Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x21 - Attila gigantikus, önnön vállalt keresztje

2016. április 14. 07:28 - sixx

screen_shot_2016-04-14_at_07_04_02.png

Ez az epizód megint azok közé tartozott, melyekben csak pár karaktert követünk közelről, a többieknek végszó jut jó esetben, már ha az jó eset, ha Szinti beszél, ugye, ezt el kell dönteni majd egyszer, ha lesz rá érkezésem megszavaztatom, ahogy azt is, hogy Zé vehessen-e magára a jövőben a kelleténél minimum egy számmal kisebb felsőruházati terméket, és elfogadható-e a XXI. században, ha egy tévés műsorvezető külsjére a gigerli a legtalálóbb szó.

screen_shot_2016-04-14_at_07_04_54.png

A tegnapi egy óra 73 százaléka arról szólt, hogy Attila nagyon nekidurálta magát, és miután úgy döntött, hogy ő a tanyasi lét egyéni válfaját űzné a legszívesebben, elkezdett összeácsolni egy virtuális keresztet szalmából, a léceket ganajjal összetapasztva, és az epizód közepére sikerült is felmásznia rá, és csak egy paraszthajszál választotta el attól, hogy Pista heréivel sikerüljön szeget vernie önnön csülkeibe. Ne szaladjunk előre ennyire, a nyitányban Attila, Dia és Heni tejterméket állítanak elő, először ők maguk sem biztosak abban, hogy mi lesz a cuccból, túró vagy sajt, aztán a sajt mellett döntenek, jó, legyen sajt. A többiek a kismalacokat etetik, az idill teljes. Heni szerint Diának csöpögtetnie kell a cuccot, Dia nem biztos a dolgában, sose egyforma a cucc a végén. A két Sándort nem látjuk dolgozni.

screen_shot_2016-04-14_at_07_05_08.png

Attila kálváriája azzal indul, hogy Gergő, a tehenészetbe beosztott társa megy, és ganajozik egy kicsit, tessék-lássék csak, aztán otthagyja a szarhalmot, a vödröt, a gereblyét az istálló előtt, Turner meg mehet ki ugrálni a mezőre. Attilát az agyvérzéstől egy hajszál választja el. Tarzan berohan az ő háromgyerekes Jane-jéhez, a riportban ez így jön le:

Itt bevonult valamiért a köztudatba, hogy Gergő a kutyás isten. Nekem meg sehol sincsen.

Estefelé Attila és Gergő fej, Attila előkapja a délutáni ganajhalomotthagyást, ami jelenleg súlyosabb báncselekménynek számít itten, mintha valaki Pistát kasztrálná, és a herékből biliárdgolyót esztergálna. Gergő végtelenül nyugodt, és nem érti mirefel ugat Attila, a riportban azt mondja, a titok nyitja, hogy Attila lófaszjóska, és nem képes semmit ellátni, a legjobb megoldás ilyenkor pedig az, hogy valaki mást kezd el baszogatni. Ez, mármint a baszlatás folytatódik, Attila megtalálja Brigit, és sírva könyörög neki, hogy beszéljen Gergővel, mert ez így nem megy, nem veszi komolyan. És beszámol a BŰNTETTRŐL. Gergő bent éppen malmozik, Brigi mondja neki, hogy beszéljék már meg Attilával amit lehet, mert ez így nevetséges. Az az egy szerencse, hogy Norbi vagy nem hallja ezt, vagy ólmot öntöttek a fülébe, ellenkező esetben ő is beszállna a szájkaratébe, tán még köpködés is lenne.

screen_shot_2016-04-14_at_07_05_24.png

Attila odakünn cigit sodor és apátiába esik, virtuális tintával a homlokára mártírcímert varrt, de nem látja senki, amitől még idegesebb. Brigit gondolkodás nélkül megvádolja azzal, hogy Gergőt a pinája miatt előnyben részesíti, majd aszongya, ő nem fog a kutyásemberrel dolgozni. Jó, mondja Brigi, aki kibaszottul unja már ezt a szarakodást, bemegy, és kerít egy fejőnőt, Henit, aki nem örül a dolognak, mert be szokott gyulladni a keze a fejéstűl. Gergő kiakad, faszomat már, kamuszöveg, nem bírja a melót, oszt erről van szó. Attila felpattan, akurvaanyád, beront, és aszongya, hogy Gergő nem is létezik, csak előad egy sztorit. Én ezt nem értem, de legyen ez az én bajom. Norbi a biztonság kedvéért bepróbálkozik azzal, hogy rábíztak valamit Attilára, amit nem végzett el, így meg kell baszni érte, a kis geci. Attila Pista gazdája lesz.

screen_shot_2016-04-14_at_07_05_50.png

Éjjel, miközben Gábor úgy horkol, mint egy 46 éves blogger, akit véletlenül nagyon jól ismerek, Attila a kismalacokat szoptatja. Közben történik egy furcsaság: amikor a kismalacok már teljesen megbolondulnak, és egyszerre akar szopizni mind, Attila aszongya valakinek képen kívül, hogy adjatok már egy másik cumit, mire oldalról benyújtanak neki egyet - a totálképben látszik, hogy egyedül van, az üveget csak egy operatőrtől kaphatta. Ejnye. A kismalacok viszont kibaszott aranyosak.

screen_shot_2016-04-14_at_07_06_10.png

Attila reggel úgy dönt, hogy ha már mártírhalál, akkor legyen látványos, és mire a többi tanyasi felébred, ellátja sz összes állatot a teheneken kívül. Mindet, baszki. Ad vizet a nyulaknak, ganajoz, és Pistát etet, aki cserébe majdnem leharapja a farkát, de nincs szerencsénk. Mire reggel Sanya, akinek tegnapi, rejtélyes rosszulléte már elmúlt, leballag, minden puccba vágva, így amikor Sanya kiüríti a vizet, az tiszta víz, nem tegnapi koszos, Attila meg kihasználja a helyzetet, és lebassza Sanyit, látod, bazdmeg, ha odafigyelnél, és nem rutinból borogatnád a vizet, nem öntöd ki a frisset. Sanya vállat von, felmegy, és Briginek mószerol, aki később falugyűlést rendel el, Attila lécci, ne végezd el a többiek melóját.

screen_shot_2016-04-14_at_07_06_57.png

screen_shot_2016-04-14_at_07_07_12.png

Jön a helyi szatócs, és vásárolna, kap túrót és sajtot, ad érte 200 000 pengőt, aminél többet is lehetett volna kérni, de Brigi nem az az alkudozós fajta. A lóvé egyébként pont elég két kávéra és még marad is 20k. Norbi, akinek a személyisége elviselhetetlen, az egyetlen, akinek van egy csepp esze is ehhez, és javasolja, hogy innentől csak sajtot kellene készíteni, mert tovább eláll és kevesebb kínlódás. Valamiért ezt a nők nem fogják agyilag, és azt kockáztatják, hogy Norbi hatodjára is elmagyarázza, immáron emelt hangon, de valamelyik agyában felgyullad egy villanykörte, és bevilágítja az összeset.

screen_shot_2016-04-14_at_07_08_06.png

screen_shot_2016-04-14_at_07_09_01.png

Az utolsó szakaszban kiválasztunk, ami perszehogy arról szól, hogy Norbi és Attila szájjal karatézik, de úgy, hogy az ettől kicsit megszeppenő Zé is rájuk szól, hogy ezt nem vóna hülyeség megbeszélni egymással még mielőtt vér folyna, de hiába. A két alfahímnek tartott nyomorult egymásra tesz, és Attilának jut még egy jel (ő a sajátját úgy veri bele a fába Norbi neve alá, hogy a büdös életbe ki nem szedi senki), de a legtöbb lakónak Sanya van a begyében, mer nem dolgozik, de eszik, és fitnesszel. Brigi majd Attila és Sanya közül választ holnap, ha van isten, Sanyát, mert nem akarom, hogy a döntő előtt Attila és Norbi egymásnak essen, azt viszont igen, hogy kikészítsék egymást idegileg.

deadmotherfucker.gif

Címkék: a farm
331 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csincsilla72 2016.04.14. 20:07:35

@Krétagarbó: Határozottabbnak kellene lennie és ezt nem megengedni.

tejfölbiztosítás 2016.04.14. 20:16:19

Brigi is nőből van azért... Finoman szólva is sportszerűtlen, hogy nem azt mondom, hogy játszik a mulya kutyástarzan emberrel, mint macska az egérrel, de látjuk mi van. Ó, neki balanszba kell jönnie, ilyenkor mégisinkább aludj már velem, de különben ne már. Értem, hogy vívódás is van a sztoriban. Mindezeket figyelembevéve is szívesen a képpofájába vágtam volna, hogy gusztustalan amit művel. Majd köptem volna egyet a levegőbe, amit után szaladok és még szálltában bekapok.

2016.04.14. 20:19:09

sanyát sajnizom amúgy, mert nem szeretem, amikor a gyengét bántják, de amúgy meg faszér' ment be, ha nem tud sem szerepelni, sem kapcsolatokat kiépíteni?! jó, tudom, az #ismertségiért.

Zephyrous 2016.04.14. 20:19:29

Most mi a helyzet Norbi, Cinti és Dia között? Cintivel már nincs ölelkezős kifli pózban alvás, Dia már nem akarja megkanolni, vagy csak túl kevés a buli és a pia, hogy ezeket a felszínre hozza? Esetleg mindketten megorroltak rá, mert Norbi túl objektíven nézte, hogy ki dolgozik és ki nem, amit szóvá is tett nekik? Bár lehet ezek majd a holnapi adásból fognak kiderülni...

Finító 2016.04.14. 20:20:41

Holnap vagy Attila vagy Norbi megy haza, ezek összeugrottak.
Kíváncsi vagyok melyiket siratták.

perszepolisz 2016.04.14. 20:20:58

Azért ebből a hetigazdaságból még senki sem jött ki jól.

Zephyrous 2016.04.14. 20:23:46

@tejfölbiztosítás: Ahhoz képest, hogy 3 gyerekes, 35 éves asszony, úgy viselkedik, mint egy éretlen, tizenéves, tinipicsa. Valószínűleg a Kutyás nem tud a példaértékű kinti életéről, mert annak a fényében főleg nevetséges amit művel.

2016.04.14. 20:24:27

@tejfölbiztosítás: ezt megvizualizáltam :)))))))))))))
szégyelld magad, gusztustalan vagy, köpködni márpedig nem illik! XD
ismétlem magam, briddzs egy napraforgó, amikor hetigazdként lakópajtit kellett választani, akkor úgy döntött ahogy, de közben döntött a váááágy az agy fölött. (vagy a szerkik)

csincsilla72 2016.04.14. 20:26:33

Norbi sírt a holnapi előzetesben?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.14. 20:28:07

@Finító: Sztem egyiket sem. Arra tippelek, hogy Dórinak eszébe jutottak a gyermekei.

Zephyrous 2016.04.14. 20:28:28

@perszepolisz: A Vadember szerintem jól csinálta. Oké, hogy bunkó, paraszt, nem kér, hanem parancsol, de az irányító szerephez ez kell. Ráadásul az érdemeit mindenki elismerte: 1. heti totális káoszból kirántotta a farmot és újra lett pénzük, amiből élelmet tudtak venni. A többi heti gazda mindig leszögezte előre, hogy nem lesznek olyanok, mint Ati, hanem liberálisabbak lesznek. Mégsem tudta egyikőjük sem azt a hatásfokot és eredményességet elérni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.14. 20:30:00

@Zephyrous: Szépen leoltotta a vacsora beszédje ,egzavarása miatt is a Kutyást, az meg egy elnézéssel szépen becsicskult...

Zephyrous 2016.04.14. 20:31:01

@csincsilla72: Igen, meg Dóri és Dia is.

Berborosz 2016.04.14. 20:31:13

De mi volt az elején Brigi bugyijával?

Zephyrous 2016.04.14. 20:33:24

@VV Erőlegény: Azon én is röhögtem, hogy még nem is járnak, de már full papucs :D
De legjobb barátnőjét Dórit is leoltotta, amiért elkért pár dolgot evés közben, pedig egésznap dolgozott a konyhában, nem kint napozott, mint ők :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.14. 20:33:30

@Biriksz_Krokiksz!: Valami konfliktusba kerekedett Henivel is, ha jól értettem, ezért is fontolgatja a leváltását a gazdaszobából. Különben én Heni helyében magam ajánlottam volna fel, hogy kimegyek.

Finító 2016.04.14. 20:34:14

Attila ijedt és meglepődött fejjel kérdezi Norbit, hogy mit szeretne.
Norbi könnyezve közli, hogy dohányozni.
Attila reakciója erre, hogy rohadtul nem érdekli, viszont ott sír Dia is.
Dórit csak ezek után mutatják a padon.

tejfölbiztosítás 2016.04.14. 20:35:15

@Zephyrous: ne várj konzekvens szálvezetést, az átlagnéző sem vár... Nekik készül. Én már elengedtem az ilyesmi igényeket, mert epizódonként 63 hiányzó szállal találnám szembe magam.
@perszepolisz: beletelt pár olvastaba, mire leesett, hogy nem valamiféle hetilapról beszélsz.:D Nem is az a szerepe, hogy jól jöjjön ki, csak papíron hálás a feladat. De rájöttek ők már erre.
A nemalkudozással kapcsolatban, igen, egyszerű magunkat abba a hitbe ringatni, hogy a másikkal nem is lehetett volna alkudozni. Nyilván lehetett volna. Kevés hülyébb belharc (önmarc) van, mint amikor az ember nem tett meg mindent magáért, környezetéért és belül tudja ezt. Sebaj, ezt is lehet tanulni.
Briginek meg nem affektálása van, hanem mesterkélten homályos szómasszákat ereget. Meghallgatnám ordibálva, kinyílna a tere.
@mákoskecsöpösfreestylekolbász: átkozott aki ezt olvassa.:))

csincsilla72 2016.04.14. 20:35:24

@VV Erőlegény: Norbi sírós hangon közölte, hogy megy elszív egy cigit, majd a következő vágóképben mondta, hogy tudta, hogy ez lesz. Dia a szemét törölgetve állt közöttük, Dóri a tornácon zokogott.
Csak nem megszavazták, hogy valamelyik malacka a sütőbe kerüljön?:-) vagy baleset érte a játszótéren?

etikette 2016.04.14. 20:37:36

@Finító: hoppá! Akkor Cintikével lesz valami? :S

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.14. 20:38:39

@Zephyrous:Igen, mert már órákkal korábban rákészült, és annyira meg akarta már mondani a tutit, hogy nem tudott még 2 percet várni, amúgy Szintikét is meg akarta fedni, de azt vagy kivágták, vagy meggondolta magát.... Különben ez a Szinti is megér egy misét, csak Sanya még nála is jobban irritál, de ahogy Fitneszguru kiment, jöhet Szinti is, sőt már azt sem bánnám, ha kihívná.. :-) Hogy egy felnőtt férfi hogy lehet ennyire kretén, ha munkáról van szó!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.14. 20:40:29

@csincsilla72: Lehet, hogy most a négy hét összes sírós jelenetét összevágták néhány vágóképbe ? :-)

2016.04.14. 20:45:34

@VV Erőlegény: én azért nem, mert sztem marhára nem mindegy, h egy emberrel alszom fent egy elkülönített szobában, vagy egy légtérben másik nyóccal (vagy hányan vannak) ha romizni akarnak, akkor menjenek ki, de az a hely kurvára az enyém, ha már engem választottak hivatalos hálótársnak.

Zephyrous 2016.04.14. 20:46:10

@VV Erőlegény: Én leginkább azon csodálkozom, hogy egy ekkora lusta, here, fitneszbolond, spirituális hülye, hogy lehet a való életben 2 gyerekes vállalkozó. Bár ha azt nézzük, hogy Dani meg 1 gyerekes vállalkozó volt, nincs több kérdésem :D Rejtély miből élnek meg az ilyen emberek...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.14. 20:47:11

@Biriksz_Krokiksz!: jaj, aranyom, nehogy már bevedd, h ezek brigi ötletei :D

paranyuszi (törölt) 2016.04.14. 20:48:39

@terjőke kígyószisz: szerintem pár milliót már összekapart.... És emlékeim szerint 4-ik vagy 5-ik volt a VV-ben, szóval ez volt az alap.

2016.04.14. 20:50:29

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: jáááá aranyom, hát ilyennek ismersz, h megkajálnék bmit is? pláne ha nem is paleó?? (rozsdás bicikli diettán vagyok amúgy is) XD

Zephyrous 2016.04.14. 20:51:23

Ez a Brigi-Kutyás párbeszéd annyira zseniális volt a negatív sugárzásokról, impulzusokról és balanszról, hogy még Coelho szeme is könnybe lábadna...

2016.04.14. 20:56:12

@Zephyrous: odakapcsoltam a tv-t, közben elhagytam a helyiséget, és úgy fordultam, vissza, h basszus félrenyomtam vmit és ez nem az rtl :))) és akkor láttam, h bakker, de, az :))))

lac64 2016.04.14. 20:58:20

@csincsilla72: Nem letelt a hét és viszik a kismalacokat?

csincsilla72 2016.04.14. 21:04:41

@Zephyrous: Ja, és kábé pont annyi értelme is volt...
@lac64: Télleg, lehet. Viszik a gyerekeket!

csincsilla72 2016.04.14. 21:08:07

Valószínűleg Brigi megkapta az ukázt a szerkiktől, hogy nem véletlenül csináltak belőle hetigazdát és kapott külön szobát, legyen már valami digidugi. Úgyhogy kapja össze magát, Gergő készen áll, Viagra sem kell, mehet a dolog.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.14. 21:09:36

@csincsilla72: így-így. Henit kirakják, legyen konfrontáció is, sok elgyet egy csapásra.

Krétagarbó 2016.04.14. 21:21:24

@Zephyrous: nem sajnálom a cukrot tőle, de baszki, ne nyaljon már bele a cukortartóba!

Krétagarbó 2016.04.14. 21:27:04

@Zephyrous: Attis sem volt olyan eredményes, azért ne feledjük akkor a jövő termésére kapták a lóvét. Persze, kicsit összerántotta a gazdaságot, de azért messze volt az a jó irányítás fogalmától, Attis maga is egy szervezetlen, össze-vissza pali, mindenbe belekap, de nem alapos.

Krétagarbó 2016.04.14. 21:29:00

@VV Erőlegény: Én is, szerintem kellemetlen lehet ez a szitu. Kérdés, hogy a kényelem mennyit ér.

csincsilla72 2016.04.14. 21:29:18

@Krétagarbó: Igen, Dóri sírt. Lehet, hogy közölték velük, hogy egyelőre nincs több kaja, ha éhesek, meg kell enni a kiscocákat. Elég tetű húzás lenne, kinézem a szerkikből. Szegény sünöket már nem abajgatom, úgyhogy nem mondom ki.:-)
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: A jelek szerint éket akarnak verni a szöszikommandó tagjai közé.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.14. 21:31:25

Látom vót szájkarate meg köpködés is. kircsi. :-) Akkor hónap mutassák a kanolást brigi és Kongó közt? :-)

Krétagarbó 2016.04.14. 21:31:35

@csincsilla72: ne már, ezek még szopósak, nem fincsik.

Puncylla 2016.04.14. 21:36:51

@Majom1Parádé: nemnem. Gergő és Kongó között

Krétagarbó 2016.04.14. 21:37:16

@paranyuszi: 2. volt, ha Majkáról van szó. Kevéssel verte meg Szabolcs, aki megnyerte az első VV-t. (De ki az a Szabolcs?)

Perspektíva 2016.04.14. 21:38:36

@csincsilla72: Lehet hogy megkapta Brigi a feladatot, de az már rajta múlott mennyire alaposan végzi el.

Krétagarbó 2016.04.14. 21:40:41

@csincsilla72: erőlködni nem kell. ahol 3 barinő van, ott előbb utóbb felüti a fejét a balhé. (bár tudok ellenpéldát, de ez ritka kivétel, magam sem értem:))

Perspektíva 2016.04.14. 21:44:08

@Krétagarbó: Balhé álbarinők között van. Igaziak között nincs.

Zephyrous 2016.04.14. 21:55:25

@Puncylla: A kutya majd beugrik a szendvicsbe harmadiknak

2016.04.14. 22:14:02

@Perspektíva: már hogyne lenne???? ha nincs, az vagy elfojtás, és/vagy egyikőjük alárendeli magát a másiknak. olyan nincs, h az ég mindig kék.

2016.04.14. 22:19:18

ki ne találjátok már, h itt senki nem öriharihozott még a barinőjével, ha csak egy napig is, mert tökön szúrom magam.

Perspektíva 2016.04.14. 22:21:12

@Biriksz_Krokiksz!: Az igaziak ismerik egymást a hibáikkal együtt. Az hogy igaziak lettek egy folyamat. Nyilván voltak balhék mire megismerték egymást.

Perspektíva 2016.04.14. 22:22:47

@Biriksz_Krokiksz!: Most felnőtt barátságról beszélünk vagy ovisról?

2016.04.14. 22:27:15

@Perspektíva: ...meg utána is (bár a balhé kifejezést nem használnám, vita max) bmennyire is bariság, mivel nem vagyunk egyformák _nem,nem vagyunk azok, mégha bizonyos dolgokat >hasonlóan de nem ugyanúgy< látunk_, óhatatlan, h időnként vitába keveredjünk a barinőkkel. EZ a természetes, nem pedig a folytonos hepiség.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.14. 22:28:25

@Perspektíva: bölcsisről. normális felnőttben nincs örihari - bár mittomén // pasi vagyok -

2016.04.14. 22:29:01

@Perspektíva: a farm féléről, azaz a kettő között.

2016.04.14. 22:34:43

@Majom1Parádé: te pasi vagy? nahát, megleptél. bár gondolhattam volna, csaj mondjuk tuttti nem választaná a tiédet avatarnak...(mondom ezt én, a krokodil) XDXD

Perspektíva 2016.04.14. 22:37:39

@Biriksz_Krokiksz!: Már korábban írtam, hogy kiváncsi vagyok melyik csaj áldozza fel először a többieket. Most kicsit megingott a farmbarátság Dóri részéről? Ha durci lesz vége a harmincok túluak társaságábak. Mindenki keresni fog egy másik szövetségest.

Perspektíva 2016.04.14. 22:39:17

@Biriksz_Krokiksz!: + itt kell elgondolkodni a vágások időrendjén. Lehet hogy a sértődés a szavazás előtt volt és Dóri azért Gáborral szövetkezett?

2016.04.14. 22:41:40

@Perspektíva: vagy bridzs. meglátjuk...

Perspektíva 2016.04.14. 22:41:50

@Majom1Parádé: Pasiknál mi van örihari helyett? :))

Perspektíva 2016.04.14. 22:44:09

@Perspektíva: Bár a műsort nem láttam csak találfatok :)

csincsilla72 2016.04.14. 22:45:17

Ez itt nem öribariság, köze nincs hozzá. Egy hónapja fújta össze őket a szél, itt maximum véd- és dacszövetségek köttetnek, amik aztán működnek, ahogy tudnak. Vagy sem.
Valaki valamelyik öfi alatt írta, hogy a játék már belépett a középső szakaszba. Hát, őszintén szólva én ezt nem vettem észre. Persze lehet, hogy pont nem néztem oda.
Itt még kőkeményen a sérelmeik mentén szavazgatnak, összehangolt taktika nincs. Akik meg valami egyéni meggondolás alapján teszik valakire a jelet, ott nem világos a motiváció. Vagy csak én nem értem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.14. 22:46:13

@Biriksz_Krokiksz!: Én is szinte mindenkit csajnak gondolok, kivéve akikről egyértelműnek tűnik, hogy pasik. És érdekes módon azt is feltételezem, hogy a 90% nem a tinikorosztályból írogat, hanem keményen az XL és XXL körüli korszakból. .-)

csincsilla72 2016.04.14. 22:46:23

@Majom1Parádé: Pasi?:-)
Hát, nagyon kíváncsi lennék, ki melyik nemhez tartozik az igen tisztelt kommenttársak között.:-)

2016.04.14. 22:48:40

@Perspektíva: ehhez viszont nem tudok hozzászagolni, annyira nem köt le, h még az időrendiséget is sasoljam, már amikor nézem :)))) illetve sajnos-sajnos :((((
azt viszont vettem, h az attesz féle veszekedések adásba kerülésénél voltak anomáliák, egyik kommtárs szerint, simán el is hiszem.

Perspektíva 2016.04.14. 22:49:29

@csincsilla72: Ezen a véleményen vagyok én is és azt várom hogy a kemény mag maradjon mert ott lesz igazán érdekes a szavazás. Bár tegnap óta nem sikerült megtudnom ki pontosan a kemény mag?

Berborosz 2016.04.14. 22:54:57

@Berber Oroszlán: Ja már értem. Jelezte, hogy be akar lépni a Bugyi Bt-be.

2016.04.14. 22:55:17

@Majom1Parádé: azt nem vágom, hogy jön ide, h ki melyik korosztály, az örihari barinősködésből?

Perspektíva 2016.04.14. 22:56:32

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem mindenki másért nézi. Ez tegnap kiderült amikor valakinek Attila Norbi szócsata volt a nap fénypontja. Az időrendiséget én is multkori felvetés miatt figyelem...figyelném mert ma sem néztem csak "olvastam" az adást.

2016.04.14. 23:04:03

@Perspektíva: detto. a kommentek ezerszer érdekesebbek.

@Berber Oroszlán: áhhh, helló bébi.

Well... 2016.04.15. 01:39:04

@Chuck Νorris: 1x mikor a tepozaras gizella meg a szini kinnt setaltak, akkor mutatta oket egy kozeli mozgo kamera, aztan meg egy tavoli mozgo kamera ahol lacott a kozeli mozgo kamera...szoval legalabb 2 rohamosztagnal van kamera...

Well... 2016.04.15. 02:30:51

@csincsilla72:
lehetseges okok a sirasra:

1/az atilla letepte a tehen mellet (a tinara gondoltam nem a henire :oDDDD
2/ visszajott a medve es megevett par suldot
3/ a kandiszno ma reggel szemfulesebb volt, es nem mulasztotta el a keritesen atugro golyoit
4/mind a harom

realisabb (unalmas):

1/ sly elviszi a malacokat
2/ sly elviszi a kistehenet
3/ sly elviszi a kandisznot

bonusz: (szemelyes kedvenc)

-a norbinak kell tanyasi raolvaso aszonynal komolyabb orvosi ellatas...(bonusz bonusz) mivel o feladja a jatekot, eze jon vissza a Tepozaras Gizella.

Well... 2016.04.15. 02:44:31

@Perspektíva: bar nem engem kerdeztel, de vagy bocsanatotkerunk a hulyesegunkert, es ezzel le van rendezve, vagy orokhari van, viszont a csajokeval ellenben konkretan orokke tart :o)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.15. 05:34:24

Abból a vér -és dacszövetségből láttunk mi bmit is?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.15. 05:56:01

@Perspektíva: Már egyszer feljebb írtam, szerintem csak újra eszébe jutott a családja, és a három gyereke. Ez az én tippem. Azt gondolom, hogy Dia és Dóri két különböző ok miatt sír, de ez csak megérzés...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.15. 05:59:28

@Well...: Wellnek pedig hinni kell. mert ő egy vérbeli nyomozó! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.15. 06:02:48

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Sztem csak feltételezéseken alapul egyelőre a létezése (márha a szöszikommandóra gondolsz te is).

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.15. 06:13:06

@VV Erőlegény: sztem, nincs ilyen. Első alkalommal kinyírnák egymást.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.15. 06:35:27

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Sztem sincs, legalább is olyan, amelyik legalább is ideiglenesen tudatosan és összehangoltan szavazna, illetve megpróbálná irányítani a férfiakat. Brigi inkább fog támaszkodni az erős Kutyás segítségére, Dóri elkezdett puhatolózni a cukorevő Gábor irányába is, de ő lesz Briginek a lelki társa, amikor annak gondja lesz a Kutyással. Brigi körül egyébként erős szövetség alakult így. Dóri és Gábor biztos, hogy megbeszélték a jelölést, olyan békésen röhögcséltek egymás mellett ülve a szalmabálán, meghát az indokok is... A Dóri-Gábor kapcsolat inkább olyan anya-gyermeke, vagy idősebb nővér-öcs jellegű, nem tudom, hogy mennyire erős és mennyire lesz életképes. Heni kilóg a kommandóból úgy érzem jelenleg lóg a levegőben. Ő szeretné ezt a kommandót, de a többiek már kifarolnának belőle. Még mindig azt mondom, hogy Heninek a Tűzoltót, és Diát és/vagy Attilát kellene megfognia valahogy. Dia-Heni-ben van sok azonos karakterjegy, pl. mindkettő szókimondó és lobbanékony. Ha nem talál magának szövetségest, akkor teljesen marginalizálódni fog, és három fordulón belül kiesik sztem. Különben meggyőződésem, hogy Heni nem érzi jól magát a farmon jelenleg, alig vannak őszintén vidám percei (persze lehet, hogy vannak, csak az RTL nem láttatja velünk :-) )

Krétagarbó 2016.04.15. 06:50:55

@Perspektíva: nekem egy ilyen saját tapasztalatom van, az így működött (működik) valóban.

Krétagarbó 2016.04.15. 06:54:13

@Perspektíva: sohasemlehet tudni. Brigi most HG-ként kicsit furán viselkedett. Heniről is érdekes véleménye volt (sejthetően csak a háta mögött) és Dórira is szerintem indokolatlanul és igazságtalanul szólt rá vacsora közben. Nem áll neki jól a hatalom.

Krétagarbó 2016.04.15. 07:00:41

@VV Erőlegény: én nem hiszem, hogy Dóri és Gábor megbeszéltek bármit. Az anya-fia, vagy nővér-öccs kapcsolatot sem látom bennük, Dóri mindenkivel kicsit anyuka.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.15. 07:14:25

@Krétagarbó: Erre a kérdésre megint csak a műsor későbbi részeiben fogunk választ kapni.

Chuck Νorris 2016.04.15. 07:17:47

a sirások alapján könnyedén össze lehet rakni mi történt.

SPOILER!

Dia azért sirt, mert Norbi nem akarta megkanolni
Dóri azért sirt mert Norbi meg akarta kanolni
Norbi azért sirt mert nem jött össze neki a kanolás

SPOILER VÉGE

Krétagarbó 2016.04.15. 07:21:33

@Chuck Νorris: jó kis verzió ez is, de szerintem csak a malackákat vitte el Sly.:)

aloksak 2016.04.15. 07:43:53

Sziasztok. Van új poszt. Aki kapja marja!! :) Szabad a pálya. :)

lac64 2016.04.15. 07:44:16

@Chuck Νorris: Annyiban módosítanék, hogy a Dóri-Brigi párbeszéd alapján Dóri azért sírt, mert őt senki sem akarja megkanolni :)

Pácsó Ármándó 2016.04.15. 07:44:47

@Krétagarbó: Nem lehet, hogy hagymát pucolnak? :-)

lac64 2016.04.15. 07:48:04

@VV Erőlegény: "Dóri-Gábor kapcsolat inkább olyan anya-gyermeke, vagy idősebb nővér-öcs jellegű, nem tudom, hogy mennyire erős és mennyire lesz életképes".
Szövetségnek? Viccelsz? Gábor az eddigiek alapján egy nagyon jóindulatú és szorgalmas gyerek, de amikor látom, mindig Tompika jut róla az eszembe.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.15. 07:56:44

@lac64: De erős mint a bivaly és éppen ezért bizonyos célokra manipulálható sztem...

aloksak 2016.04.15. 07:58:26

@Biriksz_Krokiksz!: Írtam neked egy privit. Majd nézz már rá. :)

Hortenzia Schneider 2016.04.15. 08:12:16

Ti meg itt diskuráltok amikor Gézu rég feldobta az új mócsingot amin lehet rágódni?!.))

Krétagarbó 2016.04.15. 08:49:43

@VV Erőlegény: akkor az nem szövetség, abban minimum 2 gondolkodó egyed van.
süti beállítások módosítása