Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 13. hét

2016. április 04. 12:00 - lulu1.0

Nándi valóban nem lesz kórháztulajdonos. Rolandék diadalmenettel zárják a sztorit, ám a sok lehetséges bizonytalansági faktor átgondolása során Alexát kihagyták a sorból. Ebből még lehetnek bajok. Bandiék videója ismét fergeteges sikert aratott. Kardos egyre nagyobbat nyit Dóra felé, és egyre inkább zárna Patrícia irányába, ám az élet nem mindig habos torta. Milán Katához járkál titokban. Tegye fel a kezét, akinek ez nem volt nyilvánvaló! Na, ugye.

13_het_1_bekezdes.jpg

A bűvész trükk az volt, hogy Barbara az utolsó pillanatban vételezett egy ugyanolyan táskát, mint amiben a majdnem milliárd csücsült. Becsempészte azt Roland irodájába, majd az állítólag oscar gyanús Alíz féle alakítás alatt, a szellőztetésre kitárt ablakon a pénzzel telit huss kidobták, persze feltűnésmentesen, az előre odakészített, újságokkal telivel meg eljátszották, hogy na nézd csak mi ez itt. Roland ezt követően visszaült a gazdasági igazgatói székbe, de azzal, hogy Betty-t visszacserélje Barbarára, még várni kell egy kicsit. Dramaturgiailag még nem érett meg a szituáció.

13_het_2_bekezdes.jpg

Bandi olyan nagyon beállt a vény nélkül kapható nyugtatóktól, mint a gerely. Orsi lánya szövegébe pedig beleépítettek egy ilyen népnevelő motívumot, hogy ejj apa, hát tudod, hogy ilyet nem szabad, tudod, hogy a még vény nélkül kapható nyugtatók esetében is erősen oda kell figyelni a bekapkodásra, mert hát csak nem tic tac. Szépen tagoltan és lassan mondta, hogy mindenkihez eljusson. Szóval Bandi mélyen hasznavehetetlennek bizonyult, de azért a gyerekek csak összevágtak valahogy egy promo videot. Először nagy duli-fuli lett belőle, mert nevetség tárgyává tették a papát, ám amikor Bandi realizálta, hogy a fiatalok zabálják a lúzerséget, megenyhült a szíve. Azóta dőlnek a megrendelések.

13_het_3_bekezdes.jpg

Alexa nem vette jól az akadályt, amikor kiderült számára, hogy Rolandék színjátékoztak. Főként azért nem, mert az egy szem halott öccse emlékének sárba tiprásától nem látja az erdőt. Próbálják elmagyarázni neki, hogy bizony rosszfiú volt, de a reménytelen, meddő viták után, csak az marad, hogy összeszedi a cuccait és elhagyja Pétert meg az egész bagázst. Ezzel még talán nem is lenne akkora baj, viszont az, hogy az elmenetele során beugrik a rendőrségre is, mert úgy érzi, neki most őszinteségi rohama van, Rolandéknak már egyáltalán nem jó hír. Ezt egyébként fejben, otthon amazok is összerakják.

13_het_4_bekezdes.jpg

Patrícia annyira szerethetően szeretné visszacsinálni Zolival. Mindenért magára vállalja a felelősséget, szerelmet is vall. Senkinek sincs szíve belegyalogolni a lelkébe, pedig rajta kívül már mindenki tudja, hogy Kardos doki olyan sokkot kapott az összeköltözés lehetőségétől, hogy gyorsan rájött, mégis inkább Dórába szerelmes. Sőt, soha nem is volt másba. Olyan nagy erőkkel nyitnak egymás felé, hogy már a múltkor megbeszélt öt év múlva, ha addig nem jön senkinek más arra érdemes, házasodjunk össze projektet is előre hoznák.

13_het_5_bekezdes.jpg

Zoli épp vesz egy nagy levegőt és már-már Patrícia elé áll a szomorú valósággal, amikor is érkezik a hír, hogy a kislány mamáját autóbaleset érte. Na, most ki az a szívtelen mocsok, aki egy ilyen helyzetben tálalja, hogy ugyan sajnálja, de Ő inkább balra el? Pszichológus Szilárd feje mindenesetre priceless. Tudja jól, hogy ennek a szituációnak legalább akkora vesztese most önnön maga is, mint a közvetlenebbül érintett felek, és nem boldog ettől a felismeréstől.

Címkék: jóban rosszban
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AaannnaaA 2016.04.04. 17:16:42

Légyszi máskor tegyél be tovább gombot! Köszike :)
süti beállítások módosítása