Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x08 - Mit tudsz te a szerelemről?

2016. április 04. 17:00 - Chat Géza

Többen is már elég közel állnak a boldogító igen kimondásához, azaz egyből két lánybúcsúba is belecsöppenünk. Az egyik egy mormon, ajándékbontogatós valami, a másik meg egy klasszik vetkőzős pasikkal megtámogatott lerészegedés. Utóbbiból lesz is hiszti. Mindegy mi van, mi lehogyvoltozzuk, női (Candyperfumegirl) és férfi szemszögből is.

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

Mark és Nikki - Mark rájött, hogy egy kicsit kedvesebbnek kellene lennie, mert egy eddig egy vadparaszt volt. Ezzel nem lehet vitatkozni, ténymegállapítást hallhattunk. Mivel nem akarja elveszíteni a lányt, ezért elviszi New Yorkba. Mit csinálni? Hát shoppingolgatni. Bár nincs kimondva, de Mark biztos, hogy azért dobta ezt a csontot Nikkinek, mert ügyesen, csak egy 10 dolláros menyasszonyi ruhát rendelt magának a netről. (Mert az esküvő amúgy Hawaiin lesz. Ha lesz egyáltalán...)

90day4.png

New Yorkban minden jól megy, de elhaladnak egy esküvői ruhaszalon mellett. Mark azt a könnyelmű és hazug kijelentést teszi, hogy nyugodtan menjen be, nézzen körül, és ha megtetszik valami, akkor ő azt megveszi. Meglepő fordulat: a lány talált is egy varázslatos 2300 dolláros ruhát, Mark meg felvette a zsugori énjét, hogy mégis mi a bánatnak egy ilyen drága ruha, amikor 15 percig lesz csak hordva? Ennél már csak az jobb, amikor a stégen ülve Nikki orra alá dugja a házassági szerződést. Mark, miért nem jó neked így egyedül? Ezen a papíron az áll, hogy ami a házasság előtt volt, az az enyém is marad, mondja Mark. Ott lakik a bizalom és a tiszta szerelem.


Josh és Aleksandra - Egy vagy két napra az esküvőtől már nagyon megy az izgulás. Az orosz anyuka azon remeg, hogy nehogy okádék módon nézzen ki a lánya a semmilyen fronton sem dekoltált menyasszonyi ruhában. Hálistennek jól áll neki, nem úgy, mint tehénnek a gatya. Nagy szerencsénkre a mormon legénybúcsúba is belekóstolhatunk: pizzázás és videójátékozás.

90day3.png

Nem mondom, hogy szar egy kombó, de legénybúcsúnak azért elég tré. Ezt az orosz após is megjegyzi. Hol a francba van a szesz? Aleksandra se nagyon tud mit kezdeni a lánybúcsúval, ami ajándékok nyitogatásából áll a hátsó udvaron. Anyjának el is mondja, hogy azért 100%-ig nem érzi ezt a házasságot ám. A mutter megvígasztalja, hogy Josh rendes srác, szóval csak ezt az alkoholmentes életet kell megszokni. Igaz, hogy nem minden házasság boldog, de ha valami nem megy, illetve ekkora kompromisszummal jár, akkor minek belemenni? A csajon nem is látszik, hogy szerelmes lenne...


Kyle és Noon - Kyle végre beadja a derekát, miután Noon eleget csesztette azzal, hogy semmit sem tud a leendő anyósáról. 10 év után megint találkozik anya és fia. Nem kell egy Nostredamusnak lenni ahhoz, hogy kitaláljuk: az anya alkesz. Ezt akarta eltitkolni Kyle. Mivel a kedves mama az első pillanattól kezdve pohárral a kezében látható, ezért nagyon nem lehet rejtegetni a dolgot. A mama örül a találkozásnak, de pár vágóképpel később már félrészegen azt kérdezi Noontól, hogy ugye nem csak hozományvadászkodni jött Amerikába? KELLEMETLEN. Kyle érzi is, de nem tud hova süllyedni, mert ez már mindennek a legalja. Ez persze csak a műsor miatt csinált dráma. A való életben biztos nem ment volna el az anyjához, ha ismeri, hogy milyen. Én megmondtam volna Noonnak, hogy figyelj, anyám alkesz, nem szeretem, nem fogom csak kötelességből meglátogatni, elhívni az esküvőre meg pláne nem. Aztán ezt vagy megérti, vagy nem.


Fernando és Carolina - Carolina második napja cellázik Farnandóéknál, de máris talált egy női bugyit. És nem az anyósét. Lesz is ebből egy kisebb patália, de semmi komoly. Fernando, ugye eléggé megcsalós volt a múltban. Az már régen volt, mondja ő. Na, ja. Még szerencse, hogy egyből bemutatta a barátainak is, akik egyből azzal jöttek, hogy ez a fiatal csajszika, akár a lányuk is lehetne, no meg ez a házasodás nem rá vall, hisz ott volt Barbara, Bianca meg egy másik "b" betűs lány is, ugye. Fernando azonban már lépett, és a "c" betűnél tart. Carolina az igazi, nem az első felesége, akitől elvált. Az eddig látottak alapján ez a házasság előtti felkészülő időszak leginkább csak a magyarázkodásról és a hitegetésről fog szólni. Nekik Markékkal kellene bandázniuk.

90day2.png

Loren és Alexei - A kedvenc részem. Loren lánybúcsú címszó alatt elmegy a hétvégére. Remek. Alexei meg otthon gubbaszt a faterékkal. El lehet képzelni, hogy mekkora buli lehet neki. A múltkor még azon sírt a kis manipulatív picsa, hogy mekkora egy gonosz boszi, hogy elszakította Alexeit a családjától, aztán eladta volna modellnek, most meg leszarja az egészet, és magára hagyja egy hétvégére, mert a barátnője megdumálta, hogy ez neki jár. Persze, hogy jár, de nem kell egyből sztriptízbárba menni. Egyrészt mert tök sablonos és ócska, másrészt meg ezzel is fájdítja a pasija szívét. Egy kapcsolat pedig kettőn áll, ugye.

90day.png

Mindegy. Loren elmegy, odadörgölőzik hozzá egy pasi, Alexei küldd egy sms-t, hogy mivan, Loren kitálal, sírás, kiakadás, csak a szokásos hiszti. Alexei nem hiszi, hogy képes bízni Lorenben, ezt az apósjelölt kajakra megérti, szerinte ne is erőltessék, ha nem megy. Mikor Loren megérkezik, Alexei nincs is a házban, de a mutter igen, aki parádésan kiosztja lányát, hogy neki fogalma sincs az életről és a szerelemről. Erre Loren kidagadó erekkel a fején vágja annya fejéhez, hogy ők meg mennyire nyomorultak

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

Hirtelen belehúzunk ebben az epizódban, már több pár is az oltár előtt topog. Először is nézzük meg Loren “lánybúcsús hétvégéjét”, ahol Alexei-ről meg egy esetleges legénybúcsúról szó nem esik ebben a projectben, persze kivel is dorbézolna itt a srác. Érkezik Loren irritáló visítós legjobb barátnője, márpedig ha ilyenből kettő tartózkodik egy helyiségben, akkor nem duplázódik, hanem hatványozódik az irritáló visítás. Hála az égnek, hogy több barátnőt nem tudtak összevakarni a jeles alkalomra, akik hajlandóak a tévé nyilvánossága előtt is megjelenni, már ez is bőven túl van a tűréshatáron. Az egész lánybúcsús témától Alexei idegállapotban van, nem tetszik neki, ahogy a csajok rápörögtek a dologra, és csak egyet kér, hogy vetkőzős pasik gatyájában ne turkáljanak. Na ennek megfelelően az első és egyetlen megálló egy Magic Mike hangulatú sztriptízbár, és Loren a pillanat töredéke alatt a színpadon terem egy vonagló pasi alatt. Mentségére legyen mondva, tényleg nem ő akarta ezt, a buli meglepetés volt, amit a barátnője szervezett, a színpadra felrángatták, és abban a pillanatban bűntudata volt, ahogy beléptek. Ráadásul az aggódó Alexei sms-ére is azt válaszolja, hogy ja, vetkőzős pasikat nézegetünk, de amúgy minden OK. Itt tör ki az a botrány, amin ezen a szálon az epizód végéig rugóznak, Alexei bizalma megrendült a menyasszonyában.

08_ep_04.png

Ráadásul ezek után Loren fél hazamenni, és csak másnap délelőtt keveredik haza, azalatt Alexei pont meg tudja tartani a válságstábot leendő apósával, majd Loren is az anyjával, és mindkét beszélgetésnek ugyanaz a konklúziója: az a kapcsolat, ahol nincs bizalom, az eleve veszett fejsze nyele. Szerintem meg nem kell ezt az egészet így felfújni, érthető, hogy Alexei nem attól a gondolattól a legvidámabb, hogy menyasszonya arcába lengetik mindenféle olajos macsók a farkukat, de Lorentől sem az elképzelhető legnagyobb elhajlás, hogy a lánybúcsúján nem fordult vissza, amikor kiderült, hogy chippendale show-ra vitte a barátnője. Meg kell szépen beszélni ezeket a dolgokat, és minden okés lesz. Ahogy én látom, elképzelhetetlen, hogy Loren hűtlen lenne az izraeli daliához, annyira odavan érte. Az már inkább intő jel, amilyen hisztirohamot Loren kap az anyja intelmeire, és vörös fejjel üvölti, hogy te nekem ne oszd az észt úgy, hogy a ti házasságotok meg kész katasztrófa.

08_ep_06.png 

Végre Kyle is elviszi Noont az anyjához Minnesotába, de úgy, hogy még mindig nem mondja el neki, mi a para a viszonyukkal. Hát az, hogy anyuka masszív alkoholista, és nem a gyógyuló fajtából. Borzasztó kellemetlen még a tévé előtt ülve is nézni, ahogy sikertelenül próbálja magát valamennyire összekaparni a fia meg a tévéfelvétel kedvéért. Noon helyében sem lettem volna, ahogy így szembesül egy ilyen súlyos családi problémával, nem is értem, hogy gondolta ezt Kyle, hogy nem szól neki előre. Ezek után képzelhetjük, milyen kínos családi jelenetek jönnek, anyuka két sör között böfögve még a zöldkártyavadász lapot is kijátssza, inkább nem részletezem, nem túl ízléses a műsortól sem ez az egész fejezet.

08_ep_02.png 

Mark és Nikki most vannak félúton, és szokásos módon itt megint van baj bőven. Mivel Nikki már ott tart, hogy 9 dolláros menyasszonyi ruhákat nézeget az Aliexpressen, Mark úgy gondolja, itt az ideje, hogy figyelmes vőlegényi oldaláról mutatkozzon be (no shit!), úgyhogy inkább elcibálja Nikkit New York-ba, rendes menyasszonyi ruhákat nézni. Ez a kiruccanás eléggé félresikerül, mert úgy küldi be a lányt a szalonba, hogy válogasson nyugodtan, és ha megtalálja álmai ruháját, ő nem fog rá nemet mondani. A 19 éves magas és vékony Nikkin nem túl meglepően minden rongy jól áll, így aztán harmadik próbálkozásra meg is van az álomruha. Igen ám, de a - különben valóban csillagászati – árára Mark hirtelen húzni kezdni a száját, kis esküvő lesz, alig lesz ott valaki, én ki nem fizetek ennyi pénzt azért, hogy valami divatos rongyban rázd a segged 3 ember előtt, szóval sztornó a drága menyasszonyi ruha terv, bocs. Persze, hogy baromság agyatlan összegeket kiadni egy ruhára, de ezt Mark a lehető leghülyébben intézte, amiből Nikkinek megint az jön le, hogy ő nem fontos igazán ebben a kapcsolatban, és akkor még Mark legújabb húzásáról nem is beszéltünk.

08_ep_05.png

Ezek után ugyanis a már alapból nagyon kívánatos vőlegény előhúz a kalapból egy házassági szerződést, mondván hogy ő már egyszer nagyon megszívta a válást. Képzelhetjük, hogy egy 19 éves filippínó lánynak mennyi fogalma van arról, hogy mit is jelent ez, úgyhogy maga Mark küldi el egy ügyvédhez, hogy tisztán lásson, mit ír alá, de azért azt is belengeti, hogy ha nem kötik meg a szerződést, az dealbreaker. 

08_ep_08.png

Fernando és Carolina még csak félidőnél van, és Carolina erősen próbál akklimatizálódni, de az ellenséges anyóssal ez nem egyszerű, ráadásul a füle is lefagy a légkondiban. Ez utóbbival együtt tudok érezni, a légkondi napjaink legördögibb masinériája, teljes szívből gyűlölöm én is, le vele. A terroranyóst már sajnos nem ilyen egyszerű kikapcsolni, és hogy Carolina még kevésbé érezze magát otthonosan itt, elkezd kutakodni, és talál is Fernando szekrényében egy női bugyit. Botrány! Az egész jelenetről üvölt, hogy mennyire megrendezett, mondjuk inkább ez, mint Kyle és az alkoholista anyja túlságosan is életszagú jelenetei. Fernando hebeg-habog, azt se tudja, kié a bugyi, de még időszámításunk előtt kerülhetett ide a szekrénybe, és rövid úton ki is lesz hajítva. Probléma elhárítva, azonban azzal kell majd kezdeni valamit, hogy Carolina a legkevésbé sem bízik a vőlegényében. Fernando el is viszi egy kis iszogatásra, hogy bemutassa a régi barátainak, de ez sem segít sokat, ugyanis a haverok semmi máson nem tudnak lovagolni, csak a “nem hittük, hogy valaha megállapodsz!” - és hasonló megjegyzéseken, meg a volt barátnőkön, ami egyrészt rohadt nagy taplóság a menyasszony jelenlétében, másrészt megfeledkeztek róla, hogy Fernando volt már nős?

 08_ep_03.png

Josh és Aleksandra már tényleg az esküvő kapujában vannak, és sok érdekes nem is történik. Az örömanya is meglátja Aleksandra menyasszonyi ruháját, ami ahhoz képest, hogy mormon elvek szerint visszafogottnak kell lennie, nem is rossz, tehát bőgés van, meg elérzékenyülés. Az egyetlen említésre méltó dolog az, hogy Aleksandra egyre többször fogalmaz meg bizonytalanságot, főleg Amerikával kapcsolatban, meg azzal, hogy van-e értelme 21 évesen férjhez menni. Azt mondja, Josh az egyetlen, amiben biztos, hogy jó döntés, ez talán elég is lesz végül is. Belenézünk még a fergeteges mormon legénybúcsúba, amit imádkozással kell kezdeni, durva lesz ez srácok, csak okosan! Aleksandra apja a legviccesebb, akit szintén meghívtak, és vodkáról álmodozva feszeng a kanapán azt fontolgatva, hogy vajon a pizzásdobozból vagy a videojáték konzolból fog előugrani begy sztriptíztáncosnő. Eközben Aleksandra bridal showere zajlik, rózsaszín hálóinget kap mindenkitől, pont olyan izgalmas, mint amilyennek hangzik. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy másnap már esküvő, és nászéjszaka, ezen még Josh szeme is felcsillan.

08_ep_07.png

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása