ádám ezzel bíbelődik a fotós kolléga gyanús pillantásokat vet a selejtnek ítélt fotókra. Mikor végeznek és lefelé megy a fotós haver pont összefut Lilivel, és látni, hogy valamit dugdos a kabátja alatt. Csak nem ellopta a képeket? Felismeri Lilit a képekről, és felajánlja, hogy pénzért fotózná, hisz átmentené az egyetlen használható motívumot Ádám fotóiról. Lili elküldi a fenébe, ,,hullaként se fotózhatnál le” – veti oda. Lili felmegy Ádámhoz, megbocsátanak egymásnak, annyira megható, hogy tele tudnám csepegtetni könnyeimmel Ádám művészi fotóit. A békülés örömére megnéznék a képeket, de meglepetten tapasztalják, hogy azoknak lába kélt, ami fura, mert a fotós haver nézegette őket az előbb. Hoppá, csak nem ő tüntette el a képeket?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása