Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x03 - Termékelhelyezéses reklámfilm lett a kedvenc műsoromból

2016. április 30. 09:57 - sixx

vlcsnap-00001_3.png

Na, második kanyar, megint jön négy csaj, a mai adásban Young Dzsí, azaz VV Béci csaja Adrienn, és egy másik, Rózsa, előbbi romalagzit rendez 150 főnek, de csal, mert nem is igazi mennyegzés ez, hanem fogadalommegerősítés, amiről nem is tudtam, hogy létezik, sőt, hogy köll ilyet csinálni, mindenesete ez is pont olyan sok pénzbe kerül, mint egy rendes esküvő, 1.5 miller, utóbbi, Rózsavölgyi Rózsa (nem vicc) szintén 1,5 millióból rendez esküvőt, de csak 5 főnek, és Dominikán. Mert hol másutt, ugye. A pontozást, a tétet ösmerjük, ne szarakodjunk, vágjunk bele.

Dzsí csaja, Adrienn egy kellemes, belvárosi kávézóban fogadja a többi csajt amolyan ismerkedő-fenyegető meetingre, és hát elég hamar kiderül, hogy Adrienn egy talpraesett, összeszedett nő, ami a többiekről annyira nem mondható el. Két esküvő a 2. kerületben lesz, egy Pécsett, egy meg ugye Dominikán. Éva, a 27 éves, kalácsképű műkörmös, aki meglepetés esküvőt szervez a következő adásban majd, aszongya a kamerába, hogy megijedt attól, hogy utazni kell. A család nem megy, mondja a dominikai ara, csak ketten, mire Éva elájul, de szuper, biztos szar hangulatban telne a vasárnapi ebédek nagyinál. Heni, azaz Simara Henrietta, a 30 évesen negyvennek kinéző arajelölt szerint az nem kóser, hogy nincs ott a család. Éva máris bandázik Adriennel, vele vagyok egy húron.

vlcsnap-00006_3.png

Rózsa, a 24 éves domikinai ara festett vörös, és az adás alapján nem MENSA-tag, Éváról aszongya, hogy

Vica titokzatossága abban merül ki, hogy soha életében még menyasszonyi ruhát sem viselt.

Nem elemzem, mert minek, de szólok, hogy sok ilyen lesz még ma. Na, kezdjük Bélával és Adriennel, akik igazi nagy roma lagzit ígérnek, vagyis a narrátorhang. Tortakóstolással kezdünk és némi magyarázattal, jött a (tündéri) gyerek, nem volt idő bulizni egy jót, most van, toljuk. Béla a VV óta kupálódott, neki is jót tett a civil élet, és amennyire lehet, még valamiféle karriert is épített a valóságshow-ra alapozva, grat. Közben kapunk képeket a menyasszonyi ruha kiválasztáséról, az első részben ez sem volt ugye, kár, mert ezek fasza szegmensek, az egymást óvatosan oltó arák meg viccesek, de itt nem erről van szó, csak vágóképekről, ez hiba. Adrienn menyecskeruhája piros lesz. Vagy csak felpróbált egy ruhát, ami jól áll a seggén, ki tudja.

vlcsnap-00008_3.png

A helyszín a Petneházy Club Hotel, nem termékelhelyezek, tényleg ott van. A három másik arára egy öltözködési tanácsadó ráfért volna, Vicus kivillanó combos-térd felé érő harisnyás kombóva támad, Heni úgy öltözködik, mint a nagyanyám egy rosszabb napján, Rózsa meg, na szóval Rózsa egy miniuruhát vett fel, ami messziről kalocsai mintásnak tűnik, közelről valami absztrakt izé. A helyszínnel meg vannak elégedve, ízléses. Megtalálják az asztalukat, Vica megborul, mert VV Aurelio ül majd mellette, és aggódik, hogy a leves és az előétel között a VV7 nyertese egyszer csak előkapja a farkát, és teker rajta egyet. Persze ezt a mondatot megírták neki előre, legalábbis remélem.

A ceremónia odakünn van, hűvös az idő, kényelmetlen a szék, és kicsik a mellek, mármint a sajátok Vicán, aki a násznépet elnézve megjegyzi, hogy meg kell csináltatnia a mellét. A kamera készségesen mutat is egy bolti csöcsöt, ha valaki direkt csináltat olyat, az elmebeteg. A legviccesebb Vica-beszólás itt az, amiben az alulöltözöttségre panaszkodik, mármint a násznépére, miközben úgy ül a széken, hogy csak azért nem látunk fel a pinájáig, mert keresztbe tette a lábát. Jó, a mögötte látható miniszoknya-fekete harisnya-tornacipő kombó tényleg merész. Jönnek Béciék, Adriennen szép a ruha, Béla fess, igen? Igen. A ceremóniát az arák végigpofázzák, mert szóltak a szerkesztők, hogy csináljanak valamit a pénzükért.

vlcsnap-00013_2.png

Na, menjünk be, megvan a nagy találkozás Aurelióval, akit Vica kapásból lekövérez, és alacsonynak tart, ügyes.

Nem volt maradandó élmény, hogy az Aurelio leült mellém. (Vica)

Nyitótánc helyett nyitódal lesz, jóhogy, Dzsí ebből él, promózni kell az új kislemezt, a végére mondjuk egy letöltési linket el tudtam volna képzelni, de nem volt ennyi vár a pucájában. Ja, ez nem is új nóta. Rózsa szerint ha egy férfi énekel egy nőnek, az szeretetteljes kapcsolatot feltételez. Erről szerintem Rihannát és Chris Brownt is meg lehetne kérdezni, de nem akarok ízléstelen lenni. A buli nem lesz egyszerű, minden asztalra tettek egy kártyát, rajta egy zenekarnévvel (Edda, Hungária, stb.) és amikor a vőfély ezt emlegeti, fel kell állni és táncolni kell. Vica kissé pikírten megjegyzi, hogy ők csak hárman vannak meg Au, és mi lesz, ha a Hungária szóra Au előveszi a farkát és berázza. Nem rázza.

Magamat én úgy definiálnám, hogy egy kicsit gátlásos vagyok. (Heni)

1_1.gif

A tánc után jöhet a kaja, fácánleves, reszelt répa, satöbbi.

Távol áll tőlem ez a galambtéma. (Rózsa)

Rózsa nem volt ott minden környezetismeret órán. Vicának nagyon ízlik a leves, tökéletes a tálalás, mondja, de gyenge pontnak tartja, hogy kaja közben nótát lehet kérni, mert neki a nótáról egy tragédia jut eszébe, így sír, ha meglát egy hegedűt, akkor csak ez jut eszébe. Jönnek a sültek, a kaja kurvajól néz ki egyébként. Az arákhoz leült a zenekar is, szóval a pótasztalt kapták, ejnye, és Aut is csak azért hívatta meg a produkció, hátha faszt ráz, ne már. Én a pontozásnál ezt vastagon beszámítanám. Heni bajban volt a salátástálak láttán, mert azt most külön kell enni? Vagy a húshoz? Ami később jött? Vica diétázik, így a nokedlitől még jobban fér, mint Au farkától, de nem kap nokedlit. Tánceválá répka c mákom, mindenki bulizik.

A folytatásban Adri és Béla is bokszkesztyűt vesz valamiért, senki nem érti, hogy mi van, de valami játék lesz ez, ki az úr a háznál vagy mi, de ebből a képernyőre egyelőre csak egy táncikálás jut, VV Gigi úgy rázza a seggét, mint annak idején az erotika expón a “szopnék” feliratos pólójában. Vica szerint Giginek botrányosan jó teste van, ami vele szemben nem fair. Utána lesz még ilyen beöltözős tánc is, meg Boney M-playback, és Adri kap egy tortát, mert szülinapja is van, de elejti, mert béna. A hangulat kurvajónak tűnik. Vágás, az arák ülnek az asztalnál, és a következő beszélgetés hangzik el:

V: - Az Szerbia. Azt mondta, hogy Kárpátalja, az Szerbia.
R: - Az nem ott van.
V: - Nem? De. Szerbia.
H: - Kárpátalja sose volt Szerbia.
V: - Hát mi?
R: - Szlovákia.
V: - És mi Szerbia?
H: - Vajdaság.
V: - Ja! Na jó.

És még nincs vége, Vicus a kamerába meg azt mondja, hogy

A vőfély azt mondta, Kárpátaljai, az Szlovákiát jelent. A kultúrájuk közel áll az én erdélyi ízlésemhez.

2_1.gif

Tessen csak ízlelgetni. A buli nem rossz, Heni viszont ki van rekesztve, vagyis úgy érzi, és inkább leül telefonozni, mert Vica és Rózsa nem viszi táncba, ha jól értem. Vica szerint ő Vica, és az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát, mindenki más le van szarva. Rózsa is jót bulizott, volt menyecsketánc is, lányrablás, aztán meg vége lett a dolognak, és jönnek a pontok, melyek közül csak párat tudunk meg most, Rózsa a ruhára 9 pontot ad, mert ugyan kurvajó ruha, de neki nem tetszik, Heni 8 pontot ad a helyre, Vica meg 15 pontot a hangulatra, mert az időzítés elcsúszott.

Na, irány Dominika. Röpülővel, jóhogy. Rózsa és párja a Tisza-parton ismerkedett meg, és volt listájuk, bakancs, ki mit akar még megnézni, és egy közös pont volt rajta, Dominika, amit egy utazási iroda katalógusában találtak meg, mert ez itten a legszemérmetlenebb termékelhelyezés evör. Vágunk a reptérre, hajnal van, az utazási irodás csaj várja őket, nahát. Rózsa a menyasszonyi ruhát is viszi magával, jó kezekben lesz a reptéri rakodóknál. Heni most repül először és be van szarva, Adri meg a hajnali indulás miatt kissé gyűrött, kb. 20 évvel tűnik idősebbnek, mint az előző szegmensben. Vica szerint kaland lesz. A vágás fura, hol Ferihegyet látjuk, hol meg egy mozgójárdát, ami ott nincs, Münchenben viszont igen, ahol a csatlakozásra várnak, Adri pl. egy kolbásszal a szájában. Vica és Adri simén alszik a gépen, Heni ehhez túl ideges.

Na, Dominika. Az arák nagyon remélik, hogy jó buli lesz, mi is. Tiszta romi lesz, mondja Vica, aztán bealszik. A helyszín egy tengerparti szálloda lehet, mert nem mutatják, csak egyből a partot, ahol Vica bezsong a motorcsónakok láttán, ja, hogy most viszik őket a szállodához, értem. Heni sírásig hatódik a fehér homok és a tenger láttán, rendesen megható, ahogy sír a kamerába. Menet közben valami magyar faszi kiugrik a csónakból és tengeri csillaggal való fotózásról beszél, mi a faszom ez, egy megfilmesített prospektus? A hajón igencsak mobiltelefonnal vették fel a jeleneteket, de nem jól, hanem szarul, mi az isten van itt? A csajok bemennek a vízbe, és tényleg, mobillal vették őket, pompás, production value kimaxolva. Heni mindenképpen vissza akar jönni ide, mert nagyon jó hely.

Na, megvan a hely, esküdjünk már. A buli, amit a helyi erők szerveznek, láthatóan a leglehúzósabb turistacsomag, rémes az asztal, a székek, a dekor, egy faszi pálmalevelekből fon valamit, kempingfíling van, mondja Vica, közben a sminkelés-átöltözés ott megy a parton, tényleg fapados az egész, amivel semmi baj nincs, csak éppen akkor ezt nem kell egy műsorban bemutatni, mert érdektelen. Rózsa állítólag ideges volt és feszült, jó, házasságkötéshez készül éppen, milyen legyen. Heni kurva éhes, ami szar, de hát még ceremónia sem volt sehol. Hopp, jön a kaja. Vagy hal, vagy hús. Heni nem ezt várta, hanem helyi jellegzetességeket, asztalra pakolva. Hát az nincs. Adri és Heni nem halazik, Vica bezzeg rákot zabál, neki van esze egyedül. De ez most csak valami kóstolás, vagy mi? Vagy ez a lagzi? Adrienn csirkét evett salival, oszt jó. Heni szerint ízetlen és száraz volt a kaja.

Az ifjú pár egy külön asztalnál ül, fagyos hangulatban, nem értem itt mi történik, esküszöm. Adri panaszkodik is, ő foglalkozott a vendégekkel, Rózsáék leszartak mindenkit. A kaja után lesz a ceremónia, a naplementében, előtte fotózás. Rózsa ruhája megúszta a reptéri kalandot, de ez az egész esküvő egy elképesztően elbaszott valami, se scriptelve, se összerakva nincs rendesen, ennyire amatőr munkát én nagyon régen láttam a tévében, a hangja pocsék, a képe csúnya, a sztorinak nincs íve, eleje, vége, semmije. A ceremóniát egy magyar faszi vezeti le, nem tom mennyire hivatalos az ilyen, gondolom semennyire. Igen? Igen. Adri szerint Rózsa leszarja az egészet, hát nem túl boldog, az látszik. Az esküvő után Rózsáék balra el, majd a kamerába azt mondják, hogy pont olyan volt minden, mint elképzelték. Hát, elég szegényes a fantáziájuk.

A pontozás előtt nyaralós videórészleteket látunk, medencébe ugráló, a hely szépségeit bemutató fajtát, reklámfilm az egész, és rossz, és én most kibaszott ideges vagyok, mert az egyik kedvenc műsoromat sikerült elbaszni. A pontozás: Heni a ruhára 5 pontot ad, Adri a hangulatra nyolcat, Vica a helyszínre 8-at. Jövő héten jövünk, remélem nem fizetett reklámfilmekkel.

Spanjaimmal Dominikába':

vlcsnap-00044_1.png 

Címkék: négy esküvő
23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2016.04.30. 10:26:42

Má' megint jó, könnyesre sikeredett a poszt, kösziii!:)
A földrajzi tudnivalókért külön köszike:D, nagy lemaradásba vótam, h mennyit és milyen gyorsan változik a Főd cirkulációja?!:))))
Adri ruhája tetszett, a csipkebetétes felső rész szolidan szépséges volt, és végre nem az az unalmas, vállam-hátam-meLlyem kidomborításos, pánt nélküli egyenruha már.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 23:50:11

@Akármi Áron: Adri ruhája valóban szélp,de nekem olyan idegen violt a csajszin

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.01. 06:28:46

@PeniValdes: @Akármi Áron: még mindig nem láttam azt a szar ruhát, azt hittem, h lesz róla itt egy kép :S

De a poszt jó lett :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.01. 06:42:09

Azt a ruhát meg kellene nézni közelebbről is. Mert végül is nem igaz, h nincs kép :D

Mirocska 2016.05.01. 08:54:09

Nekem Rózsa ruhája is csak addig tetszett, amíg előlről mutatták. Oldalról látszott, hogy kb. 5 centire eláll a mellétől, ami szerintem inkább vicces volt, mint csinos.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.01. 10:08:11

@Mirocska: Rose ruhája nem illett a tengerparti esküvőhöz

2016.05.01. 11:16:43

@PeniValdes: sztem sem, oda vmi tök egyszerű szabású, egyszerű vonalú, szellős-lebegős, olyan selyemkombiné szerűség jobb lett volna talán.
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: az első képen látszanak valamennyire....vagy te a mrs.Sixx-ére gondolsz? ;) ;)

nekem ebből a négyesfogatból évatroll lesz a kedvencem, már látom XD

2016.05.01. 11:34:56

@Mirocska: lehet h kidietazta magat belole az eskuvoig....

2016.05.01. 11:47:35

@PeniValdes: persze, bmi lehet, de azért a nagy napnak tartott nagy napra próbál mindenki a legjobban választani, legalább úgy h méretben passzoljon (ízlés az más tészta, kinek mi tetszik, ugyi), ezért tippeltem inkább a diétára.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.01. 11:54:35

@Biriksz_Krokiksz!: sokaknak a méret és testalkatismerés is problémás

2016.05.01. 12:02:34

@PeniValdes: na dehát felpróbálja, csak feltűnik, h az a ruha nemgyerebe...meg általában nem is egyedül van ott a ember lánya, visz segítőt is...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.01. 12:04:37

@Biriksz_Krokiksz!: jaj már ne légy ennyire naív,kroki létdre...

2016.05.01. 12:09:18

@PeniValdes: én csak alapból feltételezem mindenkiről, h körültekintően jár el és törexik a tökéletességre, na! XD

2016.05.01. 12:16:53

@PeniValdes: jahh, akkor tényleg naiv vagyok XDXDXD

2016.05.01. 12:19:30

@PeniValdes: mekkora mákom van! XD

candyperfumegirl 2016.05.03. 09:46:43

"Spanjaimmal Dominikába':"

Ezt valaki árulja már el nekem honnan jön. Annyi helyen látom ezeket a formulákat, és most biztos tök hülye vagyok, de idegesít, hogy nem tudom az eredetét.
süti beállítások módosítása