Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x11 - Kezdet és vég

2016. április 07. 09:00 - Hoppancs

Fontos napra ébred a Grey házaspár, ami alatt Derek az első trimeszter leteltét és bizonyos Cristinával kapcsolatos barátnői kötelezettségek esedékessé válását, Meredith pedig a per várható befejeződését érti. Mer továbbra is húzódozik az előbbitől, Shep viszont az utóbbit tartja kizártnak, mert gyorsított eljárás ide vagy oda, a bíróságok nem az őrült tempóról híresek. Owen reggeli hevületében szolidan megcsöcsörészi Jót, mert hátulról tiszta Cristina, akivel amúgy most, hogy elváltak, úgy tolják, mint a nyulak. És még rendellenesen vidámak is. Egyébként Karevnél vagyunk, ahol Wilson szigorúan haveri minőségben vendégeskedik, és az incidensen kívül a kanapé és a poharak hiányát is nehezményezi. Alex felvilágosítja, hogy a csapból is lehet inni, de a nő telhetetlen, ezért inkább el összkomfortos munkahelyére távozik. A kórház sütiellátmányt kap a rossz bőrben lévő Richardnak köszönhetően, ő ugyanis nem hajlandó megenni Jackson mamájának kedves üzenettel kísért falatkáit. Bevallása szerint töööök jól van, csak távol tartja magát a cukormaffiától. Derek ridegen vág vissza a liftben kedveskedő Owennek, aki szerinte ellenük drukkol, mert ha nyernek, az azt jelenti, mindenről ő tehet. Személyesen.

bscap0000.jpg

Alex és Cristina tisztázzák az aktuális helyzetet, miszerint Wilson jó cimbora, Owen pedig kiváló exférj és szexpartner. Jackson csatlakozásával szóba kerül Richard „halott asszony, szar férj” szindrómája, ami miatt egyelőre nem vág fel senkit. Steph a Hunt-féle incidens emlékére indokolatlan tapibemutatót tart Murphyn, de mielőtt még jobban felforrósodnának a dolgok, Leah-t arcrekonstrukcióhoz hívja Avery. A fogdosós lány szépen kéri, hogy ő is mehessen, aztán kavarásukat rosszul leplezve kuncognak egy sort Jacksonnal. Callie valamiért nagyon gyűlölheti Dereket, arra ítéli ugyanis, hogy hosszú órákon át pingpongozzon Shane-nel. Elvileg nem őrült meg, csak a kolléga kezét kívánja így edzeni.

bscap0001.jpg

Rúdtáncbalesetes idősödő hölgy és a zuhanásának áldozatul esett férje érkezik, hogy biztosítsák a közepesen punnyadt komikus szálat. Yang süteményhez hasonlítja Jacksont, amit egyszer már April is elsütött, úgy tűnik, fogynak a költői képek. Azt nem tudja, hogy Hunttal hányadán állnak, azt viszont már levágta, hogy Mer várandós. Arizona az ítélet hírével menti ki ideiglenesen a seggnyaló Ross társaságában rekedt Shepet. A bíróságra késve érkező Torrest a csapat többi tagja tájékoztatja arról, hogy 15 milliót kapnak. Fejenként. Valószínűleg maguk elé képzelték a lottónyertesekre jellemző tragikus sorsot, jövőbeli teljes elszegényedést, majd híd alatt kivitelezett heroin-túladagolást, mert mindezt olyan arccal közlik, mintha rájöttek volna, hogy a kakaójuk szójatejből készült. A Palvin Barbaránál is kövérebb csekket a biztosító állítja majd ki. Torres az egyetlen, aki úgy érzi, hogy ez egy jó hír, ezért közös vacsorát javasol. A kollégák tekintete azt üzeni, hogy ennek gondolta még a milliomos létnél is borzalmasabb.

bscap0002.jpg

A szexi flexibe gyászosan belebukott Shelila Olsen Baileynek, ura Aprilnek panaszkodik. Yangék a pénzből megvásárolható javak végtelen során elmélkednek, Alex kissé bánja, hogy neki még két lába van. A Crouzon szindrómás James szülei istenként tisztelték a fiút többször is műtő Sloant, de azért Averyt is elfogadják, mert a Mester képezte ki. Ezen felbuzdulva Jackson a nagy elődétől eltérő módszert javasol, amelynek ismertetése közben kétértelműen pillantgat Edwardsra. Murphy rosszalló nézése elárulja, hogy tudja, mi a szitu. Robbins újjáéledt napfényes mosolyával libben be a kórterembe, de rögtön morcos lesz, amikor meghallja, hogy Avery eltér Sloan tervétől. Az utód egyelőre nem tágít, és rávilágít, hogy ez nem Arizona szakterülete, úgyhogy örüljön, hogy egyáltalán beavatják.

bscap0003.jpg

Brooks egy 17 éves, felpuffadt, folyton hányó lányt hoz Mernek, aki viccesen fejtegeti, hogy ilyenkor mindenki tagadja, hogy bekapta a legyet, aztán valahogy mégis. Cristina nagyokat pislog, majd egyértelművé teszi Derek előtt, hogy sherlocki agyával már régen megoldotta Meredith bögyösödésének és falásrohamainak rejtélyét. De szerinte Mer is tudja, hogy ő tudja, csak még nem kész a vallomásra. A tini Taylor valóban nem terhes, a haját viszont ezerrel rágja, és van egy nagy pukli a hasán. Aki olvas Jóban Rosszban hogyvoltot, vagy ne adj’ Isten, nézi a sorozatot, lehet, hogy már ebből rájön, mi a diagnózis, mert néhány epizóddal ezelőtt ott is volt egy hasonló eset. Aki nem, az még izgulhat, ahogy Meredithék is, akiknek még lány helyett nyilatkozó, beteg gyerekét visítozva lekezelő anyukát is le kell szerelniük.

bscap0004.jpg

Hunt a reggeli sokktól elfelejtette, hogy Jo is a kórházban dolgozik, ezért őszintén megdöbben, amikor a gyakornok szembe jön vele a folyosón. A hasonló frizurákról kezd hadoválni, majd szobára mennek Yanggel. Utóbbi szeretné, ha pajkos „exe” elkísérné a Torres szervezte, cikisnek ígérkező összeröffenésre, de a férfi fél, hogy az őt hibáztató Derek szemmel verné. Majdnem vitatkoznak, de a szex csábítása erősebb. Mer Taylor operációjába vonná be Richardot, aki arra készül, hogy kidobálja a betegekből kioperált, évtizedek alatt összegyűjtött kincseket. A nő aggódik, amiért a kolléga egyelőre megkímélné pácienseit a sebbe hulló könnyek és flashbackektől rángatózó kezek okozta kockázattól. Mer végül beletörődik, hogy most egyedül akar lenni a harmincéves teratomával és társaival.

bscap0005.jpg

Averyt már annyi mindennek titulálták az elmúlt pár rész során, hogy felsorolni is nehéz lenne. Most éppen Arizona közli vele, hogy Sloanhoz képest ő csak az új bébiszitter, aki még nem tudja, hol a popsitörlő. Jackson amúgy mégis marad Mark eljárásáért, szóval a sértő monológ értelmét veszti. Sheliának csillogó kristályok vannak a csúnyájában, muhaha. Shep észreveszi, hogy Ross direkt veszít, mert nem hülye. Igazi versenyt akar, hiába magyarázza a fejét idegesítően billegető tanítvány, hogy az nem jó ötlet. Az idegsebész biztosítja, hogy nem rág majd be, ha ellenfele nyer,sőt, be is mosakodhat egy jó kis esethez. Mindjárt beindul a játszma. Catherine a süti után saját magát prezentálja Richardnak, és azonnal vinné is ebédelni. Ő is azt szeretné, ha bűntudatos szerelme minél előbb visszatérne a műtőbe, de Webber leordítja, mert miatta ment ki a fejéből, hogy Adele is létezik. Most meg már nem is.

bscap0006.jpg

Karev és Wilson fogadásokat köt a sportszerűtlenkedő Sheperdék meccsére, ej, de érdekfeszítő. Cristina is beáll kicsit, hogy játék közben megpuhítsa Dereket. Talán meg is bocsáthatná Owennek, amiért nem sejtette, hogy az olcsó gépek lezuhannak. Jamesnek jó csaja van, ami fura, mert ugye csúnya. Sloan adott neki tippeket, miszerint hódítson a – most figyelj!- személyiségével. Azta, ez az ember tényleg bölcs volt! Miranda azon filózik Sheila farkcsontjának helyretétele közben, hogy mi viszi rá a népeket ilyen fura erotikus akciókra, Meredithék pedig egy szép nagy bezoárt, azaz egy hajcsomót szednek ki Taylor gyomrából. Na, ide ment a sok elfogyasztott hajszál.

bscap0007.jpg

Alex már 1000 dollárt tett Shepre, ami jó Wilsonnak, mert az agydoki ezzel a lendülettel veszít is. Richard berakhatja a gyűjteménybe a bezoárt, de büszkeség helyett kifejti Meredithnek, hogy az üvegbe zárt undiságok csak arra emlékeztetik, hányszor hanyagolta Adele-t a meló kedvéért. Aha. Logikus, hogy rosszul kell éreznie magát, amiért eleget tett a hivatásának, mikor amúgy rendszeresen elkapta Meredith mamáját, akinek ehhez még egy ollót sem kellett lenyelnie. De ez most nem kerül szóba. Sheiláék rendben lesznek, de az asszony így is látványosan kiborul, mert az urának sosincs kedve a mókához. Ezek után meg pláne.

bscap0009.jpg

Avery visszatér a saját ötletéhez James arcával kapcsolatban, Arizona puffog, de nem tehet semmit, hiszen Mark halott. Bailey azért ideges a Sheila-témától, mert a nászúton homok ment az izéjébe és a bolhák fenéken csípték, amit nem élvezett különösebben. Szóval nem jönnek be neki az alternatív szeretkezési módok. Callie nevet egy jót. Az „ünnepi” vacsi finom, a hangulat feszült. Torres lelkesítené résztvevőket, majd miután ez reménytelennek bizonyul, pityergős beszédet ad elő arról, hogy hiányzik Lexie és Mark, de a többiek még megvannak és ezért hálás. Annyira szeretné pezsgővel leitatni Mereditht, hogy az kénytelen coming outolni magzat ügyben. Most már tényleg van ok a vidámságra, juhé! Webbernek nincs ilyen jó kedve, pedig Catherine szívesen megvigasztalná.

bscap0008.jpg

Leah kiosztja Edwardsot, Heather meg olyan ügyesen biztatja Taylort az önmagáért való kiállásra, hogy az anyja kénytelen lesz kezeltetni rendellenes evési szokásait. Avery elmondja Aprilnek, hogy Stephet húzogatja, Kepner meg azt, hogy lehet a barátja, mert őrülten kívánja. Ennek szellemében azt tanácsolja Leonard Olsennek, hogy ha már házas, akkor tegye magáévá a feleségét, vagyis Sheilát. Jo vett egy kanapét Alexnek, de nem fogják rajta AZT csinálni. Derek nem haragszik Owenre, de őt még Cristina sem tudja meggyőzni, hogy rúgjon be velük, mert éppen a tanáccsal tárgyal. A biztosító nem fizet, mert miért is tenné. Állítólag egyébként azért, mert két főorvosnál nem lehetett volna több a gépen. A súlyos egók nyilván lehúzták a repülőt, amiért a kórháznak magának kell vállalnia a felelősséget. Mivel azonban nincsenek tartalékok, ez a csődöt és a bezárást jelenti. Még jó, hogy tudjuk, hogy a sorozat Amerikában már a 12. szezonnál tart, különben most megijedhetnénk.

Címkék: grace klinika
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása