Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x22 - De-Void

2016. április 19. 15:00 - Smiley93

Dereklak, apa-fia találkozás: itt tartottunk a múltkor, s pontosan innen is folytatjuk. Zsaruapu – fia jól felfogott érdekében – megbilincselné Stilest, aki jámborul hagyja is. Aztán ördögi vigyorra húzódik a szája, színház volt az egész, Stiles írmagja se található ebben a testben. Ekkor lép akcióba Allison meg Derek, Stiles mindkettejüket kenterbe veri, mire Vadászapu fegyvert fog Múmia-Stilesra – Zsaruapu meg Vadászapura, a fiát senki se lövi le, punktum. Patthelyzet, mindenki ordibál, közben besötétedik, s Maszkosék teszik tiszteletüket az ablakon át érkezve, már csak Scottot hiányolja Múmia a partiból. A többieknek persze nincs idejük fanyalogni a társaságon, Maszkosékkal bocsátkoznak harcba. Főcím.

2.jpg

Késve bár, de megtörve nem érkezik Farkasfiú meg Kira Dereklakba, ahol már végetért a buli, s éppen a képletes takarítás zajlik. A sebek nyalogatása mellett a fáradt csapat helyzetet jelent a frissen érkezőknek: Maszkosék meg Stiles eltűntek. Mrs. Yukimura eközben a titkos fegyver elrejtésén munkálkodik, s ez ügyben Rhys aka ifjú Múmia testét keresi fel. Itt lel rá Stiles, aki játszi könnyedséggel elorozza tőle a fegyvert, s uccu, magába döfi a kést. Nyilván nem öngyilkossági szándékkal, hanem hogy így terjesszen még több káoszt és pusztítást a világon, a sebéből kiözönlő legyek segítségével. A gonosz rovarok meg is találják első áldozatukat, az öntudatlanul fekvő Isaac személyében.  

4.jpg

Kira Farkasfiúnál csövezik éjjel, hiába, nem mindennap tudja meg az ember lánya az anyjáról, hogy egy fiatalos kilencszázas. Scott megértő és nagylelkű, így átengedi az ágyát a lánynak, míg ő a fotelben alszik. Tartják is ezt a felállást úgy két percig, mikor is Kira az ágyba invitálja a srácot, s egymás karjaiban alszanak el, a háttérben egy idegesítő légy zümmög türelmetlenül gazdatest után kutatva. A küldetésről hazatérve Allison faggatja az apját, tényleg lepuffantotta volna Stilest? Vadászapu hümmög egyet, azt én sem tudom, lányom. Hát Allison pont ezért hatástalanította apja fegyverét jó előre, amit amaz büszke mosollyal nyugtáz, ezért a nők a vezetők minálunk, Vadászoknál!

5.jpg

Allison ennyi izgalom után végre nyugóvóra térne, ám a szobájában az ágyán ülő Isaac lepi meg. Aki meglepően jó fizikai állapotban van, s hozzá elég furán viselkedik. Dereklakban se alszik senki: Főfarkas a Stiles által felállított sakkjátszmát rekonstruálja, hátha kifundál belőle valamit, Pszichóalfa meg lekukkant az emeletről okoskodni egy sort. Kifejti, hogy Derek ötlete eleve kudarcra ítélt, főleg mivel a sakk Stiles, nem pedig Múmia szakterülete. Néhány sebkezelési tanáccsal zárja a monológot, a Főfarkas vállán éktelenkedő, Maszkosék által hátrahagyott, gusztustalanul váladékozó vágásra utalva, majd elhúzza a csíkot. Ekkor zümmög be egy Múmia-féle légy az ablakon, s szépen bemászik a gondolataiba merülő Főfarkas bőre alá.

6.jpg

A lacrosse-öltözőben Meleg Danny meg Jóiker dumálnak utóbbi parádés pályán tanúsított teljesítményéről, amikor Ethant egy Múmia-féle légy fertőzi meg. Rögvest hangot is ad pár elnyomott sérelmének, főleg irritáló testvére zsarnokoskodásáról panaszkodik. Ezen felbuzdulva közös zuhanyzásra invitálja Dannyt. Eközben gonoszabbik fele Menőcsajjal kocsikázza körbe a várost Stilest keresve, azonban eltévednek. Ennek legkézenfekvőbb oka az, hogy Lydia be sem kapcsolta a gps-t, pedig szentül hitte, hogy az alapján vezet. Oké, akkor padlófék: a kocsiból kipattanva Stiles eszméletlenül fekvő testére bukkannak, akkor ez most csapda vagy csapda? Csupán egyvalami biztos: hogy Gonosziker fülébe máris belemászott egy Nogicune-légy.

7.jpg

Az együtt töltött éjszaka után Allison arra ébred, hogy Isaac a fegyverarzenálját kóstálja, a leghalálosabb darabokat keresve. Rájuk is lel, s egyértelművé teszi, hogy az ikrek ellen kívánja bevetni őket. Allison tiltakozik, s már pattanna is ki az ágyból, hogy tettlegesen is meggátolja a srácot, ám az elővigyázatosan az ágyhoz bilincselte. Ki korán kel, ugye. Menőcsajék McCallékkal meg Állatdokival kiegészülve hazaviszik az eszméletlen Stilest. Utóbbi gyorsan megvizsgálja a pácienst s azt a bizonyos vágást a hasán, s megállapítja, hogy feltűnően gyorsan gyógyul. Farkasfiú örömködik egy sort efelett, a többiek se értik, pontosan miért. Farkasanyu hívja is exférjét, ám az lazán kinyomja, hiszen roppant elfoglalt ember ő. Most éppen Zsaruaput nyaggatja a rá váró meghallgatással, ahol ha nem jelenik meg, ő bizony elegánsan (és örömmel) kirúgja. Zsaruapunak azonban a munkája jelenleg a problémái sorában igen hátul helyezkedik el, úgyhogy mérsékelten izgatja a dolog. Farkasanyu közben újra csörög.

8.jpg

 A Jófiúk csapata eközben az ájult Stiles teste felett töri a fejét, mitévők is legyenek most, hogy itt hever előttük a tehetetlen ellen. Gonosziker leláncolná vagy valami, Állatdokinak azonban jobb ötlete támad, elvégre ő erre a forgatókönyvre is készült egy cseles kis szerrel/praktikával. Gyorsan lecsepegteti Stiles torkán a csodaszert. Attól a páciens rögtön életre kel, s nagy vehemenciával fojtogatni kezdi Aident. Miután leszedik (a bizony nem lekötözött) Stilest Gonoszikerről, Múmia fintorogva veszi tudomásul Állatdoki meglepetését, a Kanima mérget (taps Állatdokinak és köszönet Menősrácnak, ismét). Aztán az ikrek közötti kötésről kezd el filozofálni, milyen szép dolog is az, hogy az ikrek képesek megérezni egymás fájdalmát, igaz-e, Aiden? A hallgatóságnak kicsit lassan esik le a kisvárosnyi célzás, így Múmia elhinti, Jóiker a suliban, és vélhetően bajban van, Aiden el. Stiles még járatja egy kicsit a száját, mire Állatdoki leragasztja, hátha akkor elhallgat. Mondom, hátha.

9.jpg

Elkezdődött Zsaruapu meghallgatása, ahol a seriff esetein fogják átrágni magukat közösen – akad itt egy hatalmas kupac megoldatlan ügy/kudarc meg pár sikeres ügy aktája valahol a háttérben. Biztató. Hasonlóan biztató hőseink Múmia elleni küzdelme is, Állatdokinak az a sanda gyanúja, hogy alábecsülték a sötét rókát. Erre mondják, hogy jobb későn. Allison Isaac ügyében riadóztatja Vadászaput, aki épp indulna felfegyverkezve a suliba, mikor Főfarkas toppan be a Talia-féle karmokkal. Ennyi – prezentálja a karmokat – maradt az édesanyámból, miután az idegbeteg húgod (akivel, zárojeles megjegyzés, Főfarkas eltöltött pár kellemes pásztorórát, zárójel bezár) rágyújtotta négylábú családomra a falkatanyát, s hozzá olyan ádáz képet vág, hogy Vadászapu izomból rászorít az övébe tűzött fegyverre. Későn, már kapja is az arcába Főfarkas karmait.

10.jpg

Farkasanyu Stiles sebét ápolgatja (igen, azt, ami kvázi begyógyult), mikor a fiú szeme elfátyolosodik, s mire lecseppen az első magányos könnycsepp, már le is került a ragasztószalag a szájáról. Hiba, mert ez persze csak egy Múmia-féle színházas trükk volt. Kihasználva a beszélőt, a rókaszellem gyorsan meglebegteti Farkasanyunak, hogy tudja a sötét titkot, miért is hagyta el anno családját McCall apu. Ebben a sztoriban Farkasanyu a sáros, Scott meg is gyűlölné érte bizonyosan, de mókás is lesz elmondani neki, amit Stiles éveken át elhallgatott baráti jóindulatból. Ragasztószalag vissza, de itt légy nélkül is sikerült elkezdeni a káosz terjesztését. Zsaruapu meghallgatása a vége felé közeledik, a seriff az utolsó szó jogán közli, rúgják ki, ha akarják, s azzal a lendülettel lépne is le. A háttérben sasoló McCall jelentkezik ekkor szólásra, ajaj, mi lesz itt.

11.jpg

A Múmia-ellenes kupaktanács már annyira kétségbe van esve, hogy Stiles Scott általi farkassá avanzsálását fontolgatják. Az ifjú alfa azonban a rizikófaktorok (halál, Stiles négylábú élettől való esetleges idegenkedése) okán egy tapasztalt farkas segítségéhez folyamodik – az adu ász Főfarkas helyett azonban Pszichóalfát szólítják a porondra. A szakértő elveti a harapás ötletét, s inkább a karmos agyban turkálást javasolja, úgyis az elme a harc igazi színtere. Egy másik harc helyszínévé az iskola válik, ahová Gonosziker érkezett meg, eredetileg hogy tesóját mentse, ám miután Jóiker nincs is bajban, ellenben lacrosse-os terveket szövöget a tesója háta mögött, gyorsan egymásnak esnek. Isaac döntetlenre hozza ki a küzdelmet, mikor gyorsan leteríti mindkettőt.

12.jpg

Menőcsaj Pszichóalfával egyezkedik annak segítségéért, sikerrel. A terv: Farkasfiú bemászik Lydiával Stiles agyába, hogy ott visszarángassák az igazi Stilest teste uralmára. A suliban Isaac már a gyufát keresi, amivel elégetheti az eszméletlen ikrek testét, mikor Allison meg Kira duója érkezik, hogy szembeszálljon vele. Scotték eközben útra kelnek Stiles agyában, ahol kalandjaik két Visszhangos házbeli ágyhoz szíjazva kezdődnek. Látjátok, gyerekek, ezért nem mászunk bele más fejébe!

14.jpg

Vadászlakban is felgyújtásos gyilkossággal tervez bosszút állni Főfarkas Vadászapun, aki ott van lemaradva, hogy ők Derekkel éppen legjobb haverok lettek. Amaz őrülten vigyorogva közli, ő bizony utálja a komplett Vadászfamíliát, éppen ezért növeli az élvezeteket azzal, hogy Allison szeme láttára fogja felgyújtani az apját. Ha már apák, ugorjunk vissza az őrsre, ahol a még mindig seriff Zsaruapu hálálkodik McCallnak, aki akármit is mondott, de azzal megmentette az állását. Erre amaz beismeri, hogy a Zsaruapu kirúgatásán való munkálkodás csak fedősztori volt, valójában azért jött Beacon Hillsbe, hogy maradhasson is. Zsaruapu hálából megdobja egy jótanáccsal: ha legközelebb látja Farkasfiút, mondja el neki, miért is távozott anno. Ámen.

16.jpg

Emlegetett fiú továbbra is Stiles agyában raboskodik, mígnem Menőcsaj emlékezteti rá, hogy szupererős vérfarkas, szóval akár ki is szabadulhatna. Jogos meglátás, Scott röpke három évad alatt se szokta meg a szupererőt, ez van. Ezután útra kelnének, ám Lydia orra előtt bevágódik az ajtó, így a szobában ragad. A helyiság gyorsan alakot vált, a lufik záporoznak az égből, azt a bizonyos éjszakát idézzük meg, amikor Menőcsaj begyűjtötte Pszichóalfa legendás harapását, a különbséget a múltbeli valóságtól a táblára rajzolgató Múmia jelzi. Menőcsaj teste a traumára orrvérzéssel reagál, ezért Pszichóalfa a jelenbeli valóságban ráüvölt, hogy szedje már össze magát, erősebb ő ennél.

18.jpg

Farkasfiúnak kellemesebben telik az ott-tartózkodás, Allisonnal smárol a lány szekrényében. Némi fáziskéséssel leesik neki, hogy ők már nem is járnak, úgyhogy nem teljesen oké a titkos etyepetye se, s kitör a szekrényből. Ugyanekkor Menőcsaj is összeszedi magát, s elrohan Múmia elől, így mindketten a nemetonos fehér teremben kötnek ki. Középen, megszokott helyén a Nemeton áll, rajta vert tábort Stiles és Múmia, s nagyban gót játszanak. Hőseink neki is lódulnak, s kiabálva próbálják felhívni magukra barátjuk figyelmét, mindhiába.

15.jpg

A suliban Allison meg Kira egyesítik erejüket a légyszállta farkasok ellen, Vadászapu pedig frappánsan kiszabadítja magát a székhez kötözött pózból (Vadászkiképzés, első lecke), s lefegyverzi Dereket, fordult a kocka. Stiles agyában is fordul a kocka, amint Menőcsaj kiokoskodja, hogy Scottnak alfaként kéne szólítania a falkája tagját, Stilest. Egy üvöltés, s a társasozó Stiles máris löki le a táblát a földre, a valóságban meg a gonosz légy befolyása alatt állók rogynak össze sorra ártalmatlanul.

21.jpg

Végszóra Farkasfiú meg Menőcsaj is magukhoz térnek, ám Stiles továbbra is eszméletlen. Pszichóalfát mindez hidegen hagyja, már rángatja is el Lydiát, a nevet követelve, amit a segítségért cserébe megalkudtak. Malia, nesze neked. Mintegy varázsszóra, Stiles is felriad, ám ő fuldokolni kezd, s Múmia komplett kötszerruháját felöklendezi.

23a.jpg

A kiköpött anyagból pedig ki más, mint maga Múmia ölt alakot, majd a finoman szólva riadt közönség felé tesz pár bizonytalan lépést, mire Farkasfiúnak meg Pszichóalfának eszébe jut, hogy lefogják az ellent. Aki igen furcsa hangokat ad ki, mintha valaki lenne a kötszer mögött – s valóban: Stiles bukkan elő a kötszer fogságából. Itt álljunk meg fejszámolni egy sort, két Stiles az pont eggyel több a kelleténél – ekkor ocsúdnak a bamba nézelődők, hogy a másik Stiles időközben meglépett Lydiával, gratulálunk a díszes társaságnak, kezdődhet/folytatódhat Múmia hajkurászása.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása