Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x15 - A millió dolláros hegy

2016. április 21. 15:00 - Chat Géza

Az múltkor már kiderült, hogy párker Snábel nagyon jó taktikát és nagyon jó területet választott. A kérdés, hogy folytatódik-e a sikerszéria. Tony-nál a helyzet olyanra fordul, hogy indokoltá válik a sípológép használata. Hoffmanék meg egymás szakállát zabálhatják idegességükben.

kepernyofoto_2016-04-21_8_06_33.png

Párker Snábel kis dombján minden rendben halad. Egyedül egy munkás panaszkodik, hogy szerinte nem kellene ennyit üzemelnie a mosónak. Tény, hogy egy két helyen kilyukadt valami rács, amit gyorsanan orvosoltak is, de az átmeneti megoldásokon túl itt tartós javításokra van szükség. Rick is azt mondja, hogy ja, szar ügy, hogy folyton mennie kell a masinának, de Parker ezt adta ki ukázba, vele meg vitatkozzon az, akinek két anyja van. Mint kiderül, ez a csávó egy spion, egy teve, aki köp, mert hirtelen a semmiből egyszer csak megjelent a Goldzilla tulajának az ipari kémje, hogy lemeózza a gépet. A vizit után le kell állítani a mosót és meg kell csinálni rajta mindent, különben jönnek és elviszik, akkor meg aztán befellegzett az aranyásásnak. Összesen 12-14 órát állt le a gép, Parker se kapott szívbajt, pláne, hogy a heti mérlegelésnél is 350 uncia aranyat tudott felmutatni egy olyan lábosban, amiben én általában csirkét szoktam kirántani.

Közben egy fordított fogadás is megköttetett Hoffman és Parker között. Ha Parker nyer, azaz több aranyat talál, akkor KIFIZETI azt a konténert, amiért most alkudoznak éppen. Ha nem, ha kevesebbet sikerül kimosnia, akkor viszont Hoffman ajiba odaadja neki. Ennek mi az értelme? Hát az, hogy Hoffman tudja, hogy Parker le fogja őt nyomni, így szinte biztos, hogy még plusz 15000 dolcsi üti a markát. De ha mégsem így lesz, akkor az azt jelenti, hogy Parker nagyon elcseszett valamit, akkor meg ő nem akar még bele is rúgni a földön fekvő emberbe, hanem szánalomból szívességet tesz neki. Ki van ez találva, de Parker belemegy. Hoffmanék területén az van, hogy az utolsó fedőréteget is eltávolították, így elkezdhetik a Monster Red közelébe felhalmozni az arannyal teli millió dolláros homokozót. Igen ám, de  a futószalag bemondta az unalmast. Valami műanyag tárcsa ment tropára, amit a szerelő, Juan pikk-pakk, két nap alatt királyul meg is tudna oldani, de valaki beböfögi, hogy két komponensű epokszi gyantával simán meg lehetne ragasztani a cumót, oszt már hasítana is a futószalag. Ok, legyen így. Megcsinálják, szar ötlet volt, jobban füstöl, mint valaha. Juan éjjel is dolgozik, hogy patent legyen, és lássatok csodát, működik a filléresnél kicsit drágább megoldás. Mérlegelés: 160 uncia. Múltkor is el voltak maradva a heti 200-tól, most is, és valószínűleg legközelebb is el lesznek. Nincs mit tenni, csak imádkozni.

Tony eközben megmutatja Gene-nek az újabb kotrót, ami csudálatos, fantasztikus, lélegzetelállító, meseszép, csak nincsenek meg a vödrök. 77-nek kellene lennie, de csak 37-et találtak. Semmi gond, pénz nem számít, abból van a legkevesebb, úgyhogy helikopterrel elvitetik az egyik vödröt, hogy annak mintájára csináltathassanak még 40-et. Jövőre kész is lesz. Az üzemben lévő kotrónál meg az van, hogy valami elcsesződött a szőnyegeknél, felhalmozódott  a csomó szemét, így nem tudni, hogy mennyi arany van benne. Ebből elég. Nagy hirtelen lezárják a terelő izéket, hegesztenek, toldoznak, új 3 tonnás valamit hozatnak, arra rácsokat helyeznek, és már kész is a kiválóan működő cucc. Merthogy a 24 órás üzemeltetés után a gyors teszt után kiderül, hogy végre ott van az arany, ahol lennie kell: Tony kis tálkájában.

Aranyláz Alaszkában ma (csütörtök) este 21:00-kor a Discovery Channel műsorán.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása